Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Indlæg  Kaya on Tirs jun 05, 2018 1:34 am

Post Options Post by Kimberly Aya Minore York on 2 minutes ago
Seth Engel Minore York
OBS: Dette emne forgår i februar 2055.
Hogwarts bibliotek.


Kimberly havde isoleret sig fuldstændigt fra omverden. Den eneste hun svarede ugler fra, var Dorran, selv ikke hendes forældre fik svar mere. Hun mødte op til timerne, men hun fulgte ikke med, hvilket efterhånden havde forladt hende der, hvor hun knapt kunne følge med mere, selvom hun egentlig var en klog ung pige. Hun sov stort set ikke om natten, fordi hun led af mareridt - mere end hun nogensinde havde gjort før. Hendes i forvejen spinkle krop, havde tabt sig yderligere, fordi hun ikke rigtigt spiste noget og hendes kladdehæfter var efterhånden mere fyldt ud med tegninger og krusseduller end noter som den egentlig var beregnet til.
Efter timerne sluttede om dagen, opholdt hun sig enten i sin sovesal eller her på biblioteket, fordi det var der, der var færrest elever og hun slap dermed for, at skulle besvare det samme spørgsmål tyve gange i løbet af en dag fra alle Seths fans som gik på skolen: Hvor er Seth? Ja, havde hun vidst det, så havde hun nok ikke været så ked af det skulle de se, men de så ingenting, fordi de havde så travlt med deres eget behov og ikke på, hvordan hun måske havde det.
Hun sad med en bog om magiens historie åben foran sig, men den havde ligget på den samme side de sidste to timer, og hendes kladdehæfte var blot blevet en tegning rigere og en masse krusseduller til samlingen. Hun mærkede en enkelt lille tåre trille ned af hendes ene kind og så den lande på hæftet, som fik blækken til at flyde ud. Hun snøftede stille og tørrede så tåre væk med sin håndryg. Hun havde mest lyst til, at stikke af fra skolen og så bare tage ud og finde Seth, men hvor skulle hun starte? Hun måtte ikke bruge magi uden for skolens område, så det var heller ikke fordi hun ville kunne gøre det helt store. Hun ville nok ende med, at gøre mere skade end gavn. Hun sukkede lidt og rettede lidt på den lårkorte, sorte nederdel som hun havde på, sammen med den hvide skjorte som var blevet en smule for stor til hende, fordi hun havde tabt sig af ikke at spise. Hendes blonde lokker hang løst ned af ryggen på hende og bordet, da hun lagde hovedet mod bogen, da selv det at skulle sidde oprejst virkede så uoverskueligt.

Kaya

Antal indlæg : 96
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Indlæg  Admin on Man jun 11, 2018 2:49 am

Seth selv vidste jo godt han havde været væk længe og han havde jo også selv hadet det faktum. Han havde jo savnet sine band mates og sine søskende noget så voldsomt og alt han havde været i stand til var at skrive triste sange. Ikke kun fordi Leslie og ham havde slået op, men også fordi nu var han endelig begyndt at snakke med Heather igen og så var han atter revet væk fra hende. Det kunne umuligt se særlig godt ud i Heathers øjne og han ville atter være tvunget til at tage en kæmpe kæmp med hende for at få lov til at blive hendes ven. Nok havde han skrevet med Heather mens han havde været i USA, men han vidste også bare at Heather var svær at komme ind på livet af og derfor havde det klart været en af første han havde opsøgt. Og Seth havde et blødende hjerte for sine små søskende og derfor var Kim langt vigtigere for ham at se end Ashton. Kim var også alt ikke særlig gammel og selvom han var sikker på at Ashton ikke havde det godt heller for det havde Charles jo sagt så havde Seth bare Celinas ord på at Kim havde det så meget værre. Og for Seth var familien bare virkelig vigtig. Det var også en af grundene til han ikke duede til at bo alene. Han kom fra en familie på 6 mennesker så han var van til der altid var folk omkring ham.
Seth havde sneget sig ind på sin gamle skole og havde måske også lettere udnyttet at der var mange af pigerne på skolen der vidste hvem han var og havde fået taget magiske billeder med dem og signeret fotografierne bagefter for at få adgang til Hogwarts. Han havde også spurgt indtil hvor Kim befandt sig henne og gik da også ganske målrettet mod biblioteket for at finde sin lillesøster. Han vidste jo godt selv man skulle være stille der, men han måtte erkende at Kim betød mere for ham end reglerne gjorde lige nu. Desuden kunne han altid udnytte at han var kendt og han var willie hvis det var en kvinde der var ansat på biblioteket. "Kim?" spurgte han en smule forsigtigt mens han gik igennem biblioteket for at se om han kunne finde sin lillesøster.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1245
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Indlæg  Admin on Tirs jun 12, 2018 12:21 am

Som Kimberly hørte en forsigtig stemme sige hendes kælenavn, tørrede hun den ensomme tåre på hendes kind væk og åbnede sine blå triste øjne. Nu måtte det da rable fuldstændigt for hende. Hun var helt sikker på, at det var Seths stemme, men det kunne ikke passe, for han var væk, pist bort og kom nok heller ikke tilbage på torsdag, eller om en uge. Hun glippede lidt med øjnene, da hun først ikke turde tro sine egne øjne. Hun rettede sig derfor så langsomt op, at hun lignede en robot i sine bevægelser, som ellers under normale omstændigheder var ganske feminine. "Seth..?" lød det nærmest hviskende fra hende, mens hun stirrede på sin storebror lidt fra hende, men hun kunne se ham gennem nogle huller i reolerne hvor der manglede nogle bøger. Hendes hjerne kunne slet ikke finde ud af, hvad hendes øjne prøvede at fortælle hende, men da det endelig lykkedes spring hun nærmest op af sin stol og løb gennem biblioteket, "SETH!" udbrød hun mens hun løb til hun kastede sig om halsen på ham, mens tårene begyndte at løbe ustyrligt omkamp ned af hendes blege kinder. Hun vidste ligeså vel som Seth, at man skulle være stille, men det havde hun smidt fuldstændigt ud af sit hoved lige nu. "Hvor har du været? Er du okay?" lød det fra hende, selvom hun ikke var sikker på om han kunne høre hende fordi hendes ansigt var dybt begravet i hans skulder, og hun havde ikke tænkt sig at give slip lige med det samme. "Hvor har jeg savnet dig, du må aldrig, aldrig, aldrig nogensinde bare forsvinde på den måde igen," græd hun videre og krammede sig indtil ham med de tynde arme omkring ham, heldigvis var hun ikke verdens stærkeste pige, så han kunne forhåbentlig godt få luft, men hendes kærlighed var dog stærk, så måske den klemte ham. Hun kunne slet ikke beskrive sin kærlighed for sin storebror. Hun var uden tvivl et stort familiemenneske, hvilket også var en af grundene til, at hun ligesom Seth hadede at være alene. Hun havde hadet da Saga var begyndt på Hogwarts, for Kim havde følt sig efterladt derhjemme, mens hendes søskende havde været samlet på Hogwarts og da hun endelig var begyndt, var Seth og Cleon gået ud eller i hvert fald været tæt på og nu skulle Saga også snart videre ud i sit voksne liv og igen ville Kim være efterladt alene, fordi Dorran også var gået ud.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1245
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Indlæg  Admin on Tirs jun 12, 2018 1:39 am

Seth kunne ikke lade være med at smile bredt og varmt ved synet af Kim selvom han godt selv kunne se at hun bestemt ikke havde det godt. Han fangede sin søster og løftede hende op da hun slog sine arme om hans hals og knugede hende tæt indtil sig. Seth selv fik også tåre i øjnene, men han lod dem ikke løbe da han lige nu skulle være den stærke for hende. Han vidste også godt han sikkert klemte hende så hårdt at det nærmest gjorde ondt på hende. Helt inde i sjælen. Han slap hende også godt for at sætte hende ned igen så han var sikker på at han ikke klemte livet ud af hende. "Ja jeg er ok" sagde han stille da det var det eneste han kunne høre da hun havde været begravet i hans skulder. Seth var trods alt næsten to meter høj så hun havde skulle løftes eller han skulle ned i knæ for at hun kunne nå hans skulder ordentlig. Han gik da også ned i hug for hende og lagde atter sine arme om hende da han godt kunne mærke at han ikke fik lov til at slippe sin dejlige lillesøster. "Det var heller ikke med min gode vilje jeg sådan går og forlader dig Kim" sagde han stille og strøg hende let over kinden i et ringe forsøg på at tørre hendes tåre væk. Han brød sig ikke om at se hende sådan der og det gjorde ondt på ham, men på samme tid varmede det hans hjerte uendeligt meget på samme tid at vide hun elskede ham så højt. Også selvom han godt vidste det i forvejen.
Seth selv var jo også et familiemenneske af den anden verden. Ikke alene var han dårlig til at være alene, men han havde jo også drømt om at være far siden han kun havde været 17 år gammel. Det mest ironiske var faktisk at deres far ikke havde drømt om hverken at blive gift eller få børn før han havde været bange for at deres mor ikke ville have ham længere og det var sådan Seth var kommet til verden og de kort forinden havde indgået ægteskab. Mens Seth derimod ikke kunne få det hele hurtigt nok i sin egen frygt for at være alene. Og nu havde han snart det hele. I hvert fald barnet og sin familie igen. Han manglede dog kvinden han ville giftes med, men det skulle nok komme. Og det bedste var at han ikke behøvede at presse Heather til at give ham et barn når Erica allerede havde opfyldt dette ønske. "Kim skal vi ikke tage til Hogsmeade? Du ligner en der godt kunne bruge at få noget mad i maven" sagde han stille og gav sin lille søster et ganske blidt kys på panden da han virkelig synes hun så noget så tynd ud og hun havde også været en del lettere end hun plejede at være det. Han måtte erkende at han var ganske bekymret for hvad der skulle ske hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1245
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Kim - Seth - Love Feels Like Loneliness

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum