Ciel+Sebby
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

James Plottråd

Ciel+Sebby :: MF :: Plots

Go down

James Plottråd Empty James Plottråd

Indlæg  Admin Tors feb 26, 2015 11:55 pm

[div align="center"][font face="jenna"][font size="6"][font color="red"]James,[font color="gold"]Scott,[/font]Parker[/font][/font][/font]

[img src="https://2img.net/h/oi58.tinypic.com/53odx2.jpg" style="max-width:100%;"]

[img style="max-width:100%;" src="https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/10hkpvq.png"]

James er lidt af en player og dog har han haft to kærester igennem længere tid uden at være dem utro. James er typen der behandler en kvinde godt blot for at få sin vilje og hvis han kan komme til at manipulere med folk på den måde så gør han det gerne uden så meget som at blinke med sine øjne. Hans største idol og forbillede er hans onkel Pierce der er klinisk psykopat. James har desuden også et større forbrug af smøger og selvom han klæder sig som en muggler ville gøre det så hader han dem som pesten. Han er en stolt halvblods magikere der foragter sin mugglerside og vil gøre alt for at blive accepteret af Theodore Jarvis der er leder af Garden. James' verden er dog en anelse i vildrede efter Darcels voldelige behandling og tvivlen om hvorvidt han er til piger er derfor en stor ting i hans liv lige for tiden. James lever desuden efter "the bro code" og derfor også reglen om "bro's before ho's" og man ikke dater eks-kærester eller vennens søskende/mødre. James er ekstremt udadvendt og indrømmer sjældent når han tager fejl. Hvis verden gad ligge for hans fødder ville James være lykkelig.

[img style="max-width:100%;" src="https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/kalo3n.png"]

@ryan
Vennen fra skoletiden som James pt. er uvenner med pga. Adriela. James har været sur over at Ryan dater hans eks-kæreste og Ryan er bange for at James vil give Adriela samme behandling som han gav Amedee, men faktum er at James savner sit venskab med Ryan da de trods alt har været ret så tætte venner.

@jamie
En tæt ven som James føler han kan betro sig til. De har kendt hinanden siden skolen.

@theodore
Som sådan er de ikke venner da Theodore ikke kan døje James er så flabet som han er, men James ser op til Theodore og har ønsket at blive Garden siden han var 12 år gammel.

[img style="max-width:100%;" src="https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/15flll5.png"]

@darcel
Ham som har voldtaget James og sat hele hans verden i vildrede. Ham som kommer til at tage James' hjerte med storm på årgang 102. Darcel er desuden James' første oplevelse med en fyr. Pt. hader de dog hinanden noget så indædt pga. James' handlinger mod Darcels lillesøster Amedee.

@adriela
Eks-kæresten fra femte årgang. Hende som James håber en dag kan blive en veninde og som han er begyndt at vise en anden side end den han vidste da de var kærester. James har trods alt ikke lige fremme været sød ved hende og ret så bestemmende i forhold til hvad hun skulle have på og ikke have på.

@winther
Eks-kæresten fra sjette og syvende årgang. Hende som James har gjort uret ved at voldtage hende i sin egen vildrede til den høje pris at blive overfalder af Darcel. Hende som James har haft presset igennem hendes veninder til at blive hans kæreste ved at starte rygter om at de ville være et godt par. James tror stadig han selv er forelsket i hende stadig selvom hun har kæreste på. Det vil sige James er ved at anerkende at han ikke har så mange følelser for hende længere, men onkel Pierce tvinger ham til at prøve at danne par med hende fordi det ville være godt med familien.
Nu er de kærester igen

@isadora
Hende der har James som sit boy-toy and he likes it alot!

[img src="https://2img.net/h/oi41.tinypic.com/30cu33a.png" style="max-width:100%;"]

@darcel
Fjender pt. pga. hvordan James har behandlet Amedee.

@lennox
De kan bare ikke døje hinanden fordi de er så forskellige som de er.

@dimitri
Hader James pga. den måde James behandler Amedee

@jordan
Hende som James hader græseløst for at have været kæreste med Darcel og kommer til at hade hende endnu mere når de bliver kærester igen. Jordan's skæbne vil at James slår hende ihjel for at få Darcel for sig selv.

[font size="4"][font color="red"] __ [font color="gold"]__ [/font]__ [font color="gold"]__[/font][/font][/font][/div][/div][/color][/center]
[div align="center"]Jeg søger derfor:
Flirts, eks-flirts
Venner/Fjender
Auror-mentorer
Familie (der ikke er fastlagt)
Evt. andet
[/div][/center]
Credit to Aries96 @ caution for the template!
Credit to Tobymac for the awesome song!
[/div]

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: MF :: Plots

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum