You Look Happier - Seth og Erica

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

You Look Happier - Seth og Erica

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 1:47 am

Seth Engel Minore York
April 2055 - Omkring klokken 02:30.
Sankt Mungos.


Erica var ved at gå ud af sit gode skin af smerter. Hun var træt, udmattet og var på randen til at give op. Vandet var gået for godt 20 timer siden, men selvom det var hendes første fødte, som lige nu var i gang med at grave sig vej ud igennem hendes underliv - okay måske en smule overdrevet, men det var sådan det føltes - så vidste hun godt, at fra vandet gik og til presse veerne ville komme, ville der gå mange timer, hvilket var årsagen til, at hun ikke havde kontakt Seth endnu. Der var jo ingen grund til, at han skulle se hende fra hendes værste sider og var der noget Erica gik op i, så var det hvordan andre så hende. Især andre hun havde været sammen med. Hun havde ikke været ret langt henne, da hun måtte gå på barsel, ingen kunne jo bruge en gravid model til noget som helst. Dog havde hun stået lidt på den anden side af kameraene og fotograferet, men hvor hun dog savnede selv at få taget billeder, men hun vidste også godt at hun ikke ville kunne komme tilbage til det, før barnet var ude og hun fik trænet al baby-fedtet væk og strammet godt op igen.
Hun havde mest af alt lyst til, at råbe og skrige af alle der kom i nærheden af hende. Hun havde det som om hele hendes krop, var blevet gennem banket. "Jeg kan ikke mere.." sagde hun nærmest opgivende. Der var både en jordmoder og en elev til stede, samt en sygeplejerske. Sygeplejersken rystede lidt på hovedet, "Desværre, men det vare ikke længe, før De kan presse, Miss. McSeeley," svarede hun, hvilket fik Erica til at sende hende et nærmest ondsigt blik. Det var ikke godt nok. Hun ville presse nu. Hun spærrede øjnene op, da hun pludselig kom i tanke om, at hun nok burde kontakte Seth nu, hvis der ikke var længe til, at hun måtte presse. Han ville nok gerne være der når babyen kom ud, selvom hun ikke var meget for, at han skulle være der i mens hun skulle presse. Hun rakte ud efter sin mobil og fandt ham blandt sine kontakter, for at ringe ham op. Hun havde ingen idé om, at klokken nærmede sig halv tre om natten. Tidsfornemmelsen havde hun fuldstændigt mistet. "Så ta' den dog!" skældte hun ud, på trods af, at den kun havde nået at dutte en enkelt gang. "Endelig! Sankt Mungos nu!" sagde hun efterfulgte af et smertefuldt skrig, hvorefter hun lagde på igen, da hun slet ikke kunne koncenterer sig om noget som helst. Han kendte jo hendes navn, så han ville hurtigt kunne finde hende på det magiske hospital og susenetværket gik jo direkte dertil, så hun ville hellere spare ham for en længere samtale og han så ville kunne nå frem, end hun ville tage en snak om vejret over telefonen, da hun havde helt andre ting i hovedet lige nu.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1209
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You Look Happier - Seth og Erica

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 2:22 am

Seth ville have givet en del for at være med fra starten af. Også selvom det ville tage lang tid. Han ville dog heller ikke være ked af at blive tilkaldt senere for han ville generelt bare være lykkelig over at hun overhovedet ville ham se hende på den måde. Seth ville så også bare finde hende smuk selvom hun sikkert ville være badet i sved grundet anstrengelse og smerter hvilket bestemt også ville være en del som Erica aldrig ville kunne forstå. Faktisk var han jo også ked af han havde gået glip af hendes voksende mave da han blot ville finde det utrolig smukt til hende. Han ville så også gerne støtte hende i at skulle træne graviditetsmaven af hvis det var det hun havde behov for. Der var virkelig ikke den ting som Seth ikke ville for Erica nu hvor hun skulle være mor til hans lille baby. Det ville sige. Hun var det allerede og selvom Seth glædede sig havde han haft svært ved at gøre det helt før at han for det første så sit barn foran sig og vide det havde overlevet og så for det andet fordi han ikke havde fået lov til at være der pga. vidnebeskyttelse.

Seth der faktisk havde været ude i byen med nogle venner havde smidt alt han havde i sine hænder for at finde sin stav frem og havde ramt hospitalet ikke særlig længe efter. Han havde da også hurtigt fundet vej til Erica og smækkede nærmest døren op da han havde fundet hende. Han tog straks fat i hendes hånd og gav den et blidt klem. Han kunne ikke se nogen grund til at skulle sige noget lige nu. Hun havde trods alt travlt med noget andet og man kunne både se han havde løbet rundt på hospitalet plus han havde været i byen da han havde en ganske let duft af alkohol over sig. Han havde dog langt fra været i byen for at score da det var ikke noget han gik op i pt. da han havde andre ting han heller ville. Og uanset hvad havde det ikke været svært at ligge alt fra sig ved Ericas opkald da han ville være der for hende. Ikke at han regnede med hun kunne se at han havde skyndt sig, men der var bare heller ingen grund til at udstille sig selv som en helt der var kommet 5 min efter hun havde ringet op og da slet ikke lige nu hvor det var hende som var en heltinde for at give liv til hans barn.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1209
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum