Ciel+Sebby
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:07 am

Juli 2053
Darcel Montaque Lavoie &William Brown

Outfit


Jordan havde allerede været i selskab med Darcel i nogle timer og derfor delt et par flakser rødvin fra hendes forældres vingård hvor de selv lavede vin. Hun havde fået sendt der så mange nogle flakser op fra Frankrig. Det var ikke fordi hun ikke kunne drikke andet vin for det kunne hun sagtens, men hun foretræk sine forældres vin. Den var hun trods alt vokset op med og på den måde støttede hun sine forældre. Hun havde lagt make-up til at gå i byen med Darcel da hun havde lyst til at gå i byen med Darcel. Hun havde da også hoppet i en kjole og tænkt over hver lille ting hun havde taget på. Lyserøde højhælet og en lyserød læderjakke som den kvinde hun trods alt var. Hun var virkelig den feminine type og det var sjældent hun bær andet end kjoler og nederdele.
Klokken var 23 og folk var glade. Jordan boede ganske tæt på så hun havde lokket Darcel til at gå selvom hun havde højhælet på. Hun var så også van til at gå i dem så det var intet problem. Det var stadig ganske lunt af en sommeraften at være og derfor var det intet problem hverken at holde varmen eller have det for koldt. Hun vidste godt selv hun lignede lidt en skole elev med hendes tøj, men hun var også kun i midt tyverne så det var ikke fordi det gjorde noget. Hun gik også meget op i sit tøj og så var det godt hun arbejdede som journalist på en stor avis for så kunne hun gå op i det til hverdag også.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:07 am

Darcel havde ladet sig friste af Jordan til at gå i byen med hende. Han vidste også det bedste bare var at sige ja, for hun havde trods alt et behov for at have alles øjne til at hvile på hende. Noget Darcel for lang tid siden havde accepteret, også da de var i et forhold. Det betød dog ikke, at det ind i mellem ikke var svært, for han døjede med gerne at ville vise hende frem.. men han ville også gerne beholde hende for sig selv. Han havde jo jagtet skønheden, og han vidste godt at han var en sucker for kvinder som Jordan, men hovedsageligt mens for hende. Hun var bare indbegrebet af hvad Darcel så som en rigtig kvinde... så selv når han tabte til hende på alle andre måder, så vandt han. For hun var så smuk, at det gjorde ondt. Nu var han selvfølgelig ikke kun tiltrukket af hendes smukke ydre, han var bare den kvinde, som han skulle være sammen med... Og sådan var det. Også selvom de ikke var sammen lige nu. Darcel var blevet godt tipsy efter de vinflasker de havde drukket, dog var han endnu ikke fuld. Der skulle trods alt også en del til og især af vin, da det ikke var den alkoholiske væske med fest alkoholprocenter i. Darcel gik ved siden af Jordan iført sit mørkeblå jakkesæt med en hvid skjorte under og et sort slips. Han havde et par sorte glatte sko på og bukserne var fastspændt i de seler, han havde på inde under jakken. Darcel synes også det var varmt, men han gjorde sit for at se godt ud i nærheden af den kvinde, han elskede. Når hun havde skejet sig sådan ud, så skulle han også se godt ud. Selvfølgelig så hun godt ud altid, så det var et svært sammenligningsgrundlag. "Er der et specielt sted, du gerne vil hen?" spurgte han hende med et lille smil.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:07 am

Det var ved at være lidt over et år siden, William havde slået op med Jordan, da han havde fundet ud af, at hun havde været ham utro. Fandme nej, om han gad finde sig i sådanne nogle barnligt pis. Han var egentlig ikke sur over det mere, men det havde jo været rundt omkring på de forskellige forsider, men det var lidt som om, at verden havde glemt det lidt igen. Måske fordi de havde fået travlt med, at opsnuse de nye tøser i hans liv, dem var der ret mange af efterhånden. Efter Jordan havde været ham utro, var han blevet en del mere kold overfor kvinder, så han udnyttede dem mere, og gik kun op i sit arbejde, da han trods alt skulle arve firmaet efter sin far.
Han gik i sin helt egen verden, med solbriller som man ikke kunne se hans øjne igennem, da en kvinde gik forbi ham, som han selvfølgelig ikke kunne lade vær med, at vende blikket efter, hvilket blot resulterede i, at han kom til, at gå ind i en anden kvinde, "Oh, det må De undsky.. Jordan?" spurgte han som han var blevet revet ud af sin egen lille verden og tilbage til virkeligheden. Han vidste slet ikke, hvad han skulle sige til hende, han vendte derfor blikket mod fyren hun gik med, "Ehm, goddag," sagde han roligt med et kort nik som hilsen. Han stod lidt og vidste ikke rigtigt om han bare skulle gå videre eller lige høre hende hvordan hun havde det, selvom han egentlig var ret så ligeglad, så var alle Brown søskende jo opdraget godt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:08 am

Jordan skulle lige til at svare Darcel på hvor de skulle gå hen da hun mærkede der var en der gik ind i hende. Hun skulle lige til at give personen et ordentligt møg fald idet hun synes hun kunne genkende stemmen. Hun hævdede derfor det ene øjenbryn da hun opdagede det var William. "William.. Hva en i?" spurgte hun og rakte ud efter Darcels hånd. Det var ikke fordi hun var bange for William og hun virkede heller ikke som sådan bange på den måde, men hun var bange for hvad Darcel skulle tro når en af hendes eks-kærester var på vej i byen ligesom de selv var. Jordan havde jo kun gjort så meget ud af sig selv for Darcels skyld og hun ville også bare gerne have lov til at være hans kæreste igen. Det her gjorde det nok ikke lige fremme nærmere. Det var ikke fordi hun ikke var glad for at se William for det var hun skam. Bare ikke lige nu, lige her, ikke når hun gik sammen med Darcel og lignede mest af alt en drøm i sit feminine outfit, men hun var også en rigtig kvinde. Hun nød at gå i højehæle, hun nød at gå i kjoler og kunne ikke fordrage bukser. At William var begyndt at være sammen med et helt hav af kvinder af at have været sammen med hende? Det var desværre ret så normalt. Darcel havde trods alt også været sammen med en masse mens de var kærester og sikkert også efter for Jordan var en bitch og sådan var det bare..

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:08 am

Darcel så på fyren, som Jordan var ved at gå ind i. Han løftede sit øjenbryn, da det virkede som om, de kendte hinanden. "Godaften," sagde han med en hård stemme, dog uden han lød direkte sur. Det var nærmere end undren, og hvor kendte Jordan egentlig nogen fyrer fra? Ja, som ofte havde hun i hvert fald været sammen med dem på en eller anden måde. Han lagde mærke til at Jordan rakte sin hånd ud mod ham, hvilket fik ham til at lægge sin arm om hende og trække hende indtil sig. Nogle gange var det hårdt at Jordan var en kvinde, der nød opmærksomhed og var et opmærksomheds center for de fleste. Men hun var smuk, og det var klart at folk ville kigge. Men de fik heller ikke lov til mere end det. De var godt nok ikke kærester lige nu, men det betød ikke, at hun bare skulle have lov til at strejfe rundt til enhver bejler på hendes vej. "Og I kender hinanden fra?" spurgte han, mens han stadig holdt om hende, mens hans øjne var mere fikseret på ham. Han var ikke sikker på, at han var forberedt på at høre svaret overhovedet. Han vidste trods alt ikke om hun havde haft et forhold i den tid, de ikke havde været sammen, om hun havde haft flirts, stiftet nye bekendtskaber eller om han var en af dem, som Jordan havde været ham utro med i den tid. Ikke desto mindre, så var han der. Og de kendte hinanden og alene det gjorde, at han nok skulle vise hvem det var hun tilhørte. De måtte trods alt nok se, men på ingen måde røre eller lægge an på hende. Ikke at Darcel var en jaloux, sådan skulle det ikke forstås. Han var bare bange for ikke at være god nok og miste hende, for han vidste godt det var ham der havde overscoret da de var sammen og han med garanti heller ikke var den type, som hun så sig selv være sammen med.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:08 am

Will klemte øjnene en smule sammen, han var stadig utrolig bitter over, at Jordan havde været ham utro, selvom han godt vidste, at det havde været hans egen skyld. Han havde arbejdet for meget, og glemt hende i sin egen selvoptagelse og kun set firmaet. Sådan var han jo stadig, hvilket var grunden til, at han ikke havde haft en kæreste efter hende, han nægtede at nogen som helst nogensinde skulle have chancen for, at være ham utro igen.
Han blik faldt over på manden, som han lagde armen omkring Jordan, og mærkede lysten til, at sige noget til det voksede i ham, men han gjorde det ikke. Han havde trods alt en ret stor selvkontrol, i hvert fald når han ikke var fuld. Dog kunne han ikke lade vær med, at føle sig fristet, da manden spurgte hvor de kendte hinanden fra, "Oh, man kan vidst roligt sige, vi har vores helt specielle historie, ikke sandt, Jordan?" sagde han måske en tand for provokende og blinkede til hende.
Han vidste godt, at han kunne være et svin, men han vidste også godt, at han skulle passe på. Hun var trods alt journalist og hun ville kunne ødelægge hele hans karriere med en enkelt artikel. Men på den anden side, så vidste han også godt, at hans far ikke ville tøve med, at betale avisen for at den artikel aldrig ville blive trykt anyway.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Admin Søn jul 29, 2018 5:08 am

Jordan mærkede hvordan Darcel lagde sin arm om sig og vidste godt at han var i gang med at afmærker hvad der var hans. En del af hende blev glad for at Darcel havde det sådan da hun lidt håbede på at det betød hun ville have en chance hos ham igen, men en anden del af hende ville ønske at han ikke var sådan der lige nu for hun kendte William godt nok til at vide at det her ville ende galt og det var ikke det hun havde lyst til lige nu. Hun ville egentlig bare gerne have en god aften og i selskab med manden hun elskede. Jordan skulle lige til at svare på Darcels spørgsmål idet William kom hende i forkøbet. ”Virkelig William? Som jeg husker det var det mere du arbejdede hele tiden og lod mig være alene” sagde hun med et dybt suk og kunne ligeså godt fortælle om det frem for at Darcel skulle vide om det på nogen anden måde. Hun var trods alt ikke i landet for Williams skyld, men derimod for Darcels skyld og hvis de blev kærester igen havde hun ikke tænkt sig at være Darcel utro for han var alt som hun kunne tænke sig i en mand. ”Ser du chéri, William tror han er mand nok til at kunne være kæreste med mig, men der tog han grueligt fejl og derfor er vi ikke længere et par” sagde hun med et ganske let fnys da hun virkelig fortrød hun nogensinde havde været sammen med William. Jordan havde faktisk forsøgt at holde sig på måtten, men det var bare ikke nemt når man var så glad for opmærksomhed som hun var og hun ikke fik nok af den. Så var hun jo nød til at gøre noget andet og det havde ligesom med Darcel endt i utroskab. Da hun havde været Darcel utro havde det bare været af helt andre grunde end det havde været med William for Darcel elskede hun trods alt stadig virkelig højt.
Hun regnede heller ikke med hendes ærlighed ville give bagslag.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Hitting the town - Jordan, Darcel og William Empty Re: Hitting the town - Jordan, Darcel og William

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum