Ciel+Sebby
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

The masterplan!

2 posters

Go down

The masterplan! Empty The masterplan!

Indlæg  JeromeWinther Fre nov 09, 2012 7:24 am

Achilles + Rin
- På pause

Akia + Julian
Spoiler:
Julian lærte Akia at kende da Akia skrev med en person han troede var Skylar da han skulle til USA, men i virkeligheden var det Julian. Julian viste Akia rundt på Skylars job og indrømmede at han havde lånt Skylars mail for at komme i kontakt med "den smukke asiat". Julian fandt en dag Akia der forsøgte at begå selvmord og kort tid efter han havde reddet ham blev de et par. Julian og Akia er gået fra hinanden idét Julian har været sammen med sin eks-kæreste Jessica. Hun pressede ham dog til det og Akia fandt ud af de havde været sammen og slog op på stedet. Akia flyttede tilbage til Japan da han savnede landet og Julian forsøgte at stoppe ham i lufthaven. Det lykkes ham dog ikke og derfor tog han med trods for han ingen bargage havde med. Julian prøver hver dag at hente Akia fra skole uden held og sørge for at Akia ser han er der da han ikke har tænkt sig at opgive. Akia boede kort før flytningen hos Blaze og Skylar og er sur på Blaze fordi han sladrede om Akia ville flytte tilbage til Japan. Julian havde ikke snakket med Blaze før Akia flyttede idet han havde gemt sig i sit arbejde. Julian snakker dog med Blaze igen. Akia derimod tager stoffer nu takket være Blaze der "bare ville have ham væk fra andre fyrer".

Plots: Akia ser sin mor for sig i en stof hallucination og kommer derfor til Julian. Akia ser tit sin mor for sig når han er på stoffer. Dog oftest død og smurt ind i blod. Akia må derfor se i øjnene at han mangler Julian.

Alida + Jacques
Spoiler:
Alida og Jacques har haft noget kørende siden de gik på Hogwarts. Jacques valgte dog at finde sammen med Bobby i stedet for Alida efter han havde brudt med Masa og Kitty som han legede rundt med på samme tid. Da Alida ikke kunne mere valgte hun at finde en anden og forlove sig med. Jacques kunne dog på ingen måde acceptere det og valgte at smadre hendes bryllup (næsten bogstaveligt) for at bede hende om at lade sig dele med Bobby. Alida havde det fint med det i noget tid da hun også selv kunne være med andre, men i længden ødelagde det dog Alida. Efter 8 års forhold med Bobby (Jacques' alder - 23-24 år) valgte så at forlade Bobby. Jacques valgte at flytte ud og flytte indtil Alida. Jacques gør alt for at få Alida til at blive hans da de gik fra hinanden 2 år forinden da Alida ikke ville dele og aldrig rigtigt har set det som et forhold mens Jacques har.

Plots: Jacques skal bevise sine følelser og overrasker Alida med at have bagt kage og købt blomster til hende plus invitere hende på en date. Alida afslår dog og mener aldrig de ville kunne blive et rigtigt par bare de to - outcome: Ikke planlagt

Altair + Torao
Spoiler:
Altair har igennem flere år været fan og bedste ven til det band som Torao er medlem af. Det band som Torao er medlem af er meget ala "Versailles" og dermed Visuel Kai. I det band er Maro forsangeren. Torao er desuden en af de mest normale i bandet da de andre er vampyrister bl.a.
Torao er dog begyndt at have regelmæssig sex med Altair og begyndt at få ejerfornemmelser overfor ham.

Blaze + Skylar
Spoiler:
Blaze og Skylar har været sammen i nogle år nu. Det hele startede med at Blaze mistede sin kæreste Harry og fandt Skylar som ligner Harry rent fysologisk og også en anelse når det kommer til personlighed og så igen ikke helt. Skylar ville i starten ikke have sex med Blaze da Skylar kun har den slags med folk han holder af hvilket Blaze ikke var sen til at udnytte. Skylar begyndte at falde mere og mere for Blaze og fandt ud af han blev udnyttet og ville tage hjem til Frankrig idet han ikke kunne holde ud at være nær en han elskede uden det var gengældt. Blaze fulgte efter og fik ham til USA hvor de så blev kærester. Skylar begyndte dog at føle at Blaze kun var med ham fordi han mindede om Harry. Blaze vidste dog Skylar Harrys gravsten, sagde farvel og blev hos sin Skylar. Senere flyttede Blaze og Skylar sammen og Blaze begyndte at få ene undervisning af Skylar og arbejde hos ham på forlaget.
- I fremtiden. Blaze ønsker sig en unge da Jerome og Jaylen har en.


Charles W + Salvador
Spoiler:
Charles og Salvador havde været sammen i lang tid (2 år) da Salvadors eks-kæreste Holly arrangerede et plot mod Sal om at fake Charles' død. Hun og en gruppe af hendes venner overfaldte simpelthen Charles og smadrede ham synder og sammen hvorefter de voldtog ham og smadrede ham igen. Charles blev samtidig truet af Holly til ALDRIG at kontakte Sal igen og han i øvrigt aldrig havde elsket Charles, men blot leget med ham i en periode for at hævne sig på Holly. Charles flyttede derfor langt væk fra Sal og skolen uden at sige farvel da han troede på Hollys ord og udover det var hans blevet sindsyg og faren valgte derfor at gå fra hende. Sal finder derfor hurtigt sammen med Holly igen og får lavet en tattoo med Charles' initialer i nakken for at mindes ham da han stadig elsker Charles højt. Da Charles 3 år efter så kommer igen (22 år og Sal 23 år) finder Charles ud af at Sal er sammen med Holly og derfor må hendes ord ha været sande. Sal og Charles støder randomly på hinanden og Sal tror han drømmer. De mødes også i en form for fællesdrøm. Sal finder så ud af hvad Holly har gjort og begynder at se Charles i skjul.. Heheh utroskab ;)Sal tager så efter ½ år hævn på Holly ved at smadre hende så meget at hun ryger på hospitalet i flere uger med kraftige blødning hvilket vil sige det er værre end hvad hun gjorde mod Charles. Sal overrasker Charles ved at "bortføre" ham på en date og da den slutter køre de en lang tur og Sal viser Charles deres nye hjem som han har gået og sparet sammen til mens han planlagde hævnen på Holly. Sal og Charles brændte hendes lejlighed ned som afslutning på daten. Sal og Charles bor derfor sammen på nuværende tidspunkt. Da Charles får øje på Sal i starten inden de finder halvt om halvt sammen får han også et stort drukproblem som Sal hjælper ham ud af.

Chris + Benjamin + Joshua
Spoiler:
Joshua og Chris mødte hinanden i L.A. da de var 17 og 19 år da de gik på samme skole, L.A. Talents og havde et sjovt form for venskab til Chris. De var nemlig venner udenfor skolen, men ikke når de var i skole fordi de kom fra to forskellige miljøer og det var en ting som de begge kunne leve med.
Chris (19 år) flirter med Shake og de blev hurtigt kærester. Shake voldtog Chris ikke længe efter de slog op og Joshua bliver så sur at han slår Shake ned og voldtager ham med en dildo og her starter deres venskab også mere i skolen.
(Joshua 20 og Chris 21) Joshua mente klart han var hetero *host*  Joshua begyndte at kigge efter Abiy'el fordi han var så feminin som han var og så forklarede Chris, Joshua at han var biseksuel. Dette gjorde Joshua så sur at han prøvede at voldtage Chris for at vise hvor klamt det var, men han stoppede efter han havde fået fat i hans lem da han ikke ville miste Chris som ven plus Joshua desuden bare fandt det ufatteligt klamt. Ikke længe efter blev Joshua dog kæreste med Abi og tvang ham til at gå i pigetøj. Joshua var alene på sin 21 års fødselsdag tog hans sin modelchef, Harry, med i byen og jumpede chefen i en gyde nær diskoteket. Joshua stoppede desuden med at spille amerikansk fodbold da han var 19 år.
Da Joshua finder sammen med Abi begynder Chris at flirte rundt med Hayden som er Joshuas bror.
Abi og Hayden begik selvmord da Joshua var 22 år  og Chris var 23. Chris flyttede indtil Julian (Haydens storebror) mens Joshua er i Europa. Da Abi døede flygtede Joshua til Europa for at tage billeder, men hver gang Chris kaldte skyndte han sig hjem trods for han boede der i 2 år. Joshua og Chris har on/off flirt til Joshua bliver 25 år, men aldrig rigtig gået videre end kys og lidt hanky panky indtil Chris finder sammen med Benjamin. De har kun været i seng sammen lige efter Joshua kommer hjem fra Europa pga. nogle problemer med Romeo (Joshua 23, Chris 24)
Chris (23 år) finder sammen med Romeo. Romeo var nemlig ikke særlig sød ved Chris og hånede ham en del hele tiden. Det kunne Joshua ikke have derfor flyttede han hjem til USA. Kort tid efter Chris og Romeo slog op havde Chris og Joshua sex.
I mellemtiden møder Benjamin, Chris da Chris er 24 år. Chris er blevet psykolog og har Benjamin som patient da han er blevet dømt til at tage til psykolog af et sindsygt kvindemenneske der mente at Benjamin var sexafhængig. Benjamin inviterede Chris på date lige efter Chris havde sagt "times up". Chris sagde ja med det samme. Denne date var en "kop kaffe". De udviklede et venskab og gik tit i byen. Et halvt år efter blev de kærester. Benjamin havde hevet Chris med en date med karettur igennem parken, ud og spise og endte hjemme hos Chris. Benjamin kom med indenfor og hviskede Chris bildt i øret om de ikke skulle være kærester da de lå og kyssede og Chris nikkede let og hviskede ja.
Da de havde været sammen i 1 år begyndte Chris for alvor at snakke med Joshua igen der stadig ikke havde sluppet taget i Chris og det var gået op for Joshua at han havde haft følelser for Chris i alle de år (fra Joshua var 20 år). Joshua begyndte derfor en aften at begræde sig over han aldrig havde fået spurgt Chris i alle de år. Benjamin opdagede at Chris havde noget for Joshua (da han lige fra starten af havde sagt "jeg ved godt jeg aldrig kan erstatte Joshua") og begyndte at snakke om at Chris skulle have lov til at være sammen med 2 når han elskede to. Chris mente dog at han ikke skulle have lov og holdte sig faktisk fra Joshua selvom han flere gange havde prøvet at kysse Chris. Efter et halvt år gav Chris dog efter og Benjamin spurgte Joshua om de skulle dele Chris. Chris kunne nemlig ikke selv da han mente han var egoist. Joshua kalder desuden Chris for Chrisly.

Cian + Ryan
Spoiler:
Ryan bestilte Cian der er trækkerdreng for at tage ham med som en form for date da han havde mere brug for selskab end for selve det at have sex med nogen. Ryan fandt hurtigt Cian sød og begyndte at snakke med ham selv udenfor Cians arbejde. Ryan er desuden homo og det har han aldrig lagt skjul på mens Cian derimod er hetero og er kun sammen med fyrerne når det kommer til hans arbejde. Ryan har mødt Cians familie og set hvordan Cian har det derhjemme. Cian har også fundet ud af at han er adopteret pga. hans sygdom og hans familie i Nordkorea var rige. Han troede han var adopteret væk fordi de ikke havde nogle penge. Hans "rigtige" forældre har desuden et godt forhold til dikatoren i Nordkorea. Ryan er begyndt at crushe en smule på Cian, men han er ikke rigtigt bevist om det endnu da det ikke er særlig tydeligt.

Ciel + Sebastian

Ciri + Callum
Spoiler:
Callum og Ciri gik i skole sammen. Callum boede på et sorority for musik mens Ciri var løsgænger. Callum var lidt en player og så dog ikke. Han var heller ikke specielt populær, men alle kendte ham alligevel. Han var på stationen en aften og havde en Hello Kitty maske på sit hoved og ville egentlig bare have noget at drikke da han stødte på en smuk pige der gik hen ham og spurgte om han havde en maske mere. Callum grinede let og lovede hende at hun nok skulle få en selv en anden dag. Fra dag den af begyndte de at snakke sammen. Nogle uger efter sneg Callum sig ind på Ciris værelse fordi han havde fået mareridt og den nat havde de sex. Han havde en vane med altid at være påvirket på den ene eller den anden måde i skolen for at kunne holde sin dag ud. Callum var på sit sidste år og Ciri flyttede over på hans sorority (hendes første år) for at hjælpe ham med at blive clean og sådan genfandt han lysten til musikken. Da Callum var halvt færdig med sit år spurgte han Ciri om de ikke skulle være kærester og Ciri sagde ja hvis han holdte sig clean. Callum flyttede ind hos hendes forældre som boede i samme by som skolen lå og han besøgte hende hver aften når hun skulle sove da Callum ikke kunne leve uden og var nød til at have ro for at holde sig clean. Callum begyndte også at spille musik igen og Ciri blev forsanger i hans band. Callum ser desuden Ciri som sin muse. Da Ciri blev færdig med skolen og han atter sammen med sit band havde fået succes fik Callum et tilbagefald og røg på stoffer igen. Ciri opdagede det hurtigt idet Callum begyndte ikke at være til at snakke med og ikke nå indtil. Ciri gav ham et ultimatum om hende eller musikken da hun vidste musikken gav ham tilbagefald og Callum lod sig derfor indlægge på en afvænningsklinik for at få stofferne ud af systemet igen og dermed valgte han Ciri. Første gang han blev clean havde det "bare" været Ciri der havde passet ham og sikrede sig han ikke rørte det. Da han kom ud begyndte de igen at forsøge sig stille med musikken dog med en anden genre hvor han var i mindre fare for at falde tilbage.
Plot: Callum skal hive Ciri på en date hvor de skal ud og skøjte som den dag de blev kærester og skal denne gang ned på knæ.

Damon + Kat
Spoiler:
Kat var kommet til det universitet hvor Tyler og Damon boede da hun ville besøge Tyler. Tyler var dog ikke hjemme og Damon hørte hende da Kat stod og sparkede og råbede fordi Tyler bare skulle være hjemme og svare hende. Kat og Tyler havde nemlig en aftale som Tyler brød. Damon præsenterede sig for Kat da Tyler og Damon var/er venner. Kat ville kun være nær Damon hvis han var med på ballade og han havde noget man kunne blive påvirket af. Damon gav derfor Kat en pille og noget at drikke inden de gik ud i byen, fandt en gammel lejlighed og brændte den til grunden for så at have sex i en gyde ikke langt derfra. Da Kat og Damon kom tilbage var Tyler også kommet tilbage og forklarede Kat at hun ikke skulle snakke med Damon. Kat var dog ligeglad med det faktum og var sammen med Damon igen ikke længe efter. Tyler blev sur på Damon for dette da Kat er en form for søster for ham og derfor er det forbudt ifølge "the bro-code". Damon er desuden begyndt at små crushe på Kat, men han er ikke rigtig bevist om det. Dog vil Damon gøre alt for hende hvilket lidt siger at han er begyndt at falde for hende.
Plot: Damon jagter Kat
Kat og Damon begynder at blive kærester, men da ingen af dem kan blive låst fast er de begge to kontant utro
Kat stikker af da hun er bange for at elske og efterlader Damon uden så meget som et ord.
Kat kommer tilbage og begynder at jagte Damon da hun vil lære at elske ham for alvor som sikkert også kommer til at gå galt. De går fra hinanden her fordi Kat er bange for at Damon dør fordi "alle hun elsker der ikke er hendes søster ellers hendes såkaldte bror dør jo fra hende"
De skal højst sandsynlig gå fra hinanden 2-3 gange før de stopper med at fucke hinanden op.

Freja + Todd

Gersimi + Tyler

Haku + Misa

hide + Yoshiki

Hiroki + Nowaki

Jacey + Anyalina

Jerome + Jaylen

Jones + Simon
- Spontan

Josiah + Jesse

Kenji + Ethan

L + Maro

Loke + Alex

Luke + Clyde
Spoiler:
Da Luke var 16 og gik i High School, og Clyde var 21 (college).
- Clyde ser Luke og forelsker sig med det samme.
- Clyde oplever (på en tur hjem til sin gamle skole), at de medstuderende ikke kan lide Luke. Ingen lægger mærke til ham, og når de gør, så er det for at udnytte ham.
- Clyde overhører at Luke skal gøre dem til en fest i udkanten af byen. Det er et helt efterladt hus de skal være i. Clyde følger efter om aftenen.
- Luke sidder oven på et værelse med en sofa. Han laver lektier, der er høj musik nedenunder. Pludselig hører han skud. En mand med en maske slår folk ihjel. Luke løber oven på.
- Clyde kommer oven på til Luke. Har stadig maske på. Kortslutter lyset ved at skyde i det. Tager masken af. Kysser Luke, og har sex med ham efterfølgende. Hvisker hans navn inden han går, men Luke aner ikke hvem det er. Næste dag står der på et spejl, at hele massakren var for ham

Efterfølgende for Luke (17-25 år):
- Bliver afhørt af politiet, de tror ikke på ham. Lægen som undersøger ham, tror ikke på det er voldtægt.
- Hans forældre er kede af hvad der er sket, og beslutter at det er bedst de flytter
- Luke får det svært ved sociale relationer efterfølgende. Drømmer ind i mellem om hvad der skete mellem ham og Clyde. Har mange mareridt.
- Flytter hjemmefra, holder sig inde døre, drikker meget alkohol og ryger en del. Eneste social interaktion sker på internettet.
- Går hos en fast psykolog – ingen mænd, da han ikke kan stole på dem.
- Hans psykolog stopper (Clyde har fået hende til det, og truer hende på livet også efter hun er væk, tænker jeg)
- Får Clyde som sin psykolog..


Spoiler:
Efterfølgende for Clyde (21-30 år)
- Clyde arbejder som hitman, og er chef for en professionel bande. Arbejder for regeringen. Kan derfor fake papirer
- Har ledt efter Luke

Plot:
Hvad sker for dem sammen (Luke: 25 år, Clyde: 30 år):
- Luke får Clyde som sin psykolog. Clyde er en anerledes psykolog – Første besøg er hjemme ved Luke. Clyde får ham i bad, laver mad og de snakker om hvad der skete. Clyde beder ham sikkert om at lade som om han var den mand der gjorde de ting, og at han skal fortælle ham, hvad Luke ville sige, hvis Clyde var manden fra den nat. Clyde vil have, at Luke skal tage kontrol over sit eget liv.
- De andre gange mødes de der hvor hans tidligere psykolog havde kontor (ingen mennesker udover Clyde, når Luke møder op). Clyde har sikkert svært ved at holde sig i skinnet, da han bare gerne vil være sammen med Luke.
- Clyde invitere ham ud at spise, kommer til at røre ved Luke’s håndled. Luke synes det minder om manden fra den aften. Clyde giver ham et stof, og er sammen med ham hele natten. Luke tror det er en våd drøm om den mand som voldtog ham.
- Fortæller Clyde om sin drøm, han mener det er normalt, da Clyde er den eneste mand i hans liv at han kommer manden fra den nat ind i ham. Siger at drømmen om manden fra den aften er normal.
- De begynder at falde for hinanden, og Luke begynder at få det langt bedre
- Luke finder ud af, at Clyde er manden fra den aften. Først mistanken pga. berøringen, og at han ser billeder fra den gamle skole – ser den maske Clyde havde på, på billederne, hører ham hviske hans navn på samme måde som den mand, konfrontere ham med det.
- Clyde begynder at holde ham som ”fange”, lader ham sjældent komme ud. Når Luke ikke opføre sig ordentligt, så viser han hvad der sker ved hans opførsel. Torturere hans venner. Lader nogle dage Luke komme hjem til sit eget hus, og lader ham nogle gange bestemme, hvad de skal lave, for at holde ham på plads.
- Hvad der sker efterfølgende er ikke aftalt.

Mika + Aiken

Pierce + Judas + Kain

Rijo + Noah

Riki + Iason

Tigris + Kat

Tigris + Tyler

William + Charles


Sidst rettet af JeromeWinther Tirs feb 24, 2015 7:19 am, rettet i alt 11 gange

JeromeWinther

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Tilbage til toppen Go down

The masterplan! Empty Re: The masterplan!

Indlæg  Admin Søn maj 19, 2013 11:32 am

Yoshiki og hide: (var lige for doven til at omredigere så nu står det pt sådan)
de var stadig ik et par vel?
[01:25:44] nej det var de ikk
[01:26:07] så ku hide vel ha en idé om at Yoshiki ik kan li ham ?
[01:26:15] mere end det drama
[01:26:52]han har haft et mareridt om han ikke kan og så tager de i byen og han tror hele tiden yoshiki forlader ham for en anden?
[01:27:06] hmm og one night stand
[01:27:13] ja hide har et
[01:27:21] med en tøs
[01:27:41] hvilket kommer til at såre Yoshiki dybt og derfor vil han ikke snakke med ham dagen efter
[01:28:10] yup
[01:28:34] hva sker der så?
[01:28:41] så skændes de vel?
[01:29:15] bliver de venner igen eller skal de forblive uvenner lidt? og så er det nok hide der kommer til Yoshiki
forblive uvenner

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

The masterplan! Empty Re: The masterplan!

Indlæg  Admin Ons feb 05, 2014 9:02 am

Hvis han er med Noah er han 17 og med sin bror er han 21.
Så enten skal han skændes med Noah og lokke sin bror i byen (så Aiken har et fundament på at fucke Mika op senere) og ende hos Noah og sove der. Så kan vi altid finde ud af hen af vejen om det ender godt eller ej.

Nyt skænderi 3 år efter:
Eller i byen med Aiken og høre hans væddemål om Mika og være tæt på at sige det til Mika, men Aiken redder sin røv i denne omgang
Fordi Rijo og Noah skændes, Aiken og Rijo tager i byen og så find er ud af det med Mika. Så vil han sige det men Aiken får fat i hende først for at fugle hende op? Oo

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

The masterplan! Empty Re: The masterplan!

Indlæg  Admin Man maj 05, 2014 11:16 pm

altså hvis vi nu starter med ikås? at Mika siger: Jeg elsker dig Aiken. Ik? så bliver AIken sådan: Jajaja, lad os nu bare knep og skrider sådan hurtigt derefter. Næste dag tager Mika så i byen ing, for at håbe på at se Aiken da hun ikke har kunne komme i kontakt med ham hele dagen. og så opdager hun det :O

ligesom Aiken faktisk selv skal til at sige det til hende høre hun det jo fra en anden

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

https://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

The masterplan! Empty Re: The masterplan!

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum