Charles+Evanna

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Charles+Evanna

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:44 am

Charles Micheal Lavoie
Juni 2054 - Omkring klokken 20.
Hotel i Italien.
Outfit


Evanna var lige kommet tilbage på hotellet efter, at have været til forretningsmøde i de sidste to timer. Selvfølgelig havde hun da ikke fri fra arbejde, selvom hun var med bandet på tour. Ingen tvivl om, at hun var helt utrolig træt. Hendes stemmebånd gjorde ondt, da hun havde sunget meget mere på den her tour end hun havde været vant til hele sit liv, og det gjorde det så ikke bedre, når hun stadig skulle arbejde ved siden af, hvilket også indebar foredrag. Det var nok ikke så underligt, at hun mere eller mindre levede af kaffe og energidrik.
Det gjorde det da heller ikke spor nemmere, at et eller andet sladderblad havde startet rygter om, at hun var Ashton utro med sin kollega Victor. Evanna var stadig jomfru for det første, og for det andet, så elskede hun virkelig Ashton utroligt højt, så det kunne hun aldrig finde på. Men selvfølgelig var der virkelig mange af deres fans, som var begyndt at skrive nogle mindre rare beskeder til hende. Både på Facebook, på hendes mail og det var også blevet til et par telefonopkald, hvor hun var blevet svinet til af nogle teenagetøser, som bestemt ikke mente hun fortjente Ashton. Hun havde dog ikke fortalt nogen det. Hun vidste jo godt, at det her var en af konsekvenserne ved, at have en kendt kæreste og hun havde hele tiden vidst hvad hun var gået indtil. Hun havde dog aldrig nogensinde troet, at det rent faktisk ville ske.
De høje hæle på hendes sko gav genlyd ned i gennem gangen, som hun gik mod sit værelse med en kop to-go kaffe i den ene hånd og sin mobil i den anden hånd. Hun stoppede op foran døren til sit værelse. Nej. Det skete bare ikke. Havde hun virkelig glemt sin nøgle til værelse derinde? Hun havde ingen idé om, hvor Skyler var henne, og hun magtede ikke engang at ringe efter hende. Hun satte sig ned ved siden af døren med ryggen op af murren, efter at have banket på og der ingen reaktion kom.


Dressed to impress


Charles havde været til en photoshoot for et eller andet italiensk magasin. Han var ikke god til varmen og havde derfor på vejen hjem derfra, købt sig en liter kold vand som han gik med i sin ene hånd. Han var bleg og solen var nærmest et ophedende helvede i sig selv og han frygtede da også, at han skulle nå at blive solskoldet inden dagen var omme. Han tog trods alt ikke imod sol som de tre andre i bandet. Det skulle ikke undre ham, at selvom han havde brugt solcreme, så havde solen smeltet sig ind gennem den og var lige nu ved at gøre hans liv til et smertehelvede. Hans tanker var på, at han nu bare ville tilbage til hotellet og slappe af. Forhåbentlig få sig noget alene tid og få afsæt fra de mange tanker, der fyldte hans kønne hoved. Han nåede da også hotellet, men det var ikke helt uden at nogen genkendte ham. Han blev derfor stoppet af to kvindelige fans, der gerne ville have taget et billede med ham og en autograf, hvilket han da også stillede op til, inden han snakkede med dem et par minutter. Han sendte dem et venligt smil som indikation på, at han skulle ind på sit hotelværelse og bevægede sig ind. Han valgte at tage elevatoren op til den etage, som deres værelser lå på og gik også ret målrettet mod Marcs, Skylers og hans eget hotelværelse. Han stoppede dog op da han fik øje på Evanna. Han sendte hende et blidt blik og et halvt smil. "Er der noget galt?" spurgte han venligt og lagde hovedet på skrå for at få ordentlig kontakt med hende. Han var trods alt lige nu en del højere end hende, da hun sad på gulvet. Han havde ikke nogen idé om hun lige var kommet eller ej, men det var også sagen ligegyldig. Han vidste, hun skulle arbejde mens hun var her, men det havde han jo ikke noget at gøre med. Han kiggede kortvarigt på hendes dør og lagde da også to og to sammen til, at grunden til at hun bare sad der nok ikke kun var for at nyde sin kaffe.

Evanna sad i sine egne tanker, som mest af alt gik på, hvordan hun skulle hænge sammen til at føre den her tour helt til ende og arbejde samtidig, når hun allerede var så flad som hun var. Hun havde godt opfanget at der gik en ned af gangen i hendes retning, men hun havde ikke bemærket hvem, så da et par blå sko og et par sorte ben stod foran hende, blev hun først en smule forvirret, før hun kiggede op og så Charles' velkendte ansigt. Hun rystede hurtigt på hovedet, "Nej, nej jeg.. Har bare låst mig ude," indrømmede hun og rejste sig op, så hun kom op i hans øjenhøjde, takket været de høje hæle på hendes stilletter.
Hun smilede lidt til ham, hun havde intet imod Charles overhovedet, heller ikke selvom hun havde hørt på Skyler i de måneder de havde datet. Hun vidste jo godt, at Skyler var god til at fremstille sig selv som guds gave til menneskeligheden, og dermed alle andre som alt muligt andet. Hun var heldigvis ikke så nervøs omkring nogen af dem mere, men det var stadig underligt for hende, at stå ansigt til ansigt med dem, men hun havde skuet meget ned for sin fandom efter hun havde mødt Ashton og været på date med ham, men da især også efter de var blevet kærester. Hendes mobil gav en kort lyd fra sig, hvilket fik hende til at se kort på den, hvortil hun mærkede hvordan alt i hende vendte sig, præcis ligesom alle de andre gange. Endnu en hade-sms. Men hendes nummer var jo også nemt at finde på internettet, da hendes arbejde krævede at folk skulle kunne få fat på hende. Hun sukkede lidt, mens hun opgivende så på sin mobil. Hun vendte dog hurtigt sin opmærksomhed tilbage på Charles, da det gik op for hende, hvor uhøfligt det egentlig var af hende, "Undskyld, det var.. Intet vigtigt," skyndte hun sig at sige og sendte ham et nyt lille smil og rømmede sig lidt, "Såh.. Nyder du at være på tour igen?" spurgte hun venligt og tog en tår af sin kaffe, før hun lagde sin mobil i baglommen, selvom der lød et par sms-lyde mere fra den.

Han så på hende med et løftet øjenbryn, da hun fortalte hun havde låst sig ude. En ærlig fejl. "Nedern, og jeg går ud fra det har været en lang dag?" medgav han med empati i sin stemme som han trak lidt på sit smilebånd. Han betragtede hende kort, da hun rejste sig og sendte hende et venligt smil. Evanna var skam en sød pige og han var glad for Ashton havde fundet lykken sammen med hende, men han hang meget fast i, at han var blevet omtalt som 'problemer'. Ikke det gjorde, han hadede hende, for det gjorde han på ingen måde, men det sårede ham uden at han ville sige noget, for det ville bare virke som om, han var oversensitiv. "Er din stav derinde?" spurgte han, da han gerne ville hjælpe hende med at komme ind, men det kunne også være hun bare ikke havde tænkt over den del. Hvad vidste han. Han så sig da også omkring for at bedømme, om der var mugglere i deres nærhed, da han havde fået et svar fra hende. Han fandt sin egen stav frem fra hans baglomme, han havde gemt bag sin t-shirt. "Alohomora" sagde han lavt, som han svang sin stav i en omvendt S-formet bevægelse.
Han vendte hovedet på skrå, da hendes mobil lød og hun kiggede på sin sms. Han prøvede at vurdere om det var vigtigt og hvad der kunne stå i sms'en, da han følte, at hendes aura forandrede sig, men han var ikke helt sikker på, om han tog fejl eller ej. Det kunne også bare være ham, der overanalyserede hende eller det var den aura, hun altid havde omkring sig. Han kendte hende trods alt ikke særlig godt. Han hørte hende sukke og hvordan hendes blik så opgivende ud, hvorefter hun sagde det ikke var noget vigtigt og lyden af hendes stemme lød mere som om, hun ville skjule noget. "Er du sikker?" spurgte han med en rolig stemme, inden han nikkede. "Ja... mere end sidst," påpegede han med et venligt smil og hørte lyden fra hendes telefon sidst. "Der er mange, der gerne vil have fat i dig," påpegede han og pegede med hovedet ned mod hendes telefon.

Evanna trak lidt på den ene skulder, "Tjah, nok ikke længere end din dag," sagde hun venligt med et roligt smil på læberne, hun kunne godt høre empatien i hans stemme, men han skulle jo ikke have ondt af hende, for hun havde jo selv valgt sit job og hun elskede sit job, men det var uden tvivl hårdt at have et fuldtidsjob, som mere eller mindre også krævede hun stod til rådighed 24/7. Plus hun havde sit fritidsjob på Den Irske Pub, og skrev sange og indspillede dem for Skyler. Derudover skulle hun jo også have tid til både Ashton og hendes venner og veninder. Det var ikke altid lige let.
Hun nikkede lidt, "Ja, den ligger trygt og godt i min taske," svarede hun og førte en hånd i gennem det lange mørkebrune hår. Hun bed sig lidt i læben, da han fandt sin stav frem og stillede sig, så hvis der skulle komme nogen forbi, så kunne de ikke se hvad han lavede. Hun hørte klik lyden fra låsen som gik op, hvortil hun vendte sig og åbnede døren, "Tak, Charles," sagde hun venligt med et taknemmeligt smil på læberne. "Vil du ha' en øl eller noget?" tilbød hun, dog en smule usikker på om det ville være upassende af hende at tilbyde ham, han var vel også på arbejde på et eller andet punkt, og i realiteten vidste hun jo ikke om han overhovedet kunne lide øl, men det var lige hvad hun havde at tilbyde, udover en tår af hendes kaffe, men det ville nok være en tand for underligt.
Hun nikkede lidt opgivende, "Helt sikker," sagde hun i en lidt trist tone, det gjorde ondt at modtage alle de beskeder, men samtidig havde hun jo vidst, hvad hun var gået ind til. Hun smilede lidt til hans svar, "Fordi Seth er med den her gang?" spurgte hun lidt ind. Hun slog dog blikket mod gulvet ved hans påpegelse og sukkede lavmeldt, "Jah.. Jeg er ikke så populær blandt jeres fans," indrømmede hun, hun havde ikke sagt noget til Ashton omkring hade-beskederne, fordi hun vidste han alligevel ikke kunne gøre noget ved det, så hun ville ikke belemre ham med det. Hun bed sig lidt i læben og vendte så blikket tilbage på ham med et mildt skuldertræk, da hun ikke rigtigt vidste hvad mere hun skulle sige til det.

Han trak lidt på skulderen. "Det kommer jo an på hvordan man føler det," svarede han venligt tilbage og sendte hende et kortvarigt smil. Han vidste jo ikke hvorfor hun egentlig var med på deres tour og derfor kunne han heller ikke vide hun lavede dobbeltarbejde. Charles vidste, at når de var på tour, så lavede de nærmest ikke andet end at arbejde hele dagen og til tider også om aftenen. De havde soundtjek, journalister, interviews på tv og photoshops, fan meets og hvad der ellers var.
Han sendte hende et akavet smil ved hendes ord. "Hvorfor brugte du så ikke den til at komme ind med?" foreslog han med en undskyldende stemme, da han ikke vidste hvor han havde hende i forhold til hvad han måtte sige og hvad han måtte drille med. Selvfølgelig, så skulle de være påpasselige, men når man var i store byer på dyre hoteller, så var hans erfaring, at ingen lagde mærke til hvad man lavede alligevel. Det skulle hun nok vænne sig til, når hun havde været med Ashton et par gange. "Så lidt," sagde han, da døren gik op og holdt den for hende, så hun kunne komme ind med sine ting. Han bed sig i læben ved hendes ord. En øl? Ikke at han ikke kunne bruge det, for det kunne han, men han var ikke sikker på han skulle tage imod det. Omvendt, så følte han også det var uhøfligt at sige nej til Ashtons kæreste. "Jo.. jo tak," svarede han med et skuldertræk og fulgte efter hende ind.
"Okay," svarede han, men kunne godt se, at hun virkede opgivende og trist. Omvendt, så ville han heller ikke tvinge hende til at snakke om det, hvis ikke det var et behov hun havde. Det kunne være hun hellere ville snakke med Ashton om det, for de to kendte trods alt hinanden. Det var mere end hvad han gjorde ved hende. Han kendte Skyler og havde hørt om Evanna derigennem, foruden de havde talt i telefon sammen. Han trak på skulderen. "Ja, også det," sagde han med et skævt smil. Der var mange grunde til, at den her var bedre end den sidste. Han holdt stadig af Skye, men han havde omvendt også en forståelse for, at hun ville noget nyt end bandet. "Sender de dig hadebeskeder?" spurgte han alvorligt og stillede sig op af væggen, inden han lod de grønne øjne være rettet alvorligt på hende.

Evanna bed sig lidt i indersiden af kinden, "Touché," svarede hun hvortil hendes læber gled op i et venligt smil. Hun var, utroligt nok, en meget smilende og udadvendt ung kvinde, på trods af alt hvad hun havde stået model til i gennem årene fra familiens Browns side af. Hun trøstede sig nok bare med, at hun vidste hvad hun havde, hun vidste ikke hvad hun kom fra, så det kunne være meget værre.
Hun kløede sig lidt i nakken, så det lange mørke hår dansede en smule, "Fordi min taske ligger derinde," svarede hun og trak en smule på den ene mundvige, så hendes læber blev til et lille smil. Hun var skam vant til store og fine hoteller, når hun var på forretningsrejser, så var det jo på firmaet regning, hvilket betød intet mindre end fem stjernet hoteller var fine noget, da det skulle se godt ud udefra. Det var egentlig ikke fordi hun selv levede i luksus, jovist hun havde en god løn, langt over gennemsnittet, men hun brugte sine penge fornuftigt - udover når hun gik i selv sving over en ny bil eller sådan noget, men så kunne hun også lægge alle pengene kontakten, uden af afdrage. Dog kunne det ikke mærkes på Evanna ligeså meget som det kunne på Skyler, at de var fra en 'familie' med mange penge.
Hun smilede som tak, da han holdt døren for hende. "Det var ikke lidt. Guderne må vide hvor længe jeg skulle ha' siddet derude, hvis jeg skulle vente på Ashton kom tilbage på et eller andet tidspunkt," sagde hun med et smil og et lidt drillende glimt i øjet, da hun trods alt gerne ville anerkende ham for at have hjulpet hende. Hun nikkede lidt da han takkede ja til en øl og gik så hen til minikøleskabt og fandet to dåseøl frem, som hun hældte op på nogle glas, stort set uden skum, men nu havde hun også arbejdet på Den Irske Pub i nogle år efterhånden som bartender og tog stadig vagter, når hun havde tid.
Hun rakte ham det ene glas og gjorde en gestus med den nu frie hånd, mod sofaen og den lænestol som stod på værelset, selvom det var et stort rum. "Var der da noget som gik galt på sidste tour?" spurgte hun som hendes smil vendte tilbage til hendes røde læber igen, selvom hun ikke var helt sikker på, om hun bevægede sig ind på et område som hun ikke burde, men han kunne jo altid sige, at han ikke ville svare, og så ville hun fuldt ud accepter det. Hun slog hurtigt blikket ned, da hans alvorlige karakter pludselig slog i gennem, mens hun nikkede lidt før hun vendte de klare blå øjne tilbage på ham med et mildt skuldertræk, "Jah.. Men jeg har ikke sagt noget til Ashton om det," svarede hun stille, det var jo klart deres fans hadede hende, hvis de troede på det dumme sladderblad som havde påstået Evanna havde været Ashton utro.

Han nikkede lidt til hendes touche, og sendte hende et venligt smil tilbage. Det var på mange måder underligt at snakke alene med hende. Et, fordi hun var Ashtons kæreste og det var rimeligt nyt. To, fordi det var Skylers søster (velvidende, at de fleste i Brown familien ikke så hende sådan) og han vidste, at de havde snakket nok om ham, til han var blevet navngivet 'problemer', og han ikke vidste hvordan han skulle føle omkring det. Et eller andet sted gjorde det ondt, for der var mange der efterhånden omtalte ham som et problem. Sådan var det uanset om hvad han gjorde kom fra hjertet og han gjorde det med de bedste intentioner. Han kunne nærmest opgive at prøve efterhånden.
Han bed sig lidt i læben ved hendes ord. "Ja, det vanskeliggør det selvfølgelig en del," svarede han med en undskyldende grimasse. Charles kom fra en rig familie, men det betød egentlig ikke han var vant til luksus eller nød det sådan specielt meget. Han var faktisk ligeglad, så længe han kunne spille konsolspil og afkoble. Han var måske også lidt mere en homeboy, for selvom han elskede at komme ud og spille i alle mulige afkroge af verden, så kunne han godt lide bare at være sig selv og stene indenfor, når der var 80 grader udenfor. Han havde som hende også flere penge end de fleste, men han vidste ikke rigtigt hvad hans skulle gøre af dem. Han brugte det primært bare på spil, instrumenter og tøj. Længe havde han dog haft arbejde ved siden af, det ikke var fordi man tjente mest på at være musiker, med mindre man havde stor succes med det.
Han gengældte hende smil, som et 'selv tak', og nikkede. "Jo," vedblev han med en rolig stemme, inden han svarede på resten. "Ellers så er der jo personalet. De kan jo se, du bor derinde," sagde han med et venligt smil. Han havde også låst sig ude for sit værelse et par gange, men det havde været under nogle andre omstændigheder, da det oftest skyldes han havde drukket lidt for meget. Han betragtede hende hælde op til dem begge og smile mildt. "Har du været bartender?" spurgte han, da det var de færreste, der mestrede den evne, inden han tog imod glasset og hævede også glasset i en venlig gestus, inden han tog en tår.
"Tjo, det kan man godt sige," sagde han med et roligt smil, da han ikke helt vidste hvordan han skulle sige det. "Der var alt det med mit utroskab en masse andet," svarede han ærligt, da han ikke ville klantre hvad han havde gjort op på Skyler. Han kunne godt finde ud af at tage ansvar for hvad han selv havde gjort, og det ville han også gerne have gjort sammen med Skyler denne gang, denne gang bare med svangerskab i stedet. Han betragtede hendes reaktion og mikmik, inden han fik øje på de klare blå øjne hun havde. "Nej... det kan jeg sådan set også godt forstå.. Hvor længe har det stået på?" spurgte han bekymret. Han ville ikke sige, at hun skulle fortælle det til ham, for han forstod godt hun ikke ville.

Havde Evanna vidste hvor meget det faktisk gik Charles på, at blive kaldt for 'Charles-problemer' så havde hun aldrig gjort det, men nu havde hun jo også troet at det var Skyler som havde ringet den dag, han havde lånt Skylers mobil til at ringe til Evanna. Det var jo ikke kun fordi Skyler havde snakket udelukkende dårligt som Charles, langt fra, men Evanna var nok bare nået til et punkt til sidst, hvor hun ikke gad lægge øre til mere, for Skyler fulgte alligevel ikke de råd som Evanna var kommet med. Desuden var Evanna nok ikke den bedste, at snakke med om kærligheds problemer, da Ashton var hendes første kæreste.
Et venligt smil meldte sig på hendes læber, "Ja, så god en magiker er jeg trods alt ikke, at jeg kan gå gennem vægge," sagde hun en smule jokende, selvom det var en smule svært, da hun ikke kendte hans humor. Hun åbnede munden en smule, "Jah, se så langt tænkte jeg ikke lige," indrømmede hun og kløede sig lidt i nakken, da hun havde haft så mange andre ting i hovedet, plus turen tilbage til receptionen ikke var nogen tiltrækkende tanke, hvis hun kunne undgå det, da der rendte en del teenage tøser rundt på hotellet, for at se om de kunne få et glimt af bandet, og dem havde hun på ingen måder lyst til at stå ansigt til ansigt med, mere end højst nødvendigt. Hun så en smule undrende på ham, over hans spørgsmål, indtil det gik op for hende, da det nok var måden hun havde hældt op på, som fik ham til at stille det spørgsmål, "Ja, eller det er jeg sådan set stadig, når jeg tager vagter på Den Irske Pub," svarede hun ærligt, med et nyt lille smil på sine læber og gengældte hans venlige gestus og tog selv en tår. Hun kunne godt lide at komme lidt ud en gang i mellem og få et afbreak fra sin hverdag. "Du arbejdede sammen med Kaya, som bartender på et tidspunkt, gjorde du ik?" spurgte hun, da hun var ret sikker på Kaya havde fortalt det på et tidspunkt.
Hun slog blikket lidt ned mod gulvet, mens hun nikkede lidt, "Yeah.." sagde hun stille, før hun vendte blikket tilbage på ham, "Det er jo bare typisk, at det kun var dig som blev udstillet som the bad guy. Skyler var jo ikke bedre selv, Luke blev så tosset på hende," sagde hun, da hun regnede med at Charles godt vidste, at Skyler også havde haft kæreste på dengang.
Hun mærkede en eller anden form for lettelse, da han sagde han godt kunne forstå hende, "Det er ikke fordi jeg vil holde det hemmeligt for ham, jeg ved bare ikke hvad han skulle bruge det til, når han alligevel ikke kan gøre noget ved det.." sagde hun og trak lidt på den ene skulder, "Siden et eller andet sladderblad påstod, jeg havde været ham utro, så en månedestid efterhånden," svarede hun og kørte en hånd i gennem det lange mærke brune hår og tog en tår mere af sin øl.

Havde Evanna vidste hvor meget det faktisk gik Charles på, at blive kaldt for 'Charles-problemer' så havde hun aldrig gjort det, men nu havde hun jo også troet at det var Skyler som havde ringet den dag, han havde lånt Skylers mobil til at ringe til Evanna. Det var jo ikke kun fordi Skyler havde snakket udelukkende dårligt som Charles, langt fra, men Evanna var nok bare nået til et punkt til sidst, hvor hun ikke gad lægge øre til mere, for Skyler fulgte alligevel ikke de råd som Evanna var kommet med. Desuden var Evanna nok ikke den bedste, at snakke med om kærligheds problemer, da Ashton var hendes første kæreste.
Et venligt smil meldte sig på hendes læber, "Ja, så god en magiker er jeg trods alt ikke, at jeg kan gå gennem vægge," sagde hun en smule jokende, selvom det var en smule svært, da hun ikke kendte hans humor. Hun åbnede munden en smule, "Jah, se så langt tænkte jeg ikke lige," indrømmede hun og kløede sig lidt i nakken, da hun havde haft så mange andre ting i hovedet, plus turen tilbage til receptionen ikke var nogen tiltrækkende tanke, hvis hun kunne undgå det, da der rendte en del teenage tøser rundt på hotellet, for at se om de kunne få et glimt af bandet, og dem havde hun på ingen måder lyst til at stå ansigt til ansigt med, mere end højst nødvendigt. Hun så en smule undrende på ham, over hans spørgsmål, indtil det gik op for hende, da det nok var måden hun havde hældt op på, som fik ham til at stille det spørgsmål, "Ja, eller det er jeg sådan set stadig, når jeg tager vagter på Den Irske Pub," svarede hun ærligt, med et nyt lille smil på sine læber og gengældte hans venlige gestus og tog selv en tår. Hun kunne godt lide at komme lidt ud en gang i mellem og få et afbreak fra sin hverdag. "Du arbejdede sammen med Kaya, som bartender på et tidspunkt, gjorde du ik?" spurgte hun, da hun var ret sikker på Kaya havde fortalt det på et tidspunkt.
Hun slog blikket lidt ned mod gulvet, mens hun nikkede lidt, "Yeah.." sagde hun stille, før hun vendte blikket tilbage på ham, "Det er jo bare typisk, at det kun var dig som blev udstillet som the bad guy. Skyler var jo ikke bedre selv, Luke blev så tosset på hende," sagde hun, da hun regnede med at Charles godt vidste, at Skyler også havde haft kæreste på dengang.
Hun mærkede en eller anden form for lettelse, da han sagde han godt kunne forstå hende, "Det er ikke fordi jeg vil holde det hemmeligt for ham, jeg ved bare ikke hvad han skulle bruge det til, når han alligevel ikke kan gøre noget ved det.." sagde hun og trak lidt på den ene skulder, "Siden et eller andet sladderblad påstod, jeg havde været ham utro, så en månedestid efterhånden," svarede hun og kørte en hånd i gennem det lange mærke brune hår og tog en tår mere af sin øl.

Han grinte lidt. "Nej, det kan vel kun drømme om at blive..." svarede han med et grin. Han var dygtig, det var slet ikke det. Han havde også sin intelligens med sig, selvom han tit opførte sig som om, at han ikke havde. Han befandt sig bare så meget på grænsen mellem magikernes verden og mugglernes verden, at han var påpasselig med at benytte sig af magi hele tiden. Han skulle trods alt hele tiden være bevidst om, at det ikke kun kunne være ham og eksempelvis Evanna, der så hvad det var han lavede. Charles var letomgængelig og han kunne grine af det meste, da han ikke tog ret mange ting særligt seriøst. Der var nogen ting, hans musik blandt andet og når det var krævet af ham, så var han det men han ville aller helst gå gennem livet fyldt med grin og gode stunder og holde fokus på det. Han vidste jo godt, at han var sin egen værste fjende og at de gange han havde haft det dårligt, der havde det meste af det været inde i hans hoved. Det havde været hans måde at tænke på og lige nu gjorde han meget for ikke at skulle tænke sådan. Han ville ikke tilbage til det sted, han var sidste år. "Du har meget arbejde," påpegede han, da hun svarede om. I Charles' erfaring var de færreste der kunne finde ud af, at hælde øl ordentligt op med mindre de havde haft træning med det eller bare var særlig ølinteresseret. Charles kunne godt lide øl, men det var langt fra hans ynglings af alt alkohol, som han kunne nævnes og han var heller ikke ligefrem enthausiast. Han havde så også stadig den holdning, at det bare skulle virke på at få promillen til at stige. "Jo..." svarede han med en spørgende tone, da han ikke vidste, hvor hun kunne vide det fra. Selvfølgelig kunne det godt være, den information var tilgængelig frit på internettet eller sådan noget, det vidste han ikke.
Som hun slog blikket ned i gulvet, bed han sig kortvarigt i læben. Han betragtede hende kort, som hun begyndte at forklare hvordan det var typisk, han blev udstillet når Skyler også var... hvad? Havde Skyler haft en kæreste? Charles så forvirret på hende, som han kunne mærke en varm, irriteret følelse gennem hans krop. "Var Skyler utro?" spurgte han direkte og lod de grønne øjne flakke rundt for at finde ro. Havde hun bedt ham om at sige undskyld, når hun havde været præcis ligesom ham?!
"Han kan gøre noget... Men det er ikke til at vide om det han gør vil gøre det værre eller bedre," svarede han med empati i sin stemme og lagde en hånd på hendes skulder for at trøste hende. Han kendte hende nok til, at det første han ville gøre var at lægge sine arme om hende. "Det er længe, du har gået med det selv," svarede han med en rolig stemme og så alvorligt på hende, inden han gav slip og tog en tår af sin egen øl.

Det var både underligt og rart, at se og høre Charles grine. Men uden tvivl mest rart. "Ja, det kunne virkelig være praktisk nogengange," svarede Evanna med et smil på de røde læber og grinte let. Selv var Evanna meget seriøs omkring sit arbejde, hun var virkelig en businesswoman med stort B. Men uden for arbejdet kunne hun sagtens grine og slappe af og være sig selv. Hun tippede hovedet lidt til den ene side, da han påpegede hun havde meget arbejde, "Jeg står til rådighed for Mr. Browns firma 24/7 og så tager jeg vagter, når jeg har tid på pubben," sagde hun og trak lidt på den ene skulder, selvom hun godt videste det var underligt, at hun omtalte sin adoptivfar som Mr. Brown. Det havde Ashton også haft svært ved at forholde sig til i starten. "Oh og deltidspsykolog for Skyler," tilføjede hun med et varmt smil på læberne og grinte let, hun ville dog ikke nævne noget om, at hun skrev sange for Skyler også, da hun ikke vidste noget om, at lige den del havde Skyler fortalt ham. Hun bed sig lidt i læben, "Jeeg.. har været veninder med Kaya siden Hogwarts," forklarede hun, da han lød spørgerne.
Evanna gav sig roligt til, at tage de høje stiletter af, da hendes fødder virkelig trængte til, at komme ned og få ordenligt fodfaste igen, uden at tænke over det ville afslører hendes tatoveringer på anklerne. Hun stoppede dog brat op og rettede sig hurtigt op igen, da hans spørgsmål lød. Åh nej. Hun mærkede sit hjerte begynde at banke en del hurtigere og hårdere end normalt. "Ja? Det.. Det troede jeg da du vidste? Har I slet ikke snakket efter aborten?" spurgte hun stille og lidt usikker på, om hun bevægede sig ind på et 'det snakker vi ikke om' område.
Hun sukkede lidt, hun vidste jo godt, at han havde en god pointe. "Jeg tror ærligt talt bare det vil gøre det værre, og lige nu skal hans fokus være på jeres koncerter og interviews, og hvad I ikke ellers skal til. Jeg kan altid fortælle ham det, når tour'en er ovre, hvis de ikke er stoppet inden," sagde hun stille og mærkede hans hånd på sin skulder, hvilket for et kort øjeblik fik hende til at stivne på stedet. Godt nok havde hun lagt meget af sin fandom på hylden, men det var stadig ret surrealistisk, at han rørte ved hende. Hun rømmede sig lidt og viftede lidt med den ene hånd, "Jeg vidste jo, hvad jeg gik indtil, da Ashton og jeg blev kærester. Jeg vidste han er kendt og jeres fans ville reagere på en eller anden måde," slog hun det lidt hen og bed sig lidt i læben, da han fjernede sin hånd igen. Hendes mobil gav et par bib mere fra sig, da et par sms'er mere kom. Hun havde virkelig lyst til, at kyle den mobil ud af vinduet.

"Nu det er noget, vi er inde på," svarede han hende med et gengældende smil, mens han forsat lo hjerteligt. Charles var seriøse om de få ting i livet, som han virkelig følte for. Det eneste han sådan virkelig rigtigt ville var musikken og han var så heldig, at han var en af de få personer i verden, der gik lov til at leve af det og være på turné og lave musik med de tre drenge, som han anså som værende hans bedstevenner. Det gik godt lige for tiden, for dem alle sammen. Seth havde en kæreste og det samme Ashton. Marc var... ja Marc, og det lod til at han var kommet sig over alt det, der havde gjort han var taget til USA for et par uger siden. Ja, selv for ham, gik det nogenlunde ordentligt. Han var begyndt at snakke med Flora igen, selvom han var usikker på hvad det egentlig skulle føre til. Der havde været en eller anden form for gnist, men han kunne ikke forklare det. "Det er stadig meget arbejde. Så kan du vel risikere at skal arbejde på mange skæve tidspunkter. Både for Mr. Brown, men også på pubben" svarede han med et skuldertræk, da han godt kunne huske sin tid som bartender. Det havde trods alt primært været nattearbejde og nogle gange tidlige aftenstimer, men primært førstnævnte. "Det kan jeg forestille mig, når jeg bliver omtalt som Charles-problemer," svarede han med et akavet smil over sine læber, da det virkede som om at Evanna vidste alt om ham, samtidig med at han havde fået en titel af dem, der var kendetegnet ved 'problemer'. "Ah... Så har du nok fået meget at vide om Seth," svarede han med en rolig stemme. Han vidste trods alt, at Seth og Kaya var bedstevenner.
Han betragtede hendes ankler kort, da han kunne se blæk komme til syne af skoene blev fjernet. Han sagde ingenting, men tog sig selv i at stirre lidt for længe, inden hans fokus vendte tilbage til samtalen. "Hvad...? Nej, ikke lige om det..." og kunne mærke det skar i hans hjerte. Hvorfor var det, han skulle undskylde? Han havde følt det var for det hele, primært med utroskaben og ikke det faktum, han ikke havde kontaktet hende. Han vidste ikke en gang kønnet på den baby, hun havde haft inde i sin mave og selvom han langt fra havde været klar til at være far og lægge sin livsstil på hylden, så gjorde det ondt.
"Jeg tror han har bedre af at vide det nu. Der er altid travlt, når man er i et band og altid nye ting at lave.. Men det er selvfølgelig op til Jer og jeg skal nok lade være med at fortælle ham det. Jeg er bare ked af, at vores fans er efter dig," pointerede han med et trist smil over sine læber. Han lagde ikke mærke til at hun stivnede ved hans berøring, men fjernede sin hånd efter nogle sekunder. "Stadigvæk," svarede han med et skuldertræk, inden han tog en tår af sin øl og satte sig på hendes seng og kiggede mod hendes mobil, da en tone lød. Han sagde ikke noget, men fornemmede virkelig stemningen i sms'en var dårlig, selvom den ikke var blevet læst. Han så undskyldende på hende i stedet, selvom det ikke var hans skyld. Han følte et eller andet sted, at deres opførsel var hans ansvar.

Evanna grinte mildt og nikkede sig enig. Hun havde aldrig rigtigt oplevet noget vildt traumatiserende i sit liv, den største trauma hun havde på sig, var hun var adopteret og ikke vidste noget om sin biologiske familie andet end hun oprindeligt kom fra Israel. Det var også derfor det var det første sprog hun havde lært sig selv, nu kunne hun over 25 forskellige sprog og gik efter at lærer alle sprog i verden, selvom hun godt vidste det var en umulig opgave hun havde sat sig selv på, men hun var da godt på vej, hvis hun selv skulle sige det. Plus hun kunne efterligne mange accenter.
Hun nikkede lidt, "Jah, altså Mr. Brown og hans kunder kan kontakte mig hele døgnet og så skal jeg stå til rådighed, men pubben der bestemmer jeg selv, hvornår jeg vil tage vagter, så det er okay, jeg kan godt li at arbejde," svarede hun med et varmt smil over de røde læber. Hendes læber gled fra hinanden i en lille sprække, "Jeg.. Nej, nej, overhovedet ikke. Eller altså.. Det kom sig af, at Skyler var virkelig vild med dig, men så var der noget med Flora og så jeres lille pige, og så blev Skyler sur, og det ene øjeblik var du noget så dejlig og det næste øjeblik var du en røv med øre.. Hendes ord, ikke mine," forklarede hun hvorefter det gik op for hende, at hun bare snakkede løs, "Ooog jeg tror bare, jeg tier stille nu.." mumlede hun og lagde armene lidt komfortablet omkring sig selv. Hun kunne godt bruge noget stærkere alkohol lige nu. Hun bed sig lidt i læben, da han snakkede om Seth, "Lad os bare sige, at jeg ved flere ting om jer, end så mange andre," sagde hun stille og kløede sig lidt i nakken, det var faktisk ret akavet det her lige pludselig.
Som hun bemærkede han stirrede på hendes ankler rømmede hun sig lidt, "Sometimes you win. Sometimes you learn" sagde hun og smilede lidt til ham, selvom han ikke spurgte indtil hendes tatoveringer, så længe han ikke spurgte indtil om hun havde flere, for det ville bare gøre det her mere akavet end det var i forvejen. "Oh.. Er.. Er du okay?" spurgte hun lidt forsigtigt og vidste ikke helt om hun turde ligge en trøstende hånd på hans skulder som han havde gjort for hende tidligere, men samlede mod til sig og lagde sin hånd blidt på hans arm i stedet for, med bekymring skrevet tydeligt i det klare blå øjne.
Hun smilede lidt til ham og fjernede sin hånd igen, "Tak, Charles, jeg skal nok fortælle ham det. Det skal du ikke være, det er jo ikke din skyld," sagde hun lidt undrende, hvorfor var han ked af det? Det var ikke hans skyld og hun var ikke hans kæreste, han havde intet ansvar i det her. Hun bed sig lidt i læben, da han satte sig på hendes seng ved siden af hende, "Jeg var selv fan og medlem af jeres fanklub, før jeg mødte Ashton, så jeg har jo set dem gøre det mod andre I har datet, inklusiv Skyler," sagde hun roligt og trak lidt på den ene skulder. Hun vendte selv blikket mod sin mobil, hun havde ikke engang lyst til at læse beskederne. Hun vendte blikket tilbage på ham og trak lidt på smilebåndet, "Jeg ved ikke med dig, men jeg tror godt jeg kunne bruge noget stærkere," sagde hun i et mildt grin og rejste sig fra sengen og hentede en whisky flaske, før hun satte sig tilbage på sengen igen, denne gang dog så hun sad lidt mere afslappet.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Charles+Evanna

Indlæg  Kaya on Man sep 04, 2017 12:47 am

Han lod hendes latter smitte og sagde ikke mere til det, da den sag føltes afsluttet. Charles kunne fransk og engelsk flydende. Så kunne han en smule tysk, men det var mest ord som tak og 'jeg hedder' og føre en simpel samtale. Udover det, så havde han lært sig et par ord fra andre lande han havde været i, mest af alt for at han fx kunne sige tak på deres sprog, når Faded Exit spillede koncerter. Det var så også det. Det ville sige, efterhånden forstod han også en del svensk, men det var mest af alt på grund af Seth og ikke på grund af en altoverskyggende interesse.
Han rynkede en smule på næsen ved Mr. Brown. Dels fordi det var underligt hun ikke kaldte ham for far, dels fordi den eneste han kunne tænke på var Blake, som jo også var Mr. Brown, hvis han skulle være formel med ham. Han havde stadig mareridt om det slag, han havde fået direkte på sin næse. Ja, han var endda stadig ømsindig omkring den. Han håbede virkelig ikke, at han ville støde ind i Blair igen. Nu var det så heller ikke fordi han regnede med, at han ville få en mere da han ikke var sammen med Skyler på den måde længere. "Ja... men pas nu på dig selv i processen," svarede han med en mild stemme. Charles havde mærket på egen krop hvad meget arbejde kunne gøre ved en. Søvnløs, ængstelig, depressiv. Han havde selvfølgelig også været væk fra sit eget hjem i mange måneder på det tidspunkt og det var den første store tour de havde været på dengang. Som hun forklarede, hvordan han var blevet navngivet et problem, kunne han mærke hvordan hele hans krop og hjerte sank. Han vidste godt han havde været inde på livet af Skyler, men han vidste ikke han havde været så stort et problem, den tid han havde datet hende. Kun i forhold til deres graviditet. "Var Skyler vild med mig?" spurgte han og bed sig hårdt i læben. Han lagde det ene ben over det andet og tog sig en stor tår af sin øl - ja, han bundede den faktisk nærmest, mens han tænkte over, hvad han skulle svare. "Jeg er ked af, jeg har været så stort et problem," svarede han fraværende, inden han lod de blege grønne øjne falde på Evannas skikkelse. Han svarede ikke til hun burde tie stille. Tydeligvis var det ham, der bare burde holde sig væk fra folk for hvor end han bevægede sine fødder, skabte han problemer. Han lo af hendes ord, latteren var dog falsk. Han svarede ikke, og han havde heller ikke behov for at vide hvad hun vidste. Hverken om ham eller Seth.
"Hvor fint og sandt," kommenterede han med et lille nik. Han havde ikke rigtigt lagt mærke til om hun havde tatoveringer andre steder og var de fra deres sange, så ville han nok heller ikke lægge mærke til det, før han stod på scenen og enten selv sang ordene eller hørte dem fra Seths mund, hvor han lige pludselig ville forstå referencen, og han ville ikke kunne skjule på scenen, at det var gået op for ham. Sådanne ting var sket for ham før. Han lod de grønne øjne finde hendes blå, da han mærkede hendes hånd på sin arm. Det fik hårene på hans arm til at rejse sig, da han blev overrasket. "Ja," svarede han og bed sig kort i læben. Han vidste ikke hvad han skulle sige til det. "Så hun gjorde altså det samme..." mumlede han lavt for sig selv og blev irriteret over, at han havde sagt undskyld for, hvad han gjort. "Godt.. men det er mine fans.... og jeg vil ikke have, de behandler nogen dårligt," svarede han med en ærgelig stemme. Han vidste godt at fans til tider tog tingene til ekstremerne men direkte at skrive hadbeskeder i stedet for at holde det på nettet på et eller andet forum, Evanna med garanti aldrig ville finde, var noget helt andet. "Var du?" spurgte han overrasket, da han ikke havde regnet med det. Han nikkede. "Jo tak," sagde han og bundede resten af den smule fermenteret gær og humle, han havde tilbage og betragtede whisky flasken.Evanna havde altid kaldt sin adoptivfar for Mr. Brown eller Derek som var hans fornavn, selvom hun kun havde været seks måneder da de havde adopteret hende, så var det dét hun var blevet opdraget til. Hun smilede lidt til hans ord om, at hun skulle passe på sig selv, "Det har kørt sådan her de sidste fem år, så jeg er vant til det, men tak for din bekymring," sagde hun oprigtigt og sendte ham et smil, selvom det var ret underligt for hende, at modtage den form for omsorg fra Charles, ikke fordi hun var i tvivl om, at han var en meget omsorgsfuld person, men fordi han både var Skylers eks-flirt og Ashtons ven.
Hun hævede lidt det ene øjenbryn, "Selvfølgelig var hun det, Charles, ellers havde hun slet ikke brugt tid på dig, sneget sig væk fra skolen for, at se dig, eller fortalt dig hun var gravid," sagde hun med en blid stemme og bed sig lidt i indersiden af sin ene kind. Hun vidste ikke om Skyler ville blive sur over, at Evanna fortalte Charles den slags, men hun vidste at Charles fortjente at vide sandheden. Han fortjente at vide, at nogen holdt af ham og det at den nogen var Skyler, altså ikke sagde så lidt, da Skyler havde det med, at kun var ganske få som kom ind på livet af hende. Hun betragtede ham lidt, da han bundede sin øl, men spærrede øjnene op da hans ord lød, "Det var ikke sådan ment. Du er ikke et problem og det har du ikke været. Jeg håber for Skyler, at hun finde en fyr som kan gøre hende ligeså glad som du gjorde hende," sagde hun med et mildt smil, hun vidste jo godt, at Skyler havde reageret i alt det her, fordi Charles havde betydet meget for hende, hvis han da ikke stadig gjorde, det vidste Evanna ikke.
Hun trak lidt på den ene skulder, "Tak," sagde hun roligt, hun var glad for de tatoveringer hun havde, selvom det ikke var mange, og man kun kunne se dem, hvis hun selv valgte at man skulle kunne, da hun gerne ville se repræsentabel ud for firmaets kunder udadtil. Hendes citat fra en af deres sange, kunne man kun se, hvis hun kun havde bh eller bikini på, og det samme galt for hendes israelske flag.
Hun flyttede hurtigt hånden fra hans arm, da hun så hårene på hans arm rejste sig, da hun tog det som et tegn på, at han ikke brød sig om det. "Er du sikker? Eller altså, ikke at du skal fortælle mig noget som helst, du ikke føler for jeg skal vide, men jeg har fået af vide, jeg er ret god til at lytte," sagde hun med et lille smil på de røde læber, mens hun stadig lod sine klare blå øjne hvile i hans grønne, men hun ville ikke presse ham til, at fortælle hende noget som helst, hvis han ikke havde brug for det, hun ville bare understrege, at han sagtens kunne stole på hende. Hun nikkede lidt, "Jah, det gjorde hun. Men jeg tror ærligt talt, at hun blev mere ked af det over, at hun ikke hørte fra dig efterfølgende," gættede hun lidt, da hun selvfølgelig ikke kunne vide om det var sådan det hang sammen. Hun smilede varmt til ham, "I har flere milioner af fans fordelt over hele jorden. Du kan ikke styre så mange menneskers handlinger, det er ikke dit eller de andres ansvar, hvad jeres fans gør," sagde hun og bed sig lidt i læben. Hun grinte let og nikkede, mens hun kløede sig lidt i nakken, "Jeg har et citat fra en af jeres sange, tatoveret, så ja," indrømmede hun og mærkede en mild rødme indtage hendes kinder, som hun slog blikket en smule skamfuldt mod sengen. Hun åbnede flasken og hældt op i deres glas, da han takkede ja, og stillede så flasken på natbordet, hvorefter hun hævede glasset mod ham, "Skål," sagde hun med det efterhånden genkendelig varme smil på sine røde læber, hvorefter hun tog en tår.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum