The Eye Of The Hurricane (advarsel) - Kim + Dorran

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

The Eye Of The Hurricane (advarsel) - Kim + Dorran

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 2:37 am

Dorran Neal McSeeley - Hogwarts bibliotek - omkring klokken 01. - september 2053

Kimberly vidste udemærket godt, at hun burde lægge i sin seng på denne her tid, men hun var så forfærdeligt langt bagud i sine lektier, så hun sad lige nu i lys skæret fra et par stearinlys i sit nattøj, da det trods alt var nat. Heldigvis var det fredag aften, så hun kunne altid springe morgenmaden over og så sove lidt. Her ville mange måske mene, at hun jo også bare kunne bruge dagen i morgen, men for det første så var biblioteket altid så proppet i dagtimerne. For det andet, så var hun jo en Slytherin og en Slyhterin lavede jo ikke lektier, det var noget de der Ravenclaw'er gjorde.
Hun rystede lidt på hovedet af sine egne fordomme. Det var egentlig ret dumt, at der altid havde været så meget krig på tværs af kollegierne. Selvom hun gik på 4. årgang, så var det nok en af de ting, hun aldrig rigtigt ville være at forstå.
Hun havde den sidste halve time godt kunne mærkede, hvordan hendes øjne så småt var begyndt, at blive tungere og tungere og det var helt utroligt fristende, at smide sig på en af sofaerne og bare lige lukke øjnene, altså bare fem minutter og så kunne hun jo altid læse videre igen bagefter. Problemet var bare, at hun hadede at sove alene. Hun vidste ikke hvorfor, men det havde hun altid gjort. Det bedste da hun havde været lille, havde været når hun havde fået lov til, at sove inde i Seths seng sammen med ham, hun havde altid set utroligt meget op til sin storebror.
Hun gabte lidt og klappede så bogen i. Den sofa så stadig utroligt lokkende ud. Det gav dog et grip i hende, da hun pludselig var helt sikker på, at hun havde hørt en lyd, "Hallo? Er der nogen?" spurgte hun og slog så sig selv mentalt på panden, hvis det var en vejleder eller en professor, så var hun bare så afsløret i nattevandring, selvom hun teknisk set ikke havde forladt sin seng efter sengetid, eftersom hun slet ikke havde været i sin seng i første omgang.

Dorran selv gik godt nok på Gryffindor, men af en på 17 år var han stadig ganske vild med spænding. En ting som han egentlig havde fra sin far, men han vidste ikke hvem hans far var så det var ikke til at vide for ham. Han var helt sikker på at Joey var hans far, men det var også fordi når han var i medierne var det altså af noget federe omtale end Lucas. Han vidste bare han var vokset op som en McSeeley og var adopteret. Ikke så meget andet. Heller ikke selvom det egentlig var hans bedste forældre der havde adopteret ham. Han havde svaret som en anden sur teenager at han ikke ville vide hvem af de to brødre det var og så var den faktisk ikke længere. Dorran havde bevæget sig mod biblioteket fordi han havde en idé om han skulle se om han kunne komme ind på den forbudte afdeling. Dorran selv havde også nattøj på der praktisk nok var sort for han kunne bevæge sig rundt i mørket. Han stoppede dog op på sine strømpesokker da han hørte en pige stemme. Lige nu ville han så faktisk ønske at han ikke tøffede rundt i nattøj. Også selvom det lød til at være en ret så ung stemme. Dorran bed sig ganske let i læben og forsøgte at finde ud af hvor stemmen var kommet fra. ”Mmmh” svarede han da han helst heller ikke selv ville opdages i natterand selvom han altså var blevet det et par gange. Det var ikke det som sagen vedkom. Da han fik fundet stemmen spærrede han dog øjnene op. ”Du er da vist ikke vejleder huh?” kom det fra ham med en svag latter som på samme tid var en anelse lettet. Det var ikke fordi Orin var den sjoveste at have eftersidning hos.

Kimberly mærkede hvordan adrenalinen på nulkommafem begyndte, at pumpe rundt i hele hendes krop. Hun ville bare ikke risikere, at få eftersidning eller noget som helst, ikke fordi hun var et englebarn, hun var trods alt den York, men hun var ret god til, at tale sig uden problemer, for det meste i hvert fald.
Hun bed sig en smule ubevidst i læben, da en ældre fyr kom til syne, dog blev hun en smule lettet over, at hun ikke var den eneste i nattøj. Hun rystede lidt på hovedet så det lange hår dansede lidt omkring hende, "Neej.. Er du?" spurgte hun lidt nervøst, dog med et smil på læberne. Det kunne godt være Kim kun var 14 år, men drengene var uden tvivl allerede begyndt, at fange hendes interesse, "Du spiller Quidditch, gør du ik?" spurgte hun og lagde en hånd for munden for at skjule et gab og rystede så lidt på hovedet. Hun var virkelig træt, men så var hun tilbage til den onde cirkel med at sove alene.

Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej jeg tror ikke du finder en vejleder der tonser rundt i nattøj” sagde han med en ganske mild latter. Han var en anelse sikker på at hun måtte være enten lige præcis gammel nok til at kunne være vejleder eller endda et år yngre. Han håbede dog mest på de 15 år for det var ikke fordi han gad spilde sin tid på 14 årige. De var som regel så barnelige når det var fyre og piger var lige kommet i den alder hvor de begyndte at kigge efter drenge og nærmest dånede hverken en fyr snakkede til dem. Det gad han godt nok ikke bruge sin tid på. Han nikkede ganske let til om han ikke spillede quidditch. ”Jo for Gryffindor. Hva da?” spurgte han med et smil over sine læber og bemærkede godt at hun gabte, men lige nu ville han ikke spørge indtil det. Han stilte sig en smule om bag hende blot for at se hvad hun lavede uden at det var fordi han havde tænkt sig at blande sig i det. Hvis hun var Slytherin og havde lyst til at lave lektier var det hendes sag. Han var ganske sikker på hun ikke var den eneste slange her i verden der lavede lektier. Det var som ofte bare mere skjult. Hendes egen storebror havde da også lavet alle sine lektier i det skjulte for ikke at skulle dumpe.

Kimberly grinte let og rystede så lidt på hovedet af sig selv, "Neej, det har du nok ret i," sagde hun og bed sig lidt i læben. Det kunne godt være hun kun var 14 år, men hun var faktisk ganske moden af sin alder, men nu var hun også den yngste i søskende flokken, så hun kunne rigtigt suge til sig fra sine søskendes fejl.
Hun rystede lidt på hovedet, som hendes gab sluttede, "Ikke noget.. Jeg syntes bare, jeg havde set dig før," svarede hun ganske roligt i et venligt smil. Hendes mund gled dog op i en lille sprække, som blottede hendes hvide tænder mellem hendes læber, da han gik om bag hende og begyndte at kigge på hendes ting.
Hun bed sig lidt hårdere i læben, som om hun nærmest bare stod og ventede på, at der ville komme en eller anden latterlig kommentar. De var jo næsten kun lige startet op, og hun var allerede bagud, fordi hun syntes det var sjovere, at lave alt muligt andet end lige lektier. Hun vendte rundt på hælene og begyndte så at pakke sine ting sammen, "Jeg må hellere komme i seng," sagde hun en smule koldt, selvom han egentlig ikke havde kommenteret det. Det var nok bare hendes forventninger om, at han ville gøre det. Hun kendte sig selv, det kunne godt være, hun kun var 14 år, men hun havde et temperament og et sind som en på 16-17 år.

”Ellers er der i hvert fald noget jeg tager fejl og så håber jeg at det sker inden jeg stopper på skolen” sagde han med et mindre grin da han lige kunne forestille hvordan det ville se ud. Det gad han i hvert fald godt se. Ja det var lige før han ville betale penge for at se det sker hvis han skulle være ærlig. ”Hvis du følger med quidditch så har du helt sikkert. Er trods alt angriber” sagde han med et smil over sine læber. Han følte selv han var meget i fokus når han spillede. Det ville han gerne indrømme, men han kunne også godt li opmærksomheden. Han var glad for sport, men han var langt fra ligesom hendes onkel Philip på det punkt der ikke gik op i andet nærmest. ”Hvorfor det? Det ser da ud som du laver lektier. Det virker da utrolig fornuftigt” sagde han med et bredt smil over sine læber og nikkede let for sig selv. Han havde bestemt ingen fordomme mod slanger der lavede lektier. Det var noget værre pjat. Hvordan skulle de ellers bestå og blive noget fedt? Han kunne dog virkelig ikke se at hun kun var 14 år. Så var han altså gået. De sagde ham intet. ”Eller er du bange for at jeg vil have en form fordom mod en slange der laver lektier?” spurgte han en anelse drillende og rystede så på hovedet. Godt nok var det sent, men han var sikker på det her kunne blive hyggeligt hvis hun gav ham en chance.

Kimberly grinte let, "Det ved jeg nu ikke helt. Jeg er ikke sikker på, at vejlederne ville kunne være ligeså smukke som dig i nattøj," sagde hun med et lettere flirtende glimt i øjet. Okay, det var måske ikke så smart kun at være 14 år, og så stå og flirte med en fyr, som var så meget ældre end hende selv, men man fik jo kun den smule sjov man selv lavede.
Hun nikkede lidt, "Ikke sådan helt vildt, men ja, noget Quidditch ser man vel altid," sagde hun med et venligt smil på sine læber. Det var ikke fordi hun ikke kunne lide sporten, men nu var hun bare ikke selv lige den bedste på en kost.
Hendes mund gled op i et lille o, "Ehm.. D-det gør jeg også, eller det gjorde jeg," indrømmede hun og bed sig lidt i læben, den eneste grund til hun var så sent oppe, var fordi hun var bagud og hun var nok lidt en streber, hun ville gerne have gode karakter, men hun ville samtidig ikke gå glip af sin ungdom, selvom den måske først lige var ved at begynde, i hvert fald sådan rigtigt.
Hun hævede lidt det ene øjenbryn, "Hvorfra ved du jeg er slange?" spurgte hun roligt og lagde armene over kors, med et lettere udfordrende blik som hvilede på ham. Hun havde trods alt ikke skole uniform på, men kun en natskjorte. Hun tænkte ikke lige over, at hendes bøger måske kunne have afsløret hendes kollegium.

”Nej vel?” sagde han med et mindre grin da han lige kunne se det for sig. Han var virkelig sikker på det ville være et enormt morsomt syn hvis han selv skulle sige det, men han var bare ikke helt så sikker på han ville kunne tage en vejleder seriøs der så sådan der ud. Det var bare en helt anden snak.
”Du burde virkelig se noget mere af det. Jeg mener. Jeg er der jo” sagde han ganske selvsikkert og tog fat i sit nattøj ved kraven for at holde det en smule ud fra kroppen så han for alvor kom til at se selvsikker ud. Det var ikke fordi hans selvtillid fejlede noget og han vidste også godt selv at han så godt ud. Det var slet ikke det. Det havde dog stadig mest af alt været for sjov skyld og narrestreger. Han slægtede på mange punkter sin far op af dage, men det vidste han ikke så det var ikke fordi han kunne bruge den undskyldning til noget som helst. ”Forstyrre jeg da?” spurgte han med et smil over sine læber inden han valgte alligevel at tage en stol og sætte sig ned ved siden af hende uden han havde fået en form for invitation til dette. Nu snakkede de trods alt så det virkede ret så naturligt hvis han selv skulle sige det. Hun ville sikkert sige noget hvis hun ikke brød sig om det i sidste ende. ”Ret godt skud for hoften må jeg erkende. Jeg kender ikke så mange andre der ville skjule det faktum at de laver lektier. Selv de fleste Gryffindor ville stå ved det og hvis du havde været løve er jeg nu ret så sikker på jeg ville huske en smuk pige som dig selv” sagde han med et ganske let nik da han virkelig bare havde skudt godt. En Hufflepuff ville sjældent ligge skjul på de lavede lektier, en Ravenclaw ville slet ikke og de få Gryffindor der gjorde det så var han sikker på han ville kunne genkende en som hende. Han vidste jo ikke hun kun var 14 år gammel.

Kimberly grinte let og rystede så lidt på hovedet, "Nej.." svarede hun og lod sin hånd glide i gennem det lange hår. Hun kunne nu virkelig også godt, se det for sig. En vejleder i nattøj, narj, det lød ikke ligefrem så magtvisende som når de blot havde deres emblemer på.
Hun måtte endnu engang slippe en kort latter, "Så det mener du?" spurgte hun og satte hænderne i siderne, "Jeg tror ærligt talt, jeg burde bruge mere tid på, at følge med i timerne, end at kigge på drenge," sagde hun morende, hun var godt nok kun 14 og hun var stadig jomfru, men hun var teenager, selvfølgelig kiggede hun på drenge, og fyren foran hende var bestemt ikke noget dårligt eksempel på det modsatte køn.
Hun bed sig lidt i læben, med blikket mod sine papirer og bøger, før hun rystede lidt på hovedet og vendte blikket imod ham, "Slet ikke. Jeg kunne alligevel ikke sove, såh.." sagde hun og trak lidt på den ene skulder, med et smil på læberne. Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle falde i søvn denne aften. Hvis hun listede sig tilbage til pigernes sovesal, ville hun sikkert vække de andre, som så ville blive pisse sure på hende, og hun magtede ikke alt det der tøse fnider. Men på den anden side, var hun stadig i det problem, at hun hadede at sove alene. Måske hun bare skulle holde sig vågen hele natten?
Hun nikkede lidt med blikket hvilende på ham, det gav jo god mening, hvilket hun da også skulle lige til, at sige til ham, men gik fuldstændig i stå, da han kaldte hende smuk. "Lad os bare sige, at jeg var blevet skuffet, hvis ikke du kunne," svarede hun drillende og blinkede til ham. Selvtillid var nok noget man var født, når navnet var York.

”Jeg mener at du burde se på Quidditch for at se på mig. Det er vel logisk nok? Hvem ville hade at have en smuk pige til at se på en når man spiller?” spurgte han med et glimt i øjet selvom han mente det. På nogle punkter var han virkelig sin far op at dage selvom han ikke vidste hvor det kom fra og han havde hele sit liv ikke ville vide hvem af de to brødre der var hans far for han ville ikke risikere at få sin illusion ødelagt. ”Så er det næsten ærgeligt jeg ikke har set dig i timerne så jeg formoder du ikke er 7. Årgang” sagde han med et smil og nikkede let for sig selv. Det betød ikke hun skulle afsløre hvilken årgang hun så gik på. Om hun var jomfru eller ej. Det tog han sig faktisk ikke af, men han var jo også sikker på at hun var 15 år. Han vidste også godt en del af ham lød en smule cheesy, men ikke desto mindre kom det fra hjertet af og ikke blot for at score selvom det bestemt ikke gjorde ham noget at komme til det. Hun så jo godt ud. Dog var det en skole og ikke en barscene så en del af ham forsøgte vel også at tilpasse det til hvor de var selvom det bestemt ikke var hans højeste mål denne nat. Selvom Dorran ikke var det største puttedyr her i verden var han god hjertet nok til at ville hjælpe hende hvis hun ikke kunne sove uden andre ved sin side. Han selv ønskede heller ikke at vække de andre fyrer på sit kollegium. Ikke fordi der ville komme drama over det, men mere fordi han ikke gad at hvis han vækkede nogen blev de sure og så skulle han høre på at være ham den nederen der havde vækket de andre før tid.
”Jamen så er det da godt jeg kan ramme rigtigt” sagde han med et glimt i øjet. ”Men hvad siger du til at vi smutter et andet sted hen end at sidde og lave dine lektier hele natten så vi ikke bliver taget i natterand?” spurgte han med et ganske let grin da det nogle gange handlede om at flytte sig for ikke at blive opdaget og hun havde sikkert siddet der længe før han var kommet så de ville helt sikkert snart nå til biblioteket. ”Jeg mener. Jeg vil gerne have mere mulighed for at lære en fellow natteravn at kende” sagde han med et drenget og dog varmt smil over sine læber.

Dorrans ord fik Kimberly til at grine let, "Så du syntes altså jeg er smuk," konstaterede hun og blinkede let til ham. Nogengange ville hun ønsker hun havde arvet samme williegen som Seth, men andre gange var det faktisk ganske okay, at vide, at når drengene kiggede på hende, var det ikke fordi de blev ufrivilligt tiltrukket af hende, men fordi de rent faktisk havde en interesse for hende.
Hun rystede lidt på hovedet, "Nej, det kan jeg ikke ligefrem prale af," svarede hun, dog uden at oplyse, hvilken årgang hun så gik på. Ikke fordi hun var flov over kun, at gå på 4. årgang, men blot for, at se hvor interesseret han rent faktisk var. Hun måtte dog indrømme, at hun faktisk var ret interesseret i ham. Han så virkelig godt ud, plus han var ældre, det var to ting som hurtigt fangede Kims opmærksomhed. Hun ville da bestemt heller ikke have noget imod, at have Dorran til, at lægge ved hendes side, for at falde i søvn, men det var nu ikke noget hun ville sige højt. Det ville være alt for pinligt, og så ville han sikkert også syntes hun ville være virkelig mærkelig og barnlig, hvis hun fortalte ham, at hun ikke var gået i seng, fordi hun alligevel ikke kunne sove alene, med mindre hun var virkelig udkørt mentalt.
Hun nikkede lidt "Ja," svarede hun med et smil på læberne. Hun nikkede endnu engang, og gav sig til at pakke sine bøger sammen, "Hvor skal vi gå hen?" spurgte hun roligt, og svang sin taske over skulderen, før hun vendte blikket i mod ham. Hun grinte let, "Lære mig at kende? Der er ikke så meget lærer omkring mig, jeg tror jeg er ret meget lige til," sagde hun i et smil, og førte en hårtot om bag det ene øre.

Han nikkede ganske let til hendes ord om han synes hun var smuk. ”Jeg vidste ikke det var en crime at synes” sagde han med et ganske let drillende glimt i øjet da han virkelig mente det. Nu var det ikke fordi Dorran havde specielt styr på hvem hun var i familie med, men nu havde han heller ikke fået hendes efternavn for så havde der da bestemt ringet en klokke. Familien York var trods alt ikke til at undgå helt. ”Hmm det må jeg sige” sagde han og kløede sig let i nakken da han virkelig ikke kunne se det for sig hun skulle være yngre end ham og hvis hun var så var det i hvert fald kun med et enkelt år. Det var jo ingen ting at sige. Han var skam interesseret i hende. Blot ikke i hendes alder. Nok mest fordi han bare godt kunne lide tanken om hun kun var et enkelt år yngre. Sådan så hun i hvert fald ud. Faktisk ville han finde det enormt sødt hvis hun ikke ville sove alene og en god undskyldning for at putte med en smuk pige var aldrig i vejen.

”Bare rundt på skolen og væk fra det her sted inden det er mig som bliver lullet i seng” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede let for sig selv. Han kunne ikke lade være med at smile over hun gik med og begyndte at gå. ”Se det tror jeg nu ikke på. Har sådan en smuk pige slet ikke en kæreste? Jeg mener. Hvis jeg havde en pige som dig ville jeg bestemt ikke lade hende tulle rundt om natten alene. Så ville jeg være bange for at en fyr som mig bare gav hende opmærksomhed” sagde han med et ganske let glimt i øjet. Ikke fordi han helt bevist var player, men bare fordi han var ret så trofast en kæreste når han havde en. Han ville endda gå på nattejagt blot for at holde om hende-typen, men siden han ofte endte blot med one nights så fik de aldrig set hans romantiske side.

Kimberly rystede lidt på hovedet med et lille smil på læberne, "Det er det heller ikke," svarede hun, og mærkede en ganske mild rødme snige sig ind på hende, hvilket hun ikke håbede Dorran kunne se, da det trods alt var en smule mørkt. "Ehm, jeg hedder Kimberly, by the way," præsenterede hun sig, selvom det måske var lidt sent, at gøre det, men bedre sent end aldrig vel.
Hun lod sit blik hvile lidt på ham, "Lad os bare sige, at jeg er ret moden af min alder," sagde hun og blinkede til ham. Han var altså virkelig sød og kigge på, lidt for sød måske. Men for pokker altså, hun havde da lige alderen til, at kigge efter fyre, og når en fyr som var så meget ældre end hende selv, gav hende opmærksomhed, hvorfor skulle hun så brokke sig?
At hun ikke kunne sove alene, var nok nærmere en pinsel end det var noget andet. Det tvang hende enten til, at gå i seng når de andre piger gjorde det, eller lægge i sin seng og vende og dreje sig hele natten, til hun ville være så udmattet, at hun gik kold til sidst af udmattelse, typisk lige to-tre timer før hun skulle op igen.

Hun grinte lidt, "I det mindste ville du kunne sove så," sagde hun, men bed sig så hurtigt i læben. Åh nej, bare hun ikke havde talt over sig nu, så han ville spørger indtil, hvorfor hun ikke var gået i seng. Det ville hurtigt kunne blive pinligt og akavet, hvis hun skulle til, at fortælle ham, at hun ikke kunne falde i søvn alene.
Som hun havde rejst sig fra stolen, for at gå med ham, slog hun sig selv mentalt lidt i hovedet, da hun kom i tanke om, at hun stadig kun havde nattøj på, hvilket i hendes tilfælde bestod af en af Seths aflagte skjorter, som selvfølgelig var lidt for lang til hende, og et par løse shorts. Hun følte pludselig ikke, at hun havde ret meget tøj på, men hun var jo heller ikke ligefrem vant til, at være nær fyre når hun havde nattøj på. De var jo delt op i piger og drenge når de sov.
Hun rystede lidt på hovedet, "Neej, jeg har ikke nogen kæreste. En fyr som dig? Du går måske nu og overvejer, hvilket kosteskab du bedst kan lokke mig ind i, knalde mig og så smutte igen?" spurgte hun i et mildt grin og rystede lidt på hovedet igen, som hun vendte blikket frem for sig, og begyndte roligt, at gå mod udgangen af biblioteket. Okay måske hun ikke lige havde det pæneste sprog af en 14 årig at være, men helt ærligt, taget i betrækning at hun så så meget op til Seth som hun gjorde, så var det vel ikke så underligt?

”Du lød ellers et øjeblik sådan” sagde han med et drillende glimt i øjet og kunne ikke lade være med at grine en mild latter. Dorran kunne bestemt ikke se det og det var virkelig kun pga. lyset, men havde han kunne se det havde han aldrig været typen som ville have pointerede det for hende heller dog. ”Kimberly? Det er et smukt navn. Jeg ville ik engang overveje for to sekunder at forkorte det” sagde han med et ganske let nik og mente det faktisk. Ikke blot fordi han ville finde det underligt at kalde en pige ved et drengenavn, men også bare fordi han faktisk synes det var smukt. Og hvis en som hende skulle have et kælenavn ville han godt nok finde et noget mere unikt et af slagsen end ’Kim’ ligesom alle andre. Han kunne jo bare selv have haft spurgt hende om hendes navn, men det var som om den del var forsvundet i hans hoved. Han nikkede blot let og lagde ikke mærke til hendes egentlig ret så kraftige hentydning til at hun nok også var mere end det år yngre end ham selv. Han havde alt for travlt med at være væk i hvor smuk han faktisk synes hun var.

Han hævede det ene øjenbryn. ”Kan du da ikke også sove?” spurgte han og lagde sit hoved en anelse på sned. Han ville helt ærligt blot tilbyde hende at holde om hende selvom hun var fremmede, men nu var Dorran også så kærlig at pigerne faldt for ham på stribe og det kunne sådan set aldrig være hans skyld. Ok nogle gange udnyttede han det da, men ikke noget nær så meget som han kunne. Nu var han så også ganske overbevist om at han var Joey og ikke Lucas’ søn. Hans blik gled let ned af hende. ”Fryser du ikke?” spurgte han da han fik øje på hendes ret så bare ben. Dorran var også ret så betænksomt anlagt. Det og så bare at det faktisk lød godt at være det. Dorran kunne ikke lade være med at grine. ”Så fordi jeg hedder McSeeley tror du jeg er som Lucas og kun er ude efter en ting?” spurgte han med et grin. Ok det var ikke fordi det ville gøre ham noget af nogen art, men det var ikke hans primære mål med det her. ”Jeg er nu endda ret så sikker på at han altså kun er min onkel og så har jeg ikke spor lyst til at være som ham” sagde han med et lille let nik. Han ville trods alt ikke have af vide om hans teorier holdte stik da han var bange for svaret.

Et smil meldte sig på Kimberlys læber, "Nej overhovedet ikke. Jeg er bare ikke lige vant til, at få den slags komplimenter," sagde hun ærligt, det var nok mest det som havde overrasket hende. Ikke fordi hendes selvtillid fejlede noget, men det var alligevel ikke hver dag, at en ældre fyr gav hende opmærksomhed på den måde. Men hun beklagede sig da bestemt ikke.
Hun grinte let, "Hvorfor ik? De fleste kalder mig Kim," sagde hun, det generede hende dog ikke, hun var vant til, at blive kaldt begge dele og hun reagerede da også på begge navne. Hun måtte dog bide sig lidt i læben, som hun vendte blikket i mod ham. Han var altså virkelig pæn at kigge på, men så længe hun kun kiggede, så var der vel heller ikke noget galt i det.

Hun vendte blikket lidt mod gulvet, som han spurgte om hun heller ikke kunne sove. Skulle hun være ærlig og risikere, at han ville gå, fordi han ville finde hende barnlig? Eller skulle hun bare lyde voksen og sige hun havde drukket for meget kaffe? Hun førte en hånd i gennem det lange hår, og vendte så blikket imod ham igen, "Nej, jeg.. Jeg er ikke så god til, at falde i søvn alene," indrømmede hun så med et mildt skuldertræk, "Jeg ved godt det lyder virkelig dumt.." tilføjede hun, bare fordi så slap han da for, at pointere det for hende.
Hun kiggede lidt ned af sine ben, "Ehm, jo lidt," svarede hun ærligt og sendte ham et smil. Okay, lidt var måske en underdrivelse, hun frøs faktisk ret meget, men det ville nok hjælpe lidt på det, når de begyndte at gå rundt. Hun grinte lidt og rystede på hovedet, "Nej, det var faktisk ikke dit efternavn som afslørede dig, det er simpelthen bare det faktum, at du er en dreng," svarede hun en kende morende og blinkede til ham.
"Ret sikker? Ved du ikke hvem din onkel er?" spurgte hun en smule forvirret, "Og undskyld, det var altså ikke for, at fornærme dig eller noget," tilføjede hun, da det virkelig ikke havde været hendes mening, hun havde ikke engang tænkt over, at han var en McSeeley, men nu hørt hun heller ikke sådan rigtigt musik eller noget, selvom hun selvfølgelig godt vidste hvem Joey var, så var hun ikke ligefrem fan eller noget.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: The Eye Of The Hurricane (advarsel) - Kim + Dorran

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 2:46 am

Han nikkede ganske forstående til hvad det var hun sagde. Hvis hun ikke var van til det så gav det jo også ret så god mening at hun reagerede som hun gjorde. At han så heller ikke kunne forstå hvorfor ingen havde givet hende komplimenter før var så straks en helt anden sag. Hun var jo noget af det smukkeste han havde set og han havde ellers set og været med en del af en i hans alder. ”Fordi jeg gider da ikke være som alle de andre. Jeg vil finde et helt specielt navn til dig så du altid ville kunne høre at det er din natterans buddy” sagde han med et smil over sine læber og et glimt i øjet da han faktisk havde tænkt sig at finde på sit eget. Især hvis hun kom til at betyde noget for ham ville han heller finde sit eget navn for hende. Han gad da ikke at bruge det som alle de andre gjorde. Det var jo ikke spor sjovt. Nogle ting måtte gerne være anderledes end alle andre.


Han rystede ganske let på hovedet til at det lød dumt. ”Næh sådan er der jo nogle der har det. Det er jo ikke fordi man kan gøre for det er sådan og hvis du bliver tryg ved mig inden du vil sove så kan jeg godt holde om dig” sagde han med et varmt smil over sine læber og overvejede lidt om han burde at udnyttet det. Det var faktisk en anelse fristende hvis han skulle være ærlig. Det var faktisk næsten sødt at hun havde det sådan. ”Du har måske ældre søskende eller er enebarn siden du har det sådan?” spurgte han ganske nysgerrigt og med en ganske mild stemme der vidste at han faktisk mente det på en sød måde. Om han så faktisk havde tænkt sig at anvende det til sin egen fordel kunne han ikke helt finde ud af, men det måtte tiden jo vise. Lige nu var han faktisk glad for at han havde en trøje på som en del af sit nattøj. Han tog sin trøje af og lagde den over hendes skuldre. ”Lad os finde et sted med en kamin” sagde han med et ganske let nik da han godt kunne forestille sig at det måtte være koldt når hun havde så lille et sæt nattøj som hun havde. Han havde så heller ikke lagt mærke til at skjorten var en drengeskjorte. Så havde han helt sikkert også kommenteret på det når nu hun sagde at hun var single. Han rystede ganske let på hovedet. ”Jeg er så ikke kun ude efter en ting nej” sagde han med et smil der var ganske drenget. Sådan var han ikke. Det var mest hvis han var i byen eller pigerne faktisk selv bød sig. ”Ja vist. Jeg har ikke lyst til at få min illusion bristet og finde ud af at Lucas faktisk er min far. Så vil jeg bare blive sammenlignede ham og det orker jeg ikke” sagde han med et ganske let suk da en del af ham havde denne her grimme fornemmelse af at Lucas faktisk var hans far. Han kunne bedre li idéen om at Joey var hans far hvis han skulle være ærlig. Han var i det mindste den søde af dem.

Kimberly kunne ikke lade vær med, at grine let, "Jamen okay, så vil jeg glæde mig til, at høre, hvilket navn du kommer frem til," sagde hun med et smil på læberne. Kimmi ville selvfølgelig også ligge lige til højre benet, men hun var altid bare blevet kaldt Kim eller Kimberly. Han virkede faktisk som en ret sød fyr, selvom hun godt vidste, det måske ikke var så smart, at rende rundt sammen med en 17 årig, når hun selv kun var 14, men lige nu, var det vel okay, de snakkede jo bare, selvom hun da ikke ville brokke sig, hvis det skulle udvikle sig bare lidt.

Hun rynkede mildt på panden, dog med et lille smil på læberne, "V-vil du? Men.. Drenge og piger må jo slet ikke sove sammen, desuden er vi heller ikke fra samme kollegie," sagde hun, ikke at hun ville have noget imod, hvis han havde en løsning på dette overhovedet, men som reglerne sagde, så havde pigerne og drengene jo hver deres sovesale af en grund, og de kunne jo ikke engang komme ind i hinandens opholdstuer, så hvor ville han ende sove henne, hvis det var? Hun nikkede lidt, "Jeg er den yngste i en søskende flok på fire," svarede hun og sendte ham et varmt smil. Det var virkelig ikke godt dette her, hun kunne mærke hun blev mere og mere interesseret i ham. Han var virkelig sød og charmende.
Hun mærkede en mild rødme snige sig ind på hende, da han lagde sin trøje over hendes skuldre, "Kommer du ikke selv til, at fryse nu?" spurgte hun, efter hun havde nikket lidt, det var nok en ret god idé med den kamin. "Jeg ved bare ikke lige, hvor der er en kamin," sagde hun i et smil. Hun lynede trøjen han havde lagt over hendes skuldre, selvom den var for stor til hende. Den varmede dog godt.
Hun tippede hovedet lidt til den ene side, mens hendes blik hvilede på ham, "Er det forkert, hvis jeg ikke rigtigt ved, om det er en skuffelse eller en lettelse?" spurgte hun med mærkede sine kinder blusse en smule op, som hun bed sig lidt i læben. Okay, måske hun skulle passe lidt på med, at lyde alt for udfordrende. Hun kendte ham jo ikke, men hun ville gerne.
Hun nikkede lidt, hun kendte lidt for godt det med, at blive dømt på grund af et efternavn, nu var York familien jo ikke ligefrem ukendt, men det havde sine fordele at være den yngste, så blev man ikke lagt ligeså meget mærke til. "Ikke at jeg nogensinde har mødt en McSeeley før, men du virker slet ikke som samme type som Lucas," sagde hun med et smil på læberne. Han virkede alt for venlig og sød til, at være søn af Lucas. Charmen var der dog, i stor stil endda.

”Skal du også. Jeg er langt mere kreativ” sagde han med et ganske let grin selvom han var sikker på at han ikke var bedre end de andre, men han havde nu jo heller ikke prøvet endnu. Nu vidste han ikke hvor gammel hun var og det var sådan set hans egen skyld at han ikke havde spurgt om den. Det kunne aldrig være hendes ansvar. Det kunne kun være hans eget.”Nej det er da ligemeget Kimberly. Vi finder bare et sted at ligge hvor der er varmt og finder en helvedes masser dyner. Det skal du slet ikke tænke på” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede let for sig selv. Han skulle nok finde på noget selvom det ville være et random sted på skolen. Så længe der var stille og vejlederne ikke ofte kom der så skulle det hele jo nok gå. Han havde trods alt ikke været så heldig at støde ind i Fornødenshedsrummet selvom han godt kendte til historierne. Måske ville det her kunne gøre det.Han nikkede ganske forstående til hendes ord om hvor mange søskende hun havde. ”Så kan jeg godt se” sagde han med et smil og gik rundt om et hjørne. Ikke fordi han faktisk vidste om han havde søskende, men mere at der var en masse ting som gav god mening med at hun ville putte når hun var den yngste af 4.
Han kunne ikke lade være med at finde hendes rødmen utrolig fin. Han rystede let på hovedet til om han ikke frøs. ”Nej. Jeg holder mig varm ved tanken om at jeg holder en smuk pige varm og hvis du vil betale så kan du jo lade mig invitere dig på en date” sagde han med et ganske let glimt i øjet da selvtilliden trods alt ikke fejlede noget som helst. ”Det tror jeg godt jeg ved” sagde han med et smil over sine læber og det var bestemt ikke den i storsalen han tænkte på. ”Ellers henter jeg min dyne og så finder vi et sted med ro og så har du din varme” sagde han med et smil da han var ganske betænksom. ”Tag det som du er mere end bare et objekt for mig. Som sagt. Du kan jo sige ja til en date” sagde han med en ganske mild latter for at understrege hvor fjollet hun lød lige nu. Han nød ærlig talt bare at hun fik det til at lyde en smule opfordrende.”Det er jeg glad for du siger” sagde han med et smil og nikkede let for sig selv. Han løb ind på sit kollegium efter sin dyne og kom tilbage ikke længe efter for at ligge den om hende. ”Så til krypten efter din dyne og så finder vi et sted. Jeg kan mærke det her bliver hyggeligt” sagde han med et drenget smil over sine læber. Han tog også gerne de strafpoint der måtte komme hvis de blev opdaget.

Kimberly grinte let, "Det tror jeg gerne på," sagde hun morende og smilede til ham. Hun var ret sikker på, at han nok skulle finde et fint kælenavn til hende, hvis hun altså nogensinde ville se ham igen efter den her aften, eller rettere nat. Men hun håbede det da, for han virkede som en fyr som godt kunne gå hen og blive en god ven. Hun regnede dog ikke med, at han havde højere tanker end, venneplanet, især fordi han ikke havde spurgt, hvor gammel hun var.
Hun grinte lidt, "Hvor vil du finde alle de dyner?" spurgte hun med et smil på læberne og lod sin ene hånd glide i gennem det lange hår, men hun var frisk på, at finde et sted, hvor de kunne være. Selvom der var en lille stemme inden i hendes hoved, som sagde det måske ikke var nogen helt gennemtænkt idé. "Men du har da også en del søskende, har du ik?" spurgte hun, så vidt hun vidste, var der da både Joey, Lucas, Erica og Cadence. At han så adopteret af Lucas' forældre, vidste hun ikke.
Hun spærrede øjnene en del op, "En date?" spurgte hun overrasket, og mærkede hvordan hendes hjerne nærmest lukket fuldstændigt ned og slet ikke opfangede noget som helst af det han sagde efterfølgende. Kunne hun overhovedet tage på date som 14 årig? Var det ikke alt for tidligt? Måske kom det lidt an på, hvem man spurgte. Kimberly selv mente jo hun var ret moden af sin alder, så på det punkt var det vel okay. Hun tænkte sig lidt om, "Tag det her som vores første date, så kan du prøve, at spørger mig igen i morgen," sagde hun så og blinkede til ham med et smil på læber.
Hun smilede lidt til ham. Han virkede faktisk som en rigtigt sød og spændende fyr, hun ville faktisk gerne lære ham bedre at kende. Hun ventede ude foran hans kollegium, som han gik ind efter sin dyne, "Vil du så ik ha din trøje tilbage?" spurgte hun som han lagde dynen over hende, og tog sig selv et kort øjeblik i, at dufte til dynen. Hun nikkede lidt og satte retningen mod krypten, "Det er det da allerede," sagde hun i et smil.
Som de nåede krypten, gav hun ham hans dyne og skyndte sig så ind efter sin dyne også. "Så. Hvor tænkte du vi kunne gå hen?" spurgte hun og smilede til ham.

Faktisk var det lidt med vilje han ikke havde spurgt indtil hendes alder. Fordi han ikke ville risikere at hun var yngre end de 16 år. Det ville nærmest være en katastrofe når han faktisk var ganske interesseret i hvad han havde lært at kende indtil videre. ”Jeg nakker dem. Bare vent og se” sagde han med et grin da han nok skulle finde på noget så hun ville komme til at føle sig som den prinsesse han havde tænkt sig at behandle hende som. Der var bare noget over hende der fik ham til at ville behandle hende sådan. Han var sikker på det var fordi hun måske havde sagt at hun ville have en at putte med og så bare det faktum at hun var den yngste at hun skulle behandles specielt. Han kløede sig ganske let i nakken. ”Jo lidt både og. Jeg er godt nok adopteret af Joeys forældre, men på samme tid håber jeg han er min far. Jeg kalder dog stadig de andre for far og mor” forklarede han sig og træk en skæv grimasse da han virkelig ikke håbede på at hun synes det var underligt, men stadig. ”Så jo. Også yngste i en søskende flok” sagde han med et smil over sine læber og vidste virkelig godt det lød underligt, men han var snart van til det. Han havde trods alt ikke lyst til at vide hvordan verden hæng sammen. Ligesom han ikke havde lyst til at vide præcis hvor gammel hun var. Han kunne godt li tanken om tingene var som han forestillede sig. ”Ja en date” sagde han med et smil da han mest af alt regnede med at hendes stilhed skyldtes at han havde spurgt hende når de kendte hinanden så lidt, men det var vel også lidt meningen med en date? At man lærte hinanden bedre at kende. Han nikkede ganske let til hendes ord da han trods alt gerne ville på endnu en date med hende. Det var han i hvert fald ganske sikker på at han ville. Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej, nej behold du bare den på lidt endnu selvom du nu også har min dyne” sagde han med et let grin selvom han faktisk var begyndt at fryse, men da man ikke kunne se det på ham så var det hele jo fint. ”Sandt, men mere hyggeligt hvis det kan blive det så” sagde han med et ganske let bestemt nik da det var det eneste ordvalg han lige kunne finde for det. Han ventede pænt udenfor døren og rakte ud efter hendes hånd for at flette sine fingre ind i hendes. ”Et klasse værelse. Der er jeg sikker på ingen tjekker og vi skal bare være ude før folk står op” sagde han med et smil og nikkede let for sig selv inden han begyndte at gå. Han vidste så også hvordan han kom ind i eliksir lokalet som heldigvis også lå i krypten og der var nemlig en kamin fordi det netop lå hvor det gjorde. Han fik da også låsen op med lidt besvær og holdte døren for hende inden han lagde sin dyne på gulvet da han trods alt havde fået den tilbage da hun havde hentet sin inden han sætte sig ned på den og tændte for lidt varme.

Kimberly grinte lidt, "Jeg vil altså ikke ha' du får flere problemer end højst nødvendigt, hvis vi bliver opdaget," sagde hun i et smil. Var det meget forkert af hende, at syntes han var virkelig sød? Hun havde aldrig været forelsket, men Dorran var uden tvivl en fyr hun godt ville kunne gå hen og falde for. Han var sød, charmende og sjov, og så så han virkelig godt ud. Måske endda en fyr som hendes søskende og forældre også ville kunne lide.
Hun nikkede lidt til hans forklaring, "Så Joey er din far, men du er adopteret af din farmor og farfar?" spurgte hun, bare lige for, at være sikker på, at hun havde forstået det rigtigt. Og så sagde folk, at hun havde en indviklet familie..
Hun smilede lidt til ham, "Som sagt, betrak det her som vores første date, og så kan vi se i morgen, når vi vågner, om du stadig har lyst til, at invitere mig på en anden date," sagde hun og blinkede til ham. Det var vel fair nok? Hun ville jo også gerne se om han var værd, at gå på date med, selvom det lagde sig godt ud. Hun var ret sikker på, at dette her nok skulle blive hyggeligt.
Et lille smil meldte sig på hendes læber, da han flettede sine fingre ind i mellem hendes. Det var en smule underligt, fordi det hele gik så hurtigt, men hun kunne godt lide det og hun brokkede sig da bestemt ikke.
Hun nikkede lidt igen, "Okay," sagde hun med et smil på læberne, og fulgte med ham til eliksir lokalet. Hun satte sig på hans dyne, da han lagde den på gulvet, og løftede så sin egen dyne, for at invitere ham ind under den med hende. Hun satte sig en smule til rette, mens han fik tændt for varmen. Hun førte så en af de lange hårtotter om bag det ene øre, før hun vendte blikket imod ham igen. Han var pludselig meget tæt på, hvilket fik hende til, at rømme sig lidt, "Ehm.. Måske vi skulle sove?" spurgte hun med et lille smil. Hun havde lyst til, at prøve at kysse ham, men kys hørte da ikke til, på første date. Gjorde det?

”Hvad nu hvis jeg er ligeglad med problemerne? Hvad nu hvis jeg ikke har noget imod dem så længe det har kostet mig en god aften eller nat?” spurgte han med et varmt smil selvom han virkelig oprigtigt mente det. Han havde intet imod problemer eller en eftersidning hvis hun var det værd. Det gjorde ham intet. Det var ikke fordi han var hundred procent englebasse alligevel. Dorran var som sådan heller ikke forelsket i hende direkte, men han var bestemt tiltrukket af hvordan hun var på nuværende tidspunkt og han kunne helt sikkert miste sit fodfæste af en pige som hende.

Han nikkede ganske let til hendes ord da hun havde forstået det som han forsøgte at forklare det. Han vidste jo godt selv det var mærkeligt. ”Men altså det er ren idéer. Jeg har ikke noget bevis på det af nogen art” forklarede han sig selv da det trods alt var sandt. Han havde så heller ikke lyst til det heller. ”Nu er jeg så sikker på jeg har lyst til en date mere så tror mere det er dig som skal sikre dig du har lyst til en mere” sagde han med en mild latter da han faktisk følte sig ret så sikker i sin egen sag hvis han skulle være ærlig. Desuden var det sjovt at drille hende en smule med det da ingen af dem kunne vide noget som helst om det før natten var omme alligevel. Det var trods alt ikke fordi han havde synderligt travlt. At han så havde flettet deres fingre sammen var jo kun fordi de var på date. Ikke fordi han havde travlt. Han sætte sig ned ved hendes side og tog blidt fat i hendes hage som hun tog håret bag sit ene øre på og fik hende til at se lige ud. ”Jo om lidt” sagde han med et varmt smil og lænede sig let frem for at fange hendes læber i et ganske blidt kys. Det var trods alt en date selvom det var en lille en. Hun havde jo selv kaldt det for en date og hendes læber var utrolig fristende.

Kimberly åbnede munden en smule, for at svare Dorran, men vidste ikke helt hvad hun skulle sige, så det blev i stedet til et roligt grin, som hun vendte blikket lidt væk fra ham. Der gik dog ikke længe før hun vendte blikket tilbage på ham, "Hvis det er tilfældet, så tror jeg det er meningen, at alle mine alarmklokker inden i mit hoved, burde ringe omkamp," svarede hun så og smilede drillende til ham. Ja, hvis det var tilfældet, så var det vel fordi, at han var en bad boy, og dem vidste hun jo godt, at hun burde holde sig fra, selvom det også var dem som var mest spændende.

Det var egentlig ikke fordi hun som sådan syntes det var mærkeligt, det var nok nærmere forvirrende, lige at forstå og finde rundt i, men hun var nysgerrig. "Har du ikke en fødselartest? Eller du kan vel spørger dem?" spurgte hun og varmt til ham. Hun havde det virkelig hyggeligt og rart i Dorrans selskab, så hvis hun skulle være helt ærlig, så kunne hun heller ikke se nogen grund til, at sige nej til en date mere, men nu var de jo også først lige ved, at lære hinanden at kende. Ingen kunne jo desværre sige, hvordan tingene ville udvirke sig. "Jeg er åben for muligheden, lad os sige det sådan," sagde hun i et mildt grin og blinkede en smule flirtende til ham.
Kimberly mærkede Dorran tog blidt fat i hendes hage, hvilket fik hende til, at drejede hovedet i hans retning, uden den mindste smule modstand. Hun mærkede sit hjerte begynde at slå på en helt ny måde, da hun mærkede hans læber mod sine egne. Dog var hun ikke længe om, at gengælde det, og lidt forsigtigt lægge en bildt mod hans nakke, som hun ganske forsigtig nussede lidt. Med et var det som om, at hun faktisk slet ikke var træt alligevel, alt i hende blev vækket på en helt ny måde. At vente til 'om lidt' med at sove, var faktisk en ret god idé, hvis hun skulle være ærlig. Hun håbede dog ikke, at han ville kunne regne ud, at han lige havde stjålet hendes første kys.

”Det kan godt være, men jeg har ik noget mod problemer når min belønning er en nat med en smuk pige” sagde han med et glimt i øjet da det ikke var fordi han ville betegne sig som en bad boy, men omvendt var han bare heller ikke en af guds bedste børn. Han var sig selv og som så mange andre teenagere kom han bare i problemer. Han var sådan i midten når det kom til det med ballade og det var derfor han havde bad boy charme nok til at pigerne blev tiltrukket af det, men var sød nok til at det ikke at behandle dem han tiltræk af lort til.

Han træk let på skulderen. ”Jeg tror mere bare jeg ik har lyst til at vide at han ikke er min far og derfor spørg jeg aldrig” sagde han med et ganske let suk og kløede sig en anelse i nakken. Han var trods alt sikker på at han godt kunne få et svar hvis han virkelig gerne ville have det. Han selv hyggede sig også i Kims selskab og håbede da virkelig også at hun ville med på flere dates. En som hende kunne virkelig godt stjæle hans hjerte hvis han skulle indrømme det selv. I hvert fald hvad han kendte til hende nu. Han nikkede ganske let til at hun var åben for muligheden og kunne ikke lade være med at juble i sit indre. Ikke fordi han ikke havde prøvet det før, men mere fordi han bare godt kunne li at vinde på det punkt.

Dorran kunne slet ikke mærke det var hendes første kys da hun gengældte det ganske godt. Han lod sine øjne glide i da hun nussede hans kind inden han lagde sine arme om hende ganske blidt og forsigtigt for at hive dem blidt ned at ligge så hun ville ligge øverst. Ikke fordi han ikke kunne holde sig selv oppe eller han nødvendigvis ville andet end at kysse, men blot fordi han ville have hende tættere på sig fysisk.

Kimberly rystede smilende på hovedet med blikket mod gulvet, da han endnu engang kaldte hende smuk, og hans glimt i øjet gjorde det ikke ligefrem lettere for hende. "Du er virkelig charmende. Ved du godt det?" spurgte hun stadig med det lille smil på læberne, da hun vendte blikket tilbage på ham.

Hun bed sig lidt i læben, og nikkede så til hans ord. Et sted kunne hun jo godt forstå ham, det måtte virkelig ikke være sjovt, ikke at vide helt præcist, hvor man kom fra, andet end det man selv gættede sig frem til. "Undskyld jeg spurgte.. Det kommer jo slet ikke mig ved," sagde hun og viftede lidt med den frie hånd. Det var jo ikke fordi hun ville stikke næsen i hans privatliv, hun ville bare gerne lære ham bedre at kende, da hun virkelig fandt ham interessant.
Hendes hjerte bankede som aldrig før, og hun lod ligeledes sine øjne glid i, da han gjorde. Hun kunne dog ikke lade vær med, at smile lidt i kysset, da han hev hende med sig ned og lægge. Hun rykkede sig dog en smule, så hun kun lå halvt over ham, så hendes ene hofte og albue støttede mod dynen på gulvet under dem. Hun vidste ikke helt hvor langt hun turde gå med ham, men lige nu kyssede de jo bare, og hun prøvede mest af alt bare at følge flowet og lade vær med, at tænke så meget over det, men bare nyde det. Alligevel tog hun sig selv i, at lade et par fingre snige sig ind under hans bluse og nussede hans nedre maveskin, ganske forsigtigt, uden overhovedet at vide, om han overhovedet kunne mærke det.

”Jeg prøver i hvert fald at være det så det er jeg da glad for du synes” sagde han med et ganske let glimt i øjet da han var glad for at hun synes det. Også selvom det ikke var hans intention. Han var trods alt bare sig selv og ikke så meget andet. Det var jo heller ikke fordi han ville noget specielt med det.

”Nej du skal ikke undskylde. Det er jo mig selv som ikke vil vide det” sagde han med et ganske let nik da det trods alt var sandt nok. Han havde jo et par gode idéer om det, men han ville ikke risikere at få ødelagt sine illusioner for en del af ham var sikker på at det var det som ville ske. ”Desuden. Hvordan skal du lære mig at kende hvis du ikke spørg?” spurgte han med et venligt og varmt smil over sine læber da det trods alt var sandt nok. Han ville jo også gerne lære hende at kende og for det skulle ske var man nød til at spørge lidt her og der.

Han var glad for hun lod sig følge med ned at ligge og han kunne virkelig ikke mærke på hende at det var hendes første kys. Han nød dog i fulde drag at have hende så tæt på sig lige nu. Han mærkede hendes fingre der forsvandt ind på hans mave og tog sig selv i at suge sin mave en anelse ind for dels at se hvad hun nu ville gøre og dels at hinte til det bestemt ikke ville gøre ham spor hvis hendes fingre kom til at glide lidt længere ned. Han selv lod sin ene hånd glide op under hendes skjorte for at nusse hende blidt på lænden. Han havde intet behov for at gå videre end nus og kys, men havde ville bestemt finde det som en dejlig bonus.

Kimberly kunne ikke lade vær med, at grinte let, før hun vendte blikket lidt mod gulvet, "Well.. Det syntes jeg," indrømmede hun så og vendte blikket tilbage på ham, med et varmt smil på hendes læber, som nok ret tydeligt afslørede, at hun mente det, og der skulle ellers en del til for at charme sig ind på hende, hvilket nok også var en af årsagerne til, at hun stadig var jomfru.

"Bare fordi du ikke selv vil vide det, giver det da ikke mig ret til, at spørger om det," sagde hun i et lille smil, hun følte nu selv, at hun var gået over grænsen. Det var jo ikke fordi hun ville snager i hans privatliv eller noget, hun var bare nysgerrig og så var det nok bare meget rart, at vide hun ikke var den eneste som havde en lidt indviklet familie. Hun grinte let, "Se dét, er så rigtigt nok," medgav hun og smilede varmt til ham. Hun ville jo virkelig gerne lærer ham bedre at kende.

Hun vidste ikke rigtigt, hvordan hun skulle bære sig ad. På den ene side havde hun lyst til, bare at gå all in og gøre hvad der lige faldt hende naturligt, men på den anden side, var hun også virkelig bange for, at komme til, at tænde ham lidt for meget op og så ende med, at føle sig presset til, at gå hele vejen. Alligevel tog hun sig selv i, at smile lidt i kysset, da han sugede maven ind, hvortil hendes fingre automatisk gled en smule længere ned, dog ikke længere end til hans buksekant, som hun ganske forsigtigt nussede blidt lige henover. Hun mærkede en behagelig snorren sprede sig fra lænden, hvor hun mærkede hans fingres blide nussen, hvilket fik hende til, at skyde sit underliv i mod hans, og gøre kysset en smule dybere. Det var virkelig en dejlig følelse det her, måske det slet ikke var nogen dum idé, at snakke med en ældre fyr? Men det ville nok også være en idé, snart at gøre ham opmærksom på, at hun var jomfru, også bare så han ikke satte sine forventninger for højt.

”Det er jeg da glad for du synes. Må jeg egentlig have lov til at spørge om sådan en smuk pige har flere navne inden hendes efternavn?” spurgte han med et smil da han altid kunne kalde hende det hvis det var. Det ville være unikt i forhold til hvad andre kaldte hende. Han havde allerede kaldt hende smuk så lige nu følte han ikke der var behov for flere komplimenter da de også skulle komme naturligt og ikke bare fordi hun havde givet ham et.

”Jamen det er ikke op til dig. Det er mig som har det fint med det” sagde han med et varmt smil og nikkede ganske let for at understrege sin pointe da han faktisk havde det ganske fint med det. Han havde jo sådan set selv valgt ikke at ville finde hoved og hæle i det. Han nikkede ganske let til at det var rigtigt nok. Hvordan ville man ellers lære et andet menneske at kende hvis man ikke spurgte indtil dem? Det var da almen viden hvis man spurgte ham.
Dorran ville så aldrig presse hende til noget hun ikke ville. Sådan var han trods alt ikke. Nok var han en McSeeley, men han var sød ved pigerne. Der var en ting her i livet han havde styr på så var det at respektere kvinderne som de burde blive det. Han mærkede hendes hånd glide ned til hans buksekant og følte sig ærlig talt en smule pirret, men det var først da hun skubbede sit underliv mod hans at han vidste han ville begynde at få svært ved at sige nej til hende. Han brød kysset en smule for at kysse hende ned af halsen selvom det var svært at komme til når det var ham der lå nederst, men han kunne godt alligevel. Han ville ikke have noget imod at hun var jomfru så længe hun selv havde lyst til tingene hvis de gik hele vejen. Hun var en utrolig smuk pige og der var noget over hende der sagde at det ikke var alle der fik lov til at være så tæt på hende som han var lige nu.


"Aya Minore" svarede Kimberly med et lille smil på læberne, selvom Minore nok nærmere var en del af hendes efternavn. Hun brugt dog kun meget sjældent sit fulde navn. Ikke fordi hun ikke stolt over det, men fordi det var så langt, og de fleste alligevel bare kaldte hende Kim eller Kimberly. Hun havde nu heller ikke behov for, at han over fusede hende med komplimenter, det ville bare ende med at virke falsk, og der var nok det sidste hun havde brug for.

Hun nikkede lidt, "Jamen okay så," sagde hun i et smil, det var jo kun fordi hun ikke ville blande sig i hele hans liv, eftersom de faktisk kun lige var begyndt at snakke sammen. At hun så nyd lidt for meget, at ligge her med ham, var en helt anden side af sagen. Det var jo rart og hyggeligt.

Som han brød kyssede for i stedet, at kysse hendes hals, fik hende til at fjerne sin hånd fra hans buksekant, udelukkende for at knappe de to øverste knapper på sin skjorte op og fjerne sit hår, for at blotte sin hals for ham, hvorefter hendes hånd hurtigt fandt vej tilbage til hans buksekant, dog denne gang en smule længere nede, så hendes håndflade hvilede på hans nedre og fingerspidserne nussede ham lige over kanten på hans bukser, som et par nydende suk forlod hendes læber af hans kys på hendes hals. Det var bestemt ikke hvem som helst som fik lov til, at komme så tæt på hende, men Dorran virkede bare så sød og som en hun måske ville kunne stole på. Hun kunne i hvert fald mærke, at han kunne et eller andet, hvad det helt præcist var, vidste hun ikke, men det gjorde hende nysgerrig som bare pokker. Hun lod sine fingre glide en smule længere op, og knappede der nederste af knapperne i hans natskjorte op, selvom det var en smule svært med kun en hånd, da hun stadig brugte den anden til at holde sin vægt oppe, selvom hun ikke vejede ret meget. Hun fangede hans læber i et nyt kys, og bevægede igen sit underliv mod hans, i en lidt forsigtigt rytme.

”Har du så noget imod jeg begynder at kalde dig Aya?” spurgte han med et varmt smil over sine læber da han som sagt gerne ville kalde hende noget som ikke alle gjorde. Det var virkelig slet ikke hans stil at gøre som alle de andre hvis han kunne lade være med det. Det måtte hun bare finde sig i og det håbede han da sådan set også at hun kunne. Han følte så heller ikke at hun blandede sig i hans liv. Det var jo bare fordi hun gerne ville lære ham at kende og det var sådan set også fint nok. Ellers kunne hun jo ikke blive klogere på hvem han var i sidste ende. Han ville jo også gerne vide mere om hende for hold nu fast hun var helt utrolig køn og der var virkelig noget over hende som hev sådan i ham.

Han kunne ikke lade være med at smile for sig selv da hun åbnede sin skjorte for at han bedre kunne komme til. Han kyssede hende atter ganske blidt på halsen og tillod sig at nappe hende ganske blidt. Hun var virkelig fortryllende, men hvis hun ville stoppe så gjorde han skam også det. Det var ikke fordi han havde travlt eller noget i den stil. Sådan var han trods alt slet ikke. Han mærkede hendes hånd glide ned og ramte hans lem med håndfladen mens hun nussede hans maveskind. Han kunne ikke lade være med kort at komme til at suge maven ind igen og denne gang en anelse mere ubevidst, men det var bare helt vildt behageligt. Han selv lod sin hånd forsvinde ind under hendes skjorte og hev en lille smule op i den så hendes lænd var blottet inden han slap den igen og lod hånden forsvinde op til hendes hals for at nusse hende blidt på halsen som hun fangede hans læber igen i et kys. Han lod den anden hånd hjælpe hende med knapperne kun fordi hun selv var gået i gang med dem og fik med lidt besvær åbnet de sidste om ikke andet for at hun kunne have adgang til hans overkrop der trods alt var ret så godt trænet. Han kunne ikke holde et svagt støn tilbage som hun gned sig mod hans underliv og kunne da også godt mærke Dorran jr. Reagerede på hendes blide bevægelser imod det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: The Eye Of The Hurricane (advarsel) - Kim + Dorran

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 2:49 am

Et lille smil meldte sig på hendes læber, mens hun rystede lidt på hovedet, "Ikke det mindste," sagde hun og bed sig lidt i læben. Det ville nok tage hende lidt tid, at vende sig til det, men det gjorde hende bestemt ikke noget, hvis han begyndte at kalde hende Aya. Hun vidste godt, at der var mange som hadede deres navne, men hun var egentlig godt tilfreds med sine, selvom hun syntes det var lidt unfair, at hun som den eneste af sine søskende, havde fået et så langt fornavn.

Hun måtte bide sig lidt i læben, da hun mærkede hans blide kys og nap mod sin hals. Det kildede en smule, hver gang hun kunne mærke han trak vejret mod sin hals, men på en virkelig behagelig måde. Det var egentlig heller ikke fordi Kim havde travlt, lige nu var hun bare langt væk i nydelse fra den behandling som Dorran tildelte hende, og hun kunne mærke, at hun blev mere og mere ivrig efter, at få ham endnu tættere på.
Det gav et lille ryk i hendes hånd, da han igen sugede maven, lidt i frygt for, at hun havde gjort noget forkert, men som hun mærkede hans hånd blotte hende lænd og hans hånd som bevægede sig mod hendes hals, kunne hun ikke lade vær med, at tippe hovedet en smule mod hans hånd og lukke øjnene af ren nydelse. Havde hun vidst, at nus og kys kunne være så dejligt, så var hun begyndt på det for længe siden, men hun var alligevel også glad for, at hun havde ventet, så Dorran var den første.
Som de i fællesskab fik hans natskjorte åbnet, lod hun nyegerrigt sit blik glide ned af hans blottet overkrop, før hun rettede sig en smule op, så hun sad over skrævs på ham, med et knæ på hver side af ham, hvilket dog betød, at hun var nødt til, at fjerne sin hånd fra hans nedre, men lod i stedet begge hænder hvile på hans brystkasse, som hun ganske blidt lod sine fingernegle rive ned af ham, mens hun gjorde kysset en smule dybere, og forsatte sine bevægelser mod hans underliv med sit eget. Dog kunne hun godt mærke, at hun havde lyst til mere, hun kunne mærke sit hjerte slå på en helt ny måde, hvilket fik hende til, at bryde kysset, og bevæge sine læber til hans hals og sin ene hånd mod hans nedre igen, denne gang lod hun den dog glide ned i hans natbukser, men stadig uden på hans bokser.

”Jamen så vil jeg til at kalde dig Aya” sagde han med et glimt i øjet da han faktisk var glad for at han måtte kalde hende Aya. Det var anderledes end de fleste andre kaldte ham af hvad han vidste af og derfor kunne han meget bedre li at kalde hende det. Han var også sikker på der sikkert var en god forklaring på hun var den eneste i sin familie med et længere navn. En han dog af logiske årsager ikke kendte ligesom han ikke vidste hun var den eneste med et længere navn. Han vidste godt nok hvem Seth var, men hvem vidste nærmest ikke i det i hans alder? Om så man var fyr som ham eller tøs på hans alder. At han så ikke vidste det var Seths lillesøster var så straks en anden sag.

Dorran selv nød bare at ligge sådan der med hende. For hans skyld kunne de sagtens nøjes med at ligge og kysse og nusse, men det ville virkelig være en bonus at komme længere med hende. Alt i ham træk i ham og han ville være så tæt på hende som han overhovedet kunne. Hun var en af de første piger hvor han nærmest var gået efter at ligge sådan her med hende uden at hun nærmest havde tigget om det. En ting der også sagde ham at hun sagtens kunne ende med at blive noget specielt for ham for han ville bestemt gøre alt for hende som det var lige nu.
Han vidste jo ikke hun var jomfru så han vidste ikke at hun kunne misforstå det på den der måde. For ham var det jo mere fordi han forsøgte at hinte at hendes hånd gerne måtte glide længere ned. Han vidste jo ikke engang han var den første som hun overhovedet kyssede med. Han nød at mærke hendes bevægelse som han flyttede sin hånd og rev hende ganske blidt på halsen da nogen kunne blive tændt af den slags og det var ærlig talt delvist ubevidst at han gjorde det.
Han lod hende slippe kysset så hun bedre kunne se hans brystkasse da den trods alt var blottet og lod hende sætte sig op. Han flyttede sig en smule op med overkroppen for at hvile på sine albuer. ”Uden at lyde cheesy, men kan du li hvad du ser?” spurgte han en anelse drillende som hun sad der ved hans underliv og lagde sig mest af alt igen fordi hun lod sine negle glide henover hans krop. Et par svage støn gled over hans læber ved hendes behandling. Dorran jr. Reagerede endnu mere da hun begyndte at bevæge sig over hans lem på den der måde. Han kunne da heller ikke lade være med at forsøge at skyde en smule i kroppen da hun lagde sin hånd ned i hans bukser uden på hans boxers. Han lagde sine arme om hendes hals og hev hende længere ned mod sig igen da hun begyndte at kysse ham igen mens han lod den ene hånd åbne hendes skjorte. Det var ikke fordi han havde travlt, men han ville have virkelig svært ved at styre sig når hendes hånd var der hvor den var.

Kimberly grinte let, og bed sig så lidt i læben. Det var virkelig sødt, at han ville finde på sit eget kælenavn til hende. Hun vidste dog ikke helt om, der burde være nogle alarm klokken inden i hendes hoved, som burde advare hende, eller om hun blot var naiv lige nu. Dog valgte hun at tro på, at han bare var ligeså sød som han virkede, og det ikke bare var et spil for galleriet. Det var egentlig ikke fordi hun ville holde sit efternavn hemmeligt, men nu var det jo ikke dét han havde spurgt efter og hun havde lidt for mange gange oplevet, at folk kun snakkede med hende netop fordi hun var lillesøster til Seth.

Hun vidste slet ikke hvad hun skulle eller kunne forvente af det her, eller af Dorran. Hun vidste bare, at han tændte noget i hende som ingen andre før havde gjort, men nu var hun jo også kun 14 år, så det var måske ikke så underligt, at der ikke havde været nogen før ham.
På den ene side, havde hun lyst til, at fortælle ham, at hun var jomfru, men på den anden side, så var hun også bare bange for, om han så ville stoppe, eller blive sur over hun ikke havde sagt det noget før. Men hun havde heller ikke lyst til, at sige det lige nu, for de havde jo begge to stadig tøj på, og hvis hun sagde det, så ville han måske regne ud, at hun faktisk godt ville, men det betød jo ikke, at han ville. Hun tippede hovedet en anelse bagover i et nydende suk, og lod øjnene glide i, da hun mærkede hans negle mod sin hals, og den sitren han satte i gang gennem hele hendes krop.
Da han rettede sig op på albuerne og hans spørgsmål lød, måtte hun bide sig lidt i sin underlæben, "Mere end du aner," svarede hun stille og blinkede til ham, selvom der kun var lyset fra pejsen han havde tændt tidligere, så kunne hun bestemt lide hvad hun så og ikke mindst mærkede. Hun havde aldrig før haft sådanne en følelse i sin krop, hun havde utrolig meget lyst til ham, men hun var også en smule bange for, om det ville gøre ondt, det var dog en tanke som kun meget kort var inde og vende, da hun gennem det tynde stof fra sine egne og fra hans tøj kunne mærke 'noget' reagere. Dette var nok hendes tegn til, at hvis hun ville stoppe, så skulle det til at være nu, men hun havde ikke lyst til, at de skulle stoppe. Det var jo virkelig rart.
Hun begyndte en smule ubevidst at nusse hans nedre, da han hev hende helt ned til sig, selvom der ikke rigtigt var plads til hendes hånd. Hun sukkede stille, da han begyndte at åbne hendes skjorte, hun tænkte bare ikke lige over, at hun jo ingen BH havde på, eftersom hun egentlig havde været på vej i seng, da hun ikke havde kunne falde i søvn og derfor var gået på biblioteket, hvor hun havde mødt Dorran. Hun forsatte sin nussen af hans nedre, som hun ganske forsigtigt prøvede at snige sine fingre ind under hans boksers, selvom det ikke var nemt at komme til, når de lå så tæt som de gjorde.

Dorran var bestemt så sød som han gav sig ud for at være. Det var fordi der var noget specielt over hende som han ikke bare sådan lige ville give slip på. Desuden havde han virkelig ingen planer om andet end at kysse og nusse hende. Alt andet han ville lave ville være rent instinkt for hun var bestemt noget helt specielt. Det var han slet ikke i tvivl om og han vidste også godt at hun sagtens kunne blive endnu mere speciel. Det stoppede ham bare ikke fra at forsætte ned af den sti han havde bevæget sig selv ud på. Han var i bund og grund også ret så ligeglad med hendes efternavn for han ville netop ikke risikere at hun var fra en familie hvor han burde kende navnet og han derfor ikke ville lære hende at kende for den hun var. Han kendte jo desværre alt for godt det med at være produkt af sit eget efternavn for alle i den magiske verden vidste hvem McSeeley var og kendte de ikke Lucas fra hans rygter om at være player, ja så kendte de Joey for at være kendt sanger eller endda Erica for at være en smuk model.Dorran ville præcis det samme som hende. Han var så meget en gentleman at han godt kunne ligge op til ting, men hvis hun ikke ville alligevel så stoppede han og blev ikke sur uanset hvor tændt han selv var. Han vidste jo godt mange mænd opførte sig som om de havde retten til en masse, men det betød ikke han var sådan. Han var blid og kærlig på det punkt og havde alle dage været det. ”Det er jeg da glad for” sagde han med et ganske let glimt i øjet da han godt kunne li hun var tilfreds med udsigten trods alt. Han bed sig hårdt i læben da hun begyndte at nusse for hans lem på den der måde da det var virkelig godt og han kunne slet ikke mærke på hende at hun ikke havde prøvet det før. Hun havde nok bare sit begynders held med sig. Dorran kunne ikke lade være med at smile en anelse smøret og selvtilfreds da han fandt ud af hun ingen BH havde på og lagde sin ene hånd på hendes bryst for at massere det ganske blidt og lod den ene finger glide drillende over hendes ene nipple til den ville reagere af det. Han mærkede godt hendes forsøg på at komme til og drejede dem en anelse rundt så de ville komme til at ligge på siden. Hun havde så godt styr på hvad hun lavede at det ikke var faldet ham ind for to sekunder at hun kunne være jomfru. ”Og du er sikker på du vil det her?” spurgte han i en stille hvisken der var ganske kærlig. ”Altså ikke fordi jeg ikke vil, men jeg vil være sikker på du vil” hviskede han blidt da han godt kunne høre det lød dumt, men åh hvor hun vækkede en masse i ham som han ville værdsætte en helt del. Han var også godt klar over hun selv havde forsøgt at få sin hånd ned i hans bukser og det betød hun ville, men han ville nu stadig være sikker. Han kyssede hende ganske blidt på halsen for at vise hende at han faktisk gerne ville det her og han vidste godt selv han var nederen for at sætte tempoet lidt ned, men altså… Han kyssede hende ned over hendes kraveben og ned mod hendes bryst for at holde gnisten mens han ventede på hendes svar og for hun havde en sidste udvej.

Det var egentlig ikke fordi, at Kimberly havde haft planer om, at de skulle noget som helst andet end, at finde et sted, putte lidt og så sove. Men det ændrede ikke på, at hun faktisk syntes det her, var langt mere hyggeligt, hvis hun skulle være helt ærlig. Hun vidste dog ikke helt, om hun var klar til, at have sin første gang, og slet ikke når hun ikke rigtigt kendte Dorran, måske hans alder også havde lidt, at skulle have sagt, det var jo ikke fordi han kun var et eller to år ældre end hende, men på den anden side, så var tre års forskel jo heller ikke så slemt.

Det var ikke fordi Kimberly ikke ville går længere med Dorran, det var mere fordi hun var bange for om det ville gøre ondt første gang. Hun kunne virkelig godt lide, at ligge her med ham, og hun havde ikke lyst til, at de skulle stoppe. Hun smilede lidt, men valgte ikke at kommentere mere på, at hun godt kunne lide synet af hans overkrop. Ingen tvivl om, at han var en utrolig lækker og tiltrækkende fyr, og hun ville virkelig gerne lærer ham bedre at kende, selvom hun ikke helt var sikker på, om dette her var den rigtige måde, at gøre det på.
Hvis hun skulle være helt ærlig, så havde hun ikke den ringeste idé om, hvad hun lavede, hun gjorde bare hvad der lige faldt hende mest naturligt, hvilket da også så ud til, at virke rimeligt godt for hende. Hun trak vejret en smule gipsende ind, da hun mærkede hans hånd mod sit ene bryst. Hun bed sig svagt i underlæben, og tippede sit hoved en anelse bagud af nydelse, men rettede det ret hurtigt op igen og vendte blikket imod ham, med et lille smil på læberne, da han begyndte, at lade sin ene finger glide over hendes brystvorte. Det var en meget underlig og uvant følelse for hende, som hun ikke helt kunne beskrive, for det var jo på samme tid dejligt.
Hun lod sig vende om, så de lå på siden med fronten mod hinanden, og smilede så lidt ved hans spørgsmål, "Bare lov mig, at du er forsigtig," hviskede hun stille tilbage, hun ville gerne og hun håbede lidt, at han fangede hendes hentydning til, at hun var jomfru, når hun bad ham om at være forsigtigt. Hun fjernede hånden fra hans nedre, da han begyndte at kysse hendes hals, udelukket for at fjerne sit hår og dermed blotte sin hals for ham. Hun vendte sig om på ryggen, for at give ham bedre plads til, at forsætte sine kys ned af hendes kraveben, som små nydende suk forlod hendes læber, og lod sine hænder nusse hans brystkasse.

Dorran havde heller ikke haft nogle planer om de skulle andet end at putte og sove som hun så gerne ville. Hun var bare heller ikke nem at sige nej til. Tre års forskel var jo ikke slemt. Det var jo kun fordi hun var 14 år at det ikke alene var forkert fordi han selv var 17 år, men også bare det at hun ikke havde rettet ham i at hun ikke var 16 år. Han ville dog hurtigt tilgive når han ville finde ud af det fordi han synes hun var så spændende som hun var og det var jo egentlig også lidt hans egen skyld at han ikke havde sikret sig hvor gammel hun var i stedet for at holde fast i en teori.Dorran ville så heller ikke bare lade en som hende hænge bagefter når han havde været med hende. Der var virkelig et eller andet utrolig facinerende over hende som han slet ikke kunne stå for og det var også derfor han havde været så hurtigt til at invitere hende på date selvom han normalt ikke var sådan. Derefter havde han så også tænkt sig at gå langsomt frem og lære hende at kende inden der skulle ske mere end det for han var omvendt heller ikke typen der havde synderligt travlt med tingene. Dorran vidste så godt hvad han lavede og gjorde det skam også fuldt ud med vilje. Så gjorde det ikke noget at hun ikke havde prøvet det før når hun var så god til det som hun gjorde. Han skulle nok tage over for resten. Det var det gode ved at være fyr og være med en pige. Det var mere ok for en pige at udvise en smule usikkerhed for hvad der skete og lod ham styre det hele. Han nikkede ganske let til hende og bed sig let i læben. ”Jeg skal nok passe godt på dig Aya” sagde han med et varmt smil over sine læber og havde skam godt forstået hendes hentydning til hun var jomfru. Så længe hun selv ville så gad han ikke spilde hendes tid og få hende til at føle sig dum ved at indrømme han havde forstået hun var jomfru. Det ville være en totalt mood killer. Han træk stille og blidt ned i hendes natbukser for at hive blidt ned i hendes trusser for at lade sin hånd glide ned over hendes underliv for at lade sin finger lege blidt med hendes neder. Han var nød til at sikre sig hun var klar nok så det ikke skulle gøre ondt på hende.

Et eller andet sted så vidste Kimberly jo godt, at hun burde have fortalt Dorran sin alder, men hvis hun skulle være helt ærlig, så var det altså ikke lige noget hun havde tænkt over, og nu havde det jo heller ikke været planen, at det skulle nå hertil. Hun havde nok nærmere bare forstillet sig, at de ville have lagt sig et eller andet sted, og han måske så havde lagt en arm omkring hende, og de så bare ville have været faldet i søvn. Ikke at hun brokkede sig, langt fra faktisk.

Hun vidste ikke om det her var dumt eller ej, men hun kunne godt lide, at leve i nuet og bare gøre hvad hun end mente var det rigtige i øjeblikket. Desuden mente hun heller ikke, at første gang behøvede, at være med en man var kæreste med eller var helt vildt forelsket i, hun havde så heller ikke regnet med, at hendes første gang skulle være før hun var blevet 15, måske endda også 16, men hun følte sig klar og Dorran virkede som en sød fyr og et godt valg til, at være den første, hvorfor skulle hun så vente?
Hun bed sig lidt i underlæben, da han sagde han nok skulle passe på, hvilket fik hende til, at nikke lidt som tegn til, at hun gerne ville og smilede lidt til ham, glad for, at han havde fanget hendes hentydning. Hun løftede lidt på sin bagdel, for at gøre det lettere for ham, at trække hendes natbukser og trusser af. Hun kunne mærke sit hjerte banke en smule hurtigere og hårdere end det plejede, fordi hun både var tændt og nervøs, eller måske rettere spændt. Som hun mærkede hans hånd mellem sine ben, trak hun helt automatisk maven en smule ind og lod sine øjne glide i af ren nydelse, hvilket helt sikkert også kunne høres på hendes ændring af vejrtrækningen. Hun lod sit ene ben falde lidt til den ene side for, at give ham lidt mere plads, mens et par nydende små suk forlod hendes læber. Hun var nervøs, men hun var helt bestemt også klar.

Dorran mente heller ikke nødvendigvis at en første gang skulle være med en kæreste. Det skulle vel egentlig blot være med en man var tryg nok var skulle passe på en? Det mente han i hvert fald selv. Nu var han så også en dreng så han havde intet behov for at det samme som langt de fleste piger havde og så længe hun var i orden med tingene kunne han ikke se hvorfor han skulle stoppe det hele og tvinge hende til et eller andet. Desuden ville han aldrig være et svin omkring at have været hendes første og prale med det eller aldrig nogensinde snakke med hende igen for han mente det da han havde sagt han gerne ville på date med hende.

Han smilede let for sig selv da hun nikkede til at han nok skulle passe på hende. Naturligvis skulle han nok det. Han havde jo forstået hendes hentydning og hvis han skræmte hende væk så fik han jo bare aldrig lov til at nærme sig igen på nogen måde. Det ønskede han langt fra. Det var dejligt hun løftede sig selv på den der måde så han nemmere kunne få hendes tøj af. Det var jo også bare med til at vise at hun faktisk ville det her og han ikke trådte over hendes grænser. Han lagde godt mærke til hendes vejrtrækning ændrede sig og bed sig selv let i læben da hun træk maven ind i ren nydelse. Han havde tænkt sig at hun skulle komme til at nyde hvert lille øjeblik selvom lidt ondt ville det nok gøre, men han skulle i hvert fald nok gøre sit for at det ikke ville gøre ondt. Han fangede ganske blidt hendes læber mens han lod sin finger gøre arbejdet for lige nu for at være stensikker på at hendes krop var ligeså klar som hun selv var. Ikke kun for at gøre oplevelsen bedre, men også for at mindske chancen for smerte. Han tog blidt fat i hendes hånd med den frie hånd for at guide hende til at hjælpe ham med sine egne bukser da han ikke ville slippe hende lige nu. Han ville jo også gerne selv mere af det her. Han var spændt af den grund han vidste han ville være den person der ville få hende til enten at hade eller elske det her.

Kimberly vidste slet ikke hvordan hun skulle have det, med alt dette her. Hun vidste jo godt, at hun var ret ung, især i forhold til Dorran, men når de nu begge to gerne ville, og han virkede til, at være okay med, at hun var jomfru, hvorfor så ikke bare følge flowet. En gang skulle jo være den første under alle omstændigheder.

Hun nød virkelig at ligge her med ham. Hun havde dog en idé om, at hun skulle i gennem et smerte helvede inden den rigtige nydelse ville kunne begynde, at tage fart. Hun havde overhørt nogle af de ældre piger snakke om, hvor ondt første gang gjorde og hvordan de havde været sikre på, at de skulle dø. Men alle de tanker prøvede hun lige nu, blot at skubbe så langt ud af sit hoved, som hun overhovedet kunne.
Hun gengældte hans blide kys, selvom det var en smule svært for hende, at koncentrerer sig om det, da hendes fokus primært lå på den uvante følelse, som han satte gang i, i hendes underliv. Hun måtte slippe kysset i et nydende støn, da hun mærkede hans finger ramte et godt punkt, hvilket af refleks fik hende til, at bore sine negle ned i hans ryg, som hun dog hurtigt slap igen, "Undskyld," sagde hun hurtigt og så lidt op på ham, mens hun bed sig lidt i læben, da det ikke havde været med vilje, at hun havde boret sine negle ned i hans ryg.
Hun lod ham guide hende til, at få natbukser og bokser helt af ham og lod så sine hænder glide ind i hans hår. Hun kunne mærke sit hjerte banke helt utroligt hårdt og hurtigt. Hun smilede lidt forsigtigt til ham i en dyb indånding, og nikkede så lidt til ham, som tegn på, at hun nok ikke kunne blive mere klar end hun var nu. Hun var sindssygt nervøs, men hun ville gerne og hendes krop ville gerne.

Dorran havde intet imod at hun var jomfru. Han kunne ikke se hvorfor det skulle være et problem. Det betød jo bare at han havde en chance for ligesom at forme hende hvis man kunne sige det sådan og før eller senere skulle man jo igennem ens første gang. Så længe hun havde det fint med at det ikke var med en kæreste så kunne han ikke se hvorfor han skulle stoppe hende.


Han havde i hvert fald tænkt sig at gøre sit for at hun ikke skulle komme til at have smerter. Det var han ikke spor interesseret i. Han ville trods alt gerne at hun fik den bedste oplevelse. Ikke kun fordi hvis det var godt ville han gerne komme igen, men også bare fordi han faktisk synes alle fortjente en god første gang hvis han skulle være ærlig. Han lod hende slippe kysset og kunne godt forstå hun var nød til det da det kunne være svært at koncentrere sig om begge dele. Han mærkede neglene i ryggen og kunne faktisk ikke lade være med at nyde det kun fordi det var i denne her sammenhæng. ”Ikke undskylde Aya” hviskede han blidt og kærligt ind i hendes øre da han trods alt ikke havde noget imod det. Han var glad for hun forstod hans guide i at tage hans natbukser og boxers af. Han hjælp selv til så godt som han kunne og mærkede hendes hånd igennem sit hår ikke særlig lang tid efter. Han lagde godt mærke til hendes nik og bed sig let i læben inden han stille og så blidt som muligt op i hende. Han ville helst have smerterne var på et minimum, men han vidste godt de nok ikke var helt nemme at undgå dem helt.

Kimberly havde på ingen måder lyst til, at de skulle stoppe. Hun vidste godt, at for rigtigt mange piger, så skulle deres første gang være helt speciel, men det behøvede hun altså ikke. Og alligevel følte hun, at det her var specielt. For selvom de kun lige havde mødt hinanden, så havde hun jo set ham flere gange spille quidditch.

Hun vidste inderst inde godt, at en første gang helt uden det ville gøre bare lidt ondt, var ønske tænkning, men hun havde en god fornemmelse af, at han ville være så forsigtigt som det overhovedet var ham muligt, for at hun også skulle nyde det, selvom hun nok ikke ville komme når det var første gang, men det var okay, hun havde faktisk ikke nogle helt vildt høje forventinger.
Hun havde virkelig svært ved, at koncentere sig om noget som helst andet, end hans fantastiske behandling af hendes underliv. Hun mærkede dog en mild rødme snige sig ind på hende, da han hviskede mod hendes øre, at hun ikke skulle undskylde. Det lignede hende ellers ikke at rødme, der skulle i hvert fald meget til, før det skete. Hun bed sig ganske svagt i læben, og så lidt op på ham.
Som han flyttede sin hånd, mærkede hun sit hjerte begynde at slå ekstra hurtigt, da hun godt vidste hvad der skulle til, at ske. Det var en helt ubeskrivelig følelse som gik i gennem hele hendes krop. Og så kom den frygtede smerte, som skød i gennem hende, hvilket fik hende til, at klemme øjnene hårdt sammen i et gips, som hun svajede let i ryggen. Det var ikke fordi det var en fuldstændig ulidelig smerte, men det gjorde ondt, dog ikke så slemt som hun havde frygtet, men det var nok fordi mange blæste det op til, at være meget værre end det var.

Han havde nu ikke lagt mærke til hende i blandt de andre piger og så alligevel havde han vel gjort det mere eller mindre ubevidst. Især fordi hun var så helt igennem smuk som hun var. Han havde bare ikke direkte snakket med hende eller faktisk skilt hende ud fra mængden hvis man kunne sige det sådan. Han ønskede jo heller ikke selv at stoppe det her. Det var alt for dejligt, men hvis hun slog bremserne i så gjorde han det gerne for hende. Han var trods alt en gentleman.

Den eneste form for håb og forventning han havde til det når det var hendes første gang hun skulle få nydelse nok ud af det til hun havde lyst igen. Det var også endnu en grund til at være forsigtig. Det og hun så faktisk havde gjort ham opmærksom på det så det faktisk var jomfru gjorde at han havde en del nemmere ved at være så blid ved hende som han kunne. Han var også godt klar over han næppe kunne få hende i mål denne gang, men det var mest af alt fordi det hele var nyt for hende. Ikke fordi han ikke vidste hvordan man gjorde.
Han kunne godt lide at hun rødmede, men han sagde ikke noget til det. Det var slet ikke nødvendigt at gøre hende mere rød i hovedet end hun allerede var. Hun var helt igennem dejlig som hun var og han ville bare nyde hvert sekund med hende som var det lige nu det sidste han havde.

Dorran betragtede hver lille reaktion fra hende da han ville være sikker på hvordan hun havde det. Han kom stille i bund på hende og lod hende få et par sekunder inden han meget blidt træk sig en smule ud uden at glide hele vejen ud af hende for at glide tilbage for at holde et meget blidt tempo. Et tempo der ville få en ikke-jomfru til at føle hun skulle dø af det var så blidt som det var, men han ville give hende den bedst mulige oplevelse. Lige her var han glad for at han var til piger og kun piger for han turde slet ikke tænke på hvor meget mere ondt det måtte gøre på en fyr selvom det langt fra var det som var i hans tanker. Der var hende og kun hende. Ikke engang frygten for at blive opdaget midt om natten midt i et klasselokale var til stede lige nu. Blot hende, hendes smukke ansigt og den nydelse han håbede de kunne dele.


Nu vidste Dorran så heller ikke hvor ung hun faktisk var. Hvis han havde brugt sin hjerne til at spørge hende hvor gammel hun var og han faktisk havde fundet ud af hvor ung hun var så havde han aldrig gjort det her. Det var helt igennem hans egen skyld og det ville han også godt være klar over når det gik op for ham hvor ung hun var. Han kunne virkelig ikke være mere ligeglad med det der med om nogen var billige eller ej. Han synes ikke en pige var billig bare fordi hun gav sin første gang væk til en hun knapt nok havde snakket med ligesom en fyr ikke var en helt for at gøre præcis samme handling. Man skulle følge sine lyster og længere var den ikke.

Han havde svagt lagt mærke til den, men den var ikke helt så tydeligt pga. lyset og det var helt igennem hendes held for havde han været helt sikker på den var til stede havde han også kommenteret på det. Dorran ville i hvert fald gøre sit til at det ville komme til at gøre alt for ondt eller bløde. Han kunne dog ikke gøre andet end at prøve på at disse ting ikke ville ske da han desværre ikke kunne love noget selvom han gerne ville. Det eneste han kunne love var sådan set at han ikke selv ville være akavet bagefter da han stadig havde tænkt sig at invitere hende på en ny date.

Han lagde mærke til hver eneste lille reaktion fra hendes side af da han ville være sikker på at hun nød det her mest muligt. Han havde sikkert også holdt igen hvis han havde vist hun ikke engang havde lavet noget med andre fyrer. Også selvom han lidt lige nu så det som en form for ære at hun havde valgt ham i det øjeblik de havde delt. Dorran forsøgte at fange hendes læber for at få hende til at slappe en anelse mere af selvom det ikke var nemt når han på samme tid skulle passe på der ikke skete hende noget. Han holdte sit virkelig blide tempo og kunne da heller ikke holde et par svage støn tilbage for at understrege overfor hende at han virkelig nød det.

Kimberly havde ikke noget imod, at hendes første gang blev på den her måde. Dorran virkede som en virkelig sød fyr og han tog jo hensyn til hende, der var vel ikke rigtigt mere en pige kunne bede om? At hun så måske var lidt for ung i nogens optik, det kunne hun jo ikke rigtigt tage hensyn til, når det var hendes krop, så måtte hun jo gøre hvad hun selv følte var rigtigt. Lige nu var det rigtigt for hende, at være sammen med Dorran. Om hun så ville ende med, at fortryde eller ej, det måtte tiden jo vise.

Hun var så meget i nuet i dette øjeblik, at hun slet ikke kunne fokusere på andet, end det som skete lige her og nu. Hvad morgendagen så end måtte bringe af følelser og tanker, det måtte hun tage til den tid. Hun havde jo heller ingen idé om, hvad Dorran tænkte om det hele, selvom han virkede rolig og cool omkring det hele lige nu, så vidste hun jo godt, at nogen fyre kun var ude efter én ting. Det havde hendes storebror Seth skam informeret hende om.

At han lagde mærke til enhver lille reaktion fra hende, bemærkede hun ikke, nok fordi hun koncentrerede sig så meget om, at han netop ikke skulle kunne se på hende, at det stadig gjorde en smule ondt. Heldigvis var det ikke værre end, at hun godt kunne holde det ud og nydelsen vejede op for det.
Hun kunne godt mærke sin krop spænde op, men det hjalp dog en hel del, da hun mærkede hans læber mod sine egne. Hun mærkede en indre ro sprede sig i hendes krop, hvilket fik hende til, at slappe mere af. Hun kunne da heller ikke helt lade vær med, at smile lidt i kysset, ved hans svage støn. Hun brød dog hurtigt kysset, da han ramte et punkt i hende, som fik hende til, at skyde hovedet en anelse bagover, mens et stønnende gips forlod hendes læber og hun klemte øjnene hårdt sammen.

Dorran var virkelig blevet glad for hende på ganske få sekunder og det lignede normalt ikke helt ham. Det var blot endnu en grund til at han passede sådan på hende udover det var hendes første gang. At en på 14 år ville have intimt samvær med andre kunne Dorran ikke se det store problem i. Kun at han ikke havde vist hun var så ung som hun var, men det var jo hans egen skyld og det vidste han også godt. Han håbede da heller ikke at hun ville fortryde hvad det var som de havde lavet for det gjorde han trods alt ikke selv. Det var han i hvert fald sikker på at han ikke ville. Hun var jo en sød og smuk pige.


Dorran var så heller ikke typen der kun var ude efter en ting medmindre det var aftalt på forhånd nærmest eller hvis pigen direkte havde virket som en der kun ville det. Nu var Aya bare ikke sådan og slet ikke når hun var jomfru. Han selv var også væk i det øjeblik de delte. Hun var så fantastisk smuk og han ville gøre alt for at hun skulle komme til at nyde det her fuldt ud.


Han selv koncentrerer sig også, men han ville trods alt være sikker på at hun fik den bedste mulige oplevelse og derfor var han nød til også at bruge tid på at aflæse hendes reaktion. Han var godt klar over at alt ved første gang nok også ville komme til at gøre en smule ondt hele vejen igennem, men så måtte han jo gøre alt for at hun nød det alligevel. Han smilede let for sig selv i deres kys da han mærkede at hun gengældte det. Han var virkelig glad for det her øjeblik og han var sikker på han ville værdsætte det længe. Det var i hvert fald sådan han havde det lige nu. Han lod hende bryde kysset og bed sig let i læben da han tydeligvis havde ramt noget som gjorde noget for hende. Nok vidste han godt hvad han lavede, men alle kvinder var jo ikke ens alligevel. Han kyssede hende blidt på halsen nu hvor hun alligevel havde den blottet og havde virkelig svært ved ikke at være opslugt af deres akt.


Han lod den forsætte så længe han kunne da hans stamina trods alt var ret så god da han trods alt ikke var helt grøn til det her og efter et godt stykke tid måtte han da også give efter. ”Kommer” hviskede han blidt i et støn ind i hendes øre så hun ikke skulle få et alt for stort chok da han kom ikke særlig lang tid efter. Heldigvis havde han husket beskyttelse så det var ikke fordi det ville svine alt for meget eller det ville være det værste for hende, men derfor kunne han godt lide at advare alligevel nu hvor han havde tjek på hvad han selv lavede. Han kyssede hende blidt på hendes læber som han træk sig ud ganske blidt så hun kunne nå at vende sig til følelsen inden han lagde sig ved hendes side og træk hende blidt indtil sig. "Jeg håber det var ligeså godt som du forestillede dig" hviskede han kærligt og holdte hende tæt indtil sig.

Kimberlys krop kunne slet ikke finde ud af, om det gjorde ondt stadig eller om det var dejligt. Det var nok egentlig bare en blanding. Hun var ihvertfald ikke i tvivl om, at han havde prøvet det før, hun var til gengæld meget i tvivl om, hvad det var hendes hjerne prøvede at fortælle hende, om hendes følelser omkring Dorran. Hun kunne da ikke allerede udvikle følelser for ham? Kunne hun?
Hun mærkede en snurren gennem hele sin krop, da han hviskede i hendes øre. Hun blev et kort øjeblik ret forvirret over hans ord. Kommer? Hvad? Skulle de gå eller hvad? Det gav jo ingen mening? Der gik dog ikke længe før det gik op for hende, at det ikke var det han havde ment, men noget helt andet.

Hun gengældte hans kys, som hun sukkede stille i, da han trak sig ud. Hun havde det virkelig som om, at hun var ved at eksplodere. Hun kunne slet ikke finde ud af, hvad det var der skete indeni hende. Det var jo ikke Dorrans skyld, det var hende selv som blot var virkelig forvirret. Alligevel lod hun sig blive trukket ind til ham, og nikkede så lidt til ham, med et lille smil på læberne, og kyssede så hans læber igen, "Jeg tror vi burde sove nu," sagde hun stille, uden rigtigt at svare på, det han sagde. Det var trygt og rart, da han holdt om hende. Hun følte sig udmattet selvom det var ham som havde lavet alt arbejdet, men det var nok fordi hun psykisk havde været på.
Hun lagde sig om på siden med ryggen mod ham, så de lå i ske, da hun trak hans ene arm med sig, og puttede sig helt ind til ham. Der gik da heller ikke mange sekunder før hun lukkede øjnene og faldt i søvn. Næste morgen vågnede hun før Dorran. Hun havde håbet lidt på, at alt det hun følte i sin krop blot havde været noget hun lige skulle sove på, men da følelserne stadig var i hendes krop ved synet af Dorran som stadig sov, vidste hun dog, at det ikke var tilfældet. Hun rejste sig derfor stille op og fik sit tøj på. Hendes dyne måtte hun komme tilbage efter på et andet tidspunkt, for lige nu gjorde hun det som en York gjorde bedst. Stak af, når det blev for meget for følelserne. Hun listede derfor ud af lokalet og tilbage til sin sovesal.

//OUT

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: The Eye Of The Hurricane (advarsel) - Kim + Dorran

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum