What Do You Mean..? - Kaya + Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

What Do You Mean..? - Kaya + Seth

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 5:47 am

Seth Engel Minore York - De Tre Koste - September 2053 - Outfit

Kaya vidste godt, at hun burde tage sig sammen, hvis hun skulle gøre sig nogen som helst som håb om, at få lov til, at se sin søn igen, ikke fordi Elliott forbød hende det, men på grund af det tilhold hun havde fået fra Ministeriets side. Hun havde da også kun set Timothy en enkelt gang siden han var blevet taget fra hende, hvilket også var en af grundene til, at hun blot havde brug for, at komme ud og væk fra det hele.
Hun havde aftalt med Seth, at mødes på De Tre Koste, selvom hun ikke boede i Storbritannien mere, så kunne hun nok ikke helt slippe landet alligevel. Hun havde bare haft brug for en frisk start, selvom Danmark heller ikke ligefrem var fyldt med gode minder, så var det alligevel noget andet, at være hjemme i sit hjemland igen.
Hun havde bare brug for, at drikke sig fuld og glemme alt det lort som hun slet ikke kunne overskue mere. Med andre ord, så havde hun brug sin bedste ven, alkohol og ingen fordømme. Hun stod ude foran De Tre Koste og ventede på Seth, som hun var sikker på var på vej.

Seth boede stadig i England. Ja faktisk i London sammen med Ashton. Dog i en anden lejlighed da de trods alt havde fået flere penge og dermed kunne få sig en større lejlighed. Ikke desto mindre valgte han at stadig bo i London og var mere end ovenud lykkelig for at Kaya ville komme til London for hans skyld. Nok var han blevet en del af Faded Exit i stedet for at være model, men London flyttede han næppe bare sådan lige fra hvis han skulle være ærlig. Seth var da også en fryd for øjet som altid da han mødte op for at lyse det hele op da han fik øje på Kaya. Han gik da et par mere hastige skridt som han gik hen imod hende, men det var ikke fordi han løb eller noget i den stil. Han var trods alt ikke en pige. Han slog sine arme om hende til et kram da han kom helt hen til hende og løftede hende et par cm over jorden inden han sætte hende ned og gav hende et kys på kinden da han trods alt stadig havde franske rødder. Han var glad for at se sin veninde. Det ville han ikke ligge skjul på overhovedet. Han savnede hende trods alt meget i perioder. Hun betød trods alt mere end ord kunne beskrive.

Selvfølgelig ville Kaya tage til England, udelukket for at se Seth. Hun ville nok aldrig helt give slip på England, hun havde jo både venner her, Elliott og deres søn boede her, og Lucas og danseskolen var også her i landet. Selvom hun havde haft lyst til, at sige fuck alt og alle, og så bare starte på nul i Danmark, så vidste hun jo godt, at det ikke var muligt.
Som hun fik øje på Seth, spredte der sig et smil på hende læber, og hun begyndte hurtigt, at gå ham i mod. Hun lagde sine arme omkring ham, og grinte let da han løftede hende op, hvortil hendes ene ben automatik bøjede lidt i knæet, skade af at have danset i så mange år. "Jeg har også savnet dig," sagde hun stille, da han satte hende ned igen, og smilede til ham, da han kyssede hendes kind, men havde ikke rigtigt lyst til at slippe ham helt igen endnu, hvilket fik hende til, at rykke tættere på ham og lægge hovedet mod hans skulder. Fuldstændig ligeglad med om de stod i vejen for nogen.

”Virkelig? Det forstår jeg ikke smukke. Man kan bestemt ikke savne mig” sagde han med et ganske let glimt i øjet selvom han godt kunne forstå det og så alligevel elskede han at høre det når det lige præcis kom til Kaya. Hun var hans bedste veninde og han ville altid have en vis form for svaghed for hende. Han lod sin hånd glide over hendes ryg som hun lagde hovedet på hans skulder. Han kunne så sådan der i al evighed hvis det var det som de havde lyst til. Han elskede at have hende tæt på sig. Det eneste han ikke ville få var få følelser for hende, men ellers var hun fuldt ud hans store svaghed. ”Så skulle vi få gang i aften eller?” spurgte han med et smil mens han stadig holdte om hende da han virkelig ikke havde lyst til at give slip. Han ville blive skringrende sindssyg når det gik op for ham at Kaya var sammen med den fyr han virkelig hadede mest af alt her i hele verden nemlig selveste Lucas McSeeley.

Kaya grinte let, "Hvem er du, og hvad har du gjort ved min ego-Seth?" spurgte hun morende. Selvfølgelig havde hun savnet ham, han var hendes bedste ven og hun vidste godt, at det ikke var meget tid hun havde haft efter hun var flyttet tilbage til Danmark, fordi hun stadig lå i mere eller mindre flytterod og der var en masse andre ting hun skulle have styr på.
Hun smilede lidt med hovedet begravet i hans skulder, da hun mærkede hans hånd ned over sin ryg. Han ville altid være en eller anden form for tryghedsbase for hende, hun ville ikke vide, hvad hun skulle gøre uden ham i sit liv. For selvom de ikke havde følelser for hinanden, så følte hun alligevel, at de havde et helt særligt venskab, et venskab som ingen skulle pille ved eller ødelægge.
Alene duften af hans velkendte mandeparfume, gjorde hende tryg og satte gang i hendes hjerte. Hun nikkede lidt og trak sig en smule, så hun kunne se på ham med et smil på læberne, dog stadig uden at slippe ham. "Ja, bliver jeg for fuld crasher jeg din seng, så er du advaret," sagde hun drillende og blinkede til ham, før hun lod sine hænder glide fra hans nakke og ned af hans brystkasse og slip ham.

”Han gemte sig da han fik øje på sin bedste veninde, men jeg skal nok finde ham frem igen lige om lidt” sagde han med et glimt i øjet da det egentlig blot var fordi han havde savnet hende så meget at han havde sat sin ego side lidt til side. Så langt væk var den heller ikke. Det var måske også lidt fordi han faktisk ikke altid forstod hvordan de kunne være så skide gode venner og han bare elskede hende på et helt andet plan. Desuden havde han sådan på fornemmelsen at hans liv snart ville få en drastisk drejning.
Seth vidste så heller ikke hvad han skulle gøre med sit liv uden Kaya i sit liv. Han ville også til en hver tid stå ved hendes side hvis hun fik et barn hun skulle have hjælp til. Kaya var hans store svaghed når det kom til alt andet end følelser. Kaya ville altid være noget specielt og han var også næsten sikker på at hvis han fik en kæreste der ikke kunne li Kaya så ville han gå fra kæresten. For han ville altid kun have piger som kærester selvom han lidt var biseksuel. Han kunne bare ikke være i forhold med fyrer.
”Du ved godt du altid er velkommen i min seng” sagde han og blinkede tilbage til hende og lod hende slippe ham for nu. Han gjorde det kun for at tage hendes hånd og gå indenfor. Han havde ikke tænkt sig at slippe hende igen hele aften om så han ville se andre tøser der var ligeså lækker som Kaya. Det var ikke i dag han skulle score. Ikke når han ikke havde set Kaya så længe.
Han gik direkte op til bardisken og bestilte noget at drikke til dem begge to. Velvidende at han sikkert ville begynde at kysse på hende når han var fuld om så hun var single eller ej.

"Godt, for jeg har savnet ham, og jeg er ikke kommet hele vejen til England for, at være sammen med en eller anden billig wannabe," sagde Kaya morende med et smil på læberne. Det var nok den største ulempe ved, at være flyttet tilbage til Danmark. Alle hun kendte var jo her i England eller Skotland, og selvom hun kunne tage susenetværket frem og tilbage på ingen tid, så blev hun altid ret svimmel af det og hvis hun så havde drukket oveni, så blev det da kun værre.
Hun var faktisk ret ked af, at være flytte fra England, men på den anden side, så var det også bare noget hun havde haft brug for. Hun ville jo heller ikke udelukke, at hun en skønne dag ville vende tilbage, men lige nu havde hun bare brug for, at få styr på sig selv og sit liv - Hvilket betød hun havde gjort det, Kaya nu engang gjorde bedst, når tingene blev for indviklet. Stukket af fra problemerne.
"Miauw," sagde hun i et skævt smil, efterfulgt af et roligt grin og lod sine fingre flette ind i mellem hans, da han tog hendes hånd, og gik med indenfor. Hun vidste godt, at hun skulle passe på, når hun drak sammen med Seth og især når hun havde kæreste på, det var noget andet når de begge var singler, så var hun frisk uden at tøve. "Men det er nok bedst, jeg tager hjem og sover," sagde hun i et roligt smil, det var ikke fordi hun ikke ville sove sammen med Seth, men tanken om, at vågne op og risikere, at Ashton var hjemme, magtede hun slet ikke. "Skål, smukke," sagde hun og blinkede til ham, da han havde bestilt til dem begge og de havde fået deres drinks. Det var uden tvivl også en af de gode ting ved Seth, han kendte hende så godt, at han vidste hvad hun kunne lide.

”Det får du heller ikke baby. Du må bare lade være med at gøre mig svag” sagde han med et glimt i øjet da det trods alt var sandt. Seth ville ønske hun kom tilbage. Også selvom at han godt vidste han ville få mindre tid nu hvor han faktisk var blevet en del af Faded Exit, men det var som om han kunne mærke at hans liv blev mere og mere svar fucked, men det var som om han hverken ville eller kunne hoppe af toget.

Seth hørte godt hun sagde som en kat og bed sig i læben over det. Lige nu var han glad for at hun gik bagved ham eller i hvert fald lidt bagved mens de flettede hænder for ellers ville hun bare se at han nød det ganske svagt at hun gjorde sådan og havde hun sagt det ind i hans øre havde han været helt elektrisk.
Seth hævede let det ene øjenbryn og rystede let på hovedet da han ikke ville have hun skulle sove et andet sted. ”Du sagde jeg skulle være mit eget ego jeg. Så sover du hos mig om så jeg skal sove på sofaen” sagde han ganske bestemt uden at vide hvorfor hun egentlig ikke ville sove der. Han var også ligeglad med om det var fordi hun havde kæreste på eller ej for han ville ikke bare sådan give slip på hende med det samme og slet ikke hvis hun i alt for fuld tilstand skulle transportere sig selv hjem med magi. Det kunne gå grueligt galt.

Efter der var gået noget tid og genstandende begyndte at tælle ret kraftigt lagde Seth en hånd om Kayas nakke for at hive hende tæt ind på sig. ”Ved du egentlig godt jeg ikke tør at være forelsket igen efter jeg var Alex utro?” spurgte han ind i hendes øre så det kun var hende der vidste og kunne høre det. Det var det gode ved at de var et sted hvor der var larm. Seth var virkelig bange for at fucke op igen og der var ingen andre her i verden der vidste det før nu hvor han havde sagt det til Kaya. At han rent faktisk var glad for Heather, men siden han ikke turde var det nemmere blot at være sammen med alle andre. Nu hvor han var så tæt på Kayas øre kunne han da heller ikke lade være med at forsøge at nappe i det af ren og skær vane. Han vidste jo ikke at hun var med Lucas og havde han gjort det så var han godt nok også bare blevet ved da han ikke kunne fordrage ham.

Kaya grinte let, "Hvad nu, hvis jeg godt kan li, at se dig svag?" spurgte hun en anelse udforende og blinkede til ham. Hun elskede at være venner med Seth. Alene det, at de kunne flirte, både i mindre og i større grad, uden nogen af dem lagde følelser i det, var nok til, at gøre deres venskab helt specielt, ihvertfald i følge Kaya.
Hun rystede lidt på hovedet, dog med et smil på læberne, "Det har ikke noget med dét, at gøre, skattemand," sagde hun roligt, da han sagde hun skulle sove hos ham, om han så skulle sove på sofaen. Det var jo ikke fordi hun ikke ville dele seng med ham. Det ville alligevel ikke være første. Nej, problemet lå for det første i, at Seth boede sammen med Ashton. For det andet, at hun havde en kæreste og hun kendte sig selv og ikke mindst Seth, når de var fulde.

Kaya var efterhånden også blevet godt fuld. Det gav derfor et spjæt i hende, da han hev fat i hende, og trak hende ind til sig. Af ren refleks, for ikke at falde, lagde hun begge håndflader mod hans brystkasse. Hun spærrede dog øjnene op, ved hans hvisken med hendes øre, "Seriøst? Hvorfor ik?" spurgte hun ret overrasket, dog i en dæmpet tone, da hun, trods alkoholen i blodet, godt kunne regne ud, at det ikke var noget han ville dele med hele verden. Havde hun ikke været så fuld, havde hun sikkert fået virkelig dårlig samvittighed, da det trods alt var hende som Seth havde været Alex utro med.
I et kort, forbudt, øjeblik mærkede hun hans nappen mod hendes ene øre. Det var jo direkte ondskab, eller bare hævn fra tidligere, da hun havde sagt som en kat, det kunne hun ikke helt bedømme med sin fulde hjerne. Hun vidste bare, at hun var nødt til, at stoppe det, før det ledte nogen som helst steder hen. "Du kan ikke fange mig. Nanana" sagde hun som en lille pige som ville lege fangeleg, før hun drejede omkring og hurtigt fik smuttet sig igennem folke mængden og ud på dansegulvet, hvor hun vendte fronten tilbage mod ham og rakte tunge af ham, hvilket afslørede hendes tungepiercing.

”Men det kan du ikke for du har selv lige brokket dig over det kvindemenneske” sagde han med et glimt i øjet da hun trods alt lige havde brokket sig over at han var sådan der. Hun havde savnet sin egoistiske Seth og så kunne han sørme ikke også være svag. ”Ligeglad. Jeg acceptere ikke du tager hjem i fuld tilstand miss Hansen” sagde han ganske bestemt og endda på svensk da han vidste hun kunne forstå det. Han kendte trods alt ikke til grunden og han havde faktisk heller ikke helt lyst til at kende til den lige nu for de havde sovet sammen før.
Han lagde godt mærke til hendes spjæt, men det var ikke fordi han tog sig synderligt af det da han trods alt var fuld. ”Fordi jeg er bange for at fucke op som jeg altid gør” hviskede han da han heller ikke ville have at Kaya skulle have dårlig samvittighed. Det var trods alt heller ikke meningen med det hele. Det var jo ikke kun det med Kaya der påvirkede ham, men også alt det med Kate og det var allerede da han havde været 13 år og faktisk knapt havde snakket med Kaya selvom de var lige gamle. Den gang han havde været en ung fyr på 13 år og havde datet sin mors veninde der var næsten 10 år ældre end ham selv som naturligvis ikke havde været ham spor tro.
Seth kunne ikke lade være med at grine og sætte i løb efter hende ligeglad med hvor de var henne i verden. Han vidste bare at når han var sammen med Kaya så var det altid ligegyldigt hvor de var henne. Når han var sammen med Kaya var alting anderledes og det var bestemt ikke fordi han følte for hende for det gjorde han bestemt ikke, men mere at de bare ofte havde deres egen verden. Han lagde sine arme om hende da han endelig nåede helt op til hende. ”Fanget” sagde han med en ganske mild latter og holdte hende en anelse stramt.

Kaya åbnede kort munden, for at svare Seth, men måtte opgive at komme med et comeback, "Okay, god pointe," endte hun med at medgive. Hun havde ikke noget imod, at Seth viste en mere følsom side af sig selv, men hun foretrak uden tvivl, at han bare var sig selv. Det var virkelig rart, at høre ham snakke svensk, Seth var en af de få som rent faktisk kunne udtale hendes efternavn rigtigt. Langt de fleste sagde Hanson eller bad hende gentage det tyve gange. "Jamen.." begyndte hun, men vidste godt, at det var en tabt sag, "Du sover ikke på sofaen," sagde hun i stedet for og smilede lidt til ham. Hun havde slået over til dansk, da han var begyndt at snakke svensk til hende.
Hun vendte dog blikket lidt ned, da han forklarede hvorfor. "Du skal bare finde en kæreste, som er ligeså god til, at fucke op, som du er.. Så kan det ligeså godt være hende, som fucker op først," sagde hun og vendte blikket tilbage på ham, med et smil som nok var en smule halvhjertet, fordi hun var fuld. Det var dog det hun havde gjort. Hun vidste, at sandsynligheden for, at Lucas fuckede op i deres forhold, var mindst ligeså stor som, at det var Kaya selv som gjorde det.
Kaya kiggede sig kort tilbage over skulderen og begyndte at grine, da hun så Seth nærmede sig hende. Hvordan hun så end bar sig ad, med at løbe i de høje stilletter i fuld tilstand, var hende en gåde, men det var nok fordi hun var så vant til det. Hun slap et mindre hvin, som hurtigt blev til en latter, da hun mærkede hans arme omkring sig, "Okay, okay.. Du fangede mig," grinte hun, og lænede hovedet bagover til det ramte hans skulder, som hun stod med ryggen til ham, fanget i hans arme.

”Så er vi enige. Du elsker mig præcis som jeg er. Bare indrøm det frk. Hansen” sagde han med et selvsikkert glimt i sit øje. Seth kunne skam godt være følsom, men han kunne ikke fordrage at være det. Det var også derfor han ofte slet ikke var i kontakt med sine følelser. ”Jamen jeg mener det Kaya. Jeg lader dig ikke tage fuld hjem uanset hvad din grund er” sagde han med et ganske bestemt nik. Han nikkede ganske let til hendes ord om han skulle finde en sådan kæreste og havde skam også tænkt sig at gøre det. Det var et godt råd hvis han skulle være ærlig. Han var måske også bare nød til at lære at have en kæreste for han vidste jo godt han var glad for Heather, men eftersom hun ikke var et fuck op ligesom ham så det ville aldrig virkelig hvis man skulle følge Kayas råd. Seth vidste så heller ikke at Kaya faktisk havde fået en kæreste.


”Ja det er fordi du er for fuld til at løbe ordenligt” sagde han med et grin da han var sikker på at hun sagtens kunne løbe fra ham normalt. Og så fordi der faktisk bare var utrolig mange mennesker at det ikke var helt så lige til at løbe fra folk. Heller ikke for sjovt. ”Hvad vil du gøre nu huh?” spurgte han drillende og holdte hende stadig indtil sig og kunne ikke lade være med at danse en smule med hende som de stod på den måde med hende i hans favn selvom hun stod med ryggen ind mod ham.


//OOC: Måske vi skulle få pinkie ind nu?//

Et roligt smil meldte sig på Kayas læber, "Hvordan skulle jeg kunne andet?" spurgte hun og blinkede til ham. Selvom hun ikke havde føleser for Seth, så elskede hun ham, som ven. Han var en skøn fyr og han havde altid været der for hende, selv når det var hende som havde fucket op.
Hun sendte ham et lille smil. Det var jo virkelig ikke fordi hun ikke ville med ham hjem. Det var fordi hun havde fået kæreste på, og ikke mindst, fordi hun jo godt vidste, at Seth boede sammen med Ashton, og hvis hun nogensinde skulle tilbage til Azkaban, så skulle det være for mordet på Ashton. Det ville være det værd. Problemet var bare, at alt dette kunne hun ikke få sig selv til, at indrømme overfor Seth. "Og hvad så, hvis min grund er, at jeg kender os, når vi er fulde og jeg har en kæreste?" spurgte hun og tippede hovedet lidt til den ene side med et smil på læberne.

Hun grinte let, "Pff, jeg er ikke fuld," benægtede hun, selvom hun udmærket godt vidste, at det var en løgn, men nu var det også ment i sjov, hun var meget fuld. Et smil voksede på hendes læber, da han begyndte at danse en smule og hun fulgte hans rytme. "Hvem siger jeg vil gøre noget som helst?" spurgte hun roligt og vendte sig om, så hun stod med fronten mod ham og lagde sine arme omkring hans nakke. Til tider hadede hun virkelig hans willieblod, for det gjorde det bare endnu sværre, at sige nej til ham, end han var i forvejen.

Det var egentlig ikke særligt tit Lucas kom på De Tre Koste, og det var faktisk også kun ved en ren tilfældighed, at han kom forbi, men selvfølgelig gled blikket ind af vinduerne, da han fik øje på en lidt for velkendt blondine. Han havde egentlig aldrig rigtigt været den jaloux type, kun overfor Isadora, hvilket han aldrig havde givet udtryk for.
På trods af, at Lucas ikke var den jaloux type, så levede han alligevel efter, at hvad der var hans, ja det var altså hans. Også selvom han ikke elskede Kaya og følelser var nok heller ikke dem han havde aller flest af for hende. Men hun var stadig hans. Han vidste ikke engang, at hun ville være i Skotland lige nu, men okay, bare fordi de var kæreste, så behøvede de jo ikke vide, hvor den anden opholdt sig hele tiden.
Han stod et øjeblik udenfor, og blot betragtede hende og fyren hun var sammen med, indtil hun pludselig løb fra ham, hvilket fik Lucas til at reagere, og på ganske få sekunder var han indenfor. Som han nåede frem til dem, lagde han en hånd på Kayas skulder og trak hende bagud, "Genere han dig?" spurgte han i en hård tone, med et blik som hvilede på fyren, som Lucas nok ville gætte på, var nærmere Kayas alder, end Lucas' egen.

”Der kan du selv se” sagde han med et glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han havde heller ikke følelser for Kaya, men der fandtes næsten ikke den ting som han ikke ville gøre for hende. Hun var hans bedste veninde og han ville blot gøre alt for hende. Han var trods alt selv et stort fucked up så det ville være underligt ikke at støtte hende når det var hende der var det. Som sagt ville han endda være far til et barn for hende hvis den rigtige far ikke ville stå op for hvad der var sket. Det var også kun fordi det var Kaya han kunne finde på det.

Seth skulle lige til at sige til hende at han ikke havde noget imod hvad de lavede når de var fuld og hun selv var med på det idet hun sagde at hun havde en kæreste. Seth åbnede munden og vidste ikke helt hvad det var han skulle sige. ”Du har hvad for noget?” spurgte han og havde virkelig mistet sit male for lige nu. Han kunne sagtens holde sig fra hende hvis hun havde en kæreste på som hun faktisk havde lyst til at være sammen med. Sådan var han trods alt heller ikke. ”Nåh ja for du løber igennem en klub som en lille pige helt ædru jo” sagde han med et grin og skulle lige til at sige noget til om hun ville gøre noget da han fik øje på Lucas. Han kunne mere end godt huske ham og kunne mærke en irritation glide igennem ham. ”Nåh ja Lucas for hendes bedste ven vil jo skade hende. Wake up idiot” sagde han vredt og rynkede let på næsen da han virkelig ikke kunne fordrage ham og han ville blive rasende når han fandt ud af det var Kayas kæreste.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: What Do You Mean..? - Kaya + Seth

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 5:50 am

"Jeg ser dobbelt lige nu," sagde Kaya i et grin, selvom det ikke rigtigt gav nogen mening i den sammenhæng. Hun vidste godt, det havde været tarveligt af hende dengang, at sige til både Jayden og Seth, at de var far til det barn hun havde mistet, men teknisk set, vidste hun jo faktisk ikke hvem af dem det var, så i hendes hoved kunne det ligeså godt, have været Jayden hun havde løjet for. Men efter Jayden alligevel var død, takket været Dacoda, så så Kaya ingen grund til, at sige til Seth at der var en chance for at det ikke var ham som var faren. Både Jayden og barnet var alligevel døde, så det kunne jo i bund og grund være ligegyldigt.

Hun grinte let, "Lad da lige vær med, at virk så overrasket, jeg fungere ikke til at være single i længere tid af gangen, det ved du godt," sagde hun morende og blinkede til ham. Hun havde stort set ikke været single siden hun var 16 år, kun med nogle måneders mellemrum.
"Nemlig," svarede hun med et stort smil på læberne, som dog hurtigt forsvandt, da hun mærkede en hånd på sin skulder og blev trukket bagud. "Hey!" sagde hun vredt, før det gik op for hende, at det var Lucas, som havde taget fat i hende, "Oh hey," denne gang var hendes venlige tone vendt tilbage. Hun rynkede på panden, da Seth pludselig lød vred, "Woow, rolig nu tiger," sagde hun med et varmt smil på læberne, og aede Seths håndryg, som hun havde taget fat i, da Lucas havde hevet hende væk fra ham. "Nej, selvfølgelig genere Seth mig ikke, vi hygger bare," svarede hun Lucas og gav ham et kort kys.

Af en eller anden årsag, så havde Lucas en meget dårlig fornemmelse ved dette her. Han stolede ikke hundrede procent på Kaya, nok primært fordi han godt vidste hun før, ligesom ham selv, havde været kærester utro. Og han stolede da slet ikke på hende, når hun var så tydeligt fuld. "Hey smukke," sagde han, da det gik op for Kaya, at det var Lucas.
Han vendte så blikket mod den unge fyr, som hun var sammen med. Han rynkede lidt på panden, hvordan kunne han se det var Lucas og ikke Joey? Og hvor han havde i det hele taget set ham før? "Hvor kender du mit navn fra?" spurgte han en smule hårdt og lagde armene over kors, som han vendte blikket mod Kayas hånd da hun aede fyrens hånd. Lucas var egentlig ikke jaloux anlagt, men hvad der var hans, var altså hans og det skulle andre ikke pille ved. "Ja, det kan jeg se," sagde han og hævede det ene øjenbryn, da Kaya sagde de hyggede. Han så irriteret på fyren, hvis navn Kaya lige havde afsløret til, at være Seth, men blev revet ud af sine tanker da Kaya kyssede ham, selvom det var kort. "Du er meget fuld Kaya, tror du ikke du skal hjem i seng?" spurgte han og skævede lidt mod Seth, før han med et lettere provokerende smil, valgte at kysse Kaya igen, bare lige for at understrege, at hun altså var hans.

”Det betyder ikke du rent faktisk har en kæreste du har en plan om at være tro. Jeg troede vi var mere ens på det punkt” sagde han med et ganske let bestemt nik uden det var fordi det var negativt ment, men faktum var egentlig bare han var enormt overrasket. De plejede at være langt mere ens på det punkt og når hun ikke ville med hjem måtte det jo være fordi hun havde planer om at være ham tro. Det havde han nu heller ikke lige fremme troet om hende. Desuden var det nok også meget fordi Seth ikke selv havde et behov for at have en kæreste at han ikke tænkte over det på samme måde.


Den eneste grund til at Seth kunne se forskel var fordi han ikke regnede med at Kaya ville hænge ud med en som Joey. Så meget vidste han da og derfor ville han heller skyde og ramme forkert end at lade som om man ikke kendte idioten. Han mærkede godt Kayas strøg over hans håndryg, men det fik ham ikke bare til at falde ned. ”Du er virkelig for meget din store idiot. Jeg gik på skolen da du var der. Tror endda du sagde jeg ikke måtte lege med dit legetøj fordi Isadora var din, men gæt hvad din klaphugger jeg nåede faktisk at være med hende” sagde han irriteret og vidste godt han lød som en bitter teenager lige nu, men han kunne virkelig bare ikke fordrage Lucas. Han blev endnu mere irriteret da Kaya faktisk kyssede den klamme idiot. Seth tog da også fat i Kayas hånd for at rive hende væk derfra. Han ville væk nu. Han ville have hende med væk. Væk fra Lucas. Væk fra fortiden. Han skulle nok lade være med at lave noget med Kaya for fandme nej om han nogensinde ville røre hende igen når hun var med Lucas. Det var for klamt.

"Hey, jeg kan godt finde ud af, at være en kæreste tro. Jeg var ikke Elliott utro.. Eller i hvert fald ikke anden gang vi fandt sammen," sagde Kaya, selvom det sidste som en smule eftertænksomt, da hun kom i tanke om, at hun havde været Elliott utro første gang de havde været kærester. Hun var egentlig en ret dårlig kæreste, det havde hun faktisk altid været.

Kaya blev mere og mere forvirret i takt med, at de to fyre begyndte at snakke. Det var nok også primært, fordi hun var så fuld som hun var, at hun ikke rigtigt kunne følge med. Hun spærrede dog øjnene op, da Seth kaldte Lucas for en idiot, og begyndte, at snakke om Isadora. Hun vidste godt, at Isadora var et ømt punkt for Lucas, hun havde jo kendt ham i mange år, og flere gange langt øre til hans beklagelser over Isadora og Joey, præcis ligesom hun selv havde beklaget sig over Elliott.
"Seth, stop," bad hun stille, før hun vente blikket mod Lucas og nikkede, "Jeg sover hos Seth i nat, men jeg sender en ugle i morgen," sagde hun, men nåede da heller ikke, at sige mere, før hun mærkede, at Seth begyndte at trække hende væk, og fulgte med ham uden modstand.
Som de kom uden for, flettede hun sine fingre ind imellem Seths og vendte så blikket i mod ham, "Hvad fanden gik det lige ud på?" spurgte hun og så på ham med et uforstående blik, dog var hun ikke sur eller noget, og hun ville sikkert have glemt det i morgen. Hun magtede slet ikke, hvis hendes kæreste og bedste ven ikke kunne sammen, ikke fordi hun regnede med, at være sammen med Lucas for altid, lige nu var det bare trygt, praktisk og god sex, men stadig. Hun elskede ikke Lucas og hun havde heller ikke følelser for ham.

”Ja nemlig. Anden gang Kaya. Sådan er det med os. We need a secound chance to work” sagde han et bestemt nik da han mente det. Seth var så også ødelagt af Kate, hans første kæreste, havde han været utro gang på gang fordi hans lille naive 13 årige jeg havde troet på at det da sagtens kunne virke med en kvinde der var så meget ældre. En ting han godt vidste nu at det kunne man ikke, men det ændrede ikke på han allerede var ødelagt over det og derfor ikke kunne finde ud af det selv næsten 10 år efter.

Seth skulle lige til at sige mere da Kaya bad ham stoppe. Han nikkede let for sig selv og tog fat i sin bedste veninde. Han mærkede hun flettede deres fingre sammen og kunne mærke han faldte en del mere til ro. ”Kan du huske lige omkring der hvor vi var sammen? Jeg begyndte at gå efter Isadora i stedet for og selvom det da også lykkes til sidst så nåede jeg ikke længere før Lucas ligesom havde taget hende tilbage. Det er altså ikke spor fedt og lige siden har jeg ikke kunne fordrage ham” sagde han med et ganske let suk og kløede sig let i nakken med den anden hånd. Han vidste godt det var latterligt, men hans stolthed og mandighed var virkelig røget sig ved det move fra Lucas’ side af.

"Narh.. Måske også en fjerde og femte chance, bare lige for, at være helt sikre," sagde hun og trak lidt skulderne. Det var jo egentlig ikke fordi Kaya var blevet ødelagt af nogen som sådan. Hun havde bare været i selskab med en masse forkerte mennesker, og var dermed selv blevet revet ned af en forkert sti. Ikke at hun bebrejdede andre end sig selv. Okay måske også lidt Ramon, men hun kunne jo bare have sagt stop til ham, før det var endt så galt som det var.

Hendes smil blev en smule stramt, da Seth spurgte om hun kunne huske, da de havde været sammen. Han havde været hendes første gang, hvilket hun faktisk stadig havde det helt fint med, hun fortrød i hvert fald ikke, men det var jo ikke fordi det havde været den eneste gang de havde været sammen. "Hvilken en af gangene, Seth?" spurgte hun roligt, men stoppede med at sige mere, da han begyndte at forklare.
Hun sendte ham et varmt smil og slap så hans hånd, kun for at lægge begge arme omkring ham i et kram. "Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke på, der er nogen som helst, der kan komme mellem Lucas og Isadora. Jeg ved jo godt, at hvis han får chancen hos hende igen, så knepper han enten uden om, eller også skrider han til fordel for hende," sagde hun et roligt skulder træk, da det virkelig ikke gjorde hende noget.
"Må jeg stadig sove hos dig, smukke?" spurgte hun og skød underlæben en smule frem og så bedende på ham, som en anden lille fortabt hundehvalp, stadig med sine arme omkring ham, dog løst, hvilende på hans skuldre. Dog vidste hun stadig ikke hvor smart det ville være af hende, at sove beruset sammen med Seth, når hun havde en kæreste, men lige nu var hun faktisk ret ligeglad. Ske måtte ske.

”Nu behøver du ikke påpege helt hvor slemt det er for os” sagde han med et ganske let glimt i øjet selvom det var sandt. Desværre havde hun jo ret i at de skulle bruge mange chancer, men det betød ikke det var lige nice hver gang at have det sådan. En del af ham vidste jo så godt han var blevet ødelagt af Kate, men han fortrød nu stadig ikke at han havde været sammen med hende og han ville ikke tvivle et split sekund på at han havde gjort det samme hvis han fik muligheden igen.

”Da du blev gravid din ged” sagde han med et let ryst på hovedet. Han vidste godt de havde været sammen mange gange, men det var stadig en af de gange der stod klarest i hans hukommelse. Han kunne ikke lade være med at smile over hendes arme omkring sig. ”Nej nok ikke, men det er ikke rart for min mandighed må du forstå” sagde han med et ganske let nik da han trods alt mest af alt havde haft det sådan. Det var jo ikke fordi han var forelsket i Isadora eller noget. Det havde han aldrig været. Det var mere det hans mandighed var blevet såret.

”Du må altid sove hos mig smukke. Det ved du da godt. At jeg ikke kan fordrage din kæreste betyder jo ikke jeg ikke vil lade dig sove hos mig” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede let for sig selv inden han tog fat i hendes hånd igen for at begynde at gå hjem til sig selv. Han vidste heller ikke var smart det var da han nemt kunne få lyst til Kaya, men lige nu havde han faktisk et større behov for egentlig bare at putte med hende. At blive mindet om en såret mandighed på den der måde var ikke rart og jo en del af ham havde lyst til at tage hævn over Lucas og pille ved Kaya, men omvendt var det også nok at bare ligge og holde om hende for en gangs skyld. Også når hun vidste det med Heather. Han låste sig selv ind og hev hende med indenfor inden han slog sine arme om hende. ”Måske skulle jeg bare gøre som dig og finde en der er ligeså fucked som mig” sagde han i en blid hvisken og løftede Kaya op for at bære hende i sin favn mod sin seng

Kaya slog let ud med hænderne, "Jeg siger det bare. Jeg har været gravid tre gange, født et barn, været gift en gang og skilt igen, og efterfølgende været tæt på, at blive gift igen, og lige pt er jeg kærester med min danselærer, som er næsten ti år ældre end mig. Og jeg er kun 22 år, forstil dig lige, hvor lang den liste, når at blive inden jeg fylder 30," sagde hun, selvom det nok godt kunne høres på hende, at hun var små beruset, og så havde hun med mere eller mindre vilje, undladt alle detaljer, om hvorfor det skulle være 4-5 chancer.

"Du kan selv være en ged.. Ged.." mumlede hun en smule tøsefornærmet og lagde armene over kors, hun var stadig beruset, og hvis hun skulle været helt ærlig, så havde hun ikke tal på, hvor mange gange hun havde været sammen med Seth mere, selvom de da også sagtens kunne være sammen uden sex, men når ingen af dem havde kærester på, så kunne hun ærligt talt ikke se problemet i det. Hun nikkede lidt, "Selvfølgelig. Men bare rolig, din mandighed fejlede ikke noget sidst jeg tjekkede, og det gør den sikkert stadig ikke," sagde hun og blinkede til ham, før hun placerede et blidt kys på hans kind og smilede så til ham.

Et kærligt smil meldte sig på hendes læber, "Arh pas nu på med, hvad du lover," sagde hun drillende, da han sagde hun altid gerne måtte sove hos ham. Hun slap ham og tog i mod hans hånd, og begyndte at gå med ham mod hans lejelighed. Hun håbede bare ikke, at Ashton var hjemme, men hvis han var, så måtte hun jo bare tage det med, bare hun slap for at snakke med ham eller glo på ham mere end højst nødvendigt.
Om de endte med, at lave noget eller blot gik hjem til Seth og bare sov, vidste hun ikke, men hvis hun skulle være helt ærlig, så var hun faktisk okay med begge dele, bare han ikke sov med ryggen mod hende, men han som minimum holdt om hende til hun var faldet i søvn, så var det fint nok med hende. Hun grinte mildt, da han hev hende ind til sig, og gav døren et lille spark, så den lukkede bag dem, som hun også lagde armene om ham, "Mh, beklager, jeg er allerede optaget," sagde hun drillende og blinkede til ham. Et lille hvin, som blev til et morende grin, lød fra hende, da han løftede hende op. Hun satte hænderne mod hans skuldre for, at hjælpe med at holde sin vægt oppe, og placerede så et par blide kys mod hans hals.

"Og der findes næsten ikke den model jeg ikke har været sammen med. Nok har jeg aldrig været gift, men jeg har været i like 2 forhold og det ene var da jeg var 13 år og det ene endte fordi jeg synes min bedste veninde var langt mere lækker” sagde han med et glimt i øjet da han godt selv vidste han hentydede kraftigt til Kaya selv. Det var et faktum de var virkelig ens. ”You and me Kaya. One mind, different sex” sagde han med et ganske let grin da det var sandt de virkelig mindende meget om hinanden. Selv den person han havde set op til når det kom til forhold lå i skilsmisse så det var ikke lige fremme fordi det hjælp på tingene. Det gjorde ham blot endnu mere fucked.

”Hold nu kæft hvor du bare kan det der med ord alligevel Hansen” sagde han med et grin og denne gang på svensk da han virkelig var sygt fuld. Seth vidste også godt han selv kunne holde sig fra Kaya når det var, men det var ikke fordi det var helt så nemt at det gjorde noget. Slet ikke når han var single. ”Den har det ikke så skide godt lige nu at det gør noget” sagde han med et ganske let ryst på hovedet. Han kunne ikke lade være med at smile over kysset på kinden, men lige nu var hans mandighed virkelig helt igennem såret. Især fordi han som ved et slag var hævet tilbage til at være 17 igen og det var ikke helt så rart.

Han rystede på hovedet. ”Kaya du er min bedste veninde. Du vil altid have en stor plads i mit hjerte og kan damerne ikke affinde sig med det så må de godt nok gå igen” sagde han med et lille let bestemt nik da han mente det. Han ville altid elske Kaya enormt højt og havde damerne et problem med det så måtte de lade være med at være sammen med ham. ”Det er du, men jeg kender en anden pige der er næsten ligeså fucked” sagde han med et ganske let grin inden han havde løftet hende op. Seth ville til en hver tid holde om Kaya og ligge i ske med hende hvis det var det som hun havde behov for. Seth blottede let sin hals for hende og bed sig let i læben inden han lagde hende på sengen og kravlede ind over hende. Et enkelt kys på halsen skulle nok gå, men han lovede intet hvis hun gjorde det igen. Han var trods alt kun en fyr og var stadig smækt fyldt med hormoner. Især når han var fuld.

"Du er mere billig end jeg er," grinte hun og rystede lidt på hovedet af ham. Hun vidste faktisk ikke hvorfor, men det var bare som om, at samfundet mente det var langt mere okay, at fyrer havde været sammen med en masse kvinder, frem for kvinder som havde været sammen med en masse fyre. Ikke fordi Kaya selv mente hun havde været sammen med så mange igen, men i forhold til så mange andre, vidste hun godt, at hun nok havde været sammen med nogle stykker. "Well, jeg er ret lækker, så jeg kan godt forstå du ikke kan modstå mig," svarede hun og blinkede til ham, selvom hun godt vidste det nok nærmere var den anden vej rundt. Hun grinte let, "Yeah.. Vi ville være et kønt par," sagde hun og blinkede til ham.

"Du startede, York" mumlede hun på dansk, dog med et smil på læberne. Den eneste grund til, at hun slog over til dansk, var fordi han slog over til svensk. Hun tænkte ikke engang over det, det var hun alt for fuld til. Hun var efterhånden blevet ret vant til, at snakke dansk igen, efter hun var flyttet tilbage til Danmark, selvom hun virkelig savnede England til tider.
"Hvad kan jeg gøre for, at den får det godt igen?" spurgte hun, da hun på en eller anden måde fik en smule dårlig samvittighed over, at han havde det sådan. Hun sendte et roligt smil retur, da han smilede efter hun havde kysset hans kind.

Hun smilede varmt til ham, "Bare fordi vi er bedste venner, betyder det sgu da ikke, at du gider, at have mig rendende hele tiden," sagde hun roligt. Hun havde ikke det mindste imod, at sove sammen med Seth, for selvom de havde været sammen mange gange, så havde de jo også sovet sammen før, hvor de kun havde sovet. "Men jeg elsker også dig," tilføjede hun med et smil, hvilket var store ord fra hende. Hun hævede let det ene øjenbryn, "Så det gør du?" spurgte hun nysgerrig.
Hun smilede op til ham, da han lagde hende på sengen, og lod sine fingre glide ind i hans hår, som hun tog blidt fat i, da han lagde sig over hende. Hun kunne godt mærke sit hjerte begynde, at banke en smule, hvilket var hendes krops måde at sige, at hun skulle tænke sig om. "Har du noget jeg kan sove i, eller skal jeg bare sove nøgen?" spurgte hun drillende og blinkede til, som hun lod sine hænder slippe grebet af hans hår, for at lade sine hænder glide om til hans nakke, for at nusse ham blidt. Hun havde lyst til, at kysse ham, men vidste godt, at hun ikke burde, selvom hun var fuld.

”Men Kaya nu ser jeg dig slet ikke som billig så det er nemt at være mere billig end dig” sagde han med et ganske let glimt i øjet selvom han mente det. Han så ikke Kaya som billig, men nu forstod han så heller ikke det var ok at en fyr var en hel horde mens kvinder ikke måtte. De skulle da have ligeså meget lov til at nyde livet som alle andre. Det var simpelthen noget fucking pis hvis man spurgte Seth. ”Ja ikke? Du må lade være med at være min svaghed frøken Hansen” sagde han med et drenget smil over sine læber da det var sandt. Nu var han så også fuld så det var ikke så svært at få den slags over sine læber. ”Nu du selv siger det, men du har valgt Lucas baby og så må jeg jo finde en anden” sagde han med et ganske let grin. Han ville have haft elsket at være fucked med Kaya, men han var nu også ret så glad for Leslie hvis han skulle være ærlig og det skulle han vel?

Seth tænkte heller ikke altid over han slog over i svensk når han var sammen med Kaya, men det var sikkert fordi han vidste hun kunne forstå det. Han træk ganske let på skulderen da han ikke rigtig vidste hvad han skulle finde på for at hun kunne rette op på hans ego var såret lige nu, men hun ville sikkert finde på noget godt.

”Kaya hvis der er en min dør er åben for om så klokken er 3 om natten og du er trist så er det dig” sagde han med et ganske let nik da det var sandt. Den eneste anden han havde det sådan med var Ashton og de boede sammen så det var ikke nødvendigt på samme måde. ”Det er jeg sørme glad for du gør” sagde han med et smil der var ganske oprigtigt da han virkelig elskede hende højt som sin veninde. Han nikkede let til han havde fundet en anden at være fucked med hvis han skulle tage imod hendes råd. Han mærkede hånden igennem sit hår og kunne ikke lade være med at smile for sig selv. ”Hmm.. Hva sagde du?” spurgte han en anelse fraværende da det var svært at koncentrere sig når Kaya lå lige der. Især når hun nussede ham sådan i nakken. Han selv kunne ikke styre sine lyster og lod sine læber finde hendes. Ikke kun fordi han ikke brød sig om Lucas, men også bare fordi han virkelig havde lyst.

"Jeg er billig, Seth," sagde Kaya med et mildt skuldertræk, da hun jo godt selv vidste, at det var sandheden. Det kunne godt være, at hun ikke var ligeså løs på tråden som hun havde været, men hun havde stadig været sammen med en del, og det kunne jo ikke laves om. Desuden skulle der heller ikke ret meget til, at overtale hende til noget, heller ikke selvom hun havde kæreste på, især fordi det var Lucas og hun vidste det kun var et spørgsmål om tid, før en af dem fuckede op alligevel.
"Orrrh, er jeg din svaghed?" spurgte hun i en blid, kærlig tone, hvilket var en tone man nok mest hørte fra hende når hun var fuld, selvom hun teknisk set var en fru, dog var hun glad for, at Seth valgte at sige frøken, det lød ikke halvt så gammelt, og det mindede hende ikke om hendes ægteskab med Jayden. "En Kaya-erstatning? Held og lykke prins, jeg er en ener," sagde hun morende og blinkede til ham.

"Det ved jeg godt, og du ved godt, at det gælder begge veje," sagde hun roligt med et smil på læberne. Nu boede hun så også alene, så der var ikke nogen hun skulle tage hensyn til, andre end sig selv. Hun sov jo ikke sammen med Lucas, ikke fordi hun ville have noget imod det, men det havde han af en eller anden grund, som hun faktisk var ret ligeglad med. Hun smilede til ham, "Det burde du også være, der er ikke mange som når ind i mit hjerte," sagde hun og blinkede til ham. Faktisk var det kun Seth, Toby og Elliott som var tilbage helt inde i hendes hjerte. Selvfølgelig havde hun andre venner og veninder, men ikke nogen hun holdt så meget af, som hun gjorde med de tre. Jayden havde også været der engang, men efter hans død, havde hun smidt ham ud derfra, fordi det ellers ville gøre for ondt.
Hun grinte let, "Jeg spurgte om du har noget jeg kan sove i, eller om jeg skal sove nøgen," gentog hun morende, over at hun havde den virkning på ham, selvom han havde præcis samme virkning på hende. Hun mærkede hans læber mod sine egne, hvilket fik hendes hjerte til, at banke som hun gengældte det. At de bare kyssede lidt, skete der vel ikke noget ved? De var jo begge fuldt påklædte og kys var jo heller ikke rigtigt utroskab. Hun slap roligt kysset igen, selvom hun havde lyst til mere, så vidste hun godt at hun ikke burde. "Nu er du bare ond," hviskede hun stille.

Han rystede ganske let på hovedet da han langt fra var enig. Måske fordi han godt selv vidste han ikke var en skid bedre end hende selv. Måske fordi han bare synes det var noget pjat eller endda en lille smule af begge dele. ”Og folk ser mig som en helt for at have været med mindst ligeså billig som hende selv. ”Jeg er virkelig ikke enig lige der, men fair nok” sagde han mens han stadig rystede let på hovedet. Han vidste jo godt han selv var ligeså løs på tråden som hende selv, men han havde faktisk tænkt sig at holde sig på måtten hvis han fik en kæreste igen. At det så mest var fordi han ville bevise han kunne så han i sidste ende måske kunne få fingrene i Heather var en anden sag, men han var bestemt nu alligevel virkelig glad for Leslie. Seth ville altid kalde hende for frøken så længe hun ikke var gift pt. Selvom det var forkert. ”Ja du er så” sagde han med et glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han havde også sagt det før, men det havde hun sikkert glemt. Han kunne dog godt lide når hun var på den der måde. ”Ja så tæt som man nu kan komme på det” sagde han med et ganske let grin da han godt vidste hun var en ener. Det var bare som om hun ligesom var optaget og han var sikker på det ville smadre deres venskab hvis de faktisk blev kærester. Så var det bedre at have hende som en kæmpe svaghed.

Han nikkede ganske let til at han godt vidste det. Nu boede han godt nok ikke alene, men hvis Kaya havde behov for ham så var han ligeglad med at det vækkede Ashton. ”Er jeg skam også baby” sagde han med et varmt smil over sine læber da han var virkelig glad for det. Der var lidt flere i hans hjerte, men alligevel stadig godt begrænset og kun blevet værre af at han var kendt og han godt vidste han skulle passe på sig selv. Han havde trods alt Ashton, Kaya, Marcelle, Heather og Leslie så det var lige to mere, men stadig ganske få mennesker. ”Alt mit tøj er på magiskvis al sammen til vask” mumlede han ganske lavt selvom det ikke helt passede da han egentlig ikke havde lyst til at indrømme at han bare gerne ville have hende nøgen i sin seng. ”Mig? Ond? Jeg er den dejligste du kender” sagde han en anelse drillende og nikkede ganske let for sig selv.

---Blackout---
Næste morgen vågnede Seth ved hendes side. Han vidste godt det han havde lavet ikke var spor smart, men hun var frygtelig svær at holde sig fra og det var ikke ham der havde en kæreste. Desuden kunne han ikke fordrage Lucas så lige ham ville han ikke tage hensyn til. Havde det været Elliott havde det været en helt anden sag hvis man spurgte Seth. Hun så fin ud som hun lå der og Seth bed sig ganske let i læben inden han rejste sig op for at lave morgenmad til dem. Det var det mindste han kunne gøre.

- Blackout-

Normalvis var Kaya et virkelig stort a-menneske, men når hun havde været i byen dagen før, så var der altså ikke noget bedre end bare at putte under dynen. Især når hovedet gjorde ondt og verden stadig snorrede en lille smule. Normalt på den her tid, så havde hun allerede både været ude og løbe, været i bad og spist morgenmad.
Hun vågnede dog da Seth rejste sig fra sengen, men kunne ikke lige overskue at åbne øjnene, da hun blot regnede med, at han skulle ud på toilettet og ville komme tilbage igen inden længe. Hun blundede lidt hen igen og sov nok det som lignede en tyve minutters tid, før hun vågede igen og bemærkede Seth stadig ikke var kommet tilbage til sengen.
Hun rynkede mildt på panden. Det lignede da ikke ham, at forsvinde på den måde? Hvor blev hendes morgenputning af? Med den tanke i sit hoved, rejste hun sig fra sengen og gik over til hans tøjskab, hvor hun fandt en af hans rødternede skjorter, som hun tog på. Hun vidste trods alt ikke om Ashton var hjemme. Hun knappede de tre midterste knappe, som hun gik ud af værelset og mod køkkenet, hvor hun kunne høre lyde fra. "Morgen," sagde hun en smule morgenhæs, mens hendes øjne stadig prøvede at vende sig til lyset, "Hvad laver du?" spurgte hun og lænede sig op af dørkarmen.

Seth vendte hovedet ved lyden af den velkendte stemme han var sikker på han kunne skille den stemme ud fra en større mængde. "Godmorgen sunshine" sagde med et smil og vendte blikket tilbage til maden. Han havde både ordnet noget frugt og hele lejligheden duftede af pandekager. "Hansen har du ikke forstået begrebet morgenmad?" spurgte han ganske drillende og vendte en pandekage i luften. Normalt ville han ikke gøre den slags og egentlig heller ikke når det var Kaya, men han forsøgte lidt at ændre sig på nogle punkter. Desuden var hun ikke bare en af alle de random. Hun var også hans bedste veninde og deri lå forskellen. "Har du noget imod jeg prøver på at oppe mit game?" spurgte han med et ganske let grin inden han fik ordnet de sidste par stykker og sætte dem over på bordet. Han nikkede mod bordet for at hun skulle sætte sig ned. "Men altså jeg ved godt vi plejer at morgenputte, men nu synes jeg vi skulle prøve noget nyt til en afveksling" sagde han med et smil og tog selv en plads ved bordet da han trods alt var sulten.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: What Do You Mean..? - Kaya + Seth

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 5:51 am

Et roligt smil meldte sig på Kayas læber, hun følte sig ærligt talt ikke som en solstråle lige nu, da hun lige var vågnet og havde tømmemænd, men sådan var det. Hun grinte let ved hans spørgsmål, "Jo, har du hørt om, at man ikke må kaste med maden?" spurgte hun drillende tilbage, da han vendte pandekagen i luften. Det var ikke ligefrem et syn hun var vant til.
Hun rystede ganske let på hovedet, "Nej ikke det mindste, du fyrer den bare af basse," sagde hun og blinkede til ham med et morende smil på læberne. Ingen tvivl om, at han også var hendes bedste ven, hun var virkerlig glad for ham, og måtte nok indrømme, at hun overvejede meget kraftigt at flytte tilbage til England, blandt andet for, at være tættere på ham.
Hun satte sig på en ene stol, som han nikkede mod den. "Det okay.. Jeg skal alligevel gå om ikke så længe," sagde hun og smilede til ham, hun skulle trods alt også videre. "Jeg fandt btw en skjorte som på magiskevis ikke var til vask," sagde hun og grinte let, før hun tog et stykke af de frugter han havde ordnet.

”Jeg kan godt li at blære mig ved du nok” sagde han med et ganske let grin da det trods alt mest af alt var det som der skete. Når nu han kunne finde ud af det så var det også det han gjorde. Desuden så det fancy ud hvis man spurgte Seth.

”Det er jeg da glad for. Skal være sikker på du får lidt mad i maven” sagde han med en mild latter. Han ville være lykkelig for hvis hun flyttede tilbage. Han elskede hende uendeligt højt og når han fik en kæreste så måtte de altså affinde sig med deres helt specielle bånd. Også selvom det næppe var særlig nemt for nogen som helst pige. Han faktisk næsten sikker på ikke engang Leslie ville bryde sig om det hvis hun faktisk ville have ham for Kaya var bare en stor trussel for de fleste kvinder når det kom til Seth ligesom han var for hendes partnere.

”Skal du nævne det? Skrider du så tilbage til Danmark?” spurgte han en anelse irriteret på svensk da han faktisk ikke ville tænke på det og Seth havde en vane med at snakke svensk når han var irriteret. Især når det var hende for hun forstod det. ”Det var da noget mærkeligt du siger der Kaya. Jeg troede de alle var til vask” blinkede han drillende til hende og begyndte selv at tage noget mad. ”Nej vent. Jeg kan bare godt li tanken om dig uden tøj på. Det var vist der den var” indrømmede han blankt med et let grin da det trods alt var sandt. Også selvom han vidste han ikke kunne holde sig fra hende. Desuden brød han sig ikke om Lucas så det var ikke fordi han havde nogle moralske skrupler om det de havde lavet. Slet ikke når han havde beskyttet sig så hun ikke kunne komme i problemer.

Kaya grinte let, "Ja, det ved jeg blærerøv," sagde hun morende og blinkede til ham. Hun kunne dog godt lide, når han gjorde det, det var en del af hans charme, hvis man spurgte hende. Hun elskede ham præcis som han var, hun vidste jo hun kunne stole på ham og at han altid ville være der for hende, ligesom hun ville for ham.
"Syntes du da, jeg ligner en som ikke spiser?" spurgte hun, selvom hun godt vidste, at hun havde tabt sig en del efter hun havde født Timothy, både fordi hun havde været ramt af en depression, men nok primært fordi hun boede alene og ikke gad lave mad kun til sig selv, og så fordi hun trænede så meget for, at få tiden til at gå og tænke på noget andet. Hun ville aldrig vælge Seths venskab fra, slet ikke for en kærestes skyld, de måtte finde sig i, at han var så stor en del af hendes liv.

Hun rynkede let på panden, "Der bor jeg sjovt nok, så ja.." sagde hun og så lidt på ham, som hun sukkede lidt, "Tror du ikke jeg savner England? Savner at være tæt på dig og alle andre? Du ved godt, jeg havde brug for et break fra alt," sagde hun og rystede lidt på hovedet. Hun ville gerne flytte tilbage til England, men det var jo kun knapt et år siden hun var flyttet til Danmark, hun havde jo ikke allerede råd til en ny flytning, og slet ikke til et helt andet land.
Hun grinte let, "Yeah right," sagde hun morende, og nikkede så lidt da han indrømmelse så lød, hvilket fik hende til at nikke lidt, "Ja, se det lød langt mere troværdigt," sagde hun og blinkede til ham. Det var ikke fordi hun havde noget som helst imod det, langt fra, men hun vidste godt, at det ikke havde været det mest fornuftige, men på den anden side, hvornår havde de to nogensinde været i selskab med hinanden OG været fornuftige? Kaya kunne i hvert fald ikke komme i tanke om det.

Efter noget tid, havde hun spist det hun kunne og rejste sig så, for at hjælpe med at rydde op. "Jeg skal hjemad," sagde hun og vendte blikket i mod ham, før hun gik over til ham, kyssede ham ganske blidt på kinden og gik så ind på hans værelse, for at få tøj på. Hun hadede virkelig at sige farvel til ham. "Jeg flytter tilbage til England, så snart jeg har råd og jeg har en idé om, hvordan jeg får det.. Det skal nok gå, okay?" forsikrede hun og sendte ham et lille smil, før hun lagde sine arme omkring ham i et kram. Hun slap ham roligt igen og forsvandt så ud af døren.

//OUT

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: What Do You Mean..? - Kaya + Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum