Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:26 am

Outfit
December 2054
De Tre Koste
Hos Niklas Montgomery
Omkring kl. 22

Bradán kom stadig hver anden dag efter Niklas havde fri for at massere hans fødder og dette her var bestemt ingen undtagelse. Han var dog oftere og oftere begyndt at komme så Niklas faktisk ville være hjemme i stedet for så han kunne sidde bedre. Og så fordi han gerne ville kysse med Niklas og ikke orkede hvis der skulle være en misforståelse mellem ham og Marc. For ikke at Marc skulle have den ære at kende en så dejlig mand som Niklas. Bradán var virkelig ved at falde hårdt for Niklas og havde da også indrømmet overfor sig selv at han havde lyst til at se ham uden tøj på og bare ligge i hans seng, men ikke om han ville indrømme det højt overfor nogle andre for han var bestemt ikke biseksuel. Det var bare Niklas der var noget andet og at han mistede kontrollen over sit hjerte når han var nær Niklas det stammede udelukkende fra at han var bange for at Gabriel skulle opdage han kyssede med en muggler og ville bringe både Niklas og hans datter i fare. En datter han da heller ikke havde mødt da han trods alt kun var der efter Niklas havde fri og følte det var underligt at skulle møde Bellis når de jo bare var venner. Det kom sig så nok også af han faktisk heller ville være mere end venner med Niklas og helst ikke ville introduceres som 'fars ven'. Bradán vidste også Niklas havde tidligt fri fordi det var en hver dag og han derfor aldrig lukkede ligeså sent. Det var trods alt en ganske almindelig kedelig mandag aften der var både kold og mørk, men det var ligemeget. Bradán bevægede sig op til lejligheden over De Tre Koste for at banke på døren indtil Niklas' lejlighed. Han kunne mærke en spænding stige i hans krop og lysten til virkelig bare at se ham. Han lyst til at Niklas bare skulle åbne døren og overfalde ham med kys som en anden lille teenage dreng. Han havde lyst til for en gangs skyld at rive hans trøje af ham blot for at komme til at se på hans overkrop og hengive sig helt og fuldt ud til ham bare for at slippe for at sige højt til nogen at han var glad for ham. Også selvom Arian havde gennemskuet det og drillede Bradán med han var forelsket.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:26 am

Niklas havde tilladt sig selv, at lukke en smule tidligere end han normalvis gjorde på en mandag aften, men der havde ingen mennesker været og han havde derfor besluttet bare at lukke af for denne aften, i det håb om, at han ville kunne nå et bad inden Bradan ville komme. Bellis var hos David i denne uge, de skiftes hver uge med at have hende hjemme, hvilket var fint nok Niklas, selvom han savnede sin datter, hver gang hun var hos David, men han havde efterhånden haft god tid til, at vænne sig til det. Han havde også vendt sig til, at være single igen og ham og David kunne sagtens snakke sammen nu, heldigvis dag. Han var dog meget påpasselig med, hvem han introducerede for sin datter, for selvom han var blevet virkelig glad for Bradan, så var de lige pt ikke andet end venner, men Niklas ville langt fra udelukke, at deres venskab kunne udvikle sig til noget mere end det. Men han var ikke sikker på, hvor den anden var i forhold til det, så derfor havde han ikke bragt noget op omkring Bellis, selvom han godt vidste Niklas havde hende.
Hans hår var stadig vådt efter badet og han havde kun lige nået at hoppe i et par mørke joggin bukser, da det bankede på hans dør. Uden at tænke yderligere over det, gik han blot ud og åbnede døren, hvortil et smil som nåede helt op til de grønne øjne, meldte sig. "Hey," hilste han muntert og trådte til siden for, at lade den unge fyr komme indenfor. Hans humør var i top og han var virkelig glad for at se Bradán. For Niklas var det nok lidt gået hen og blevet en dårlig undskyldning i mellem dem, at han skulle have masseret fødder. "Vil du have noget at drikke?" spurgte han roligt med et nyt smil på læberne, uden at tænke den mindste smule over, at han stod i bar overkrop og ikke ligefrem var nogen splejs.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:27 am

Bradán der godt nok havde haft en mindre drøm ude foran døren om at flå trøjen af Niklas blot for at kigge mistede helt sit mæle da Niklas åbnede døren kun iført bukser. Han åbnede sin mund og glemte helt han skulle hilse på ham og lukkede den bare igen inden han fik en sjov rød kulør der spredte sig som en stappebrænd fra hans kinder til henover hans næse og fik Bradán som ellers var en velformuleret mand til at komme med et helt tøset grin. Og det var trods for Bradán langt fra var den mest tøset fyr her i verden. Han nåede da også at vippe en smule på sine fødder så han skiftede med vægten fra hæl til tå og hans ene hånd gled op i hans hår inden den gled ned i hans nakke mens han vippede på sine fødder inden Niklas snakkede til ham igen og han blev revet helt ud af sin egen verden hvor det var svært ikke at betragte Niklas og finde ham enormt køn mens han kæmpede en indre kæmp med sig selv om at Arian ikke måtte få ret i at han var forelsket inden han fik let nervøst grint. “Hey” grinte han med sin let nervøse stemme som han gik indenfor. Bradán vidste jo godt selv det var en seriøs dårlig undskyldning efterhånden. Nu havde han siden marts kommet hveranden dag for at massere hans fødder og en gang i mellem kysse en smule med Niklas, dog primært når han havde drukket lidt, for ikke om han ville indrømme han var biseksuel, men han blev bare så glad når han så Niklas og hans hjerte sprang helt op og sætte sig i hans hals mens det gav et ordentligt sug i hans mave, men Arian måtte bare ikke få ret. Han nikkede ganske let til om han ville have noget at drikke og bed sig ganske let i læben. “Øh jo tak som byder” sagde han stadig lige forlegen og vidste godt et sted Niklas sikkert havde opfanget den. “Jeg sku være kommet for 5 min siden” mumlede han lavt for sig selv da det var gået op for ham Niklas lige havde været o bad og det var ik gået op for ham at han havde sagt det bare nogenlunde højt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:27 am

Niklas' smil blev til et lidt mere påtvunget smil, da han slet ikke kunne finde ud af, hvad der fik Bradán til, at reagere som han gjorde, da Niklas åbnede døren. Havde han noget mellem tænderne? Han tænkte ikke over at det måske var den uvante manglende påklædning, som kunne være skyld i at Bradán reagede som han gjorde. "E-er du okay?" spurgte han lidt usikker på, hvordan han lige skulle håndtere det her. Niklas var rimelig veltrænet, det skulle han ligesom være når han skulle kunne flytte øl kasser, og andre tunge kasser med alkohol, sodavand og snacks. Så nyttede det jo ikke noget, hvis hans ryg, ben og arme ikke kunne klare mosten og han var ikke den type chef, som bare satte alle andre i gang med alt muligt og selv stod og kløede røv imens. Han havde selv arbejdet som bartender i virkelig mange år, så han forsatte med at tage fat, præcis ligesom han havde gjort før han var blevet ejer.
Han lukkede døren efter Bradán da han langt om længe om indenfor. Han var stadig ikke helt sikker på, hvorfor Bradán opførte sig om en 15-årig, da han ikke selv lagde noget som helst i, at rende rundt som han gjorde lige nu. Sådan rendte han tit rundt, når han bare var ham selv eller hvis det kun var ham og hans søster. Han nikkede lidt og gik mod køkkenet for, at finde noget at drikke til dem, "Te? Kaffe? Øl?" spurgte han ude fra køkkenet af og fik øje på sit spejlbilled i glaslågen i ovnen. Først her ramte de to prikker hinanden. Han kløede sig lidt i nakken. Nu gav Bradáns opførelse pludselig mening. Heldigvis var Niklas langt fra typen som var flov af sig og der skulle en del mere til, for at gøre ham pinlig berørt. Han vendte rundt og så på Bradán da hans mumlen lød, "Well, vi kan da altid gå ud og tænde for vandet igen, hvis det er?" foreslog han og gik mod Bradán med et lidt udfordrende smil på sine læber og et drillende glimt i de grønne øjne. "Jeg er ret sikker på, at jeg glemte at vaske mig med sæbe, liiiige her," sagde han og pegede mod sin ene brystmuskel som han spændte op i, før han grinte let. "Ej, jeg skal nok være sød," tilføjede han hurtigt og smilede til ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:27 am

Han nikkede ganske let og fik sådan en fin rød kulør i sine kinder der blussede helt ukontrolleret op. Han vidste jo godt han opførte sig som en 15 årige. Han selv underviste jo på Skt. Mungos og der var de som regel kun 18 år. Der var pigerne og fyrrene ikke meget bedre end han selv var lige nu. Så han vidste kun alt for godt hvordan den slags opførte. Han kunne slet ikke få sit blik fra Niklas når han var så veltrænet. Nok var han ikke selv verdens slappest og han var veltrænet selv, men han var nærmest vand ved siden af Niklas. Bradán selv holdte sig mest bare i form fordi han godt kunne li det at være sund. Nu var han selv sundhedspersonale så det med at holde sin krop ved lige betød en helt del for ham. Det var heller ikke fordi Bradán havde noget imod at Niklas randte rundt med så lidt tøj på. Det var mere bare hans indre kæmp om han var sikker på at han var hetero han havde at kæmpe imod. ”Hmm.. Øl” sagde han og bed sig selv ganske let i læben da han et kort øjeblik var ved at drifte væk igen selvom han godt vidste han ikke burde det.
Den røde farve steg hurtigt op i hans kinder igen da Niklas tydeligt havde hørt hans mumlen og fik ham til igen at stå of vippe med sine fødder som en anden lille teenager. Han rystede ganske let på hovedet mens hans hoved gled en anelse på skrå i mens og var faktisk lige ved at få overbalance til den side han lænede sig til. ”Og give min lillebror ret i at jeg er biseksuel? Du er ikke rigtig klog” mumlede han og mærkede han var ved at miste balancen til siden og kom med et ganske svagt gisp inden han gik rettet sig op igen og rømmede sig ganske lavt fordi han godt vidste det var tydeligt hvad han havde lavet. ”Du skal være sød! Jeg er ikke til fyre. Jeg kan bare..” sagde han og kløede sig ganske let i nakken og lod sit blik glide ned. ”Li at kysse med dig og se på din overkrop” sagde han mens han mest af alt mumlede det sidste selvom han godt vidste at Niklas ville kunne høre det. Faktum var at han var biseksuel og han var lidt mere end almindelig glad for at se Niklas. Der var en grund til han ikke havde ville møde Bellis endnu. ”Du er slet ikke sød. Hverken dig eller Arian skal have ret i at jeg er til fyre” sagde han en anelse stædigt velvidende at han slet ikke var overbevisende at høre på. Faktum var at hans hjerte sad helt oppe i halsen og han bare havde lyst til at slå sine arme om ham, kysse ham og rent faktisk gå med ud i det skide bad for at udforske det at han var til fyre. Nærmere betegnet til Niklas. Niklas vidste godt at Bradáns lillebror hed Arian for det havde de snakket om før. Han fik da også taget sig sammen til i det mindste at slå sine arme rundt om hans hals. "Dine stakkels fødder kan slet ikke leve uden mig" sagde han i et svagt grin for ligesom at snakke om noget andet og kyssede ham ganske forsigtigt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:27 am

Niklas havde aldrig rigtigt lagt så meget i, at rende rundt i bar overkrop, når han var hjemme. Selvfølgelig gjorde han det ikke hele tiden, men han havde da også nogle gange holdt engcementer på De Tre Koste, hvor bartenderne rendte rundt i bare overkroppe, dog de kvindelige beholdt deres bh'er på og når han bad sine ansatte om sådanne nogle ting, så gjorde han det selvfølgelig også selv. Han nikkede ganske let til Bradán ønskede øl og tog en øl ud af køleskabet til ham og rakte ham den, med et roligt smil på læberne.
Han kunne ikke lade vær med, at grine mildt både over måden Bradán stod på, men også de røde kinder, "Well, nu er din lillebror her ikke, så han behøver teknisk set ikke vide det," sagde han og blinkede til Bradán med et ret så flirtende smil på sine læber, dog greb han hurtigt ud efter Bradán da han var ved at miste balancen, for han ikke skulle ende med at stå på røv og albuer.
Niklas skød underlæben en smule frem og lagde panden i nogle rynker, "Nej, nej, selvfølgelig gør det faktum at du kan li at kysse med mig og se på min overkrop, dig slet ikke til biseksuel, det kan jeg godt se, det gir mening," sagde han og nikked let, men kunne ikke holde masken ret længe, før han grinte let. Han ville dog aldrig presse på, for han vidste jo selv godt hvordan det var, at skulle springe ud og det havde i hvert fald ikke været nogen glædes dag for ham eller hans forældre.
Et drenget smil meldte sig på hans læber, "Hvad? Jeg er da altid sød. Altså du ved godt, at det i sidste ende ikke går ud over andre end dig selv, ik?" spurgte han roligt med et venligt smil, da det jo i bund og grund var rigtigt. Niklas havde ikke noget imod at de holdt lidt lav profil her i starten og han havde det også helt fint med, at Bellis ikke var blevet introduceret til det hele endnu. Ikke fordi han var flov over hverken det at have en datter eller det at han så Bradán, men fordi det skulle være langt mere seriøst i mellem dem, før den lille pige skulle vide noget som helst.
Et skævt, charmende smil meldte sig på hans læber, og han lagde ligeledes sine arme om ham. "Helt enig," svarede han roligt og gengældte kysset, dog uden at forlange for meget i det, da han ikke ville presse på, men drille lidt, det kunne han altså ikke lade vær med, så han lod sine hænder glide ned af Bradáns ryg og ned til hans bagdel, som fik et blidt klem.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 5:27 am

Det var jo egentlig heller ikke fordi Bradán som sådan lagde noget i det med at folk gik rundt i bar overkrop. Det var mere det var mindre end 10 minutter siden han havde stået og haft en drøm at se Niklas’ overkrop og så var den lige der foran ham. Endda uden at han havde behøvet at gøre noget for den var kommet frem hvilket var grunden til han var så forfjamsket for i virkeligheden var en overkrop slet ikke særlig intim og slet ikke hos en mand. Det var bare fordi Bradán i virkeligheden gik med det største crush på Niklas og ikke ville indrømme noget som helst. Han tog imod øllen og tog da også en mindre tår af den da han godt kunne regne ud at Niklas grinte af ham hvilket bare gjorde tingene værre. Da først Bradán havde fået styr på sin balance nikkede ganske let. ”Jo for han mener han kan se det og han bruger trods alt stadig største delen af sin tid på Hogwarts” sagde han stille og bed sig ganske let i læben inden han sætte øllen da han trods alt havde været ved at tabe den også. Bradán kom med en sjov lyd da Niklas drillede ham med han tydeligt var biseksuel. ”Hold op med at drille Niklas” mumlede han lavt med et svagt hint af det faktisk ikke gjorde ham noget. Det var ikke fordi han følte sig presset eller noget som helst og det var egentlig ikke fordi det var svært for ham. Det var udelukkende fordi Arian ikke måtte have ret.
Han nikkede ganske let til at det kun ville gå udover ham selv. Han vidste det jo godt, men han havde ikke lyst og slet ikke at Niklas skulle vide hans hjerte løb af med ham når han så ham. Han var et sted også bange for det ikke var gengældt da han aldrig havde været glad for en fyr før og derfor slet ikke kunne læse tegnene om så Niklas kom med dem eller ej. Og så bare at han var helt igennem bange for at Gabriel skulle finde ud af det og gøre Niklas fortræd. Eller Niklas ville finde hans tegn der var virkelig minimal og sad ved anklen som heldigvis ikke var det mest oplagte sted at glo, men det gjorde ham bare ikke mindre udtryk alligevel.
Han mærkede Niklas’ hænder der gled ned over hans ryg og ned på hans ene balle. En behagelig følelse gled over ham og et svagt nydende suk gled da også over hans læber. ”Du er slet ikke fair lige nu Niklas” hviskede han lavt og lagde sit hoved på hans brystkasse for at stille sig helt tæt på ham. ”Du siger selv man ikke kan vide om man er biseksuel før man har lavet andet end at kysse” sagde han og begyndte at tegne små figurer på Niklas’ brystkasse da han ikke havde lyst til at se op i mens da han bare ville blive ildrød i hovedet igen. ”Så måske var det der bad slet ikke en dårlig idé” sagde han stille og sank engang. Det var ikke fordi han følte sig presset på nogen måde, men mere fordi han var så pinlig berørt over at han faktisk sagde ja til Niklas’ drillerier. Han lod sit blik glide op for at fange hans læber i et kys igen blot for at sige at han selv var med på det og Niklas altså ikke pressede ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Fre jan 12, 2018 1:08 am

Niklas grinte let, "Hvordan skulle han kunne se det, hele vejen fra Hogwarts?" spurgte han og rystede lidt på hovedet med et varmt smil på sine læber. Han havde lidt en fornemmelse af, at Bradán blot brugte det som en undskyldning. Men igen, et sted kunne han jo sagtens sætte sig ind i det, han havde selv været ret længe om at springe ud og hans forældre acceptrede det stadig ikke, dog var han heldig at hans lillesøster gjorde. Han satte en hånd for hjertet, "Jeg driller ikke, jeg pointere bare på en sød måde, at du er lidt bi, når du godt kan li at kysse mig," sagde han og blinkede til ham. Han vidste godt at han et sted kunne være fuldstændig ligeglad med om Bradán ville blive i sit skab eller komme ud af det. De var jo ikke kærester, så Niklas burde slet ikke blande sig i det, men når de kun var de to, så kunne han altså ikke lade vær.
Niklas havde det selv helt fint med at være mugglerfødt, han var ikke som sådan bange for Dødsgarden skulle komme efter lige ham, for hvorfor i al verden skulle de gide bruge tid på én ud af så mange mugglerfødte? Han vidste så heller ikke at Bradán var ufrivilligt medlem af garden, så havde han nok heller aldrig involveret sig med ham, da han så utroligt meget ned på folk som mente de var bedre end alle andre, bare fordi de havde det såkaldte rene blod.
Et nyt smil brød hans læber, "Du kan da bare sige stop," pointerede han med et lidt drillende glimt i øjnene og lod sin anden hånd glide op i Bradáns hår og nussede ham lidt i nakken, da han mærkede hovedet mod sin brystkasse. Han nikkede lidt, "Fordi læber er ens, ligemeget hvilket køn man har," forklarede han og så ned på ham og tog blidt fat om hans hage, for at få ham til at kigge op på ham, da han mærkede Bradáns fingre tegnede på hans brystkasse og kunne ikke lade vær med at drille lidt igen, ved at spænde i sine bryst og mavemuskler. Han smilede varmt til ham og nikkede så lidt, før han gengældte det nye kys. Han slap det lidt efter og lod sine grønne øjne hvile i hans, "Lover du mig at sige stop, hvis det bliver for grænseoverskridende for dig?" spurgte han og tog blidt fat i hans hånd for at gå mod badeværelset, som stadig havde dug på spejlet efter Niklas lige forinden havde været i bad selv. Han tog roligt fat i kanten på Bradáns bluse, for at trække den over hans hoved, dog hele tiden aflæsende om det var okay, det han gjorde.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Admin on Fre jan 12, 2018 1:47 am

”Sådan er han bare” sagde han med et mindre grin da han godt selv vidste det lød helt enormt dumt lige nu og Arian ikke kunne vide hvad der skete når han ikke var der, men gode undskyldninger var måske lige nu lidt det som han havde mest af. Nu havde Bradán så slet ingen forældre at springe ud til, men kun en lillebror som selv var homo så på det punkt var Bradán helt enormt heldig i forhold til Niklas. Det var bare som om han heller ville have haft det andet. Også fordi hans forældre næppe havde haft et problem med det. ”Mmmh” kom det som en let utilfreds lyd fra Bradán af da han ikke helt havde lyst til at give efter, men han vidste jo godt at Niklas havde ret. Da især når han vidste hans hjerte stak af med ham nær ham og alt han havde lyst til var at forsvinde ind i hans favn og håbe på at alt nok skulle blive godt igen. Han håbede måske også lidt at Gabriel problemet ville forsvinde på den måde selvom han godt vidste det nok var mere drøm end virkelighed. ”Måske vil en del af mig gerne have du driller lige nu” sagde han i en lav mumlen selvom han godt vidste at Niklas kunne høre det. Det havde jo også været meningen. Han kunne dog ikke lade være med at smile en anelse for sig selv da han mærkede Niklas’ hånd i sin nakke der blidt nussede ham. Det var sådan en rar følelse. Bradán nåede ikke at sige mere før Niklas flyttede hans hoved op af. Han stoppede ham heller ikke. Det var sådan en utrolig rar følelse.
Han nikkede ganske let for sig selv selvom en del af ham havde lyst til at spørge hvilke grænser som han snakkede om. Det var lidt den der: You are missing your shirt, so I’m missing my bounderies. Det havde han bare ikke helt lyst til at sige. Især fordi en stor del af ham bare gerne ville være tæt på Niklas selv med fare for han ville bemærke hvor hurtigt hans hjerte løb afsted. Han lod Niklas tage fat i sin hånd og rakte blot sine arme op i vejret da Niklas begyndte at tage hans trøje af. Der gik et sug igennem hans mave hvilket fik ham til kort at holde sit vejr inden han blidt kyssede Niklas på munden og stille knappede hans bukser op blot for at sige det var ok og han gerne ville med. Bradán ville jo gerne, men han var blot spændt og nervøs. Det hele kildede i maven og han havde lyst til at blot skrige ud til hele verden at han var glad for Niklas, men det turde han heller ikke for tænk nu hvis Niklas faktisk ikke havde det på samme måde. Han regnede lidt med at Niklas ville hjælpe ham med bukserne på Bradán og brød da også kun kysset for at skubbe sine egne boxers ned og lod Niklas gå først ind. Hele hans mave fik da også et kæmpe sug i maven igen idet Bradán aldrig før havde stået nøgen sådan der overfor en fyr og håbede bare Niklas hurtigt ville gå ind i badet så han selv kunne gå efter. Han var virkelig blot i en verden hvor der kun var de to og lige nu var det ikke så pinligt da det hele bare handlede om bad, men han vidste et sted også godt han næppe ville kunne holde kæft om sine følelser inden aften var omme om så det ville gøre ondt alt sammen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 958
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches up - Niklas og Bradán

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum