I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 1:44 am

Orin Lochlan Fitzgerald og Collin Kieran Fitzgerald
November 2054 - Omkring klokken 19.
Café i London.


Celina havde det underligt i kroppen. Den spillefilm hun havde brugt utroligt meget tid på, på det sidste, var endelig blevet færdig og skulle snart i mugglernes biograf. Hun glædede sig virkelig til at høre, hvad anmelderne ville have at sige om den, men hun syntes selv den var blevet virkelig god. Dog var det ikke det eneste som den unge kvinde rendte rundt og tænkte på. Hun var gravid. Tre måneder henne, så det kunne heldigvis ikke ses i de sidste scener de havde optaget og hun kunne stadig skjule det ret godt, med et par løssiddende bluser, men hun vidste godt at hun før eller senere ville blive afsløret af sin egen krops naturlige udvikling som selvfølgelig fulgte med det, at være gravid. Hun havde ikke fortalt sin mor noget endnu, ikke fordi, hun vidste godt hendes mor ville støtte hende hundrede procent, især fordi hun selv havde været yngre da hun havde fået Celina, så hun var nok den sidste som skulle prædike om den slags.
Grunden til hun ikke havde fortalt nogen noget endnu, var fordi hun faktisk ikke var helt sikker på hvem faren var. Selvfølgelig havde hun sin hovedmistænkte, Orin, men eftersom Collin også havde været der, så kunne hun jo ikke være helt sikker. Termin mæssigt, så ville det give mest mening hvis det var Collin, men hvad ville chancerne for det også lige være, i forhold til at hun havde været sammen med Orin flere gange. Hun vidste ikke engang, hvem dem hun håbede på det var. Collin som bare havde været en one night ting, eller Orin som var hendes mors eks-kæreste og overhoved og professor på hendes skole.
Nu havde hun i hvert fald taget en beslutning om, at fortælle dem begge to sandheden og så måtte de vel finde en løsning. Heldigvis var Celina virkelig moden af sin alder, når det kom til at tage ansvar for sine handlinger. Det her var nok bare straffen for, ikke at være så moden når det kom til beslutninger om, hvem hun gik i seng med. Hun sad ved et bord på en lidt større café, hvor der var en del mennesker. Pointen ved dette var nok primært, at der med mange mennesker fulgte meget larm og ingen så nogen eller noget, så hun regnede med, at de kunne sidde i ro og fred og snakke tingene igennem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 3:12 am

Orin vidste ikke hvorfor de skulle mødes med Celina, men han havde i hvert fald selv bedt om det var et sted der ikke var for tæt på skolen og det skulle være et sted hvor der ikke var magikere fordi han ligesom var hendes professor, men heldigvis ikke også hendes overhoved. Han var nemlig overhoved for Gryffindor og Celina var Ravenclaw. Det gjorde bare stadig ikke det var ok det som han havde gang i. Det var stadig ikke gået op for ham at det var Zoellas datter for så havde han virkelig aldrig lavet noget med hende i første omgang. Desuden vidste både Celina og han selv at han ikke havde noget for Celina. Det var udelukkende for intimt samvær hvor hun fik bedre karakterer og nogle fordele mens han fik nydelse og slap for at tænke på Silver og hele hans rod med at Gabriel var i lommen på ham samtidig med han arbejdede sammen med Raysal. Orin havde hentet Collin først da han godt vidste Collin ikke var skide god til det med der var mugglere. Ikke fordi Collin var imod den blodstatus de havde, men mere fordi Collin bare så dem som væren dumme og de gik glip af en masse som de andre havde.
Orin håbede døren for Collin så hans lillebror kunne gå ind først. Ikke fordi Collin ikke kunne holde døren, men fordi Orin godt kunne li sin lillebror velvidende at Collin ikke var specielt glad for ham. Det ændrede bare ikke på Orin altså holdte af sin lillebror selvom det ikke altid var lige tydligt, men det var mere fordi de trods alt var Fitzgeralds og ingen af dem derfor var i kontakt med deres følelser. Orin lod sit blik glide rundt for at se om han kunne se Celina. ”Kan du se hende Collin?” spurgte han med et let smil til sin bror da han ikke selv kunne få øje på hende sådan lige umiddelbart.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 4:16 am

Collin vidste, de skulle mødes med Celina på en eller anden cáfe. Han anede ikke hvorfor. Han kunne godt huske, han havde været i seng med hende, men det var så også det. Han kunne ikke se hvorfor de skulle mødes og slet ikke hvorfor Orin skulle med. Sidst en kvinde havde fortalt ham, hun var gravid og muligvis med hans barn, havde det endt med hun havde mistet det. Heldigt for ham og han havde egentlig heller ikke ondt af hende, da han ikke ville være fare til en eller anden møgunge. Han vidste heller ikke om det var en eller anden undskyldning for Orin, så han kunne tilbringe tid med ham, da han ikke havde så meget tilovers for ham og faktisk ikke gad bruge tid med ham. Han var derfor ikke i verdens bedste humør til at starte med. Da Orin holdt døren for ham, så han også på ham med et hårdt blik. "Jeg er altså ikke en kvinde," sagde han inden han gik ind og så sig omkring for at se efter hende. Han kunne dårlig nok huske, hvordan hun så ud, så spørgsmålet irriterede ham også lidt. Han havde set hende en gang og det var den gang, han havde haft sex med hende. Hans tanker var ærlig talt også mere på, om denne åndssvage muggler café serverede alkohol. Han havde også taget et par hvide streger til næsen inden han var blevet hentet af Orin, men da han så tit var påvirket, så var det ikke noget man kunne mærke på ham. Det gjorde trods alt bare, han kunne fungere lidt mere normalt. Han så sig omkring, som han så hende blandt menneske mængden. "Der," pegede han som han ventede på Orin tog de første skridt, før han selv gik hen mod hende for at sætte sig ned.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 4:20 am

Celina havde ikke følelser for hverken Orin eller Collin. Hun bladrede lidt i det blad hun sad med, ikke at hun som sådan læste det, men mere bare skimtede. Hun ville ikke sige hun var direkte nervøs, men hun havde ingen idé om, hvordan nogen af dem ville tage det. Hun var nok bare typen som tog tingene lidt som de kom. Ikke altid en god ting, men hun var nok meget som hendes mor havde været og til tider stadig var.
De fleste fra skolen vidste, hun var kærester med Cam, hun var egentlig ret sikker på, at Orin også godt vidste det. Hun elskede ham ikke, men hun var nu også ret sikker på, at han heller ikke elskede hende. Helt præcist hvorfor de overhovedet var kærester, vidste hun dårligt nok mere.
Hun hævede blikket fra bladet, da Collin pludselig satte sig ved hendes bord, "Jamen hej til dig også," sagde hun roligt og lukkede bladet, før hun vendte blikket mod Orin og sendte ham et roligt smil, "Hej.. Sid ned," sagde hun og gjorde en gestus med sin ene hånd mod den anden frie stol. Hun førte en hånd i gennem det lange blonde hår, med de mange farverige totter i. "Well, jeg kan ligeså godt bare sige det, som det er. Jeg er gravid og jeg ved ikke hvem af jer, der har leveret den magiske klat," sagde hun bund ærligt og så lidt fra den ene til den anden og tilbage igen, før hun trak lidt på skulderne, det var jo bare sådan det var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 4:47 am

"Nej, men du er den yngste og derfor holder jeg døren for dig" sagde han med et ganske let suk da han ikke selv følte han havde antydet at Collin var nogen kvinde. Han elskede virkelig sin lillebror, men han var godt klar over at den kærlighed ikke altid var lige gengældt. Det gjorde ham bestemt ikke noget for han ville ikke forsøge at ændre på sin lillebror på noget punkt. Collin havde sit eget liv der på ingen måde var nogenlunde nær det liv han selv førte sig. Han selv levede højt på sit efternavn mens han godt vidste at Collin mere eller mindre forkastede det. Orin var heller ikke specielt begejstret for der var mugglere over det hele, men det var bare bedre når han ligesom selv var underviser på Hogwarts og han havde været sammen med en elev. Han vidste ikke hvor meget og hvor lidt Collin havde set til Celina. Så havde han aldrig bedt ham om at hjælpe sig med at finde hende. Hun var trods alt hans elev så han havde en bedre fornemmelse af hvordan hun så ud og så bare det faktum at de havde været sammen lidt flere gange.
Orin havde jo heller ikke følelser for Celina. Han havde følelser for Silver som han havde haft lige siden han havde indledt det rent seksuelle forhold med Celina og han var sikker på hun havde det på samme måde. Orin gik med over mod Celina og tog ud i stolen da han så hendes hint om at sætte sig ned. Orin rynkede ganske let på panden. "Uanset hvem det er så kan vi ikke gå ud og sige det er mig når jeg er din professor Celina" sagde han ganske stille da han et sted var bange for nogle ville høre med hvilket var fjollet når det var dumme mugglere de var omringet af.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 6:56 am

"Nej." svarede Collin fast, da han ikke mente det havde noget at gøre med han var den yngste. "Du behandler mig som en pige. Du ved jeg er gammel nok til at åbne en dør selv, så det andet, det giver ikke mening," svarede han og lod sine øjne flakke rundt. Alkohol. Han havde allerede nu brug for det. Collin hadede som egentlig ikke mugglere, da han begik sig meget i deres verden. Han kunne bare heller ikke lide dem. Han var derfor typen, der hellere end gerne ignorerede deres eksistens. Collin så på hende med et hårdt blik, da hun talte til ham første gang. Hvad regnede med? At han ville stå op til han fik den allernådigste tilladelse til at sætte sig ned af hende? Fandme nej. Han fiskede hurtigt en pakke smøger op ad sin lomme og tændte sin smøg, ligeglad med om man måtte ryge der eller ej og tog et hvæs af sin smøg. Han lænede sig tilbage og så afventende mod hende. Som hun ytrede sig, bed han sig i læben. Det var Orins barn. Ikke hans. De havde været sammen en gang. Han skulle ikke være sammen med et barn. Han tog et nyt hvæs af sin smøg, som han sad der i fuldstændig stilhed. Han tog det pænere end sidst, i hvert fald ud ad til. Denne gang blev han ikke bleg eller direkte vred. Han så på Orin, som han begyndte at snakke. "Celina og jeg har kun været sammen en gang," svarede han Orin direkte, inden han så mod Celina. "Og hvad er dine planer?" spurgte han, som han langsomt kunne mærke virkeligheden gik op for ham og han fik det fysisk dårligere.

Celina så lidt fra den ene til den anden. Hun havde det underligt i kroppen, ikke kun på grund af graviditeten, men fordi hun aldrig før havde været i en situation, hvor hun skulle fortælle nogen som helst, at hun var gravid. Hun fnøs let da Orin stille ord lød, men nåede ikke at sige noget, før Collin svarede Orin. Hun rulle let med øjnene, "Det er fuldstændigt lige meget lige nu, for det er ikke noget vi alligevel kan finde ud af, før den er ude," sagde hun lavmeldt og bed sig lidt i læben. Hun ville ønske hun vidste hvem af dem der var faren. Hun vidste med sikkerhed, at det ikke var Cam, så så langt så godt.
Hun vendte blikket mod Collin da hans spørgsmål lød, "Fortælle jer det, fortælle min kæreste det, tage hjem og snakke med min mor om det," svarede hun og tøvede lidt, "Snakke med hende om, at enten så har hendes eks-kæreste gjort mig gravid eller også har hans lillebror," tilføjede hun stille. Hun vidste ikke, hvad andet hun kunne gøre. Hun var ikke myndig, så hvis hendes mor sagde hun ikke måtte få en abort, jamen så kunne hun ikke få den, eller omvendt. Dog vidste hun godt, at hendes mor aldrig ville tvinge hende til noget som helst, men være støttende, for det var sådan Zoella var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Lør mar 24, 2018 7:02 am

"Det ved jeg godt du er. Jeg ville bare være høflig for satan Collin" sagde han med et dybt suk og rystede ganske let på hovedet af det. Hvor var det bare typisk Collin at skulle gå sådan i defense mode over noget som kun foregik i Collins hoved. Han holdte af ham og var bare et høfligt menneske. Orin selv havde ikke et konstant behov for alkohol, men han var bare ikke ligeså meget ligesom deres far. Han vidste godt at Collin på nogle punkter havde deres fars sind og det irriterede ham ganske grusomt at Collin bare kunne connecte en del bedre med deres far.
Da de kom ind og Orin havde sat sig ned måtte han hæve øjenbrynet ved Collins ord. "Du ved godt der kun skal en gang til ikke?" spurgte han en anelse forundret sin lillebror selvom han var ganske sikker på at Collin udmærket godt var klar over det faktum. Han vendte blikket mod Celina. "Og nej jeg ved godt vi ikke kan finde ud af det lige nu. Jeg siger bare uanset hvad ville jeg aldrig kunne stå frem hvis jeg var faren" sagde han stille og bed sig ganske let i læben og vidste godt det lød som om han ikke ville tage ansvar, men det var langt fra det. Han vidste også godt at Collin sikkert ville opfange den og komme med en længere monolog tale om at Orin heller ville være den perfekte søn end at stå ved den slags. Orin hævede ganske let sit øjenbryn igen ved Celinas ord om det med hendes eks-kæreste. "Vent hvad? Din mor er min eks-kæreste?" spurgte han en del mere forundret over lige det faktum end at hun havde en kæreste. Det var han faktisk ligeglad med. Det var hende der havde lagt op til ham til at starte med. "Du er ikke Zoellas lille pige er du?" spurgte han stadig lige forundret da der var noget som begyndte at dimre for ham om at Zoellas pige for resten havde heddet Celina også. Han havde bare gået ud fra det var et skørt tilfælde. Det var virkelig noget seriøst møg. Han havde aldrig været sammen med en elev før han havde mødt Silver og siden kunne han slet ikke komme sig over hende igen. Han var så skide vild med denne her tidligere elev at hans liv siden faktisk havde været en del anderledes end før det. Det var også derfor han overhovedet havde været sammen med Celina i første omgang.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1155
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum