Skyler + Charles - You Say You're Basic, You Say You're Easy

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Skyler + Charles - You Say You're Basic, You Say You're Easy

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 10, 2017 5:32 am

Charles Micheal Lavoie
Brown Herregården.
December 2054, omkring klokken 18.
Outfit


Skyler havde efterhånden affundet sig med de konsekvenser det havde haft med sig, at stå frem og afsløre at hun ikke selv havde sunget eller skrevet sine sange. Hun havde været tvangsindlagt til, at møde op til enhver sammenkomst i forbindelse med firmaet, for at vise sig fra sin bedste side og stå til ansvar for diverse journalister, som altid stod ved den røde løber, når der blev holdt fester eller sammenkomster. Hun havde skulle gøre det fra hun var kommet hjem fra touren og året ud, så hun var heldigvis snart ved vejens ende. Hun havde ikke hørt et eneste ord fra nogen af dem i bandet, men hun vidste at Ashton og Evanna havde haft et skænderi omkring det, men var blevet gode venner igen efterfølgende. Selvom det ikke havde holdt længe, før Evanna var gået fra Ashton.
Hun gik rundt derhjemme og gjorde sig klar til endnu en firma-julefrokost, hvis hun var heldig ville det være årets sidste sammenkomst, som hun ville blive tvunget med til, men hun frygtede lidt at de også ville tage hendes nytårsaften fra hende, bare lige for at understrege deres pointe. Hun rullede lidt med øjnene ved tanken og skruede lidt mere op for musikken. Hun manglede sådan set kun, at få sine øreringe i og sit armbånd på, så ville hun være klar til limousinen ville hente hende om en times tid. De fem husalfer som arbejdede for familien, fes rundt om dem selv på hele herregården, for alt skulle se perfekt ud, selvom festen ikke skulle afholdes hos dem. Hun var dog lidt spændt på om hendes forældre ville dukke op, eller om det blot var hende. De kunne jo ikke sende Evanna til disse ting mere, da hun ikke arbejdede for firmaet mere, men Skyler havde en idé om, at det kun ville være e spørgsmål om tid, før det ville gå op for dem, at de havde brug for Evanna om ikke andet så som deltid i firmaet.
Det gav et sæt i hende, da det ringede på døren, hvilket hurtigt fik hende til at tjekke sin mobil for at se hvad klokken var. Det var for tidligt for limousinen. Alligevel tog hun sine øreringe i hånden, for at tage dem i på vej ned af den store marmor trappe. "Er på vej," kaldte hun og forsatte vejen mod egetræsdøren. Normalvis ville hun have ladet husalferne åbne og hun kunne også høre, hvordan de nærmest væltede over hinanden for at nå hen og åbne døren, før hende. "Pas jeres arbejde," sagde hun roligt til dem og sendte dem et lille smil, før hun åbnede døren og hendes smil forsvandt som dug fra solen. "Charles?" spurgte hun overrasket. Var han kommet for at skælde hende mere ud eller hvad? "Hvad.. Hvad laver du her?" spurgte hun, men endte alligevel med at træde til siden, så han kunne komme indenfor.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 586
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum