House of Memories - Kaya og Gabriel

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Fre feb 23, 2018 11:51 pm

[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235677485"]Outfit[/a]
01/02-2055
@kaya

Gabriel havde fået Dacoda til at hente Kaya og sikret sig at den unge frøken havde bind for øjnene da han ikke ønskede at Kaya skulle se hvor han boede henne. Nok var det ikke skjult væk, men det ændrede ikke på at Kaya ikke behøvede at se alt her i verden. Kaya var en skamplet og burde have været et plet på lagnet da hun langt fra kunne måle sig med hendes søster, Dacoda. Gabriel stod og ventede på at Kaya ville blive født ind på hans kontor af en af hans husalfer og kunne ikke tage sig af hvis Kaya havde samme skræk i livet som Dacoda havde for de nyttige væsner. Gabriel stod bag ved sit bord med ryggen til bordet og fronten til sit vindue. Han stod med sine hænder på ryggen og holdte fast i den ene hånd med den anden hånd som han kiggede ud af sit vindue. Han var færdig med at skræmme Kaya med Seth og havde tænkt sig at lade Seth komme hjem igen, men han var langt fra færdig med Kaya. Nok havde hun fået sig et fint mærke i sin nakke, men han stolede stadig langt fra på hende. Desuden havde han primært fået fat i Kaya for at bruge hende i sit eget spil og lade Dacoda more sig grænseløst over at Kaya var tvunget ind et sted der bestemt ikke ville hue hendes bedste ven. 

Gabriel var som altid ganske nydeligt klædt på som han stod og ventede på Kaya ville bragt ind. Han var sikker på han kunne høre hans husalf var på vej, men han havde ikke lyst til at vende sig før de faktisk var i rummet. Han havde tænkt sig at slette Kayas hukommelse vedrørende denne Seth og se hende lide endnu mere. Han stolede hende trods alt ikke over en dørtærskel. 

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 9:36 am

Kaya havde ikke nået andet end lige kommet hjem fra arbejde, før Dacoda havde stået i hendes hytte i skoven og før hun havde vidst af det, havde hun fået jakke på og bind for øjnene. Hun havde ingen idé om, hvor de var henne. Men hun var fulgte med uden at klage, da hun vidste hvad der ville ske, hvis hun gjorde modstand, men hun lagde ikke skjul på at hun bestemt ikke var tilfreds med at være en del af Garden.
Da hun var kommet indenfor, hvor end det var, var hun blevet overdraget til nogle husalfer, som hun også fulgte med uden brok. Hun kunne høre de bankede på den dør og døren lidt efter blev åbnet. Hendes høje sko kunne sikkert høres på flere meters afstand. Hun trådte ind i rummet og hørte døren blive lukket bag hende. "Må jeg tage bindet af nu?" spurgte hun højst utilfreds med at skulle have det på, da det ødelagde hende make-up og ikke mindst hendes krøller i det lange blonde hår, selvom det var naturlige krøller hun havde.

[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=235735222"]Outfit[/a]

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 9:54 am

Gabriel havde så også bare slået ned et andet sted hvis Kaya ikke havde gjort som han ønskede nu hvor han ikke kunne få fingre i Seth fordi hun havde gemt den lille skændsel et eller andet sted hvor han ikke vidste hvor henne. "Ja" sagde han ganske toneløst da han hverken var sur eller specielt interesseret i hverken hende eller hendes makeup. Han kunne sagtens se hun var en køn kvinde, men ikke om han ville røre hende med en ildtang. "Nu skal du høre Hansen. Jeg har et lille forslag til dig hvis du vil have din lille skødehund hjem igen" sagde han med et mindre fnys da han nægtede at sige Seths navn lige nu. Han elskede virkelig at lege rundt med Kaya. Ikke kun fordi Dacoda morede sig med det, men også bare fordi Gabriel bare var typen der nød at han kunne behandle andre som han selv følte for det og hans magt var kun blevet større af at lave en alliance med Isaac og Elijah.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Man feb 26, 2018 3:17 am

Kaya var utrolig glad for de aftale hun havde indgået med Zoella, så hun vidste Seth var i sikkerhed fra den psykopatiske mand foran hende. Det var i hvert fald det bedste ord Kaya havde for Gabriel. Hun sukkede opgivende, mens hun førte hænderne om til knuden på bindet for hendes øjne og bandt det op. Hun glippede et par gange med øjnene, for at vende sig til lyset. Hun beholdt bindet i den ene hånd, som hun lagde armene over kors og så på ham med et blik som ville have dræbt ham på stedet, hvis blikke altså havde den funktion. Desværre var dette ikke tilfældet, så han var stadig ganske levende. Hun var bestemt heller ikke interesseret i, at han skulle røre hende.
Hun hævede ganske let det ene øjenbryn, da han snakkede til hende. "Gider du godt bare komme til sagen, så jeg kan komme hjem igen?" spurgte hun direkte og måtte tage sig selv i ikke at gå amok over måden han omtalte Seth på. Hun hadede at tingene, var som de var og der ikke var noget hun kunne gøre. Hun havde Seth i sikkerhed hos Zoella og hun havde Zains varulve som back-up, hvis Zoella skulle fejle.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Søn mar 04, 2018 7:58 am

Gabriel var sådan set noget så bedøvende ligeglad med hendes blik. Kaya sagde ham intet og han var bestemt ikke bange for hende på nogen måde. Hun var virkelig ikke noget stort i hans hoved og han var noget så ligeglad med hvordan hun havde det med ham. Han ønskede blot at lege med hende og ikke så meget andet. "Jeg fjerner skødehunden fra din hukommelse og så skal jeg nok lade ham komme hjem igen uden at skade dit lille utyske" sagde han med et let selvtilfreds smil over sine læber. Sådan et mugglersympatisør kunne man ikke bruge til noget som helst alligevel så han kunne ikke se hvorfor en som Kaya som havde mulighed for at blive så meget mere med hendes magiske evner ville spilde sin tid på en som Seth og da slet ikke når han var en York. "Men det kan selvfølgelig også være du gerne vil være skyld i at den lille blod forræders strålende karriere skal gå i stå. Hvad ved jeg? Det skal jeg selvfølgelig heller ikke kunne sætte mig ind i. Det er ikke min ven som har en stor karriere som sanger i gang" sagde han med sit stadig selvtilfredse smil over sine læber da han havde indsamlet en masse info blot for at Kaya ville skulle sige ja til hans forslag. Hvis det ikke virkede ville han begynde at prikke til hende om at Seth jo skulle være far og ikke kunne være der for sin lille familie hvor barnets blod ville have så lidt magi i sig at han håbede det ville ende op med at blive en fuser. Det at blande halvblods og mugglerfødte var bestemt ikke noget han synes man burde og egentlig burde man forbyde den slags blasfemi, men han ville ikke blande sig i den britiske lovgivning. Derimod i Norge var straks en anden sag.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Søn mar 04, 2018 7:58 am

Kaya spærrede øjnene op og så på Gabriel, "Har du siddet og ædt svampe sammen med Dacoda eller hvad? Du skal fandme ikke ind og rode i min hjerne, det kan jeg godt love dig for," svarede hun hidsigt og borede sine negle ind i sin håndflade endnu mere, for at få sig selv til, at slappe af og fokusere på noget andet. Han måtte have spist søm. No way om hun ville lade den mand rode rundt som det passede ham inden i hendes hjerne og tilmed fjerne Seth fra hendes hukommelse. Hun vidste godt, at der var flere personer i hendes liv, som havde været med til at påvirke hende til ikke at blive blodfanatisk, men Seth havde været en af de første til at gøre det, og hun turde dårligt tænke på, hvilket menneske hun ville være den dag i dag, hvis hun ikke kunne huske ham. Hun lod bevidst sine øjne blive ravgule, da han begyndte at snakke videre, om Seths karriere. Hun vidste jo også, at han snart skulle være far. Men det her. Hun vendte blikket væk og lod sine øjne skifte tilbage til den naturlige nøddebrune farve. "Hvordan ved jeg, at du ikke slår ham ihjel det sekund.. jeg glemmer ham?" spurgte hun og vendte blikket tilbage på ham, hvor hun blev mødt af et alt for selvfedt smil. Hun stolede ikke på Gabriel overhovedet. Men hun prøvede lige nu, at veje op i sit hoved. Hvad var vigtigst? At hun kunne huske sin bedste ven? Eller at hendes bedste ven rent faktisk var i live og kunne leve sit liv? Hun vidste godt hvor den vægtede mest.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Admin on Søn mar 04, 2018 8:10 am

"Jeg tager ikke stoffer Hansen. Jeg er ikke Dacoda. Der er vist noget du har misforstået. Og jeg synes det er en ganske fair aftale for at få din lille ven hjem igen" sagde han med et ganske let glimt i øjet da han faktisk synes det var en ganske fair pris for at hun fik Seth tilbage. Han elskede tanken om at kunne plage hende en helt del og jo mere, jo sjovere var det. "Du kan jo altid komme med en person du stoler nok på vil fortælle dig om Seth er kommet hjem mens jeg holder dig her hos mig og jeg så fjerner din hukommelse i det øjeblik du får en besked om han er tilbage" sagde han med et ganske let nik da han synes det lød som en fin plan. Han havde ikke tænkt sig at lade Seth kunne komme frit tilbage for hun så kunne holde sin hukommelse et sted ude i UK. Desuden vidste han jo slet ikke hvor Seth var henne så på den måde var han ikke i fare. Det ville dog ikke blive ved da han helt sikkert ville gøre sit for at finde den unge mand. Han kunne altid spærre Kaya ind i kælderen eller på et af sine mange værelser til hun havde fået Seth til at vende tilbage. Gabriel nød trods alt at pine hende så meget som han kunne komme til. Især når det på samme tid gjorde Dacoda i godt humør. At det så måske var Cillian der skulle have kommet med den gave var så straks en anden sag. Og han ville klart have foretrukket at Cillian fortalte det til Dacoda efter han havde rodet med Kayas hukommelse blot for at han ville have en bedre chance hos hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1101
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: House of Memories - Kaya og Gabriel

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum