Shake It Off - Maze og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:28 am

Seth Engel Minore York
Hjemme hos Seth, Ashton og Maze.
Marts 2055 - Omkring klokken 18.


Maze havde været alene hjemme de sidste bare timer. Hun havde aldrig været god til, at være alene, men hun prøvede at vænne sig til det, men det lå nok til bunde i, at hun var blevet kidnappet som barn. Efter at have ladet musikken brage ud af højtalerne, for at undgå stilheden, i noget som nærmede sig en times tid, mens hun havde trænet, var hun gået i bad. Musikken spillede dog stadig alt overdøvende. Naboerne måtte virkelig bande hende langt væk, hvis de var hjemme, hun havde endnu ikke mødt nogen i opgangen, men det var nok fordi hun arbejdede på meget skiftende tidspunkter på hele døgnet, og når hun ikke arbejdede så trænede hun.
Hun kendte ikke rigtigt nogen i England endnu, andre end sin familie selvfølgelig og de kollegaer hun havde fået sig, men hun kunne godt mærke at hun savnede selskab, selvom Ashton selvfølgelig var der. Han havde også fortalt hende, at han boede sammen med en af sine bedste venner, men hun havde ikke mødt ham endnu, hvor han var henne og hvor han havde været henne, i den tid hun efterhånden havde boet her, vidste hun ikke. Det kom vel i bund og grund heller ikke hende ved. Hun svang et håndklæde om sit lange brune hår, dernæst et omkring sin slanke krop, som man dog ikke skulle tage fejl af, den gemte på langt stærkere muskler, end det så ud til. Hun gik roligt ud fra badeværelset og ind i stuen, hvor hendes nattøj var, da hun havde sovet på sofaen de fleste nætter, de andre nætter havde hun sovet inde ved siden af Ashton. Hun gav sig til at tørre det lange mørkebrune hår med håndklædet, mens hun dansede lidt til musikken, før hun begyndte at tørre sin krop og trak sin oversize t-shrit over hovedet og lod det lange hår hænge løst ned af ryggen, så det kunne tørre af sit selv. Hun gik så ind på Ashtons værelse, hvor hendes taske med tøj stod, for at finde et par rene trusser.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 11:17 pm

Seth anede intet om at Maze faktisk boede der. Det var sådan mere eller mindre sluppet ud af Ashtons hoved at benævne at hans kusine faktisk sov på deres sofa og eftersom hendes ting ikke lå på sofaen så havde det været svært for Seth at se at der var andre til stede end Ashton. Også selvom han godt kunne forstå hvis Ashton havde nogle boende mens han ikke var der. Han havde selv gjort det samme. Seth kunne ikke holde ud tanken om at skulle bo alene selvom han godt kunne forstå hvis Ashton ville rykke ud når der snart ville komme en baby. Det var trods alt Seths drøm at få en lille tilføjelse i livet og ikke Ashtons.
Seth anede ikke at Maze var der. Han havde kun været hjemme i nogle få dage og han havde ærlig talt brugt sin tid sammen med først Heather, så Ashton, så været sammen med Frej for så at bruge noget af sin tid inde hos brødrene da Marc havde været helt utrøstelig over Seth havde været væk. Seth havde derfor stort set ikke været hjemme i et par dage da han havde været alle mulige andre steder henne og derfor stadig ikke fået noget af vide om at der boede en pige på hans sofa. Seth havde været ude for at købe aftensmad til sig selv i form af en pizza og noget sodavand og låste jo bare døren op som han plejede det indtil sin lejlighed. Han sætte tingene på sofabordet og kunne pludselig høre nogen gå rundt i lejligheden, men da han var ret så sikker på at Ashton ikke ville være hjemme lige nu forstod han det ikke helt. Det kunne også bare være han havde glemt at Ashton skulle være hjemme og gik derfor stadig med sit overtøj på ind mod Ashtons værelse hvotil han blev modtaget af et syn der fik ham til at tabe sin underkæbe en smule. En kvinde kun iført t-shirt og så ret så godt ud bagfra som hun stod og rodede efter noget i en taske. "Ehm.. Hej" gled det over hans læber uden at tænke på at han burde at flytte sig i stedet fra døråbningen af. Han vidste ikke heller ikke lige om det var en ny kæreste Ashton havde fået eller noget i den stil så egentlig burde han ikke kigge sådan, men det var svært at lade være når hun stod med så lidt tøj på som hun gjorde.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 2:44 am

Maze hørte absolut intet da musikken stadig spillede, så at Seth låste sig ind og var inde i stuen for at stille sin aftensmad i form af pizza og cola, på sofabordet, anede hun ikke. Hun var i sin egen lille bobbel. Hun havde ingen make-up på, da hun lige havde været i bad, men nu var hun også en af kvinde, som mente at selvom make-up fandtes, så var naturlig skønhed også bare smukt på sin egen måde, det betød dog ikke at hun ikke gik med make-up til daglig, men hun kunne sagtens gå ned og handle uden hele hendes ansigt skulle være fyldt med krigsmaling.
Hun fiskede et par hotpants op af tasken og skulle lige til at sætte det første ben i dem, da et 'hej' lød bag hende. Hun stivende for et øjeblik, før hun stak sine ben i trusserne og trak dem op, før hun drejede rundt og så på den unge fyr som mere eller mindre lignede en som havde set et spøgelse. "G'Day," svarede hun med en tydelig tyk australsk accent og en smule tøvende. Hun lod en hånd glide igennem det mørkebrune, våde hår, mens hun så lidt på ham. Det var da altid noget, at han ikke var kommet bare to minutter før. Ikke fordi Maze var blufærdig, han måtte da gerne kigge alt det han ville, men mere fordi det var første gang hun mødte ham, så havde en fuld påklædning måske være at fortrække. "Du må være Seth?" halvt spurgte hun og sendte ham et venligt smil, før hun rakte hånden frem mod ham, "Maze," præsenterede hun sig og regnede vel egentlig med, at Ashton havde fortalt Seth at hun var der og hun var Ashtons kusine. Hun brugte stort set aldrig sit rigtige navn, Maze lå bare bedre i munden og det var det hun var blevet kaldt siden hun havde været helt lille, så hendes rigtige navn mindede hende bare om da hun var lille og havde gjort noget hun ikke måtte.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 2:47 am

Han hævede ganske let det ene øjenbryn ved det australske accent og kunne ikke helt bestemme sig til om Ashton mon havde hevet en ny kæreste hjem eller han rent faktisk havde taget noget familie derop. Begge dele ville give mening selvom han måtte indrømme han måske ikke lige så Ashton med en kvinde med så mange tattoos over det hele som han selv synes var ganske frækt. Også selvom hans drømmekvinde ikke rigtigt havde nogen. Det ville sige hun havde en enkelt uskyldig lille en, men det var jo heller ikke noget ved siden af det som denne kvinde havde. Han nikkede ganske let til om han var Seth og havde stadig lettere tabt sin kæbe da hun trods alt kun stod iført trusser og t-shirt og hun var en pæn kvinde. Han havde så også lovet sig selv at efter det med fyren hvis navn han faktisk slet ikke kendte, men derfor kunne man jo godt kigge. "Og du er Ashtons kæreste eller?" spurgte han som han lagde hovedet ganske let på skrå. Han vidste jo ikke noget. Ashton havde glemt at nævne det for ham og Seth havde ikke været hjemme i 6 måneder så der var en masse han bare ikke vidste noget om. Han fik da også taget imod hendes hånd og gav den et ganske let klem. Han stirrede da også en del mindre nu hvor hun ligesom havde lidt mere tøj på, men det var stadig svært ikke at kigge når hun stod i så lidt tøj som hun gjorde det. Hun var virkelig en smuk kvinde. Om så hun var Ashtons kæreste eller ej ville han nu ikke lgige an på hende alligevel.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 6:13 am

Maze bed sig svagt i læben, da Seth hævede det ene øjenbryn, hun tænke ikke lige over, at han nok ikke havde været forberedt på, at hendes accent ikke var britisk eller bare i nærheden af det, hun lagde jo ikke selv mærke til det. Hun vidste godt at folk ret ofte, bare kiggede på hende og så havde de på forhånd dømt hende som værende en bad girl, hvilket hun nok også var på rigtigt mange punkter, men det ville hun aldrig kalde sig selv, hun ville nærmere bare sige at hun nød livet og tog en dag af gangen. Ingen levede for evigt, så hvorfor ikke få det bedste ud af den tid man havde her.
Hun vidste ikke rigtigt hvor hun skulle kigge hen, for hun kunne godt mærke at han blev ved med at kigge på hende, men okay nu indbød hendes tatoveret krop også til, at kigge for uanset hvordan man vendte og drejede den, så var tatoveringer blikfangende, så hun regnede lidt med, at det var dem han kiggede på og ikke hendes krop som helhed. Hun rystede lidt på hovedet, "Ashton og Evanna er ikke kærester mere, så du skal nok ikke nævne noget om nogen kæreste lige pt. Jeg er hans kusine. Jeg har crashe jeres sofa de sidste par måneder, men når Ashton flytter ud, skal jeg selvfølgelig nok gøre det samme," fortalte hun og sendte ham et venligt smil, hun kunne godt mærke hans willieblod, men hun havde arbejdet som healer i et fængsel, hvor der selvfølgelig også havde været willier som fanger, så hun havde god træning i at ignorer det, selvom det var nemmere når hun var forberedt.
Hun smilede da han tog imod hendes hånd og slap den igen efter, at have gengældt det blide klem. Hun gik hen til sin taske igen, og fandt en smøg pakke frem, før hun vendte blikket mod ham igen, med et skævt smil på læberne, over han stadig stirrede selvom hans stirren var blevet mindre, "Hvaa.. Skal jeg også vende mig om, så du også kan tjekke min røv ud?" spurgte hun lidt drillende og grinte let.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 6:50 am

Seth ville ikke bare kalde hende en bad girl bare fordi hun havde mange tattoos. Det betød jo ikke nødvendigvis at hun var en bad girl. Han ville ikke dømme noget ved hende før han havde lært hende en smule at kende. Desuden var han sikker på hun aldrig ville kunne være end Kaya og alt ved Kaya var bare dejligt. Det var så både Mazes krop og hendes tattoos som han kiggede på. "Nej det ved jeg godt, men det kunne jo være at du var hans nye kæreste. Hvad ved jeg? Jeg har ikke været hjemme et halvt års tid" sagde han med et ganske let suk og rystede en smule på hovedet over det. Han ville så gerne have været der, men han forstod jo godt at Kaya havde sendt ham væk. Det havde jo udelukkende været for at passe på ham. nok havde det været hendes egen skyld han havde været kommet i fare, men det ændrede ikke på at han var glad for han havde været et sted hvor han havde været i sikkerhed. "Men fedt at du har kunne låne sofaen. Du måtte da gerne have sovet i min seng" sagde han med et ganske let nik da hun da ikke skulle ligge på den sten hårde sofa.
Seth kunne ikke lade være med at grine. "Ej jeg bør slet ikke stirre sådan på min roomies kusine, men det er svært når du har så lidt tøj på" sagde han med et grin og blinkede ganske let til hende. "Kan du ikke bare tage mere tøj på? Jeg er en mand som prøver at holde mig i skindet her" sagde han med et ganske let nik da han bestemt synes han ville gøre alt for at komme til at være god nok til at Heather ville snakke med ham igen. Desuden ville Ashton også blive sur så det ville bare være to grunde til at han ikke skulle lave noget med hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 8:50 am

Maze kendte ikke rigtigt nogen i England, udover sine fætre og sine kollegaer, men dem havde hun jo heller ikke kendt ret længe, så det var rart at snakke med et andet menneske. Hun rystede lidt på hovedet, "Dog ikke, bare hans kusine. Hans far og min mor var søskende," fortalte hun, hun var utrolig taknemlig for, at hende og Ashton havde kunne holde kontakten, selvom både Ashtons forældre var døde og Mazes mor var blevet slået ihjel. Selvfølgelig havde hun også kontakt til Chris, men slet ikke på samme måde som med Ashton. Hun rynkede lidt på næsen, da han sagde hun bare kunne have sovet i hans seng, "Jeg har slet ikke været inde på dit værelse, og jeg sover helt fint på sofaen, men tak," sagde hun venligt med et smil på læberne.
Hun lagde de slanke, tatoveret arme over kors, ganske løst og trak lidt på den ene skulder, "Nok se, ikke røre, er det ikke det man siger?" spurgte hun med et ganske let grin og bed sig lidt i læben. Hun havde ikke noget imod at han stirrede på hende, eller tjekkede hende ud eller hvad end han ville kalde det, men hun var ikke helt sikker på, at Ashton havde det på samme måde. "Jo, selvfølgelig, undskyld," svarede hun da han spurgte om hun ikke kunne tage noget mere tøj på. Hun fandt et par slap-af-bukser i sin taske som hun tog på, "Bedre?" spurgte hun og blinkede lidt drillende til ham, det var nærmest en helt omvendt verden, han var den med williegenet, men det var hende som blev kigget på, men okay nu havde han også stadig overtøj og det hele på, så det var primært hans ansigt hun kunne se.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Fre mar 30, 2018 9:11 am

Han nikkede ganske forstående til hendes ord da han godt kunne se sammenhængen. Han havde vel bare et sted troet at de måske var kærester selvom han omvendt heller ikke kunne se Ashton med en pige som hende. Ikke fordi der var noget galt med hende. Faktisk mere det modsatte, men hun virkede bare ikke som Ashtons type og nu gav det hele en smule mere mening hvis han skulle være ærlig. "Min seng er ellers meget bedre, men det må du selv om" sagde han med et ganske let grin da han faktisk ikke ville have haft noget imod at skulle komme hjem til at finde en kvinde i sin seng uden det var fordi han havde været intim med hende.
"Jo.. Hva man ikke gør for en pige altså" sagde han med et ganske let skuldertræk og vidste godt det var hvad han var nød til for Heather. Der var virkelig ikke en som hende der kunne få ham til at være en lille fortabt hundehvalp. Han vidste også godt at Ashton bestemt ikke ville synes det var ok det han lavede, men nu lavede han jo sådan set ikke noget så han tænkte det gik. Og han havde heller ikke tænkt sig at lave noget med hende heller. Han nikkede ganske let til det var en helt del bedre. "Så Maze.. Right? Du vil vel ikke gøre mig selskab med min lille sørgelige pizza i stedet for at friste en stakkels mand?" spurgte han med et smil over sine læber og håbede bare der var mad nok til to. Han ville gerne vide hvad der foregik og mente det var det bedste at starte ud med at sætte sig til at spise. Han vidste godt det lidt var omvendt når det var ham der havde blodet der tiltræk folk, men han havde trods alt heller ikke fået ligeså meget som han var van til de sidste 6 måneder og så var det svært ikke at stirre på hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 8:48 am

Maze bebrejdede ikke Seth for at mistænke hende for, at være Ashtons kæreste, hun stod trods alt halvnøgen i hans soveværelse og havde stadig vådt hår, hvilket var et typisk tegn på hun havde været i bad. Det var jo heller ikke fordi de lige frem lignede hinanden. Hun så på ham med et drillende smil legende på sine læber, "Er det en invitation?" spurgte hun og blinkede til ham, det var alt for fristende at lade vær. Hun havde aldrig været god til, at sove alene, så da hun havde boet hjemme i Australien, havde hun ofte haft overnattene gæster, hun kunne uden problemer sove sammen med sine venner og veninder, uden der var noget i det.
Hun slog et let klik med tunge, "Godt spørgsmål, jeg har desværre ikke noget godt svar til dig," svarede hun og bed sig lidt i læben, hun havde været sammen med både mænd og kvinder, men hun havde aldrig været i et forhold med en anden kvinde. Hun var generelt ikke god til forhold, så hun undgik dem helst. Hun havde aldrig været direkte forelsket i nogen, hun var ikke engang sikker på, om det var noget hun var i stand til. Hun sendte ham et venligt smil, da han nikkede til at det var bedre nu, hvor hun havde taget et par bukser på. Der var dog stadig mange tatoveringer som var synlige på hendes arme. Hun nikkede ganske let, "Teknisk set hedder jeg Mazikeen, men de fleste kalder mig Maze," svarede hun og smilede til ham, "Jeg spiser ikke junk-food, men jeg vil gerne gøre dig selskab alligevel, hvis jeg lige må ryge først," svarede hun venligt og tog en smøg ud af sin pakke, før hun vendte pakkeåbningen mod ham, som tilbud hvis han ville have en, "Ryger du?" spurgte hun. Maze havde altid gået utroligt meget op i sin krop og sundhed, hun trænede mindst en gang om dagen og spiste sundt, hver dag. Det eneste usunde hun udsatte sin krop for, var rygning, men hun rensede sin samvittighed ved, at sige til sig selv, at når det var det eneste, så var det okay.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Lør apr 07, 2018 9:19 am

"Med fare for du misforstår det så ja klart" sadge han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Om ikke andet så bare for at ikke skulle ligge alene i sin seng. Det var jo faktisk også lykkes ham f.eks. at sove ved siden af Kaya uden at de lavede noget og Seth kunne nok ikke helt benægte at han var et frygteligt puttedyr. "Må sgu nok erkende at være væk i alle de måneder gør man savner at holde om et andet menneske, men jeg tror Ashton ville misforstå det" sagde han med et ganske let grin selvom han så også var ganske sikker på at han nok ville kunne forklare Ashton at han aldrig med sin gode vilje ville gå i seng med hans familie. Ahston var trods alt en limit han havde sat overfor sig selv for længe siden efter han havde pillet ved Charles' og Marcs lillesøster. En ting var at han gik i seng med sin egen kusine, men det var også noget væsentligt andet.
"Se det har jeg som sådan heller ik og jeg er ret så sikker på jeg har smadret det alligevel, men det betyder ikke at jeg skal gøre det værre vel?" spurgte han med et ganske let grin der nok mest af alt var en smule påtaget da han virkelig følte det havde været dumt at være sammen med fyren uden et navn. Seth havde været forelsket et par gange, men han synes bestemt bare altid han var skide god til at fucke op i tingene når han endelig var det. "Jeg kan altså også bedre li navnet Maze" skyndte han sig at tilføje. Ikke fordi Mazekeen ikke var et fedt navn, men Maze lå bare bedre i munden. "Ikke spiser junk-food? Hvilken planet er du fra?" spurgte han og lagde hovedet en anelse på skrå da det slet ikke gav mening i hans verden lige nu hvis han skulle være ærlig. Charles havde så nok synes det mere end Seth gjorde det, men det var stadig utroligt mærkeligt. Han nikkede ganske let til om han røg. Seth gik så også op i sin krop, men derfor kunne han godt finde på at spise junk-food en gang i mellem og dette var en af de gange. "Så du ryger bare" sagde han med et ganske let smil og åbnede for sin pizzabakke for at tage et stykke og begyndte bare at spise.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Man maj 07, 2018 4:07 am

Maze grinte let, "Hvordan skulle jeg ikke kunne misforstå det?" spurgte hun med et smil på læberne, både på grund af måden han havde kigget på hende og så gjorde det glimt han havde i øjet, det ikke ligefrem nemmere for hende ikke at misforstå det. Hun skød underlæben en smule frem, "Orh, har du brug for et kram?" spurgte hun med et lidt drillende glimt i de klare blå øjne og slog let ud med armene for at velkomne ham til et kram. Hun havde ikke problemer med nærkontakt, så længe hun selv var herre over hvornår det skete. "Han har heldigvis ikke retten til, at bestemme over mig," svarede hun med et roligt smil på læberne. For det første var Maze ældre end Ashton, for det andet så hvis en fyr skulle bestemme over hende, så var det under helt andre omstændigheder end hvad hun var sikker på Ashton slet ikke ville vide noget om.
Hun trak lidt på skulderen, "Sorry, men jeg tror ikke jeg er den bedste, at søge kærlighedsråd hos," svarede hun ganske ærligt, dog med et venligt smil på læber, hun var ikke typen som skulle gøre sig klog på kærlighed og de følelser det skabe i et menneske. Hun ville i hvert fald ikke begynde, at dele råd ud som hun ikke vidste ville virke. "Tak, tror jeg nok," svarede hun med et mildt grin, da hun ikke helt vidste om det var et kompliment eller ej, at han bedre kunne lide hendes kælenavn end hendes rigtige navn.
Hun rystede lidt på hovedet, "Australien, så godt nok ikke en planet, men næsten det samme," svarede hun jokende og bed sig lidt i læben. Hun havde ikke spist junk-food i flere år, så hun så ingen grund til at begynde på det nu. Hun var alt for sundhedsbevidst til det, igen foruden sine smøger selvfølgelig. Hun nikkede lidt til, at hun bare kunne ryge, hun gik derfor hen og åbnede det ene vindue og satte sig i vindueskarmen, så røgen ikke ville hænge i hele lejligheden i flere timer.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Man maj 07, 2018 4:28 am

"Kunne da godt være du troede det var af andre grund end blot for at have en i min seng" sagde han med et ganske let smil over sine læber og bed sig en anelse ubevist i læben. "Men jeg kan oplyse om at Ashtons kusine er off limet" sagde han med et ganske let nik da han trods alt ikke vidste at Kaya også var Ashtons kusine. Ikke at det havde gjort at han ville stoppe med at være med Kaya hvis han havde vist det noget før, men det var så noget andet. For Kaya var også hans bedste veninde og det ville intet ændre på. Han nikkede ganske let og slog sine arme om hende til et kram da det var skønt at mærke en anden person på den måde. Nok havde han været sammen med Heather og whats his name i mellemtiden, men det var stadig bare ikke helt det samme. Og Ashton havde han ganske vist også givet et kram, men det ændrede ikke på at han stadig hungrede efter at mærke et andet menneske. "Han kender bare min kvindesmag" sagde han med et drillende glimt i øjet og grinte en anelse da det trods alt var sandt. Han havde dog langt fra planer om at ligge an på hende. Også selvom hun virkelig var en ganske smuk kvinde. Han slap hende da også igen efter lidt tid bare fordi det var underligt at snakke om kærlighed og stå og kramme en smuk kvinde på samme tid.

"Er jeg fandme heller ikke og jeg gider faktisk heller ikke snakke om det heller" sagde han med et ganske let nik da han godt vidste han ikke ville komme nogle vegne med det om så hun var god til det med kærlighed eller ej. Desuden var Heather en ganske speciel kvinde og han vidste jo godt han skulle snakke med hende om hvad han havde lavet. Det havde han også tænkt sig. Det var han slet ikke i tvivl om. Han sendte hende et venligt smil da han ikke vidste hvad han ellers skulle sige til at han bedst kunne li hendes kælenavn. Han synes bestemt det var et kompliment, men han ikke helt vidste hvordan hun havde opfanget det så tog han ikke chancen og begyndte at tale sig ud af det for hvis nu hun havde taget det som hun burde så virkede det også bare helt enormt fjollet at begynde at forklare sig selv. "Så en planet" sagde han med et ganske let nik og begyndte at grine da han bestemt synes det var underligt at hun ikke spiste junk-food. "Så når din dumbass fætter forlader mig, gør du så også?" spurgte han roligt mens han tog en stor bid af sin pizza og kun kort kiggede over på hende i vindueskarmen. Seth var ligeglad med hvor hun røg henne. Han røg jo også selv, men det var sødt af hende at hun tænkte på det ville hænge i lejligheden.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Admin on Tirs jul 24, 2018 12:19 am

Et stort smil meldte sig på Mazikeens læber, "Beklager, men jeg har en pagt med mig selv. Willier er et no-go," svarede hun, hun kunne sagtens være venner med willier, det var slet ikke det, men hun havde brugt så mange år på, at lærer at afvise willier, at hun ikke ville risikere, at bukke under for bare én. Hun nikkede lidt til, at hun også var off limet for ham, fordi hun var Ashtons kusine. "Så har vi det på det rene," svarede hun og sendte ham et venligt smil. Hun ville ikke have noget imod at sove sammen med ham og slet ikke nu, hvor de ligesom havde fået afklaret at det var, hvad det var. Hun smilede atter, da han lagde sine arme om hende, som hun selvfølgelig gengældte hans kram og lod sine hænder stryge lidt op og ned af hans ryg. "Og jeg er i den kategori eller?" spurgte hun med et drillende smil, da hun så hans drillende glimt i hans blå øjne. Hun slap ham, da han også slap hende. Hun ville sagtens kunne finde på, at drille Ashton i form af, at lægge an på Seth foran sin fætter, men hun ville ikke gøre andet end det og det ville selvfølgelig også kræve, at hun lærte Seth bedre at kende og han ville være med på spøgen.
Hun viftede lidt med den ene hånd, "Så lader vi vær," svarede hun og sendte ham et venligt smil, hvis han ikke ville snakke om det, så ville hun på ingen måder presse ham til det og hun havde jo været ærlig og fortalt, hun nok ikke var den bedste at søge kærligheds råd hos, hvilket også var sandt og hun lagde ikke skjul på det eller de dumme ting hun havde gjort i gennem årene. Hun grinte lidt med ham, "Det kan man godt sige, ja," svarede hun, Australien var nok lidt et helt samfund for sig selv, men det var nu ikke derfor hun havde valgt sin sunde livstil. Hun bed sig lidt i læben, da han spurgte om hun også ville forlade ham, når Ashton gjorde. "Jeg har ikke fundet noget andet endnu, men hvis du gerne vil have mig ud, så skal du endelig bare sige det, for så flytter jeg bare hjem til Chris eller finder en anden løsning," svarede hun, selvom det var en smule svært at tage ham seriøst, når han sad med munden fuld af pizza. Hun tog et hvæs mere af sin smøg og satte sig så lidt bedre til rette i vindueskarmen og nød solstrålen, som ramte hendes ansigt og den ene side af hendes overkrop.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shake It Off - Maze og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum