This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 7:14 am

Gabriel Archie Mason
Gabriels og Dacodas slot
Marts 2054 - omkring klokken 23.
Outfit


På rigtigt mange punkter var Leslie nok en ret typisk Marsters, selvom hun bestemt ikke ville sættes i bås med sin onkel Isiah. Marsters familien havde i mange år, igennem flere generationer været højt stillet medlemmer af Dødsgarden, og skulle hun være ærlig, så syntes hun det var direkte trist, at det ikke var sådan mere, selvom hendes mor teknisk set vel stadig var en del af Dødsgarden, selvom hun sad i Azkaban og havde gjort det siden Leslie havde været ti år.
Hun var dog ikke selv medlem eller tilhænger, hvilket også var en udelukket mulighed så længe hun var kærester med Seth, men det ændrede ikke på, at hun var helt enige i de ting som garden stod for. At Seth selv var fuldblod, men af stik modsatte holdning, var det eneste minus hun kunne sætte på ham. Hun måtte nok efterhånden indrømme, at hun godt vidste, at de følelser hun havde slået hen som ingenting på grund af hans willieblod, kunne hun ikke længere benægte. Hun gik endda i højhælet sko, udelukket for hans skyld.
Hun havde mange kontakter af de knapt så venlige og rare typer, hvilket også var den vej i gennem, at hun havde fundet ud af, at der blev holdt maskebal. Normalvis ville hun aldrig have overvejet det, iogmed, at et bal som regel betød store fine kjoler, hvilket slet ikke var hendes stil. Men hun var alligevel blevet enig med sig selv om, at tage afsted, netop på grund af maske-delen. Ingen ville kunne genkende anyway og så havde hun bare valgt at tolke en kjole på sin egen måde.
Hun havde snakket med Seth omkring det også, men han havde travlt i studiet med de andre fra bandet, hvilket også var fair nok, hun ville ikke stå i vejen for hans karriere, selvom han havde lovet, at komme bagefter, hvis han kunne nå det. Hun havde dog ikke noget imod, at tage afsted alene, hun var jo ikke bange af sig og hun kunne sagtens passe på sig selv, det havde hun jo altid gjort. Som hun trådte ind i den store sal som var godt fyldt op, selvom sikkerheden var på sit højeste, lod hun blikket glide roligt rundt.

Gabriel elskede ikke alene at være leder af Garden, men også at have et af Raysals hjem. Han elskede tanken om at gøre livet surt for hende da hun virkelig ikke fortjente en chance her i livet. Det var også derfor han havde sat Bradán ind i hendes lille taber gruppe, men lige denne aften var det langt fra det som det skulle handle om. Gabriel havde inviteret til maskebal blot fordi han synes det var spændende at folk kom i det fineste tøj og skulle gemme sig bag masker. Ikke fordi han regnede med at han ville møde en smuk kvinde, men han ville bestemt ikke have noget imod tanken eftersom han altid satte stor pris på skønhed. Han havde da også selv klædt sig i fornemme klæder og gemt sig bag en maske da han virkelig elskede hvordan alt var mystisk lige nu. Han selv havde ingen fast partner da han endnu ikke havde mødt andre der kunne håndtere hundred procent hvem han var udover Dacoda og hun havde slet ikke hans interesse på den der måde. Han lod sit blik glide udover lokalet for se om han måske kunne spotte en smuk kvinde selvom det ikke var helt så nemt når alle havde masker på. Han havde dog lagt en besværgelse over sit hjem så det kun var bestemte mennesker der kunne trænge igennem da han ikke gad synet af Raysal eller Margus til stede denne aften da de virkelig bare ville ødelægge alt med at være de mest kedelige mennesker her i verden. Han hældte alkohol op til sig selv og havde en god fornemmelse af at noget ville ske den aften.

Leslie rettede lidt på sin maske, som hun lod blikket glide rundt i lokalet, med et lille smil på læberne. Hun havde altid været utrolig blodfanatisk, men hun havde nok aldrig nogensinde troet, at hun rent faktisk ville nå til det punkt, hvor hun ville stå til maskebal som blev holdt af Dødsgardens leder. Hun vidste jo godt, at Marsters familien ikke var så vel set i garden mere som de havde været, takket været Isiah og ikke mindst hendes egen far.
Men nu var Leslie en ung kvinde med sine egne meninger og holdninger til verden og dem skulle ingen prøve, at ændre på. Hun bevægede sig over mod bevægede sig mod bordet, hvorpå alkoholen stod. Hun var ikke rigtigt bekymret for, om nogen ville genkende hende, det var nok fordelen ved at det var et maskebal. Hun fik hurtigt skyllet nogle shots ned, selvom hun kendte sig selv og vidste hun skulle passe på med, at drikke sig helt i hegnet, når hun havde en kæreste.
Hun førte en hånd igennem sit lange hår, som hendes blik endnu engang, som hun fik øje på en bestemt velklædt fyr. Uviden om hvem der i virkeligheden gemte sig bag masken, men i den overbevisning om, at det var Seth som alligevel havde besluttet sig for, at komme, satte hun retningen mod ham. "Hey you," sagde hun roligt som hun lagde armene omkring ham og kyssede ham. Hun burde virkelig lade vær med at tage stoffer, hendes hjerne kunne jo tydeligt ikke styre det.

Gabriel kendte slet ikke denne Seth. Han fulgte godt nok med i medierne, men bestemt ikke dem som handlede om teenage ting og da slet ikke sladder. Kun hvis hans eget navn stod nævnt og selv der så han knapt nok efter hvis det handlede om sladder. Det kunne han trods alt ikke bruge til så meget. Han ville langt heller se på at folk var bange for Garden igen, men det behøvede bestemt ikke at være før han havde indtaget Norge og havde fået magten der. Det var langt sjovere at gøre ting i det skjulte først så man var stor nok til at være den farlige. Han havde kun inviteret folk han vidste der havde samme holdninger som ham selv og ikke var i The Immortals, ja altså udover Bradán som logisk nok var idet han var spion for Gabriel. Han mærkede armene omkring sig fra en smuk ung kvinde og kunne ikke lade være med at smile til sig selv over at det han kunne se var ganske smukt. Kroppen var ganske perfekt og kjolen sad pænt på hende. Og at hun endda hilste ham med et kys gjorde bestemt ikke tingene bedre. Det var da bestemt også derfor han gengældte det. ”Hey” sagde han med smil over sine læber og holdt hende indtil sig. Han var bestemt nysgerrig på hvad der var under masken, men lige nu havde han tænkt sig at holde det hen og ikke afsløre sig selv da det lige nu var mystikken der drev ham. ”Sikke glad du er for at se mig” sagde han med sit charmende smil over sine læber. Hans stemme var godt nok en anelse anderledes end Seths, men det var ikke fordi det var synderligt langt fra.

Leslie havde virkelig ikke regnet med, at Seth rent faktisk ville komme, at det så heller ikke var Seth hun stod med sine arme omkring og læber mod hans, var ærligt talt ikke noget hun var klar over. Det var jo ikke fordi hun bevidst lige nu valgte, at være sin kæreste utro, men Gabriel lignede virkelig. Højden passede, hårfarven passede. Hun kunne dog godt mærke, da han gengældte hendes kys, at det føltes en smule anderledes end det plejede, men hun slog det hurtigt hen igen, da det nok bare var fordi hun lige havde taget nogle shots.
At stemmen så også var en smule anderledes, bemærkede hun overraskende nok slet ikke. Hun vidste jo, at Seth var meget i studiet for tiden og sådan noget tog jo helt sikkert også på stemmebåndet. Hun havde nok bare en undskyldning klar inde i sit hoved, for hver en lille detalje, som måske burde have sat en alarm i gang i stedet for. Hun smilede til ham, da han holdt hende indtil sig, "Selvfølgelig er jeg det," svarede hun og blinkede til ham, før hun tog fat i hans slips og trak ham ind i et nyt kys, som hun nok gjorde en del mere krævede end det første. Hun var ikke i humør til, at snakke lige nu, mest af alt nok fordi, hun godt vidste, at det her ikke ligefrem var et sted Seth ville komme, hvis det ikke var for hendes skyld og hun ville faktisk bare hellere lukke munden på ham, end hører på en eller anden moraleprædiken om, at alle var lige, ligemeget hvad blod de havde. Hun slap kysset efter lidt og slap sit grab omkring hans slips en smule, "Du er måske ikke glad for, at se mig?" spurgte hun og bed sig svagt i læben.

Gabriel vidste så ikke at hun havde en kæreste og selv hvis han havde vist det så var han faktisk ligeglad. Det kunne aldrig være hans ansvar at hun var sin kæreste utro om så de lignede hinanden eller ej. Desuden hvis hun var smuk som han var sikker på hun var så havde han virkelig ingen skrupler her i livet. Så måtte man passe bedre på sin kæreste og Gabriel levede virkelig efter princippet med at han tog hvad han selv følte var hans. Det var jo også en af grundene til at han havde skubbet Raysal af sin trone da han havde sikrede sig at han selv havde støtter nok. ”Det er jeg da glad for” sagde han med et glimt i øjet der trods alt godt kunne ses ud igennem masken. Han vidste trods alt ikke hvem det var som hun snakkede om. Det kunne jo godt være at hun vidste det var ham og han ikke anede hvem hun var idet de havde masker på. Han havde trods alt en udsøgt smag i kvinder hvis han selv skulle sige det. Så det kunne sagtens ha været en han havde været sammen med før.

Han mærkede taget i slipset og lod sig hive indtil et kys mere. Han fulgte blot med i det krævende kys og kunne ikke helt lade være med at nyde at det var en kvinde der helt klart vidste hvad hun ville have. ”Selvfølgelig er jeg da det” sagde han med et charmerende smil over sine læber og hev hende indtil sig ved hendes hofte for at kysse hende igen. Det var nok den letteste scoring han havde prøvet og det var bestemt ikke af den værste skuffe. Han lod sin tunge glide henover hendes læber for ligesom at få en smule mere ud af kysset inden han slap det igen efter noget tid da han hele tiden følte at nogen ville forstyrre dem da han jo godt vidste at festen blev holdt af ham. ”Når du er så ivrig er du så ikke sikker på vi skal finde et mere privat sted?” spurgte han med et smil og nikkede over mod døren. Han ville vide om kvinden under masken var så smuk som han selv regnede med ud fra hvad han kunne se.

Leslie havde virkelig ingen idé om, at manden foran hende ikke var Seth. Hun havde sit fokus på ham og kun ham, fuldstændig ligeglad med at de langt fra var alene. Der burde nok have været flere alarmklokker som brude ringe inden i hendes hoved, men det var der ikke en eneste som gjorde. Men højden var jo ikke hundrede procent ens, men det undskyldte hun med, at hun ikke var vant til, at have høje hæle på og det derfor snød lidt. Stemmen var nok en anden ting, men musikken spillede, så det var heller ikke noget hun bemærkede. Kyssene burde til gengæld nok have afsløret alt, ingen kyssede jo på samme måde, men Gabriel kyssede virkelig godt, ikke at Seth ikke også gjorde det, men det var stadig ikke noget hun tænkte over. Øjnene, især glimet i øjet han sendte hende burde i hvert fald have afsløret sandheden, men nej. "Burde du også være," svarede hun selvsikkert og blinkede til ham, hvilket også kunne ses bag masken.
Leslie havde altid vidst præcis hvad hun ville, og hun var ikke bleg for at vise det. Hun nød kysset i fuldedrag, og kunne tydeligt mærke hvordan hele hendes krop skreg efter mere. "Godt, ellers var du kommet over knæet," sagde hun med et flirtende glimt i øjnene. Et smil meldte sig på hendes læber da han hev hende indtil ham ved hjælp af hendes hofter, og gengældte det nye kys uden tøven og lod sine hænder glide om i nakken på ham, for at fast holde kysset lidt. Hun mærkede hans tunge henover sine læber, det var utroligt som han kunne tænde hende uden egentlig at gøre ret meget. Hun lod sin tungespids fugte sine læber, da han slap kysset, hvor hun kunne smage ham.
Hun vendte blikket mod døren, som han nikkede imod, før hun vendte blikket tilbage på ham. "Du viser vej, Sir," svarede hun med en sensuel undertone og blinkede til ham og lod sine hænder glide ned fra hans nakke og slap ham så. Godt nok havde hun fundet ud af, at Seth ikke var bleg for, at have det lidt sjovt når de var ude, men hun havde dog ikke regnet med, at det her var et sted, hvor han ville kunne finde på det, men hun ville bestemt ikke brokke sig. Hun skulle nok få sig et chok når masken på et tidspunkt ville komme af og det ville vise sig, at det ikke var hendes kæreste som gemte sig bag den.

Og selv hvis Gabriel ikke lignede Seth hundred procent så var han metamorpmagus så hvis han havde en idé om hun var sammen med ville han havde mulighed for at ændre sig en smule så det passede for Gabriel havde bestemt næsten fuld kontrol over sine forvandlinger. Han var trods alt i midt 20’erne og havde derfor trænet sine evner i virkelig mange år. At Gabriel så ikke rigtigt kendte denne Seth var så noget andet, men han kunne godt li at følge med i medierne udelukkende for at se om hans eget navn blev nævnt da han trods alt ikke holdte skjult for nogen at han var i Garden. Han var stolt af sin stilling som lederen af den lille gruppe og faktisk kunne han heller ikke se hvorfor han skulle arbejde når han havde røven fuld af penge. Han nikkede let med et smil da han ikke kunne se hvad han ellers skulle fyre af. Desuden var det tydeligvis en kæreste eller en anden hun kendte hun havde regnet med at se så det handlede ligeså meget om at holde den længst muligt for at kunne få sin scoring. For han havde bestemt intet imod en nem scoring som dette her ville være.

”Det lyder godt nok frækt må jeg sige. Lige før det er fristende jo” sagde han med et glimt i øjet man godt kunne se for hans maske og et let drenget og dog halvt smørret smil over sine læber. Han kunne da heller ikke lade være med at smile over hendes iver efter at gengælde kysset og hun nød den måde han behandlede hende på. Han håbede bare hun var ligeså køn under masken, men han regnede virkelig ikke med andet når han så på hende af hvad han kunne se. Han mærkede hendes arme rundt om hans hals og dette glædede ham atter for det betød han gjorde det rigtige. Han nikkede let til han nok skulle vise vej og begyndte at gå. Han holdte hende stadig i hånden, men mest af alt for han ikke skulle miste hende på vejen igennem folk og var lige nu glad for at ingen begyndte at kalde ham for Gabriel. Det ville give ham et vist forklaringsproblem som han ikke havde lyst til at have før hun var så tændt hun forhåbentligt ikke ville sige nej. Han skubbede da også et par døre op her og der som om han ikke vidste hvor de var henne på vejen selvom han godt vidste hvor han var henne. Da han fandt et rum hvor han vidste der ville være ro og hans gæster ikke ville komme hen træk han da også Leslie indtil sig for at skubbe døren i efter dem og lagde sine arme om hende for at kysse hende dybt. Han lod atter sin tunge glide over hendes læber for at presse sin tunge blidt ind i munden. Han havde bestemt tænkt sig at rive hendes kjole af for at komme ind til hendes krop.

Havde Leslie vidste det var Gabriel som hun stod foran, så havde hun uden tvivl reageret helt anderledes, både fordi hun jo gerne ville ind i varmen i Garden, men også fordi hun jo var kærester med Seth, som hun uanset hvor lidt hun end ønskede at indrømme det, holdt skræmmende meget af. Men hun var fuld lige nu og hun troede virkelig det var Seth hun kyssede på. Hun var virkelig en nem ung kvinde, og hun vidste det godt selv. Der skulle ikke meget til at overtale hende til noget som helst, hun var altid med på den værste og gjorde hvad hun ville når hun ville, lige nu var det, det her hun ville.
Hun blinkede flirtende til ham, selvom det måske virkede underligt at flirte med sin kæreste, eller det troede hun jo. "Er du sikker på, at du kan holde til det?" spurgte hun med en sensuel undertone, hun kunne jo se glimtet i hans øje og det smil som var på hans læber. Hun havde ikke så mange skrubbeler omkring hvordan han så ud under masken, hun troede jo at hun vidste præcis hvem der gemte sig bag den.
Hun tog i mod hans hånd og lod ham vise vej, selvom det for hende virkede som om, at han var ligeså lost omkring, hvor de skulle gå hen, som hun selv var. Det var jo ikke fordi hun havde været her før og det regnede hun heller ikke med at Seth havde. Hun grinte let da han endelig fandt et rum, hvor han trak hende med ind og lukkede døren efter dem. Hun lod sig blive trukket indtil ham og gengældte kysset uden at tøve et eneste sekund. Hun begyndte ivrigt at knappe hans jakke op, derefter vesten og skjorten, for at blotte hans overkrop, som hun lod sine fingre rive lidt ned af. Der var noget galt. Hans overkrop mærkedes forkert. Ikke dårligt, men bare ikke som Seths overkrop. Hun blev dog revet ud af sine tanker, da hun mærkede hans tunge og gjorde plads til ham. Hun følte sig utrolig ivrig, som hun lod sine hænder finde vej til hans bælte, som hun åbnede. Hvorfor i alverden havde han også så meget tøj på? Det var jo kun i vejen. Hun slap kysset og bevægede sine læber ned af hans hals og trak ham endnu tættere på sig, selvom de nærmest ikke kunne komme tættere på hinanden på grund af tøjet.

Og selv hvis Gabriel havde vidst at Leslie var kærester med Seth og han lignede ham en smule mindre så havde han rig mulighed for at ændre på sit udseende da han trods alt var metamorpmagus. Så hvis hun i løbet af aften ville påpege noget var forkert ville han udnytte hun var fuld nok til at tro på ham at noget havde været der hele tiden. For Gabriel var ganske udspekuleret og hvis der var noget han ville have så tog han det også. Intet kunne holde ham tilbage og slet ikke når det handlede om en smuk kvinde. Og det var uden han præcist kunne se hvor smuk hun var pga. masken.

”Jeg kan holde til det meste” sagde han med et glimt i øjet og sit kække smil over sine læber. Lige nu var han en anelse irriteret på masken for han ville gerne være sikker på hun var ligeså smuk under den som hendes krop udgav sig for, men ellers var det ikke værre end når han havde fjernet den at afvise hende igen for det var ikke fordi Gabriel havde de helt store nykker. Han selv havde heller ingen tålmodighed og listede derfor stille hendes maske af for han ville se hvad han havde scoret og gjorde det ganske langsomt og sensuelt mens han stadig holdte deres kys for hun ikke bare sådan lige skulle opdage det med det samme. Han mærkede hun hev ham indtil sig og bandede lavt for sig selv. Han vidste godt han selv havde meget tøj på, men omvendt havde hun fjernet en god del af det. Hun betvivlede det da heller ikke for mange sekunder da han brugte et enkelt riv for at få hendes kjole op da han var ganske utålmodig nu hvor han havde set hvor smuk hun var. Så måtte han jo bare erstatte hendes kjole bagefter. Det var en smal sag og så måtte hun jo bruge noget af Dacodas hjem eller låne en jakke af ham. Det var i hvert fald det sidste han tænkte på lige nu. Han hev ned i hendes trusser for han ville ikke holde sig tilbage. Det kunne godt være det virkede som om der ikke skulle meget til for at tænde ham, men faktisk var det mest af alt spændingen i han ikke havde vidst hvordan hun så ud indtil nu og han tydeligvis havde fingre i en andens kæreste der gjorde det meste for ham.

"Narj, det tror jeg når jeg ser det," sagde Leslie en smule udfordrende, hun kendte jo Seth, hun vidste godt hvordan hun kunne tale til ham, og hun vidste han kunne tåle noget sjov på den måde. I bedste tilfælde, ville det måske endda bare tænde ham mere. Hun tænkte ikke rigtigt over masken, ikke foruden at de var lidt i vejen, når de stod og kyssede så intenst, men hun troede jo, at hun vidste præcis hvem der gemte sig bag masken. Hun skulle nok blive klogere. Hun holdt kysset med ham, selvom hun kunne mærke hendes maske blev fjernet, selvom hun ikke havde mærket det til at starte med, men først da han stort set havde fået den af hende. Hun brød kysset, men holdt sine læber tæt på hans, "Du snyder," hviskede hun stille mod hans læber og blinkede til ham, før hun genoptog kysset. Hun var mest irriteret på hans maske, fordi hun mente den var i vejen, hun nåede dog ikke at tænke videre over det, før hun hørte lyden af stof som blev revet fra hinanden, hvilket fik hende til at spærre øjnene op, "Nu kommer du kræftdæleme snart over knæet," sagde hun, dog med et smil på læberne og et drillende glimt i øjet. Hun var nok for fuld til, at tænke så langt, at hun jo også skulle ud herfra og hjem på et tidspunkt, nu i en ødelagt kjole, men mon ikke lidt magi kunne fikse den igen, hvis det endelig skulle være.
Hun rev ned i hans bukser, da hun virkelig kunne mærke hun var blevet ivrig, og lod så sin kjole glide ned af hendes krop til den landede på gulvet, hvilket efterlod hendes krop tilbage i kun g-strege og stiletterne, og trak ham så helt ind til sig, "Hvordan vil du ha' mig?" spurgte hun nærmest tiggende og kyssede ham ned af halsen.

”Men kan jeg skam” sagde han med et glimt i øjet da han bestemt ikke sagde nej til det meste. Det var ikke fordi han havde de helt vilde grænser hvis han skulle være ærlig. Så længe det handlede om sex i hvert fald og hvorfor dog sige nej til en smuk kvinde? ”Jeg må gerne” sagde han med et glimt i øjet og kunne slet ikke lade være med at smile kækt for sig selv da han selv synes det var ganske fair at han bestemte at hun skulle have sin maske af og han ikke skulle. Han var dog glad for hun ikke gjorde mere ved det og tog hans maske af, men nu snød han så måske også blot ekstra ved at fjerne hendes tøj i stedet for så hun lidt glemte alt om det igen mens han gengældte hendes kys. ”Hvad nu hvis jeg ikke har noget imod det? Har du tænkt over det?” spurgte han ganske drilende og regnede bestemt med at sikre sig hun havde noget lappet sammen når hun skulle videre. Mest af alt fordi hun ikke skulle overfaldes på vejen hjem.

Han lod hende rive ned i hans bukser hvortil han ikke svarede hende, men skubbede hende blot op af væggen hvortil han hev ned i hendes trusser og hans egne boxers og stødte op i hende så hun vendte med hovedet ind mod væggen. Ikke fordi han ikke ville se på hende for hun var trods alt smuk, men han ville ikke risikere hun fjernede hans maske. Desuden var det kun en start stilling. Efter noget tid skiftede han da også stilling og gjorde det da også et par gange inden han kom oppe i hende henne på sengen. Det var også først efter andet skift han havde fjernet sin maske da han havde valgt at kysse hende der og synes den var i vejen og nu hvor de var i gang og hun var fuld så kom hun næppe til at fokusere på han ikke var hendes lille kæreste.


-- Timebreak --

Dagen efter vågnede Gabriel da også op og en smule mod forventning var hun stadig at finde i han seng. Ikke at det gjorde ham det mindste, men han havde ikke regnet med det. Han puffede da også blidt til hende da hun var gået ud som et lys hvortil han rejste sig op for at hive et par boxers på. Det var trods alt hans hjem så han var faktisk ligeglad. Han fandt sin stav og svang den let for ligesom at få de værste syninger sammen igen, men man kunne godt se den havde været revet i stykker. ”Vågn op prinsesse. Jeg har ikke hele dagen” sagde han højt nok til hun ville vågne af det og regnede med det var alkoholen. Nok lignede han på visse punkter Seth, men det var ganske tydeligt at han ikke var.

Leslie havde været så fuld, at hun ikke havde tænkt det mindste over, at da Gabriel havde smidt masken, havde det ikke været Seth, som havde gemt sig bag den. Da de var blevet færdige, var hun gået ud som et lys, og vågnede ikke før dagen efter, da hun mærkede et blidt puf, hvilket fik hende til, at komme med nogle lidt klagende lyde og vendte sig om på den anden side. Tømmermændene stod for døren og det føltes som om, at de brugte hendes hoved som hammer. "Skal du snakke så hørt?" mumlede hun lettere irriteret, før den mandlige stemme gentog sig i hendes hoved. Det var ikke Seths stemme. Var hun hjemme? Var det Collin eller Alastair? Nej, deres stemmer havde hun trods alt også hørt så mange gange, at hun ville kunne skille dem fra tusind andre mande stemmer.
Hun glippede et par gange med øjnene, for at vende sine øjne til lyset, før hun kunne åbne dem helt. Hun satte sig op i sengen med blikket direkte på manden foran hende. "Du er ikke Seth," fløj det åbenlyse ud af hendes mund. Hun førte en hånd i gennem det ret så ulet hår. Det skete bare ikke. Hvorfor i al verden havde Seth også stolet på hende? Hun tog sin kjole på, som han havde lappet mere eller mindre sammen. Hun satte håret op i en lidt tilfældig knold, så det ikke så så afslørende ud. Hun gik mod døren, men stoppede op lige som hun skulle til, at tage i håndtaget og mærkede hvordan al blod forlod hendes ansigt, som hun vendte sig mod manden igen. "Du er Gabriel Mason," lød det overrasket fra hende. Hvorfor i al verden var Dødsgardens leder gået i seng med hende? Hun var en Marsters. "Jeg.. Jeg må hellere komme hjem.." sagde hun lavmeldt, da hun virkelig ikke vidste, hvad hun ellers skulle sige, det var ikke ligefrem hver dag, man stod for en så magtfuld mand som ham.
Hun skyndte sig da også ud af døren og forlod slottet. Hun vidste ikke hvad hun ellers skulle gøre. Hun tranferede sig hjem, tog sig et langt bad, mens tankerne angreb hendes hjerne. Skulle hun sige det til Seth, eller skulle hun lade vær? Den nemme løsning var jo helt klart, at lade vær. Men hun havde lovet sig selv, at hvis hun virkelig skulle være i et forhold, så skulle hun også give sig selv hundrede procent i det. Med den bagtanke, fik hun da også noget rent tøj på, en anelse mere udfordrende end det plejede, da det trods alt egentlig var en bluse som havde en længde hvortil man normalvis skulle have et par bukser eller sådan noget til, så hun skulle nok ikke løfte armene alt for højt, hvis de ikke skulle afsløre hendes sorte hotpants. Hun tranferede sig til en gyde nær Seths lejlighed, hvorfra hun kunne gå det sidste stykke til hans opgang, hvor hun trykkede på dørtelefonen og afventede han ville bosse hende ind. Hun fattede virkelig ikke, hvorfor en fuldblodsmagiker som ham, gad bo sådanne et sted, men det måtte han jo selvom, så længe han ikke tvang hende til det.

Nyt Outfit
Seth Engel Minore York Seth Engel Minore York

Seth selv havde sovet længe for en gangs skyld, men han følte måske også lidt han havde fortjent det når de arbejdede så hårdt på albummet så de snart kunne komme på turné. En ting han glædede sig til selvom han måtte indrømme han blev en anelse for hans forhold med Leslie når det var den tid. Mest af alt fordi han var en anelse bange for at fucke op, men han var også af den filosofi at hvis han tænkte den slags så ville det helt sikkert bare ske og derfor havde han slet ikke den tanke. Seth selv var så mugglersympatisør så det var derfor han boede hvor han gjorde. Og så var det bare tæt på byen og passede fint med hvor de 3 andre i bandet boede og de havde kunne have plads til studie og træningsrum i hver sin lejlighed så han nød hvor han boede. Seth kørte en hånd igennem sit hår for at rette det da det ringede på døren efter han havde råbt på en Ashton der skulle åbne døren som tydeligt ikke var hjemme. Han hoppede derfor i et par boxers. ”Jeg kommer, jeg kommer!” råbte han af døren usikker på om personen på den anden side ville kunne høre det inden han ligesom kom hen til døren. Et bredt og kærligt smil kom dog hurtigt frem på hans læber ved synet af hans sexy kæreste. Han lagde sine arme om hende og hev hende indtil sig. ”Hey sexy” sagde han med et kækt smil over sine læber og gav hende et kys. ”Du var godt nok sent ude i går. Hvor blev du af?” spurgte han med et smil da de trods alt havde haft en aftale om hun skulle komme hurtigt hjem. Han havde virkelig ikke forståelse for at hun ville hænge ud med sådan nogle blodfanatikkere, men det måtte hun jo om. Bare hun ikke tvang ham til at gøre det samme. Det var godt nok ikke hans stil hvis han skulle være ærlig.

”Ej er jeg ikke? Det vidste jeg sørme ikke” sagde han med et ganske let grin da Gabriel faktisk var ret så ligeglad med at hun havde været sin kæreste utro. Hun var gudesmuk og det ville han bestemt ikke gå og benægte. Han fik ofte hvad han ville når det kom til en smuk kvinde så derfor kunne han ikke se hvorfor han havde skulle holde sig igen pga. sådan et lille ubetydeligt faktum som at hun faktisk havde en kæreste som ikke var ham. Han lod hende samle sit tøj op og betragtede hende ganske let med et selvtilfreds smil over sine læber. ”Du er virkelig ikke til at skjule noget for prinsesse” blinkede han ganske let til hende og vidste godt et sted at det her beviste en af hans store svagheder. Dog var den ikke så stor at han ville gå i døden for at være med en smuk kvinde. Det var kun Dacoda og Cillian der kunne få ham helt derud. ”Må du nok heller, men du er velkommen til at komme tilbage og især når du er færdig med din lille kæreste” sagde han med et ganske let smil og lod hende gå ud af døren da han virkelig ikke var typen der gad bruge tid på at stoppe en kvinde. Det var trods alt blot sex.


//Out

Leslie så på Gabriel med et overrasket blik, da han sagde hun var velkommen tilbage, efter hun ikke havde svaret på noget af det andet. Ikke fordi hun ikke ville, men ganske simpelt fordi hun ikke vidste hvad hun skulle sige. Hun havde virkelig troet, at hun ville være bedre i et forhold end det her. Så længe havde hende og Seth jo heller ikke været kærester. "Det skriver jeg mig bag øret," sagde hun inden hun forlod rummet.

Som hun kunne høre Seths stemme på den anden side af døren, havde hun ærligt talt mest lyst til, at gå igen. Det her var en af grundene til, at hun aldrig havde været i et forhold før. Hun var et stort fuck-up, så hvorfor var det lige, at hun havde været så naiv og stole på sig selv nok til, at indgå et? Hun havde det underligt i hele kroppen. Det var som om der var blevet revet en del af hendes hjerte ud og nogen havde brugt det som boksepude, kun for at sætte det ind igen. Hun nåede dårligt, at reagere på, at Seth åbnede døren kun iført boksers, før han havde hevet hende indtil ham og hun mærkede hans arme omkring. Hvordan havde hun ikke kunne se, at det ikke havde været Seth, men Gabriel? Et hakkende suk lød fra hende, "Hey you," sagde hun og lagde armene om ham også og kort kyssede hans hals, før hun gengældte hans kys på munden.
Hun slap ham roligt igen og så på ham, da han spørgsmål lød, hvilket fik hende til at ryste ganske langsomt på hovedet, mens hun satte hænderne i siderne på sig selv. "Jeg sagde til dig, at du ikke skulle stole på mig.." sagde hun stille med blikket mod gulvet, da hun virkelig ikke kunne se på ham lige nu, især når han samtidig stod i mere eller mindre ingen ting foran hende. Men det ville nok ikke være hendes bedste træk, at hoppe på ham og så bagefter smide bomben om, at hun havde været ham utro. Alligevel vendte hun blikket tilbage på ham, men det gjorde det ikke nemmere, når han stod der med sit charmende smil og bare overkrop. "Jeg var fuld og skæv, og jeg troede han var dig," forklarede hun stille og lagde armene over kors, en eller anden indre forsvarsmekanisme som slog til, for at passe på sig selv.

Seth var jo heller ikke selv verdens bedste i et forhold, men det var jo heller ikke helt Leslies skyld. For det første havde det været et maskebal og for det andet så lignede Gabriel ham en anelse så det var ikke fordi Seth ikke ville kunne tilgive hende. Han var jo også selv stadig en anelse glad for Heather, men han havde brændt den bro og var faldet head over hills for Leslie på stedet. Han smilede ved armene om sig og kysset på halsen. Det fik ham til at bide sig selv ganske let i læben inden hun havde gengældt hans kys. Han lod hende slippe sig og hævede det ene øjenbryn ved hendes ord om han ikke skulle stole på hende. ”Hvad snakker du om skat? Jeg bryder mig ikke om Mason” sagde han stille og træk hende indtil sig for at kysse hende på panden da han godt lidt kunne regne ud hvor den her samtale ville ende henne. ”Hvad skete der smukke?” spurgte han stille og med en blid stemme ligeglad med om hun ville stå så tæt på ham når hun tydeligt havde noget på hjertet. Seth var dog lidt ligeglad. Han ville jo godt kunne tilgive det. Og da især når hun havde troet det var ham.
Han ville så heller ikke ligge ord i hendes mund og det var derfor han kun spurgte på den der måde og ikke antog hvad der var sket og ikke sket. Så ville hun da helt sikkert bare gå i hak og ikke komme ud med hvad det var hun ønskede.

Leslie kunne slet ikke finde hoved eller hale i, hvad der skete inden i hendes krop lige nu. Hvordan kunne hun være så glad for et andet menneske? Jo selvfølgelig var hun også glad for Alastair og Collin, men med Seth var det noget helt andet og det var ikke fordi han havde det blod han nu engang havde. Han rørte noget inden i hende, som ingen andre før havde gjort og det var ved at skræmme livet af hende. Hun havde det som om nogen var ved at kvæle hende, som om nogen var ved at tage livet fra hende, næsten ligesom dengang hun var blevet overfaldet af Kaya. Dengang havde det selvfølgelig bare været af helt andre årsager.
Hun kæmpede en hård indre kamp, hun var vant til fra børnehjemmet, at hvis man viste følelser fik man tæsk, hvis man græd fik man endnu flere. "Jeg snakker ikke om Mason. Jeg snakker om at du gav mig en tillid, som du aldrig skulle have givet mig, for nu har jeg brudt den," svarede hun med en stemme som hakkede en smule, selvom hun gennem årene var blevet virkelig god til, at styre den, men lige nu var det svært for hende, især da han hev hende indtil ham og hun mærkede kysset på sin pande.
Da han spurgte hvad der skete, knækkede filmen for hende. Hun trak sig fra ham. Hun nægtede at tro på, at han ikke allerede nu havde regnet det ud, men måske han bare gerne ville høre hende sige det? Hendes grøn-blå øjne flakkede rundt på hans ansigt, men så kun alle andre steder, end i hans øjne. Hun kunne ikke se ham i øjnene. Hun vidste ikke om det her betød at han ville gå fra hende eller hvad der skulle ske. "Det var et maskebal. Jeg.. Jeg troede Gabriel var dig," sagde hun og rømmede sig lidt. I bund og grund havde hun vel bare gjort mod ham, som han havde gjort mod Alex dengang, udover at Leslie ikke havde jo det bevidst, da hun oprigtigt havde troet det var Seth. Hun trådte et skidt tilbage, væk fra ham, da hun var vant til, at med dårligt nyt kom tæsk, eller som det mindste en lussing eller to, hvilket nok lidt var det hun forberedte sig på fra hans side af nu, selvom hun efterhånden kendte ham godt nok til, at vide, at det kunne han ikke finde på - så var det i hvert fald under helt andre omstændigheder og helt andre steder, som foreksempel i soveværelset, hvor hun så også selv mere eller mindre bad om det.

Seth var også enormt glad for Leslie og selvom han havde prøvet den følelse før havde den kun været så stærk når det kom til Heather og Leslie. Og selv ved Heather havde det skræmt ham helt enormt meget og han havde endt med at fucke det op. Kort tid efter havde Leslie fejet hans ben fuldstændig væk og Seth var jo ligeså bange for den følelse som hun selv var. Han plejede at skubbe dem væk han virkelig elskede. Det var faktisk kun Kaya der stadig var i hans liv på det punkt og det var kun fordi hun var en veninde. For ikke at nævne Kaya var ligeså så de skubbede hinanden væk og hev hinanden tilbage og alligevel var det ikke helt det samme for det var venskabsfølelser.


”Og hva så hvis du har skat? Det kunne ligeså godt have været mig der havde fucket up honey. Har jo sagt til dig at two wrongs makes it right” sagde han med et ganske let smil over sine læber da han faktisk ikke tog hvad end hun havde at sige så tungt. Uanset hvad hun havde gjort havde det jo ligeså godt kunne være ham der havde gjort det. Han mærkede hun træk sig fra ham og hævede ganske let det ene øjenbryn. ”Så du prøver at sige du har været mig utro med Gabriel Mason?” spurgte han ganske roligt for ligesom at hjælpe hende i hendes ord da der ikke var en grund til at skælde hende ud. Det ville jo ikke ændre hvad der var sket. Seth lagde derfor sine arme om hende igen og træk hende indtil sig. Han ville heller aldrig slå hende. Han var bare ikke den slags fyr. ”Skat jeg elsker dig no matter what. Det er det vigtigste er det ikke?” spurgte han ganske stille og kyssede hende ganske blidt på panden. Jo han ville da være såret over hun havde været ham utro, men hvis hun oprigtigt havde troet på at han var Gabriel så måtte de jo have nogle fælles træk han ikke selv kunne se og han stolede på hendes ord. Hvis man skulle bevise noget var det jo også bare mistillid.

Leslie var vant til at folk kom og forsvandt ud af hendes liv, sådan havde det været siden hun havde været ti år, hvor hendes forældre havde været de første til, at blive taget fra hende. Den dag ville hun aldrig glemme, hun havde stadig mareridt om det. Hun kunne vågne midt om natten badende i sved og vække sig selv i skrig og gråd. Heldigvis var det ikke sket mens hun havde sovet sammen med nogen, kun når hun var alene.
Hun fattede slet ikke, hvordan Seth kunne tage det så roligt. "Men det var ikke dig, det var mig. Så du er ikke sur?" spurgte hun uforstående overfor, hvorfor han reagerede som han gjorde. Gad vide om det havde noget at gøre med hendes påklædning? et sted ville det ikke komme bag på hende, det havde jo også lidt været hendes mening, at få ham til at fokusere på det, i stedet for hvad hun fortalte ham.
Hun nikkede langsomt, "Ja," svarede hun ærligt, da han spurgte. Måske hun ikke burde havde fortalt ham det, men han tog det langt pænere end hun havde forventet. "Men jeg troede han var dig. Jeg ville aldrig have gjort det, hvis jeg havde vidst han ikke var dig," forsvarede hun sig med, og vendte blikket mod gulvet.
Hun gipsede stille, da hun mærkede hans arme omkring sig og lod ham trække sig indtil ham. Lidt forsigtigt lagde hun sine arme omkring ham også. Selvom det godt nok var svært, at koncentrer sig når han stadig stod der i mere eller mindre ingenting foran hende. Hendes hjerte gik fuldstændig i stå og hun stivende på stedet. Hun stirrede på ham, som var han lige faldet ned fra himlen og landet foran hende. Elskede han hende? Hun kunne slet ikke få et eneste ord ud over sine læber. Hun havde ikke hørt de ord i over halvdelen af sit liv. Og heller ikke selv sagt dem for den sags skyld. Der gik et par sekunder før hun ligesom kom i tanke om, at det at trække vejret igen, nok ville være en god idé. Hendes hjerte sad helt oppe i hendes hals, som hun kastede sig i hans arme og fangede hans læber i et dybt, intenst kys. "Jeg elsker også dig," sagde hun stille mod hans læber, før hun genoptog kysset.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 11:47 pm

Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej hvorfor en i alverden skulle jeg dog ville være sur på dig baby? Jeg var din søster utro og alligevel gav du mig en chance. Jeg har jo bare fået hvad jeg har fortjent” sagde han roligt og med et ganske let nik. Hvorfor skulle han dog blive sur på hende over den slags? Det ville jo være dumt. Ikke alene så virkede det til at det for det første var et uheld og for det andet så kunne han ikke se hvorfor hun skulle gøre det for at såre ham. Det kunne ligeså godt være ham selv der havde fucket op og så ville han da til en hver tid håbe at hun tog det ligeså pænt. Hendes tøj gjorde det ikke mindre nemt ikke at være sur på hende dog, men i bund og grund var det faktisk mere at han var glad for det ikke var ham der havde fucket op og han ligeså godt kunne have gjort det som hun jo så havde gjort nu.
”Du mener simpelthen jeg ligner Gabriel Mason? Er det nu jeg skal være fornærmet?” spurgte han med et ganske let grin da det nærmest var værre end det faktum hun havde været ham utro. Sådan en mugglerhader som Gabriel var slet ikke noget som Seth ville røre med en ildtang. Det kunne han slet ikke sætte sig ind i at de skulle ligne hinanden. Han smilede da hun lod sig hive ind mod ham og var godt klar over han nok havde ramt noget ømt da han denne gang havde sat ord på hans følelser for hende. ”Jeg er også dejlig” hviskede han ganske drillende og lod sine læber fange af hendes igen i et kys inden han brød det og løftede hende op i sin favn så hun ville have sine ben over hans ene arm. ”Men hvis jeg rør en pige når vi skal på turné så vil jeg ikke høre noget ilde for det din lille vildbasse og så skal jeg nok lade være med at være fornærmet over du sammenligner mig med en fra Garden” sagde han med et ganske let glimt i øjet og bær hende ind mod sin seng. Ikke fordi Seth havde et specielt behov for at visse ting skulle foregå i en seng, men fordi han havde behov for at udnytte deres tøj og for virkelig at understrege helt igennem hvor højt han elskede hende for det var han slet ikke i tvivl om han gjorde.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Kaya on Tors aug 17, 2017 7:57 am

Leslie rynkede lidt på panden, da Seths spørgsmål lød, da svaret virkelig gav sig selv i hendes hoved, men som han uddybede, kunne hun med det samme godt se, hvor han ville hen med, at han ikke var sur. "Yeah well, når du siger det på den måde," sagde hun og trak lidt på den ene skulder, hun kunne jo ikke rigtigt modsige ham. Han havde været Alex utro og Leslie var alligevel blevet kærester med ham, så ja, på et punkt havde hun vel bare gjort mod ham som han havde gjort mod hendes søster.

Hun satte en eftertænksom pegefinger mod sin hage og tappede lidt på den, mens hun lods som om hun studerede hans ansigt meget nøje, "Måske lidt," svarede hun morende og blinkede drillende til ham, bare fordi han nu selv havde spurgt og det ville ikke være nær så sjovt, at sige ham imod. Desuden havde Gabriel haft maske på, og Leslie havde været fuld og skæv. Det måtte være en god nok undskyldning. Hun stolede underligt nok på ham, når han sagde han tilgav hende, i hvert fald. Der skulle ellers meget til før hun stolede på nogen som helst.
Hun kunne uden tvivl godt mærke, at han havde ramt et helt utroligt ømt punkt, ved at sige han elskede hende. Hun havde ikke hørt de ord i over halvdelen af sit liv, og nu stod Seth der og sagde ordene til hende. Hun var ikke engang sikker på, om hun havde vidst hvad kærlighed var, før lige præcis det her øjeblik. "Narj, du har dine øjeblikke," svarede hun stille tilbage med en drillende undertone. Hun lod ham løfte hende op og lagde sine hænder i nakken på ham med et mildt grin. Hun hævede lidt det ene øjenbryn ved hans ord, "Ingen mudd.. mugglere, og så har vi en aftale, Prince Charming," svarede hun med et skævt smil på læberne og lod sin ene pegefinger glide ganske stille og roligt op og ned af hans brystkasse. Hun smilede lidt som han bar hende ind til hans seng, "Bliver jeg straffet nu, Mr. York?" spurgte hun i en uskyldig stemme og nappede ham blidt i øret og ned af hans hals.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Admin on Man aug 28, 2017 6:17 am

”Der kan du selv se. Karma er en kælling nogle gange og for at være ærlig er jeg stadig mere vild med dig end jeg nogensinde var med Alex så jeg er blot glad for jeg fik den chance” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede ganske let for sig selv. Han kunne ikke se nogen grund til han skulle være sur på hende lige her og lige nu. Han ville så heller ikke blive det på hende senere for han havde trods alt en gang sagt det var ok og mente ikke man kunne lave det om senere.

”Fuck du fornærmer mig lige nu putte.. Jeg ligner fandme ikke Gabriel Mason eller omvendt” sagde han med et dybt opgivende suk. Det var nok det sidste han følte han gjorde. Han ville bestemt ikke sammenlignes med sådan en klaphat af en dødgardist at være. Det var jo værre end at hun havde været ham utro. ”Mine øjeblikke? Ej nu underdriver du smukke” sagde han med et glimt i øjet og rystede let på hovedet af hende mens han ikke kunne lade være med at grine af hende. Han vidste jo godt hun lige nu bare skulle drille ham. Han hævede øjenbrynet og skulle lige til at rette hende. ”Jeg lover dig jeg holder mig til en magiker smukke” sagde han med et glimt i øjet selvom han ikke kunne love han kunne holde sig fra en mugglerfødt. De var ikke til at skille fra hinanden da han kun kunne hinte kraftigt med hans skole. Han mærkede hendes finger over hans brystkasse og nikkede ganske let. ”Ja du gør så. Du skal ikke sammenligne mig med en dødsgardist din møg tøs” sagde han med et ganske let nik og måtte bide sig hårdt i læben for ikke at sukke over hendes behandling og smed hende blidt på hendes seng inden lagde sig indover hende og træk op i hendes arme for at binde dem fast til hovedgærdet inden hev op i hendes trøje og kyssede hende blidt på hendes i mellem hendes bryster og hele vejen ned over hendes mave da han lige nu gik ind for blid tortur så hun ville komme til at tigge og bede om mere.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Kaya on Ons aug 30, 2017 7:45 am

Leslie smilede lidt, "Yeah well, jeg har ikke fortalt Alex det endnu. Jeg er et forfærdeligt menneske," svarede hun og trak lidt på den ene skulder, da hun efterhånden havde vendet sig til, at det bare var sådan hun var og hvis Alex ikke vidste det, så var det bare sådan det var. Ikke fordi hun ikke holdt af sin søster, for selvfølgelig gjorde hun det, men hun havde også fundet ud af, at hendes hjerte rent faktisk virkede og måske ikke var så koldt mere, som det ellers havde været.

"Jeg er sikker på, at dit ego godt kan håndter det," sagde hun og blinkede drilsk til ham, selvom hun på et eller andet punkt godt kunne forstå ham. Det ville nok lidt svare til, at nogen sammenlignede hende med Kaya. Det ville Leslie uden tvivl også tage som et kæmpe dis og en fornærmelse uden lige. Hun grinte let, "Sjovt, jeg får ellers altid af vide, jeg overdriver," sagde hun og skød underlæben en smule frem, mens de blå øjne hvilede uskyldigt på ham. Den eneste grund til, at hun havde rettet sig selv, fra at sige mudderblod til at sige mugglere, var fordi hun vidste Seth ellers ville gøre det. Lige på det punkt ville de nok aldrig nogensinde blive enige, Leslie havde i hvert fald ikke tænkt sig, at ændre holdning, og hun tvivlede på at hun kunne overtale Seth til det, uanset hvor lidt tøj hun så end havde på og hvor høje stilletter hun hoppede i. Men det var egentlig også okay med hende. Forskelle mødes jo, som man siger. "Okay. Hvor længe er det du skal være væk?" spurgte hun, mere så hun kunne forberede sig selv mentalt på den tid hun skulle kunne klare sig uden sex, men generelt også bare uden Seth.
Hun nåede ikke at svare, før hun mærkede sengen under sig og ikke længe efter Seth over hende. Hun skulle da også lige til, at rette sig en smule op for, at fange hans læber i et kys, men den tanke måtte hun hurtigt droppe igen, da hun mærkede han tvang hendes arme op over hendes hoved og bandt dem fast til hovedgærdet, herfra var hun jo forsvarsløs. Han kunne gøre præcis hvad der passede ham og hun ville ikke kunne gøre noget. Selvfølgelig vidste hun godt, at han ville stoppe, hvis hun bad ham om det, men det havde hun ærligt talt ikke lyst til. Tværtimod. Hun måtte sig også vride sig en smule af nydelse, som hun mærkede hans kys ned af hendes blottet hud, mens hun stille og nydende sukke hans navn.

// FADE OUT

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: This Is It, The Apocalyse! (ADVARSEL) - Leslie + Gab + Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum