'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Tors maj 24, 2018 5:57 am

Blake havde taget til en privat fest hos nogle af dem fra den overgang som han og Noah havde gået på da de gik på Hogwarts og havde taget den lange vej til USA for at være der en uges tid. Han håbede bare at Alecander kunne klare sig uden ham så længe og ellers havde han tænkt sig at skynde sig tilbage for hvis der var noget som Blake elskede så var det hans job. Blake havde da også ankommet et par timer efter festen var startet sammen med en af sine veninder fra samme årgang og kunne ikke lade være med at savne Skyler en smule som desværre var for ung til at være med. Han havde lagt sin demin jakke i gangen da de var ankommet til den fortrinsvise store New Yorker lejlighed og havde taget sine vinger på fordi det var sådan noget som Blake kunne finde på. Det første han havde gjort da han var kommet ind i lejligheden havde da også været at tjekke sit hår i spejlet i gangen og sikrede sig at hans ring i hans næse sad som den skulle. Blake havde i gang leget med hårfarve og havde derfor for tiden blond hår der stod godt til den hvide skjorte han bar.
Efter nogle timer var Blake da også godt fuld og havde hele aften mere eller mindre kigget på Noah i ny og næ da han bestemt godt kunne huske ham. Faktisk var Noah en af dem hvor Blake for alvor havde holdt sig på afstand for ikke at skulle blive alt for tændt af ham. Blake legede en anelse med sit sugerør som hans veninde snakkede med Noah da hun godt havde lagt mærke til den måde Blake havde kigget på Noah på hele aften. Blake var da også ved at være virkelig godt stiv efterhånden og kunne da også godt mærke hans hæmninger var på et meget lille punkt. "Så skulle vi komme ud?" spurgte han de to andre med et smil over sine læber da han virkelig godt gad komme ud derfra. Nok mest af alt fordi han faktisk bare gerne ville snakke med Noah et mere roligt sted uden helt at vide hvor denne her aften ville føre hen. Blake havde da også snakket til Noah og var blot glad for at han ikke lod til at kunne huske at Blake ret ufrivilligt havde skulle springe ud da de havde været på Ilvermorny.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  JeromeWinther on Man maj 28, 2018 4:09 am

Noah boede selv i USA nu og studerede der. Han kom oprindeligt fra Frankrig, men havde gået i skole på Hogwarts, da hans forældre havde ønsket, at han skulle have en international profil, når han skulle overtage det medicinske firma, som faren var ejer og direktør af. Jean havde trods alt valgt ikke at gå ind i familie dynastiet, så opgaven og ansvaret hvilede på Noahs skole, og da USA var det eneste sted i verden, der uddannede i virksomhedsføring i det magiske samfund, så var det her han var blevet sendt til. Han havde boet her efterhånden et år og var også blevet vant til livsstilen, selvom der ikke havde været de store problemer for ham at justere sig til dem. Han havde altid rejst verden tynd, da han kom fra en familie der havde pengene til det, så han var vant til at se et scene skift ind i mellem og var derfor også meget god til at indstille sig efter hans omgivelser. Noah var selv kommet et par timer efter festen var gået i gang og havde naturligvis medbragt en gave til værten, inden han var gået ombord i alkoholen. Noah drak nok ret meget, da han også ret tit drak med sine medstuderende og når han var med til møder på firmaet blev gode tal og præstationer oftest fejret med alkohol. 

Noah havde ikke lagt mærke til Blake havde holdt afstand fra ham i skoletiden. Han havde ikke en gang lagt mærke til, at han var homoseksuel. Da han sprang ud foran alle de magiske skoler, der havde han ikke givet det ret meget opmærksomhed, da han havde været optaget af noget andet. Han var knapt blevet konfronteret med sin egen biseksualitet, og når han var, så havde han benægtet det, da det ikke var noget man gjorde i hans familie og hans far var en af de største homofober, han kendte. Han havde drukket rimeligt tæt og snakket med mange til festen, men lige nu snakkede han med Blakes veninde og Blake. Han så mod Blake, da han spurgte om de skulle skulle ud. Han nikkede med et drenget smil over sine læber, mens alkoholen løb tæt rundt i hans blod. Han havde det sjovt. "Ja, hvorfor ikke?" spurgte han, inden han tog en øl og en pose med, han kunne gemme den i, for så at gå udenfor og lagde ikke rigtigt mærke til om de andre hægtede ham på, han regnede bare med det.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Lør jun 09, 2018 10:05 pm

Blake selv der var mere til drinks og søde sager når han drak havde da også fundet en cider i stedet for og gjort det samme som Noah selvom han langt fra van til det. Han havde egentlig bare lidt fulgt Noahs eksempel og fulgte efter Noah. Det var først da han kom udenfor han havde fundet ud af at hans veninde ikke var gået med dem ud og derfor så Blake sig en smule forvirret omkring. En del af ham var faktisk sikker på hun havde gjort det med vilje og bed sig derfor ganske let i læben som han så sig om efter sin veninde. "Jeg tror vi har mistet hende på halvvejen" sagde han med en ganske mild og let nervøs latter. Mest af alt fordi han ikke vidste om Noah ville blive i hans selskab uden veninden. Mest af alt fordi han ikke vidste om Noah faktisk vidste han var homo eller om han egentlig mere havde haft travlt med at ligge an på hans veninde. "Kan du leve bare med mit selskab?" spurgte han stille og håbede og bad til at Noah ville sige ja. Han havde lyst til at se New Yorks gader og synet af Noah fik hans hjerte til at pumpe hårdt. Hvis ikke det bare havde været alkoholen der gjorde det. Det var jo heller ikke fordi Blake var forelsket i Noah eller noget i den stil, men han var bare så pokkers pæn og Blake havde endelig lagt den ring fra Tobias fra sig selvom det havde været svært. Blake mente det var ved at være tid til at komme videre uden han havde en plan om hvem der skulle hjælpe ham videre som han ellers normalt havde det. Måske også fordi det var begyndt at skræmme Blake lidt at falde for nogen. Det var begyndt at gå galt når han gjorde det og han ville aldrig byde Noah den slags. Især fordi han var ganske overbevist om at Noah var hetero selvom der på samme tid var noget over ham der gjorde han havde lyst til at kysse hans bløde læber. "Jeg har lidt på fornemmelsen hun blev tabt til noget andet" indskød han straks for ligesom at sige at det ikke havde været planlagt fra starten af og håbede bare lige nu at Noah var fuld nok til at hoppe på den forklaring.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  JeromeWinther on Man jun 11, 2018 5:33 am

Noah selv var mere til øl og hårde drikkevarer, gerne i helt rå udgave med et par isterninger eller sådan noget som vin og snaps. Han havde også altid været festglad og en, de fleste gerne ville hænge ud med. Hans forbrug af alkohol var også ret stort, men han havde aldrig anset det for at være et problem og han kunne jo også sagtens leve uden. Han anede ikke ret meget om Blake, da han ikke havde snakket så forfærdelig meget med ham. Hans bedste ven, Liam, havde trods alt ikke været Blakes største fan. Han havde dog aldrig indrettet sig efter Liam og hadet og undgået dem, Liam ikke kunne lide, men da de havde tilbragt meget tid sammen, var det trods alt begrænset med kommunikation. Noah havde ikke bemærket om de begge var med, men drejede sig om for at se på Blake som han snakkede. Han så sig om efter veninden, inden han henvendte sig til Blake. "Det kunne se sådan ud," sagde han med et drenget smil over sine læber. Han tænkte dog ikke videre over det og forsatte videre ud i natten. "Hvorfor skulle jeg ikke kunne det, Blake?" spurgte han og lagde en hånd rundt om ham for at bevæge sig mod Central Park. Han kendte byen, og selvom Central Park ikke var et sted, man normalt ville komme hen når mørket faldt, så var Noah lidt ligeglad. Han havde heller ikke så meget at frygte, for selvom han for mange nok lignede en splejs, så havde han mange muskler foruden han besad magiske evner, hvilket gjorde livet lettere for ham. "Vi kan heldigvis også more os uden hende," kommenterede han med et grin, som han tog en tår af sin øl, stadig med sin arm rundt om Blake. Han havde en fest. Han bevægede sig ind mod parken og så sig omkring. Der var faktisk ret mange mennesker derinde og der var også nogen, der hørte højlydt musik. Arealet var dog stort, så der var også øde områder. 

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Man jun 11, 2018 6:24 am

Blake havde faktisk nærmest ikke haft nogle venner før han var begyndt at hænge ud med Skyler og det var først på hans sidste skoleår han faktisk havde haft flere at snakke med end bare Skyler. For nok havde han været en af Skylers små efterfølgere, men de andre havde han aldrig rigtigt set som sine venner. Kun Skyler og det var trods for at hun de første mange år mest bare havde udnyttet at hun havde en klemme på ham. Alligevel var Skyler endt ud med at være hans bedste veninde. Det var faktisk kun Olive han havde brugt tid med udover Skyler på 6. årgang da han trods alt stadig havde holdt stor afstand til de fleste før han var sprunget ud af sit skab i midten af 6. årgang. Så han havde faktisk været meget lonely før Skyler. Det var sikkert også derfor han havde fundet sig i en del når det kom til hendes dronninge attitude og endt med at elske hende helt enormt højt.
Blake bed sig hårdt i læben da Noah lagde en arm om ham. Han vidste slet ikke hvor han skulle gøre af sig selv eller sine arme. Han havde da også hurtigt ladet sit blik glide ned mod hans lem for at forsøge at hviske til den at den bestemt ikke skulle til at stille sig op lige nu bare fordi Noah var så tæt på ham eller at den skulle reagere på hvor helt enormt godt Noah faktisk duftede. Der gik da også flere minutter før Blake forsigtig lod sin arm tættest på Noah glide rundt om hans lænd hvor hans hånd da også kort havde snittet Noahs bagdel hvilket fik Blake til at lyse helt op i en rødmen og håbede bare ikke at Noah så det før han helt forfjamsk havde lagt sin arm over hans lænd og knugede sin hånd til hans bluse mens han stadig forsøgte at kommunikere med sit lem og havde ikke set op så meget som et sekund efter Noah var begyndt at gå. Det var først da Noah snakkede til ham igen at Blake vågnede op af sin lille samtale med sit lem som synes om en evighed efter at han nikkede med et ganske let grin og fik set over mod Noah. Lige nu var han virkelig bare glad for at det var så mørkt at Noah ikke kunne se den fine kulør i hans kinder der bestemt gik godt i spind med hans røde jeans. Blake bed sig ganske let i læben igen og lod stadig Noah følge ham. Han havde virkelig været faret vild hvis han ikke havde holdt fast i Noah. Mest af alt fordi han havde så travlt med at hans krop ikke måtte reagere som om han stadig var 15 år mens han indeni græd over at han pludselig følte sig helt vildt som den lille teenage dreng igen og Blake var ellers normalt virkelig moden af sin alder at være. "Der var vi heldige der var flere var?" spurgte han med en svag nervøs latter da han virkelig ikke vidste hvor han skulle gøre af alt sig selv og han virkelig bare havde en helt igennem stor lyst til at kysse de bløde læber som Noah havde og lige nu følte han sig helt hypnotiserede af at kigge på dem som de kom tættere mod de andre der var ude. Han havde da også helt glemt alt om at drikke sin alkohol på vejen da han var fanget i at kigge på Noah og diskutere med sit lem der da også havde sagt ham en smule imod pga. Noahs duft og havde derfor fået en ganske svag reaktion her og der.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  JeromeWinther on Ons jun 13, 2018 8:56 am

Noah havde for travlt med at bevæge sig mod Central Park til han overhovedet bemærkede, hvor Blakes hånd havde været eller det faktum, han var utrolig akavet omkring hvad det var de lavede. Han var fuld, ung og dum og opfattede ikke rigtigt noget udover hans egen næsetip. For at gøre det hele værre, så var Noah rig og drak meget, så han var tit fuld. Nærmest alt han lavede var at drikke sig fuld sammen med de VIP klienter, han havde i forbindelse med han uddannede sig herovre og faren gav ham mere ansvar. Han skulle jo lære, hvordan man viste sin magt og socialiserede sig i de omgivelser. Han skulle kaste hele sin personlighed på en væg og lade den blive der, da han aldrig rigtigt kunne være sig selv i nærheden af de klienter eller i nærheden af hans far. Han ville jo ikke lytte på, hvad det var Noah ville. Han var på den måde også meget ensom og havde mange indre konflikter, som han ikke viste til nogen eller snakkede med nogen om. Han var blevet vant til det var fy, og derfor havde han aldrig bemærket han synes at fyre kunne være ligeså attraktive som piger. Det var jo nærmest værre end at sige selv det værste og grimmeste ord på fransk. Han bemærkede han havde fat om hans lænd og knugede hans trøje, men det var også det. Han lagde ikke mærke til den røde kulør eller at Blake var fraværende, fordi han åbenbart havde en samtale med sin pik. Noah var fokuseret på målet i stedet. Han hørte den nervøse latter og nikkede lidt med et grin. "Ja dude!"sagde han ekstatisk med et charmerende smil inden han drak hvad han havde tilbage af sin øl og så på Blake. "Drik op og kom," sagde han og ventede med at gå videre til han var klar, inden han i stedet tog hans hånd og bevægede sig hen til det festende folk. Han begyndte også ret hurtigt at charmere sig ind på de mennesker der var det, hvilket gjorde de rakte to glas med dyr champagne mod dem, som Noah også drak ret hurtigt efterfulgt af mere samtale, som han ærlig talt ikke ville kunne huske mere af imorgen. Han var virkelig fuld og anede ikke hvad Blake tænkte på. Der gik ikke andre tanker gennem Noah lige nu, andet end han ville have det sjovt. Det var også derfor han tog fat i Blakes hånd og begyndte at danse i takt til melodien mens andre begyndte at danse med.  

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Tirs jun 19, 2018 7:10 am

Blake var jo faktisk også rig. Det var en af grundene til at han havde så nemt kunne få hans drømmejob hos Alecander. Udover han naturligvis havde været i praktik. Han drak også en del da han trods alt også var drag queen ved siden af og derfor tit var i byen hver weekend, men det betød bare ikke han kunne tåle at drikke særlig meget. Måske også fordi Blake drak drinks og det havde højere promille end øl havde det. Og nok havde shots også virkelig høj promille, men der var drinks bare søde så nogle gange drak han dem alt for hurtigt da det var ligesom at drikke sodavand. Og Blake var ikke særlig vild med cider heller selvom det også var sødt. Han kunne dog godt som nu drikke det fordi det var nemmere at gå med. Blake selv havde jo faktisk vist i mange år han var homo, men han havde bare først meget sent sprunget ud af sit skab og virkelig ikke helt så frivilligt som han havde ønsket det skulle være. Før det havde han heller ikke snakket med ligeså mange mennesker da han havde været meget indadvendt. Dem han havde snakket med havde han dog stolet på og betroet sig en helt del til. Nu var Blake langt mere udadvendt og han følte sig sjældent ensom udover når det kom til det mere intime. Han savnede virkelig det at have en kæreste og helst en han faktisk kunne være sammen med i længere tid end blot en ferie. Han turde bare ikke springe ud i det. Måske også ligeså meget fordi Blake var typen der faldt for folk virkelig hurtigt og han derfor var bange for at han skulle miste interessen efter hvad der svarede til en sommerferie.
Han kunne ikke lade være med at grine en svag blid latter da Noah havde sagt ja til de var heldige. En del af ham havde ønsket de kunne være alene, men det gik nok alt sammen for nu. Hovedsagen var lidt at han kunne være sammen med Noah hvis man spurgte Blake. Han nikkede let til han skulle drikke op og gjorde det da også. Han skær en let grimasse da han ikke var helt så god til ciders som han var til drinks. Han lod Noah tage sin hånd og bed sig ganske let i læben. Blake selv tog imod glasset og nåede da også kun lige at drikke ud inden Noah begyndte at små danse med ham. Blake kunne ikke dy sig og sørgede for at danse tæt ind mod ham inden han midt i dansen valgte at stoppe en smule op for at stille sig på tæer og lod sine læber ramme Noahs ganske blidt og overvejede virkelig et kort at sige undskyld midt i det hele.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  JeromeWinther on Ons jul 18, 2018 7:16 am

Noah var vant til at drikke lidt af hvert, men det han drak behøvede nødvendigvis ikke altid at gå hurtigt. Når han skulle hjælpe sin far, drak han til gengæld også tit på hverdagsaftner og var ude til sent på natten, inden han skulle møde op og skole næste dag. Han skulle jo lære alt det sociale, som han ikke lærte i skolen. Han skulle øve alle de teknikker de lærte om forhandling og hvad der er ellers var, og det var ikke fordi han altid synes det var lige interessant at skulle nærmest sutte pik på en eller anden gammel mand eller dame, der havde været i dette område i 40 år og troede, de vidste det hele. Nogen ville nok også frygte, han var direkte afhængig af alkohol, selvom sådan hang det så heldigvis ikke sammen. Ikke endnu i hvert fald. 
Noah forstod at have det sjovt og lade sine hæmninger blive derhjemme og han var generelt også meget socialt anlagt. Han var typen, der havde folk omkring sig hele tiden og selvom han havde råd til at bo alene, så havde han en room mate bare for hyggens skyld. Det var dog ikke fordi han ikke kunne finde ud af at være alene, for det kunne han skam godt. Han så bare ikke nogen grund til at være det, når han var ekstrovert og nød at have folk omkring sig. Noah smilede drenget, da Blake var færdig med at drikke og derefter begynde at danse med. Han mærkede han stillede sig tæt ind på ham og lod ham som egentlig også bare gøre det. Det var jo fint, Noah var ikke homoseksuel og Blake havde også haft kysset ham, hvor han ikke havde skubbet ham væk men ladet ham gøre det. Han var aldrig blevet konfronteret med sin egen biseksualitet, for han var vokset op med, at det var forkert. Han mente dog ikke det var forkert hvis andre var det, men han skulle ikke selv være det. Han mærkede kysset ind mod sine læber og gengældte det da også, og morede sig med det uden at tænke over, hvordan hans hjerne eller krop havde det med det og hvilke følelser det satte i gang. Han var fuld, så alt var bare morsomt. 

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Tors jul 19, 2018 7:32 am

Blake kunne mærke det gav et sug i hans mave da Noah gengældte hans kys og et smil bredte sig på hans læber i kysset. Han lod kort sin tunge glide over sine læber og ind i hans mund inden han brød kysset efter noget tid. Blake kunne derimod svæve på en lille lyserød sky. Ikke fordi han var forelsket i Noah eller noget i den stil, men det var bare lidt som at have kysset en form for idol når han på afstand havde betragtet Noah som væren en smuk fyr han bestemt gerne ville møde. Det var også derfor der svævede små sommerfugle rundt i hans mave og følte sig nærmest helt forelsket uden det faktisk var det han var. Han kunne da heller ikke lade være med at slå sine arme rundt om Noahs hals for at kysse ham igen. Denne gang en anelse mere krævende. Det var ikke fordi han regnede med at Noah var specielt i kontakt med det faktum at han tydeligvis også var til fyre og havde derfor ikke tænkt sig at gå helt vildt langt med ham af nogen art, men han ville bestemt ikke stoppe med at kysse ham lige nu. Han nød virkelig den følelse som det gav at kunne kysse en anden fyr og endda ganske offentligt. Desuden var de andre til den fest i parken alligevel så fulde at ingen af dem kommenterede på dem og Blake kunne ikke lade være med at gribe chancen. Det var svært at holde sig helt igennem tilbage når man trods alt havde haft lyst til at kysse denne helt igennem utroligt smukke fyr. Han lod da også hurtigt sin tunge blande sig i kysset igen og selvom det ikke helt var hans mening kom han til at slippe et ganske svagt nydelses støn over kysset. Hans hjerte pumpede også virkelig hårdt, men det var mest af alt pga. alkoholen i hans blod og han fik en svag rød kulør i kinderne over at han var kommet til at komme med et svagt støn. Det var trods alt ikke planlagt overhovedet og han var måske også en anelse bange for hvordan Noah ville have det med det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Admin on Tors jul 19, 2018 8:09 am

Marc kunne mærke en stor sten falde ind i hans hjerte da Miles indrømmede at han var fan af Faded Exit. Det dumme var der var så mange andre ting derinde som Miles tydeligt var fan af, men det var som om at det med Faded Exit bare poppede op i hans øjne. Som om det var det eneste der hæng derinde selvom det bestemt ikke vand sandheden. "Det tror jeg simpelthen ikke på Miles" sagde han irriteret til at Miles sikkert havde været der fordi der var fest og det faktum der havde været Faded Exit til stede havde sikkert blot været en klar fordel. Desuden havde Marc jo været trist fordi Seth ikke havde været der, men det var jo ikke derfor han havde kastet sig over Miles. Det var udelukkende fordi han var pæn og det havde været en stor fristelse. Marc ville bestemt være glad for at Miles ville passe på hans trøje. Også lige nu. Det ville han bestemt ikke se som væren en syg stralker eller fan fordi han ville samle den op. Heller ikke lige nu, men det rørte ham nu ikke at trøjen blot blev liggende på gulvet. Han mærkede Miles arme omkring sig og begyndte at rive sig ud af hans favn selvom det var en anelse halvhjertet lige nu da han et sted gerne ville blive og gerne se at Miles ville gøre alt for at han blev. "Nej jeg vil ikke blive. Jeg vil have du finder mit tøj. Hvis du er fan så burde du også vide jeg ikke er sammen med fans pga. Tessa" sagde han en anelse mere hårdt end det egentlig var hans mening. Han havde ikke lyst til at være der så meget som et sekund længere. Han vidste godt han selv kunne have spurgt om Miles var fan, men han havde da bestemt regnet med at han havde sagt det hvis han havde vist at Marc ikke var sammen med fans. Han var så bange for hvordan det ville blive modtaget af medierne og han var endnu mere bange for at det kom ud at Miles så endda også var mindreårig. For slet ikke at nævne at han var skrækslagen for at Miles egentlig bare havde udnyttet ham eller noget i den stil og vred sig derfor en anelse mere løs for at finde sit tøj nu hvor Miles han ikke lignede en som havde tænkt sig at hjælpe ham. Han ville væk og alt han ville var at tude i Charles' favn. Det hele gjorde så vanvittigt ondt lige nu at han slet ikke kunne være i sin egen krop.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: 'Cause passion is passion. You know it just as well as me - Blake og Noah

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum