I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 1:44 am

Orin Lochlan Fitzgerald og Collin Kieran Fitzgerald
November 2054 - Omkring klokken 19.
Café i London.


Celina havde det underligt i kroppen. Den spillefilm hun havde brugt utroligt meget tid på, på det sidste, var endelig blevet færdig og skulle snart i mugglernes biograf. Hun glædede sig virkelig til at høre, hvad anmelderne ville have at sige om den, men hun syntes selv den var blevet virkelig god. Dog var det ikke det eneste som den unge kvinde rendte rundt og tænkte på. Hun var gravid. Tre måneder henne, så det kunne heldigvis ikke ses i de sidste scener de havde optaget og hun kunne stadig skjule det ret godt, med et par løssiddende bluser, men hun vidste godt at hun før eller senere ville blive afsløret af sin egen krops naturlige udvikling som selvfølgelig fulgte med det, at være gravid. Hun havde ikke fortalt sin mor noget endnu, ikke fordi, hun vidste godt hendes mor ville støtte hende hundrede procent, især fordi hun selv havde været yngre da hun havde fået Celina, så hun var nok den sidste som skulle prædike om den slags.
Grunden til hun ikke havde fortalt nogen noget endnu, var fordi hun faktisk ikke var helt sikker på hvem faren var. Selvfølgelig havde hun sin hovedmistænkte, Orin, men eftersom Collin også havde været der, så kunne hun jo ikke være helt sikker. Termin mæssigt, så ville det give mest mening hvis det var Collin, men hvad ville chancerne for det også lige være, i forhold til at hun havde været sammen med Orin flere gange. Hun vidste ikke engang, hvem dem hun håbede på det var. Collin som bare havde været en one night ting, eller Orin som var hendes mors eks-kæreste og overhoved og professor på hendes skole.
Nu havde hun i hvert fald taget en beslutning om, at fortælle dem begge to sandheden og så måtte de vel finde en løsning. Heldigvis var Celina virkelig moden af sin alder, når det kom til at tage ansvar for sine handlinger. Det her var nok bare straffen for, ikke at være så moden når det kom til beslutninger om, hvem hun gik i seng med. Hun sad ved et bord på en lidt større café, hvor der var en del mennesker. Pointen ved dette var nok primært, at der med mange mennesker fulgte meget larm og ingen så nogen eller noget, så hun regnede med, at de kunne sidde i ro og fred og snakke tingene igennem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Wish I Had Missed The First Time That We Kissed - Celina, Orin og Collin

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 3:12 am

Orin vidste ikke hvorfor de skulle mødes med Celina, men han havde i hvert fald selv bedt om det var et sted der ikke var for tæt på skolen og det skulle være et sted hvor der ikke var magikere fordi han ligesom var hendes professor, men heldigvis ikke også hendes overhoved. Han var nemlig overhoved for Gryffindor og Celina var Ravenclaw. Det gjorde bare stadig ikke det var ok det som han havde gang i. Det var stadig ikke gået op for ham at det var Zoellas datter for så havde han virkelig aldrig lavet noget med hende i første omgang. Desuden vidste både Celina og han selv at han ikke havde noget for Celina. Det var udelukkende for intimt samvær hvor hun fik bedre karakterer og nogle fordele mens han fik nydelse og slap for at tænke på Silver og hele hans rod med at Gabriel var i lommen på ham samtidig med han arbejdede sammen med Raysal. Orin havde hentet Collin først da han godt vidste Collin ikke var skide god til det med der var mugglere. Ikke fordi Collin var imod den blodstatus de havde, men mere fordi Collin bare så dem som væren dumme og de gik glip af en masse som de andre havde.
Orin håbede døren for Collin så hans lillebror kunne gå ind først. Ikke fordi Collin ikke kunne holde døren, men fordi Orin godt kunne li sin lillebror velvidende at Collin ikke var specielt glad for ham. Det ændrede bare ikke på Orin altså holdte af sin lillebror selvom det ikke altid var lige tydligt, men det var mere fordi de trods alt var Fitzgeralds og ingen af dem derfor var i kontakt med deres følelser. Orin lod sit blik glide rundt for at se om han kunne se Celina. ”Kan du se hende Collin?” spurgte han med et let smil til sin bror da han ikke selv kunne få øje på hende sådan lige umiddelbart.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum