This is My Paradise - Celina og Seth

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

This is My Paradise - Celina og Seth

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 4:58 am

[div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]@seth [/span][/div][div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]Hjemme hos Celina.[/span][/div][div style="text-align:center;"][span style="font-size:10pt;"]Januar 2055 - Omkring klokken 12.[/span][/div][div style="text-align:center;"][a style="font-size:10pt;" href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233586928"]Outfit[/a][a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233586928"]
[/a][/div][div style="text-align:center;"][a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233586928"]
[/a][/div]
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233586928"]
C[/a]elina var netop trådt ind af hoveddøren derhjemme. Hun vidste hendes lillesøster var i børnehave og hendes mor var med al sandsynlighed på arbejde, hvilket passede den unge, nu fem måneder henne, gravide teenager pige ganske fint. Hun havde nogle ret slemme bækkenbundssmerter, hvilket gjorde hun fik lov til at tage hjem når hun havde brug for, at slappe af i kroppen og i hovedet. Hun havde dog ikke haft benyttet sig af det, før nu. Hun havde ikke været hjemme hverken til jul eller nytår, da hun havde været hos sin far dette år. Hun havde derfor ingen anelse om, at der var en fremmede ung mand som brugte hendes værelse fordi han var i vidnebeskyttelse.
Hun stillede sin kuffert fra sig i gangen og forsatte så op på første salen, hvor hendes værelse var. Hun fløjtede let med på den sang som spillede i hendes hørebøffer, som hun gik op af trapperne, selvom hun kunne mærke det tog en del mere af hendes lunger, end det plejede. Hun tog sine hjemmesko på, som stod ved siden af trappen, før hun åbnede døren indtil sit værelse. Hun måtte dog hurtigt spærre øjnene op og det gav et hvin fra hende, da hun på ingen måder havde forventet at finde en ung mand på sit værelse. Måske efter en druktur, men på ingen måder sådan her. "Liam?! Hvad fanden laver du her?!" spurgte hun overrasket og skubbede sine hørebøffer ned, så de hang om nakken på hende, mens hun mærkede hvordan hendes hjerte bankede hurtigt på grund af chokket, selvom det hurtigt lagde sig igen. Hun lagde en hånd på sin mave, som man tydeligt kunne se ikke bare var tyk, men der var noget som var godt på vej til at forme sig til en baby, derinde. Hun var helt overbevist for, at det var Liam som på en eller anden mystisk måde var kommet ind på hendes værelse. Tanken om, at det kunne være Seth York slog hende overhovedet ikke, nok primært fordi hun havde gået på kollegium med Liam, men også fordi, helt ærligt, hvad ville chancerne for at det var Seth være? En ud af en milion.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This is My Paradise - Celina og Seth

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 4:58 am

Seth sad på sengen og forsøgte at skrive sange i manglen på andet at lave. Det var bare som om sangene ikke ville komme ud fra blyanten som de plejede at gøre det. Han savnede de andre fra bandet, han havde stadig utroligt ondt efter bruddet med Leslie og var ret så sikker på hun var hoppet ind i favnen på Gabriel. Det var i hvert fald noget nemmere at tænke det sådan for han ikke selv skulle have ondt. Som om han ikke havde betydet noget for Leslie og hun hurtigt var gået videre til Gabriel. Også selvom en stor del af ham godt vidste det ikke passede, men det gjorde smerten var mindre slem hvis han skulle være ærlig. Han havde selv siddet så langt ind i sin egen verden at han ikke havde hørt nogen var kommet ind af døren og op af trappen. Det var ofte det som skete når han var langt væk i sine sange. Det og han så også var skide irriteret over han ikke kunne være der for Erica som han havde lovet hende og hvad skulle der blive af Erica, hans baby og ikke mindst Kaya når han ikke var der? For ikke at glemme han vidste Marc ville gå ind i sig selv og de andre bandmedlemmer havde brug for ham. Ligesom han havde for dem. Han så derfor op fra sit arbejde da han hørte en lyd og hævede sit øjenbryn ved det hun sagde. Han kunne ikke lade være med at grine en anelse. “Umiddelbart er jeg Way mere lækker end sådan en Fitzgerald” sagde han med et ganske let grin og skubbede nogle alle de papirer til side der lå i hendes seng for at rejse sig op. Han rakte sin hånd ud imod hende. “Du må være Celina” sagde han med et smil da Seth ofte gik ud fra han ikke behøvede at præsentere sig selv. Man kunne diskutere om det var fordi Seth var too full of himself, men skulle han selv sige det så var det ikke tilfældet.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This is My Paradise - Celina og Seth

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 4:58 am

Celina lod en hånd glide i gennem sit lange blonde hår med de mange forskelligt farvet totter, men stoppede midt i sin bevægelse og så på ham hun først havde antaget var Liam. Godt nok havde hun aldrig haft noget helt vildt tæt venskab eller noget til Liam, men det der, det var ikke Liams stemme. Hun rynkede på panden og fulgte ham med blikket, da han skubbede papirerne til side og rejste sig fra hendes seng. Havde det ikke været fordi stemmen ikke lød som Liam, havde hun sagt han skulle stoppe med at lave sjov. Hun fulgte ham stadig med blikket da han kom mod hende og rakte hånden ud mod hende. Uden at tænke ret meget, mærkede hun hvordan hendes hånd som før havde hvilet på hendes mave, trykke hans hånd ganske blidt. "Ja.." svarede hun og slap hans hånd igen og trak den til sig som havde hun brændt sig på ham, da det gik op for hende, hvem det helt præcist var hun stod overfor.
"Oh.. My.." lød det stille fra hende, som den hånd som var stoppet i hendes hår, blev lagt over hendes mund, mens de lysebrune øjne så overrasket på ham. Alene det faktum at han vidste hvad hun hed, havde freaket hende ret så meget ud. Hun gik et par skridt bagud, væk fra ham. Hun mærkede et spark fra babyen i hendes mave, hvilket fik hende til, meget kort at vende blikket mod sin mave, men vendte det hurtigt tilbage på Seth. "Ehm.. Det er ikke for, at være.. Uhøflig eller noget, men.. Hvad laver du på mit værelse?" spurgte hun, før det gik op for hende, at hun nok burde slukke for musikken som stadig spillede i hendes hørebøffer. Hun slukkede sin ipod og lagde den og sine hørebøffer på sit skrivebord.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This is My Paradise - Celina og Seth

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 4:58 am

"Jamen hyggeligt at møde dig så" sagde han med et varmt smil over sine læber og var glad for hun tog imod hans hånd. Han forstod godt hun var overvældet det at møde en kendt, men han var faktisk ganske van til det. Især hvis hun var fan af lige netop det band som han var en del af. Så ville det give mening. Og da især også når hun tydeligt vidste hvem Liam var. "Oh my der er en fremmede på dit værelse eller oh my du er fan af Faded Exit og er lettere freaket ud over at møde en kendt?" spurgte han ganske drillende selvom en han nok måske lidt håbede på det var en blanding og da især med kraftigt tryk på det sidste. "Desuden høre du god musik lige nu så går lidt ud fra det er det sidste som freaker dig mest ud" drillede han videre da det var utrolig svært at lade være. Han bemærkede dog hurtigt hun lod sit blik glide ned mod sin mave. Han bed sig en anelse i læben for det gjorde måske en anelse ondt på ham at kunne se at Celina var gravid og Erica gik derhjemme og var gravid uden han var der. "Det er en snak du må tage med din mor, men skal vi ikke bare sige jeg bor her lige for tiden og har gjort det noget tid" sagde han med et ganske let suk og rodede sig ganske let i håret. "Så nu ved du hvorfor dit store idol har været væk siden oktober. Er det ikke bare rart?" spurgte han en anelse sarkastisk da han nok måtte erkende at han faktisk bare gerne ville hjem og han faktisk bare gerne ville være der for Erica. Han håbede snart at Gabriel ville miste interessen for ham. Det var den eneste gode ting ved at Leslie havde været i kanen med Gabriel. Måske kunne hun presse lidt fornuftigt ind i hans bullerhoved og bare lade ham og Kaya være. En tanke som kun fik ham til at tænke på præcis hvilken god veninde som han egentlig havde i Kaya og ej hvor han dog skulle kramme hende helt flad når han så hende igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: This is My Paradise - Celina og Seth

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum