We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Lør jan 13, 2018 7:42 am

@dorran
Storsalen på Hogwarts.
Januar 2055, omkring klokken 19:30.
[a href="https://www.polyvore.com/cgi/set?id=233577907"]Outfit[/a]Kimberly havde utrolig mange ting om ørerne for tiden, hvilket var årsagen til, at hun ikke rigtigt havde været til at komme i kontakt med. Hun havde ikke tjekket ugleriet siden hun havde mødt Arian deroppe. Hendes karakterer var begyndt at dale drastisk og hun lå på vippen til at dumpe stort set alle fag, fordi hun ikke kunne koncentrere sig om noget som helst. Hun havde været hjemme i julen og til nytår, men at fejre jul uden Seth havde bare været så forkert på så mange måder. Hun var utrolig bekymret for ham, især fordi det eneste hun havde fået af vide var, at han ikke ville være til at komme i kontakt med på uvis tid. Udover det, vidste hun ikke om hun skulle tro på, hvad Arian havde sagt omkring at hun ikke var andet end et væddemål for Dorran, for at se hvor mange gange han ville kunne komme i bukserne på hende, før det ville gå op for hende, at han ikke elskede hende fordi hun var willieslægt. Alt dette sammenlagt havde gjort den 15 årige teenage pige utroligt stresset. Hun havde fået sin første menstruation for godt et halvt år siden, men hun var nu gået to uger over tid, så frygten for om hun var blevet gravid, gjorde slet ikke hendes situation bedre.
Hun var netop blevet færdig med at spise aftensmad, selvom det ikke var meget appetit hun havde sig, og gjorde sig nu klar til, at forlade storsalen. Hun rejste sig og gik mod udgangen, egentlig med det mål at ville gå til sin sovesal og tage et dejligt langt bad og så bare i seng. Men som hun fik øje på Arian lidt længere fremme, stoppede hun brat op. Hun gjorde alt hvad hun kunne for at undgå ham, hvilket hun efterhånden burde have lært aldrig endte godt for hende, før eller senere stod de der igen. Enten foran ikke bare én med fire skoler og fortalte om deres følelser for hende, eller også stod de backstage sammen med hendes savnet storebror og opførte sig som om intet var sket. Nu måtte hun så se hvor længe, det ville lykkes hende at undgå Arian. Hun valgte i stedet for, at sætte sig ned på sin plads igen og blive der indtil alle havde forladt storsalen. Hun fandt sin hæfte frem, som efterhånden var mere fyldt med tegninger og digte end rent faktisk noter fra timerne.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Lør jan 13, 2018 8:04 am

Dorran selv havde brugt alle sine kontakter for at komme ind på Hogwarts. Han var trods alt ikke elev længere, men han følte lidt at Kim havde travlt med alt muligt andet end at være sammen med ham. Han havde så heller ikke set meget til Arian heller da han trods alt var skide sur på ham over han havde fået en kæreste. Det var præcis derfor han boede hos sin far i stedet for at bo sammen med Arian der stadig gik på Hogwarts. Lige nu var han glad for han kendte så mange som han gjorde for det betød han kunne snige sig ind på hans gamle skole selvom han intet havde at lave der. Han havde trods alt været færdig på skolen i et halvt års tid nu. Han fik øje på Kim og begyndte at gå mod sin kæreste for at sætte sig ned ved siden af hende uden han havde sagt noget. Han ville trods alt gerne overraske hende og sendte hende blot et varmt smil. Han vidste godt det ikke var pænt at snige sig ind på hende på den der måde, men det var bare så fristende og det var tydeligt den eneste måde for ham at komme i kontakt med både hende og Arian. Så kunne han altid finde Arian bagefter for han var nød til at snakke ud med ham. Han savnede sin bedste ven og han ville helst ikke undvære ham længere i sit liv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Lør feb 03, 2018 8:30 am

Dorran hørte godt hendes irriteret suk og kunne ikke lade være med at smile for han vidste hun ikke få et mindre chok når det vidste sig det var ham. Han var trods alt færdig på skolen og burde teknisk set slet ikke være der, men der var bare ikke det som han ikke ville gøre for at komme i kontakt med Arian og Aya. Dorran ville heller ikke blive glad for hvis han vidste hvad Arian havde sagt til hende, men Arian var hans bedste ven og han manglede ham ved sin side. Hvis han havde vist det havde han helt sikkert også forsøgt at få kontakt til Arian først for at han faktisk kunne føle sig mere værd end han bestemt gjorde det lige nu. Han ville bare heller ikke blive sur på Arian for han vidste godt skoen måtte trykke hvis Arian opførte sig som han gjorde. Han kunne ikke lade være med at smile til hende da hun endelig havde vendt sit hoved for at se på ham. "Hvad jeg laver? Sniger mig ind på min gamle skole fordi min kæreste og min bedste ven tydeligt ikke længere ved hvordan man svare på ugler. Tror du det har noget med hinanden at gøre?" spurgte han med et ganske let drillende grin. Han kunne ikke lade være med at smile da hun slog sine arme om ham og gengældte blidt hendes kys. Han hev hende blidt en anelse tættere på blot for at være helt sikker på at han ikke drømte, men hun faktisk var til stede og han faktisk var kommet ind på skolen selvom han ikke måtte være der. Han slap kysset efter lidt tid og strøg hende blidt over kinden. "Skat ved du ikke at hvis det her langdistance forhold skal fungere så er du nød til at svare mine ugler og mødes med mig?" spurgte han stille og lod sine fingre stoppe midt i et strøg og legede ganske let med en af hendes lokker og snorede den ganske langsomt om sin finger. "Så hva trykker dig siden du are leaving me hanging?" spurgte han stille og slap stille hendes lok inden han bed sig let i læben. Han kunne trods alt godt regne ud noget var galt når hun ikke svarede ham længere. Alt det lort med Lucas var det rene vand ved siden af hans elskede kæreste ignorererede ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 4:00 am

Kimberly slog blikket lidt ned. Hun vidste godt, at hun selv ikke havde svaret på ugler i lidt for lang tid, men hun vidste ikke at Arian heller ikke havde gjort det. "Jeg kan ikke svare for Arian, men jeg har haft en del at se til," svarede hun og trak lidt på den ene skulder. Et sted var det jo heller ikke helt løgn, hun havde sine eksamener som hun læste op til og alligevel dalede hende karakter hele tiden. Plus hun var utrolig bekymret for Seth, som var Guderne måtte vide hvor.
Hun lod ham trække hende tættere på ham, men kunne mærke hvor ondt det gjorde indeni. Hun var virkelig inderligt glad for ham, men hun virkelig ikke var andet end et væddemål for ham, hvorfor skulle hun så blive i sin bobbel af, at alt var godt, hvis det slet ikke var det? Hun kiggede lidt væk fra ham, da han slap kysset og mærkede hans fingre mod sin kind og de blide strøg. Hun bed sig let i læben, da hun ikke vidste hvad hun skulle svare ham. Alligevel tog hun mod til sig og vendte blikket mod ham, "Hvilket forhold, Dorran?" spurgte hun så, ganske levmeldt og rystede lidt på hovedet, da hun mærkede han snorrede en tot af hendes blonde hår, om sin finger. Hun vendte blikket mod sit kladdehæfte og lukkede det og begyndte at rydde sine ting op. Hun gjorde tegn til, at ville rejse sig, da han slap hendes hårtot. "Det kan du jo snakke med, din såkaldte bedste ven om," svarede hun en smule køligt, uden at se på ham. Hvorfor skulle det gøre så ondt indeni? Hun lagde sine ting i sin taske og rejste sig så, hun ville bare væk, det gjorde alt for ondt at se på ham og høre hans stemme, mærke ham holde om hende, mærke hans læber mod sine egne. Hun savnede ham jo uden tvivl, og selvom hun måske ikke helt ville indrømme det, så elskede hun ham jo også.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 4:13 am

"Og det tror du ikke jeg har som professionel quidditch spiller skat?" spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da hun undskyldte sig med at hun havde meget at se til. Han var godt klar over det var hendes femte år hun var på og hun havde en vigtig eksamen til sommer, men han brugte al sin tid på at spille quidditch i stedet for at bruge den på at tage sig en uddannelse. Han havde mere lyst til at følge sit kald med sin sport og han ville gerne på landsholdet. Han ville bare helst ikke udtages til det før han havde mere klart overblik hvor hans og Kimberlys forhold var på vej hen. Ikke fordi hun fik lov til at holde ham tilbage fordi hun stadig var på skolen, men mere det var svært at finde tid til at være sammen i forvejen. Dorran læste ikke sladderblade så det var ikke fordi han vidste noget om hvad der var sket med Seth og det var ikke fordi Aya havde sagt noget til ham. Og han havde heller ikke hørt det fra Bia der havde mere travlt med at date hans far end at have fokus på FE.
"Vores forhold Aya. Hvilket forhold skulle jeg ellers snakke om?" spurgte han ganske undrende da han trods alt ikke vidste hvad det var Arian havde sagt eller ikke sagt. Hvis han vidste det havde han så også hurtigt kommet frem til han havde svigtet Arian og derfor han havde opført sig som en diva, men det var svært når man ikke vidste hvad der foregik. "Men nu er det dig jeg spørg og så skal jeg nok snakke med Arian om det bagefter så er du sød at fortælle mig hvad der er sket?" spurgte han og rejste sig op for at tage fat i hendes håndled og holdte godt fast da han ikke bare ville lade hende gå, men heller ikke så hårdt at hun ville få mærker af det. Han forsøgte at hive hende indtil sig da det var nemmere end at gå hen mod hende for så havde hun mulighed for at stikke af og det ønskede han ikke lige nu. Han ønskede at finde ud af hvad der foregik. "Som sagt er det heller ikke fordi Arian svare mig så nu starter jeg et sted" forklarede han mens han stadig forsøgte at få hende indtil sig så han kunne kysse hende på panden, holde hende tæt og bare forsikre hende om at alt var som det burde være.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Man feb 26, 2018 4:26 am

Kimberly så på Dorran med et blik som var fyldt med forskellige følelser, da hun ikke engang selv kunne finde ud af, hvordan hun havde det lige nu. Hun fnøs let, "Hvad laver du så her, hvis du har så travlt?" spurgte hun mens de blå øjne flakkede fordi hun ikke kunne finde et fokus punkt. Ligemeget hvor hun kiggede hen på ham, så gjorde det ondt og det var ikke en smerte hun kunne tag og se på, som man kunne med foreksempel med brækket arm, da den her form for smerte var indeni hende. Hun ville aldrig nogensinde bede ham om, at stoppe med at spille quidditch, hun var af den overbevisning, at man skulle følge sine drømme. Hun havde jo set det lykkes både for hendes storebror og hendes mor at blive kendte, så hvis Dorran ville være kendt spiller på landsholdet, så var hun sikker på, at han nok skulle nå dertil en dag.
Hun fnøs og rullede med øjnene, da han sagde det var deres forhold han snakkede om, hvorefter hun lagde armene over kors. Forsvarsmekanisme for ikke at blive mere såret end hun var i forvejen, fordi hun endnu ikke vidste, at Arian blot havde fyret en løgn af, da han havde sagt Dorran kun var sammen med hende for at vinde et væddemål.
Hun rystede på hovedet, "Hvad der sker? Hmm, lad mig se engang," sagde hun og satte en finger på hagen som om hun tænkte sig godt om, før hun vendte blikket tilbage på ham, "Nårh ja, du var fandme så dygtig, at du kunne komme i bukserne på Seth Yorks lillesøster. Stort tillykke McSeeley, virkelig godt gået," svarede hun med en tydelig såret stemme og klappede et par gange i hænderne, før hun vendte rundt for at komme væk, men nåede dårligt at tage et eneste skridt før hun mærkede hans hånd omkring sit håndled. "Slip mig!" råbte hun af ham og mærkede hvordan tårene begyndte at piske ned af hendes kinder. Ikke fordi det gjorde ondt, at han havde fat i hende, men fordi hun var så ked af det og såret, at hun ikke kunne håndtere det mere. Hun satte sin frie hånd mod hans brystkasse for at skubbe sig væk fra ham, men han var tydeligt stærkere end hende, så det fungerede ikke særligt godt for hende. Man kunne altid høre på hende, når hun var såret. Hun kaldte dem ved deres efternavn og hun råbte. Hun var nok lidt en hidsigprop. "Så start et sted, som er langt væk fra mig," græd hun, men havde opgivet at prøve at komme fri fra hans greb, men hun havde stadig en hånd mod hans brystkasse, så han ikke kunne nå hendes pande.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Man feb 26, 2018 4:38 am

"Jeg har aldrig for travlt til at se min kæreste. Det var lidt den point jeg forsøgte at ligge i det Aya" sagde han med et ganske let suk da hun tydeligt ikke havde forstået hvor han ville hen med det. Nu var han en McSeeley så det var ikke fordi altid at det med ord sådan lige faldt ham ganske naturligt. Også selvom han altid havde set Lucas som sin bror og ikke som sin far så kunne han nok ikke altid helt løbe fra hvem der var hans familie trods for at han virkelig gerne ville det. Desuden vidste Dorran godt at hun næppe ville bede ham stoppe for hendes skyld. Det ændrede bare ikke på at han forsøgte at få det til at fungere. "Jeg er så røv ligeglad med hvem din storebror er og hvem han ikke er. Jeg kunne faktisk ikke være ligeglad med om din bror er kendt eller ej" sagde han med et dybt suk og rystede på hovedet til at han skulle slippe. "Lad mig gætte. Det har noget med dine williegener at gøre. Har det ikke? Arian har fortalt dig at Lucas mener du er willie og jeg hele tiden mener du ikke er? Er det der skoen trykker?" spurgte han ud af det blå da det faktisk ville give ret så god mening når Seth pludselig blev nævnt og det virkede som noget Arian kunne finde på. Han mærkede hånden mod sin brystkasse og kunne godt mærke hun prøvede at skubbe ham væk, men i stedet for lagde han sin anden arm rundt om hende. "Men Aya jeg elsker dig så jeg har ikke tænkt mig at gå væk fra den person jeg elsker om så du er willie eller ej" sagde han en anelse mere hårdt end det sådan set egentlig havde været meningen, men han elskede hende og derfor ville han ikke bare lade hende gå. Desuden troede han jo slet ikke på at hun var willie bare fordi Lucas sagde det og bare fordi Seth var det så behøvede jo sådan set heller ikke være det. "Det eneste dit mulige willieblod har gjort er at jeg ser igennem din alder og ikke en pind andet. Du er nød til at forstå jeg elsker dig og det gør ondt på mig at du nogensinde kan tro andet. Arian kan være lidt af en dramaqueen og hvis han har sagt sådan til dig er det fordi jeg har svigtet ham. Det skal ikke gå udover dig, men du er bare tættere på og derfor det nemmere at ramme" sagde han med en ganske skæv grimasse da det sådan set var ret så sandt. Han havde virkelig svigtet dem begge. Hvor han dog ville ønske han var tilbage på skolen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Ons mar 14, 2018 2:44 am

Kimberly fnøs let, "Hun må være en meget heldig pige, hende din kæreste," svarede hun blot og vendte blikket væk fra ham igen. Hun var ikke vant til den her form for smerte og hun var for ung til, at kunne håndtere det. Det var klart nemmere at skubbe folk væk, når de sårede hende, end det var at tage fat i folk og konfrontere dem med, at det de havde gjort rent faktisk havde gjort ondt på hende. Hun ville ikke fremstå svag. "Og det tror du dybt seriøst jeg vil tro på?" spurgte hun hidsigt og kunne virkelig mærke hvordan hendes temperament begyndte, at løbe afsted med hende. Det var nok bare hendes måde, at prøve at skjule hvor såret og ked af det hun var. Det var nemmere at blive sur, det var en følelse hun kendte til og kunne håndtere. "Det har ikke en skid at gøre med mit williegen, som Lucas by the way har ret i jeg har arvet," sagde hun og mærkede hans anden arm omkring sig. Hun vidste jo godt, at han var langt stærkere end hende, så hun ville ikke have en jordisk chance for at komme ud af hans greb, selvom han ikke holdt så fast at det gjorde ondt på hende. "Du elsker mig ikke," sagde hun hårdt og rystede på hovedet. Hun var ikke andet end et væddemål, om hvor mange gange han kunne komme i bukserne på hende. Hun elskede ham virkelig, ellers havde det ikke gjort så ondt som det tydeligvis gjorde på hende. Hun rystede kraftigt på hovedet, så det blonde hår dansede let om hendes blege ansigt, mens et par tåre mere trillede ned af hendes kinder. "Det er ikke kun Lucas, som siger jeg har williegenet. Og eftersom jeg ikke er andet end et fucking væddemål for dig og Arian, så tilgiv mig for ikke at give en potte pis for dine tre fine ord. Arian kan rende mig, han kan skabe alt det drama hans kolde hjerte begærer, men jeg nægter at være en del af det," svarede hun og prøvede igen, at komme fri fra hans greb. Nok var hun en teenage pige, men drama, sladder og alt sådanne noget havde aldrig sagt hende noget og ville nok heller aldrig komme til det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Admin on Ons mar 14, 2018 2:59 am

"Sidst jeg så efter var du min kæreste" sagde han med en let skæv grimasse da han ikke helt kunne finde ud af om det var fordi hun ikke anså dem som kærester længere eller hun bare omtalte sig selv som tredje person. Han håbede dog ikke det første da han virkelig elskede hende og han ikke ville have de slog op bare fordi han ikke kunne være der hele tiden. "Ja jeg gør" sagde han med et ganske lavt suk da han virkelig troede på at hun ikke var willie. Nok mest af alt fordi tanken skræmte ham lidt. Han nød at folk kiggede på hans kæreste og fandt hende smuk, men hvad nu hvis de ikke kunne styre deres vedhæng nær hende og forgreb sig på hende. Det var han ikke helt sikker på han ville kunne leve med. Mest af alt fordi han så ikke ville have været der til at beskytte hende. "Jamen fint så har Lucas ret og så må jeg tage det med. Det ændre ikke mine følelser for dig" sagde han med et ganske let ryst på hovedet. Han kunne ikke se hvorfor han skulle ændre sine følelser for hende bare fordi hun var willie. Jo det gav da klart nogle problemer med at han ville være bange for at andre ville ligge an på hende og han ville helt klart også frygte at noget i ham måske kun havde været glad for hende pga. hendes gener, men han var sikker på at det mere bare var at de havde haft sex første gang de havde mødt hinanden og han så bort fra hendes alder og ikke så meget andet end bare det.
"Jo jeg elsker dig Aya. Hvordan kan du tro andet?" spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da han slet ikke forstod hvor den snak kom fra. "Sig mig hvad har Arian sagt til dig?" spurgte han stadig lige forundret over at hun overhovedet kunne tro at han ikke elskede hende når han elskede hende ganske højt. "Vædemål? Du er ikke et fucking vædemål. Skat det passer ikke. Han har ville såre dig og det er lykkes. Det er hvad det handler om" sagde han stille og holdte hende stadig tæt indtil sig. Han ville ikke give slip. Han hadede at se hende græde på den der måde. "Du skal heller ikke være fanget i jeg har svigtet Arian. Jeg skal nok tage en snak med ham, men du er nød til at forstå du ikke er et vædemål. Og i så fald hvis du var. Så fortæl mig igen hvorfor jeg skulle vælge en willie som langt fra er nem at score, skulle vælge en fra en familie der har så mange problemer med min og omvendt for så blot at knuse et hjerte hos en der aldrig har haft en kæreste før når jeg heller ikke selv har" sagde han med en ganske skæv grimasse og håbede bare hun ville kunne se det ville være fjollet. Det sidste hun var for ham var virkelig et vædemål og han havde virkelig svigtet både Arian og Aya når det der kunne ske i mellem dem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1081
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: We Don't Have To Talk, 'Cause Talk Is Cheap - Dorran og Kimberly

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum