Charles+Skyler+Marc - A Night Out with Bro'

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Charles+Skyler+Marc - A Night Out with Bro'

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:48 am

Charles Micheal Lavoie | Skyler Brown
Juli 2053 - London

Marc havde lyst til at tage i byen. Han var helt sikker på at Charles havde behov for det. Han havde derfor fundet en masse alkohol frem og sat på bordet i stuen så de kunne blive noget så fulde inden de skulle ud i byen. Marc havde godt nok været sur på Charles i starten over han havde været Flora utro. Ikke kun fordi han selv kendte Flora, men også fordi Charles havde brugt så meget tid på at fortælle Marc at hvis der var noget man ikke gjorde så var det altså at være folk utro. Marc var dog kommet til fornuft og havde undret sig over hvorfor Charles overhovedet havde været utro og nu var det tid til at gå i byen og finde tøser til Charles. Det interesserede trods alt ikke Marc det mindste.
Da de var begyndt at drikke synes Marc det kunne være enormt morsomt at ligge make-up på Charles, for ja Marc synes det var legit at have make-up nu hvor han var homo. Det gik da også ganske fint. Han havde trods alt en vis træning med det allerede og alt der var gået galt var hans kindben var en anelse for mørke, men ikke noget man kunne se på en natklub.
Da klokken var ca midnat ramte han da også byen sammen med Charles og var stadig godt stiv. De sprang elegant køen over da de var blevet genkendt. En følelse som Marc stadig ikke var helt van til.

Outfit

Outfit
Charles havde meget velviljet sagt ja til at tage i byen. Det var trods alt der han nærmest levede for tiden. Det gjorde ham glad at tage i byen, for det betød at han kunne glemme alt om Flora og alt om hvad han havde gjort. Han havde efterhånden opgivet alt håb om, at han nok skulle få hende igen. Det betød selvfølgelig ikke, at han ikke gjorde et forsøg... For det gjorde han skam. Han var dog blevet overrasket over Marcs initiativ, for han havde været ret sikker på Marc stadig var sur på ham. Det var han sikkert også... men han mente nu stadig ikke Marc havde nogen ret til at være det, men det var så en hel anden side af sagen. Overraskelsen var også at se på hans tøj, da han var iført en band t-shirt med Ramones, et gammelt mugglerband som alligevel var meget fedt. Et par hulede bukser og en rød og sorts skotsternet skjorte, som selvfølgelig stod åben. Bare for at være på tværs, ja så havde han taget to forskellige converse sko på, til når han skulle ramme byen. Et par sorte med nitter, mens det andet par var med batman. Han havde taget imod alkohol med kyshånd og selvfølgelig kunne han drikke en del, for han havde efterhånden opbygget en resistens overfor påvirkningen. Der skulle i hvert fald en del til. Han var dog nået at blive godt stiv, da Marc havde besluttet sig for at de skulle have alkohol på. Charles havde selvfølgelig været den første det skulle lægges på og han måtte erkende han ikke havde meget forstand på det... så han lod bare Marc for han var ret ligeglad. Om han så var blevet sminket som en lille prinsesse, så havde han været ligeglad. Hvilket da var en god idé! Charles begyndte at lægge efter hvad han havde set Flora og Marc gøre. Lyserød øjenskygge på Marcs øjenlåg, det var jo en selvfølge. Også selvom det mest af alt kom til at sidde i en panda-cirkel rundt om hans øjne, og hans blending ikke så særlig godt ud. En lidt for tydelig rogue på hans kinder, der heller ikke passede sammen med alt det andet og selvfølgelig en shit load highlighter, så Marc lignede mere et julelys end et menneske. Charles var dog stolt. "Nu er du smuk bro!" havde han udbrudt inden det var tid til at ramme byen. Charles var blevet glad, da de var blevet genkendt og kunne springe køen over. Selvom det var lummert og der var huller i hans bukser, så var indenfor nu bedst.. Mest af alt fordi der var alkohol. "Jeg skaffer os noget at drikke.." sagde Charles, da de nåede indenfor og bevægede sig op mod baren.


Skyler var ganske vidst for ung til, at drikke i byen, ja faktisk også for ung til, overhovedet at komme ind på nogen som helst natklubber. Meeeen, det var nu ikke et større problem, end hendes forældres penge kunne løse det. Selvom de ikke vidste hun tog i byen. Hun havde fået både sig selv og et par veninder ind, og de havde været her i noget som efterhånden lignede nogle timer, så hun var blevet godt fuld.
Skyler havde et virkeligt stort temperament, så de havde også været tæt på, at komme op og slås med nogle andre tøser, som selv troede de var en helt masse, hvilket havde resulteret i, at de andre tøser var blevet smidt ud, til stor tilfredsstillelse for Skyler og hendes veninder, så det skulle selvfølgelig fejres.
Hun stod derfor oppe ved baren, med en veninde på den ene side, mens resten var ude og danse på dansegulvet. "Sky.. Se lige ham ved siden af dig.. Han ser altså ret godt ud," hviskede veninden og fniste lidt, hvilket blot fik Skyler til, at himle med øjnene, før hun vendte blikket mod fyren ved siden af hende, hvilket fik hende til, at rynke lidt på panden, hun havde set ham før, det var hun sikker på, men hun kunne ikke lige placere hvor.
"Er det ik ham fra, Faded Exit?" spurgte veninden, stadig hviskende, men alligevel en smule højt, da hun trods alt skulle snakke højt nok til, at Skyler skulle kunne høre det, men forhåbentligt lavt nok til, at fyren ikke skulle høre det. Skyler hævede kort det ene øjenbryn, og trak så lidt på skulderne, "Hvor fuck skulle jeg vide det fra.." mumlede hun, selvom nu hvor veninden havde pointeret det, godt kunne se det var ham.

"Fuck du skal lære at lægge make-up din taber" sagde han med et grin til Charles, men lod det nu blive på alligevel. Det var ikke fordi han havde et behov for at score hvis han skulle være ærlig. Nok var han endelig sprunget ud for 2 år siden som homo og han vidste godt de skulle være et sted hvor der mest var hetero fyrer, men det ændrede bare ikke på at han intet behov havde for at score lige nu. Han ville heller være der for Charles. Det var ham der var trist. Marc var så ikke sur på ham længere for han vidste godt at han ikke havde ret til det i sidste ende. Det var jo mest af alt fordi han var blevet skuffet over at Charles ikke levede op til den forestilling han havde om ham.
Han puffede blidt til sin bror da de var kommet ind og han havde fået øje på en pige som han var sikker på var sagen for Charles. Han kunne ikke se hvor ung hun var og lige nu var det måske også meget godt. "Hvad med hende der? Har du lige set hende?" spurgte han og nikkede mod pigen han var ret så sikker på så over mod dem. Om hun synes at Marc selv var køn eller ej var han faktisk ligeglad med. Han var trods alt slet ikke til piger.

"Mig? Okay, 1. Du er fucking smuk Marc.. Og det skyldes min make up. 2. Hvorfor skal jeg lære det? Det er ikke mig der går med det" sagde han med et grin. Charles havde trods alt drukket rimelig tæt, så han kunne godt mærke alkoholen. Ikke at det gjorde ham noget, for det var som sagt der, han var mest glad. Pisse langt væk, så man nærmest ikke kunne nå ham.

Han fik bestilt en øl til dem begge og rakte den ud mod Marc, da han pegede på en tøs. "Jeg prøver stadig at få Flora." mumlede han opgivende. Det gjorde han jo. Men han kunne godt regne ud, det ikke nyttede at stå og argumentere med Marc om, hvor vidt han ville få Flora tilbage eller ej. Det føltes også som om at løbet var kørt. Han vidste så heller ikke at den pige der sad der, for det første var mindre årig og for det andet, var selveste den pige, han havde været sammen med på det tidspunkt. Han tog en tår af sin øl og hev fat i Marc. "Du skal gå med derhen." sagde han bestemt inden han bevægede sig derover. "Kan jeg byde damerne på noget at drikke?" spurgte han uden at holde øje med hvordan nogen af dem så ud og så hen på Marc, som om han ville have hans godkendelse til han gjorde det rigtigt. Han havde trods alt ikke lagt an på nogen siden den nat, han havde været Flora utro.

Skyler himlede endnu engang med øjnene, da hendes veninde fniste som hun bemærkede, at drengene kiggede over i mod dem. Dog var der noget ved den ene fyr som fangede Skylers opmærksomhed. Shit. Det skete bare ikke det her. Hun havde set ham før og det var ikke fordi han var kendt og hun havde hørt deres musik. Nej det var en helt anden ting som poppede op i hendes hoved i form af minder.
Hun vendte fronten mod dem, som de kom over til dem, Skyler kunne være utroligt højrøvet, og det vidste hun godt, "Igen?" spurgte hun ret skeptisk, da den ene af dem, spurgte om han kunne byde dem på noget drikke, hvorimod veninden med det samme nikkede.
Skyler tippede hovedet lidt til den ene side, "Du burde virkelig ikke være sammen med så mange tøser, hvis du ikke engang kan genkende dem og lægge an på dem to gange," sagde hun en kende hårdt, før hun vendte sig mod sin veninde, som krammede hendes arm, "Har du været sammen med en fra Faded Exit?" spurgte veninden, hvilket fik Skyler til at vende blikket tilbage på de to fyre, "Mh, åbenbart," svarede hun blot

"Jamen nu skal du komme videre Mike. Jeg tror det er sundest lige nu" sagde han med et ganske let nik. Nok håbede han da på at Flora og Charles ville finde sammen igen, men han var nu også ret så sikker på at Flora skulle have noget tid lige nu. Et sted var det også drøn uretfærdigt når Marc selv havde en kæreste og han ville helst ikke virke som den der bror der viftede med sin lykke foran Charles. Han nikkede let til at han skulle med derover. Han forstod nu ikke helt, men det var vel fordi Mike følte han var blevet helt amatør pludselig.
Marc hævede let sit øjenbryn ved hendes udtalelse om at Mike ikke kunne huske hende. Der gik heller ikke mange sekunder før 10 øren faldt på plads. "Mike? Det er ikke hende du var utro med vel?" spurgte han ganske chokeret og vidste godt at hans bror ikke kunne lyve sig fra det her. Det føltes som om at han pludselig ikke var helt så fuld mere og det var faktisk ikke særlig rart. Flora var også hans veninde og nøj hvor han ville blive rasende hvis det var denne her pige. Det var ikke fordi han anså sin bror som at have været sammen med et helt hav af kvinder selvom han sikkert havde så han håbede lidt et sted at det var før Flora.

”Jeg har ikke lyst.” mumlede han stille for sig selv. Han var ikke bare stoppet med at elske hende, bare fordi hun havde sagt de ikke længere havde en chance og at hun ikke ville se ham igen. Nogensinde. Charles blev et kort sekund mundlam, da hun spurgte igen. Han prøvede at placere hende, da han havde været fuld den aften og samtidig efterfølgende forsøgt sit bedste på at glemme hvad der var sket og dermed også alt om hende. Han blev en anelse blegere og kløede sig i nakken. ”Hv..hvad?” spurgte han Skyler, da det var det eneste han kunne få udover sine læber, inden han så mod Marc. Han kunne næsten kun sige sandheden, for han havde ikke været sammen med nogen al den tid, ham og Flora ikke havde været sammen. ”Uhm. Ja..” svarede han og så ned i gulvet. Han anede ikke hvad han skulle stille op med sig selv. ”Marc, jeg.. undskyld.” sagde han inden han henvendte sig til Skyler igen. ”Og jeg er ked af, hvis jeg sårede sig eller noget. Men lad mig i det mindste købe en drink til dig og din veninde.” sagde han, dog stadig nervøst. Han var trods alt bange for Marc var sur på hende.

Skyler hævede let det ene øjenbryn, som Marc var den første af de to fyrer til, at opfange hvad der skete, "Utro?!" udbrød hun tydeligt overrasket, før hun vendte blikket tilbage på Charles, "Du er jo et endnu større svin end jeg først havde antaget," snærrede hun, og lagde ikke skjul på, hvor indebrændt hun var. Det var meningen, at hun skulle udnytte folk, ikke den anden vej rundt.
Dog vidste hun godt, at hun ikke skulle begynde, at skabe drama i byen, hendes far blev så sur, hver gang hun var i byen, for det første var hun jo overhovedet ikke gammel nok til, at drikke, for det andet, så var Skylers byturer stort set altid lig med nye forsider, fordi hun enten havde kysset med en eller anden random dude eller fordi hun havde været oppe i en total bitch-fight.
Hun spærrede øjnene lidt op, som Charles undskyldte til Marc, og tog sin veninde i hånden og skulle lige til, at vende rundt på de høje hæle, da han henvendte sig til hende igen. Hun slap venindens hånd igen, og gik så imod Charles, "Sårede mig? Waw, der er godt nok en som har høje tanker om sig selv, hva? Men fint, hvis du gerne vil gøre det godt igen, så ta' et billed sammen med min veninde og stik hende et par billetter til jeres næste koncert, så er alt glemt," sagde hun og stoppede op lige foran ham og sendte ham et lettere flirtende smil, bare fordi hun kunne og kunne hun udnytte det her, så gjorde hun det selvfølgelig, så hvorfor ikke gøre sin veninde glad i processen.

”Nej det ved jeg godt du ikke har, men det gør ikke mindre at det ikke er bedst” sagde han med en ganske let skæv grimasse da han faktisk ikke synes de skulle have slået op. De var det sødeste par han kendte og kunne bedre li Flora og Charles sammen end ham selv og Chris, men det var mere fordi han var selvkritisk.
Marc måtte tage fat i Mikes hånd for ikke at flippe på tøsen da hun kaldte hans bror for et svin. ”Min bror er ikke et svin at du ved det” sagde han med en let irriteret tonefald og kunne virkelig blive rasende på hende. Det var jo ikke fordi Mike havde høje tanker om sig selv af hvad han regnede med, men mere fordi han faktisk ville være sikker på han ikke havde gjort noget forkert. Det var da en ganske fair tanke at få for at være sikker på at pigen var helt ok. Han slappede dog mere af da Mike sagde undskyld og vendte blikket mod de to unge piger igen uden at vide præcis hvor unge de var. Han var stadig ganske sikker på at de faktisk var gamle nok til at være der da han ikke kunne se andet. Han bed sig også derfor hårdt i læben og slap Mike igen da de ville have billeder af Mike og veninden. Lige nu var han anelse glad for at han var homo. Så var der vel en chance for at han ikke skulle involveres i helle denne her udnyttelsessag. Han lagde heller ikke mærke til Skyler så flirtede på hans bror for så havde han helt sikkert sagt noget til det også.


//OOG: Sorry tiden. Det er Mikes tur efter mig blot så der er styr på rækkefølgen//

"Jeg er ligeglad." svarede Charles Marc med en mørk stemme. Han var ikke interesseret i at snakke mere om Flora. Charles havde over det sidste stykke tid måtte finde sig i meget både i forhold til Flora, fra fans side, bandets side og nu også fra Skyler. Kunne folk ikke forstå, at selvom han virkede til at have det fede liv, så var det ikke altid så fucking fedt alligevel? Han havde dummet sig og han vidste det for helved godt. Men at være kendt var ensomt, og det var ikke fordi han ville have at nogen skulle have ondt af ham, han ville bare gerne slippe for at få at vide, at han var det største svin der fandtes. Kommentareren fik ham da også til at skulle til at åbne munden, inden Marc gjorde det. Han mærkede yderligere Marcs tag om sin hånd, og mens han så på Skyler og mindedes aftenen de havde været sammen, blev han irriteret. Ja, han var vel et svin og ja, han havde været sammen med en der var langt yngre end ham. Og hvad så? "Og hvad så hvis jeg er? Hvad vil nogen af Jer gøre ved det?" spurgte han med sin hæse stemme, der var mere ligeglad end tilfreds. Sådan havde han været længe, men det var især blevet tydeligt efter Flora havde været up front med ham. Han skulle nok komme sig, for det var ikke fordi Flora var hele hans liv. Hun var meget af det, sandt, men det var ikke det eneste som foregik inde i hans hoved. Hun var bare alt, han kunne sætte ord på. Nej, Charles havde ikke høje tanker om sig selv, og ja, han ville gerne gøre tingene bedre, men hvis hun ikke var interesseret, så kunne han ikke gøre noget. Charles kunne ikke huske, hvor gammel Skyler var overhovedet. Han gik dog selv i byen, da han var hendes alder, så han var ligeglad. Han havde selvfølgelig bare ikke trukket forsider for så spændende havde han slet ikke været den gang. Charles betragtede dem begynde og gå, og derefter hvordan hun bevægede sig hen mod ham, hvilket fik ham til at slippe Marcs hånd. Charles bed sig i læben, da han igen måtte finde sig i, hvordan han blev talt til. "Jeg sagde hvis, men sure thing." svarede han, og så på hende, da hun var ret tæt på. Han lagde mærke til det flirtende smil, og blinkede ganske let til hende, inden han gik over mod hendes veninde og tog et billede med hende, gav autograf og fik hendes adresse, så han kunne sende biletterne. Det var ikke fordi han gik rundt med dem. For Charles var det dog nemt at fake et smil og virke lykkelig for tilværelsen. Han så mod Marc for at signalere, han havde brug for noget at drikke omkring ... nu og helst noget der ramte.

//Nu er det Skyler <3//


Skyler så lidt på Marc, da han sagde hans bror ikke var et svin, "Jeg ved ikke, hvordan det hænger sammen i jeres verden, men i min verden, er man et svin, hvis man er sin kæreste utro," sagde hun med et hævet øjenbryn og satte en hånd i siden. Godt nok havde Skyler aldrig selv haft en kæreste, men hun var jo ikke dum, alle vidste da, at en god kæreste ikke var utro, meget længere var den vel ikke?
Hun lagde roligt armene over kors og lod blikket glide ned og op af Charles, "Så er du bare præcis ligesom alle andre fyrer. Det har jeg skam ingen planer om, at gøre noget ved," svarede hun ganske roligt. Hun vidste godt, at hun havde det med, at farer op over små ting, men igen, så var hun nok bare pige med stort P. Hun havde til gengæld høje tanker om sig selv, dermed også sagt, at hun var fuldstændig ligeglad med, hvad folk sagde bag hendes ryg, der var jo nok alligevel en grund til, at de var bag hende.
Et lettere triumferende smil meldte sig på hendes læber, da Charles blinkede til hende og gik mod hendes veninder. Skyler vendte blikket mod Marc, før hun drejede en halv omgang på hælene og stillede sig ved siden af ham, for at se til, mens hendes veninde fik ordnet det hun have drømt om længe. "Sorry, jeg kaldte din bror et svin, men du må da kunne se det bare lidt fra min side? Seriøst, jeg vidste ikke han har en kæreste," sagde hun roligt og så på Marc, selvom det var svært at holde fokus, da hun fandt sin venindens ansigtsudtryk ret priceless da Charles gik over til hende.
Hun kunne ikke lade vær med, at grine, da veninden løb halvt hvinende over mod de andre, som de var kommet med og rystede så lidt på hovedet af hende, før hun vendte blikket mod Charles, "Tak, du har lige reddet hele hendes aften," sagde hun roligt med et smil på læberne. Hun kunne godt mærke, at hun ligesom var kølet lidt ned igen.

”Han er min bror og uanset hvad er jeg sikker på han har haft sine grunde til at gøre som han gjorde” sagde han med et ganske bestemt nik. Nok også mest af alt fordi han faktisk havde lyttet på tingene da Mike havde forklaret sig. Marc havde jo haft skældt ham ud og været uvenner med ham fordi man ikke skulle være utro og slet ikke når Flora også var hans veninde så han havde følt sig enormt klemt i mellem det hele for det var svært ikke at være klemt i mellem sin bedste veninde og sin bror, men ikke desto mindre var han ikke længere sur på Mike og han håbede han havde opfanget det med hans ord for han mente dem ganske bestemt.

Han slap Mike for at lade ham gå over for at tage billeder med pigens veninde og var lige nu glad for at det ikke var ham der skulle have taget billeder. ”Jeg ved godt du ikke vidste han havde en kæreste. Nu er det også ligegyldigt for det er længe siden nu. Der er ingen grund til at være sur over det, men det giver dig ikke ret til at kalde min bror et svin. Det vil jeg heller have du undskylder for” sagde han med et ganske let nik og var da også væsentligt mere rolig lige nu. Han elskede trods alt sin bror virkelig højt og hvis man fulgte bare lidt med i medierne så var det langt fra løgn når der stod at Marc elskede sin bror enormt højt. De boede trods alt også sammen. Det var lige før at han elskede Mike højere end sin egen kæreste, men da det var på en anden måde så var det lidt noget andet.


//OOC: Mikes tur igen <3//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum