Heather+Seth - If you love me let me go

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Heather+Seth - If you love me let me go

Indlæg  JeromeWinther on Man maj 07, 2018 3:37 am

Denne tråd er tilegnet Seth Engel Minore York
Maj 2055. Kl. 21:42. 
Tråden foregår i Central Park
OutfitHeather var taget til Central Park for at mødes med Seth som aftalt. Alt han havde sagt var de skulle snakke om et eller andet, men hun vidste ikke hvad de skulle snakke om og hun var heller ikke sikker på, hun havde lyst til at få at vide hvad det var om. Hun sad pt. ved en bænk, der var ved den åbning de havde aftalt at mødes ved. Hun sad og kiggede gennem sin telefon med høretelefoner i. Hun var ikke bange for at være her om aftenen, da hun godt kunne finde af at forsvare sig selv og hun kunne magi, så det kunne aldrig gå helt galt. Hun havde altid været meget god til at klare sig selv, så tanken om at skulle give sig væk til en person, skræmte hende. Hun vidste dog godt alle var skræmte, så hun ville ikke bruge det som en undskyldning, som Seth vlle. Hun kiggede op fra sin telefon for at se om han var i nærheden og da hun umiddelbart ikke kunne se ham, lod hun hovedet og tankerne glide ned på det newsfeed hun gled igennem og prøvede at distrahere sig selv, for når Seth ville mødes sådan uden videre, så regnede hun med, han medbragte dårligt nyt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 573
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heather+Seth - If you love me let me go

Indlæg  Admin on Man maj 07, 2018 4:05 am

Seth havde tænkt sig at fortælle Heather om sin lille dumfejl med fyren han ikke engang vidste hvad hed før medierne ville skrive om det. Mest af alt fordi det eneste der faktisk var gået igennem hans hoved efter han havde været sammen med den fyr var at det var virkelig dumt og det virkelig bare vidste at han ikke havde ændret sig en skid. Seth vidste heller ikke helt hvorfor han faktisk havde gjort det her imod Heather og hans chance hos hende. Nok mest af alt fordi det var faldet i hans skød og han ikke havde været sammen med en fyr virkelig længe og han ville have det ud af sit system inden havde tænkt sig at gå mere målrettet efter Heather. Også selvom det ville få ham til at opføre sig som en lille lost hundehvalp der ikke kunne finde sin ejer eller sit yndlings legetøj. Han vidste han ville komme til at bøde for denne fejl og han vidste han ville gøre alt for at hun bare ville sige to ord til ham igen. Også selvom han godt vidste det betød han sikkert skulle holde sig fra hende igen i virkelig lang tid og han var ganske sikker på det ville være en smertefuld proces. Især fordi han faktisk havde opgivet alt om Leslie og bare kunne mærke præcis hvor meget han faktisk bare savnede Heather i sit liv. Seth fik da også meget hurtigt øje på Heather og bed sig en anelse i den ene side af sin læbe. Han vinkede ganske let til hende og det var tydeligt på ham at det næppe var af gode årsager han var kommet for han lyste virkelig bare af dårlig samvittighed. Da han kom en smule tættere på måtte han da også køre hånden igennem sit hår inden han slog sine solbriller op så hun i det mindste kunne se ham i øjnene. "Hey smukke" sagde han stille og nikkede mod bænken ved siden af hende for ligesom at hentyde til om han måtte sætte sig ned. Han ville dog til en hver tid mene at det at han faktisk indrømmede sine fejl var en stor forbedring hos sig selv. Også selvom hun sikkert ikke var enig og hun helt sikkert havde set mindre slemt på at han havde spurgt hende om det var ok at han sluttede sit kapitel med fyre inden han var seriøst efter hende.

outfit

Admin
Admin

Antal indlæg : 1209
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Heather+Seth - If you love me let me go

Indlæg  JeromeWinther Yesterday at 10:32 pm

Hun lod hovedet glide op fra sin skærm, da hun hørte en stemme hun genkendte. Seths. Hun ville lyve, hvis det ikke fik hende hjerte til at banke en smule hårdere mod hendes bryst og hun ikke fik lyst til at springe direkte i hans favn, når hun så ham. Hun havde dog lært på den hårde måde af ham, at man skulle passe på og selvom Seth nok ikke troede det, så tog det meget af hendes selvkontrol at sige nej til ham og ikke gøre de ting, hun havde lyst til i nærheden af ham. Hun ville ikke såres af ham igen. Ikke nogensinde. Det havde været svært at samle sig selv op sidst. Hun havde lovet sig selv at en dreng aldrig nogensinde skulle have lov til at såre hende. Igen. Hun tog headsettet ud ad øret og rykkede sig, så han kunne sidde ned. "Hey Seth," svarede hun. Hun var bange for, hvad han ville sige. Hun regnede ikke med, at det var noget godt, når han kom til New York om aftenen uden de havde aftalt noget om de skulle mødes før. Hun ville ham jo gerne, men hun ville samtidig gerne passe på sig selv. Hun havde givet ham en chance, hun havde været sammen med ham og kysset ham og givet udtryk for, at hun var klar til at stole på ham. Lidt anede hun, at han ville tage hele det fundament væk fra hende igen og hun endnu en gang ville få en grund til ikke at stole på ham. Hun lagde sin telefon ned i sin taske og så op på ham, hvor hun studerede de blå øjne han havde sig. Så på det lange mørkeblonde, let krøllede hår og hvordan det faldt lige inden hans skuldre. Så på hans kindben og bed sig i læben. Hun havde savnet ham og hun kunne mærke det i hele sin krop. Hun afbrød sine tanker med vilje, da hun fik lyst til at kysse ham. "Hva så?" spurgte hun og begyndte at køre en hånd gennem hendes blonde lokker, da hun var nervøs.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 573
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heather+Seth - If you love me let me go

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum