There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 12:56 am

[div style="text-align:center;"]Denne tråd er tilegnet @haydn
Den foregår på et filmstudie i L.A. 
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235404545"]Outfit

[/a]

[div style="text-align:left;"]Julio var ved at komme i tøjet til den rolle, han havde fået til en af de mange film, han havde været til audition på. Han var ung og stadig i gang med at uddanne sig til skuespiller. Stadig i gang med at skulle betale til skolen, han gik på samt de mange kursuser og photoshoots, som var udover. Han var dog klar på den rolle, han havde nu. Efter han havde fået tøjet på og hans hår skulle sættes, sad han og læste den scene, de skulle starte med. En scene, som involverede et kys. Han havde kysset fyrer før, så det var ikke fordi han frygtede det eller noget i den dur. Han så sig i spejlet, som hans stylist sagde hun var færdig og han kunne gå ind på settet. Budgettet var okay for den slags film, som det her var og der var da også god forplejning og stylisterne og alle dem, som var knyttet indover, virkede dygtige. Han trådte ud på settet og så sig omkring. Der var virkelig ikke noget romantisk over et filmstudie. Denne her scene foregik udenfor. Vejret var godt, men det skulle også forestille at være sommer i filmen. Direktøren henvendte sig til ham, som han fik øje på ham. [font color="#79a7db"]"Vi håber dig og Haydn har masser af kemi. Det får vi at se i den her scene, når det er Jeres første," [/font]kommenterede han. Julio så på ham med et roligt blik, der dog også fortalte han ikke var videre imponeret over noget som helst. "Er det ham?" spurgte han og pegede mod en mand med semi blond hår. [/div][/div]

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 2:24 am

[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235728446"]Outfit[/a]

Haydn selv havde gjort sig klar foran sit spejl med sin stylist og var som altid i godt humør. Han var typen der kunne finde på at danse rundt på settet selvom der ikke var noget musik blot fordi han bare var i så godt humør som han var. Da han var klar hoppede han da også ud af stolen og trommede let på sit makeup bord inden han var hoppet ud af stolen. Han gik hen imod den person der skulle aflægge auditions og rakte sin hånd ud imod ham for ligesom at have sagt hej til ham inden han skulle kysse ham. Da hans blik forsøgte at fange hans blik kunne han dog godt mærke en underlig form for mavefornemmelse som en intensiv og meget voldsom kraft i sin mave. En pludselig kraft som han ikke havde prøvet før. Et voldsomt sug i maven der ramte ham ganske pludseligt. [font color="#19e619"]"Jeg går ud fra du er Julio" [/font]sagde han med et varmt smil over sine læber inden han gav hans hånd et klem. Han træk hånden til sig igen bagefter og nikkede mod settet for at vise hvor de skulle hen. Han var virkelig spændt på det her og han kunne godt mærke at lysten til rent faktisk at prøve kysse scenen af med ham var virkelig meget til stede. Sådan her han havde aldrig før haft det til en audition og ligeså meget som han nød følelsen så skræmte det ham helt vildt på samme tid. [font color="#19e619"]"Og går ud fra du har fået af vide jeg hedder Haydn"[/font] tilføjede han med et smil på vej hen til hvor de skulle stå. Han hed faktisk Emerick, men han brød sig ikke om at bruge det navn da det var tydeligt det var tysk. Ikke fordi han havde noget imod hvem han var og normalt hvis han ikke var på settet ville han også gå rundt med sin jødestjene, men lige nu var han på arbejde og så var det noget helt andet. Desuden var han heller ikke helt tysk, men derimod tysk/amerikansk.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Lør mar 03, 2018 7:18 am

Som han fik rakt en hånd frem mod sig, stirrede han på den inden han rakte sin egen ud. Han virkede på mange måder ret nonchalant og var det egentlig også. Han tog fat i hans hånd og hilste. "Ja," svarede han. Han havde trods alt fået at vide hvem han var, så der var ingen grund til at påpege det. Han virkede underlig og hyped, hvilket ret ofte var det modsatte af hvad han selv var. Julio så på Haydns blå øjne og lod sine egne mørkebrune øjne stirre tilbage på hans. Hvis han følte noget, var det ikke et direkte had, men mere en ligegyldighed. Selv hvis der var noget at mærke, kunne han ikke. Han var for spændt på . Han lod Haydn give hans hånd et klem. Han var spændt over at skulle starte. Julio var fokuseret, men for ham var der også flere faldgrupper. Han levede og åndede for skuespil, men han havde også kæmpet sine kampe og han havde brug for pengene. Ikke til sig selv. Han lod ham føre an, som han begyndte at gå. "Ja, det fik jeg at vide," svarede han nonchalant og bed sig i læben. Han anede ikke ret meget om ham og havde egentlig heller ikke et behov for det. "Skal vi starte?" spurgte han tildels Haydn og dem der sad omkring dem, klar til at tænde kamera og bedømme hans indsats.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Lør mar 03, 2018 8:21 am

Haydn selv var godt klar over at Julio havde fået hans navn af vide. Han var jo selv spændt på at møde ham og endda skulle spille overfor ham. Julio så enormt godt ud og han var ikke helt så sikker på han ville kunne være professionel omkring ham. Det måtte det dog vise når de skulle prøve scenen af. Det var heller ikke Haydn der havde valgt det skulle være en kyssescene, men det var en god måde at tjekke deres kemi på som ville være alfa og omega når de skulle skyde en kærlighedsfilm.
Han nikkede ganske let til om de skulle begynde. Haydn gik tættere på ham for at ligge sin finger under hans hage og løftede hans hoved for at fange hans løber med sin egne. Det fik en voldsom elektrisk følelse til at skyde igennem ham og hans krop. Ikke fordi han blev tændt eller noget, men fordi det var virkelig rart og Julio kyssede godt. Han lagde sine arme ganske blidt om ham præcis som hans rolle forskrev han skulle og vidste kameraet kørte derud. Det var virkelig helt ubeskriveligt dejligt og han holdte også kysset længe. Dog ikke længere end han skulle, men han følte sig virkelig grådig for at blive ved indtil der blev råbt cut. Haydn slap kysset igen og slap stille Julio selvom han ikke helt havde lyst til dette. Det var virkelig den underligste følelse og han havde aldrig haft det sådan i en kyssecene før. Og det var trods for at han altså lavede porno også. Så det var ikke fordi han ikke kunne det der med at være professionel. Haydn havde virkelig ikke lyst til at slippe Julio lige nu. "Vi er nød til at tage scenen en gang mere. Jeg følte ikke det fungerede" råbte Haydn til instruktøren og vidste godt det udelukkende var fordi han havde behov for at kysse ham igen. Instruktøren nikkede ganske let og Haydn gjorde præcis det samme en gang mere og havde blot endnu mere svært ved at slippe Julio uden det var tydeligt for andre end ham selv. Haydn lod sin tunge glide ud på underlæben mens han tydeligt tænkte sig om. Han vidste han ville blive spurgt om det her virkede og om Julio skulle beholde rollen. Han var bare ikke så sikker på det duede for han kunne virkelig ikke slippe den unge fyr foran sig.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  JeromeWinther on Lør mar 03, 2018 9:47 am

Julio var også spændt over selve skuespillet, ikke over møde ham eller skulle spille over for ham sådan helt specifikt. Han havde spillet teater og teateret havde været hele hans barndom. Det var der han havde tilbragt hele sit liv og han levede og åndede for kunsten og skuespillet. Hans mor var dog død og var der ikke længere som en mentor og hans far blot en skygge af sig selv. Han boede stadig hjemme og han tog sig af ham og sørgede for, han kom op og fik tøj på om morgen. At han fik noget at spise. Han kunne ikke længere arbejde som professor i drama og scenekunst som han havde gjort før. Han kunne ikke bare forlade ham og han ville heller ikke.
Han så hans nik til de skulle begynde og mærkede inden længe hans finger på hans hage og lod sit hoved blive løftet. Var der ikke dialog til den her scene? Hvad lavede han? Var det en eller anden kemi test? Julio havde lige set manuskriftet igennem og var ret sikker på, det var meningen de skulle tale, før de overhovedet begyndte på kysset. Han lod dog sine læber gengælde kysset og valgte at leve sig ind i sin karakter. Han lod derfor sine arme finde hans nakke for at snog sig rundt om dem, inden han hoppede op og holdt sig oppe ved at have sine ben rundt om hans hofter. Ind i mellem lod han sine tænder finde Haydns læber for at bide blidt i dem som en invitation til en kærlig leg. Da der blev råbt cut, hoppede Julio ned fra Haydn og så op på ham, som han sagde de skulle tage scenen en gang mere. ”Måske denne gang med den dialog, der er?” foreslog Julio direkte til Haydn og så på ham med de mørkebrune øjne. Han lod ham endnu en gang kysse ham og hoppede endnu en gang op i hans favn, for forførende at lade en hånd kradse ham blidt på halsen og lod sin tunge lege med hans. Han kunne dog mærke, han blev en anelse irriteret over, det mere virkede som om, de skulle øve sig i at kysse fremfor at fremføre scenen.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Ons mar 14, 2018 2:04 am

Haydn selv havde ikke spillet skuespil ligeså længe. Han var først begyndt efter han havde været færdig med skolen, men det ændrede ikke på at han var kommet virkelig langt på ikke særlig lang tid. Haydn var så også startet med at han havde lavet porno, men det ændrede ikke på at han var en god skuespiller. Han havde så heller ikke levet med skuespil hele sit liv eller vidste hvem Julio's forældre var. Dog hvis han havde vist at Julio knoklede sådan for sin far ville tingene nok have været anderledes.
Haydn vidste godt der var tale først, men han havde haft lyst til at kysse med Julio og derfor var det præcis det som han havde gjort. Han vidste også godt at han ikke burde have det sådan, men det gjorde han nu alligevel. Han elskede når han hoppede op på den måde selvom han godt vidste det bare var en del af hans figur. Han nikkede ganske let til de skulle prøve med dialogogen selvom han nu havde tænkt sig at holde fast i at Julio virkelig ikke var god til det her shit. Også selvom han godt selv vidste det slet ikke var sandt. Han begyndte da også på den dialog de skulle have med denne gang, men synes ligesom ikke at han følte det fra Julios side af. Eller rettere. En smule for meget. "Det dur stadig ikke. Han dur slet ikke til den her rolle" sagde Haydn ud mod instruktøren selvom han godt vidste det slet ikke passede. Julio var faktisk så dygtig at han virkelig faldt for hans charme. Han havde begyndt på dialogen efter deres kys havde endt igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Man apr 09, 2018 4:22 am

Som de endnu en gang måtte tage scenen om, på grund af Haydns uduelighed, kunne han mærke sig selv opgive lidt. Han forstod ikke, hvorfor han sprang dialogen over og gik direkte til at kysse. Han håbede da, Haydn var forberedt på den scene de skulle optage eller hvad det lige nu end skulle forstille det var. Han kunne forstå at lave fejl i forhold til at grine eller glemme det, men bare at gå frem til den del, hvor de kyssede, det forstod han ikke. Instruktøren virkede også til at være irriteret, samtidig med han åbenbart samtidig også bare gik med det. Han havde heller ikke kommenteret på måden de kyssede på. Som Haydn endelig valgte at tage dialogen med, gjorde Julio det samme. Han følte det gik godt og ville også rose Haydns evner, indtil hans kommentar lød. ”Hvad?” spurgte han forvirret og så på ham instruktøren. ”Hvad ønsker du, vi skal ved det, Haydn?” spurgte han direkte, og så på Julio. ”Vi føler kemien er der, men gør du ikke, så er det selvfølgelig ikke optimalt,” forsatte han, mens Julio ikke anede, hvad han skulle gøre af sig selv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Man apr 09, 2018 4:51 am

Haydn var ligeglad om han var irriterende eller ej. Han havde lyst til at kysse den unge fyr foran sig og brugte en hver undskyldning for komme til det. Der var noget over Julio som gjorde at han virkelig havde lyst til at kysse ham uden at kende ham rigtigt. Haydn var skam ganske klar over de skulle optage det, men det var også ligeså meget for at teste kemien i scenen. Haydn vidste jo også godt et sted det slet ikke var ok det han havde gang i, men han vidste omvendt også bare at han kunne tillade sig det og det var nok også en af grundene til at han faktisk gjorde det. Haydn lod sit blik glide over på Julio da han virkede uforståelig inden det gled tilbage på instruktøren. "I må jo lære at finde en bedre skuespiller, men vi kan godt prøve med en smule dialog. Jeg tror bare ikke det hjælper" sagde han ganske ærligt selvom det slet ikke var sådan han havde det. Egentlig var det fordi han ikke følte han kunne være professionel omkring Julio. Han havde lyst til langt mere end det som de burde i en film. Han valgte derfor at lade sit blik glide tilbage på Julio for at tage en smule af dialogen og selvom det egentlig mest af alt var Haydn der fuckede op i det og ganske med vilje. Han ville ikke have Julio med i den film. "Det går altså ikke" sagde han med et dybt suk og rystede på hovedet over Julio.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 1:13 am

Julio så blot på Haydn, som han stod og snakkede med instruktøren. Han var i forvejen kritisk med sit skuespil og han var ligeså usikker som han var sikker, så Haydns ord gjorde ondt. Det her var en supporting role. Det var stort også når det var en lille indie film. "Hvad?" spurgte han igen, da han slet ikke forstod det.
Instruktøren så på Haydn og nikkede forstående til det han fik at vide. "Ja, prøv mere dialog. En anden scene. Kig på side 50 begge to, og så tager vi den," påpegede instruktøren, der selv bladrede i manuskriftet for at gennemlæse scenen hurtigt. Julio kig med på de kunne prøve igen og prøvede da også, men følte denne gang også der var noget der ikke virkede. Var hans selvtillid helt i bund eller var det Haydn der spolerede det? Han bed sig hårdt i læben, som Haydn igen sagde, det ikke fungerede. Han så ned på gulvet og sagde ingenting. "Nej, Haydn. Det beklager vi, vi finder en anden skuespiller. Beklager, Julio, vi var sikre på, du var den rigtige," sagde instruktøren, inden han rejste sig op og viste til folk, de skulle tage fem, inden der skulle planlægges et recast blandt dem, der havde været til auditions. Instruktøren gik også op til Julio. "Så ja, beklager, men du er fyret," påpegede instruktøren inden Julio nikkede. Skuffelsen i hans øjne var tydelig. Han ventede bare på han kunne gå. Han havde ikke noget at sige til nogen af dem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 1:39 am

Haydn vidste godt han slet ikke var fair lige nu, men faktum var at Julio var så god en skuespiller at han faktisk troede på det og han havde lyst til bare at samle drengen op og kysse ham her fra og ud i al evighed. Ikke lave så meget andet end det og sove en gang i mellem. Det var lige før at selv mad ikke var vigtigt ved siden at få lov til at kysse med Julio. Haydn nikkede ganske let til hvilken side de skulle bladre til. Han vidste også godt det bare heller ikke kunne lade sig gøre og han ikke var særlig sød ved Julio for sådan at få instruktøren til at skifte mening, men det var ikke desto mindre hvad der var sket. "Hey kid. Hvis du har brug for skuespiller tips så deler jeg dem gerne" sagde han med et svagt smil og kun så lavt at Julio ville kunne høre det. Han vidste også godt han næppe ville være særlig populær for den holdning eller at Julio ville snakke med ham lige nu, men faktum var at han gerne ville snakke med ham og han nok skulle se om han ikke kunne få lov til det på den ene eller anden måde. Lige nu var han lidt irriteret over at Profettiende allerede havde fået adgang til at Julio skulle være med i filmen for så var de næsten nød til at skrive en artikel om det ikke længere hæng sådan sammen. Også selvom Haydn ikke havde ligeså meget på spil som Julio havde det lige nu. Om ikke andet ville han kontakte Julio senere for ligesom at sige undskyld for hvad der skete, men lige nu var han godt klar over han nok skulle holde sig langt væk fra Julio. Især når det eneste han faktisk ønskede var at kysse mere på ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: There's an army on the dance floor - Julio + Haydn

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum