Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Man mar 26, 2018 2:44 am

[div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]Sted: Alfriston[/span][/div][div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]Hjemme hos Miles[/span][/div][div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]December 2054[/span][/div]@harvey [div style="text-align:center;"][a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=237040623"][/a][a style="font-size:10pt;" href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=237040623"]Outfit[/a]
[/div]
Det var gået hen og blevet december måned. Det betød at julen snart ville stå for døren og det betød dermed også at Miles var hjemme fra skolen for at skulle være på ferie. Det sneede ganske let, men det var ikke noget som Marc faktisk synes var slemt. Marc havde generelt brugt meget tid med Miles siden oktober hvor Seth var forsvundet som dug fra solen. Det var ikke fordi Marc synes han selv var forelsket i Miles, men han synes bestemt han var skøn og han nød at have være intim med ham selvom han godt vidste at Miles ikke var særlig gammel og han faktisk kunne komme i problemer for det. Marc var taget til Alfriston for at skulle se Miles og havde valgt at komme i god tid fordi han skulle finde adressen. Han havde skrevet den ned og så sig ganske let omkring for at se om han kunne finde det rigtige sted. Han fandt endelig adressen og bed sig ganske let i læben fordi han var så spændt som han var. Han tænkte da også stadig på Benji, men lige nu var det ikke Benji det handlede om. Det handlede om han skulle bruge sin dag med Miles og han havde en julegave til ham som han glædede sig til at give ham trods for der stadig var nogle dage til jul, men det ændrede ikke på at han ville se Miles pakke hans gave op her og nu. Han ville se hans reaktion på den lille gave han havde i sin pose.
Han bevægede sig hen til adressen og ringede ganske let på. Han håbede ikke at Miles' storebror ville være hjemme da han godt vidste at han sad i Azkaban og Marc fandt det ganske skræmmende. Han havde brugt meget tid på at se godt ud for Miles og kunne mærke hvordan sommerfuglene bredte sig i hans mave mens han ventede på at døren ville åbne op. Han vidste også godt at det var fjollet at være så spændt når det ikke var ham der boede der, men det var han nu alligevel. Han kunne jo godt li Miles og vil helst se sig bedst mulig ud for ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 7:09 am

[div style="text-align:center;"][a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=237133959" style="font-size:10pt;"]Outfit

[/a]
[/div]Miles havde brugt lang tid på at gøre klar til Marc kunne komme. Han havde ryddet op på sit eget værelse, selvom han ingen planer havde om, at Marc skulle derind. Han havde plakater oppe på væggen af de bands han var fan af, og selvom der var mange af dem, der ikke var Faded Exit, så var et af dem altså dem. Hans værelse var et ganske normalt teenageværelse. Han havde dog været kreativt med sit, så hans var dækket af tegninger han selv havde lavet, da hans tapet på væggen fungerede lidt som en tavle, så han altid kunne fjerne det igen for at få mere plads. Han havde sørget for, hans forældre ikke var hjemme og han vidste ikke om Max havde taget hans hint om han ikke skulle være her eller ej, da deres hjem var forholdsvis stort. Han hadede den by han boede i. Det var ikke fordi det var den mindste by, men den var omvendt heller ikke stor. Mange anså dem som værende en lille fin, charmerende engelsk by med kort afstand fra London. Som det ringede på, gik Miles med hurtige skridt mod døren, ja nærmest løb, inden han hev fat i dørhåndtaget og smilede, som han fik øje på Marc. ”Hey,” sagde han med et smil og flyttede sig fra døråbningen, så Marc kunne få lov til at komme ind. Miles blev altid glad for at se ham. Han var generelt glad for ham, uden helt at vide hvad det betød, at han var det. Han var jo også glad for at se sine venner, så var det her anerledes? Han vidste det ikke. Han vidste bare, han kunne mærke glæden i hele sin krop, men specielt i sit brystparti og med en varme i sin maveregion. ”Du ser godt ud,” kommenterede Miles direkte og smilte varmt til ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  JeromeWinther on Lør apr 07, 2018 8:36 am

Miles mærkede Marcs arme omkring sig og lagde sine egne om ham, inden han mærkede hans læber mod sine. Han gengældte blidt kysset og smilede blidt til ham. "Ikke enig," svarede han med et smil over sine læber.  Han lagde mærke til han bed sig i underlæben, men sagde ikke noget til det. Han tog fat i hans hånd og smilede varmt til ham. Miles forstod ikke, hvilke følelser, det var han nærede for Marc. Han vidste, han havde det mærkeligt, når han så ham og mærkeligt, når han ikke var der, dog på en anden måde. Som om han følte sig tom og alt luften var blevet hevet ud ad ham. Han så på Marc over hans spørgsmål. Han havde ikke rigtigt planlagt noget specielt, men bare sørget for ingen var hjemme, da han ikke ville have hans forældre skulle vide, han brugte tid med en, der var så meget ældre end ham. I hvert fald ikke, når det var en han kyssede med. De ville nok have det fint nok ved, det var hans ven men selv det, havde de nok ikke være helt tryg ved. "Uhm, jeg havde forestillet mig vi kunne bage eller sådan noget... hvis du vil," svarede han og kløede sig nervøst i nakken med sin frie hånd. "En julegave?" spurgte han med store øjne. Han havde ikke købt noget til Marc, så den dårlige samvittighed begyndte også langsomt at melde sig. "Det havde du ikke behøvet," mumlede han for sig selv, som han gik længere ind i huset. 

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 564
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Søn apr 08, 2018 7:28 am

"Men så er det godt din mening slet ikke tæller" sagde han med et drillende glimt i øjet da han bestemt ikke synes at Miles havde ret. Han synes bestemt at Miles så langt bedre ud end han selv gjorde det. Marc var sådan set også glad for at de helt sikkert ville være hjemme. Nok mest af alt fordi han godt vidste at han ikke måtte være sammen med Miles sådan rent lovgivningsmæssigt. Han var trods alt mindreårig. Så han ville helst ikke stemples som pædofil. Ikke at han regnede med at den slags ville ske, men han var stadig ret så forsigtig med den slags efter alt det med Foresti. Også selvom Foresti aldrig havde lagt sag an mod ham. Han nikkede ganske let til hvad han havde tænkt. "Kan vi sagtens. Ikke at jeg er den bedste til at bage, men jeg er ikke helt ukendt i et køkken" sagde han med et varmt smil og nikkede ganske let blot for at understrege sin egen pointe. "Ja en julegave. Jeg ved godt vi ikke har snakket om det, men jeg havde lyst til at købe dig en" sagde han stille og sendte ham et ganske let smil. Desuden synes Marc heller ikke selv det var noget stort. Hvis han havde vidst at Miles var Faded Exit fan havde han givet ham noget merch stuff som ikke mange kunne få fingre i, men da han ikke vidste det havde han bare købt et mindre armbånd og ikke noget synderligt dyrt et. Der var et M på for både ham selv og for Miles. "Og jeg ved godt jeg ikke behøvede, men ja." sagde han stille og bed sig ganske let i læben inden han rakte den lille gave ud imod ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  JeromeWinther on Man apr 09, 2018 3:53 am


"Min mening tæller mest," svarede han med et drillende smil over sine læber, da han havde bemærket det drillende glimt der havde været i Marcs øjne. Han vidste jo også, det de havde gjort var ulovligt, men det havde ikke været noget de ikke kunne gøre ved sig selv. Han var egentlig også ligeglad. Han var jo aldrig blevet tvunget til noget og Marc var en meget forstående mand. Han smilede, da han sagde han ikke var den bedste til at bage, men han da gerne ville give det et forsøg. "Det er jeg heller ikke," pointerede han. Miles kunne dog godt lide at bage og generelt at lave mad. "En julegave?" spurgte han igen, da han helt præcis skulle forstå, hvad det var han sagde til ham. "Men jeg har ikke købt dig noget," svarede han og så væk fra ham et kort øjeblik, da han følte sig flov over han ikke havde købt noget som helst. "Men tak," svarede han videre og tog imod gaven og åbnede den. Han smilede ved armbåndet og tog det også på sin arm. "Tak," sagde han igen, inden han kyssede hans kind og tog hans hånd for at gå ud i køkkenet med ham. Han ville ikke påpege overfor ham at han var fan af Faded Exit og han havde ikke spurgt. "Åh, jeg har forresten stadig den der trøje fra festen, men den er vasket så du kan få den med hjem," sagde han og sendte ham et smil, inden han tog en opskrift bog ned fra hylden og begyndte at bladre i den. "Du kan vælge hvilken kage vi skal bage, hvis det er" sagde han med et smil og lagde sin arm om ham, mens han selv så på de mange billeder og muligheder, der var. 

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 564
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Tors apr 19, 2018 12:15 am

Han rystede ganske let på hovedet. "Nej for jeg er ældre end dig Miles så min mening tæller langt mere end din" sagde han med et ganske let grin og nikkede ganske let for sig selv. Han følte så heller ikke han burde fortælle Miles at han var kendt. Det kunne han tids nok finde ud af. De var jo ikke kærester eller noget og det var bare rart at kunne være sig selv uden at skulle være ham den kendte som de fleste vidste hvem var. Han var sikker på Miles havde en idé om at han kendte Marc fra andet end festen, men heller ikke mere end det. Det var sådan en sjældenhed og det ville Marc udnytte. Han kunne jo ikke vide at Miles faktisk var stor fan af dem og den t-shirt han havde fået af ham havde jo også været en band t-shirt så lidt vidste Miles da i hvert fald. At Miles så faktisk vidste mere end Marc troede var straks en anden sag. Marc vidste også godt at han ikke havde tvunget Miles til noget, men derfor var han stadig bange for nogen ville se anderledes på det. Og Marc havde jo faktisk spurgt indtil hans alder inden de havde lavet noget sidst. "Så skal det nok blive godt" sagde han med en mild latter da han kun var sikker på det ikke ville gå, men man kunne jo altid prøve. Han nikkede ganske let til om det var en julegave. "Det er også lige meget. Jeg havde bare lyst til det og forventede intet tilbage" sagde han stille og bed sig let i læben. De havde jo ikke aftalt noget så hvordan skulle Miles have haft en fair chance for at købe noget til Marc? Marc kunne ikke lade være med at smile bredt ved hans tak for anden gang og kys på kinden. Han vidste godt han sådan set bare kunne have spurgt om Miles var FE fan, men omvendt var det klart i de fleste medier at Marc ikke var specielt glad for tanken om når fans lagde an på ham fordi han gerne ville undgå at gå i seng med folk bare fordi de var hans fan. Det var uprofessionelt hvis man spurgte Marc.

Marc fulgte efter ham ud i køkkenet og så sig let om. Han rystede ganske let på hovedet. "Nej det er ok. Du må gerne beholde den" sagde han stille og kunne ikke lade være med at komme i tanke om hvor meget han nød at se Miles i sit tøj hvilket var så dumt at have det sådan overfor en man faktisk kun flirtede med. Det var en af fordelene ved at Miles var yngre. Marc fik den slags oplevelser over at en anden gik i hans tøj uden han følte han skulle vær den alt for store. Han begyndte at bladre i bogen og fandt noget som ikke så for svært ud og pegede på det. Marc kunne så også smelte helt over at Miles sådan holdte om ham. Det var en rar følelse. Kort tid efter begyndte de da også at gå i gang med tingene til det. Marc fik da også helt uden besvær en masse mel udover sig selv. Han vidste slet ikke hvad han gjorde. Det skete ligesom bare. "Ej hvor jeg er smuk nu" sagde han med et grin med ansigtet fuld af mel.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Young blood. Say you want me - Miles og Marc

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum