All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:06 am

Denne tråd er tilegnet Seth Engel Minore York
Foregår ved Vogue, NY
September 2054
Dressed to depress

Heather var taget til et photoshoot, som så mange andre gange. Hun havde brugt tre timer på make up og tøj og var efterhånden ved at være klar. Hun vidste, der skulle være en mere, men hun vidste ikke hvem det var. Lige nu blev det sidste på hendes hår gjort færdigt, så det ville sidde som løse krøller, mens hendes øjen make up var i fersken agtige farver, der fik hende til at se sårbar ud, mens de røde læber fremhævede hendes i forvejen blege hud og det platinblonde hår. Hun havde været i USA noget tid nu, ja over et år. Hun rejste stadig væk med sit arbejde, men hun holdt sit primære arbejde inden for staterne og Frankrig. Hun ville helst ikke tage noget nær Storbritannien, selvom hun vidste, det ikke nødvendigvis betød, hun ville løbe ind i Seth. Det var bare heller ikke en risiko hun var villig til at løbe. Plus, hele hendes familie var i New York, så det gjorde det også nemmere at se hendes fædre og søster en gang i mellem. Denne photoshoot foregik også i New York, hvilket virkelig var en af hendes ynglings byer, hvis hun skulle nævne bare en. Ja, Seth var ude af hendes liv og der var ingen chance for, hun ville støde ind i ham. Så vidt hun vidste, så var han nu et fuldtidsmedlem af Faded Exit. Hun havde hørt de var på tour og alt det, men hun fulgte ikke med. Det var i hvert fald det hun prøvede at fortælle sig selv. Hun havde jo rent faktisk været glad for Seth, men hun ville ikke have en, der ikke kunne klare den kvinde hun var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:12 am

Outfit

Seth var godt nok fuldtidsmedlem af Faded Exit, men det gjorde ikke at man ikke kunne tage nogle fotoshoots bare fordi man var bandmedlem. Det ville være en virkelig god reklame og faktum var måske også lidt at han ikke helt havde lyst til at slippe det. Jo han var sammen med Leslie nu og var egentlig også mest af alt sikker på det med Heather var gået i vasken fordi hun var taget til USA og ikke at han havde drevet hende dertil. Desuden var Seth valgt til at lave en forside for at vise verden hvordan en ægte rock'n'roller så ud og det så ville gøre at han kom til at berøre sit gamle erhverv gjorde det kun bedre. Han havde fået af vide han skulle tage sine billeder sammen med en kvinde, men han havde ingen idé om denne kvinde faktisk var hans eks-flirt. Så havde han måske lettere sagt nej da han trods alt var sammen med Leslie og han var virkelig vild med hende. Han ville helst ikke fucke det op, men han ville være som en anden lille hundehvalp ved synet af Heather. Han selv mente at han var ovre hende, men det var måske ikke helt det som hans hjerte ville komme til at fortælle ham selvom han på samme tid elskede Leslie for det vidste han godt han gjorde.
Seth mødte op på settet og havde fået sit hår ordnet og det tynde lag makeup som en mandlig model nu skulle have for at fremhæve hans udseende. Seth glædede sig helt ekstremt og rejste sig derfor fra sin stol hvor der var lagt en hånd på det sidste. Han bevægede sig mod den del af settet der var sat op til at der skulle tages billeder og ventede let nervøst på at se den kvindelige model som han skulle have taget billeder med. Han vidste jo ikke det var Heather, men derfor var det stadig længe siden han havde stået model så derfor kunne han nok ikke helt gemme at der var en mindre spænding i hans mave som han trippede let mens han ventede på sin medmodel.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  JeromeWinther on Man jan 08, 2018 12:49 am

Heather rejste sig fra sin stol, som sidste hånd var blevet lagt på hende. Hun så sig selv i spejlet for at bedømme om hun var tilfreds eller ej. Det var sjældent hun ikke var. Hun havde i en tidlig alder fundet ud af, hun havde willieblod i årene. I hvert fald efter hun var kommet på Beauxbatons og havde lært om den magiske verden, da hun før det bare havde levet som en hel almindelig muggler. Hun elskede magi, men alligevel havde hun valgt et job, der var muggler agtigt. Hun havde valgt at stole på hendes smukke udseende kunne føre hende langt udover det foruden var en måde at ære hendes ene far på, som også havde været model. Som hun fik tjekket sig i spejlet og rettede lidt på tøjet begyndte hun at gå med settet med de høje hæle som gav genlyd over det gulv hun gik på. Hun trådte ind i det lyse rum, hvor lysene var peget mod en greenscreen og fotografen var klar samt der var assistentener med mere, som sad på deres repræsentative pladser. Hun lod sit blik glide rundt, og hendes blik stivnede da hun fik øje på Seth. Hvad lavede han her? Han var da stoppet med at være model i det øjeblik, han havde valgt at være sanger i Faded Exit - havde han ikke? Hun trådte over mod kameraet uden at vise hun var berørt af at have fået øje på ham, da hun omvendt heller ikke ville have, han skulle vinde. Hun var flyttet hjem til USA på grund af ham, da hun ikke havde set nogen fremtid i dem og han virkelig havde såret hende, og så var den ikke længere. Hun var en voksen kvinde og hun var kommet sig over det. For hende handlede det lige nu om, hun skulle overleve den her dag og komme væk fra ham. "Hey Seth," mumlede hun for sig selv og skar en kort grimase.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 7:11 am

Seth ville jo heller ikke have at hun skulle se at hun havde vundet. For i hans verden var det trods alt direkte modsat af hvad der var sket rigtigt. Havde han vidst det ikke var sådan det hæng sammen så havde han bestemt sagt undskyld til hende for det havde jo aldrig været hans mening. Han var bare sikker på at det var omvendt. At hun var skredet og så havde han ligesom givet op i stedet for at tage efter hende som han burde have gjort det fra starten af. Også selvom det ville betyde at han ikke havde mødt Leslie og de var blevet kærester så havde han til en hver tid valgt Heather over Leslie og da han havde brugt sin one shot på Erica ville han ikke engang kunne forsøge at komme i bukserne på Heather. Også selvom en del af ham godt vidste at Heather næppe ville det når hun ligesom var gået sin vej på den der måde.
Seth vendte sig ved lyden af sit navn og kunne ikke lade være med at smile for sig selv da han fandt ud af det var Heather. ”Gud hey baby” sagde han med et varmt smil over sine læber og gik hen for at kysse hende på hver sin kind ligesom den del af ham som var franskmand. Han vidste godt at Heather nok ikke var spor glad for han snakkede sådan til hende, men det var jo sådan han var. Det vidste hun jo godt og så måtte hun jo sige til hvis hun ikke brød sig om han var sådan. ”Jeg vidste ikke det var dig jeg skulle have taget billeder med. Hvor er det dog dejligt at se dig” sagde han med et bredt og varmt smil over sine læber og nikkede ganske let for sig selv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  JeromeWinther on Lør feb 03, 2018 9:40 am

Det ville ikke undre Heather, hvis Seth havde en anden version af hvad der var foregået for hvad der efterhånden måtte være 2-3 år siden. Hun var ikke interesseret i at høre en undskyldning nu. Hun var kommet videre, og havde besluttet at Seth eller nogen, der mindede om ham, aldrig skulle komme så tæt på igen. Hun ville være den vigtigste i sit eget liv og ikke bare give det hele væk til en dreng. Heathers øjne blev straks hårde ved Seths ord, mens hun så på ham med et blik, der nærmest kunne slå ihjel. ”Don’t baby me,” svarede hun i en fornærmet tone, som hun afværgede ham ved at fjerne sit ansigt langt fra hans ved kysset på hver sin kind, da hun ikke ville have ham tæt på. Hun kunne dog stadig dufte ham og han duftede præcis som han plejede. Krydret, sødt og en smule stærkt med et snert af idiot. Hun trak et skridt væk fra ham og så op på ham med et isende blik. Hun ville gøre alt for at skubbe ham så langt væk som muligt, da hun var overbevist om at han stadig var den gamle Seth, der ikke forstod man ikke ville ham, med mindre man viste det med alt man havde i sig. ”Er det det?” spurgte hun, uden hun dog forventede at få svar. ”Jeg høre du er blevet rockstjerne eller whatever,” kommenterede hun og så på ham, som hun ventede på de kunne få grønt lys til at gå i gang med shootet, så hun kunne komme så langt væk fra ham, som muligt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Man feb 12, 2018 11:21 pm

Seth lagde godt mærke til hendes blik og han måtte erkende at han ikke helt kunne se hvad han skulle have gjort hende. Han var helt sikker på det havde været omvendt. Ellers havde han jo for pokker aldrig ladet hende gå på den der måde. Heller ikke selvom han var glad for at hele forholdet med Leslie virkelig havde ændret ham og han håbede han ville være sammen med hende længe selvom han faktisk betvivlede det efter alt med Erica. Det gjorde dog ikke at han ville til at ligge an på Heather nu for han var trods alt i et forhold og havde tænkt sig at være Leslie tro om så Heather havde villet noget andet. Han lagde også mærke til den måde hun stod på som han hilste som han plejede. "Ja det er Heather" sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede ganske let. "Det er jeg også. De manglede en forsanger i Faded Exit og så blev det mig" sagde han stille og bed sig ganske let i læben. Han tog sin ene hånd op til sin næseryg for let at gnide den. "Hør Heather. Jeg ved godt det er 2-3 år siden jeg så dig sidst og noget siger mig at jeg husker tingene lettere forkert, men jeg husker det som du flyttede til USA og langt væk fra mig. Hvad end der skete er jeg ked af det endte sådan der" sagde han med en ganske skæv grimasse og håbede lidt han ville blive reddet af det grønne lys for det ville betyde at hun var nød til at snakke med ham bagefter og rigtigt nok nåede det da også at skinne. Seth nikkede ganske let mod settet for at sige de skulle til og rettede sig let op. Han vidste ikke om han huskede forkert, men med hendes måde at være på så virkede det bare lidt sådan. Og Seth var en ny mand nu der faktisk så lidt mere end hvad han havde gjort før i sit liv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 03, 2018 9:08 am

Heather var vred på ham. Seth havde ikke kæmpet, men bare ladet hende gå. Han havde givet udtryk for, han ikke ville have noget seriøst, men blot ville forsætte med at flirte rundt. Hun havde valgt sig selv først, fordi det virkelig havde såret hende dybt. Hun havde rejst verden rundt i mellemtiden, præcis som han. Bare i vidt forskellige sammenhænge. Hun havde været model for mange af de store og han havde spillet musik. Hendes fester havde været kokain og champagne fester. Hans fester havde med garanti været øl og ecstasy fester. Hendes sejre havde været forsider, cat walks og anerkendelse. Hans sejre havde været album, tour, awards. Deres verdner var anerledes nu og selvom han forstod hendes, så var ingen af dem de samme mere. Derfor måtte hun også se på ham en ekstra gang med et forbløffet blik over, han sagde noget der rent faktisk lød voksent. Hun havde ignoreret alt andet han sagde, da noget ved hende stadig ikke var anerledes. Hun var en diva. Hun spidsede sine læber for at vente på ord ville omforme sig i hendes hjerne og give beskeden videre til hendes mund. Seth var blevet en lille smule voksen. "Du ville ikke noget seriøst, Seth," svarede hun direkte, og så på de blå øjne, hun havde kendt så godt en gang. "Kan vi komme i gang med shootet?" spurgte hun utålmodigt. Hun gad ikke se tilbage på de gamle dage, men ville væk fra ham. Nu var det hende, der ikke ville noget seriøst med ham. Hun ville ikke lade hans charme svøbe hende væk igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 03, 2018 9:46 am

Seth havde jo ikke kæmpet for hende fordi han havde husket det som det var hende der var gået og derfor var det ham som var den efterladte. Så det var sådan set derfor han aldrig rigtig havde brugt tid på at jagte hende. Havde sandheden gået op for ham så havde han jo også gjort mere for at holde hende i sit liv. Han var godt klar over deres liv var gået i hver deres retning, men det ændrede ikke på at han elskede champagne fester stadig. Mest af alt fordi der ofte var piger med en del mere klasse end hvis han sad og drak øl. Den slags kvinder der gjorde ham helt blød i knæene. At Leslie ikke havde været sådan var måske også bare lidt en af de mange faktorer til de ikke havde virket. "Jo jeg ville. Jeg troede ærlig talt det var dig som var gået" sagde han med en ganske let skæv grimasse inden han nikkede let til om de skulle komme i gang med shootet. "Heather vil du ikke nok snakke med mig bagefter?" spurgte han en anelse bedende og vidste godt hun havde fået ham i knæ trods for han var kæreste med Leslie. Han havde jo villet noget seriøst med hende back than. Han havde bare været helt enormt bange og dermed noget så dum at lade hende gå. Han var glad for hvor han var, men han savnede hendes selskab. "Jeg giver bobler hvis det er?" foreslog han da det som ofte havde kunne lokke hende dengang. Desuden ville han jo ikke noget med hende. Han havde allerede været sammen med Erica og ville ikke byde Leslie at være sammen med en mere når de var i et forhold og de havde en anden aftale. Hvis hun sagde nej måtte han jo forsøge at lokke hende med at han havde en kæreste og derfor bare ville snakke med hende. En kæreste som han faktisk elskede. Også selvom han var sikker på det nok skulle gå i vasken før eller senere. Han håbede bare ikke han var den som ville fucke det op.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  JeromeWinther on Man mar 05, 2018 4:38 am

Heather var klar over, han huskede det hele en del anerledes end hun selv gjorde det. Hun vidste godt, det for Seth nok havde endt meget brat ved hun havde flyttet tilbage til USA. Hun havde tilmed været flyttet tilbage til England efterfølgende uden at kontakte ham. Hun havde en lejlighed der, og boede skiftevis der og hjemme i USA. Han havde dog givet udtryk for, han intet ville og derfor kunne hun ikke se en grund til at spilde sin tid. Hun havde været forelsket i ham og hun var selv dårlig til følelser. Alligevel havde hun valgt at tage skridtet og prøve at høre, hvordan han havde det med at skulle være seriøse. Det havde knust hendes hjerte, han ikke ville have hende og hun var ikke en type, der faldt let. ”Ja, garanteret,” svarede hun og så på ham med et blik, der meget tydeligt sagde nej. ”Hvorfor skulle jeg?” spurgte hun direkte. Havde han glemt hvem hun var? Hun var en type, der ikke ville såres mere end en gang. Hendes følelser sad uden på tøjet og hun var en diva. Hun var den vigtigste i hendes liv. De havde ikke set hinanden i mange år efterhånden. Hun havde ikke fulgt med i hans karriere, andet end når hun havde set noget med Faded Exit i et blad eller i et fjernsyn. Som at læse om en, man en gang kendte. Sandheden var jo, hun ikke anede hvem Seth var mere, men det betød ikke, hun havde lyst til give ham en chance. ”Så skal det satme også være gode bobler og heller ikke være spild af min tid,” påpegede hun, da hun ikke gad at blive ved med at høre på ham. Den gamle Seth havde været blevet ved indtil hendes nej blev til et ja, det kunne hun da huske.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Man mar 19, 2018 5:56 am

Seth selv var jo heller ikke typen der faldt let for folk og da slet ikke for en pige som hende. Han havde skam ville noget seriøst, men han havde været skide bange for at gøre noget ved det. Derfor havde han ladet som om han ikke ville noget selvom han gerne ville. Det havde han selv ment havde været bedre for hende for ligesom at stoppe det der i stedet for senere hvor han ville komme til at såre hende mere. Han vidste også godt at en kvinde som hende kunne få ham til at føle sig som en lost puppy. Det var bare som om han ikke havde noget imod at det var sådan heller. Heather var noget helt specielt. Ikke fordi Leslie ikke havde været det og stadig ikke var det, men en del af ham vidste godt hans forhold med Leslie var på vej til at gå i stykker. Det betød dog ikke at han ville smadre det endnu mere ved at ligge an på Heather nu. "Fordi jeg lover jeg ikke ligger an på dig Heather og jeg vil gerne have trådene redt ud og have dig i mit liv som en veninde" sagde han stille og bed sig ganske let i læben. Han vidste godt at hun var en diva med følelserne udenpå tøjet. Han opfangede dem bare som ofte ikke. Nok mest af alt fordi han var bange for hvad han så eller ikke så. "Jeg lover dig at købe de dyreste og bedste bobler du kunne tænke dig" sagde han med et ganske let nik og gik da også straks i gang med at posere så de kunne få billederne taget. Seth havde skam lært at nej betød nej. Han havde ændret sig en anelse. Hvis hun virkelig ikke ville så måtte han jo give slip på hende. At se hende igen gjorde bare noget ved ham som han godt vidste han ikke burde når han havde en kæreste. Han ville dog aldrig ligge an på Heather når han havde Leslie. Han ville ikke være that guy igen. Han havde en klar aftale med Leslie som han allerede havde brugt på Erica uden at vide det havde gjort hende gravid.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 2:54 am

Han hævede ganske let det ene øjenbryn ved det australske accent og kunne ikke helt bestemme sig til om Ashton mon havde hevet en ny kæreste hjem eller han rent faktisk havde taget noget familie derop. Begge dele ville give mening selvom han måtte indrømme han måske ikke lige så Ashton med en kvinde med så mange tattoos over det hele som han selv synes var ganske frækt. Også selvom hans drømmekvinde ikke rigtigt havde nogen. Det ville sige hun havde en enkelt uskyldig lille en, men det var jo heller ikke noget ved siden af det som denne kvinde havde. Han nikkede ganske let til om han var Seth og havde stadig lettere tabt sin kæbe da hun trods alt kun stod iført trusser og t-shirt og hun var en pæn kvinde. Han havde så også lovet sig selv at efter det med fyren hvis navn han faktisk slet ikke kendte, men derfor kunne man jo godt kigge. "Og du er Ashtons kæreste eller?" spurgte han som han lagde hovedet ganske let på skrå. Han vidste jo ikke noget. Ashton havde glemt at nævne det for ham og Seth havde ikke været hjemme i 6 måneder så der var en masse han bare ikke vidste noget om. Han fik da også taget imod hendes hånd og gav den et ganske let klem. Han stirrede da også en del mindre nu hvor hun ligesom havde lidt mere tøj på, men det var stadig svært ikke at kigge når hun stod i så lidt tøj som hun gjorde det. Hun var virkelig en smuk kvinde. Om så hun var Ashtons kæreste eller ej ville han nu ikke lgige an på hende alligevel.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 3:25 am

"Det er der ingen der siger du vil, men derfor kan jeg godt håbe Heather" sagde han og bed sig ganske let i læben. Han vidste jo godt et sted at hun havde været ligeså bange som hende, men han havde ikke ønsket at såre hende for dybt og havde ment det var bedre at gøre det der og hurtigt. Quick and painfull i stedet for at trække smerten ud så det ville blive dybt. Så havde det her altså været noget bedre. Det synes han i hvert fald selv og selvom han ikke havde brugt lang tid på at møde Leslie bagefter og fundet sammen med hende så kunne han jo godt mærke at Heather kunne påvirke ham og han ville glemme alt om Leslie selvom han elskede hende højt hvis Heather nogensinde gav hende en chance. Seth havde virkelig en frygtelig svaghed for Heather som han slet ikke kunne beskrive. Desuden var hun willie så det træk sådan set også en helt del hvis han skulle være ærlig. Han vidste jo godt han skulle passe på. Han ville ikke opgive håbet om at kunne snakke med hende igen. Han kunne jo mærke i sit indre at han savnede hende. Om ikke andet end som sin ven. Han nikkede ganske let til det kun skulle være en time. Selvom de ikke flirtede lige nu var der ingen som hende der kunne få ham til at være en lost puppy. Det var virkelig skrækkeligt, men noget af det var også helt klart hendes gener. Da shootet var færdig kunne han heller ikke lade være med at smile over sine læber for det betød han ville få en time med Heather. Selvom det også betød han havde kun en time til at overbevise hende om de burde snakke sammen igen. "Så hvor går vi hen?" spurgte han med et smil da han ikke vidste om de skulle finde hans hotelværelse og bestille bobler eller hun synes det var mere sikkert at drikke det ude. Det var helt klart hendes valg og ikke hans.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 10:29 pm

"Aha," svarede hun og så på ham med et intetsigende blik. Hun vidste ikke, hvad hun skulle snakke med ham om. De havde ikke snakket så længe, og hun anede ikke rigtigt hvem han var mere. Hun ville ikke give ham en chance, for et var at finde ud af, han havde ændret sig til enten noget værre eller bedre, men hvem sagde, hun ville kunne lide hans forandring? Hvem sagde, hun havde lyst til at vide alt var anerledes? De var begge kommet videre. Hun havde hørt et sted fra, Seth havde fået en kæreste og hun vidste, han var med i Faded Exit. Hun havde fulgt gang i sin karriere og levede den drøm, hun havde haft siden hun var en lille pige. Hendes liv kørte bare derud af, havde altid noget at lave. Mødte influencers og var en selv. Kunne være med i de sager, som intresserede hende. Galla events. Alt det fede og alt det, hun havde arbejdet for. Det liv, hun bogstaveligt talt var født til. "Der er en vinbar ikke så langt herfra," svarede hun. Det var trods alt midt i hjertet af det evige trendy New York. Hun skiftede til sit normale tøj, hvilket var en simpel hvid kjole samt et par sorte hæle til, inden hun tjekkede til om han var klar. "Kom," mumlede hun og gik derhen, og de fik tildelt et bord.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Admin on Søn maj 06, 2018 10:39 pm

Han nikkede ganske let til hendes forslag og fulgte med hende da hun lod til at kende vejen. Seth vidste jo godt selv han havde fået en kæreste og det var da måske også lige det som gjorde at han følte det var smart at snakke med Heather lige nu for så ville han ikke forsøge at ligge an på hende, men han indrømmede gerne både i sit stille sind og højlydt at han savnede at snakke med hende. Han indrømmede så måske også gerne at han til en hver tid ville gå fra Leslie hvis Heather begyndte at udvise interesse i ham. Han regnede dog langt fra med at Heather ville gøre den slags da det trods alt blot ville bevise at han stadig var den samme Seth som hun havde kendt dengang. Han selv bestilte noget vin og betalte da også for dem begge to mens han forklarede Heather det ikke var fordi han regnede med det var en date, men nærmere et sølle plaster på såret over hvad han havde udsat hende for. Han fik da også nævnt fortrinsvis hurtigt at han faktisk havde en kæreste og han langt fra var ude på at ligge an på Heather, men blot ønskede at få en chance for at komme tilbage i hendes liv. Også selvom deres verden var så langt fra hinanden som de var, men det ændrede ikke på at han savnede hende som en veninde.

//Out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: All your bandmates are hotter than you - Heather og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum