So who are you? (Advarsel) Ray + Collin

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

So who are you? (Advarsel) Ray + Collin

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:00 am

Janaur 2053
Collin Kieran Fitzgerald
Ray havde tilbragt det meste af sin juleferie sammen med Taylor og det var nu 14 dage siden så nu begyndte hans tryghedsængsthed at sparke ind. Det var ikke så godt for han vidste han ikke længere kunne leve højt på at de var blevet kærester når hun stadig gik i skole. Pokker tage den ængstlighed og det behov for at føle sig beskyttet. Nok kunne han sagtens beskytte andre, men alligevel ville han også gerne selv passes på. Han ville bare helst ikke indrømme det. Det var også hans eks-kærestes skyld og han var sikker på hun var alle steder. Hun var virkelig efter ham og forsøgte at ødelægge hans forhold til Taylor. Det seneste var at hun havde spredt rygter om at Ray havde gjort en anden gravid før han var påbegyndt sit forhold med Taylor og det var ikke fordi det ikke kunne lade sig gøre for det kunne det skam sagtens, men altså. Nu regnede han ikke med det da han havde beskyttet sig og hans eks truede med at sige det til Taylor. Det var vel ulempen ved at have været sammen med 12 på to sølle år. Det var så også stoppet nu hvor han var sammen med Taylor.

Ray havde nu alligevel fundet vejen til byen. Nu var det heller ikke så svært at finde ind til London centrum når man selv kom fra Edinburgh. Det blonde hår med det violette skær var under hans cap. Hans læderjakke i sort/grå holdte ham varm selvom det egentlig var janaur og dermed faktisk alt for koldt til at nøjes med dette, men man måtte vel lide for at se godt ud og desuden var det varmere i London end derhjemme. Hans skinny sorte jeans der fik hans ben til at se en anelse tyndere ud end de allerede var som han gik ned af en af gaderne i Soho for at svinge ind på den første farverige bar han kunne finde uden det var en af dem som var direkte beregnet til LGBT personer. Han beholdte jakken på selvom det var varmt, men den betød en del for ham og derfor ville han ikke af med den. Han fandt vejen mod bardisken og fik hurtigt de første par shots ned for nerverne. Hans ængstlighed skulle under kontrol så han intet dumt gjorde.

Collin havde bevæget sig ned i byen med en af hans veninder. Hun var dog pt. blevet væk, og han havde ikke ligefrem travlt med at finde hende. Han regnede med, at hun kunne finde ud af at skrive en sms eller ringe til ham uanset hvor fuld eller langt væk hun var. I det mindste få andre til det, hvis hun havde brug for det. Han gad heller ikke forstyrre, hvis det var sådan hun havde mødt en fyr. Collin havde vel været der godt og vel en times tid. I aftenens anledning havde han iført sig en hvid tank top med en sort læderjakke udover samt et par sorte skinny jeans og et par converse. Mange af hans tatoveringer var selvfølgelig tydelig, for det var ikke fordi han havde meget tøj på taget i betragtning af det var januar og vinter. Han havde pt. drukket mest øl og havde også fået sniget sig en lommelærke ind, hvor der vodka ind. Problemet opstod i, at den var næsten tom. Han stod ude på toilettet for at drikke resten og vendte den på hovedet i ren frustration over, der ikke var mere i. Han smed den i skraldespanden og bevægede sig ud derfra og op mod baren. Han var ikke direkte stiv, for han var vant til at drikke. Tipsy var han dog. "Shots" bad han kort og bestemt, da han synes det var tydeligt han ville have mange af dem og var ligeglad med hvad de indeholdt, så længe det var alkohol. Bartenderen rullede irriteret med sine øjne, hvilket fik Collin til at smile med sit klassiske: Skulle det rage mig?-smil, som han tit havde på sine læber. Mens han ventede betragtede han sine omgivelser.

Ray skulle lige til at bestille et par shots mere da en fyr kom ham i forkøbet hvilket fik Ray til at stoppe sig selv i at læne sig frem for at sige noget. Han vendte blikket mod fyren hvis læderjakke han havde spottet, men det betød ikke at man nødvendigvis var hård. Selv var han en mellemvare og han bar da læderjakke. Hans blik gled hurtigt over fyren med det mørke hår og de mange tattoos og frøs helt i sin handlinger da han var på vej tilbage på stolen. Ikke fordi han var bange, men fordi denne fyr var enormt hot at se på. En virkelig eye-candy og Ray tog selv sig i at stirre lidt for længe på ham inden han vendte sit hoved væk for at kigge mod bartenderen og var glad for den små dæmpet belysning kunne skjule den let røde kulør der havde spredt sig på hans kinder. "Jeg kom faktisk først" sagde han irriteret nok til at fyren ved siden af ham kunne høre det og så alligevel hæng irritationen mere i at han havde kigget lidt for længe på ham og håbede ikke han ville opdage noget. Han lod sin hånd glide igennem sit nakkehår for at klø sig i nakken i stedet for. Dang.. Hvorfor var han pludselig så lille? Fyren var sikkert ikke engang til fyrer så hvad dalen skulle han køre sig selv op for? Taylor var også i hans tanker for det var stadig først på aften så hvorfor blive så forfjamsk? Nu handlede det bare om at holde fokus og ikke give sig selv helt væk. Han var jo kommet for at drikke sig i hegnet og finde hjem til en ven bagefter. Han var ligeglad med at han var kommet alene. Så slap han for en hver tanke om sin eks og han håbede bare ikke at han stødte ind i hende.

Collin kunne godt mærke et par øjne på sig, men det var han vant til så det var ikke noget der fik ham til at vænne og dreje sig for at finde ud af, hvad der skete. Han var ret ligeglad. Han fik stillet sine shots foran sig og betalte da også for dem. Han hørte så en stemme og drejede sig om mod den. Var det ham der havde stirret på ham? "Oh yeah? I det mindste ikke mig der har fået glosuppe" sagde han en anelse hårdt inden han stillede to af sine shots foran ham. Han vidste godt han havde snydt foran, og han var egentlig ret ligeglad. Hans mor havde da prøvet at opforstre ham med manerer, men det var ikke fordi han havde været så let påvirkelig. Det vil sige han havde dem da, men de kom kun frem hvis han virkelig gad eller man kendte ham. Prøv at lær en irer manerer, når ens far havde været en fuld irer, der kun havde talt om at lave damer i sin søns nærvær. Man var jo nærmest dømt til at blive lidt af en idiot. Ikke desto mindre måtte fyren godt få et shot. Han ville vide hvad han var for en. "Drik" bad han og tog fat om en af sine egne og begyndte at drikke det. Han hældte da også sine to shots ned ret ned. Han så så på ham endnu en gang og fandt en smøg frem. Han var ret ligeglad med om han måtte ryge derinde eller ej. "Navn?" spurgte han med en svag irsk dialekt, da han trods alt var tipsy så det var svære at koncentrere sig om at snakke britisk engelsk. Collin snakkede normalt britisk engelsk, for han havde trods alt boet i London noget tid, men ligeså snart han var på noget eller fuld, så røg det ret hurtigt. Ikke at dialekten var tyk. Så langt var han slet ikke endnu.

Ray mumlede et par skotske bandeord da han var klar over at han var afsløret i at have kigget på ham. Det var ikke meningen og nu handlede det om at bevare fatningen. Han skulle lige til at sige noget da fyren sætte to shots foran ham. "Så du kan altså godt tage lidt ansvar huh?" spurgte han og forsøgte at styre sit skotsk, men det var svært når man til dagligt boede i Edinburgh. Han nikkede let som tak til shotsne og tog den ene i hånden for at lade den finde til sine læber hurtigt. Han havde trods alt set dem blive sat på bordet så det var ikke fordi der kunne være noget i dem og han skulle vel ikke være så mistænksom overfor alt og alle? Skulle han? Han havde da også noget at drikke det meste af det før Collin overhovedet havde noget at sige noget. Han ville altid bare glemme aften og alt om hans kæreste igen var i skole. Ray skulle lige til at sige sit navn da han hævede øjenbrynet da det først var nu han havde opdaget at drengen lød meget irsk. "Ray. Ray MacKay" præsenterede han sig med fuldt navn selvom det var tydeligt at han var skotsk. Det ville sige. Han manglede sit mellemnavn, men det var ligemeget nu. Ray havde altid et stærkt skotsk accent, men ikke så stærkt at man ikke forstod hvad han sagde. Bare at det var virkelig tydeligt hvor han kom fra. "Og du er ay mate?" spurgte han med et smil inden han tog fat om det andet shot og hævede det til at den også skulle ned og det skulle være lige nu.

"Det handler ikke om ansvar. Det handler om du ikke ser fuld nok ud," svarede han kortfattet og en anelse køligt. Han hadede folk, der mente han skulle tage ansvar. Faktum var at han sjældent gad at tage ansvar og da slet ikke når det kom til alkohol. Collin havde svært ved at se når han gjorde noget forkert og det var bare sådan han var. Folk kunne enten take or leave it. Han var ligeglad. Han ville bare komme videre og gå videre til den næste. Han tog ikke tingene så tungt. Livet var en leg. Collin fik fat i bartenderen endnu en gang for at få fat i flere shots. Han fik stillet dem foran sig og stillede endnu en gang nogle flere foran ham. Han var ligeglad med om han ikke kendte ham. Det var en at drikke med, og det var sådan set meget fint. Desuden var han meget nuttet, og det kunne være han var med på den værste. Han lyttede til hans ord og nærmere bestemt hans dialekt. "Skotte?" spurgte han efter han havde præsenterede hans navn. Han lød som en der rent faktisk kom derfra - navnet kunne jo bidrage så at sige. "Collin," præsenterede han sig uden efternavn. Han havde ikke nogen hang til at få det sidste med. Han var ikke gammeldags nok til at det hele skulle med for ikke at påpege han var vant til at lave ulovlige ting og han vidste han var svære at finde, hvis han kun brugte et navn. "Er du her alene, Ray?" spurgte han stadig med noget irsk gemt bag hans stemme. Han kunne ligeså godt forsætte samtalen nu når der var en der havde vist en eller anden form for interesse i ham. For ja, Collin kunne godt lide opmærksomhed på sig selv. Han kunne godt være lidt en narcissist.

"Så det mener du ikke huh? Hvem har gjort dig til druk politiet?" spurgte han med et ganske let grin og knyttede kort sin hånd fordi han virkelig var nød til at fokusere. Det kørte rundt i hans hoved at denne fyr stod og snakkede til ham og på samme tid havde han en kæreste som han næsten lige havde sendt tilbage på skolen. Han var sikker på hvis man kunne se ind i hans hoved var det en hel hvirl af tanker der allerede kørte rundt selvom det ikke var fordi de gjorde noget forkert, men han ville gerne. Og så igen.. Hvorfor skulle sådan en cool fyr overhovedet være til andre fyrer? Det var jo ikke engang fordi han normalt ikke kunne snakke med den type, men han plejede at starte samtalen med vilje og så blev han revet ud af sin comfort zone. Han nikkede let til om han var skotte. "Born in Glasgow, raised in Edinburgh" sagde han med tykt skotsk accent hvilket fik Edinburgh til mest af alt at lyde som Edinbough. "Ay" tilføjede han ikke længe efter da hans skotsk var gået en anelse i selvsving. Ray faldt kort i staver over hans navn da han forsøgte at sætte en finger på hvor denne dude var fra. "Irsk?" spurgte han og lagde hovedet ganske let på sned. Han synes han kunne høre det, men han var ikke sikker. Ok nu stirrede han igen, men han var bare såååå pæn. Det var jo ikke spor fair. "Ay.. All alone. Ya?" spurgte han og bed sig i læben for at stoppe sit skotske en smule så Collin bedre kunne være med igen.

"Det kunne du lide at være, huh?" spurgte han med en kølig stemme inden han kort sendte ham et smil. Han kunne godt lide at Ray var en smule flabet overfor ham. Det gjorde bare tingene langt sjovere. Han gad ikke kedelige mennesker, det gjorde at han kedede sig for hurtigt. Collin var skam biseksuel, men havde mest været sammen med piger. Det betød dog ikke, at han ikke havde været sammen med en fyr og ikke nogen gange gik efter det. Nogen gange var man bare i humør til noget andet end piger. Desuden, så var vejen frem bare at se hvordan fyren overfor en reagerede på flirts. Han var ligeglad med at fremstå som om han var til fyrer og ret ligeglad med hvad en straight-antihomo fyr ville gøre imod ham. Han var ligesom ikke svag. "Det kan jeg næsten hører" svarede han med en rolig stemme og tog fat i et af sine shots og bundede det hurtigt. "Ja, irsk" svarede han og var ikke interesseret i at fortælle hvorfor han kom i Irland. Han havde boet lidt over det hele inden han flyttede til England. Han ville gerne være tæt på universitetet trods alt. "Hm." svarede han, da han sagde han var alene. "Tager du... Snehvide?" spurgte han, i tilfælde af nogen kunne høre deres samtale og især i tilfælde af at der var politi i nærheden som kunne høre ham. Han talte gerne i koder omkring sådan noget. Han havde brug for at der skete noget andet lige nu, og sne påvirkede bare hurtigere og på en hel anden måde end alkohol gjorde. Selvfølgelig skulle man passe på med at blande de to ting, men han var trods alt en erfaren bruger.

"På ingen måde. Ingen skal bestemme hvor meget og hvor lidt jeg drikker" sagde han en anelse bestemt og rystede let på hovedet af det. Det var da dejligt at få gratis drinks. Det var slet ikke det, men hans cheesy grundlag kunne han godt have været foruden. Dog fordi han var så forfjamsk blev det mest af alt til en små barnlig måde at sige tingene på og det var bestemt langt fra hans mening. Ray var ligemeget til begge køn, men hvis man tvang ham til at vælge ville han i sidste ende nok vælge mænd. Det svang bare en del for ham hvad han var mest til og egentlig var det også mere personligheden der talte for ham end folks køn. Ray havde heller intet behov for at virke som en der var til fyrer eller piger for den sags skyld, men det var svært lige nu at skjule at han i hvert fald var til fyrer for denne her fyr gjorde ham genert. Han var dog ofte tilbageholdende med at ligge an på fyrer fordi han ikke ville ende med at få slag af en virkelig straightfyr. Som regel opfangede han dog hurtigt deres signaler, men ikke denne gang. Det var ikke helt så nemt som han troede det ville være. Han kunne ikke lade være med at grine da Collin sagde han kunne høre at han var fra Skotland. "Her gik jeg ellers lige og troede det var en total hemmelighed" grinte han videre da det nok var den største løgn man kunne komme ud for, men nu var det egentlig også bare ironisk ment. Ray havde heller ikke noget mod at ikke at vide hvor han kom fra. Bare fordi Ray selv var vildt åben så behøvede andre jo ikke at være det samme. Han hævede det ene øjenbryn til hans spørgsmål og først da han havde været inde og vende nikkede han let. "I'm scottish ain't I?" spurgte han med et smil over sine læber. Hvis man spurgte ham så kedede de sig ganske simpelt for meget i Skotland siden man fandt på den slags. "I bet ya got something on ya. Don't ya matey?" spurgte han med et smil og en anelse forventning i sine øjne. Desværre ville det også få Raven til at forsvinde ud af hans system på splitsekunder.

"Hvem sagde jeg ville bestemme? Jeg pointerede som end bare at du ikke var stiv nok. At du selv tager imod alkoholen kan vel aldrig være mit problem?" spurgte han skarpt og så på ham med det sædvanlige idiotiske smil plantet solidt på hans ansigt. Collin var irer. Han kunne nærmest drikke en hel øl uden problemer inden han var fyldt 10. Han havde lært at drikke i en tidlig alder, hvilket selvfølgelig også var nemt når ens far var alkoholiker. En eller anden form for low-life kliché, åh ja, det var hans far. Når Collin tænkte på det, var det egentlig ret utroligt at han endnu ikke var død. Det samme gjaldt ham selv. Han havde været ret fucked up og han var det stadig væk. Han var dog ligeglad. Han nød det. Livet skulle leves mens det endnu var i gang og han ville aldrig gå i stå for nogen. Han skulle aldrig nogensinde have en kæreste. Han skulle aldrig have børn. Alt det ville ødelægge det flow, han havde gang i. Han så på ham, da han var ironisk og nikkede. "Jeg er en hemmelig agent, der ved alt om dig" svarede han drillende til hans hemmeligheds snakkeri. "I" svarede han sammentyggende med et lille nik. Han snakkede ikke ulster irsk/skotsk, men han forstod nu godt det skotske ret godt. "I" svarede han endnu en gang og nikkede til at de skulle bevæge sig ud mod et bord, hvis han var interesseret i at tage det. Han tog det sidste shot og begyndte at gå mellem de mange mennesker, som var her for at feste. Han stillede sig ind foran et bord, så ingen ville kunne se hvad de havde gang i og lagde en bane frem til ham, da han ikke var sikker på hvad han kunne holde til. "Her" sagde han og rakte et rør ud til ham inden han begyndte at lægge sine egne. Han kunne trods alt tåle lidt mere. Han fandt sit eget rør frem og sniffede sine baner op. Han lagde hovedet en anelse tilbage og smilede for sig selv da han nærmest kunne mærke hvordan blodet begyndte at pumpe rundt i hans krop og adrenalinen steg. Musikken blev nærmest højere og mere intenst. Han blev gladere. Hans pupiller udvidede sig. Energien strømmede igennem ham. Han var uovervindelig.

"Det er sandt, men ikke desto mindre ville man altså være godt dum hvis man sagde nej til gratis alkohol hvis du spørg mig. London priser er jo sky høje" sagde han med et ganske let bestemt nik. Det var bestemt billigere hjemme i Skotland end det var i London. Det var virkelig tårnhøje priser og det var ikke fordi han havde specielt mange penge. Ray var skotte så han kunne også holde til en del. Alligevel var det som om at de alligevel blev enormt fulde uden at det var fordi de blev dårlige. Det ville sige. Først dagen efter, men så fik den også bare hele armen af dårligdom. Ray kunne godt lide det der med at have en kæreste, men han ville ikke have børn og han ville bestemt ikke giftes. Mest af alt fordi det ikke var nemt at være polygam og være gift. Så skulle man i hvert fald flytte til USA og det havde han ingen planer om. De ville slet ikke kunne forstå hvad det var han sagde. "Det må jeg nok sige. En hemmelig agent siger du? Av så må jeg heller passe på" sagde han og bed sig let i læben mest af alt for at holde sit grin tilbage. Ray var egentlig ved at være godt stiv, men ikke mere stiv end han sagtens kunne holde til mere. Ray fulgte med Collin da han var sikker på han havde en plan. Ray nikkede let og tog imod røret inden han satte den til sin næse og inhalerede. Han lod Collin koncentrere sig om sit eget i mens. Det var længe siden Ray havde rørt det så hans næse begyndte at små dryppe af blod, men det havde han ikke opdaget da han blot nød at høre musikken og det selskab han var i.

"Kan da godt være det er dumt, men ikke desto mindre så kan du stadig sige nej. Ellers så kan du jo ikke have det helt store problem med det" svarede han skarpt, da han gerne ville skyde hul gennem hans argument. Selvfølgelig var det dyrt i London, det gav sig selv. Det var trods alt en storby. For Collin var pengene dog ikke et problem, for han fik dem gennem sin kunst. Ikke mange penge, og ikke så mange penge som han kunne for det. Det skulle nok komme. Han skulle bare skabe sig et navn. "Det må du faktisk. Jeg ved trods at alt om dig. Jeg kender alle dine vagheder og jeg ved ikke hvad." svarede han og understregede det med et lille nik. Collin ville på ingen måde kalde sig en menneskekender, da han ret ofte var ret ligeglad med hvad folk følte og han ikke var opmærksom på det. Han kunne ikke se hvorfor man skulle tage hensyn til en hel masse. Collin så på ham, da hans rus var begyndt at gå i gang. "Du bløder" kommenterede han inden han tog fat i hans hånd.. Det var ikke fordi han gav ham tid til at svare eller reagere på hans ord. Han trak ham ud på lokummet og fandt noget toiletpapir og rullede sammen og stak op i hans næse. "Sådan. Så venter vi bare til det er overstået" sagde han og så på ham med undersøgende øjne. Han ville gerne se hvordan hans krop reagerede på det. "Er det lang tid siden du har taget noget?" spurgte han og fandt sine smøger frem og kom ind i munden og tændte den. Han var ret ligeglad med at ryge ude på toilettet. Han havde lyst og han gjorde som ofte hvad han lyst til.

"Nu du selv siger det, men så er det jo godt du selv kan tolke på det" sagde han med et glimt i øjet og nikkede ganske let for sig selv. Ray boede stadig hjemme og havde intet arbejde så for ham var pengene ganske små. Det var ikke lige fremme den mest velhavende familie han kom fra. Det var var trods alt de mere fattige familier der boede i de byer han kom fra. "Av det må jeg sige. Og hvad er min svaghed så?" spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn.

Ray så op da han hørte noget om han blødte. Han skulle lige til at tjekke da Collin tog fat i ham og fulgte med ham. Han kørte sin hånd op til håndryggen for at stoppe blodet, men det var som om det ikke virkede. Han var virkelig forundret. Han havde slet ikke regnet med det ville ske selvom han godt vidste det. Han lod Collin hjælpe ham og nikkede let til han bare skulle vente nu. "Ja det er" sagde han stille og bed sig let i læben. Ray lænede sig frem for at give Collin et kys på kinden som tak for han havde såkaldt fixet hans næse. "Men jo. Alt for længe siden. Er det så tydeligt?" spurgte han stille og vippede tilbage for at stå lige igen.

"Det er ikke en tolkning" svarede han drilsk tilbage. Collin havde ikke boet hjemme siden han var 15 år gammel. Han havde ganske simpelt i skolens ferier valgt ikke at tage hjem og var på den måde altså stukket af. Han gad ikke alt det shit der foregik hjemme længere. Han sendte ham et selvsikkert smil. "Why, me of course" svarede han med et lille grin.

"Det kan jeg fornemme" svarede han og tog et hvæs af sin smøg inden kiggede mod Ray for at holde øje med hans næse. Han mærkede kysset på kinden og så hen mod ham. "Hvad skulle det til for?" spurgte han med et drilsk glimt i øjet, inden han nikkede til det var meget tydeligt. Han tog fat i papiret for at hive det ud af næsen på ham. "Du bløder ikke mere" sagde han og tog endnu en gang et hvæs af sin smøg endnu en gang. Det var ikke fordi der var nogen der stoppede ham eller noget. Han så hen på ham og lyttede til hvad hans krop ville, inden han lænede sig frem og kyssede ham. Han kunne ikke lave ingenting over længere tid og det var ikke fordi der var andet at lave herude. Han ville trods alt være sikker på at blodet var stoppet.

"Jo jo.. Jeg er lille og nuttet. Så er det også mig der bestemmer her" sagde han med et grin og fik igen en svag rød farve i hans kinder. Hvorfor havde han gjort opmærksom på sig selv på den der måde? Hvorfor ville han have at Collin skulle se sådan på ham? For det var ligesom grunden til han havde sagt det. Han havde tænkt sig at forsøge sig med at skjule med at han var fuld, men altså fulde folk sagde vel også tit sandheden fordi de netop uden hæmninger svarede frit fra leveren? Åh altså han skulle virkelig stoppe, men lige nu havde han lettere glemt hvorfor. Han var en anelse inde i sin egen verden sammen med Collin og andre kunne slet ikke nå helt derind og derfor glemte han lidt at han jo egentlig havde en kæreste, men nu havde han heller ingen morale lige der fordi han netop godt vidste han var til mere end en af gangen. Ray åbnede munden og skulle lige til at sige noget, men da han kinder blussede mere op så var det nyttetløst og derfor rystede han bare på hovedet. Ok lige nu var Collin bestemt en svaghed hos ham.

Han nikkede ganske let da han ikke behøvede at komme med et modsvar til at Collin godt kunne se det var længe siden. Det var tydeligt for en hver der kunne se den slags og havde prøvet det før. "Fordi nu har du hjulpet mig og taget dig af mig" sagde han med et stort og bredt smil. Nok var han van til at Raven var omsorgsfuld, men han var stadig ikke helt van til at andre var det ovenpå hans kære eks-kæreste. Det var virkelig som om Collin havde reddet hans liv selvom det var lidt overdrevet og det vidste han også godt. Han lod Collin hive papiret ud og sendte ham et taknemligt smil. "Det er jeg glad for" sagde han med et varmt smil og nikkede let, men stoppede lidt i sin handling da han var ret sikker på at Collin lænede sig frem mod ham. Han bed sig derfor let i læben og håbede han ikke tog fejl. Ikke længe efter mærkede han da også hans læber mod sine. Han gengældte hans kys og lod sine øjne glide i. Han lagde sine arme rundt om hans nakke og legede let med sine egne fingre. Ikke alene var Ray lavere end Collin, men Ray var også bare lille drengs agtig nær Collin fordi han havde sådan en bad boy charme.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So who are you? (Advarsel) Ray + Collin

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:04 am

Han løftede et øjenbryn ved hans argument. "Det argument kan jeg ikke følge. Jeg er med al garanti ældst, så derfor er det mig, der bestemmer" sagde han med et lille nik. Han lagde godt mærke til han blev rød i kinderne, hvilket han egentlig mest af synes var sjovt også selvom det var underligt argument han brugte. Det ville han dog ikke kommenterer på. Han hævede sit øjenbryn endnu en gang, da han fik mere røde kinder end før. "Nåh, det måtte jeg ikke sige?" spurgte han og så hen mod ham. Han kunne godt lide at drille ham.

"Jeg har da bare sørget for du får noget papir i næsen. Det er ikke noget du ikke kunne gøre selv," sagde han roligt og tog endnu en gang et hvæs af sin smøg. Han kunne ikke se den store videnskab i at stoppe et stykke papir i hans næse og vente på at blødningen hørte op. Han var ikke nogen doktor eller noget, så han ville ikke kunne redde ham hvis han var blevet skudt. Eller jo, det kunne han sikkert godt, men han ville nok bruge en gammeldags metode til at fjerne kugler og hælde noget alkohol i det og sådan lidt. Alt det man ikke skulle, så at sige. Collin ville ikke direkte kalde sig selv omsorgsfuld. Ja, faktisk var det nok en af de sidste ord han ville bruge om sig selv. Han var mere af den holdning at han var lidt af en narrøv og nød at være det. At han ikke gad at gøre sig selv opmærksom på hvordan andre havde det. Og det var helt grundlæggende rigtigt. Han var dog ikke følelsesforladt eller noget i den stil, så selvfølgelig kunne han godt være omsorgsfuld. De kunne vel selv de ondeste mennesker, med mindre deres følelescenter var væsentligt mennesket og de som konsekvens deraf var psykopater. Han nikkede ganske lidt til at han var glad for det. Han havde ikke rigtig andet at svare. Han smilede for sig selv, da Ray gengældte hans kys. Han lagde sin arm ind over hans skulder, så hans smøg var lidt væk fra Ray, men han stadig havde fat i ham. Den anden arm havde han rundt om hans liv, så han kunne have godt fat. Han mærkede Ray's arme rundt om sin nakke og lagde hovedet en anelse på skrå for lynhurtigt at gøre kysset dybere. Han havde det lidt mere som. Hvorfor ikke? Ray havde jo accepteret hans kys, så der var ingen grund til bare at stå og tantekysse eller holde det sobert. Det var livet sku alligevel for kort til.

"Nej, nej.. Nuttethed tæller mest" sagde han med et grin og bed sig let i læben. Ray opgav at sige ham imod og puffede til hans skulder i stedet for. Ej hvor han dog følte sig busted lige nu. Det var slet ikke sjovt. På den anden side så sparede han en masse efterforskning i om Collin var til fyrer eller ej for når han sagde sådan så var han vel? Var han ikke? Det håbede Ray i hvert fald. Ray var trods alt typen der blev hovedløst forelsket i folk på ingen tid og selvom han havde en kæreste så var han stadig polygam og derfor stoppede hans hjerne ham ikke i at falde platdask for Collin lige der på stedet. Ray var bare ikke bevidst om det var det som skete.

Ray valgte ikke at sige mere og bed sig blot i læben. Det betød bare meget for ham. Han kunne simpelthen ikke få sit hoved rundt om når folk hjælp ham. Han havde prøvet det før, men han ville aldrig vende sig til det. Om så det var noget han selv kunne gøre. Det var mere bare efter hans eks. Der var han aldrig blivet hjulpet så når folk var søde ved ham og hjælp ham så synes han om den i højere eller mindre grad på meget kort tid. Han gad ikke ud i en længere forklaring om sin eks lige nu. Han ville bare virke som en vus der intet kunne. Det havde han ikke lyst til overfor en som Collin. Ray regnede så et sted heller ikke med at Collin var den mest omsorgsfuldeperson her i verden. Det var måske også lidt derfor det betød en helt del for ham at Collin tog sig af ham. Han mærkede hans arm rundt om hans skulder og lod sig hive indtil ham. Han ville jo egentlig heller ikke forstyrre hans rygning, men så omvendt havde han lyst til at kysse ham. Han lod sit eget hoved glide på sned da han mærkede at Collin gjorde det og gled ind i det dybere kys. Et svagt suk gled ubevidst over hans læber og derfor fik han ikke stoppe det som han ellers gerne have ville. Ray ville så heller ikke være den sværeste at lokke på det her stadie. For det første var han påvirket og for det andet sendte hans hjerne ham signaler om den ville have mere. For slet ikke at nævne hvad han krop ville kunne finde på. Han lod derfor den ene hånd glide fra nakken af og ned over hans brystkasse. Ikke for at skubbe ham væk eller skabe mellemrum mellem dem, men blot for at føle sig endnu tættere på Collin på et mærkeligt plan mens den anden ubevidst kærtegnede hans nakke. Det her var virkelig en rar følelse og han kunne slet ikke tro at en fyr som Collin overhovedet var til fyrer. Det alene ville kunne gøre ham svag.

"Nej det gør ikke. Alder tæller mest og det ved du også godt." svarede han med et bestemt nik. Collin mærkede Ray puffede til ham og gjorde det samme tilbage. Ray var skam busted. Der skulle ikke meget hjerne eller en menneskekender til at se, hvor Ray ville hen. Slet ikke når han rødmede på den måde der. Collin forelskede sig på ingen måde hurtigt. Han havde været forelsket en gang i sit liv, men aldrig haft en kæreste. Og han ville heller ikke have en og det var noget af det, han var ret sikker på.

Collin brød et kort øjeblik kysset for at slukke sin smøg. Han tog derefter fat i Ray og skubbede ham ind i en bås, da der kunne komme nogen ud på toilettet hvert øjeblik og han gad ikke forstyrres, da han havde en tanke om at kunne gå så langt som han kunne. Han pressede ham op af væggen og kyssede ham ned af halsen. Kokainen løb rundt i hans blod og han kunne mærke hvordan lysten til Ray steg. Der skulle ikke mere til end kysset for at gøre ham ophidset lige nu. Han havde ikke andet i tankerne lige nu og ej hellere havde han tænkt sig at stoppe for noget som helst, med mindre Ray selvfølgelig selv sagde stop. Det var trods alt ikke en voldtægt han havde gang i. Han havde selv været sammen med en del fyrer en del gange, selvom han nu mest havde været sammen med piger. Han ville til gengæld ikke tage ansvar for at Ray egentlig ville være sin kæreste utro, da det aldrig kunne være hans ansvar at stoppe ham i noget som helst. Sådan så han det i hvert fald ikke.

Han rystede let på hovedet og en anelse bestemt. "Nej det tror jeg ikke" sagde han med et drillende glimt i øjet. Ray kunne godt lide at være bare en smule flabet og faktum var at han havde bare en smule mod lige nu. Det var så også fordi han var ganske groft påvirket. Ray var desværre typen der faldt virkelig hurtigt for andre. Han forsøgte dog at holde det inde så andre ikke skulle trækkes med at se på det og vide af det. Især fordi han godt vidste at det ikke var alle der var ligeglade for at vide det. Desuden havde han heller ikke selv opdaget at han var faldet for ham og derfor var det en helt del nemmere at skjule.

Ray lod ham bryde kysset og især da han så han slukkede smøgen. Det var rart at vide at han trods alt var bare en anelse mere vigtig end smøgen lige nu. Han lod sig skubbe ind i en bås og holdte heldigvis balancen da han havde været ved at falde over toilettet. Nu var han trods alt ikke alene påvirket af alkohol, men også af små hvide streger. For ikke at glemme at han var noget så ivrig efter en bestemt ting lige nu. Han lod sig presse op af væggen og lagde hovedet på skrå for ham. Han lod sin hånd hvile på hans brystkasse igen. Han ville ikke have at det stoppede for han havde selv lyst. Et par nydende suk gled over hans læber og fik ham til at hive op i hans t-shirt. Det var ikke nødvendigt at rode alt for meget rundt i tøjet når de var på et toilet. Han ville dog gerne se hans mave og blev helt væk i det han mærkede. Ray ville så heller aldrig have at han skulle tage ansvar for at han var sin kæreste utro. Det var ikke den type person han var. Han tog gerne ansvar for sine egne handlinger. Han havde som sådan ikke travlt, men hans hjerne sagde noget andet. Den var ganske uenig med ham. Han rev ham ganske let over hans mave inden han lod sin hånd glide ned i hans bukser.

Han så på ham med et bestemt blik. "Så kan du tro om" sagde han hårdt tilbage. Collin nød skam han var flabet, men han ville nu alligevel være hård i stemmen for ellers var det ligesom ikke sjovt. Collin kunne tælle hvor mange gange han havde været forelsket på en hånd, og på den hånd kunne han tælle til at han ikke havde haft nogen som helst kæreste. Han skulle ikke nyde godt af noget. Han havde ikke lyst til at binde sig og slå sig ned og alt det der hejs. Foruden det, så nød han singlelivet og værre endnu, så nød han ikke at kende sit standpunkt i livet. Han kunne lide at der var kaos omkring ham, og det var sådan det skulle være. Han var ikke som sin storebror med fast job og alt det der, og han havde for længst indordnet sig efter at han aldrig ville blive favoritten derhjemme og strengt taget gjorde det ham ikke noget som helst. I Collins liv var der kun en prioritet, og det var ham selv.

Da Ray begyndte at pille trøjen af ham, lod han ham gøre det og hjalp ved at trække den over sine arme. "Du mener måske du skal se på min mave?" spurgte han drillende, da han ike selv anså nogen grund til at tage hans tøj af, men det var fint nok. Det gjorde ham trods alt ikke noget. Han smilede da han mærkede hans negle over hans mave. Det gjorde ikke som sådan ondt, men han var også rimelig hærdet. Han havde modtaget mange tæsk både stiv og ædru, brændt sig på smøger og eksperimenterede med fjollet ting, som man kunne sige sig selv gjorde ondt. Han mærkede så hans hånd nede i sin bukser, hvilket fik ham til at smile bredere. "Naughty boy. Du ved lige hvad du går direkte efter hvad du vil have, huh?" hviskede han ind mod hans øre, inden han bed ganske let i det.

Han rystede let på hovedet da han bestemt ikke var enig med ham. Ray kunne godt lide at være flabet, men han måtte indrømme at denne hårde attitude som denne fyr havde gjorde et eller andet ved ham og han nød faktisk bare at han var hård i stemmen. Så kunne han overgive sig og lade Collin bestemme. En tanke han lige nu var ret så vild med. Ray selv ville gerne have et standpunkt i livet, men han var også nogle gange skræmt over sin lyst til at være med mere end en person af gangen. Han var skræmt over det at han kunne møde sin eks hvor det skulle være og hvis der var noget han var bange for så var det helt bestemt hende. Helt igennem endda. Ray ville dog aldrig kunne forstå det med at sætte sig selv først. Altså udover hans træng til at have mere end en partner.

Ray blev en anelse forlegen da Collin valgte at tage hans trøje helt af og fik derfor en fin rød kulør i kinderne. "Næh, men jeg ville se varene så at sige og..." sagde han og bed sig hårdt i læben ved synet. Det fik en sitren til at løbe igennem hans krop og det hele til at kilde. Åh gud hvor hvor han dog smuk. Han var ikke alene let trænet og ville kunne tage styringen for nu, men alle de tattoos. En rigtig bad boy. Han kunne slet ikke håndtere det lige nu. Derfor gled der også et svagt og ganske ubevidst veltilfreds suk over hans læber. "Jeg ville bare.." mumlede han og kunne mærke en svag rysten over Collin bestemte lige nu og endda bed ham i øret. Han flyttede kun hånden for at åbne hans bukser og skubbede ned i både bukser og boxers. "Takke" hviskede han blidt og lod sig glide ned for at sætte på knæ for at tage hans lem ud. Han lod sin tunge glide ned af skaftet for at lade den forsvinde ind i hans mund og bevægede sit hoved.

Collin smed sin trøje ned på gulvet, selvom der ikke var megt plads i den lille bås, de var inde på. Det var aldrig fordi toiletterne i byen var specielt store, men de kunne da begge fint være der. "Det lyder som om du kan købe mig" svarede han og havde lagt mærke til kuløren i hans ansigt. Han nød bare at få ham til at rødme, da det var morsomt. Collin vidste godt, han havde mange tatoveringer. Han var også glad for dem og havde altid været det. En anden grund til han havde så mange var også at han havde været Alastairs prøveklud. "Du ville bare hvad?" spurgte han med en bestemt tone, da han gerne ville have et svar fra ham og ikke halve sætninger. Collin vidste dog godt at det kunne være svært at formulere sig ordentligt når man gik på tur med Snehvide og hendes 7 ekstrem lave følgessvende, men det var vel næppe det der var problemet her. Collin fandt sine smøger frem og stak en af dem i munden. "Takke?" spurgte han mens der spredte sig et bredt idiotisk smil hen over hans læber, da han var i gang med at skubbe både boxers og bukser ned. Collin vidste trods alt godt hvad det betød. Han smilede endnu bredere da Ray satte sig på knæ og mærkede tungen ned af sit skaft, hvilket fik ham ham til at sukke nydende. Han tændte sin smøg og mærkede sit lem forsvinde ind i Rays mund, da han pustede røgen ud. Han lod sin øjne glide i. For ham var en smøg og et blæs ultimativ nydelse.

Ray bed sig hårdt i læben da Collin smed sin trøje. Holy... F**k hvor var han dog lækker. Og de der tattoos. Han kunne slet ikke arbejde med det. Og slet ikke når han også havde leget med hvidt pulver.. Han skulle lige til at komme med en dumsmart bemærkning, men det var som om Collins krop hypnotiserede ham lige nu. Derfor måtte han også bare nøjes med at ryste let på hovedet til det ikke var sådan ment. Det var en meget langsom og let rysten på hovedet da han var helt væk i at se på hans mave. Han glemte et kort øjeblik hvad det var han ville indtil Collin igen snakkede til ham. Han færdiggjorde dog ikke sin sætning da han heller ville vise ham det. Han var nød til at komme ud med den spænding der havde bygget sig op inde i hans krop. Han kunne slet ikke håndtere det lige nu. Det var langt fra der problemet lå i at han havde taget små hvide streger. Det var mere det at Collin så ud som han gjorde og Ray blev meget 'lille' af det. Han nikkede let til at han bare gerne ville takke og havde mere fokus på det han ville end på Collin lige nu. Han opdagede derfor heller ikke at han tog en smøg frem for at tage den i munden. Han kunne heller ikke høre det lille klik det gav fra ligtheren da musikken trods alt stadig spillede. Han bevægede sit hoved i en fast rytme og nød at vide at han gjorde noget godt for Collin. Det kunne han trods alt se. Det var først efter lidt tid han kiggede op og fik øje på smøgen der næsten var væk. Han træk sit hoved til sig da han følte det han lavede mest af alt var for at udnytte ham selvom det var Ray selv der havde villet det. Han så trodsigt op på Collin og rejste sig op. "Seriøst dude.. Prøv at have en smule fokus på det jeg laver" mumlede han en anelse fornærmet. Nok var Ray festryger, men derfor kunne han slet ikke sætte sig ind i det der. Nok netop fordi han faktisk kun røg til fester så kunne han ikke sætte sig ind i det på samme måde. Han følte sig pludselig meget uværdig og det havde aldrig gået så hurtigt hvis han ikke havde været påvirket. Det var som om den lyst han havde var i et skakspil mod hans uværdighed og han kunne ikke sige hvem der vandt.

Collin vidste godt han havde tatoveringer, sjovt nok fordi han havde givet sit sammentykke til at få dem lavet. Han havde fået den første da han var 13 og efterfølgende var han blevet afhængig af det og havde fået så mange flere. Der var dog mange steder på hans mave og ryg han havde bart, men det kunne nås endnu. Han havde på et tidspunkt nærmest fået lavet noget en gang om måneden og ned af hans arm var der sleeve, og det havde han fået lavet som Alastair havde anbefalet ham det. Collin så på Ray, som han han intet svar fik fra ham andet end en rysten på hovedet. Han smilede bare en anelse, da han vidste han lige nu havde kontrol over ham. Collin var dog ikke magtliderlig og søgte som regel ikke kontrol. Han ville langt hellere have kaos, men i sådanne situationer som den her var det nu alligevel ret morsomt. Collin tændte netop smøgen for et, at opnå det han mente var ultimativ nydelse og to, for at kunne fokusere bedre på hvad der foregik. Han havde ret svært ved at fokusere generelt, og der var en grund til at når han åbnede sine bøger på uni, så skulle der helst ske en masse omkring ham. Collin lod nogle nydende suk og støn forbipassere hans læber i mellem hans rygning. Han var ikke som regel en mand der kom med mange nyde under sådanne foranstaltninger. Han blev dog en anelse forvirret, da Ray fjernede sine læber fra hans lem. Nu var der noget for ham der ikke hang sammen, hvilket var derfor han spærrede øjnene op og så på ham, ligeledes fornærmet. Stofferne gjorde det selvfølgelig heller ikke bedre, da det var sværere at styre sine aggressioner og ikke mindst også sine reaktioner. The heart wants what it wants så at sige, og lige nu ville Collins hjerte og hele hans krop have Ray. "Hvad?" spurgte han forvirret og så på ham inden han lod sin smøg falde ned i toilettet og slog brættet ned. Han rystede lidt på hovedet af ham. Hvad var hans problem? "Det er ikke sådan det skal forstås. Det har jeg. Slap nu af" sagde han med en hård stemme, der dog ikke var faretruende og tog fat i ham og pressede ham op af væggen. Han bed ham en anelse i øret og lod sin hånd glide ned til hans bukser, som han skyndte sig at få op og hev dem hurtigt ned sammen med hans boxers. Han så ham intenst i øjnene og lod sin hænder glide om til hans røv, hvor han klemte hans baller hårdt mellem sine hænder, Ray kunne jo se dette som sin forevarende advarsel på hvad der skulle ske nu. Han smilede lidt for sig selv, inden han løftede ham op. Collin var stadig liderlig og han ville gerne færdiggøres. Han var faktisk nærmest mere liderlig nu, hvor han var blevet benægtet noget. Uden mere advarsel end et klem om hans baller, trængte han op i ham med et nydende dybt suk.

Ray havde ingen tattoos. Hans hud var ren så at sige. Et frisk lærred med plads til bare lidt. Han havde bare ikke rigtigt turdet. Han var sikker på det gjorde ondt. Ray vidste godt Collin havde kontrol over ham lige nu. Det havde han så heller ikke specielt meget imod hvis han skulle være ærlig. Faktisk nød han det en helt del. Ray søgte normalt heller ikke at blive styret. Han kunne godt lide begge dele. Ray havde så også ladet ham hvis han havde vidst at Collin havde det sådan, men det var vel en af ulemperne ved at man ikke kendte hinanden ved noget som på nuværende tidspunkt kun var et one-night. Selvom Ray nu håbede det ville blive mere end bare det. Ray nød virkelig at høre hvordan Collin nød det han lavede. Han blev så fyldt op med tilfredshed. Ray betragtede Collin smide sin smøg ud og kunne ikke lade være med at smile en smule for sig selv. Da Collin tog fat i ham for at presse ham op af væggen lod han Collin gøre det da han nu var klar over Collin netop var langt væk i nydelse. Han stønnede svagt da Collin bed ham i øret og lod ham fjerne hans bukser. Han lod sig løfte op og lagde sine arme rundt om hans hals for at hjælpe til for at sige han var rolig nu og han ville lade Collin få kontrollen igen. Han havde skam ikke behøvet den lille varsel han havde fået da han var helt igennem klar. "Come on" hviskede han en anelse utålmodigt efter klemmet og nåede kun at hviske det inden han mærkede Collin trænge op i sig. Et højere støn end planlagt gled over hans læber. Han havde dog ikke tænkt det vilde over at det nok var en anelse usmart at stå op af en væg når de var så påvirket som de var, men lige nu var han blot væk i den nydelse han fik fra Collins side af. Åh hvor han dog langt fra fortrød noget af alt det her.

Collin kunne ikke drømme om ikke at have alle de tatoveringer han havde. Han havde planer om så mange flere, at alene fantasien om en en ren krop kunne kun forblive en illusion, og ikke en han ønskede sig. Han ville ikke bytte sine tatoveringer væk for noget som helst, for hver og en betød noget for ham også selvom motivet for andre kunne forekomme idiotisk. Collin var heldigvis skide ligeglad med hvad andre mente om hans tatoveringer, da det sådan set ikke var for deres skyld, han havde fået dem. Generelt var intet af det Collin gjorde for nogen andre end sig selv, og det var bare noget man kunne enten stille sig tilfreds med ellers så kunne man gå sin vej. På den måde var han kompromisløs. Collin var aldrig interesseret i at skulle være mere end et one-night-stand, for sagen var han havde det fint med, at det var hvad det var. Det var ikke fordi han havde den vildeste lyst til at skulle være BFF's bagefter, for for ham var det fint når man havde været der, for så kunne man komme videre til den næste. Og ja, det var sådan han tænkte. Collin smilede lidt, da han kunne høre Ray blev utålmodig. Det var selvfølgelig sjovt for ham, for det var ham der havde mulighed for at trække den ud i længere tid, men det gjorde han ikke. Collin hørte det høje støn fra Ray's side og lagde sin ene hånd på hans mund, da de trods alt også skulle passe på ikke at blive opdaget. Han sukkede nydende da han var helt i bund og begyndte at bevæge sig med en fast, bestemt rytme. Han havde dog kun en hånd at holde fast med, hvilket også gjorde det væsentlig svære at stå oprejst. Han faldt dog ikke endnu.

Ray turde simpelthen ikke. Han ville dog godt turde hvis en holdte ham i hånden og tog ham med ud for at få en. Det skulle dog være en han skulle stole på. Det skulle bare være en man ikke kunne se når han havde tøj på. Han ville helst ikke have at den skulle være alt for tydelig. Ray nød kun at se på Collins tattoos. Det fik ham til selv at ønske at han havde nogle når det så godt ud på Collin, men det var slet ikke det som var i hans tanker lige nu. Ray gjorde det meste for andre og ikke for sig selv. Det eneste han gjorde for sig selv udover når han havde lyst til sex var hans træng til at have mere end en partner. Ellers var det mest andre han tænkte på før sig selv. Det der med at være egoistisk det var han ikke særlig godt til i sidste ende. Ray ville helst ikke nøjes med at det var et one-night og slet ikke dagen efter for han ville kunne mærke hvor langt væk hans hjerte var i den her lille ting de havde. Han var faldet platdaks for Collin ligesom han i sin tid ikke havde snakket meget med Raven før hun havde haft hans hjerte for det var bare sådan Ray var. Typen der faldt hurtigt for folk og det ville næppe ændre sig. Han var glad for at Collin ikke træk det ud. Det ville være ren og skær tortur for ham når han sådan havde lyst og desuden vidste det lidt han havde tilgivet Collin for det med smøgen. Han lod ham ligge hånden for sin mund og fandt det egentlig blot utrolig frækt lige nu. Han nød tanken om de kunne risikere at blive opdaget og Collin var skyld i at de ikke gjorde. Nok var der mange der gjorde det steder som der, men det betød ikke at det var i orden det som de gjorde og de var ikke lige fremme inde på en gay klub så folk ville nok se lidt skævt til to fyrer der var intime. Ray stønnede højlydt ind mod hånden hvilket gjorde det blev afdæmpet. Han skær sine negle ind i hans hud i nakken da han stadig holdte fast og kunne slet ikke få ind i sit lille hoved hvor godt det var lige nu selvom det gjorde virkelig ondt på samme tid da han ikke havde været med en fyr længe, men den smerte var dog ligegyldig når han var sammen med Collin lige nu.

Collin nød den stramme, varme følelse mod hans lem. For ja, det var langt strammere den vej end når man vaginalt tog en kvinde. Nu ville han gøre det her med begge køn, så det var ikke fordi han lavede forskel på den måde. Collin kunne dog også mærke, at Ray længe ikke havde været sammen en fyr. Det var som om han var lidt strammere end hvad Collin egentlig havde troet. Collin var dog ret ligeglad, for for ham betød hans egen nydelse langt mere og det var godt for ham. Hvis han skulle være hård ved ham og det var det han havde lyst til, så gjorde han det. Så måtte han sgu ærlig talt sige, hvis der skulle tages ekstra hensyn. Collin var ikke rigtig typen, der kom med lyde under sex. Der var da et par støn og nydende suk hist og her, men det var ikke meget. Han lyttede til Ray's støn ind mod hans hånd, og synes også det var ret frækt. Han kunne godt lide at have sex steder, hvor han kunne blive opdaget. Han ville dog helst gerne nå at komme i det han blev taget i at have sex et offentligt sted. Collin prøvede at sætte tempoet en anelse op, men snublede bagover. Han fik dog fat i Ray's hofter og holdt tæt om ham, da han ville falde langt værre end han selv ville. Han faldt ned på toiletbrættet og så op på Ray, som landede i hans skød. Han sendte Ray et frækt smil. "oh well, når nu du er landet der" sagde han kækt.

Ray nød det også virkelig helt igennem. Det var virkelig længe siden han havde været med en fyr, men nu havde han faktisk også været Raven tro indtil nu. Så det var virkelig længe siden han havde været sammen med en fyr. Ray regnede også lidt med at hvis Collin ville være hård så var han det også. Det var blot en af de ting han kunne fornemme ved Collin der blot gjorde tingene langt bedre. Ray var typen der kun larmede meget hvis det var godt og hvis ikke larmede han stadig, men bare ikke nær så højt som han gjorde lige nu. Ray mærkede Collin tog fat i ham og faldt med ham. Havde Collin ikke gjort det ville han helt sikkert havde brækket en ankel eller noget i den stil for Ray havde trods alt ikke haft sine fødder på jorden. "You saved me again" hviskede han glad og nikkede let til hvad han burde gøre for han kunne godt regne ud hvad det var som Collin kunne ønske sig. Han kravlede derfor op på hans lem igen for at ligge sine arme rundt om hans hals for at begynde at bevæge sig over hans lem. Han nød virkelig det her og han kunne ikke slet ikke få nok af det hele. Collin var virkelig noget specielt og Ray ville have så meget af det så muligt. Han borede atter sine negle ned i hans nakke for at få det fulde nydelse ud af det.

Collin kunne ikke være ligeglad med hvem han havde derhjemme. Det kunne han ikke tage ansvar for. Sandheden var, at havde han selv været i et forhold, så havde han med al garanti været utro og han ville have al mulig succes i at skjule det. Indtil der kom for mange selvfølgelig, for det var sjældent han gad at knalde med den samme mere end en gang og var han oppe på to gange, så skulle det godt nok være noget nær det bedste, han nogensinde havde fået. Punktum. Collin så op på Ray, da han naturligvis sad en smule hævet over ham, eftersom drengen sad på hans lår. Collin kunne ikke lade være med kort at grine lidt over ham. "Ain't that special" sagde han med et lille nik, og mærkede så hans arme om sin hals. Han sukkede nydende da Ray bevægede sig over hans lem. Han tog fat i hans hofter for at hjælpe en smule med bevægelserne, isærdeleshed fordi han godt kunne lide at føle det var ham der var i kontrol. Collin mærkede neglene borer sig ned i hans hud, hvilket også fik ham til at sukke nydende. Han kunne trods alt godt lide smerte, ellers var der ingen grund til at have alle de tatoveringer som han egentlig havde.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So who are you? (Advarsel) Ray + Collin

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:05 am

"For mig er du" sagde han i en stille hvisken og vidste godt var fjollet og især fordi det faktisk kunne lyde som om at han var vild med Collin og det ville han helst ikke have siddende på sig selvom han faktisk var. Lige nu havde han ikke tid til at indrømme det overfor sig selv though, men det betød ikke at han ikke var forelsket i Collin for det gik bare ofte så stærkt for ham og han vidste godt det måske for mange var alt for hurtigt. Han var bare ikke helt herre over det. Han kunne ikke lade være med at smile for sig selv da Collin nok engang begyndte at komme med en masse lyde for hvem kunne dog ikke lide at vide at man lavede noget som den anden nød? Nok havde Ray været sammen med mange på kort tid, men han kom ofte tilbage til de samme igen. Han havde behov for trygheden i det ved siden af sexen udover det at være i forhold naturligvis. Han mærkede Collins hænder på sine hofter og nød det faktum at han overtog hele kontrollen igen i det som de lavede. Ikke fordi han ikke selv kunne styre for det kunne han sagtens, men med en fyr som Collin ville han faktisk helst bare lade ham få kontrollen da han virkede til at have det bedst med det. Han forsøgte at fange hans læber mens han bevægede sig i en fast rytme da han ville have det skulle tage lidt tid selvom de heller ikke skulle være for langsomme når de var sådan et sted som de var. Han ville blot have lov til at kysse en smule på ham inden han ville sætte tempoet op. Ikke fordi han havde travlt, men de skulle heller ikke opdages.

"Din mening tæller ikke" svarede han selv i en hvisken og syntes ærlig talt han var jævnt fjollet. Han var dog ligeglad for det eneste han nogensinde ville se til Ray var lige nu. Bagefter ville deres veje skilles og de ville sandsynligvis aldrig se hinanden igen. London var stor, så den var nem at gemme sig i og nem at forsvinde væk i. Collin havde været sammen med mange og det var ikke så dan han så dem overalt. Han havde dog stødt ind i nogen af dem, fordi de oftest kom de samme steder, men det var en hel anden sag. Nogen af dem havde vrede på ham, andre kede af det.. nogen komplet ligeglade. Collin måtte dog hælde sig til, at han også var ret ligeglad med dem. De eneste der betød noget for ham var ham selv og hans venner. Han ville dog nærmest altid sætte sig selv først. Han kunne dog godt være sød og sætte nogen højt på sin prioriteringsliste. Stod valget mellem hans eget liv og en andens, så ville han til en hver tid dog vælge sit eget. Han var selvisk og egoistisk og han vidste det godt. Det var end ikke fordi han elskede sig selv i uanede mængder. Han holdt forsat taget i Rays hofter og lod sine læber fange sig i et kys. Han mærkede han satte tempoet op, og lod et par nydende støn glide forbi hans læber. Han lod sin ene hånd glide op over hans ryg, hvor han rev ham hårdt ned af ryggen, alene fordi han kunne.

"Min mening tæller altid har jeg jo sagt" sagde han i en lav hvisken og med et lille let bestemt nik. Han selv var typen der normalt sætte alle andre foran sig selv. Altså lige med undtagelse af når han altså havde lyst til at være sammen med flere end en på en og samme tid. Ikke fordi det skulle være bogstavligt på samme tid, men mere det at have mere end en partner på samme tid. Den usikkerhed og tryghedsbehov der havde hobet sig op inde i ham grundet hans første kæreste var stadig til stede i hans krop og selvom han selv mente det ikke var derfor så vidste han det et sted godt var hele forklaringen. Han ville også gøre alt for at få kontakt information på Collin. Han ville ikke bare sådan lade ham ude af syne. Han ville have lov til at se ham igen og han ville være så godt et knald at Collin havde lyst til at se ham igen. Ray havde ikke været så mange igen, men han mente nu alligevel han så dem over det hele. Især hans eks-kæreste, men faktum var at han var fra Skotland så medmindre de også var flyttet til London var chancen egentlig ikke helt så stor, men Ray var nu bange for at støde ind i dem alligevel. Nu var han så også ofte med den samme mere end blot en enkelt gang så det forklarede lidt hvorfor det vel egentlig ville være mindre umuligt for ham at gemme sig. Nu ville han så heller ikke gemme sig så det kunne i princippet være ligegyldigt. Ray kunne ikke lade være med at smile en anelse for sig selv da Collin gengældte hans kys. Han vidste godt han ikke kunne holde det for evigt når de lavede det som de nu gjorde, men det ændrede ikke på at han virkelig gerne ville det. Han lod sin ryg følge hans hånd ganske let ved at svaje en anelse i ryggen og selvom han vel et sted godt vidste hvad Collin ville til fik han stadig en glædelig overraskelse da han mærkede Collin rev ham ned af ryggen. Han lænede sit hoved bagover og måtte bide sig selv hårdt i læben for at undertrykke hvor dejlig en følelse det her var. Han vidste også et sted godt at han larmede for meget til det som de havde gang i, men ikke desto mindre var han i en verden kun med de to til stede og Collin var helt igennem fantastisk. Han hev ham let i nakkehårene for ikke at være bange for at falde ned af ham da det ville gøre frygteligt ondt.

"Det er der du tager fejl, Ray." svarede han en anelse hårdt, mest af alt bare fordi han kunne. Det var nu ikke fordi Collin var afhængig af at have ret, selvom han nu var af den overbevisning at han altid havde det. Han indrømmede i hvert fald ikke, når han tog fejl, selvom han godt vidste han tit tog fejl. Collin kunne godt sætte andre før sig selv, og han kunne også være sød. Generelt var han jo en sød person mod dem, han i forvejen var venner på. Han var bare ret svær at komme ind på. Han ville dog vælge nogen ganske få før sig selv, men ikke hver gang. Hvis lortet virkelig brændte på, ville han med al sandsynlighed vælge sig selv, hvilket man skulle vænne sig til. Collin havde været forelsket en eneste gang i sit liv, og det var ikke noget han ønskede at prøve igen. Han havde heldigvis glemt hvor ondt det gjorde, men det var der, han fremefter ville sætte sig selv først. Det gjorde også, at han aldrig skulle have ondt i sit hjerte nogensinde igen. Det var nærmest som om, han havde taget det ud og gemt det langt, langt væk. Et sted, ingen kunne finde det og han nærmest ikke selv kunne heller. Han skulle ikke være nogen hjertersknægt, og det havde han besluttet sig for nærmest en evighed siden. Collin var aldrig interesseret i, at se dem han havde været sammen med dagen efter. Collin lod kysset forsætte og mærkede Ray's hud mellem sine negle, hvilket var en behagelig følelse af, at han lige nu havde kontrol over Ray. Han kunne nærmest mærke den rødmede, brændende streger af hud, han havde lavet, hvilket lige nu forekom ham ret tilfredsstilende. Han skyndte sig at lægge hånden for hans mund, så han ikke kunne larme for meget, det var dog en anelse for sent. Han nød de bevægelser Ray lavede over hans lem og der gik da heller ikke længe, før han kunne mærke han var oppe over. Det skulle trods alt gå hurtigt. "Kommer" stønnede han lavt, inden hele hans krops muskelsmasse spændte sig helt sammen for til sidst at give slip, og udløsningen skete.

Ray nød virkelig at Collin havde kontrollen. Ikke fordi han ikke ville have den selv. For det kunne han bestemt godt lide, men en som Collin ville han altid lade få kontrollen. Ray var trods alt god til den slags kompromis og det var til tider en god ting. Ray nikkede let til at Collin kom da han selv stadig kæmpede med at han larmede og det vidste han også godt at han gjorde. Det var mest af alt fordi selvom Ray lavede det meste af arbejdede så ramte Collin nu stadig de korrekte steder. Ray selv kom derfor ikke særlig lang tid efter Collin og krævlede derefter ned fra hans lem kun for at lande på hans skød da han var en anelse udmattet og hans balance svigtede ham en anelse. Han bukkede sig ned for at finde noget papir og tørrede Collins brystkasse af. "Lige nu er det vist godt du smed trøjen" sagde han med et lille let grin mens han tørrede hans brystkasse da det trods alt var det eneste sted Ray kunne ramme. "Nu er du ikke en af de der idioter der ikke snakker med en igen.. Vel?" spurgte han stille da han blev færdig med at tørre ham og rejste sig op. Rays balance var stadig en anelse ud af fokus og vaklede derfor en anelse mens han hev op i sine boxers op. Lige nu var det en plage at have skinny jeans på og derfor måtte han hoppe en smule på stedet. Det var for pokker også derfor han blev ved med at vælte. Fordi han havde skinny jeans på og når de ligesom var nede om hans ankler så var det altså ikke spor nemt. Han var da også ved at vælte flere gange. En stor del af ham havde slet ikke lyst til at høre Collins svar. Hans hjerte rasede derud af og han ville bestemt se ham igen.

Collin var ikke en der larmede, men han havde også haft sex mange offentlige steder. Til trods for, at han fandt tanken om at kunne blive opdaget i det fræk, så var han nu mest tilhænger af at han kunne få lov til at blive færdig. Han var ikke en eller anden freak der var tilhænger af at være tæt på at blive færdig, og så ikke få lov til at komme. Edging var ganske simpelt ikke noget, han så en pointe i. At stoppe lige inden man nåede klimaks – var det ikke pointen? Collin mærkede lige pludselig en varm og klistret følelse mod sin mave, som dog hurtigt blev afkølet. I al den tid, han havde haft sex med fyrer, var der aldrig nogen der var kommet over hans mave, hvilket gjorde han stirrede lidt ned på det, inden han så på Ray der nu var faldet ned i hans skød. Collin var ikke sart, og det var heller ikke fordi han synes det var opsigtsvækkende ulækkert. Det var trods alt samme hvide substans, som Ray havde til at sidde bagtil. ”Siger du ikke. Ikke fordi den der trouser gravy ville gøre min trøje pænere.” sagde han med et fjoget smil over læberne, og rejste sig op da Ray gjorde. Collin gik ekstremt meget op i sit tøj, og han ville med al garanti blive vred, hvis det blev ødelagt. Han skulle til at rykke sine bukser op, i det han vendte hovedet mod ham. Hans blik var en anelse hårdt og hans ene øjenbryn løftet. Det var tydeligt i den måde han kiggede på ham på: Selvfølgelig var han en af de idioter, der ikke ville snakke med ham igen. Han valgte heller ikke at svare, men drejede hovedet tilbage for at få sine bukser og boxers på. Han gravede ned i sine lommer for at finde sine smøger, da han trods alt ikke kunne gå længe uden.

"Er du sikker på det?" spurgte han med en ganske mild latter. Nok var han selv kun fra en gennemsnitsfamilie, men han måtte indrømme at det eneste der ikke tændte ham ved Collin var godt nok at han snakkede trash. Han kunne dog godt se det fulgte med hans udseende så derfor ville det i længden ikke være et problem. Det var bare lige nu det ikke var specielt fedt at få påpeget hvad der var sket når det ikke var med vilje. "Så må du jo lade være med at ramme rigtigt så den slags sker mate" sagde han med et drillende glimt i øjet som han så let over mod ham mens han hoppede let på stedet for at få hans bukser op. Han lagde godt mærke til hans blik og kunne godt regne ud han var en af de idioter der ikke ringede dagen efter. Det ville Ray dog på ingen måde stå model til. Han var vild med ham og han ville ikke lade sig afvise på den der måde. Han sneg sin hånd ned for at fiske hans mobil op og skyndte sig at få fat i hans mobilnummer da det trods alt var kodet ind i Collins mobil og skrev det ind på sin egen mobil mens Collin var væk i både det at få tøj på og at ryge smøger igen. Han fik lagt hans mobil ned inden Collin gravede ned i sin lomme efter sine smøger. Han vidste også lige præcis hvad han skulle bruge af grund til at Collin ville se ham igen. Også selvom han et sted godt vidste han ikke skulle tilbyde sin krop hele tiden for så ville Collin aldrig blive forelsket i ham. Og selvom han godt vidste at han havde en kæreste og alt det, men det betød ikke at han ikke ville have at Collin blev vild med ham. Han var trods polygam. "Så hvad så nu?" spurgte han roligt og forsøgte at lade være med at blive utilfreds over Collin ikke ville se ham igen. Det kunne han komme til.

"Ja." svarede Collin egentlig ganske alvorlig, da han trods alt var glad for sit tøj, og det var den virkning coke godt kunne have. At man simpelthen kunne blive alvorlig og sur over ingenting. Han vidste godt han talte trash og det værste var, at det havde han egentlig ikke altid gjort. For ham var trash bare langt bedre end det posh, som han før havde snakket. Og ja, posh fandtes også i irsk version trods alt. "Øh nej. Min pik er fantastisk, så den skal da ikke have en skideballe." sagde han med et grin. Da han havde fået en smøg i sin kæft, begyndte han at efter sin trøje og fik den da også på. Collin anede ikke hvad Ray havde gang i, da han havde mere travlt med rent faktisk at få det hele til at sidde pænt og få tændt sin smøg. Han vendte sig om ved Ray's spørgsmål, inden han hørte Alastair ringe. Right on time endda. "To sekunder. Det er min roomie" sagde han, inden han tog sin telefon. Han lagde den tilbage i lommen da de var færdige med at snakke. "Min lejlighed brænder, så jeg skal smutte" sagde han inden han skyndte sig ud fra lokummet.

//Out//

"Synes jeg du skulle. Det er dens skyld at jeg kommer udover dig" sagde han med et ganske let grin selvom han måtte medgive at det havde været helt fantastisk. Han ville som sagt gerne se ham igen, men ikke kun fordi han var god at have sex med. Ray ville slet ikke kunne forestille sig Collin snakke posh. Han vidste så heller ikke at han var rigmandsdreng. Dem blandede han sig virkelig helst ikke med. Det gav kun problemer for en som ham. Ray holdte meget på det der med ikke at blande sig med overklassen. Der hørte han på ingen måde inde trods alt. Ray var glad for at Collin ikke havde opdaget at han havde taget hans mobil for at finde nummeret. Det ville have været svært at forklare når Collin ikke ville se ham trods alt. Ray mærkede en let grim følelse blandet med smerte løbe igennem ham da Collin tydeligt enten havde en aftale med en om at ringe for at få ham væk derfra eller skulle videre til en anden for at have sex da det næsten ikke kunne være andet i Rays hoved. Ray løb ud fra toilettet ikke længe efter Collin og hev sin læderjakke til sig uden at tage den på. Han bestilte en taxa hjem og kravlede ind for at sove ved Keira den aften da han virkelig havde det dårligt med sig selv. Det var ikke noget han normalt gjorde sig i det der og han var sikker på Collin sikkert havde modtaget et booty call.

//Out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So who are you? (Advarsel) Ray + Collin

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum