Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

@seth
Marts 2055 - Omkring klokken 00:30.
Karaokebar i London.
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235979871"]Outfit[/a]Frej havde nok fået lidt for mange øl, end hans knuste hjerte kunne håndtere. Han var i hvert fald på en eller anden måde, endt i London på en karaokebar. Normalvis sang han ikke foran andre, men det var som øllerne havde gjort ham modig nok til det. Heldigvis for ham, så kunne han skam også sagtens synge. Han havde ikke været sammen med nogen siden Liam, eller teknisk set siden Blake, selvom det kun havde været kysseri plus moms, da han var fast besluttet på, at bevise overfor Liam, at det virkelig ikke havde været hans hensigt at være ham utro. Han ville ikke være som sin biologiske far. Eller mor for den sags skyld, men lige i det her tilfælde, var det nok mest Lucas han frygtede at ende som.
Som hans sang sluttede, steg han ned fra det lille podie og gik tilbage til baren, hvor han havde siddet før og hans jakke hang om ryglænet på den stol han havde siddet på. Han tog en stor tår af den øl som også stod foran ham. Han vidste godt, at han ikke kunne tage tilbage til skolen i den her tilstand, desuden var der også alt for langt til Skotland fra London af. Han var ikke engang sikker på, hvordan han var havnet her i første omgang. Jo, der havde vidst været nogle ældre piger og drenge på Det Glade Vildsvin, hvor han var startet ud, som havde tranfere ham med. Hvor de var henne nu, vidste han ikke.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Seth selv var taget alene i byen da han ville nyde en sidste gang hvor han for alvor følte han kunne tillade sig at gå i byen inden han skulle til at være far. Han havde dog ingen planer om at score. For det første savnede han stadig Leslie, som han var ret så sikker på han ikke kunne få tilbage nu hvor han ligesom havde valgt sit barn over hende og for det andet forsøgte han at genoprette kontakten til Heather der på magiskvis fik en som ham til at rande rundt som en herreløs hund. Han gav hendes williegener skylden og kunne pludselig bedre sætte sig ind i hvordan det måtte være at være Kaya med hans willie blods gener.
Seth havde godt hørt den tydeligt fulde fyr der havde været på scenen. Seth kunne ikke huske de havde gået på skole sammen og aldrig om han ville røre ham med en ildtang hvis han havde vist det var Lucas’ søn da han følte sig alt for spindet ind i McSeeley familien allerede og bare det faktum at det ville være hans barns grandfætter. Han havde dog ingen idé om dette da fyren kom tilbage og Seth sad på den stol han havde siddet ved uden Seth havde fjernet hans jakke. Han nikkede med et smil til fyren da han synes han havde sunget godt. Seth selv var også godt beruset allerede.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Frej vidste godt, at han slet ikke burde være her, han brude være på skolen uden alkohol i sit blod, men det var åbenbart ikke hvad skæbnen ville ham. Som han satte sig og tog endnu en tår af sin øl, var han lige ved at kløjes i den, da han så hvem han troede var hans eks-kæreste Liam. Alt i ham gik fuldstændigt i stå. En smerte spredte sig helt ud i hans fingerspidser, især da ham han troede var Liam smilede til ham. Prøvede han virkelig bare at gnide lidt mere salt i såret, eller var de nu på et punkt, hvor de kunne begynde at ses igen. Frej savnede Liam forfærdeligt meget. Frej havde kun fortalt Liam, hvem hans biologiske far var, alle andre troede hans adaptiv forældre var hans biologiske forældre, men sådan var det desværre ikke.
Han så på den unge mand, før han rejste sig og gik hen til ham. "Hvad fanden bilder du dig ind?" spurgte han en kende hårdt, men gav ikke en chancen for at høre et svar. Han var for fuld til, at bemærke williegenet som strålede ud af manden foran ham. "Du kan ikke bare droppe mig midt på åben gade, ignorer mig og så sidde og smile sødt til på en bar, som om intet er sket Liam. Det er ikke fair. Jeg savner dig af helvedes til. Jeg vil gøre hvad som helst for, at få dig til at indse det, det har tiden ikke ændre på," snakkede han derudad, mens armbevægelserne kun blev større og større, før han greb ud efter kraven på den kommende far til hans fætter eller kusine, og placerede et dybt og krævende kys på hans læber.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn mar 18, 2018 5:42 am

Seth åbnede munden og skulle lige til at sige noget da Frej fortsatte sin tale. Det gik hurtigt op for ham at han talte om Collins irriterende lille fætter ved navn Liam som nu var anden gang han blev sammenlignet med. Han havde godt nok selv lært Liam at danse, men han havde aldrig opdaget hvor meget han faktisk lignede Liam før Celina havde påpeget det overfor ham. Han nåede da heller ikke at sige noget før han mærkede fyrens læber mod sine egne. Seth havde kun været kort sammen med Heather efter han var kommet hjem og så det med at kysse en anden person igen var virkelig bare en skøn følelse. Og nu hvor fyren faktisk så ret så sød ud og endda selv gav sig hen på den der måde kunne han ikke se hvorfor han ikke skulle give pokker i det faktisk var alt for nemt det her og bestemt ikke noget han normalt gik ind for. Han slog derfor sine arme om denne fyr og gengældt kysset. Havde han vidst at det her var endnu en McSeeley så havde han aldrig gjort noget. Seth kendte jo så heller ikke fyren. Hverken af navn og da slet ikke familie. Han hev ham ganske blidt indtil sig og lod sin tunge glide over hans læber for Seth kunne nok ikke helt ligge skjul på at han ikke havde været med nogen virkelig længe og han derfor bare ville nyde det her. Og så bare det faktum at Seth var sur på familien Fitzgerald alligevel. Han vidste godt han ikke burde at gøre det her, men det var bare sådan en skøn følelse.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:04 am

Frej var nærmest indstillet på, at Liam ville skubbe ham væk, hvilket var en af grundene til, at han havde taget så bestemt fat i hans krave. Han savnede Liam så forfærdeligt meget, at alt indeni ham stadig gjorde ondt, selv efter over et halvt år. Han havde aldrig følt sådan med nogen før og han var sikker på, at han aldrig ville komme til det igen. Så da Seth, som Frej stadig var i den overbevisning om var Liam, gengældte hans kys, mærkede han en varme sprede sig helt ud i enhver lille celle i hele hans krop. En varme som kun blev bedre, da han mærkede armene omkring sig og lod sig blive trukket indtil ham. Der var ikke noget sted i verden han hellere ville være. Han lukkede øjnene og nød kysset fuldt ud, som han løsende grebet om hans krave, for at lade sine hænder glide om i nakken på den anden fyr. Han sukkede nydende da han mærkede tungen over sine læber, og åbnede øjnene for at se ham ind i øjnene, "Du får aldrig lov til, at forlade mig igen," hviskede han bildt, selvom fuldskaben nok stod tydeligt skrevet i hans øjne, så gjorde kærligheden og længslen også. Han havde ikke været sammen med nogen siden Blake, hvor han havde været Liam utro, dog uden at vide det, så han kunne godt mærke der ikke skulle meget til for, at blodet kun ville en vej, men nu var han også teenager. Han lænede sig frem mod Seth og fangede hans læber på ny, og lod ganske blidt sin tunge søge hans, som han pressede sit underliv indmod hans, egentlig fuldstændig ligeglad med om nogen kiggede. Han var fuld og han havde brug for det nærvær han vidste Liam kunne give ham. Han slap kysset, udelukkende for at flytte sine læber til Seths øre, "Jeg vil ha' dig, skat," hviskede han lokkende og bed let i Seths øreflip, som han lod sin ene hånd glide fra hans nakke og ned af hans brystkasse, kun for at lande mellem hans ben og masserede en anelse bestemt, dog uden på bukserne. Hans normale filter, for at gøre sådanne nogle ting offentlig, hvor andre kunne se dem, var væk. Folk kunne glo alt det de ville og han ville være ligeglad. Han ville bare have Liam tilbage og være sammen med ham igen. Mærke hans hud mod sin egen igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:27 am

Seth vidste jo godt hvem Liam var, men det kunne være så mange der hed Liam. Også selvom en stor del af ham var sikker på det måtte være Liam Fitzgerald for han vidste jo godt de lignede hinanden en helt del. Normalt ville Seth heller ikke bryde sig om noget som var ligeså nemt som det her, men lige nu føltes det faktisk bare rart at kysse med en fyr igen. Seth havde så også en forskel i Liam da han modsat Liam faktisk ikke havde en læbepiercing, men hvis Frej ikke havde set Liam længe kunne det jo være at Liam havde taget den ud eller var begyndt at få skæg for det havde Seth trods alt også en smule af modsat Liam. Nu var Seth så også lige nogle år ældre end Liam så det gav god mening. Seth rystede ganske let på hovedet til at han ikke måtte forlade denne fyr igen. Om Seth faktisk ville få det dårligt med sig selv over det her vidste han ikke lige nu, men han nød det bestemt for meget til at ville stoppe det lige nu.
Seth gengældte nok engang kysset og lod sin tunge lege med hans da det var det som fyren foran ham ville det. Seth selv var ikke ligeså fuld som Frej var, men tænkte udelukkende på faktum at han nød at kysse en fyr da han ikke havde gjort det siden før han havde været sammen med Leslie og derfor gik han da også på kompromis med at skulle vælge noget som var helt igennem nemt og blev serveret for ham på et sølvfad. Seth mærkede godt hans underliv mod sit og kunne da også godt mærke han selv så småt begyndte at reagere på det her. Seth var generelt bare ligeglad med om andre så ham sammen med nogen. Han var single og hvad medierne skrev om ham var han faktisk ret så ligeglad med hvis han skulle være ærlig. Nok mest af alt fordi han aldrig læste det selv. Han lod ham bryde kysset og smilede ganske let for sig selv ved hans ord. At han blev bidt i øreflippen gjorde det bare ikke nemmere for ham. Seth stønnede ganske svagt da Frejs hånd nåede hans bukser og gav sig til at masser ham udenpå bukserne. Han fjernede også kun hans hånd for at tage fat i hans håndled for at hive ham mod toilettet for ligesom at gøre kort proces. Han havde ikke lyst til at skulle diskutere hvor de skulle hen for så ville hans easy target glide ud i mellem hans fingre for så ville fyren vide at han ikke var Liam. Han gav sig til at kysse ham igen og lod sin tunge glide over sine læber og ind i hans mund mens han åbnede hans bukser op kun for at hive ganske let ned i dem og vendte ham om. Det her skulle gå stærkt inden Seth ville få bare en smule dårlig samvittighed over det og han ville ikke se ham i øjnene hvis han begyndte at kalde ham Liam igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 7:00 am

Frej var alt for fuld til at bemærke de forskelle som der selvfølgelig ville være åbenlyse, hvis han ikke havde været fuld, som foreksempel læbepiercingen som manglede, men selvfølgelig kunne været blevet taget ud, eller de skægstubbe Seth havde sig, hvilket ikke ville være underligt, hvis Liam også var begyndt at få. Han mærkede en varme sprede sig i hele hans krop, da Seth rystede på hovedet, til at han aldrig måtte forlade Frej igen. Han ville nok også ende med, at føle sig noget så udnyttet og misbrugt, når først det ville gå op for ham, at manden foran ikke var Liam.
Det svag støn som forlod Seths læber, da Frejs hånd kærtegnede hans nedre uden på bukserne, fik alt i Frej til at tænde op. Han så derfor en smule skuffet på Seth, da han fjernede Frejs hånd igen, men det blev hurtigt ganske tilfredst igen, da det gik op for ham, at det ikke var for at stoppe det, men for at forsætte et sted, hvor de bedre kunne udfolde dem uden at blive forstyret eller folk ville kigge alt for meget. Han fulgte derfor med uden et ord, men blot med en voksende spænding på hvad der skulle ske. Ikke fordi han ikke havde været sammen med Liam før, for det havde han jo, ret så mange gange, men fordi Frej var fuld og han havde aldrig gjort sådan noget her før et offentlig sted. Som de nåede ud på toilettet, "Her?" spurgte han en smule overrasket, men mærkede hurtigt efter Seths læber mod sine egne, selvom han stadig var i den tro, at han var Liam, hvilket var årsagen til, at han glemte alt omkring dem igen og gengældte kysset uden tøven. Det var bare så rart at mærke Liam mod sig igen, selvom det nok havde været endnu bedre, hvis det så rent faktisk havde været Liam. Han nød kysset og lod sin tunge danse let med Seths, mens han mærkede sine bukser blive løsere, hvilket fik ham lidt ivrigt også at åbne Seths bukser, selvom det nok ikke var ligeså elegant, da han trods alt var virkelig fuld. Han måtte dog stoppe sin handling, da han pludselig blev vendt om. Han bøjede sig let, så det ville blive nemmere for ham at komme til. Hans hjerte bankede så hurtigt af lyst, at han næsten ikke kunne være i sin egen krop, hvilket fik ham drillende til, at gnubbe sin bagdel mod Seths nedre.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 7:43 am

Seth vidste jo godt at han ville føle sig udnyttet og han kunne sådan set godt forstå det. Der var jo en grund til han normalt ikke gik efter det nemmeste han kunne få sine fingre i, men lige nu var det bare det som han havde brug for. Også selvom han langt fra ville være stolt af sig selv bagefter. Faktisk derimod langt fra faktisk. Han ville også hade sig selv en anelse for det da han ikke gad være ham der ødelagde alt igen med Heather selvom han godt vidste han ville være skyld i det hele selv. Det var bare ikke lige den form for tanke der gled igennem hans hoved lige nu. Det var meget mere det faktum at det var en pæn fyr der var ganske villig.
Seth lagde godt mærke til hans skuffet blik, men Seth ville bare have lidt privatliv hvis han skulle være ærlig. Nok mest af alt fordi han ikke ønskede hele befolkningen skulle vide at playeren igen var tilbage og allerede var godt i gang med at score alt og alle han kunne komme i nærheden af. Seth selv havde gjort det offentlige steder mange gange. Ikke blot med Erica, men faktisk bare i mange år og mange gange. Seth var måske så også et eller andet sted blevet fucked op af at have haft en ældre kæreste da han havde været ganske ung, men han nød at være det på mange punkter. Han nikkede bare derfor let til det skulle være der da han ikke gad gå hverken hjem til ham og da slet ikke tage ham med hjem når drengen kaldte ham for Liam. Det ville jo afsløre alt. Han mærkede at fyren gengældte hans kys igen og kunne ikke andet end smile ganske let i kysset. Han lod fyren åbne sine bukser og kunne ikke andet end nyde at han var så ivrig som han var da han selv havde brug for en form for quick fix. Han mærkede han gned sig ind mod ham og var klar over at han virkelig var ligeså ivrig som ham selv og træk derfor ned i først sine egne boxers og så ned i fyrens. Han lod ham heller ikke få mange sekunder før han faktisk ganske uden omsvøb trængte op i ham. Det eneste glide middel han havde brugt var lidt spyt bare for at fyren ikke skulle sprænge. Han ville så bestemt helst ikke se på ham lige nu. Det skulle være en form for sidste handling inden han ville gå efter Heather.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 9:23 pm

Frej ville gøre stort set alt, for at vinde Liam tilbage. Han følte sig tom uden ham ved sin side og eftersom Liam var gradueret, så var Frejs muligheder for, at se Liam, endnu mindre end, hvis de begge to stadig havde gået på skolen. Det var ikke fordi Frej var ret erfaren, hverken på kærlighedsplanet eller bare generelt sex. Han havde haft tre sexpartnere igennem sit efterhånden 16 år lange liv, her i blandt Liam og Blake som han havde været kærester med.
Frej var for fuld til, at tænke over alle de forskelle som der var på Seth og Liam, men havde han været ædru ville have spottet på ingen tid. For det første, så lignede det ikke Liam ikke at sige et eneste ord, slet ikke efter alt hvad der var sket mellem dem. For det andet så var håret anderledes, for slet ikke at snakke om den manglende læbepiercing. Men i Frejs fulde hjerne, så kunne det ligeså vel være Liam havde ladet håret vokse og taget sin piercing ud. De havde trods alt ikke set hinanden siden i sommeren, hvor Liam var gået fra Frej. Meget kunne jo nå at ske på den tid.
Det var ikke fordi han som sådan, havde noget imod, at det foregik hvor det gjorde, det var mere måden det skete på, men måske Liam også havde savnet Frej og måske han fortrød? Måske det her ville være en ny begyndelse for dem? Han håbede det virkelig. Han kunne mærke smilet i kysset, det var så rart og gjorde ham blot endnu mere ivrig. Han var dog nødt til, at slippe kysset, da han blev vendt om og han mærkede kort efter sine bokseshorts blev hevet ned, og brugte de næste par sekunder han fik, på at forberede sig selv mentalt på, at næste skridt ville gøre ondt, grundet omstændighederne. Han bed sig selv i armen, mens han prøvede at slappe af, for at mindste smerten, heldigvis tog alkoholen i hans blod langt de værste smerter. Han trak vejret et par gange dybt og nikkede så lidt, som tegn til, at han var okay og klar til at forsætte.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 9:23 pm

Seth var lige nu faktisk lidt ligeglad med hvordan Frej havde det. Eller i det hele taget hvad denne fyr hed. Han kæmpede med sine egne dæmoner. Om Leslie ville have ham tilbage og om det overhovedet var Leslie han ville gå efter. Om han havde været så længe væk han ligeså godt kunne opgive hende på forhånd. Var det i virkeligheden Heather der havde hans interesse. En interesse som blot var blevet større af at han havde set hende efter han var kommet hjem. Endda som den første udover Ashton. Og ville Heather overhovedet have ham når han skulle til at være far. Og trods for han havde ønsket sig at blive far i så mange år. Var han så egentlig overhovedet klar til det ansvar? For slet ikke at nævne hvad han skulle gøre med Erica og den lille. Og Ashton ville sikkert flytte ud og hvad gjorde han så når han var så ringe til at bo alene. I al sin panik havde han faktisk spurgt Maze. Gud vide hva Ashton ville sige til den.
Alle de dæmoner som fyldte, men lige nu forsvandt fordi han kunne gå hvileløs tilbage til sit gamle liv. Et liv hvor sex var sex og uden følelser. Et liv hvor det var ligemeget hvad fyren hed og faktisk også lige nu at han kaldte ham for Liam. Han kunne alligevel ikke li familien Fitzgerald så hvorfor bekymre sig om det? Seth havde da også kun lige nået at opfange hans nik inden han var trængt op i ham. Han vidste godt det ville gøre ondt. Det eneste han kunne bruge som glidemiddel var trods alt spyt og et kondom. Det var bare som han var ligeglad for fyren ville tydeligt selv. Der gled da også et veltilfreds støn over hans læber og lige nu kunne han sagtens forsvinde i nydelsen. Nydelsen over at mærke noget så stramt som en anden fyr. Seth var måske også en anelse robot agtig i sine handlinger og koncentrerede sig langt mere om sig selv. Efter noget tid kom Seth da også oppe i ham. “Forresten så hedder jeg ikke Liam. Er Way mere lækker” sagde han en anelse mekanisk og træk sine bukser op. Seth havde virkelig ingen følelse i det her. “Nu kan du skrive under på Seth York er en idiot” sagde han med et svagt smil over sine læber.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 9:23 pm

Frej følte lige nu, at han var med i en eller anden kærlighedsserie, hvor ham og Liam var det par, som alle seerne sad og klappede i hænderne over, de fandt sammen igen. Et af de par, hvor seertallet var faldet, fordi produceren havde skilt dem ad og derfor nu bragte dem sammen igen, så de kunne leve lykkeligt til deres dages ende. Alkoholen i hans blod skubbede selvfølgelig også hans lykke et godt stykke den rigtige retning. Han havde ikke været sammen med nogen, efter Liam var gået fra ham. Han havde ganske simpelt ikke haft lyst og han kunne slet ikke beskrive, hvor dejligt det var at have ham tæt på igen. Eller en tæt på som Frej troede var Liam. Han skulle snart få prikket sin lykke bobbel og blive klogere.
Han tog en dyb indånding i det han havde nikket. Selvfølgelig gjorde det ondt, men alkoholen tog dog det meste af smerten, egentlig kunne han også bedst lide at give, men han kunne godt modtage fra tid til anden. Der gik da heller ikke mange ryk, før smerten blev overdøvet af nydelsen. Liams navn blev da også stønnede et par gange. Han mærkede da fyren kom og derefter trak sig ud, men stod selv et par sekunder, mens han fik styr på sin vejrtrækning, men i det sekund Seth åbnede munden og hans stemme slet ikke lød, som Frej havde forventet, spærrede han øjnene op. Han glemte næsten alt om at trække sine egne bukser op, men vendte sig blot mod fyren og stirrede på ham, som om han lige havde fortalt han havde en sexsygdom. Hele Frejs lykke bobbel blev ikke bare prikket. Den sprang og det gjorde ondt helt ind i sjælen. Seth kunne ligeså godt have givet Frej en knytnæve direkte i ansigtet, så ondt gjorde det indeni ham. Han kom langt om længe i tanken om, at trække sine bukser op, hvilket han gjorde i en meget hurtigt bevægelse, som bragte ham lidt ud af balance, på grund af alkoholen. "En idiot?" spurgte han og nikkede lidt, med sammen bidte læber. "Jeg er 15, dit fucking røvhul!" råbte han vredt og skubbede Seth væk, for at komme ud af toiletbåsen. Frej ville først blive 16 om to måneder, men det behøvede Seth ikke at vide, lige nu var Frej så hidsig og såret at Seth gerne måtte tænke lidt over, hvad han havde gjort, hvilket han nok burde have gjort før, han bare havde ladet Frej blive i den tro, at han var Liam.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 10:24 pm

Seth vidste godt det sikkert ville gøre ondt på den unge dreng uden navn, men han forsøgte at gøre det så skånsomt som muligt. Nu var han så heller ligeså fuld som Frej var. Han havde trods alt næsten intet drukket og lidt skånsom kunne Seth godt finde ud af at være. Og det var trods for at han lige nu bare gik efter den nemme scoring. Seth selv havde også stønnet, men han havde bestemt ikke sagt noget navn da han trods alt ikke vidste hvad fyren hed og det gjorde ham intet at blive kaldt Liam for han vidste jo godt han bare kunne have sagt sit rigtige navn inden de var gået i gang med det her, men det havde bare været så dejligt nemt. Seth lagde godt mærke til at drengen nærmest glemte at tage sine bukser op, men han måtte erkende at han lige nu faktisk var på et punkt hvor han var en anelse ligeglad. Han nikkede ganske let til at han var en idiot. "Og hva så? Du ville selv" sagde han med et glimt i øjet og lod sig bare skubbe væk. Seth havde trods alt ikke de vilde nykker når det kom til at han lige havde været sammen med en mindreårig. Måske fordi han selv engang havde været ham den mindreårige der havde været sammen med en voksen. "Men hey. Du fik da afklaret at du savner Liam og da han er en Fitzgerld er han altså ikke specielt i kontakt med sine følelser så gå du ud og klag til Liam over hvad jeg gør ved dig" sagde han med et ganske let smil og nikkede let for sig selv. Han kendte godt nok mest Collin og mest fra da de havde gået på Hogwarts, men han var sikker på at Liam ikke var et hak bedre end sin fætter. Desuden kunne Seth ikke se det helt store der var galt i det når nu fyren selv havde ville det her. "Og hvis du har sådan et stort problem med at du er mindreårig så kunne du jo lade være med at snave mig i første omgang. Og må jeg så minde dig om det også er ulovligt for Liam at være med dig?" spurgte han blot med et ganske let ryst på hovedet da det trods alt var sandt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 2:10 am

Frej var alt for fuld til, at tænke en eneste fornuftig tanke lige nu, så som at det nok ikke var det mest gennemtænkte, at stå og råbe af en verdens kendt sanger midt på et offentlig toilet efter sex med ham. Han havde mest lyst til, at kaste sig selv ud over en klippekant og bare forsvinde fra denne verden. Hans i forvejen knuste hjerte kunne ikke bæger mere. "Jeg ville selv Liam! Sgu ikke dig, din opblæste nar," råbte han videre og mærkede hvordan vreden fyldte mere og mere i hans krop og snart kunne hans krop ikke rumme mere. "Mit savn til Liam var afklaret! Og tro mig, Liam er ikke den eneste som får det her af vide! Jeg har din DNA og min promile er.." hans råben blev lavere og lavere i takt med, at farven forlod hans ansigt og han blev bleg af at på. Han havde det virkelig dårligt og kunne mærke, hvordan hele verden snurrede mere rundt end den havde gjort før, samt et surt opstød meldte sig. Han kunne slet ikke konsetere sig om, at færdiggøre sin sætning og lyttede heller ikke rigtigt til, hvad Seth ellers sagde, men satte en hånd for munden, før han halvløb ud til toiletbåsen ved siden af den de lige havde været i, hvor han faldt på knæ og kastede op. Han havde aldrig drukket så meget før som han havde denne aften og nu kom straffen. Han mærkede hans øjne begyndte at glippe. Han var ret sikker på, at han ville black-oute når som helst, han kunne ikke engang komme på benene igen, da de føltes som gelé under ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 2:20 am

"Så må du jo opsøge Liam i stedet for at kaste dig i favnen for nogen der ik engang siger dit navn" sagde han med et ganske let ryst på hovedet da han faktisk synes det var en ret så godt indikator på at han tydeligt ikke var Liam. Han kendte jo ikke hans navn. Han havde heller ikke stønnet noget navn. Det havde fyren så tydeligt været alt for fuld til ikke at opdage. Det kunne da ikke være Seths problem. Desuden følte han det var en god måde at afslutte det at være med fremmede da han virkelig ikke fandt det sjovt længere. Det var blevet for nemt og det var bare ikke det han ønskede. Seth skulle lige til at sige noget imod alle hans argumenter da fyren løb ud for at løbe ind i båsen ved siden af. Seth bukkede sig frem for at samle det sidste tøj op og gik ud af den bås hvor han var blevet forladt for at gå ind til fyren ved siden af. Han kunne jo godt se han ikke havde det godt. "2 sek" sagde han hurtigt inden han forsvandt kort ind på pigernes toilet og kom tilbage med en pose til bind som han rakte ud mod fyren. "Du skal virkelig på hospitalet knægt" sagde han med et ganske let ryst på hovedet og hev fyren op og stå. Nok var han en idiot, men han nægtede altså at lade den alt for unge fyr sidde der i sit eget bræk og helt sikkert forsvinde ind i en verden hvor han intet kunne. Seth ville også være ligeglad med om han gjorde modstand eller ej for han ville ikke stoppe med at hjælpe ham. Han løftede ham da også op og ud af klubben ved at bære ham i sine arme og bragte ham til et muggler hospital der ikke lå så langt væk blot fordi mugglere altså vidste mere om alkohol hvis man spurgte Seth. Plus fyren tydeligt ikke var i en tilstand hvor det var forsvareligt at bringe ham frem nogle steder med magi. Han gik da heller ingen steder før fyren faktisk vågnede igen og han var sikker på han var bare nogenlunde ok.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 6:31 pm

Frej var allerede for langt væk af den alt for store alkohol han havde indtaget, hvilket han for det første slet ikke var vant til, men for det andet og havde været meget mere end han nogensinde havde drukket før. Han havde prøvet at være beruset før, men aldrig så fuld som han var på nuværende tidspunkt. Han bemærkede ikke engang at Seth forsvandt for et øjeblik, for at hente en pose til ham og han registrerede dårligt nok, det næste han sagde. Selv når han havde været syg, havde han aldrig været så dårlig. Det var nok straffen for at lege med de større drenge.
Han kom da også på benene ved Seths hjælp, selvom han hverken kunne mod- eller samarbejde, han mindede nok bare mest om en slaskedukke, til de nåede mugglernes hospital, hvor han blev anbragt i seng og sygeplejerske gjorde deres arbejde. De tjekkede også til ham et par gange, da han både var mindre-årig og eftersom Seth ikke kendte hans navn, kunne de ikke komme i kontakt med hans forældre. Han begyndte at glippe lidt med øjnene og langsomt vågne op. Han havde en forfærdelig hovedpine og kvalme. Han så lidt rundt, hvortil han fik øje på hvem han først troede var Liam, men det gik desværre hurtigt op for ham, at dette ikke var tilfældet. "Hey.." sagde han stille, nærmest hæst, noget kunne han huske, andet var fuldstændigt svedt ud fra hans hjerne. En sygeplejeske trådte ind af døren og sendte dem begge et venligt smil, "Godmorgen. Kan du fortælle mig hvad du hedder og hvor gammel du er?" bad hun roligt, hvilket fik Frej til at rette sig lidt i sengen og rømme sig lidt. "Frej McLo.. Frej McSeeley Shantan.. Og jeg er femten," svarede han ærligt, da han godt vidste at de ikke ville kunne finde ham, hvis han brugte sine adoptivforældres efternavn. Hvor han dog glædede sig til, at blive myndig, så kan kunne skifte sit efternavn. Tanken om at melde Seth for noget som helst, havde han droppet. Både fordi han havde jo teknisk set ikke voldtaget ham eller noget andet, for ja, Frej havde selv villet. Men også fordi Seth af en eller anden grund sad der og han var ikke bare skredet. Han vendte blikket mod Seth, "Tak," sagde han stille, men også med en smule skam i stemmen, han vidste ikke om nogle af de efternavne ville sige Seth noget, men hvis han fulgte med i nyhederne over efterlyste magikere, ville han nok i hvert fald vide, hvem der havde efternavnet Shantan. Sygeplejersken smilede lidt, "Okay Frej, jeg vil kontakte dine forældre," sagde hun, hvilket fik Frej til at grine lidt og ryste på hovedet, "Held og lykke med det.. Den ene er mere sindssyg end den anden. Mine adoptivforældre vil nok være bedre, at kontakte," sagde han og kunne godt mærke han havde det bedre end før, men han var stadig ikke helt å toppen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 10:47 pm

"Hey" sagde Seth roligt og sendte ham et ganske let smil. Det var ikke kun fordi han ikke ville anmeldes at Seth havde hjulpet ham. Det var ligeså meget bare det faktum at denne fyr aldrig ville kunne komme ud og få Liam tilbage hvis han gav sig til at drukne i sit eget opkast. Og alt det med Heather og Leslie havde nu alligevel fået Seth til at heppe på kærlighed hvor lidt han end havde lyst til at indrømme det. Han havde da også overvejet at kontakte Liam nu hvor han alligevel havde brugt så lang tid i den stol ved fyrens side, men for det første vidste han ikke om fyren ønskede det og for det andet kunne han jo ikke love at Liam ville have ham tilbage og så var det måske bare ikke fedt at ligge der forsvarsløs og blive mødt med en eks der ik ville have en tilbage og for det andet vidste han jo ligesom heller ikke hvad han hed. "Jeg overvejede at skrive til Liam, men.. " sagde han roligt inden døren åbnede og sygeplejersken kom ind.
Da Seth hørte navnene fik dem ham til at rejse sig op og gå ind foran sygeplejeskeren. "Ikke Dacoda Shantan vel?" spurgte han Frej en smule panisk da det lige var den eneste sindsyge Shantan han kunne komme i tanke om. Det ville slet ikke gå med en som hende på et muggler hospital. Han stod stadig i vejen for sygeplejersken og blev ved med at gå ind foran så hun ikke kunne komme ud af døren. "Du hørte hvad drengen sagde. Han er adopteret og skal derfor se sine adoptivforældre" sagde han med et smil til sygeplejersken da det trods alt var sandt. Når han var adopteret så burde den anden familie have myndighed over ham og derfor skulle der hverken komme en Shantan eller en McSeeley. Seth lod hende også kun gå fordi hun virkelig blev ved med at forsøge at komme udenom. "Hvad tænker du på Frej? Du kan da ikke få en dødsgardist ind på et muggler hospital" sagde han en anelse frustreret da de endelig var blevet alene og Seth kun lige havde nået at lukke døren i efter sygeplejersken og vendt sig om. Det var jo vanvigtigt. "Og så håber jeg i øvrigt du er Joeys eller noget i den stil for jeg magter ikke mere" sagde han med et dybt suk og rystede ganske let på hovedet. Han var dog sikker på at Erica ikke havde andre børn end det som han ventede med hende for ellers var det godt nok for klamt. Og selv hvis det var Ericas nevø ville det være for meget. En ting var at han selv havde været med sin kusine, men der havde han for pokker vist det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Tirs maj 22, 2018 4:01 am

Et svagt smil meldte sig på Frejs læber, da Seth hilste tilbage. Han havde det underligt i hele kroppen, men det var nok fordi den var på en form for overarbejde, grundet det gift for kroppen han havde indtaget i form af alkohol. Hans smil forsvandt dog hurtigt igen, da Seth nævnte Liam, men nåede ikke selv at sige noget til det, da de fik besøg af en sygeplejerske, men var inderst inde glad for, at Liam ikke var blevet kontaktet. Han ønskede ikke Liam skulle se ham sådan her, det var alt for nedværdigende. "Det okay," sagde han blot, fordi sygeplejersken var kommet ind og han havde ikke lyst til, at tage sådanne en snak foran endnu et fremmede menneske.
Frej spærrede øjnene op, da Seth stillede sig ind foran sygeplejerskeren og spurgte om det var Dacoda som var hans mor, "Vil du virkelig have jeg skal svare på det?" mumlede han og så væk, han ville virkelig ønske at hans adoptivforældre var hans biologiske forældre. Han vendte dog blikket tilbage på Seth og sygeplejersken, "Jeg skal nok kontakte dine adoptivforældre," sagde sygeplejersken, før hun endelig fik lov til, at komme forbi Seth, hvilket fik Frej til at nikke lidt. Han vidste godt de ville blive sure og skuffet, men de vidste også godt, at Liam var gået fra Frej og Frej siden da havde været virkelig ulykkelig.
Han rettede sig lidt op i sengen, da de var alene. "Det havde jeg da heller ikke tænkt mig. Jeg har aldrig haft noget med Dacoda at gøre. Jeg var kun et par dage gammel, da jeg blev tvangsfjernet fra hende. Mine adoptivforældre er mine forældre," svarede han og tog sig lidt til hovedet. For pokker hvor gjorde det ondt. Tømmermænd af den værste klasse. "Men jeg var jo nødt til at oplyse, mit rigtige navn, ellers ville de ikke kunne finde mig i deres system," tilføjede han og lod sin hånd falde igen. Det var lidt som om, at hans hjerne stadig ikke helt havde opfanget, at han havde været sammen med den verdens kendte Seth York. Han fnøs og så på Seth med et ret så sigende blik, "Gid jeg var. Joey har en tvilling, Lucas McSeeley. Jeg har aldrig mødt ham, men jeg har hørt rigeligt om ham, så det har jeg ærligt talt heller ikke lyst til," fortalte han. Han var på ingen måder stolt over, at være hverken Dacoda eller Lucas' søn, hvilket også var grunden til, at han altid brugte sine adoptivforældres efternavn, men når han var et sted som en hospital, så var han jo nødt til, at give de rigtige oplysningen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Tirs maj 22, 2018 4:19 am

"Ja jeg vil faktisk. En kvinde som hende har intet at gøre her" sagde han en anelse bestemt og nikkede blot til sygeplejersken om de ville kontakte Frejs adoptivforældre. Seth vidste godt han ikke burde blande sig. Hverken i at Dacoda var hans mor, men så sandeligt heller ikke i at Liam og Frej burde finde sammen igen, men det var tydeligt at Frej var vild med sin eks når han sådan smed sig i favnen på en fyr der lignede ham uden at stille spørgsmålstegn ved hvorfor Liam ikke havde sagt hans navn. "Og hvorfor har du så ikke permanent taget deres navn?" spurgte han ganske forundret efter Frej havde nævnt han jo var nød til at sige sit rigtige navn for at kunne blive fundet i systemet. Havde det været ham havde han bestemt ikke ville eje hverken navnet McSeeley eller Shantan for noget i verden og når han var adopteret kunne han sagtens skifte efternavn over til deres. "Jo tak jeg kender godt manden jeg har hadet med en burning rage siden jeg var 17 år tak" sagde han med et ganske let suk og rystede let på hovedet. Han havde heller ikke lyst til at plage Frej med at han virkelig ikke måtte være blandt Lucas' yndlings børn når han havde datet Liam som lignede Seth selv og Lucas heller ikke lige fremme var stor fan af Seth. Eller det faktum at Frejs storebror datede hans lillesøster.
"Jeg burde have vidst du var en McSeeley. Så havde jeg aldrig været sammen med dig at du ved det. Heller ikke selvom jeg fryder mig lidt over at have været sammen med Lucas' søn, men.." sagde han og skær en ganske let grimasse og rystede let på hovedet. "Så er du Ericas nevø og det er bare" sagde han og rynkede let på næsen af sig selv og begyndte at gå i ring på stuen. Det var virkelig karma så det baskede. Seth havde virkelig fået ti fyldigt tilbage hvad han fortjente. Han lod den også lidt lægge der for Frej burde selv vide at Erica havde fået et barn hvis han kendte noget til familien eller flugte med i medierne. "Vi siger aldrig det her til nogen. Jeg kan ikke have været med min baby mamas nevø Frej. Det går ikke. Det var i forvejen sidste gang jeg skulle være med en fremmede og det hele er fuckede op" mumlede han mest af alt det sidste og sukkede lavt over sig selv. Hans hånd gled også kort op i nakken som han gav sig til at klø en smule inden han fortsatte sin tur rundt i cirklen. "Og du bør virkelig kontakte Liam når du savner ham så meget" sagde han med et ganske let nik da godt kunne regne grunden ud udover at Frej havde sagt det. Frej skulle virkelig rette det op med Liam hvis man spurgte Seth og han gav gerne en hånd for det lykkes.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Ons maj 23, 2018 10:55 pm

Frej sukkede, "Ja, Dacoda Shantan er min biologiske mor, men der er ikke andre end Liam som ved det og det er heller ikke noget nogen skal vide," svarede han lavmeldt og så ned mod sine hænder, som han glattede dynens betræk en smule, bare for at have styr på sine hænder. Han hadede inderligt tanken om, at dele gener med dødsgardist og så oveni købet en af de værste af dem. "Fordi de ikke vil tage den beslutning for mig, så jeg kan ikke skifte navn før jeg bliver myndig," svarede han og trak lidt på den ene skulder. Et sted kunne han godt forstå sine adoptivforældre havde det sådan, for hvis Frej en dag fortrød eller et eller andet, så ville han ikke kunne hænge dem op på, at de havde ændret hans navn, så ville han kun have sig selv og takke for det og han ville kunne nå at få en ordenligt forståelse for, hvad det egentlig betød at skifte navn. Han slog let ud med den ene hånd, "Der kan du bare se.. Jeg har hørt rigeligt om ham. Jeg ved ikke engang om han ved jeg eksistere, men hvis han ikke ved det, så behøver han heller ikke vide det, for jeg vil ikke have noget med ham at gøre," påpegede han. Han så sine adoptivforældre som sine rigtige forældre. Det var dem som havde taget ham ind og opdraget ham og det var dem, som elskede ham som forældre burde gøre, dem han kaldte mor og far og som han også elskede. Han havde ikke behov for, hverken Dacoda eller Lucas i sit liv. Frej vidste skam godt, at Dorran var hans biologiske halvstorebror, præcis ligesom han vidste Allison var hans biologiske halvsøster, fordi de havde stået frem og stod ved, at være børn af Lucas, men det betød ikke at Frej ville have at de skulle vide det. En af hans bedste venner stod endda også skulle have et barn med hans søster. Det var klamt, men hvad kunne han gøre? Kimberly snakkede han også ret godt med, og hun var kærester med hans storebror, det var også virkelig underligt, men han så ikke Dorran eller Allison som sine søskende, så det gik nok det hele.
Han fnøs og vendte blikket væk fra Seth. "Se dét, er så endnu en af grundene til, at jeg ikke fortælle folk, hvem der er mine biologiske forældre," sagde han og mærkede et stik i hjertet da Seth sagde han aldrig havde været sammen med ham, hvis han havde vidst Frej var en McSeeley. Han ville ikke dømmes på grund af ting som Lucas og Dacoda havde gjort. Han nikkede lidt, da han tilføjelse omkring Erica lød, "Og nevø til Kaya og Oliver Hansen.. Og Harper.. Og Joey og Cadence. Bror til Dorran og venner med Kim, din lillesøster. Bror til Allison, som venter barn med en af mine bedste venner. Tro mig, jeg ved godt hvor fucked det her er. Min biologiske far og moster har fucking været kærester," sagde han med tydelig afsky i stemmen, da han udmærket godt vidste hvor fucked up det hele var. "Og du skal have et barn med Erica? Det gør dig far til min fætter eller kusine. Tro mig, det her kommer ikke videre.." det sidste kom som en mumlen, mens hans blik fulgte Seth, da han begyndte at gå rundt i cirkler igen. "Åh kan du ikke sætte dig ned? Jeg bliver rundtosset af at se på dig," bad han og tog sig til hovedet igen. Han slog blikket lidt ned igen, "Jeg har prøvet.. Han vil ikke snakke med mig," svarede han med en stemme som var trist. Han savnede Liam utroligt meget, men han vidste snart ikke hvad han skulle gøre, for at få ham tilbage.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Ons maj 23, 2018 10:55 pm

"Og du tror helt ærligt at jeg har tænkt mig at sladre løs om mit one night stands familie forhold? For du skal bestemt ikke være bange for jeg sladre til nogen om det" sagde han med et ganske let nik blot for at sige det ikke gjorde så meget at Frej havde sagt det til ham for det var ikke fordi han ville fortælle hele verden det. Faktisk ville han helst undgå at nævne til nogen at han havde været sammen med Frej af flere årsager hvor det helt klart mere var at han havde fucked op med Heather end det var tanken om Frej var mindreårig. "Det er jo latterligt. Hvem ville helt seriøst rande rundt med efternavnet på en dødsgardist frivilligt medmindre de selv var det?" spurgte han med et ganske dybt suk og et ryst på hovedet da det slet ikke gav mening i Seths hoved. Seth kunne bestemt ikke sætte sig ind i hvorfor man ikke skiftede hans efternavn, men nu var han også selv velsignet med et efternavn hvor de fleste vidste han var muggler-sympatisør.
"Men mit had bygger ikke på hvad jeg har hørt rundt omkring. Mit had bygger på mit møde med manden da jeg var 17 år. Man kan ikke danne sig et had billede af nogen man ikke har mødt" sagde han med et ganske let ryst på hovedet og dog et lettere glimt i øjet da Frej skulle forstå at han altså ikke bare gik rundt og hadede folk bare sådan uden videre.
Seth lagde hovedet ganske let på skrå da han ikke helt kunne finde sammenhængen i at Frej ikke ville fortælle hvem hans forældre var fordi Seth havde påpeget han havde været sammen med sin baby mamas nevø. Han havde trods alt ikke så godt styr på andre end sit eget stamtræ og selv det var godt forvirrende da det var snoget sammen med familien Lavoie. "Og Kaya har jeg så haft gjort gravid" sagde han med et ganske let suk og kløede sig selv en anelse i nakken. Han følte lidt han måske blev nød til at snakke om hvorfor han havde den afsky over sig selv som han havde. "Det er ikke så meget familie forholdet. Det er mere det faktum at jeg faktisk havde sagt til mig selv jeg skulle stoppe med at være sammen med alle mulige random. Ikke så meget familieforholdet i det. Eller jo lidt fordi nu er det for en gangs skyld mig som skal være far og sidder med det, men jeg har virkelig gjort langt værre ting i mit liv end at være sammen med mit barns fætter" sagde han med et let smil over sine læber for ligesom at bryde stemningen et smule og havde da også stoppet op kort for at sige det inden han blev nød til at sætte sig ned da Frej bad om det selvom det slet ikke passede ham og derfor begyndte han da også at trippe med det ene ben da han var virkelig helt igennem restløs.
"Prøv at hør. Jeg kender denne her smukke model. Vi flirtede rundt, jeg forklarede hende jeg ikke ville noget seriøst selvom det var helt igennem løgn og latin. Jeg var bare helt enormt bange. Her 4 år efter snakker jeg atter med hende selvom du ikke drømmer om hvor fucked op jeg har gjort alting fordi jeg er den player jeg er. Hvis hun vil snakke med mig og give mig en chance til så bør Liam også give dig en chance mere. Om så du har været ham utro så kan jeg ikke forstå hvorfor du ikke skulle have en chance mere. Hvis man elsker en anden højt nok må man leve med de fejl de ejer og har. Kan Liam ikke det så er han ik engang det værd og faktum er du har savnet ham så meget du snæver med den første som ligner ham" sagde han med et ganske let suk og rysten på hovedet mens hans ben stadig kørte da han slet ikke kunne sidde stille. Han vidste godt det larmede en smule. Han kunne bare ikke se hvorfor Liam ikke skulle kunne give ham en chance mere. Uden at kende Frej var han sikker på hvad end der var sket ikke var med vilje og det savn han bær burde være nok til at give Frej en chance mere. "Og hvis Fitzgerald ikke vil høre på dig så skal jeg nok tage en snak med ham" sagde han med et drenget smil over sine læber og et glimt i øjet af håb da han virkelig lige nu måtte erkende at han troede på kærlighed. Han havde som sagt også lyst til at tilkalde Liam og forklare ham hvordan Frej var ødelagt og lå her og havde behov for ham, men han lod være. "Måske han bare skulle have en køle ned periode og når jeg går så lover du mig at skrive til ham og bagefter skrive til mig om hvordan det går" sagde han med et smil og mærkede hans ben stoppede med at trippe igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre jun 08, 2018 4:59 am

"Super.." mumlede Frej blot, han ville ikke have det her kom ud, men han kunne jo ikke vide, om nogen havde set dem, da han stadig ikke kunne huske ret meget af aftenen eller natten. "Det er jo ikke alle Shantans som er eller har været dødsgardister. Men det er fordi de synes det skal være mit eget valg," forsvarede han sine adoptivforældres valg omkring hans efternavn. Han ville gerne skifte navnet så snart han fik muligheden, men kan kunne godt forstå sine adoptivforældres beslutning.
Han fnøs let, "Jeg kondolere.. Men mit had til dem begge to, er eksisterende selvom jeg aldrig har mødt dem, foruden da jeg blev født," svarede han, da han synes det var synd for Seth, at han havde mødt Lucas og han selv var ret ærlig omkring sit had til sine biologiske forældre, de havde været de første til at svigte ham. De havde sat ham ind i denne verden, uden egentlig at ville have ham eller hvad der end var årsagen til, at han var blevet givet væk som havde han været værdigløs.
"Så min moster har du haft gjort gravid.. Super.." mumlede han og mærkede hvordan kvalmen vendte tilbage, ikke helt sikker på, om det var alkoholens skyld eller stamtræets indviklet rødder. Frej tog sig lidt til hovedet, "Du gør det virkelig ikke bedre, ved du godt det? 'Alle mulige random'? Jeg bukker og takker for æren," svarede han dog med et let smil på læberne, da han bare prøvede at se lidt lyst på det hele, selvom det var svært lige nu, så kunne han ikke rigtigt gøre andet. Det var dog en hel lettelse, da Seth endelig satte sig ned, det trippende ben kunne han se bort fra.
Han vendte blikket mod Seth og lyttede til de ting han sagde, med et svagt smil over sine læber, "Det er sødt af dig, men jeg.. Liam stoppede på skolen og så troede jeg vores forhold også stoppede, så jeg var sammen med min eks, som Liam i forvejen ikke kan li', så chancen for at han vil snakke med mig igen.." han sukkede lidt og rystede lidt på hovedet, "Om jeg så snavede halvtreds fyre om lignede ham, tror jeg stadig ikke han ville fatte, hvor meget jeg savner ham og hvor meget jeg fortryder hvad jeg gjorde," sagde han og mærkede smerten i brystet begyndte at vende tilbage. Han grinte dog let, "Tak, men jeg tror det er bedst, jeg klare det her selv," sagde han med et roligt smil over sine læber. Han kunne stadig mærke williegenet fra Seth, men hans kærlighed til Liam var større. Han vendte blikket lidt væk, da Seth ville have ham til at kontakte Liam og vende tilbage med, hvordan det ville gå. Han nikkede lidt og kørte en hånd i gennem det korte hår. "Okay, men du skal ikke regne med gode nyheder. Men du må hellere stikke af inden mine forældre kommer," sagde han med et venligt smil og kiggede lidt mod uret som hang på stuen. "Tak, fordi du blev, Mr. York," sagde han oprigtigt taknemlig, "Du kan være en bedre udgave af dig selv i morgen og resten af livet," sagde han opmuntrende, da han godt havde hørt lidt mellem linjerne at Seth ikke var den mand i verden.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Admin on Fre jun 08, 2018 4:59 am

Seth nikkede ganske let. Han håbede heller ikke at andre havde set det, men han vidste godt det sikkert var et vildt skud og derfor havde han også tænkt sig at sige det til Heather bare for en sikkerhedsskyld. Han vidste også godt han sikkert havde fået lov hvis han havde snakket med hende om det først, men det havde han altså ikke lige fået gjort og det var enormt dumt af ham. "Ved jeg godt, men de fleste ved hvem Dacoda er og derfor vil det være hende som mange tænker på" sagde han ganske roligt og nikkede atter let for sig selv. Han kunne ikke se hvorfor man ikke skiftede hans efternavn. De kunne jo sagtens gøre det i hans alder og så endda bare med hans sammentykke. Nok behøvede de ikke spørge ham, men hvis de ville det så kunne de jo godt. Der var nok bare nogle ting som Seth ikke skulle forstå. Hvis Frej havde ville skifte til sine forældres navn kunne han jo bare skifte tilbage når han var gammel nok i stedet for. Det var den samme sjove hippie agtige holdning til tingene som Darcel havde og det havde han heller ikke kunne forstå. Han nikkede let til dem da hans had omkring forældre bare var til stede. Det skulle han så heller ikke blande sig i kunne man sige og det havde han heller ikke lyst til. Hvis de aldrig havde været der for ham ville han jo sagtens kunne forstå dem. Han selv var trods alt første barn ud af en flok på 4 der var fuldt ud kærlighedsbørn alle sammen.
"Ja da jeg var 17 år. Det er nogle år siden" sagde han med et ganske let suk og rystede let på hovedet. Ham og Kaya havde jo aldrig fået det barn så det gjorde ham ikke det helt store. "Det var ikke sådan det skulle forstås. Det er bare.. Hvis man kan li nogen er det dumt og gå ud og være sammen med andre end den person. Det er det jeg prøver at sige" forklarede han med et let smil over sine læber og hentydede ligeså meget til at Frej skulle tage sig sammen og prøve at få Liam igen. om så han skulle hive Liam i ørene. Frej virkede sød og det var for dumt ikke at give drengen en chance. Og han savnede tydeligt Liam når han havde været sammen med Seth. Desuden var de der Fitzgerald noget så stolt anlagt og var ikke i kontakt med deres følelser så det ville ikke undre ham hvis Liam var på samme måde. "Det er jo for dumt. Hvis Heather kan tilgive mig så bør Liam også kunne dig" sagde han med et ekstra suk. Han kunne ikke forstå hvorfor Liam skulle være sådan der. Han havde virkelig lyst til at hive Liam i ørene. Frej elskede tydeligt Liam og det burde være nok for ham. "Hvis du siger det" sagde han med et let smil da han virkelig ikke kunne forstå hvorfor det med kærlighed skulle være så svært. Det var det jo også for ham selv. Det var ikke spor nemt. "Men det gør jeg" sagde han med et ganske let glimt i øjet og rejste sig op da Frej havde sagt han nok burde gå. Han nikkede let til ham for at sige farvel. "Er altså ikke et komplet røvhul. Kunne ikke lade dig dø" sagde han med et smil og skyndte sig ud af døren inden hans forældre ville komme. Nok ville Frej ikke melde ham, men det kunne godt være Frejs adoptivforældre ville.


Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't Blame Me, Love Made Me Crazy - Frej og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum