All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:06 am

Denne tråd er tilegnet Seth Engel Minore York
Foregår ved Vogue, NY
September 2054
Dressed to depress

Heather var taget til et photoshoot, som så mange andre gange. Hun havde brugt tre timer på make up og tøj og var efterhånden ved at være klar. Hun vidste, der skulle være en mere, men hun vidste ikke hvem det var. Lige nu blev det sidste på hendes hår gjort færdigt, så det ville sidde som løse krøller, mens hendes øjen make up var i fersken agtige farver, der fik hende til at se sårbar ud, mens de røde læber fremhævede hendes i forvejen blege hud og det platinblonde hår. Hun havde været i USA noget tid nu, ja over et år. Hun rejste stadig væk med sit arbejde, men hun holdt sit primære arbejde inden for staterne og Frankrig. Hun ville helst ikke tage noget nær Storbritannien, selvom hun vidste, det ikke nødvendigvis betød, hun ville løbe ind i Seth. Det var bare heller ikke en risiko hun var villig til at løbe. Plus, hele hendes familie var i New York, så det gjorde det også nemmere at se hendes fædre og søster en gang i mellem. Denne photoshoot foregik også i New York, hvilket virkelig var en af hendes ynglings byer, hvis hun skulle nævne bare en. Ja, Seth var ude af hendes liv og der var ingen chance for, hun ville støde ind i ham. Så vidt hun vidste, så var han nu et fuldtidsmedlem af Faded Exit. Hun havde hørt de var på tour og alt det, men hun fulgte ikke med. Det var i hvert fald det hun prøvede at fortælle sig selv. Hun havde jo rent faktisk været glad for Seth, men hun ville ikke have en, der ikke kunne klare den kvinde hun var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:12 am

Outfit

Seth var godt nok fuldtidsmedlem af Faded Exit, men det gjorde ikke at man ikke kunne tage nogle fotoshoots bare fordi man var bandmedlem. Det ville være en virkelig god reklame og faktum var måske også lidt at han ikke helt havde lyst til at slippe det. Jo han var sammen med Leslie nu og var egentlig også mest af alt sikker på det med Heather var gået i vasken fordi hun var taget til USA og ikke at han havde drevet hende dertil. Desuden var Seth valgt til at lave en forside for at vise verden hvordan en ægte rock'n'roller så ud og det så ville gøre at han kom til at berøre sit gamle erhverv gjorde det kun bedre. Han havde fået af vide han skulle tage sine billeder sammen med en kvinde, men han havde ingen idé om denne kvinde faktisk var hans eks-flirt. Så havde han måske lettere sagt nej da han trods alt var sammen med Leslie og han var virkelig vild med hende. Han ville helst ikke fucke det op, men han ville være som en anden lille hundehvalp ved synet af Heather. Han selv mente at han var ovre hende, men det var måske ikke helt det som hans hjerte ville komme til at fortælle ham selvom han på samme tid elskede Leslie for det vidste han godt han gjorde.
Seth mødte op på settet og havde fået sit hår ordnet og det tynde lag makeup som en mandlig model nu skulle have for at fremhæve hans udseende. Seth glædede sig helt ekstremt og rejste sig derfor fra sin stol hvor der var lagt en hånd på det sidste. Han bevægede sig mod den del af settet der var sat op til at der skulle tages billeder og ventede let nervøst på at se den kvindelige model som han skulle have taget billeder med. Han vidste jo ikke det var Heather, men derfor var det stadig længe siden han havde stået model så derfor kunne han nok ikke helt gemme at der var en mindre spænding i hans mave som han trippede let mens han ventede på sin medmodel.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  JeromeWinther on Man jan 08, 2018 12:49 am

Heather rejste sig fra sin stol, som sidste hånd var blevet lagt på hende. Hun så sig selv i spejlet for at bedømme om hun var tilfreds eller ej. Det var sjældent hun ikke var. Hun havde i en tidlig alder fundet ud af, hun havde willieblod i årene. I hvert fald efter hun var kommet på Beauxbatons og havde lært om den magiske verden, da hun før det bare havde levet som en hel almindelig muggler. Hun elskede magi, men alligevel havde hun valgt et job, der var muggler agtigt. Hun havde valgt at stole på hendes smukke udseende kunne føre hende langt udover det foruden var en måde at ære hendes ene far på, som også havde været model. Som hun fik tjekket sig i spejlet og rettede lidt på tøjet begyndte hun at gå med settet med de høje hæle som gav genlyd over det gulv hun gik på. Hun trådte ind i det lyse rum, hvor lysene var peget mod en greenscreen og fotografen var klar samt der var assistentener med mere, som sad på deres repræsentative pladser. Hun lod sit blik glide rundt, og hendes blik stivnede da hun fik øje på Seth. Hvad lavede han her? Han var da stoppet med at være model i det øjeblik, han havde valgt at være sanger i Faded Exit - havde han ikke? Hun trådte over mod kameraet uden at vise hun var berørt af at have fået øje på ham, da hun omvendt heller ikke ville have, han skulle vinde. Hun var flyttet hjem til USA på grund af ham, da hun ikke havde set nogen fremtid i dem og han virkelig havde såret hende, og så var den ikke længere. Hun var en voksen kvinde og hun var kommet sig over det. For hende handlede det lige nu om, hun skulle overleve den her dag og komme væk fra ham. "Hey Seth," mumlede hun for sig selv og skar en kort grimase.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 555
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 7:11 am

Seth ville jo heller ikke have at hun skulle se at hun havde vundet. For i hans verden var det trods alt direkte modsat af hvad der var sket rigtigt. Havde han vidst det ikke var sådan det hæng sammen så havde han bestemt sagt undskyld til hende for det havde jo aldrig været hans mening. Han var bare sikker på at det var omvendt. At hun var skredet og så havde han ligesom givet op i stedet for at tage efter hende som han burde have gjort det fra starten af. Også selvom det ville betyde at han ikke havde mødt Leslie og de var blevet kærester så havde han til en hver tid valgt Heather over Leslie og da han havde brugt sin one shot på Erica ville han ikke engang kunne forsøge at komme i bukserne på Heather. Også selvom en del af ham godt vidste at Heather næppe ville det når hun ligesom var gået sin vej på den der måde.
Seth vendte sig ved lyden af sit navn og kunne ikke lade være med at smile for sig selv da han fandt ud af det var Heather. ”Gud hey baby” sagde han med et varmt smil over sine læber og gik hen for at kysse hende på hver sin kind ligesom den del af ham som var franskmand. Han vidste godt at Heather nok ikke var spor glad for han snakkede sådan til hende, men det var jo sådan han var. Det vidste hun jo godt og så måtte hun jo sige til hvis hun ikke brød sig om han var sådan. ”Jeg vidste ikke det var dig jeg skulle have taget billeder med. Hvor er det dog dejligt at se dig” sagde han med et bredt og varmt smil over sine læber og nikkede ganske let for sig selv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum