Ride The Wave (ADVARSEL) - Lorelai + Blair

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Ride The Wave (ADVARSEL) - Lorelai + Blair

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 5:37 am

Blair Alec Brown - Bar i Londons gader - August 2053 omkring kl 19 - Outfit

Lorelais liv var endelig begyndt, at falde på plads igen efter alt det med Alecander. Hun hadede ham dog stadig, og hun ville aldrig nogensinde tilgive ham eller se ham igen. Minister for Magi eller ej, så var han en nar, og intet andet i hendes øjne. Hun var endelig begyndt, at lave musik igen, efter en pause på lidt over et år, og hun kunne virkelig mærke at hun havde savnet det. Det sværeste ved det hele var nok, at han havde fået hende til, at aflægge en ubrydelig ed, så hun havde aldrig kunne snakke med nogen som helst om det.
Hun havde netop været inde og skrevet en ny pladskontrakt under, inden i London, og gik nu ned af gaderne, og kunne ikke lade vær med, at smile lidt for sig selv, da nogle fik øje på hende, og tydeligvis genkendte hende, hvilket fik hende til, at vinke venligt til dem. Hun havde altid været helt utroligt meget nede på jorden, hun stoppede gerne op og kom ti minutter forsent, hvis det kunne redde en fans dag, at hun tog sig tid til, at hilse og nogle ville gerne have taget et billed med hende.
Det var nok også en af de ting som virkelig var befriende, der var ingen Alecander som blev jaloux, når hun snakkede med andre fyre, eller de fik lov til, at give hende et kindkys. Hun var virkelig ikke sart.
Alligevel var der selvfølgelig også en del af hende, som savnede rummet, savnede at blive bestemt over, og blive sat på plads. Men hun vidste med sig selv, at hvis hun nogensinde skulle blive submassiv for nogen som helst igen, så skulle det ikke være ham.
Hun satte sig ved den bar hun havde aftalt med Blair, at de skulle mødes ved, hun ville dog vente på ham uden for, så de kunne gå sammen ind. Hun havde egentlig kendt ham i ret mange år efterhånden, de havde mødt hinanden til en eller anden fest engang.

Blair kom gående ikke særlig lang tid efter i sit meget mørke outfit. Da han var en Brown og endda elev i sin fars firma vidste folk godt hvem han var. Han var dog skide ligeglad. Det var ikke fordi han levede synderlig højt på det efternavn alligevel. Han havde trods alt andre planer end at være i sin fars firma i sidste ende. Han brugte det kun som undercover for hans ulovlige aktiviter i The Reaper Crew. Han rettede let på sit hår ved at lade en hånd glide igennem hans hår. Han lignede også en der ikke gav en fuck med sin læderjakke og sine solbriller. Nu var han bare heller ikke typen der gav en fuck for særlig mange udover hans søstre og så lille Charlie, men det var mere fordi der var noget over Charlie der gjorde at han virkede ret så skrøbelig og han havde længe haft en idé om Charlie måske var til fyrer. Derfor skulle han passes på mere end hans andre brødre hvis man spurgte Blair. Ellers havde han faktisk ikke andre i hovedet end sig selv. “Hva så baby girl?” spurgte han med et glimt i øjet og et flabet smil over sine læber da han fik øje på Lorelai. Han lod kort sit blik glide over hende. Blair mente selv at kvinder var til for hans fornøjelses skyld og ikke så meget andet. De var objekter. Det ville sige. Igen hvis nogen havde samme holdning om hans søstre så ville de komme til at smage på hans knoer. “Damn girl. Du overlader da heller ikke meget til fyrers fantasi huh?” spurgte han med et glimt i øjet og mente det skam på en god måde

Lorelai vendte hurtigt rundt på hælene da hun hørte Blairs velkendte stemme. Synet af ham, fik et smil frem på hendes læber og hun grinte let, ”Ik så meget, hvad med dig selv?” spurgte hun stadig med et smil på læberne, før hun lagde armene omkring ham i et kram, og slap ham så igen.
Hun satte hænderne i siderne og sendte ham et lidt morende blik, ”Jeg tror endnu ikke, jeg har mødt en fyr med fantasi nok, så hvorfor ikke spare jer for ydmygelsen?” svarede hun drillende og blinkede til ham. Hun havde altid gået i ret udfordrende tøj, men det var blevet værre efter hun var blevet kendt, og var begyndt, at give koncerter, det var jo helt vildt så varmt man fik det, af at danse rundt på en scene med spotlight på sig. Og så var det bare efterhånden blevet til hendes stil. Lige på det punkt var hun nok ret ligeglad, selvom hun godt vidste det kunne sende forkert signaler til både mænd, fans og ikke mindst de børn som også hørte hendes musik.

"Har fået øje på den her lækre Chuck. Måske du kunne skaffe mig hendes nummer" sagde han med et glemt i øjet inden han selv lagde sine arme rundt om hende til et kram. "Nåh nej det er jo dig så det har jeg allerede" blinkede han let til hende da det var hans skøre måde at sige hun var lækker på selvom han godt et sted vidste det var en utrolig plat måde at sige det på, men så på den anden side havde det sin egen charme hvis man spurgte ham.
"Så er det fordi du dater tabere som ham homo'en fra Faded Exit honey for jeg er sprang fyldt med fantasi at du ved det" sagde han med et drenget smil over sine læber. Det eneste Blair så også tænkte med var hans tredje ben hvilket var dybt ironisk når han ikke kunne foredrage at andre havde det på samme måde om hans søstre. Hendes tøj fik ham nu også mest af alt til at tænke på hvad der var indenunder og hvordan hun mon egentlig var i sengen for han selv var ikke lige fremme den meste blide. "Efter dig smukke inden vi bliver overfladet af dine fans" sagde han med et smil og gjorde en gestus til at hun skulle gå først. Lige nu ville han faktisk gerne bare feste uden at blive mindet om han var en Brown og hun var kendt.

Lorelai troede først lige, at Blair mente, at han havde fået øje på en tøs, han gerne ville score, det gik dog hurtigt op for hende, at det ikke var tilfældet, da han afslørede det var hende, hvilket fik hende til, at grine, "Ja, du er en af de få heldige," grinte hun og blinkede tilbage til ham. Lorelai gav jo ikke sit nummer ud til hvem som helst, det ville jo være dumt af hende, så det var kun folk hun kendte privat, pladeselskaber og ændre vigtige som havde hendes nummer. Derudover skiftede hun det med jævne mellemrum, for der ikke skulle være nogle fans som fik fat i det.
"Hey!" sagde hun med en løftet pegefinger, dog ikke surt, "Jeg har aldrig datet nogen som helst fra Faded Exit, hvor pokker har du det fra?" spurgte hun roligt, hun kunne dårligt nok huske, at have afvist Marc, men det var jo også nogle år siden efterhånden. Det her var uden tvivl bagsiden af at være kendt, der gik ofte så mange dumme rygter om en, hvor haldelen af dem, alligevel ikke passede, "Men jeg vil da gerne høre mere om din fantasi?" tilføjede hun en smule udfordrende, og blinkede til ham, bare fordi hun blev nysgerrig, det havde hun alle dage været, hvilket også var det som havde drevet hende til Alecander dengang.
Hun smilede varmt til ham, "Iih så høflig og velopdragen De er Mr. Brown," sagde hun morende og sendte ham et håndkys som hun gik forbi ham, og indenfor på baren. Hun kunne virkelig mærke, at hun havde brug for en aften, hvor hun bare kunne slappe af i Blairs selskab og selvom hun godt vidste det ville være noget så urealistisk, at undgå mindst én bemærkede hende, så havde hun vel lov til at håbe. Desuden var hun ikke bekymret, for det første, fordi hun godt kunne håndtere fans, og for det andet, fordi hun vidste, at Blair ikke ville holde sig tilbage, hvis nogen skulle genere hende.

”Jeg føler mig også sygt beæret at du ved det. Jeg har bare glemt at bukke mig i støvet honey” sagde han med et glimt i øjet og et drenget smil over sine læber da han ikke helt kunne lade være. Han vidste godt han var heldig at han havde hendes nummer, men omvendt så kunne han sikkert også leve uden det selvom hun var helt enorm køn og det ville han heller ikke ligge skjul på at han synes hun var.
”Sladderspalter har mange sjove ting at sige dear” sagde han ganske drillende da han blot havde ville se hendes reaktion og var egentlig en anelse glad for at han ikke skulle konkurrere med en der senere var gået hen og blevet homo. Det ville være lidt et nederlag at have samme smag som en af dem fra Faded Exit hvis han skulle være ærlig. De var ikke lige fremme hans kop te og det ville de aldrig være. Fyrer der troede de så godt ud og prøvede på at danne et band? Nej tak. Han var ikke teenage tøs og bestemt slet ikke sin lillesøster Skyler der hørte dem hele tiden af hvad han vidste af, men heller ikke det var han sikker på for han boede trods alt ikke hjemme. ”Er du sikker på små piger som dig kan tåle at høre den slags fantasier?” spurgte han med et flabet smil over sine læber da han bestemt havde en idé eller to om hvad han ville have. Når det kom til lagen gymnastik var han ofte til det skulle være dyrisk hvis han skulle være ærlig og var det mere end det så gjorde det ham virkelig langt fra noget. Faktisk mere omvendt. Jo vildere, jo bedre var det ofte. Han havde dog ikke tænkt sig at stå her og sige hvad han havde lyst til at gøre ved hende når der var en chance for andre kunne høre det.
”Ja det sker så du må heller nyde det så længe det vare” sagde han med et ganske let grin da han godt vidste det ikke var fordi det var noget som lå i hans natur. Blair ville ikke tvivle to sekunder med at slå nogen ned som generede hende. Meget måtte man overfor piger, men var de i hans selskab så skulle man fandme opføre sig ordentligt. Han lod hende bestille noget at drikke mens han bestilte øl og shots til sig selv. Han havde da også tænkt sig at betale for hende. Det var da det mindste han kunne gøre.
Da de fik serveret deres ting skålede han da også med hende inden han selv tog sit første shot.

Lorelai grinte let ved Blairs udtale, "Ej, det er altså for dårligt," sagde hun morende i en falsk fornærmet tone, mens hun satte hænderne i siderne. Hun elskede at være i selskab med Blair, både fordi hun vidste han ikke kun var der fordi hun var kendt og havde penge, for det havde han jo også selv, men også fordi hun kunne slappe af og være sig selv, selvom hun selvfølgelig altså tog sine forholdsregler når hun var ude, uanset hvem hun var sammen med, for hun vidste jo af erfaring, at pressen kun ventede på, at hun lavede et eller andet som kunne give en god historie.
Hun skar en skæv grimmasse, "Du skal ikke tro på alt, hvad du læser," sagde hun roligt, hun havde intet personligt imod Faded Exit, men ligesom Joey McSeeley, så var de selvfølgelig også en konkurrent og i hendes branche galt det jo altid om, at være et skridt foran alle de andre, hvilket hun nok var faldet lidt bagud i, efter hendes pause fra musikken, men hun var tilbage nu og klar til, at indtage radioer og det hele igen.
"Heey, jeg er ældre end dig, det husker du nok ik?" spurgte hun og blinkede til ham, ingen tvivl om, at der var noget ved Blair som tiltrak Lorelai, hvad det helt præcist var, kunne hun ikke sætte en finger på, måske bare hele hans attitude? Desuden var det jo ikke fordi hun var uerfaren på området, hun havde været under Alecanders 'magt' i næsten et år.
Hun grinte let, "Tro mig, det gør jeg også, hvert et øjeblik," sagde hun morende og blinkede til ham. Hun følte sig helt tryg i hans selskab, så hun var slet ikke i tvivl om, at de nok skulle få sig en hyggelig aften. Hun bestilte en drink, før hun vendte blikket tilbage på Blair, og grinte så lidt, "Du lægger hårdt ud hva'?" sagde hun i et smil, før hun også skålede mod ham og tog en tår af sin drink. Selvom hun godt kunne se på bartenderen, at det var en som ret hurtigt genkendte hende, så sagde hun intet til det. Når hun var ude som nu, så opsøgte hun aldrig fans eller haters for den sags skyld.

”Du ved udmærket godt jeg er alt for stolt. Selv overfor dig baby” sagde han med et glimt i øjet. Meget ville han gøre for at gøre en pige glad og hun kunne føle han havde bøjet sig uden at han havde det, men ikke om han ville bøje sig på den der måde. Nok var han heller ikke glad for at være en Brown, men han kunne vist heller ikke helt løbe fra den stolthed der lå til hans opdragelse og gener.
”Nej det ved jeg godt, men jeg kan bare godt li at se dig jumpe sådan over det” sagde han med et grin da han virkelig synes det var helt enormt morsomt at give hende noget sladder på den måde og se hende reagere på det. For han vidste jo godt et sted at det ikke var sandt. Og han var så i øvrigt også sikker på at hvis hun havde datet en af dem havde hun nok på et eller andet plan selv sagt noget da de trods alt var venner. Eller.. De var i hvert fald et eller andet. Han kendte hende da og han havde bestemt fantaserede om hende her på det sidste.
”Meget muligt, men du er stadig bare en lille pige King. Jeg tror slet ikke du kan tåle at høre om mine fantasier uden du løber skrigende bort” sagde han med et ganske let grin da han trods alt ikke vidste hvad hun var van til og ikke var van til. Han selv havde virkelig de mest kinky fantasier hvis han selv skulle sige det, men han var også bare til lidt af hvert. Det lagde han heller ikke skjul på hvis han selv skulle sige det.
”Jamen det er kun godt for jeg lover ik det sker igen” sagde han med et drillende glimt i øjet da han virkelig ikke var specielt meget til at være gentleman. Han havde virkelig meget en fuck it all attitude og det vidste han godt. Det eneste der betød noget her i verden var ham selv, hans søstre og så lille Charlie, men det var mest af alt fordi han så Charlie som en der ikke kunne klare sig selv og så vidste han i øvrigt også bare et sted godt at Charlie så op til ham og det kunne han måske ikke helt håndtere grundet hans enorme ego.
”Jeg troede vi var i byen putte” sagde han med et let hævet øjenbryn. Nu var han også fyr så han kunne holde til det. Det var måske også bare ligeså meget det. Desuden overvejede han hårdt ikke at ligge an på nogle piger den aften for at have fokus på hende i stedet for. Desuden kunne han faktisk godt tænke sig at skrive hende på hans smukke lange liste.

Lorelai nikkede lidt, "Yeah, men jeg har vel lov til, at håbe," svarede hun drillende og blinkede til ham. Hun havde intet problem med, at han var en Brown, det gjorde faktisk det hele meget nemmere for hende, når det kom til at stole på ham, hvilket var noget hun havde virkelig svært ved, og hun gemte da også selv på en del hemmeligheder.
"Du er så ond," sagde hun i et grin og gav ham et blidt dask over hans overarm. Det var uden tvivl den største ulempe ved, at være kendt, man vidste aldrig, hvad aviserne kunne finde på, at skrive om en. Det var bare et enkelt forkert lille fejltrin, og det ville være over alt. Det var nok også derfor hun var så påpasselig når det kom til kærligheden. Hun ville ikke have en kæreste, som ikke vidste hvad han gik til.
Hendes mund gled en smule op ved hans ord, "Okay, for det første, er jeg overhovedet ikke nogen lille pige, Mr. Brown, og for det andet, så tror jeg du ville blive overrasket over, hvad jeg har hørt af fantasier," sagde hun morende, efterfulgt af en lille grimmasse. Hun elskede sine fans, men dem som sendte hende brev omkring deres kærlighed til hende og deres, til tider sære, fantasier, var altså ret skræmmende nogengange.
Lorelai måtte slippe et grin, mens hun rystede lidt på hovedet, "Pokkers, jeg troede ellers lige du havde fået tillagt dig en ny stil," drillede hun, ikke fordi hun ønskede han skulle lave om på sig selv, og da slet ikke for hendes skyld, hun holdt jo af ham præcis som han var, men bare fordi hun godt kunne lide at drille ham, ligesom når han drillede hende.
Hun grinte let og nikkede, "Okay, men du bær mig hjem, hvis jeg går kold," sagde hun med en løftede pegefinger, hvorefter hun grinte let igen. Hun bestilte nogle flere shots og placerede så halvdelen af dem foran Blair. "Skal der udfordring på, eller skal de bare ned?" spurgte hun og blinkede til ham.

”Det er sandt, men du drømmer virkelig længe så” sagde han med et ganske let grin da det var sandt. Han havde ikke bare sådan tænkt sig at droppe sin stolthed om så det var godt eller ej. Han nød virkelig kun at være en Brown for at udnytte sit navn, men langt fra på samme måde som William gjorde det.
”Hvorfor gør det mig ond? Jeg elsker bare at se dig jumpe op når jeg finder nogle usandheder i sladderspalten” sagde han med et glimt i øjet selvm det var ganske sandt. Det fik hende altid til at jumpe på den helt rigtige måde der bare gjorde det enormt sjovt at sige tingene som om de var sande og finde ud af de ikke var det. Blair ville så generelt bare ikke have en kæreste. Han havde det fint med at rande rundt med alle mulige selvom han godt vidste at pressen fangede det. Det var bare som om at være en player ofte tiltræk andre typer piger der faktisk bare troede de kunne lave om på ham hvilket de ikke kunne og så havde han fået noget ganske nemt så det var ikke fordi han klagede af nogen art.
”Sandt, men det er ikke mine fantasier og det tror jeg slet ikke dine sarte øre kan tåle at høre” sagde han med et glimt i øjet. Nu var det heller ikke fordi han var så nem at skræmme. Der skulle virkelig meget til at skræmme ham. Han rystede ganske let på hovedet til at han havde lavet sig selv om. Det var nok det sidste han gjorde og endda for en pige.
”Selvfølgelig gør jeg det” sagde han med et ganske let nik da han nok skulle bære hende hjem hvis hun gik helt kold selvom han dog er sikker på at de ville gå hjem inden da. ”Lad os endelig tage udfordring på for at det hele ikke bliver så kedeligt” sagde han med et smil over sine læber og blinkede ganske let til hende.

"Nogengange er drømme og bedre end virkeligheden," svarede Lorelai med et smil på læberne. Hun havde haft mange drømme i sit liv, nogle af dem havde hun da også opnået, men fundet ud af, ikke var som hun havde troet de ville være. Som foreksempel det at være verdens kendt sangerinde. Det var jo ikke altid lige lykken, selvom hun elskede det og ikke ville bytte det for noget.
"Fordi du godt ved, hvor meget jeg går op i, at folk ikke dømmer mig," svarede hun med et smil på læberne, selvom hun efterhånden burde have lært, at det ikke var sådan verden hang sammen. Alle havde fordømme, det havde hun da også selv. Men hun brød sig ikke om, når teenagetøser så, så meget op til hende, at de blev syge eller begik fejl i deres liv, i jagten på at ligne hende så meget som muligt. Eller når fyre troede de kunne score hende, udelukket for, at kunne sige, at de havde været sammen med en kendt.
"Try me," sagde hun udfordrende og blinkede til ham, velvidne om, at dette her nok ikke var en samtale de burde have et offentligt sted. Efter at have været en del af Alecanders fantasier, var hun blevet godt hærdet, så hun var faktisk ret sikker på, at der ikke var noget som kunne overraske hende mere.
Hun grinte let, "Godt så," sagde hun med et smil på læberne selvom hun da også selv, regnede med, at kunne gå hjem. Hun nikkede lidt, mens hun et øjeblik tænkte over, hvad en god udfordring kunne være. "Taberen skal kysse en fremmede i fem sekunder?" spurgte hun, dog var hun frisk på, hvis Blair havde et bedre foreslag.

”Ikke med alt baby doll” sagde han med et glimt i øjet da han bestemt ikke havde tænkt sig at sluge sin stolthed. Heller ikke for Lorelai. Blair selv var ikke helt tilfreds med at han ikke var kommet længere oppe i The Reaper Crew, men havde bestemt tænkt sig at gå efter en vigtig position. Han ville helst gerne slippe sin fars firma før eller senere for han havde faktisk slet ikke lyst til at være der i sidste ende. Det var blot for lige nu at give sin far hvad han bedte om for til sidst at give ham fingeren og skride.

”Og du ved godt jeg ikke dømmer dig baby. Selv hvis du havde datet en fra det taber band ville det jo aldrig gøre dig til en taber. Det er du alt for værdigfuld til” sagde han med et charmerende smil over sine læber, men han mente det virkelig. De der boy bands noget sagde ham ingenting. Han var trods alt ikke en lille teenage tøs. Så han ville aldrig forstå det på samme måde. ”Måske senere når jeg er godt fuld lille frøken” sagde han en anelse drillende med sit drenget smil over sine læber. Han havde skam tænkt sig at fortælle hende præcis hvor kinky han kunne være for en del af ham havde faktisk lyst til at udfordre hende på det punkt og gøre det i stedet for at sige det til hende. ”Jeg er frisk” sagde han med et ganske let nik og begyndte da også hurtigt at drikke. Denne her gang vandt han da også og havde med vilje været en anelse langsom for at se om hun kunne følge med og det kunne hun bedre end han havde troet. Han pegede mod den nærmeste lækre pige han kunne finde da han faktisk gerne ville se hende kysse en pige. ”Og hvis nu du giver hende et ordenligt kys så fortæller jeg lidt om mine små fantasier” sagde han med et glimt i øjet for at få hende til at kysse hende ordenligt så han fik noget ud af det.

Lorelai smilede lidt, "Jeg sagde også nogengange," sagde hun i et smil. Hun havde da haft sine forstillinger om, hvordan verden hang sammen som yngre, men nu hvor hun var blevet voksen og stort set hele verden kendte hendes navn, så vidste hun godt, at verden ikke altid var noget lige smukt sted.

Hun kunne et eller andet sted godt lide, når han kaldte hende baby, måske fordi han var den eneste som gjorde det? "Ja, det ved jeg godt, men stadig. De siger mig virkelig ikke noget," sagde hun med et skævt smil på læberne, hun havde ikke noget personligt imod Faded Exit, men de var ikke hendes typer, hverken i musik eller som band, men det var nok også fordi hendes egen musik lå så langt fra deres. "Så må jeg hellere sørger for, at hælde godt på dig," sagde hun og blinkede til ham, med et morende smil på læberne.
Hun skar en grimmasse, efter de to første shots, men nåede da også det tredje, før Blair blev færdig først. Hun spærrede dog øjnene en smule op, da det var en anden pige han ville have hende til at kysse, men okay, en aftale var en aftale, selvom hun aldrig havde kysset en af samme køn før, primært fordi hun gerne ville passe bare en smule på sit omdømme. "Vil du ha mig til, at kysse en fremmede pige?" spurgte hun og grinte så lidt, mens hun førte en hånd i gennem sit lange blonde hår, og nikkede så lidt mens hun bed sig lidt i læben, "Det har bare, at være nogle gode fantasier," sagde hun i et grin, før hun drak de to sidste shots, og så rejste sig og gik over til pigen, som hun kort præsenterede sig for, selvom pigen tydeligvis godt kunne genkende Lorelai. Tænk, at hun rent faktisk gjorde det. Hun kyssede pigen, og gjorde det da også dybt og lod sin tunge danse let med pigen, men brød det igen, da pigens ene hånd gamsede på Lorelais ene bryst. Hun grinte let, og gik så tilbage til Blair, "Jeg hader dig lidt lige nu," sagde hun i et smil, så han forhåbenligt vidste det ikke var tilfældet. "Lad mig så høre," sagde hun og bestilte et par shots mere til dem, det her skulle skylles ned og glemmes, selvom hun havde en idé om, at Blair nok aldrig ville lade hende glemme det.

”True baby” sagde han med et ganske let glimt i øjet da han jo godt vidste det ikke var alt. Hun var bare så skide sjov at drille at det var svært for ham at lade være. Det var virkelig en af hans yndlings beskæftigelser her i verden hvis han skulle være ærlig.

”Det er så i orden. Regnede heller ikke med det. Det er derfor det er så enormt sjovt at se dig hoppe sådan over det” sagde han med et grin da han godt selv vidste det ikke var pænt af ham, men det var stadig enormt morsomt. Han regnede virkelig ikke med at hun snakkede med sådan nogle tabere som Faded Exit hvis han skulle være ærlig. Han forventede lidt mere af hende end det. Han ville også være pænt ligeglad hvis han fandt ud af Marc fra Faded Exit havde været glad for Lorelai for han ville ærlig talt bare godt kunne forstå ham. ”Ja må du heller” sagde han med et ganske let grin da han ikke bare havde tænkt sig at afsløre alle sine hemmeligheder.

”Er du helt præcist klar over hvor frækt det er når to piger kysser?” spurgte han med et hævet øjenbryn da det for ham var det mest logiske her i verden. Tænk at hun virkelig ikke kunne se det og selvom hun var kendt gjorde det bestemt ikke at han måske lige nu satte hendes karrier en anelse i fare for sit eget ego, men det var virkelig bare pisse frækt når piger kyssede og det var da nok det mest naturlige her i verden hvis han skulle være ærlig. ”Bare rolig baby vi er kun lige begyndt” sagde han med et glimt i øjet da det trods alt var lidt af en fantasi i sig selv at se hende kysse med en pige. Hvem ville dog ikke elske at se på det? Blair bed sig let kækt i læben ved synet af Lorelai der kyssede med pigen og det gjorde det bare ikke spor bedre da den anden tog på hans veninde. ”Uf. Jeg hader dig for at stoppe det” sagde han kækt og lagde sine hænder på hendes hofter for at trække hende indtil sig. ”Jeg gad nu godt se dig kun i ført undertøj og spændt fast til en seng. Du skulle virkelig over fars skød. Ved du det?” spurgte han i en så lav stemme at det kun var hende der kunne høre det. Han synes bestemt det var en god fantasi at have sig. Han slap hende kun for at ligge sin ene hånd på hendes bagdel og den anden tog fat i et shot. ”Så tør du en omgang mere? Taberen gør en udfordring og vinderen fortæller en fantasi” sagde han med et glimt i øjet inden han gav hendes røv et klem.

"Du er virkelig et ondt menneske, ved du godt det?" spurgte hun morende, hun hadede virkelig rygter, men hun havde jo inden hun overhovedet, havde startet sin karriere, godt vidst, at det var en del af det, at være kendt. Der ville komme rygter, og det var kun et spørgsmål om tid, før der var små sandheder gemt i de rygter. "Det har jeg godt nok også tænkt mig," sagde hun med et smil på læberne og blinkede til ham. Hun havde bestemt tænkt sig, at hælde godt med alkohol på ham, bare fordi hun kunne. Selvom det nok nærmere var hende som ville ende med, at gå under bordet først.

Hun grinte let af hans spørgsmål og rystede så lidt på hovedet, "Nej, men det har jeg på fornemmelsen, at du vil fortælle mig lige om lidt?" grinte hun. Hun kunne virkelig ikke se det frække i to piger som kyssede, men nu var hun også heteroseksuel, så hun tændte ikke på andre piger. "Så det er vi?" spurgte hun med en drillende undertone. Hun håbede virkelig ikke der var nogen journalister ude på den her bar, her til aften. Hun vidste jo godt, at byture med Blair sjældent gik roligt for sig, og nu havde han allerede lidt langt stilen for denne aften, ved, at udfordre hende til, at kysse en anden pige.
Hun nåede dog ikke, at svare på, at han hadede hende for at stoppe det, da hun mærkede hans hænder mod sine hofter og hun lod sig blive trukket indtil ham, hvortil hun automatisk lagde sine arme om hans nakke. Hun spærrede dog øjnene fuldstændigt op ved hans afsløring af en af sine fantasier. Hun stod ret længe, komplet paf. For det første havde hun troet det bare var en fantasi om en tilfældig person, og ikke at han havde en fantasi direkte bygget på hende. For det andet, havde hun bare ikke set den komme, at det var sådanne nogle fantasier han havde. "Mig? Seriøst?" spurgte hun overrasket og mærkede hans hånd på sin bagdel, hvilket bragte hende tilbage til virkeligheden, som hun ellers havde været blevet revet væk fra. "Og du er sikker på, at det ikke er dig som skal over mors skød?" spurgte hun og blinkede flirtende til ham. Hun kunne faktisk godt lide hans fantasi, det var udelukket fordi, at det var kommet så meget bag på hende, at han havde sagt den om hende, og ikke bare som en generel fantasi.
"Jeg er ret modig af mig. Tre eller fem shots?" spurgte hun lige før hun mærkede hans klem på sin bagdel, hvilket fik hende til, at vende blikket mod ham, "Er den god?" spurgte hun drillende, og kunne allerede mærke alkoholen var begyndte at overtage den fornuftige sans, da han de stod så tæt. Hun havde lyst til, at kysse ham, men hun gjorde det ikke. Udelukket fordi de var et offentlig sted og hun ønskede ikke, at der skulle komme en eller anden åndsvag forside ud af det. Okay måske også lidt fordi, at hun lige nu faktisk var lidt i tvivl om, om han rent faktisk havde ment, at skulle sige det var hende i fantasien eller om det bare havde været en tale fejl.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Ride The Wave (ADVARSEL) - Lorelai + Blair

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 5:43 am

”Men honey du ved godt jeg kan være sådan og alligevel har du ikke forladt min side endnu. Det siger vist mere om dig end om mig” sagde han med et drillende glimt i øjet og kunne ikke lade være med at grine med sådan et flabet og drenget smil skjult bag hans grin. Hun vidste jo hvordan han var så det måtte være fordi hun kunne li at han var sådan. Han nikkede ganske let da der ikke var en grund til at nævne for hende igen at hun måtte hælde på ham hvis hun ville høre hans fantasier. Det var jo ikke fordi de var nogen hemmelighed, men det var skide sjovt at holde hende hen på den der måde. Desuden var han også ret så sikker på at hun ville gå under bordet før ham.”It’s mind blowing dear” sagde han med et glimt i øjet og da især når Lorelai var hetero. Det var virkelig kun en ting som fyrer og bi piger vilel kunne forstå og sådan var det bare. Det var virkelig noget af det frækkeste her i verden og det lagde han bestemt ikke skjul på at han synes. Hvorfor skulle han dog det? ”Ja” sagde han med et glimt i øjet til at de kun lige var begyndt. Han håbede heller ikke for hendes skyld at der ville være journalister og hvis han fandt en så skulle han nok betale dem for at holde mund. Han kunne ikke lade være med at smile da hun lod sig trække ind mod sig på den der måde. Han mærkede hendes arme om sin nakke og kunne mærke en glæde brede sig kort i ham fordi han vidste lidt han havde vundet for nu og det glædede ham. Plus hun var en enormt god udsigt. Han kunne ikke lade være med at smile let for sig selv da hun blev helt paf. ”Ja dig. Skal du have renset dine øre baby?” spurgte han ganske flabet og kunne slet ikke styre sit drenget smil og hev hende en smule længere indtil sig så de stod så tæt som de overhovedet kunne komme til. ”Jeg skal fandme ikke over dit skød baby” sagde han med et let ryst på hovedet inden han gav hendes bagdel et ganske let klap inden han gav den et let bestemt klem for at understrege at han faktisk mente det. Han kunne ikke se hvorfor han skulle komme med noget generelt når han rent faktisk mente det. ”5 shots” sagde han med et smil og slap kun hendes balle for at hun kunne komme til at bestille shots da det var nemmere for hende som kvinde. ”Mine fantasier er altid gode baby” sagde han med et smil og lagde sin hånd på hendes hage for at vende hendes ansigt mod ham og lod sine læber finde hendes blot for at understrege at han faktisk havde ment sin fantasi. Han vidste godt det måske lød lidt som en klam måde at sige han gerne ville i hendes bukser, men hun havde ligesom selv lagt op til det her og hvorfor så ikke udnytte det?
Der var ingen grund til at pakke sine lyster ind og da slet ikke overfor hende.

Lorelai grinte let, "Nej, du er sgu ikke til, at slippe af med igen, og dét siger mere om dig end mig," svarede hun drillende og blinkede til ham. Hun elskede virkelig Blairs selskab, hun havde ikke noget imod, at han til tider var under bæltestedet, det kunne hun trods alt også godt selv være, alt efter hvor hun var og hvem hun var sammen med.

"Virkelig? Hvorfor?" spurgte hun morende, hun tændte ikke på piger overhovedet, så lige det med to piger som kyssede skulle være fræk, kunne hun virkelig ikke se, men på den anden side, kunne hun godt se, at to drenge som kyssede var virkelig frækt, så det havde måske også lidt med det at gøre.
Hun fjerne ikke sine hænder fra hans nakke, selvom hun nok måtte indrømme, at han havde slået begge ben væk under hende, ved afsløringen af sin fantasi om hende. Hun kunne sagtens se for sig, at han var til den lidt mere kinky side, men hun havde godt nok ikke set den komme, at det var hende, han fantaserede om, hvilket hun ikke helt vidste om hun skulle tage som et kompliment eller blive lidt skræmt over. "Nej, for så hørte jeg åbenbart rigtigt," svarede hun med et smil på læberne, hun var blot blevet overrasket.
Hun lod sig blive trukket tættere på ham, så hun stod helt op af ham, men nåede kun lige at åbne munden i en lille sprække, da hun mærkede klappet bagpå, hvilket fik et stille gips over hendes læber, og det efterfølgende klem, fik hende til, at spænde en smule op i ballerne, "Hvad er der med dig og min røv i dag?" spurgte hun morende med et skævt smil på læberne. Hvis hun skulle være helt ærlig, så kunne hun jo lide det.
Hun nikkede lidt til fem shots, vel vidne om at hun nok ville blive meget hurtigt fuld, hvis de blev ved på den her måde, da hun allerede kunne mærke alkoholen i blodet. Hun slap ligeledes ham, da han slap hende, og fik hurtigt bestilt fem shots til dem hver. "Det tror jeg gerne," svarede hun med et smil, men vendte først blikket tilbage på ham, da hun mærkede at han lagde sin hånd mod hendes hage, hvilket fik hende til, at vende hovedet mod ham. Hun mærkede hans læber mod sine egne, som de første tyve tanker fløj i gennem hendes hoved. Hun var dog ikke så bange af sig, hun var vant til, at diverse aviser og blade skrev alt muligt om hende, så hun var ikke mange sekunder om, at lade øjnene glide i og gengælde kysset, hvortil hun lagde sine hænder om hans nakke igen.

”Du vil jo heller ikke slippe af med mig baby så skal vi ikke bare blive enige om det siger mere om os begge to?” konstaterede han med et glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han elskede også at være i selskab med hende og han ville helst ikke bytte det væk for noget. Hun var en dejlig kvinde. Så meget vidste han da i det mindste.


”Fordi jeg er en dreng. Det giver sig selv. Ville du måske ikke synes to fyrer der snæver var hot?” spurgte han og kunne ikke lade være med at grine en smule. Han håbede ikke at hun ville se det som at Blair skulle snave med en fyr. Nok var han op på udfordringer og gøre en del, men han ville bestemt ikke kysse en anden fyr. Der sætte han altså en grænse. Nok også mest af alt fordi han netop var fyr og de fleste fyrer var noget mere stædige på det med at kysse en af sit eget køn. Han vidste godt det nok ikke var den store hemmelighed at han var kinky as fuck, men han havde ment at han faktisk havde den fantasi om hende. Det var en lækker tanke at sætte sig selv i hovedet. At hun ikke fjernede hænderne gav ham bare lidt en idé om at hun ikke havde noget imod at han havde den slags fantasi om hende selvom det på samme tid tydeligvis var kommet som en overraskelses for hende. ”Ja det gjorde du og du har tydeligvis heller ikke noget imod det” sagde han med et glimt i øjet da hun trods alt ikke havde flyttet sig så meget som for to sekunder. ”Den er lille og fin baby. Det er hvad der er med mig og din røv i dag” sagde han med et glimt i øjet og gav den et let klem mere. Han kunne ikke lade være med at smile en anelse for sig selv da hun gengældte hans kys. Han selv lod sine egne øjne glide i inden han atter hev hende indtil sig. Han brød kun kysset for at hviske ind i hendes øre om de ikke burde at smutte derfra.

"Nej, selvfølgelig vil jeg ikke det. Jo lad os blive enige om det," sagde Lorelai, med et morende smil på læberne. Hun nød altid at være sammen med Blair, for selvom de var kendte på to forskellige niveauer, så vidste han hvordan det var når, at have journalister omkring sig, som kun ventede på, at man begik en fejl, så det kunne komme på næste forside, blæst op som om det var meget værre end det var.

Et lidt eftertænksomt blik stod skrevet over hele hendes ansigt, ved Blairs spørgsmål, "Jo, der har du nok en god pointe," svarede hun så, og fandt et smil frem til sine læber, og kunne ikke lade vær med, at forestille sig Blair kysse med en anden fyr, for et kort øjeblik, hvilket var et indre billed som fik hende til, at smile lidt.
Hun vidste godt, at hun måske lignede en uskyldig ung kvinde, måske lige på nær i sine musikvideoer, men hun var nok ikke så uskyldig som hun så ud til, at være, hvilket nok var årsagen til, at hun ikke blev skramt over hans fantasi, hun havde trods alt været submassiv for Alecander i et års tid. Hun savnede det faktisk til tider. Ikke Alecander, overhovedet, men at have en dominant til, at bestemme over hende. Et flirtende smil meldte sig på hendes læber, "Ikke det mindste," svarede hun og blinkede til ham, da hun virkelig ikke havde noget som helst imod, at han havde sådanne nogle fantasier om hende, men det ændrede ikke på, at hun stadig var ret overrasket. Hun grinte let over hans svar omkring hendes bagdel, og blinkede til ham, da han gav den et nyt klem.
Hun gjorde kysset en smule dybere, da han trak hende endnu tættere på sig, mens hun lod sine finger spidser blidt nusse hans nakke. Hun lod ham dog bryde kysset, og åbnede så sine øjne igen. Hun bed sig ganske svag i underlæben. Hun var jo ikke dum, hun vidste godt, hvor det ville ende, hvis de tog hjem til en af dem, men på den anden side, så havde hun faktisk heller ikke noget imod, hvis det skulle ende der. Hun nikkede derfor lidt, og slap ham så, for at de kunne komme afsted, "Til dig eller mig?" spurgte hun med et roligt smil.

Han nikkede ganske let da det ikke var nødvendigt at sige mere i den sag da de trods alt var ganske enige i hvad det var som foregik og ikke foregik. Faktum var vel også et sted at han heller ikke selv ville undvære hende da de trods alt var venner. Desuden var hun en af de få der faktisk kunne følge ham langt hen af vejen selvom hun stadig ikke vidste hvad han lavede når han ikke var Blair Brown fra sin fars firma udover hans holdning til at man godt kunne tage stoffer. Det lagde han så heller ikke spor skjul på udover for pressen så vidt som muligt.

”Der kan du selv se. Der er ikke den vilde forskel der” sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Det mente han i hvert fald ikke. Selvom det dog var med modsatte forbogstaver så at sige så ændrede det ikke på at det i sidste ende endte ud i det samme. At det var frækt for den anden, tanken om folk der kyssede med det samme køn. ”Frækt” sagde han med et glimt i øjet og kunne ikke lade være med at nikke en smule for sig selv. Han nød virkelig tanken og nu hvor hun ikke havde noget imod det så kunne han ligeså godt gøre noget ved det. Han kendte jo ikke noget til hun havde været submassiv for Alecander. Så havde han gjort noget ved det noget før. Det var trods alt stadig kun noget af det mildeste han kunne finde på.

Han mærkede hans nakke blev nusset og kunne ikke lade være med at smile en smule for sig selv. Han ville da heller ikke have noget imod hvis det kom ud i medierne at han havde kysset lidt med Lorelai. De behøvede jo ikke vide at de kom til at lave mere end det. ”Mig” sagde han med et ganske let nik og slap kun hendes bagdel for at tage fat i hendes hånd og begyndte at gå igennem klubben. Han havde heller intet imod at det ville ende der hvor det helt sikkert ville. Han begyndte at gå imod sit eget hjem da han trods alt boede i en lejlighed for sig selv i London by.
Han låste sig selv ind og hev hende med indenfor.

Lorelai havde aldrig selv taget stoffer, men hun var ligeglad med om andre gjorde det. En af grundene til, at hun aldrig havde taget stoffer, var fordi hun fokuserede så meget på sin karriere, at hun ville være bange for, at medierne fandt ud af det, og hun så ville sætte en kædereaktion i gang blandt de mange unge piger som så op til hende. Det ville hun aldrig kunne tilgive sig selv for.

"Okay, okay, jeg gir mig, du får ret," indrømmede hun morende. Hans pointe var jo ret tydelig, selv for en så fuld som Lorelai var lige nu. Alkoholen strømmede rundt i hendes krop og påvirkede hendes hjerne. Dog ikke så slemt, at hun ikke vidste hvad hun lavede, hvor meget af det hun så ville kunne huske dagen efter, det måtte tiden vise.
Hun vidste godt, at det var et utroligt dumt træk at tage med Blair med. Ikke fordi hun ikke ville, men fordi journalister desværre ofte havde en ligeså god fantasi som Blair havde. Hun vidste jo godt, hvordan det ville se ud, at de lige havde kysset og nu forlod baren sammen. At det så også var som det så ud, var en helt anden side af sagen. Hun måtte jo nok også indrømme, at han havde vækket en nysgerrighed i hende, hvilket nok var et af hendes største problemer. Hun var så pokkers nysgerrig, og der skulle utroligt meget til, før hendes grænser blev nået og når de så endelig gjorde, havde hun en vane med, at de skulle skubbes til de nærmest knækkede hende.

Hun nikkede lidt da han sagde ham. Det passede hende fint. Hun tog derfor imod hans hånd og fulgte med ham igennem klubben. Som de kom udenfor, kunne hun rigtigt mærke hvordan den kølige sommeraften blandet med alkoholen i hendes blod, gjorde hende en smule omtåget. Det var dog ikke fordi hun var dårlig eller noget, men det var jo ikke så tit hun drak, så selvfølgelig ramte det lidt hårdere når hun så gjorde.
En lyd fra en af sidegaderne fik hende til, at springe et skridt til siden, ind mod Blair, "Hvad var det?" spurgte hun selvom hun selvfølgelig ikke regnede med, at Blair havde et svar til hende. Dog gik det da også hurtigt op for hende, at det blot var en kat, som var hoppet ned fra en skraldespand. Hun rømmede sig en smule og rettede lidt på tøjet, før hun fulgte med videre.
Hun lod sig hive med ind i hans lejlighed, hvor hun ikke var længe om at lade sine hænder søge om til hans nakke, som hun ganske blidt nussede, før hun søgte hans læber med sine egne.

Blair var skam også fokuseret på sin karriere, blot ikke der hvor man måtte forvente. Han var trods alt langt mere interesseret i den forbudte verden han befandt sig i og havde arbejdet sig godt op til at han håbede at Elijah ville opdage det og lade ham forfremme. Han ville videre i den verden og give sin far fuck fingeren. Han var ligeglad med konsekvensen da han trods alt var ganske god til at skjule det. En del bedre til at skjule det end hans lillebror var til at skjule at han var til fyrer selvom han godt vidste han var den eneste i familien der vidste det. Det var bare som om ingen af dem kendte til hans ulovlige aktiviteter. Ikke engang Lorelai der var hans veninde og hun skulle heller ikke vide det og få sit rygtet ødelagt heller.

”Sådan skal det lyde baby” sagde han med et glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Blair var ligeglad med journalisterne lige nu. Han vidste godt selv hvad det var han ville og så længe hun ikke sagde nej kunne han ikke se hvorfor han skulle stoppe hende. De havde trods alt kun fat i sandheden og selv hvis de ikke havde haft det så ville han stadig være ligeglad for han var en fyr og han ville ikke have noget imod at blive smidt op i medierne som en der havde været sammen med Lorelai. Hun var trods alt kendt sanger og helt igennem smuk så hvad var det lige præcis ikke at kunne lide ved den tanke? At hun blot var blevet nysgerrig på hvad han ville gjorde blot tingene endnu bedre hvis han skulle være ærlig.

Han holdte godt fast i hendes hånd uden at klemme den da han ville være sikker på at hun ikke skulle rammes alt for hårdt af den friske luft. Han hævede ganske let det ene øjenbryn da han vidste det ligeså lidt som hun gjorde og kunne ikke lade være med at grine da det vidste sig det bare var en kat. ”Du er virkelig paranoid” sagde han med et grin og rystede let på hovedet af hende da det var for morsomt. Inden længe kom de heldigvis til hans lejlighed der tydeligt bart præg af Blair både var ungkarl og endda med røven fuld af penge. Han kunne ikke lade være med at smile over hendes hænder i hans nakke og gengældte hendes kys. Han løftede hende op skide ligeglad med at de begge to stadig havde tøj på og sko hvor han holdte godt fast ved hendes hofter for han ikke skulle tabe hende. Han gik da også ganske målbevist mod sit værelse mens han stadig kyssede hende og holdte godt fast i hende. Han satte hende da også kun ned for at åbne sin dør og skubbede hende mod sengen. ”Jeg synes du har lidt for meget tøj på til at du udfylder min fantasi baby” sagde han med et glimt i øjet og nikkede ganske let for sig selv.

Lorelai havde været væk fra sin sang i noget tid, men nu var hun tilbage, og det skulle ikke ødelægges, hun havde bare haft brug for, at koble fra og finde sig selv igen, efter alt det med Alec, men det mente hun bestemt, at hun havde fået styr på nu. Hun vidste havde hun ville. Hun ville til tops igen, tilbage på hitlisterne og i gang med at planlægge flere turnere, det var bare svært efter hun var blevet enig med Ian om, at han ikke skulle være maneger for hende mere, da han var alt for syg til, at kunne overskue det.

Et lidt udfordrende smil meldte sig på hendes læber, "Mh, du kan måske godt li når en kvinde giver dig ret?" spurgte hun og blinkede til ham, hun vidste godt, at det her måske ikke var det mest smarte i verden, og et sted frygtede hun nok lidt, at det ville ødelægge deres venskab. Men så måtte de jo bare snakke om det, så det ikke gjorde. Hun var ærligt talt lidt for fuld til, at tænke så langt.
Hun måtte nok ærligt indrømme, at hendes fulde hjerne og hendes nysgerrighed overdøvede fuldstændigt hendes fornuft, og så længe ingen kunne læse tanker, så gik det nok alt sammen. Man kunne vel også sige, at uanset hvad, hvis en eller flere journalister havde set dem kysse og forlade baren sammen, så ville de helt sikkert skrive, de havde været sammen, om de så havde det eller ej. Så hvorfor ikke bare gøre det?

"Prøv du at blive forfulgt af journalister 24-7, tro mig på et tidspunkt stiger det en til hovedet," sagde hun morende, ja hun var nok ret paranoid på mange punkter, men hun havde på samme tid også efterhånden vendt sig til medierne skrev alt muligt om hende, det var hun sådan set også ligeglad med, det var mere når det også gik ud over hendes venner og veninder, at hun ikke syntes det var sjovt mere.
Hun kunne ikke lade vær med, at smile lidt i kysset, da han gengældte det. Hun havde virkelig lyst til ham, hvilket hurtigt kunne blive en farlig lyst. Hun svang sine ben omkring ham, som han løftede hende op, for at hjælpe med, at holde sin vægt oppe. Hun gjorde kysset en smule dybere, indtil han satte hende ned igen og åbnede døren indtil hans soveværelse. Hun lod sig skubbes hen til sengen. "Min fejl Sir," sagde hun og trak sine shorts af og efterfølgende sin stropbluse. Hun smed begge dele på gulvet, og trådte så ud af sine stilletter, "Bedre?" spurgte hun og tippede hovedet lidt til den ene side, som hun stod kun iført undertøj foran ham.

Blair ville så ikke have noget imod at se hende på hitlisterne igen. Tværtimod. Han ville måske nærmest finde det en smule frækt hvis han skulle være ærlig. Det var endda lige før han ville droppe sin skygge hos sin far for at hjælpe hende og stadig køre sit job hos Elijah ud i en spids for han havde bestemt tænkt sig at stige i graderne så han ville få en del mindre beskidte fingre direkte og lade sin formue stige mens han ville være streng for at få det ind også.


”Hvad tror du selv?” spurgte han og lagde sit hoved ganske let på skrå da han ikke havde noget imod at indrømme at han faktisk havde det på den måde. Bare de også gav ham modstand så var han glad bare han vandt i sidste ende. Han var trods alt den dominerende slags og det måtte hun finde sig i hvis hun ville ind i hans lille fantasi land. ”Ej baby. Jeg er en Brown. Tror du ikke jeg er van til at håndter den slags små kravl?” spurgte han med et ganske let øjenbryn. Nok var det ikke noget nær så slemt som hendes situation, men han kendte stadig kun alt for godt til dem. Han ville derfor også være ganske ligeglad med hvad pressen skrev om dem. Han var så van til der stod lort om ham i medierne alligevel. Det var også derfor han vidste hvordan det var at være hende på det punkt.


Han havde så også lyst til hende og han håbede virkelig hun var med på det her. Han kunne ikke lade være med at smile da hun hjælp med at holde sin egen vægt oppe. Han nikkede ganske let da hun undskyldte og bed sig en anelse i læben over hun faktisk smed sit tøj da han ikke helt havde regnet med det. ”Nej der mangler ligesom nået” sagde han med et kækt smil over sine læber som han åbnede en skuffe og fandt sine læder håndjern frem inden han spændte dem fast til sengen og vidste tegn til at hun også skulle spændes fast. Han ville trods alt ikke skræmme hende væk så derfor havde han nøjes med at vise hende sit soveværelse og ikke sit fine lille SM-rum der lå bogstavlig talt lige ved siden. Det var heldigvis låst så hun ville ikke på et tidspunkt finde det i et forsøg på at finde toilettet.

Lorelais læber gled op i et flirtende smil. Hun vidste ikke helt om det var gennemtænkt, at flirte med Blair, for hun kendte jo sig selv. Ikke fordi hun var direkte løs på tråden, men hun havde da været sammen en del igennem sine 25 leveår. Hun nikkede lidt, "Godt at vide," sagde hun roligt, hun ville da hellere end gerne give ham ret, når han vel og mærket havde det. Hun var dog heller ikke bleg for, at sige ham imod, hvis hun mente det var nødvendigt.
Hun vidste ikke hvorfor, men hun kunne virkelig godt lide når han kaldte hende baby, måske fordi han var den eneste som gjorde det? "Arh, det er måske lige før du skal være min nye manager," sagde hun morende og blinkede til ham. Hun havde altid været vant til, at Ian havde taget sig af journalister, pressen og alt det praktisk, men efter hans sygdom var blevet værre, var de blevet enige om, at han ikke skulle være hendes manager mere, så lige nu prøvede hun blot at klare det selv, selvom hun godt vidste, at det ikke var holdbart i længden.

Hun var ikke blufærdig og havde aldrig været det, så hun havde skam intet problem med, at stå kun iført undertøj foran ham. Hun bed sig lidt i den bløde underlæbe og satte hænderne mod sine hofter. Hun rynkede dog lidt på panden da han sagde nej. Hun fulgte ham med blikket da han åbnede en skuffe og fandt nogle læderhåndjern frem.
Hun så til som han satte dem fast til sengen, og adlød så hans tegn. Hun lagde sig på sengen for at lade ham spænde hende fast. Det her var virkelig ikke noget hun nogensinde havde regnet med, ville ske sammen med ham. Men hun måtte nok indrømme, at hun var ret spændt på, hvad han mon ville gøre ved hende.

Blair var på nogle punkter ret så bestemmende og nu var han en mand så han vidste ikke noget bedre end faktisk at have ret. Det der udtryk med at give kvinder ret for at han selv kunne få fred var bestemt ikke et udtryk som han dyrkede. Han synes det var noget pjat at man skulle det. Det var ikke ofte han gav andre ret hvis de havde fred, men omvendt synes han kun man skulle give folk ret hvis de rent faktisk havde fortjent det og ikke blot for at få dem til at holde kæft. ”Og give min far fuckfingeren og forlade firmaet? Nu frister du jo nærmest helt” sagde han med et glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Det ville helt sikkert også gå i bedre spind med det at arbejde for Elijah. Desuden elskede han en hver undskyldning for at skride fra sin fars lorte firma og gøre ham vred. Det var noget af det som Blair levede og åndede for hvis han skulle være ærlig. Især nu hvor hans far faktisk troede at han havde Blair lige hvor han ville have ham når faktum var at det havde han på ingen måde.


Blair bed sig ganske let i læben ved synet af Lorelai kun iført undertøj da det nok var en af de bedste syn han havde set længe. Blair var heller ikke blufærdig, men det var også nemmere ikke at være for en mand. Ligesom at mange ville anse ham for at være en helt med det antal af personer han havde datet i sit kun 19 årige liv. ”Skal du så også have et kodeord for hvis jeg går over dine grænser eller stoler du fuldt ud på jeg selv kan se det?” spurgte han roligt da han faktisk havde tænkt sig at tage det her til et højere level end det først havde lydt på ham som han ville. Han kunne ikke se hvorfor han ikke skulle udnytte at hun faktisk lå der kun iført undertøj spændt fast til hans seng. Han havde virkelig lyst til hende og havde virkelig lyst til at pine og plage hende til hun tiggede om at få lov til at mærke ham. ”For ja jeg har tænkt mig at gå længere end blot tanken om du ligger der” sagde han med et glimt i øjet selvom han dog stadig havde tænkt sig at holde sig til den milde SM fordi han ikke vidste hvor meget hun var til.

Et morende grin forlod Lorelais læber, "Jeg er bare meget fristende," svarede hun og blinkede til ham, før hun lod sin ene hånd løbe i gennem det lange blonde hår. Hun vidste godt hun snart skulle finde sig en ny manager, ikke fordi hun ikke selv kunne klare det meste af det, men fordi hun vidste, hun havde brug for en til, at holde styr på det hele, især ting som at læse det med småt i kontrakter, da hun selv nok til tider, var lidt for godtroende og naiv, så hun vidste det skulle være en hun stolede på. Om Blair ville kunne påtage sig det ansvar, vidste hun ikke, det krævede jo alligevel en hel del, især når hun endelig var begyndt, at skrive sange igen og indspille dem, hendes første single efter hendes pause, var også snart klar til udgivelse.

Hun kunne godt mærke hendes hjerte allerede begyndte, at banke en smule hurtigere, ikke meget, men lidt, som hun mærkede det bløde læder mod sine håndled og ankeler. Hun vendte blikket mod ham, som hans spørgsmål lød, "Så længe du ikke rør mine piercinger, så stoler jeg på dig, og ellers forstår du vel et 'stop'?" svarede hun roligt, selvom det nok også var ligeså meget et spørgsmål, men nu regnede hun bestemt heller ikke med, at han kunne finde på, at hive hendes navlepiercing ud. Hun havde været submassiv for Alecander i næsten et år, så hun var ikke helt uerfaren på området, men det var jo ikke noget hun kunne fortælle Blair, da hun havde aflagt en ubrydelig ed til Alec.
Et lidt flirtende smil meldte sig på hendes læber, "Jamen, hvad venter du så på?" spurgte hun en smule udfordrende. Det var jo næsten mere tortur bare at ligge der, spændt fast og han bare stod og kiggede på hende, for hun havde bestemt også lyst til ham, selvom hun havde en ret god idé om, at hun måtte være tålmodig og han ikke bare lige havde tænkt sig, at kilde hende lidt med en fjer og så var det dét. Men hun kunne selvfølgelig aldrig vide, selvom hun nok ville blive ret skuffet, hvis det var tilfældet.

”Og en hver undskyldning for at pisse sin far af er værd at gribe med sådan en lækker chef” sagde han med et glimt i øjet selvom det var det eneste tidspunkt hun ville komme til at bestemme. Han havde bestemt tænkt sig at straffe hende noget så hårdt hvis hun følte hun skulle bestemme noget som helst. Det var nok det sidste hun fik lov til. Han var ikke mand der tog imod ordre af nogen slags. Det var også derfor han havde gjort alt for at stige i graderne hos Elijah. Fordi han bestemt ikke blot ville adlyde ordre og da slet ikke fra en som sin far. Blair kunne sagtens håndtere den slags. Han var trods alt van til pressen hjemmefra. Han kunne også sagtens få andre til at arbejde for sig og han var ikke spor naiv anlagt. Han vidste hvor han skulle sætte ind og hvor han skulle rette på folk. Han var trods alt virkelig viljefast.


”Honey det eneste jeg ik gør med dine piercinger er at rive dem ud, men om jeg ellers leger med dem er for sent nu” sagde han med et selvsikkert glimt i øjet da han trods alt ikke var til den slags blødninger der kom fra en piercing der var revet ud. Det var fandme for klamt hvis man spurgte ham. De stoppede trods alt ikke bare sådan lige igen hvorimod fra en pisk var det mere kontrolleret. Han havde godt nok intet mod blod, men han havde noget imod det var udover det hele. Det tændt ham ligesom ikke helt. Desuden ville han være helt sikker på at de var enige om reglerne inden de ligesom begyndt. Han åbnede sit ene skab og fandt en pisk frem da han bestemt ikke havde tænkt sig at røre hende lige med det samme. Han blev også derfor helt stille da han virkelig ville se hende ud i torvene. Det var en længere pisk af slagsen og uden så meget som to sekunders advarsel slog han hende da også hårdt mod hendes ene ben da han trods alt var glad for hendes mave og ikke ville risikere den sad fat i hendes piercing. ”Og du skal lære at holde din kæft King” sagde han bestemt inden han slog hende igen ganske kontrolleret. Han vidste tydeligvis hvad det var han lavede.

”Det er stadig bedre end at skulle arbejde for mit far i hans død kedelige firma hvis jeg skal være ærlig så jeg er frisk. Der er intet som en Brown ikke kan klare” sagde han med et ganske let glimt i øjet og vidste godt at deres far ville gå helt amok over at han ikke blev færdiguddannet i firmaet. Han elskede bare at provokere sin far. Der var jo også en grund til at han havde flyttet ud hjemmefra nærmest i det sekund hvor han var blevet færdig på Hogwarts og han arbejdede kun i firmaet for at skaffe sig kunder til at sælge stoffer, men siden han lidt forventede han snart ville skulle slippe for at få sine hænder beskidte på det punkt var der ingen grund til længere at have det andet job som dække for hans ulovlige aktiviteter. Så kunne man ligeså godt arbejde et sted hvor man fik ekstra tid sammen med Lorelai som bestemt ikke var var det værste her i verden. Desuden ville han først og fremmest sikre sig at hans lille interesse projekt var beskyttet så det passede ham ganske fint at skulle overtage den lille opgave.


Rive hendes piercinger ud var nok noget af det sidste han gad. For det første så svinede det en helt del og så endda på den forkerte måde. Det var der virkelig ikke meget ved hvis man spurgte ham og så skulle man også bare på hospitalet midt i det hele. Det havde han ikke meget lyst til for at være ærlig. ”Det manglede da bare. Ellers efterlader jeg dig der” sagde han bestemt inden han slog hende igen. Han var kun i den milde ende fordi det hele kun var starten. Blair var en hård man og han var til lidt af det hele bare han fik noget ud af det i form af at få noget på den dumme til sidst. Desuden var Lorelai en fantastisk smuk kvinde og lige nu undrede han sig en anelse at det ikke var faldet ham ind for bare to sekunder at gøre det her noget før. Han nød at høre smældet mod hendes ben som pisken ramte hende. Han var også typen der kunne finde på at lege med voks lys, men lige nu var det mere smerten fra pisken der skulle ramme hende og derfor slog han hende igen. Han vidste trods alt hvad han lavede og havde bestemt ikke tænkt sig at røre hende før hun havde bedt om det. Han nød trods alt at se folk tigge for at få en bid af ham. Vide at det var ham der havde magten var en af de bedste følelser i verden.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Ride The Wave (ADVARSEL) - Lorelai + Blair

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 11:20 pm

Lorelai var kendt i hele verden, hun havde i flere år ligget på ti og fem hitlister verden over. Hun havde utrolig mange fans, og hun elskede sit liv. Man kunne dog ikke mærke på hende, at hun var kendt, da hun altid havde sørget for, at have familie og venner omkring sig til, at holde hende på jorden, så det ikke steg hende til hovedet. Rita var nok hendes største anker i det hele, og det var Zeke også blevet, hun elskede sine søskende for det. Hun nikkede lidt, "Okay, jamen tillykke med dit nye job så," sagde hun med et stort smil på læberne. Hun håbede bare ikke, at det ville ødelægge deres venskab.

Hun bed sig svagt i læben og så op på ham med et uskyldigt blik, som dog hurtigt forsvandt da pisken ramte hende igen, hvilket fik et gips til, at bryde hendes læber, og hun mærkede hvordan hele hendes krop skreg efter ham. Hun vred sig en smule på sengen, selvom det ikke var meget hun kunne bevæge sig, eftersom hun var lænket fast. Hun kunne dog godt mærke, at det var ved at være længe siden, hvilket virkelig satte hendes tålmodighed på prøve, da han endnu gang lod pisken ramme hendes ben, som efterhånden var fyldt med røde striber efter hvert slag. Et tydeligt tegn på, at Blair havde været der og han havde magten. Hun underkastede sig ham fuldt ud. "Ta' mig," tiggede hun og slap et nyt gips, som var blandet med et støn, da pisken endnu engang ramte hendes blege hud.

***TIME***

Lorelai kollapsede under Blair som hun nåede sit klimaks. Hun mærkede trætheden og udmattelsen skylle indover hende. Hendes krop var øm og hendes hjerne var udkørt. Hun kunne ikke andet end, at give efter og bare lade sine øjne glide i.

//OUT

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Ride The Wave (ADVARSEL) - Lorelai + Blair

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum