We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Lør jan 13, 2018 7:42 am

@dorran
Storsalen på Hogwarts.
Januar 2055, omkring klokken 19:30.
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233577907"]Outfit[/a]Kimberly havde utrolig mange ting om ørerne for tiden, hvilket var årsagen til, at hun ikke rigtigt havde været til at komme i kontakt med. Hun havde ikke tjekket ugleriet siden hun havde mødt Arian deroppe. Hendes karakterer var begyndt at dale drastisk og hun lå på vippen til at dumpe stort set alle fag, fordi hun ikke kunne koncentrere sig om noget som helst. Hun havde været hjemme i julen og til nytår, men at fejre jul uden Seth havde bare været så forkert på så mange måder. Hun var utrolig bekymret for ham, især fordi det eneste hun havde fået af vide var, at han ikke ville være til at komme i kontakt med på uvis tid. Udover det, vidste hun ikke om hun skulle tro på, hvad Arian havde sagt omkring at hun ikke var andet end et væddemål for Dorran, for at se hvor mange gange han ville kunne komme i bukserne på hende, før det ville gå op for hende, at han ikke elskede hende fordi hun var willieslægt. Alt dette sammenlagt havde gjort den 15 årige teenage pige utroligt stresset. Hun havde fået sin første menstruation for godt et halvt år siden, men hun var nu gået to uger over tid, så frygten for om hun var blevet gravid, gjorde slet ikke hendes situation bedre.
Hun var netop blevet færdig med at spise aftensmad, selvom det ikke var meget appetit hun havde sig, og gjorde sig nu klar til, at forlade storsalen. Hun rejste sig og gik mod udgangen, egentlig med det mål at ville gå til sin sovesal og tage et dejligt langt bad og så bare i seng. Men som hun fik øje på Arian lidt længere fremme, stoppede hun brat op. Hun gjorde alt hvad hun kunne for at undgå ham, hvilket hun efterhånden burde have lært aldrig endte godt for hende, før eller senere stod de der igen. Enten foran ikke bare én med fire skoler og fortalte om deres følelser for hende, eller også stod de backstage sammen med hendes savnet storebror og opførte sig som om intet var sket. Nu måtte hun så se hvor længe, det ville lykkes hende at undgå Arian. Hun valgte i stedet for, at sætte sig ned på sin plads igen og blive der indtil alle havde forladt storsalen. Hun fandt sin hæfte frem, som efterhånden var mere fyldt med tegninger og digte end rent faktisk noter fra timerne.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Lør jan 13, 2018 8:04 am

Dorran selv havde brugt alle sine kontakter for at komme ind på Hogwarts. Han var trods alt ikke elev længere, men han følte lidt at Kim havde travlt med alt muligt andet end at være sammen med ham. Han havde så heller ikke set meget til Arian heller da han trods alt var skide sur på ham over han havde fået en kæreste. Det var præcis derfor han boede hos sin far i stedet for at bo sammen med Arian der stadig gik på Hogwarts. Lige nu var han glad for han kendte så mange som han gjorde for det betød han kunne snige sig ind på hans gamle skole selvom han intet havde at lave der. Han havde trods alt været færdig på skolen i et halvt års tid nu. Han fik øje på Kim og begyndte at gå mod sin kæreste for at sætte sig ned ved siden af hende uden han havde sagt noget. Han ville trods alt gerne overraske hende og sendte hende blot et varmt smil. Han vidste godt det ikke var pænt at snige sig ind på hende på den der måde, men det var bare så fristende og det var tydeligt den eneste måde for ham at komme i kontakt med både hende og Arian. Så kunne han altid finde Arian bagefter for han var nød til at snakke ud med ham. Han savnede sin bedste ven og han ville helst ikke undvære ham længere i sit liv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum