I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Indlæg  Kaya on Tirs jun 05, 2018 1:35 am

Post Options Post by Nathair Malfoy on about an hour ago
Antoinette Riva Lavoie
Klasseværelse på Hogwarts.
Juni 2055 - Omkring klokken 14.


Nathair gik ned gennem gangene på sin gamle skolen. Han havde ellers lovet sig selv, at han aldrig skulle tilbage til dette sted, men det havde hans chef tydeligvis ikke en anden mening omkring. Han hadede dette sted. Han var hele sin skolegang blevet dømt på baggrund af alt hvad hans familie havde gjort, i forhold til at både hans oldefar og farfar havde været medlemmer, selvom hans farfar ikke havde været det med sin gode vilje. Han var derfor meget tidligt begyndt at påtage sig rollen som folk forventede en Malfoy havde sig. Dog var han fuldstændig ligeglad med folks blodstatusser, for det var han vokset op med, men det var svært at bevise overfor hele det magiske samfund, at Malfoy-slægten havde ændret sig og ikke var en slægt som omverden skulle frygte mere. Det havde også været en af årsagerne til, at Nathair havde taget det karrierevalg han havde.
Han forsatte ned af gangen og stoppede op ude foran et klasselokale. Hold nu op, hvor gad han bare ikke være her. Han kunne jo godt huske hvordan det var, at være teenager og respektløs. Han bankede roligt på døren og uden at afvente et 'kom ind' skubbede han døren op, professoren vidste jo han kom, så hvorfor skulle han vente på trods af at han var der ti minutter før tid. "Arh, velkommen til, Mr. Malfoy," sagde professoren og sendte ham et venligt smil, som han blot nikkede let til. "Jo tak," svarede han afkortet - nope han gad virkelig ikke være her. "Well, som jeres professor lige har afsløret, så er jeg en Malfoy og jeg er her for at fortælle lidt om mit arbejde. I skal være velkomne til at stille spørgsmål undervej," fortalte han roligt og så lidt rundt på eleverne, som han kunne se nogle af dem allerede var begyndt at hviske lidt. Typisk. Fordomsfulde unge mennesker. "Jeg blev færdiguddannet som auror for et halvt år siden og har arbejdet på Kontoret for Sporing af Mørk Magi, siden da. Nogle spørgsmål?" spurgte han, da han for det første ikke havde forberedt sig overhovedet - han havde hverken haft tiden eller lysten, da han kun lige var mødt ind på arbejde, før han havde fået af vide, at han skulle ud og snakke med nogle elever på Hogwarts.

Kaya

Antal indlæg : 96
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Indlæg  Kaya on Tirs jun 05, 2018 1:36 am

Anto sad som sædvanligt bagerst i lokalet og tyggede tyggegummi. Hun havde også flere gange haft sine ben op på bordet og fået af vide hun skulle tage dem ned. Da deres professor derfor vente ryggen til og åbnede døren gled hendes ben da også ganske simpelt op på bordet igen og landede sig bagover i sin stol. Hun lavede da også store bobler og var modsat hendes andre kvindelige klassekammerater var hun ikke vildt imponeret der mødte klassen med fyren der trådte ind af døren og havde ikke travlt med at rette på sit hår eller lande sig frem i sin stol. Anto blæste da også bare en kæmpe boble hvortil hun atter blev mindet om hun skulle tage sine fødder ned og spytte sit tyggegummi ud. "Så har du lidt meget under dit efternavn?" spurgte en af pigerne på første række ganske forsigtigt hvortil Anto virkelig ikke kunne lade være med at begynde at grine. "Ej hør hva er nu det for noget pis at spørge om Barbie? Det ville være som at sige jeg burde være vejleder fordi jeg er en Lavoie. Føler du selv det er det jeg er?" spurgte Anto med et grin og kunne ikke lade være med grine videre over pigen fra sin klasse af. Det ville også betyde at Anto skulle være en good girl og det var nok det sidste her i verden hun var. Hun havde virkelig lyst til at forlade sin klasse lige nu. For det første interesserede hans uddannelse hende ikke og for det andet var hun død træt af både skolen, at snart skulle vælge noget at lave og så også at hendes klassekammerater var så dumme at høre på. Omvendt følte hun måske lidt lige nu hun var nød til at være der for at forsvare den stakkels fyr. Hun rejste sig derfor også kun op for at spytte sit tyggegummi ud som hendes professor havde sagt. Ikke fordi hun tog det ud af munden først, men fjernede sit hår en smule og valgte at spytte det ud inden hun blinkede let til fyren og sætte sig igen og landede sig atter tilbage i stolen.

Kaya

Antal indlæg : 96
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Indlæg  Admin on Lør jun 09, 2018 10:07 pm

Nathair lagde ikke rigtigt mærke til en eneste af eleverne, han gad ikke være der, så hvorfor skulle han gøre sig besværet? Han havde tjent sin værnepligt på Hogwarts og var taget fra skolen med top-karakter, han var en dygtigt magiker og auror, så hvad skulle han her tilbage efter? Intet. Han sukkede tungt, da en af pigerne spurgte ind til hans efternavn. Han nåede dog kun lige at åbne munden før en anden pige begyndte at grine og svarede på den første piges spørgsmål. Han lukkede munden igen og lænede sig så lidt op af professorens bord og lagde sine arme over kors. "Det er der vidst ingen her der føler, frk. Lavoie," besvarede han, da hun selv lige havde afsløret sit efternavn, før han vendte blikket mod den første pige, "Men ja, det har jeg, frk. Barbie right?" spurgte han vel vidne det med al sandsynlighed ikke var pigens navn, men han kunne sagtens være med på den joke.
Han skævede let mod Lavoie'en igen, da hun rejste sig og spyttede sit tyggegummi ud. Han måtte dog hævne begge øjenbryn en smule, da hun pludselig blinkede til ham. Hvad troede hun dybt seriøst han var? Hun var elev, han havde lige fortalt han var auror og nu stod hun der og blinkede til ham? Han følte sig kun som en stakkels fyr, fordi han var tvunget til at være her, han kunne skam sagtens forsvare sig selv, det afhang hans job jo af, men der havde ikke stået noget i jobbeskrivelsen omkring at tage ud og snakke med elever. "Nogle relevante spørgsmål?" spurgte han så ud klassen, mens han mentalt bad til ingen havde nogle, så han kunne gå igen. Trængen til en smøg var pludselig meget større end normalvis.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1245
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Indlæg  Admin on Lør jun 09, 2018 10:31 pm

"For du kender jo Barbie" sagde hun med et glimt i øjet og rystede ganske let på hovedet af Nathair. Hun kunne dog ikke lade være med at grine da Nathair kaldte pigen for Barbie selvom det langt fra var hendes navn. Anto kunne bare ikke fordrage hende. Ligesom hun ikke kunne li særligt mange andre i hendes klasse heller. De eneste på skolen hun rigtig gad alligevel var Luke Lynch, Toussaint og Arian. Jo og så elskede hun at genere Arthur med sin eksistens efter de havde slået op. Det var ikke fordi at fyren foran hende sagde hende noget. Hvis hun skulle være ærlig var han sikkert en af dem der forsøgte at spille sej selvom han var voksen og levede højt på sit efternavn i form at vise hele verden at Malfoy ikke var så slemme igen og Anto selv var altså langt mere til bad boys. Hun havde derfor ikke tænkt sig noget specielt med ham.
Hun valgte da også at gå direkte forbi ham uden at vide om der var flere spørgsmål eller ej og i så fald var hun faktisk også ret så ganske ligeglad med om der var det. "I'm out" sagde hun med et smil over sine læber og forlod da også klasselokalet uden at blive stoppet. Hun gad ikke høre om en uddannelse der ikke interesserede hende alligevel og hun var selv noget så rygetrængende. Det var ikke altid lige nemt at være ryger på den skole når de helst ikke ville have at man røg og Anto selv røg som en skorsten. Anto nåede da heller ikke høre der kun var et par få spørgsmål mere da hun forlod klassen for hun havde givet klart udtryk for det ikke var noget for hende. Der gik da heller ikke længe inden hun var kommet ned på slottets udendørsarealer og fandt sine smøger frem. Hun var ligeglad med det var mere et ryge område til personalet. Hun regnede for det første ikke med at støde ind i Nathair igen og for det andet så havde hun aldrig stødt ind i andre når hun var der. Hun fandt sin lighter frem og tændte sin smøg frem og tog et hvæs.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1245
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Gonna Show You Crazy - Nathiar - Anto

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum