Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Lør feb 24, 2018 12:00 am

Gabriel Archie Mason
Februar 2055, omkring klokken 23.
Hos Gabriel.
Outfit


Leslie havde været single siden oktober måned. Hun havde ikke hørt fra Seth siden, så hun regnede med, at han med al sandsynlighed ikke havde elsket hende eller hun på anden måde havde betydet noget som helst for ham. Hun havde druknet sine følelser i alkohol, stoffer og udadregnede handlinger. Præcis som hun plejede at gøre, når tingene kom for tæt på og gjorde for ondt. Hun havde været i byen stort set, hver dag siden og var ret sikker på, at hendes lever snart ville stå helt af, hvis hun ikke begyndte at finde en anden måde at håndtere det hele på.
Hun havde endnu engang været i byen, hvor hun var kommet i tanke om Gabriels ord, om at hvis hun en dag blev single, så skulle hun være velkommen igen. Måske det ikke var nogen helt dum idé. Begge hendes forældre havde været dødsgardister, hendes mor var det stadig, selvom hun sad i Azkaban. Leslie selv havde altid haft en svaghed for den mørke magi, men hun ville ikke være dødsgardist. Tilhænger måske, men ikke andet. Hun gik i gennem støvregnen, mod det store slot, hvor hun havde mødt Gabriel dengang til maskeballet. Hun stoppede op foran døren, velvidne om, at hun ikke ville kunne komme ind uden nogen lukkede hende ind. Hun trak vejret dybt ind. Hun var beruset, men ikke direkte fuld, i hvert fald ikke så fuld at hun ikke vidste, hvad hun lavede. Hun trykkede på ringklokken og afventede så om nogen var hjemme.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Lør feb 24, 2018 12:18 am

[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235678027"]Outfit[/a]

Gabriel der naturligvis havde magisk overvågning på sit sted stadig lod hende komme ind af den store port. Han havde nu aldrig regnet med at skulle se Leslie igen, men nu hvor hun stod foran hans port og tydeligt var gennemblødt havde han ikke lyst til ikke at låse hende ind. Han havde nu heller ikke specielt lyst til at lukke hende ind i selve Garden. Ikke fordi han ikke ønskede det, men mere fordi han aldrig var typen der blandede business and pleasure. Nok havde han lukket Sakitta ind i Garden, men det var primært for han havde haft noget pænt at se på og han havde da heller ikke betroet sig til hende af selv samme grund. Hun var ikke andet et objekt for ham. Da Leslie var nået op til døren fik han sin husalf til at åbne døren og stod selv i gangen for at tage imod hende. Det var ikke fordi Gabriel havde en svaghed for hende, men han var bare heller ikke typen der ikke tog pænt imod sine gæster. Han havde fået sin husalf til at tage et tæppe og rakte det ud imod hende.[font color="#19e6bd"] "Hør Leslie jeg ved godt jeg sagde du bare kunne komme, men har du en idé om hvad klokken er?" [/font]spurgte han en anelse hårdt da det trods alt havde været sent. Trods for det havde Gabriel nu alligevel lykkes at hoppe i ikke alene pænt tøj, men også fået sit hår sat. Så det var ikke fordi han kunne være gennemført sur på hende. Mest af alt fordi han havde været sammen med hende seksuelt og hvis der var noget som kunne mildne ham kort så var det en smuk kvinde der var til at lokke til det meste uden de ville komme ligeså langt ind på livet af ham som Cillian og Dacoda var. Desuden var Leslie smuk og det ville han langt fra benægte. Gabriel kendte heller ikke til Leslies connection til Seth. Så havde han gjort det noget mere diskret at han var ude på at lege med den unge mand udelukkende fordi han ikke ville brokke sig over at Leslie var blevet single. Ellers havde hun næppe været der. Han havde trods alt sagt til hende at hun skulle være single før hun måtte komme igen og Leslie slog ham ikke lige som en der ønskede at blive medlem af Garden. [font color="#19e6bd"]"Og jeg kan lugte din sprit fabrik på flere kilometer"[/font] sagde han stadig lige hårdt. Hvis hun havde tænkt sig de skulle snakke om noget som helst så skulle hun bestemt friske sig op først.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Fre mar 02, 2018 4:15 am

Som Leslie nåede døren og blev mødt af en husalf med et tæppe, så hun ned på det lille væsen. Hun havde nu ikke noget imod husalfer, hun havde egentlig ikke den helt store mening omkring dem, andet end de var utrolig grimme, men det kunne de jo ikke selv gøre for. Hun tog imod tæppet og svag det omkring sig, som var det en kappe, før hun hørte en stemme indefra. Hun vendte blikket fra husalfen som havde givet hende tæppet og mod Gabriel, med et lidt flirtende glimt i de grå-blå øjne, "I det mindste kan du huske mit navn," sagde hun og blinkede til ham, før hun trådte indenfor og husalfen lukkede døren efter hende. "Men nej, jeg har ærligt talt ingen idé om hvad klokken er, men jeg gætter ikke på jeg vækkede dig?" spurgte hun og så lidt op og ned af hans tøj, som ikke ligefrem lignede noget han sov i. Han var virkelig en lækker mand, selv når han snakkede hårdt til hende, kunne hun ikke lade vær med, at tænke på, hvor charmende han var.
Hun så en smule utilfredst på ham, "Så meget har jeg heller ikke drukket.." mumlede hun, men hun indrømmede da gerne at hun havde drukket og hun kunne mærke alkoholen. Hun tog et par skridt mod ham og sendte ham et flirtende smil, "Oh come on, er du slet ikke glad for, at se mig?" spurgte hun og skød underlæben en smule frem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Fre mar 02, 2018 4:15 am

“Ja for det er jo helt utrolig svært at huske navnet på en Marsters som på samme tid er sådan en køn kvinde jo” sagde han ganske dybt ironisk da det netop var to gode grunde til faktisk at huske hendes navn. Hendes familie og det faktum han nød synet af en smuk kvinde var bestemt ikke sådan noget man gik hen og glemte navnet på. “Nu er klokken så også kun 23 så det var ikke på vej i seng jeg havde gang i, men stadig sent for husbesøg” påpegede han da han trods alt havd haft skiftet til mere komfortabelt tøj, men det var måske ikke lige det som han ønskede at indrømme. Mest af alt fordi hans komfortabelt tøj indebar en morgenkåbe og boxers. Nok havde hun set ham ifører intet tøj, men derfor var det nu stadig ikke et tøjvalg han ville snakke om. “Nok til det lugtes. Godt man ikke er varulv. Så havde det blot været værre” sagde han med et ganske let ryst på hovedet over hendes lugt inden han gik hen mod hende for at slå sine arme om hende og rettede tæppet mere til så st varmede. “Og du synes jeg har sagt jeg ikke var glad for at se dig?” spurgte han med et ganske let suk inden han sendte sin husalf ud efter noget tørt tøj. “Jeg gider bare ikke du drypper på mit gulv og forventer en varm velkomst når du ankommer uanmeldt så sent og lugter af sprut. Heller ikke selvom jeg antager du er ledig igen når du kommer anstigende sådan og giver mig det blik” sagde han med et svagt smil over sine læber inden husalfen rakte det tørre tøj frem imod hende da han følte det var nemmere end at magisk tørre det andet. “Net dig og join mig i stuen Leslie. Så skal jeg nok fortælle dig at jeg er glad for at se dig” sagde han med det svage, men dog charmerende smil over sine læber og lod sin husalf vise hende vej til et badeværelse og vejen tilbage til stuen hvor han var. Gabriel havde givet hende et kys på panden inden han havde ladet hende gå ind i stuen for at vente på hende

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Fre mar 02, 2018 4:15 am

Leslies læber gled op i et skævt smil, da Gabriel indirekte fortalte hende, at han synes hun var køn. "Det er nu ikke alle Marsters som der værd, at huske," svarede hun med et let skulder træk. Det var bestemt ikke hele hendes familie hun var stolt af, at dele DNA med, uanset hvor langt ud det så end måtte være. Hun pegede mod hoveddøren bag sig, dog stadig med blikket mod ham, "Vil du ha' jeg går igen?" spurgte hun, da han sagde det var sent at få besøg. Hun ville trods alt ikke forstyre ham, hvis han havde andet på programmet. Hun ville nu heller ikke have haft noget imod, hvis hun var blevet modtaget af en Gabriel kun iført en morgenkåbe og et par bokseshorts, men han så nu også virkelig godt ud i sit jakkesæt, hvilket var underligt, for det var normalvis langt fra den type som tiltrak hende, men han kunne virkelig bæger det. Hun skar en grimmasse, da han sagde det var godt man ikke var varulv, "Heldigvis ikke," svarede hun, hun ville ærligt talt hellere dø end at være under fuldmånens magt. Hun mærkede hans arme omkring sig, hvilket fik et smil frem på hendes læber. Han duftede godt. Det var underligt, at en så farlig og frygtet mand, kunne få hende til at føle sig så tryg. Hun rystede lidt på hovedet, "Ikke rigtigt, nej," svarede hun stille, da han spurgte om ikke hun synes han havde sagt han var glad for at se hende. Dog meldte sig der et lidt fristet smil på hendes læber, som hun nikkede lidt, "Jeg er skam ledig, Seth vil åbenbart hellere lege familiefar," svarede hun ærligt, uden at vise det stadig gjorde en smule ondt indeni. Hun mærkede kysset mod sin pande og sendte ham et charmende smil retur, før hun slap ham igen og tog imod tøjet og fulgte med husalfen ud på badeværelset, men kunne ikke lade vær med at kigge bagud efter ham, da han gik mod stuen.
Hun fik skiftet tøj til det tørre, som hun gættede på var Gabriels, da det bestod af en skjorte som var for stor til hende, så hun måtte rulle ærmerne op, så det blev til tre-kvart ærmer. Hun rettet make-uppen, samt børstet tænderne. Hun fulgte med husalfen tilbage og ind i stuen, hvor Gabriel var. Hun følte sig mere frisk, men hun kunne stadig mærke alkoholen i blodet. Hun nikkede til husalfen, som tak og gik så ind og stillede sig bag Gabriels stol, hvor hun lod sine hænder finde hans skuldre som hun masserede ganske blidt. Hun lod sine hænder glide længere ned af hans brystkasse, så hun automatisk bøjede sig ned mod ham, "Bedre?" hviskede hun mod hans øre, og nappede ganske blidt i hans øreflip.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Fre mar 02, 2018 4:15 am

“Kan du godt bilde mig ind Leslie, men dem jeg kender til er. Dog har jeg kun mødt en som er det af mere end familiens navn” sagde han med et glimt i øjet for ligesom igen at understrege indirekte at hun var mere end hendes familie og et godt efternavn. Hun var trods alt smuk og det sætte han stor pris på. Han rystede ganske let på hovedet til om hun skulle gå igen. “Du høre kun hvad du selv vil. Gør du ikke?” spurgte han mens han rystede på hovedet til om hun skulle gå. Hun virkede lidt som typen der lagde sin egen betydning i ord hvor Gabriel godt kunne finde på at lade det ligge i det usagte. Han havde trods alt ikke sagt noget om hun skulle gå, men blot konstateret det var sent, hvilket heller ikke var helt løgn. Han smilede let da hun vedgav det var godt man ikke var varulv. “Jamen så er bi enige for synes heller ik selv jeg sagde du skulle gå” sagde han med sit svage, men dog charmerende smil. Gabriel smilede mest overfor Dacoda, den del af hans familie han brød sig om og smukke kvinder. Dog når han smilede kunne man bestemt ligge mærke til hans charme.
“Tænk at give slip på en som dig mod at lege familiefar” sagde han med et let ryst på hovedet og kunne ikke helt lade være med at fryde sig over han sikkert havde gjort det mere svært for Seth også når han havde fået Kaya til at sende sin ven væk fra Gabriel. Gabriel vidste trods alt godt at Kayas ven hed Seth og selvom det var et meget normalt navn var kunne han ikke helt lade være med at håbe det var samme usle mandsperson. “Seth, som i Seth York?” spurgte han roligt og kunne altid forsvare det med kontrasten at være med en mugglersympatisør når man var til bal hos lederen af Garden.
Han lod hende gå med sin husalf og nikkede let til om det var bedre. Han viftede sin husalf væk der havde tænkt sig at ordne hendes tøj nu hvor hun havde hans på. “Man kunne jo blive næsten hel forfalden til der syn” sagde han og blinkede ganske let til hende inden han atter gik hen til hende og lagde sine arme om hende. Han lagde en finger under hendes hage for at løfte hendes hoved op og kyssede hendes læber. Han vidste trods alt ikke han normalt ikke var klædt som en der var hendes type, men Gabriel gik op i at være pænt klædt overfor vise gæster.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Fre mar 02, 2018 4:16 am

"Charmetrold," sagde Leslie og blinkede til Gabriel, han var en virkelig spændende mand og hun følte sig draget af ham, selvom han ikke var den type hun normalvis fandt tiltrækkende, da hun nok var mere til de lidt mere bad boy looking guys, end de fint klædte, så kunne han som sagt virkelig bæger det. Måske var det fordi hun vidste hvilken bad boy der gemte sig indeni ham. Hun rystede lidt på hovedet, "Nej, men du sagde det var sent, jeg vil ikke forstyre jo," svarede hun og trak lidt på skulderen, selvfølgelig havde han ret i, at det var sent, men det kunne jo have været en hentydning til, at det var for sent og hun skulle gå og lige med en mand som ham, ville hun helst ikke træde forkert. I hvert fald ikke så længe hun ikke kendte ham bedre end hun gjorde. "Det er jeg glad for," svarede hun og bed sig flirtende i læben over hans charmerende smil. Hvor det dog var lokkende bare, at kaste sig i armene på ham og adlyde hans mindste vink.
"Ja, men det må han sgu selv om. Det er hans tab, ikke mit," svarede hun, men brød sig egentlig ikke særligt meget om at snakke om Seth, hun ville langt hellere se lidt mere på Gabriel og snakke om ham. Hun var sur og skuffet over Seth og hun ville nok aldrig tilgive ham. Hun vendte et lidt overrasket blik mod Gabriel, "Ja?" svarede hun spørgerne, hvor kendte en mand som Gabriel, en ung fyr som Seth York fra? Hun regnede da bestemt ikke med, at Faded Exit lige var hans musiksmag, men hun kunne selvfølgelig blive overrasket.
Hun blinkede til ham, "Kun næsten?" spurgte hun udfordrende og satte hænderne i siderne på sig selv, da han gik mod hende. Hun var dog ikke længe om, at lægge sine hænder om i nakken på ham, da hun mærkede hans arme omkring sig. Det gjorde dog, at når hun løftede armene så højt, dækkede skjorten kun lige præcis hvad den skulle bagtil, hun skulle i hvert fald ikke løfte hænderne meget højere. Hun mærkede hans finger mod sin hage og rettede hovedet mod ham, på hans kommando. Hun tøvede da heller ikke med, at gengælde kysset han tildelte hendes læber, selvom hun måtte stå en smule på tær for at nå ordenligt. Det vækkede minder fra natten til maskeballet, forskellen var bare, at denne her gang var hun fuldt bevidst om, hvem det var hun stod og kyssede med.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn mar 04, 2018 7:47 am

Som om det er en dårlig ting at være" sagde han med et ganske let glimt i øjet da han trods alt ikke kunne se det dårlige i at have det sådan. Han elskede at være en charmetrold og han vidste det var derfor han kunne sidde som leder af Garden. Fordi folk netop fandt ham dørhamrende charmerende og derfor fulgte de ham blot blindt som leder. Det var en af de egenskaber en leder kunne eje og præcis derfor nogen anså Gabriel som at være psykopat, da det trods alt var et psykopatisk træk. "Du skal virkelig stoppe med at antage at bare fordi det er sent så vil jeg ikke have besøg. Det kunne jo ske at man kunne være mere ligeglad med tidspunktet for en smuk kvinde så som dig selv" blinkede han ganske let til hende selvom han mente det. Han var måske lidt mere villig til at se igennem fingre med det var sent når nu det var en smuk kvinde som hende der ønskede hans selskab. Gabriel lagde trods alt ikke skjul på sin svaghed overfor dette og han kunne heller ikke se hvorfor han skulle det. Gabriel ville så også bare nyde og elske hvis hun kastede sig i hans favn og adlød hans mindste vink. Han kunne trods alt godt li at have kontrollen på virkelig mange områder.
"Må du nok sige. Jeg forstår ham slet ikke" sagde han med et ganske let ryst på hovedet da det ikke gav mening for ham at man ville give op på en kvinde som Leslie. Hun var alt hvad man behøvede i en kvinde. Om hun var feminin var ikke vigtigt for ham selvom han ikke havde set andet. Det var mere det at hun hvilede i sig selv og godt vidste hun var smuk at se på. "Hvad laver en Masters med en muggler sympatisør som familien York og tager til bal hos selveste Dødsgardens leder?" spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn mens han ikke helt kunne lade være med at fryde sig over at han var skyld i at hun ikke længere kunne se sin eks. Det udviste han dog langt fra. Gabriel var langt fra interesseret i et band som Faded Exit. Sådan noget teenage pjat var ikke lige ham og da slet ikke når bandet havde så mange muggler sympatisører samlet på et sted. Især de der Lavoie og York.
Han nikkede ganske let. "Underdrivelse fremmer forståelsen" sagde han med et glimt i øjet og kunne godt se hun forsøgte at se fornærmet ud. Han selv lod sine hænder glide ned mod hendes baller for at give den ene et klem. Han var godt klar over hun kun ville være dækket når den heller ikke var alt for stor selv til hende. Han løftede hende da også op for at bære hende hen mod væggen så han bedre kunne holde hende oppe. Han slap ikke kysset på noget tidspunkt lige nu da han havde lyst til det bare skulle fortsatte og han så ingen grund til at have en længere samtale med hende om at han havde hendes eks gemt væk grundet han havde skræmt Kaya en smule.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn mar 25, 2018 3:02 am

Leslie grinte let og rystede på hovedet, "For det sagde jeg jo det var," sagde hun drillende og blinkede til ham, han var virkelig en charmetrold og hun ville ikke benægte at hans charme virkede på hende. Hendes læber blev til et flirtende smil og hendes blå øjne fik et matchende glimt, "Well, det er også først på den her tid, alt det sjove sker, right?" spurgte hun og blinkede til ham, som hun tog et par skidt mod ham. Det kunne godt være Leslie var en drenge-pige på rigtigt mange punkter, men hun var stadig en ung kvinde og hun elskede ligesom så mange andre kvinder, når mændene behandlede hende som en.
Hun sendte ham et svagt smil, "Tak, Gabriel," sagde hun da han sagde han ikke forstod Seths valg. Det var rart at høre nogen sige sådan og det gav hende endnu mere lyst til, at kaste sig tilbage til hans arme. "Han er willieblod, han er rig. Jeg kunne tage et par stilletter på og så adlød han mit mindste vink," svarede hun og trak lidt på skuldrene, det havde langt fra været så simpelt, men hun ville aldrig indrømme sine følelser overfor nogen igen, ikke hvis det var så ondt det skulle ende med at gøre. Hun svarede bevidst ikke på, hvorfor hun havde været til maskeballet.
Hun grinte let "Gør det?" spurgte hun drillende og mærkede hans hænder glide ned af hendes ryg mod hendes baller. Hun mærkede klemmet om sin ene balle og kunne ikke lade vær med at smile flirtende til ham. Hun lod ham løfte hende op og mærkede kort efter væggen mod sin ryg, hvilket fik hende til at sukke stille i kysset. Hvorfor havde han så meget tøj på, hver gang de sås? Okay nu var det kun anden gang hun mødte ham, men alligevel. Hun lod sine hænder finde hans slips, som hun hurtigt bandt op, for at kunne komme til knapperne på hans skjorte.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn mar 25, 2018 3:25 am

"Man kan jo aldrig vide om du synes det var en dårlig ting" sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Det var der trods alt nogen der mente. Så det kunne godt være at hun synes det var noget skidt, men det var kun godt hun ikke mente det. "Kommer bestemt an på selskabet og hvad du mener der skal ske men jeg er ikke helt uenig med dig" sagde han med et glimt i øjet da det lød lidt som om hun havde en god idé om hvad hun synes der skulle ske og det ville da ikke være dumt at sige nej til det selskab han var kommet i nu. Leslie var bestemt ikke det værste selskab man kunne komme i. Det indrømmede han gerne. "Du behøver ikke takke. Jeg forstår ham virkelig bare ikke" sagde han med et ganske let ryst på hovedet da han ikke forstod at en som Seth ville opgive en kvinde som hende. Hun var smuk, hun var klog og så gjorde det bestemt heller intet at hun ikke var mugglersympatisør. "Ændre ikke på hans blodholdning Leslie" sagde han med et ganske let glimt i øjet og rystede let på hovedet af hende. Han ville i hvert fald aldrig selv gå med til at skulle være med nogen muggler sympatisør uanset hvad. Der satte han altså virkelig sine grænser. Gabriel selv havde aldrig rigtig haft følelser for nogen dybere end venskaber. Udover det broderlige bånd han havde til sin lillebror, men han havde aldrig været forelsket i nogen før så han kunne ikke vide hvordan det føltes.
Han nikkede ganske let og lod hende binde sit butterfly op og lod hende åbne hans vest og derefter hans skjorte. Denne her gang havde han i det mindste ikke også en habitjakke på. Han havde dog en sin vest på også. Han gik trods alt virkelig op i hans tøj. Han selv holdte hende stadig oppe mens han åbnede den skjorte som hun havde lånt hende fordi hendes tøj havde været vådt. Han lod sin ene hånd finde hendes bryst og masserede det ganske blidt. Nok burde han holde sig i skindet og lade hende vide hun var andet end bare sex, men lige nu var det svært at holde sine fingre væk for hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn apr 08, 2018 11:41 pm

Leslie blinkede ganske let til Gabriel, "Slet ikke," svarede hun som hun så på ham med flirtende smil over sine læber. Det var nok de færreste kvinde ved sine fulde fem, som kunne stå ansigt til ansigt med en så farlig morder, som Gabriel og stadig bare synes han var helt utrolig charmende, men sådan havde Leslie det altså. Hun var ligeglad med om han så havde slået flere hundrede muggler og mugglerfødte ihjel, han var stadig virkelig lækker og tiltrækkende. Hun så en smule analyserende på ham, "Hvorfor ik?" spurgte hun roligt, da han sagde han virkelig ikke forstod Seth havde ladet hende gå, selvom hun ikke havde givet Seth noget valg. Hun var gået fra ham og hun ville aldrig se ham igen, og han skulle på ingen måder ønske sig at se hende igen, selvom det nok mest var hendes såret hjerte som talte til hendes indre dæmoner. Hun trak lidt på den ene skulder, "Well, der vil nok altid være nogen, som er helt håbløse, men så er det jo godt der også findes fornuftige mænd som dig," svarede hun og blinkede flirtende til ham, da hun så hans glimt i hans øjne. Hun mente helt bestemt at han var langt mere fornuftig når det kom til blod, end Seth var hvilket nok også var en af de ting ved ham, som fangede hendes opmærksomhed og tiltrak hende helt utroligt.
Hun lod sit blik studere hans brystkasse, som hun fik både butterfly, vesten og skjorten åbnet, så de ikke var i vejen for hendes udsigt. Den eneste grund til, at hun hadede hans tøjvalg, var fordi der var så mange lag hun skulle igennem, for at komme ind til det hun ville, det var jo ikke fordi det ikke klædte ham, for det gjorde det helt bestemt. Hun lod ham åbne den skjorte hun havde lånt af ham, som hun fangede hans læber i et nyt dybt kys, som blev en smule mere ivrigt da hun mærkede hans hånd mod sit bryst. Hun var stadig en smule beruset, men ikke så meget at hun ikke var fuldt bevidst om, hvad hun lavede, for det var hun. Hun lod sin ene hånd forsvinde ned mellem dem, for at få åbnet hans bukser, selvom det ikke var nemt at komme til, når de stod som de gjorde op af væggen. Hun havde ingen idé om, at hun var andet end bare sex for ham, hun var heller ikke sikker på om hun helt ville tro det, hvis han fortalte hende det. Han var jo dødsgardens leder, hvad skulle han ville med en som hende? Godt nok var hendes familie kendt som en lang række af dødsgardister, men mange af dem havde jo trukket sig eller sad i Azkaban. Hun slap kysset, men holdt sine læber nær hans, for at huske at trække vejret, mens hendes ene hånd forsøgte at snige sig vej ned mellem hans ben.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Man apr 09, 2018 4:20 am

"Det var da altid noget" sagde han med et ganske let smil over sine læber. Han lagde godt mærke til hendes flirtende smil og kunne ikke andet end gengælde det. Gabriel vidste godt han havde slået en masse mennesker ihjel og han var faktisk ligeglad med det faktum. Det var ikke hans skyld de var i vejen for hans personlige udfoldelse. Sådan at gå og have det forkerte blod det kunne de jo bare lade være med. Og det var helt igennem ikke acceptabelt når magikere gik i seng med den slags væsner for at formere sig. "Fordi man lader ikke en kvinde som dig bare gå" sagde han med et ganske let nik og et charmerende smil over sine læber. Han kunne virkelig ikke forstå man ville gå fra en som hende. Leslie var virkelig smuk at se på og han var sikker på at hun da også indeholdte langt mere kvalitet end blot det. Det vidste han bare ikke så meget om da han trods alt ikke kenddte hende specielt godt. Han nikkede ganske let til hendes ord. "Ja selvom jeg nu er sikker på du forsøger at smiger mig frøken" sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv i mens. Selvom han da måtte indrømme at det virkede ganske godt.
Gabriel vidste godt det var meget tøj at skulle have af, men faktum var bare at han elskede at se godt ud og derfor gik han meget op i sit tøj. Det ville han ikke bare sådan lige ændre på. Han gengældte hendes kys og kunne godt mærke hvordan det blev mere ivrigt af hans hånd på hendes bryst. Han regnede så også med at hun heller ikke var mere fuld end hun godt vidste hvad hun lavede. Så fuld virkede hun trods alt heller ikke hvis han skulle være ærlig. Han flyttede sig en smule ved sit underliv så hun bedre kunne komme til at åbne hans bukser selvom han bestemt ikke havde lyst til at flytte sig alt for meget heller. Gabriel havde i hvert fald ikke følelser i det han lavede, men han ville bestemt ikke have noget imod at bruge mere tid med en som hende. Nu havde Gabriel så også det utroligt svært ved kæreste lignede følelser så det ville helt klart være hende som skulle tage et skridt hvis det skulle udvikle sig i den retning, men lige nu var det i hvert fald sex med en smuk kvinde og det ville han da ikke sige nej til. Hun var dog stadig andet end sex uden han havde sine følelser med i tingene. Han stoppede ikke hendes hånd da han ikke kunne se hvorfor han skulle, men lod derimod sin egen hånden glide ned over hendes bryst og ned til hendes mave for blidt med en finger at hive ned i hendes trusser i stedet for.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn maj 27, 2018 3:55 am

Leslie bed sig ganske let i læben, da Gabriel gengældte hendes flirtende smil, "Ja, ik?" spurgte hun roligt. Hun nød uden tvivl den opmærksomhed, han gav hende. Han så godt ud, han havde nogle gode værdier, han var med andre ord lige en mand efter hendes hoved. Hun vidste godt, at han havde slået ihjel og egentlig var en utrolig farlig mand, men hun var ikke bange for ham, eller jo måske lidt, men ikke på en måde hvortil hun frygtede for sit liv, når hun var i nærheden af ham, men på tiltrækkende måde som nok de færreste ville kunne forstå. "En kvinde som mig? Og hvilken type kvinde, er jeg så?" spurgte hun med et flirtende glimt i sine øjne. Det var næsten uhyggeligt, så charmende han var og hun faldt i med begge ben, selvom hun stadig var sikker på, at det her ikke var andet for Gabriel, end sex. Et skævt smil meldte sig på hendes læber, "Virker det da?" spurgte hun og blinkede til ham, selvom hun havde en ret god idé om, at hun da måtte gøre noget rigtigt. Han havde i hvert fald ikke smidt hende ud.
Leslie vidste udmærket godt, hvad hun lavede på trods af promillerne i hendes blod. Det eneste alkoholen havde gjort, var at hun havde samlet mod til sig til at opsøge Gabriel, hvilket hun på ingen måder fortrød nu. Hun smilede lidt i kysset, da han flyttede sig lidt, så hun kunne komme til, at åbne hans bukser, som hun trak ned i, før hun lod sine kølige fingre glide om på ryggen af ham og ned i hans boksershorts bagpå, hvor hun lod sine hænder klemme let om hans baller. Det var rart at have ham, så tæt på og denne gang rent faktisk vide, det var ham. Hun vidste ikke hvad hun regnede med eller håbede på, at få ud af det her, andet end sex, for i hendes hoved, så ville hun aldrig have en chance til andet end det hos Gabriel. Hun trak automatisk maven en smule ind, da hun mærkede hans hånd fra hendes bryst, glide ned af hendes mave. Hun bed sig svagt i læben og mærkede hvordan hendes vejrtrækning blev en smule mere overfladisk. Hun trak sig en smule fra væggen, så hendes bagdel blev fri fra den, så han kunne trække hendes trusser af hende, mens hun selv trak ned i hans bokseshorts. Hun lod sin ene hånd finde vej ned mellem hans ben for, blidt at kærtegne ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Søn jun 03, 2018 10:57 pm

Gabriel var så ligeglad med om hun var bange for ham eller ej. Faktisk ville han nok nærmest sætte pris på hvis hun ikke var når de havde haft sex, men nu var hun også en utrolig smuk kvinde og derfor gjorde det intet hvis hun ikke var bange for ham. Så længe hun vidste hvad han var i stand til hvis tingene gik den gale vej og ikke bare i form at hun ikke længere ville have sex, men mere hvis det gik helt derud hvor hun kunne sætte hans elskede Garden i fare eller hvis hun gjorde Dacoda eller Cillian fortræd. "En der ikke er bange for at sige fra" sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han kunne virkelig ikke forstå hvorfor man ville lade en som Leslie gå. Det gav ikke den vilde mening i hans hoved. Ikke at Gabriel selv var vild med Leslie, men hvis hun spillede sine kort rigtigt ville hun bestemt have potentielle. Han var bare ikke så sikker på han nogensinde ville kunne føle for hende, men det var straks en anden sag. "Skal vi ikke bare sige at hvis det ikke gjorde så var du ikke stadig herinde" sagde han med et ganske let glimt i øjet da han bestemt ikke havde tænkt sig at indrømme at han nød hendes smigr. Han var trods alt glad for smukke kvinder og det var nok hans eneste større svaghed udover Dacoda og Cillian. En willieblod ville til en hver tid sikkert kunne snyde ham hvis Gabriel selv tillod at være svag i det øjeblik. Også selvom han aldrig ville indrømme det for ingen stærk leder havde lyst til at indrømme sine egne svagheder.
Han stoppede hende langt fra i at åbne hans bukser da han selv havde flyttet sig for hende og kunne ikke andet end nyde øjeblikket. Han skær dog en let grimasse da hun klemte hans ene balle. Ikke fordi han ikke kunne li det, men fordi han hurtigt kunne føle at hun forsøgte at tage hans magt fra ham. Han bemærkede dog godt hvordan hun sugede sin mave ind hvilket ofte var et tegn om at få hans hånd til at glide længere ned. Han lod da også hendes trusser glide ned over hendes krop da hun havde flyttet sig let ud fra væggen af og løftede hende op i sin favn da hun havde fjernet hans boxers. Gabriel havde hurtigt fjernet hendes hånd da han trods alt var ganske klar og håbede et eller andet sted bare hun var ligeså tændt som ham selv for han var ikke typen der brugte lang tid på forspil. Hvilket måske også mest af alt bundede i at han for det første ikke var særlig kærligt anlagt og for det andet aldrig havde været forelsket i nogen. Han var heller ikke typen der spurgte indtil om hun var klar så hvis hun ikke var det måtte hun selv sige til inden han trængte sig op i hende hvilket ikke tog mange sekunder efter han havde løftet hende op. Han stoppede da også kun op i ganske kort tid for hun kunne nå at sige noget hvis hun havde behov for det inden han begyndte at bevæge sig i hende. Nok kunne Gabriel have fokus på en kvindes nydelse og havde det også tit, men selve forspillet havde han ikke brugt lang tid på den dag. Nok også mest af alt fordi hun selv havde lagt op. Og det ikke lige fremme var en seng.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Admin on Tirs jul 24, 2018 12:24 am

Leslie var ikke bange for Gabriel, så havde hun jo aldrig opsøgt ham i første omgang, men hun havde stor respekt for ham og hun havde ikke lyst til at modsige sig ham. Slet ikke endnu, hvor hun trods alt ikke kendte ham, som andet end god sex, charmende og leder af dødsgarden. Det ville jo nærmest være selvmål, at tro hun allerede kunne komme under huden på ham. Hun trak let på smilebåndet, "Det er jeg heller ikke," svarede hun og trak lidt på den ene skulder. Nej, Leslie var ikke bange for at sige fra overfor nogen, det havde da også kostet hende et par på hovedet et par gange eller mere, men hun fandt sig ikke i noget, og gik det helt galt, så boede hun sammen med to mænd, som nok skulle tage sig af enhver fyr som vovede at såre hende, hvis blot hun sagde til. "Well, jeg er også meget charmende," sagde hun selvsikkert og blinkede flirtende til ham, hun vidste jo godt hun havde charmen i orden.
Hun lod ham, uden den mindste smule modstand, fjerne hendes trusser og lod ham løfte hende op i hans favn, hun fjernede dermed automatisk også sin hånd fra hans nedre og lagde begge hænder om i nakken på ham, som hun ganske blidt nussede med sine negle. Hun var jo også selv klar, hun ville også bare være sikker på han var. Hun havde ikke noget imod forspillet ikke var langt, hun var tændt og hun var klar. Hun stønnede derfor også nydende da han trængte op i hende og nikkede lidt til ham, da han gav hende et øjeblik, som tegn til at hun var klar. Hun sukkede nydende mod hans læber, som han begyndte at bevæge sig mod hende og var egentlig ret ligeglad med det faktum at der ikke blev brugt beskyttelse, for hun var afklaret med, at hvis de skulle være så uheldige og hun blev gravid, jamen så fik hun bare en abort. Hun var ikke interesseret i at få børn, slet ikke med en fyr hun ikke kendte så godt endnu. Om han så ville være ligeså afklaret med det som hun var, vidste hun til gengæld ikke, men skulle uheldet være ude, så måtte de jo tage den derfra, hvis han ikke ville være enig i en abort. Skulle hun være helt ærlig så var det dog heller ikke dét som gik i gennem hendes hoved lige nu, det var nærmere nydelsen og det at hun underkastede sig ham fuldt ud. Han kunne gøre hvad der passede ham med hende lige nu, så længe de begge to nåede i mål.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Rewrite The Stars - Gabriel og Leslie

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum