Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

@seth
Marts 2055 - Omkring klokken 00:30.
Karaokebar i London.
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235979871"]Outfit[/a]



Frej havde nok fået lidt for mange øl, end hans knuste hjerte kunne håndtere. Han var i hvert fald på en eller anden måde, endt i London på en karaokebar. Normalvis sang han ikke foran andre, men det var som øllerne havde gjort ham modig nok til det. Heldigvis for ham, så kunne han skam også sagtens synge. Han havde ikke været sammen med nogen siden Liam, eller teknisk set siden Blake, selvom det kun havde været kysseri plus moms, da han var fast besluttet på, at bevise overfor Liam, at det virkelig ikke havde været hans hensigt at være ham utro. Han ville ikke være som sin biologiske far. Eller mor for den sags skyld, men lige i det her tilfælde, var det nok mest Lucas han frygtede at ende som.
Som hans sang sluttede, steg han ned fra det lille podie og gik tilbage til baren, hvor han havde siddet før og hans jakke hang om ryglænet på den stol han havde siddet på. Han tog en stor tår af den øl som også stod foran ham. Han vidste godt, at han ikke kunne tage tilbage til skolen i den her tilstand, desuden var der også alt for langt til Skotland fra London af. Han var ikke engang sikker på, hvordan han var havnet her i første omgang. Jo, der havde vidst været nogle ældre piger og drenge på Det Glade Vildsvin, hvor han var startet ud, som havde tranfere ham med. Hvor de var henne nu, vidste han ikke.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Seth selv var taget alene i byen da han ville nyde en sidste gang hvor han for alvor følte han kunne tillade sig at gå i byen inden han skulle til at være far. Han havde dog ingen planer om at score. For det første savnede han stadig Leslie, som han var ret så sikker på han ikke kunne få tilbage nu hvor han ligesom havde valgt sit barn over hende og for det andet forsøgte han at genoprette kontakten til Heather der på magiskvis fik en som ham til at rande rundt som en herreløs hund. Han gav hendes williegener skylden og kunne pludselig bedre sætte sig ind i hvordan det måtte være at være Kaya med hans willie blods gener.
Seth havde godt hørt den tydeligt fulde fyr der havde været på scenen. Seth kunne ikke huske de havde gået på skole sammen og aldrig om han ville røre ham med en ildtang hvis han havde vist det var Lucas’ søn da han følte sig alt for spindet ind i McSeeley familien allerede og bare det faktum at det ville være hans barns grandfætter. Han havde dog ingen idé om dette da fyren kom tilbage og Seth sad på den stol han havde siddet ved uden Seth havde fjernet hans jakke. Han nikkede med et smil til fyren da han synes han havde sunget godt. Seth selv var også godt beruset allerede.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Frej vidste godt, at han slet ikke burde være her, han brude være på skolen uden alkohol i sit blod, men det var åbenbart ikke hvad skæbnen ville ham. Som han satte sig og tog endnu en tår af sin øl, var han lige ved at kløjes i den, da han så hvem han troede var hans eks-kæreste Liam. Alt i ham gik fuldstændigt i stå. En smerte spredte sig helt ud i hans fingerspidser, især da ham han troede var Liam smilede til ham. Prøvede han virkelig bare at gnide lidt mere salt i såret, eller var de nu på et punkt, hvor de kunne begynde at ses igen. Frej savnede Liam forfærdeligt meget. Frej havde kun fortalt Liam, hvem hans biologiske far var, alle andre troede hans adaptiv forældre var hans biologiske forældre, men sådan var det desværre ikke.
Han så på den unge mand, før han rejste sig og gik hen til ham. "Hvad fanden bilder du dig ind?" spurgte han en kende hårdt, men gav ikke en chancen for at høre et svar. Han var for fuld til, at bemærke williegenet som strålede ud af manden foran ham. "Du kan ikke bare droppe mig midt på åben gade, ignorer mig og så sidde og smile sødt til på en bar, som om intet er sket Liam. Det er ikke fair. Jeg savner dig af helvedes til. Jeg vil gøre hvad som helst for, at få dig til at indse det, det har tiden ikke ændre på," snakkede han derudad, mens armbevægelserne kun blev større og større, før han greb ud efter kraven på den kommende far til hans fætter eller kusine, og placerede et dybt og krævende kys på hans læber.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Seth åbnede munden og skulle lige til at sige noget da Frej fortsatte sin tale. Det gik hurtigt op for ham at han talte om Collins irriterende lille fætter ved navn Liam som nu var anden gang han blev sammenlignet med. Han havde godt nok selv lært Liam at danse, men han havde aldrig opdaget hvor meget han faktisk lignede Liam før Celina havde påpeget det overfor ham. Han nåede da heller ikke at sige noget før han mærkede fyrens læber mod sine egne. Seth havde kun været kort sammen med Heather efter han var kommet hjem og så det med at kysse en anden person igen var virkelig bare en skøn følelse. Og nu hvor fyren faktisk så ret så sød ud og endda selv gav sig hen på den der måde kunne han ikke se hvorfor han ikke skulle give pokker i det faktisk var alt for nemt det her og bestemt ikke noget han normalt gik ind for. Han slog derfor sine arme om denne fyr og gengældt kysset. Havde han vidst at det her var endnu en McSeeley så havde han aldrig gjort noget. Seth kendte jo så heller ikke fyren. Hverken af navn og da slet ikke familie. Han hev ham ganske blidt indtil sig og lod sin tunge glide over hans læber for Seth kunne nok ikke helt ligge skjul på at han ikke havde været med nogen virkelig længe og han derfor bare ville nyde det her. Og så bare det faktum at Seth var sur på familien Fitzgerald alligevel. Han vidste godt han ikke burde at gøre det her, men det var bare sådan en skøn følelse.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:04 am

Frej var nærmest indstillet på, at Liam ville skubbe ham væk, hvilket var en af grundene til, at han havde taget så bestemt fat i hans krave. Han savnede Liam så forfærdeligt meget, at alt indeni ham stadig gjorde ondt, selv efter over et halvt år. Han havde aldrig følt sådan med nogen før og han var sikker på, at han aldrig ville komme til det igen. Så da Seth, som Frej stadig var i den overbevisning om var Liam, gengældte hans kys, mærkede han en varme sprede sig helt ud i enhver lille celle i hele hans krop. En varme som kun blev bedre, da han mærkede armene omkring sig og lod sig blive trukket indtil ham. Der var ikke noget sted i verden han hellere ville være. Han lukkede øjnene og nød kysset fuldt ud, som han løsende grebet om hans krave, for at lade sine hænder glide om i nakken på den anden fyr. Han sukkede nydende da han mærkede tungen over sine læber, og åbnede øjnene for at se ham ind i øjnene, "Du får aldrig lov til, at forlade mig igen," hviskede han bildt, selvom fuldskaben nok stod tydeligt skrevet i hans øjne, så gjorde kærligheden og længslen også. Han havde ikke været sammen med nogen siden Blake, hvor han havde været Liam utro, dog uden at vide det, så han kunne godt mærke der ikke skulle meget til for, at blodet kun ville en vej, men nu var han også teenager. Han lænede sig frem mod Seth og fangede hans læber på ny, og lod ganske blidt sin tunge søge hans, som han pressede sit underliv indmod hans, egentlig fuldstændig ligeglad med om nogen kiggede. Han var fuld og han havde brug for det nærvær han vidste Liam kunne give ham. Han slap kysset, udelukkende for at flytte sine læber til Seths øre, "Jeg vil ha' dig, skat," hviskede han lokkende og bed let i Seths øreflip, som han lod sin ene hånd glide fra hans nakke og ned af hans brystkasse, kun for at lande mellem hans ben og masserede en anelse bestemt, dog uden på bukserne. Hans normale filter, for at gøre sådanne nogle ting offentlig, hvor andre kunne se dem, var væk. Folk kunne glo alt det de ville og han ville være ligeglad. Han ville bare have Liam tilbage og være sammen med ham igen. Mærke hans hud mod sin egen igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:27 am

Seth vidste jo godt hvem Liam var, men det kunne være så mange der hed Liam. Også selvom en stor del af ham var sikker på det måtte være Liam Fitzgerald for han vidste jo godt de lignede hinanden en helt del. Normalt ville Seth heller ikke bryde sig om noget som var ligeså nemt som det her, men lige nu føltes det faktisk bare rart at kysse med en fyr igen. Seth havde så også en forskel i Liam da han modsat Liam faktisk ikke havde en læbepiercing, men hvis Frej ikke havde set Liam længe kunne det jo være at Liam havde taget den ud eller var begyndt at få skæg for det havde Seth trods alt også en smule af modsat Liam. Nu var Seth så også lige nogle år ældre end Liam så det gav god mening. Seth rystede ganske let på hovedet til at han ikke måtte forlade denne fyr igen. Om Seth faktisk ville få det dårligt med sig selv over det her vidste han ikke lige nu, men han nød det bestemt for meget til at ville stoppe det lige nu.
Seth gengældte nok engang kysset og lod sin tunge lege med hans da det var det som fyren foran ham ville det. Seth selv var ikke ligeså fuld som Frej var, men tænkte udelukkende på faktum at han nød at kysse en fyr da han ikke havde gjort det siden før han havde været sammen med Leslie og derfor gik han da også på kompromis med at skulle vælge noget som var helt igennem nemt og blev serveret for ham på et sølvfad. Seth mærkede godt hans underliv mod sit og kunne da også godt mærke han selv så småt begyndte at reagere på det her. Seth var generelt bare ligeglad med om andre så ham sammen med nogen. Han var single og hvad medierne skrev om ham var han faktisk ret så ligeglad med hvis han skulle være ærlig. Nok mest af alt fordi han aldrig læste det selv. Han lod ham bryde kysset og smilede ganske let for sig selv ved hans ord. At han blev bidt i øreflippen gjorde det bare ikke nemmere for ham. Seth stønnede ganske svagt da Frejs hånd nåede hans bukser og gav sig til at masser ham udenpå bukserne. Han fjernede også kun hans hånd for at tage fat i hans håndled for at hive ham mod toilettet for ligesom at gøre kort proces. Han havde ikke lyst til at skulle diskutere hvor de skulle hen for så ville hans easy target glide ud i mellem hans fingre for så ville fyren vide at han ikke var Liam. Han gav sig til at kysse ham igen og lod sin tunge glide over sine læber og ind i hans mund mens han åbnede hans bukser op kun for at hive ganske let ned i dem og vendte ham om. Det her skulle gå stærkt inden Seth ville få bare en smule dårlig samvittighed over det og han ville ikke se ham i øjnene hvis han begyndte at kalde ham Liam igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 7:00 am

Frej var alt for fuld til at bemærke de forskelle som der selvfølgelig ville være åbenlyse, hvis han ikke havde været fuld, som foreksempel læbepiercingen som manglede, men selvfølgelig kunne været blevet taget ud, eller de skægstubbe Seth havde sig, hvilket ikke ville være underligt, hvis Liam også var begyndt at få. Han mærkede en varme sprede sig i hele hans krop, da Seth rystede på hovedet, til at han aldrig måtte forlade Frej igen. Han ville nok også ende med, at føle sig noget så udnyttet og misbrugt, når først det ville gå op for ham, at manden foran ikke var Liam.
Det svag støn som forlod Seths læber, da Frejs hånd kærtegnede hans nedre uden på bukserne, fik alt i Frej til at tænde op. Han så derfor en smule skuffet på Seth, da han fjernede Frejs hånd igen, men det blev hurtigt ganske tilfredst igen, da det gik op for ham, at det ikke var for at stoppe det, men for at forsætte et sted, hvor de bedre kunne udfolde dem uden at blive forstyret eller folk ville kigge alt for meget. Han fulgte derfor med uden et ord, men blot med en voksende spænding på hvad der skulle ske. Ikke fordi han ikke havde været sammen med Liam før, for det havde han jo, ret så mange gange, men fordi Frej var fuld og han havde aldrig gjort sådan noget her før et offentlig sted. Som de nåede ud på toilettet, "Her?" spurgte han en smule overrasket, men mærkede hurtigt efter Seths læber mod sine egne, selvom han stadig var i den tro, at han var Liam, hvilket var årsagen til, at han glemte alt omkring dem igen og gengældte kysset uden tøven. Det var bare så rart at mærke Liam mod sig igen, selvom det nok havde været endnu bedre, hvis det så rent faktisk havde været Liam. Han nød kysset og lod sin tunge danse let med Seths, mens han mærkede sine bukser blive løsere, hvilket fik ham lidt ivrigt også at åbne Seths bukser, selvom det nok ikke var ligeså elegant, da han trods alt var virkelig fuld. Han måtte dog stoppe sin handling, da han pludselig blev vendt om. Han bøjede sig let, så det ville blive nemmere for ham at komme til. Hans hjerte bankede så hurtigt af lyst, at han næsten ikke kunne være i sin egen krop, hvilket fik ham drillende til, at gnubbe sin bagdel mod Seths nedre.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 7:43 am

Seth vidste jo godt at han ville føle sig udnyttet og han kunne sådan set godt forstå det. Der var jo en grund til han normalt ikke gik efter det nemmeste han kunne få sine fingre i, men lige nu var det bare det som han havde brug for. Også selvom han langt fra ville være stolt af sig selv bagefter. Faktisk derimod langt fra faktisk. Han ville også hade sig selv en anelse for det da han ikke gad være ham der ødelagde alt igen med Heather selvom han godt vidste han ville være skyld i det hele selv. Det var bare ikke lige den form for tanke der gled igennem hans hoved lige nu. Det var meget mere det faktum at det var en pæn fyr der var ganske villig.
Seth lagde godt mærke til hans skuffet blik, men Seth ville bare have lidt privatliv hvis han skulle være ærlig. Nok mest af alt fordi han ikke ønskede hele befolkningen skulle vide at playeren igen var tilbage og allerede var godt i gang med at score alt og alle han kunne komme i nærheden af. Seth selv havde gjort det offentlige steder mange gange. Ikke blot med Erica, men faktisk bare i mange år og mange gange. Seth var måske så også et eller andet sted blevet fucked op af at have haft en ældre kæreste da han havde været ganske ung, men han nød at være det på mange punkter. Han nikkede bare derfor let til det skulle være der da han ikke gad gå hverken hjem til ham og da slet ikke tage ham med hjem når drengen kaldte ham for Liam. Det ville jo afsløre alt. Han mærkede at fyren gengældte hans kys igen og kunne ikke andet end smile ganske let i kysset. Han lod fyren åbne sine bukser og kunne ikke andet end nyde at han var så ivrig som han var da han selv havde brug for en form for quick fix. Han mærkede han gned sig ind mod ham og var klar over at han virkelig var ligeså ivrig som ham selv og træk derfor ned i først sine egne boxers og så ned i fyrens. Han lod ham heller ikke få mange sekunder før han faktisk ganske uden omsvøb trængte op i ham. Det eneste glide middel han havde brugt var lidt spyt bare for at fyren ikke skulle sprænge. Han ville så bestemt helst ikke se på ham lige nu. Det skulle være en form for sidste handling inden han ville gå efter Heather.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum