(Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

(Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:39 am

* Denne tråd kommer til at indeholde vold *
Denne tråd foregår i Marts 2055.
Foregår i Krypten på Hogwarts.
Kl. 16:27
Tråden er tilegnet Luke Lynch
Spencer sad lige nu fortvivlet og vred nede i Krypten. Sidstnævnte var nok det han mest var. Cam havde virkelig pisset på ham en sidste gang. Tidligere på dagen havde han haft et stort skænderi med ham, fordi han ikke kunne huske noget som helst om, de havde været sammen og de havde haft sex. En ting var Cam ikke ville ud af skabet, noget andet var når han blev ved med at benægte sin homoseksualitet og det faktum, de havde lavet en masse sammen. Han gad det ikke mere. Det var fucking trættende og han fortjente bedre. Han sad lige nu på gulvet og så på de forskellige mennesker der forlod den sidste time, de havde været til, stod og snakkede med deres venner eller var på vej ind på Opholdsstuerne eller hvad fuck de ellers kunne lave af ting, Spencer egentlig var ret ligeglad med. Han havde bare brug for at sidde i en larm, mens stilheden rungede inde i hans hjerne. Han havde lovet sig selv så mange gange før, ham og Cam var færdige. Alligevel havde der været noget spændende ved at blive ved og han kunne ikke sætte en finger på hvad det var. Det var slut nu. Han var så vred at det udartede sig en ligegyldighed. Han var så vred, han samtidig havde ondt i hver eneste knogle i sin krop. Han var så vred og såret, han var destruktiv. Sådan havde han ikke været før alt det med Cam begyndte. Han havde ikke haft en eneste bekymring. Han havde været laid back og en dude, der tog tingene som de kom. Fucking Cam.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:39 am

Luke havde lige som så mange andre netop afsluttet dagens sidste lektion. Han havde ikke skole uniform på, selvom han burde præcis ligesom alle de andre, men han vidste godt at rektoren nok lidt havde opgivet ham. Dog var det dejligt at have sin lillebror tilbage på skolen, men det havde ikke ændret Luke. Han var en hård dreng og det ville han nok altid være, selv når man kom ind på livet af ham. Han kunne altid lave sjov, han havde altid et stort smil på læberne, som kunne få de fleste af professorene til, at vende rundt og gå den anden vej, fordi de vidste han var ude fra pædagogisk rækkevidde. Men pigerne elskede det og han vidste det. Han havde aftalt med Mayson og Tristan at de skulle mødes oppe i tårnet efter time, men han havde som altid god tid. Han kunne ligeså godt lige smutte ind med sin taske først, hvilket resulterede i, at han vendte hovedet efter et par piger, mens han forsatte med at gå mod Slytherins opholdsstue. Han nåede dog ikke så langt, før han var ved at vælte over en som havde sat sig på gulvet, af en eller anden mærkelig årsag og dermed spærrede for hans vej, "Wow, dude, jeg går total indfor chill, men ryk dog ud til siden, så vi andre slipper for at brække noget, når vi vælter over dig," sagde han og rystede på hovedet, han lød dog ikke sur.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:39 am

Spencer så op på Luke, som han var ved at vælte over ham og derefter talte til ham. Fedt, en af Cams venner. Han så på ham med et uinteresseret blik, inden hans blik lyste op af skadefro. Over sig selv. "Troede ellers vi havde aftalt at mødes her, skat," svarede han flabet tilbage, inden han rejste sig op hurtigt og så ham direkte ind i øjnene, inden han lagde en hånd på hans brystkasse for blidt at kærtegne den. Han lagde sit hoved på sned, som han lavede sine bedste bambi øjne. Han ville flirte med ham, for han kendte udfaldet. Der måtte være en grund til, Cam var så bange for ham, som han var. "Jeg synes du skal vide, jeg nød igår..." sagde han højt nok til alle kunne høre det, om de så troede det eller ej, faktum var han rørte ved ham og han indirekte lagde an på ham, velvidende Luke var hetero. "Vil du gøre det igen?" spurgte han direkte og bevægede sit hoved tæt på ham, som han lagde begge hænder mod hans bryst. Kom nu. Slå mig. Råb af mig. Gør mig fortræd. Hans tanker råbte det højt og han hungrede efter det. Giv mig hvad jeg vil have, din fucking bøsserøv. Hans hoved råbte videre, mens Spencer lagde sine læber ind mod hans kind for at give dem et blidt kys.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:40 am

Luke så ulæseligt på den unge medstuderende, da han rejste sig op og kom op i Lukes højde. Han havde egentlig bare lavet sjov. Han spærrede dog øjnene op ved den flabet kommentar, som han fik smidt verbalt direkte tilbage i hovedet. Et genkendeligt, 'don't thouch me' blik blev sendt i Spencers retningen, da han mærkede hånden mod sin brystkasse, men det var ordet 'skat' som fik vreden frem i Lukes øjne. Han greb hårdt fat i Spencers håndled, "Få dine klamme fingre væk fra mig," sagde han sammenbidt og bemærkede godt, hvordan de andre elever begyndte at kigge på dem. Enhver idiot vidste, hvor dumt det var at lægge an på Luke som fyr. "Du har præcis tre sekunder, til at fjerne sine klamme bøsse-hænder fra mig, Spencer," snerrede han og knyttede sin frie hånd og gjorde den klar til at flyve direkte mod hans ansigt, hvis han ikke bakkede væk med det samme. Men det var for sent, Luke var allerede helt oppe i det røde felt og da Spencers spørgsmål lød, begyndte han at tælle, "En," begyndte han, men kunne ikke engang færdiggøre tallene op til tre, før han lod sin knyttet næve, søge direkte mod Spencers ansigt, "Tre!" råbte han vredt og tørrede sin kind, "Fucking bøsserøv! Jeg skal fandme give dig noget at nyde!" råbte han videre og fyrede endnu en knytnæve efter Spencer, men stoppede ikke der. Han så rødt. Han pressede Spencer mod murren og bøjede sit knæ hurtigt, så det forhåbentlig ville ramme ham i maven.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:40 am

Spencer lagde mærke til hans blik, men var ligeglad. Han ville hellere ødelægges fysisk end han ville have ondt psykisk. Han ville gerne opsøge faren, hvis det betød det i to sekunder eller mindre, mindskede den smerte han havde indeni. For ham, var det måske ikke rigtigt gået op for ham, at det var fordi han kunne lide Cam som mere end bare et knald og en holdkammerat. Det havde jo netop gjort ondt på ham, at Cam ikke huskede, de var intime. Han var nu bundet til at skulle savne ham resten af sit liv, for han var sikker på, det altid ville være svært for ham. En ting var, han ikke ville springe ud, det var fint. Men ikke anerkende det de lavede sammen? Det var virkelig som om, han skammede sig. Han ville dog altid huske, den første og sidste gang, Cam rørte ved ham og hvilke følelser, det sendte gennem ham, og selvom han ønskede at have Cams arme om sig til han træk sit sidste åndedrag, så vidste han det ikke var en mulighed. Spencer ville ikke leve i skam. Spencer mærkede en hånd om sit håndled. Han var vred. Godt. ”Men skat,” svarede Spencer ham påtrængende og lod forsat sin frie hånd nusse hans brystkasse. Adrenalinen begyndte at pumpe og han følte sig allerede høj. Spencer lagde også mærke til det publikum de efterhånden havde fået. Som Luke snerrede af ham, lod han sine øjne hvile på ham, et kort sekund såret. For ham, var det som at høre Cam tale, når han ikke huskede. ”Det var ikke det du sagde i går,” svarede han flabet og så han knyttede sin frie hånd. Han fjernede ikke sin hånd. Som han begyndte at tælle, kunne han ikke lade være med at smile for sig selv. Han mærkede knytnæven ind mod sit ansigt. Næven der nærmest forsøgte at gennemtrænge hans hud og never, og gjorde ondt ind til knoglen. En smerte han kunne forstå. Hans kind blev rød. Der manglede blod. Giv mig det, giv mig det så! Råbte hans hoved, som Luke talte. Han lod sine øjne stirre koldt tilbage på ham, og inviterede til at være Lukes lærred. Mal mig, som et blodigt offer for din vrede. Præcis det, inviterede han til. Han mærkede endnu en knytnæve i sit ansigt. Det stak i hans læber, som han begyndte at bløde. Han spyttede sit blodige spyt over mod Lukes ansigt, i et forsøg på netop at få mere fra ham. Han mærkede den kolde væk mod sig, som han blev løftet op mod den. Et knæ i maven. Han fik lyst til at bukke sig komplet sammen, og hans hænder søgte mod for at værne.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:40 am

"Kald mig 'skat', en gang til og jeg vil smadre dit klamme ansigt til uigenkendelighed," advarede Luke i en truende stemme, med øjne som lynede af raseri. Han kunne til nøds acceptere, når hans venner for sjov kaldte ham skat, men en der var så fremmede for ham, som Spencer var, havde ingen ret til at kalde ham det. Han så rødt lige nu. Han var i forvejen langt ude i sit sind for tiden, så Spencers opførelse gjorde det på ingen måde bedre, for den unge mand.
Han kunne ikke styre sin vrede, han havde nok et seriøst behov for hjælp, men det betød ikke, at han ville tage imod, selv hvis nogen tilbød den. "Hold dine fucked up fantasier for dig selv, vatpik," råbte han vredt ind i hovedet på Spencer. Efter anden knytnæve han havde sendt mod Spencers ansigt, så han endelig den røde væske, selvom det var i spyttet som blev sendt efter hans ansigt, så var det stadig et tegn på smerte. Han greb hårdt fat i Spencers korte hår og bankede hans hoved ind i murren, af alle sine kræfter, hvilket ikke var få. Han gentog bevægelsen, før han rettede sig op igen og sendte endnu et spark mod den et år yngre elev, denne gang sigtet efter brystkassen, med fuldt kræft. Det her ville måske lærer ham, ikke at lægge sig ud med de store drenge.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:40 am

Spencer så på ham med et trodsigt blik. Han forstod, hvad det var han sagde og han ønskede, det skulle ske. Han ville have, Luke gjorde ham fortræd, så han aldrig behøvede at føle nogen form for smerte igen. ”Skat,” svarede han veholdende, som han så på ham med et såret blik atter en gang. Han forventede ikke Luke kunne læse ham, for han så ikke Luke som en indsigtsfuld fyr. Han havde dog reageret, som Spencer ville have ham til. Han tævede ham, og hvor var det legende nemt, at få ham til det.
Spencer kneb øjnene sammen, da Luke råbte ham ind i hovedet. ”Jeg vil gerne….” han trak vejret tungt, da smerten i hans krop begyndte at melde sig. ”Have… du tager mig… så hårdt….” svarede han trodsigt, også selvom det tog meget energi for ham at svare. Han mærkede taget i sit hår og kneb øjnene sammen i smerte. Han følte hans hovedbund var på vej ud. Da muren ramte hans ansigt, sortnede hans blik kort, som han stønnede af smerte et par sekunder efter. Den råkolde mur mod hans ansigt gjorde mørkerøde plamager viste sig og mere blod kom til syne. Luke var stærk og Spencer havde mest lyst til at besvime. Han mærkede endnu en gang muren mod sig og kunne mærke sig selv forsvinde i nogle sekunder længere end før og kom til sig selv, da han mærkede et spark mod sin brystkasse, hvilket fik ham til at krympe sig sammen. Alt i hans krop gjorde så fucking ondt.

Cameron Fiarce Healy .

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:40 am

Cam selv havde været på vej til opholdsstuen da han havde stødt ind i et syn han faktisk ikke brød sig helt om. Spence fik tæv af Luke. Det skær voldsomt i hans hjerte og han havde mest af alt lyst til at stoppe det da det gjorde frygteligt ondt på ham. Ham og Celina havde slået op og han havde faktisk fortalt hende i al fortrolighed at han var homo, men han ønskede ikke at Luke skulle finde ud af det og slet ikke sådan her. “Hva så Luke? Smadre vi faggots uden mig?” spurgte han med et let smil over sine læber og et glimt i øjet. Cam regnede ikke med at Luke kunne se det gjorde ondt på ham og slet ikke når Spence havde sagt han ville tages hårdt af Luke. En smerte han et sted var sikker på at Spence kunne se samtidig med han faktisk var vred på Spence over han ville snakke sådan til Luke når han havde tænkt sig at forsøge sig med at kalde sig selv homo overfor Spence og måske tage dem et skridt videre end flirts uden nogen behøvede at vide det lige nu. Cam kunne heller ikke helt forklare hvorfor han faktisk valgte at stå på Lukes side og ikke forvare Spence når han var vild med ham, men det var måske ligeså meget fordi en del af ham var bange for Lukes reaktion. Da Spence alligevel var nede sparkede han da også Spence var skide sur over Spence ville snakke sådan til Luke. Det skulle være dem og ikke nogle andre.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:41 am

Da ordet 'skat' forlod Spencers læber endnu gang, på trods af Lukes advarsel, kunne han ikke holde sin vrede inden i vokse endnu mere. Han fyrer derfor endnu en knyttet næve direkte mod Spencers ansigt, for fuld kræft, selvom det betød han fik noget af Spencers blod på sin hånd, uden så meget som at gøre sig det besvær, at forsøge at læse ham. Luke så rødt og han var rasende.
Han nød at høre smerten i Spencers stemme, det betød det gjorde ondt og Luke ramte rigtigt. "Det klamme svin, skal bare ha' en lektion i, hvordan man lærer at holde sin kæft og holde sine syge fantasier for sig selv," svarede han vrissende, selvom det ikke var Cameron han var sur på overhovedet, men bare fordi han var så rasende lige nu, at han slet ikke kunne styre sit temperament. Han nød at se mere og mere blod forlade Spencer og male væggen og gulvet. Han flyttede sig da heller ikke, da Cameron sparkede Spencer, den bunke lort fik bare hvad den fortjente, hvis man spurgte Luke. Han satte sin ene fod over Spencers hånd og trådte langsomt ned, mens han satte sig ned i hug, så vægten kom helt ud i hans tåspidser. "Du burde virkelig lære, at holde din kæft og lade vær med at lægge dig ud med de store drenge. Næste gang vil jeg ikke være så tilgivende," vrissede han og spyttede efter Spencers ansigt, før han rejste sig hurtigt op igen og fyrede tre spark mere direkte mod Spencers mave, selvom det sidste spark blev forsøgt at ramme længere nede mod der hvor hans manddom ville være, hvis han da overhovedet ejede sådan en. Luke vendte blikket mod Cameron, "Tak for støtten, ven," sagde han med et smil på læberne. Adrianlinen pumpede stadig rundt i hans krop og han vidste godt, at han ikke ville falde ordenligt ned igen, før han blev tvunget væk og evt kom ud og fik noget frisk luft og en smøg. Han sparkede derfor endnu engang efter Spencer, han kunne ganske simpelt ikke stoppe sig selv igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 3:41 am

Spence mærkede slaget mod sit ansigt igen og tog blot imod det, som han mærkede smerten der skar sig hele vejen gennem til hans knogler. Han kunne knapt se ordentligt mere, men valgte endnu en gang bare at spytte det blod, som havde samlet sig i sin mund efter Luke. Han kunne snart ikke mere. Hans hud, celler, knogler - alt der kæmpede for at holde ham vågen og live, var ved at give op. Han havde lyst til at lukke øjnene. Ikke han var døden nær, overhovedet, men hans krop prøvede at cope og det gjorde den ved at lukke ned.
Da Cam kom, fik han håb. Ville han stoppe det? Han så mod ham med de blågrønne øjne der nærmest var gemt væk i hævelse. Som hans ord lød, kunne han mærke luften blev taget ud af ham. "Fuck dig, Cam," svarede han hårdt i en stønnen over de smerter han var i. Han var færdig. Han ville ikke have noget at gøre med ham mere. Overhovedet. Han ville droppe Quidditch og han ville ikke en gang skændes med ham, blot for at have ham i nærheden. De følelser af vrede over ham, som havde været der før, ja de var ganske simpelt blevet til had. Spencer lukkede øjnene og så kun sort. Han var der ikke mere, væk i nogle sekunder, men vågnede af et spark. Han anede ikke hvor det kom fra. Som han mærkede en fod på sin hånd, kiggede han på Luke som han kom tættere på. Smerten i hans hånd tog til. "Det... ku...hah...være... du.... hah... skulle lære.... at styre..... dig...." stønnede han i en pusten og prøvede at fange Cam med sine øjne, men han måtte give op. Han mærkede Lukes spyt i sit ansigt, men hans ansigt føltes allerede vådt. Han kunne ikke se en skid. Smerterne i hans krop var alt for store, og inden længe så han sort igen og kunne ikke vågne, heller ikke af de tre spark han fik mod sin mave.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Fre mar 23, 2018 4:18 am

Nok havde Cam og Spence været oppe at skændes om at Cam ikke kunne huske de havde haft sex, men Cam havde faktisk tænkt sig at forsøge at redde trådene alligevel hvilket var derfor han var kommet ned i krypten til at starte med. Det var bare som om han med vilje havde drukket sig fuld hver gang han havde set Spence fordi alt det der med at være homo skræmte ham en helt del. Det var kun Celina han havde sagt det højt til og selv der havde det været en kamp af den anden verden.
Cam nikkede ganske let til Lukes ord om at Spence skulle holde sine fantasier for sig selv og vidste godt det var pga. Spence han var vred og ikke så meget fordi det var Cam der generede ham lige nu. Cam vidste jo godt hvordan Luke var på det punkt og selvom han aldrig selv havde tænkt sig at ligge an på Luke af netop samme grund kunne Cam ikke lade være med at være en anelse bange for hvad der ville ske hvis Luke vidste at Cam selv var til sit eget køn. Det var almen at han havde slået op med Celina, men han påstod hårdnakket overfor andre det var fordi hun havde været ham utro. At han så også selv havde gik han væsentligt mere stille med dørene omkring. Altså udover til Celina selv. Cam sank en enkelt gang da Spence nævnte hans navn og kunne altid undskylde sig med at han kendte Spence fra quidditch. Spence var trods alt på hans hold hvor Cam var anføre.
Da Luke sætte sin fod over Spences hånd løb det dog koldt ned af ryggen på Cam. Det var begyndt at trænge ind hvad der foregik og det begyndte at gøre ondt på ham i stedet for. "Ikke hånden Luke!" råbte han og var lige ved at gå ind foran hvis ikke det var fordi Luke selv flyttede foden. Den hånd skulle bruges til quidditch. Det ville sige. Først og fremmest var det faktisk fordi han nød at flette fingre med Spence og ikke så meget det faktum at de havde træning og Spence virkelig gav de bedste handjobs i hele verden der røg igennem hans hoved. Nej det var at flette fingre med ham. Da Spences øjne igen gled i efter hans eget spark og Luke var mm fra at ramme Spences nedre kunne Cam slet ikke styre de ord der gled over hans læber. "Ikke der! Det skal jeg… bru.. ge…" røg det ud af hans over hans læber og havde slet ikke tænkt over hvad det var han sagde. Da Luke takkede tog Cam kunne han slet ikke være i sin krop. Da Luke sparkede ud efter Spence igen som tydeligt ikke ville komme til at vågne lige nu gik Cam ind foran Luke og tog fat i hans krav for at skubbe ham mod væggen bagved dem. "Så er det fandme nok Luke!" sagde han vredt og bestemt da det gjorde ondt på ham at se Spence på den der måde. "Han er væk nu ok? Han røre dig ikke" råbte han lidt højere end han havde planlagt ind i Lukes hoved, men Luke skulle simpelthen forstå det var nok nu. "Spence skal på hospitalsfløjen og du risikere at blive smidt ud af skolen for det her. Så nu stopper du simpelthen Luke!" fortsatte han med sit bestemte tonefald og holdte ham stadig ind mod væggen. Han ville ikke slippe før han var sikker på at Luke ikke gik efter Spence igen. Han håbede virkelig han ville stoppe så han kunne bære Spence op på hospitalsfløjen. Og så var der en stor del af ham der håbede at det ikke var gået op for Luke han havde hentydet kraftigt til at han skulle bruge Spences lem for han ville helst ikke også skulle bruge tid på at springe ud som homo overfor ham lige nu.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 3:54 am

Luke havde skam hørt, at Cam og Celina havde slået op, og var der noget han ikke kunne fordrage, så var det utroskab. Han var selv gået fuldstændigt amok på Skyler, da det var kommet frem i medierne, at hun havde været ham utro med den klamme guitarist fra et eller andet latterligt band, som på ingen måder kunne finde ud af at lave musik, hvis man altså spurgte Luke. Dog var Luke ikke typen som slog på piger, men Skyler havde fået et møgfald af en anden verden og han var ikke ligefrem gået fra hende med et venskab i behold, selvom han godt vidste, at stort set alle stadig den dag i dag mente, at de var det perfekte par, så var han langt fra enig. Luke havde intet imod hvilken seksualitet andre havde, de skulle bare ikke teste hans, for han vidste hvad han var til og hvad han bestemt ikke var til.
Et lidt skadefro blik meldte sig i hans øjne, da Spencer dårligt kunne snakke mere. Følelsen var helt adrenalin kickende. Han himlede let med øjnene, da Cam sagde 'ikke hånden', "Slap dog af," svarede han blot, fuldstændig ligeglad med hvilket tanker der gik igennem Cams hoved. Han var ligeglad med hvad Cam skulle bruge både Spencers hånd og nedre til. Det kunne ærligt talt ikke rage ham mindre. "Du skal hvad? Huh, Cameron?" spurgte han og hævede let det ene øjenbryn.
Han bemærkede dårligt nok, at Spencer ikke var mentalt tilstede mere, før Cameron trådte ind foran ham og greb fat i hans krave og pressede ham mod murren. Arrigheden stod tydeligt skrevet i hans øjne, som han skævede mod Spencer, som ikke længere bevægede sig. Han trak vejret i nogle hurtige overfladisk vejrtrækninger, som det gik op for ham, at han måske, muligvis, kunne tænkes, at han havde overdrevet lidt. Men også kun måske. "Okay. OKAY! Slip mig," råbte han tilbage og rev sig løs fra Cams greb. Ups. Han gik rasende forbi alle de elever som havde samlet sig, som meget hurtigt flyttede sig for ham og gik direkte mod udgangen. Han skulle bare have en smøg nu.

//OUT

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 3:54 am

//Tilladelse givet til powerplay/god mode//
Spence hørte intet af hvad der foregik. Han var langt væk i smerte og hans krop prøvede at håndtere det ved at lukke ned. Han var bevidstløs. Han hørte ikke hvad Cam og Luke snakkede om. Han anede ikke de snakkede. Han anede ikke, hvad Cam sagde til Luke og at Luke var den første, som Cam sprang ordentligt ud til. Som han kendte til. Han lå bare på gulvet, med en smag af blod i munden, som han ikke længere kunne smage og med hævelser, røde og blå mærker. Som Luke gik og Spencer var alene med Spence – og alle mulige andre elever omkring sig, lod han sig løfte op ad Cam, så han kunne komme på hospitalsfløjen.

//Out//

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 4:10 am

"Jeg slapper skam af" sagde han med et ganske let suk og rystede let på da han selv synes han var rolig, men hånden skulle han altså bruge når de spillede. Det kunne Luke ikke bare ændre på ved at smadre hans hånd på den der måde. "Øhm.. Ikke noget" sagde han og bed sig hårdt i læben for ligesom at skjule han var forlegen og han virkelig ikke håbede at Luke havde hørt hvad han havde sagt eller endnu værre. Opfanget hvad det var han havde ment. Han havde ikke noget mod at skulle prøve på at springe ud foran Luke, men det var ikke det værd før han faktisk var kærester med Spence og en stor del af ham vidste det nok ikke kom på tale ovenpå det her. "Fint" sagde han ganske bestemt til at han skulle slippe Luke og slap ham for at lade ham gå. Han løftede Spence op og fik ham på hospitalsfløjen han blev der også til han vågnede op uden at være synlig da han godt vidste at Spence næppe ville se ham lige nu.

//Out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: (Advarsel) Pop my cherry - Spencer, Luke og Cam

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum