And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn dec 10, 2017 5:47 am

Dress to depress
Juleferien 2054
Hjemme hos Jamie Anakin York
Omkring 19.00

Atla havde sagt til sin far hun skulle forbi Grace med nogle julegaver og hun ville sove der natten over så hun ville være tilbage igen aften til d. 24. december så hun kunne vågne op med sin far der havde fået fri denne juledag som ville være den første jule sammen efter han var gået fra Atlas mor. Atla løj sådan set heller ikke helt. Hun havde været forbi Grace tidligere med julegaver for nok gik de på samme skole og hun havde sagtens kunne sende dem med Grace hjem, men det var hendes bedste veninde så derfor ville hun gerne aflevere den personligt og se hende i løbet af sin ferie. Der havde hun da også været hjemme hos Grace tidligere på dagen og ønsket hele hendes familie glædelig jul. Ja selv Graces storebror havde været på besøg og selvom Atla ikke var tiltrukket af sin bedste venindes storebror kunne hun altså godt se hvorfor pigerne synes han var lidt lækker. For ikke at sige meget lækker. Atla havde dog øjne på en anden og derfor var hun måske også lidt til tider en anelse mere blind på andre. Hun havde også sagt til Grace at Angel snakkede en del om hende og Atla var sikker på at Angel havde følelser for Grace der dog benægtede at det skulle hænge sådan sammen.
Nu stod Atla dog ude foran den adresse hun ville tilbringe sin nat og havde med vilje klædt sig en smule ældre end hun var og endda i rødt. For det første klædte Atla sig tit mere voksent end hun var, men også bare hvis nogen skulle møde hende på vejen så ville Jamie have mindre dårlig samvittighed over at være kærester med sin elev. Også trods for at Atla ikke havde opfanget dem som at være officielle kærester. Nok nærmere bare en flirt hvor de ikke så andre. Den røde farve havde hun så valgt fordi det var jul og Atla elskede julen som den amerikaner hun var. Den hvide jakke hun havde på var af pels og derfor var den dejlig varm når hun havde bare ben fordi hun var en kjole pige. Hun kiggede en ekstra gang på sin mobil og bemærkede det første snefnug der faldt på hendes skærm som hun dobbelttjekkede at adressen var korrekt inden hun ringede på. Det var en dørtelefon så der var også lige hele turen indtil hans lejlighed. Det fik da også hendes hjerte til at kravle op i halsen på hende og hun kunne mærke hvordan det bankede i hendes hals og gav hende sommerfugle i maven, men det var kun dejligt. Hun havde trods alt været vild med ham det sidste halve års tid efterhånden og hun var vild med tanken om hans tynde arme omkring sin lille krop.

Les Outfit

Jamie havde brugt det meste af eftermiddagen på at gøre klar til, at Atla kom. Han havde rent faktisk pyntet op til jul og sørge for at lave et winter wonderland til hende, da han vidste hun kunne lide jul. Det var ikke en ting, han synderligt gik op i. Han havde også måtte bruge magi til det. Det var også gået op for ham, at mange af de billeder, han havde af sin eks forlovede stadig var fremme i både rammer og albums, så han havde pakket dem væk i en kasse. Han var klar på et nyt kapitel også selvom den dårlige samvittighed åd ham op indvendigt. Det var en elev på den skole, han underviste på. Ikke nok med det, så var det en datter af en af hans kollegaer. En kollega der tit forsvarede ham, når de andre drillede ham fordi han var sjovere at drille end de fleste andre. Ja, han vidste jo det var så forkert, men han kunne omvendt heller ikke slukke for det, om han så ville eller ej. Han havde prøvet, men Atla var så skøn en person og ikke mindst også en smuk person. Han kunne ikke nævne noget ved hende, han ikke synes var perfekt – udover hendes unge alder og det faktum, hun var elev på hans skole. Han havde da også iført sig en pæn skjorte og par sorte bukser, som var en anelse for store til ham så han holdt dem både op med et par seler og et bælte. Han glædede sig til at give sin nye kæreste hendes julegave, da det var længe han havde haft en kæreste at give gaver til. Han hørte dørtelefonen og bevægede sig mod den og lukkede hende ind. Han åbnede døren, så hun bare kunne gå ind mens hun var her, mens han prøvede at vurdere hvordan han skulle placere sig selv. Han kunne sætte sig i sofaen for at se afslappet og cool ud, men han havde jo alligevel rejst sig for at lukke hende ind. Han stillede sig derfor ved den halvåbne dør og stirrede på den, og vidste godt, han ikke kom til at virke afslappet overhovedet og han skulle forestille at være den voksne.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Man dec 11, 2017 5:04 am

Atla skubbede let døren til siden da hun bemærkede hun kunne komme ind. Hendes hæle larmede ganske nydeligt ned af gangen. Tænk før hendes mors slag mod hendes ansigt havde hun gået rundt i sweat pants og hættetrøjer udover til særlige begivenheder, men sådan var hun ikke mere. Nu var hun blevet en rigtig kjole pige selvom hun stadig elskede at spille soccer. Hun gik hen til den lejlighed hvor han skulle bo og prøvede stille at hive ned i dørhåndtaget da han trods alt havde vidst hun var på vej og sikkert havde låst døren op for hende. Hun opdagede da også hurtigt det var tilfældet og lukkede døren helt op. Hun vidste godt han næppe havde set hende i højhælet før, men det var jo også derfor hun ville vise det til ham lige nu. Hun kunne dog ikke lade være med at grine en smule hjerteligt over han forsøgte at se cool ud når det på ingen måde lykkes. ”Jamie altså” sagde hun med en mild latter inden hun rakte sig det lille stykke op til hans mund der manglede nu da hendes støvler trods alt hjælp for at give ham et ganske blidt kys inden hun trådte indenfor. ”Jeg vidste ikke du havde sådan set behov for at se cool ud” grinte hun ganske mildt og lagde sine hænder på hans brystkasse inden hun skubbede døren let i med sin ene fod. Han var virkelig dejlig og da især når han var sådan der. Hun kunne virkelig ikke andet end gå og falde endnu dybere for ham. Hun kunne så heller ikke lade være med at hive ganske let ud i hans sele så den gav et blidt smæld imod hans brystkasse som hun slap den igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Man dec 11, 2017 5:05 am

Da Jamie begyndte at kunne høre Atlas hæle, kunne han mærke panikken begynde at stige. Han skyndte sig derfor at lægge sin arm om bag nakken og lænede sig op af væggen, selvom det mest af alt bare så kikset ud og han var egentlig også klar over det. Som han fik øje på hende, lod han sine øjne hvile på hendes smukke ansigt og de røde læber, før hans blik gled ned og så den hvide pels og den flotte røde blonde kjole, hun havde på. Blikket gled yderligere ned, hvor han så hendes stiletter. Han fik en lettere rødmen omkring hans næse, da han synes hun var sexet at se på, men han godt vidste det var forkert af ham. Hun var kun seksten og hun var stadig hans elev, og det var ikke lige frem et faktum, han kunne løbe fra. Han ville ikke indrømme overfor hende, at det gjorde ting ved ham og hun lignede jo også en over 18. Han hørte det hjertelige grin fra hendes side og sendte hende et kikset smil. "Hvad?" spurgte han og gengældte hendes kys, og kunne godt se hendes støvletter gjorde hende højere end hun var normalt. "Jeg prøvede overhovedet ikke at se cool ud," svarede han, selvom det var ret tydeligt på ham, hun havde opfanget sandheden. Han mærkede hendes hænder på sin brystkasse og lagde sine arme blidt omkring hende. Han mærkede et smæld fra sine seler, da hun tog fat i dem og så på hende med et overrasket blik. "Hey, det gjorde ondt," mumlede han med et smil inden han strøg hende blidt over kinden. "Du er smuk," kommenterede han. Han var så sikker på, hun godt vidste, hun var det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Lør dec 16, 2017 8:06 am

Hun lagde godt mærke til den måde han lod sit blik glide ned over sig på og kunne ikke andet end nyde det. Det betød det havde ramt helt rigtigt og det gjorde ham så glad indeni at vide at hun havde ramt så rigtigt med sit outfit at han blev helt rød i hovedet af det uanset hvor lidt rødt han blev af det så var det stadig et virkelig godt tegn. ”Bare dig” sagde hun med et glimt i øjet og prikkede ham ganske let på næsen for ligesom at understrege at hun godt havde set hans flotte røde kulør. Hun tog sin hvide pels jakke da hun kom indenfor og rakte den ud mod ham da hun var sikker på han var gentleman nok til at hænge den op for hende. ”Jo du gjorde så” sagde hun og blinkede ganske let drillende til ham og gav ham et blidt kys på kinden. Hun synes blot det var virkelig sødt at han forsøgte at lege cool. Da især når hun ligesom selv var blandt de populære og blot mere af hun havde startet en blog. ”Det var også meningen. Du stirre professor” sagde hun ganske drillende og lagde sine hænder på hans brystkasse inden hun kyssede hans kind ganske blidt igen. Hun selv kunne dog ikke lade være med at stråle over strøget på kinden. ”Det håbede jeg sådan du ville synes. Jeg har gjort mig meget umage for at gøre dig pæn for din skyld” sagde hun med en blid og varm stemme da hun virkelig havde gjort det her halvt for hans skyld og halvt for hendes egen. "Jeg har en gave med til dig" sagde hun med et smil og træk en lille pakke op fra sin lomme af og rakte den mod ham. Så kunne de altid kysse bagefter for alvor. Hun vidste heller ikke om de faktisk var kærester eller ej, men det ændrede ikke på hun godt vidste de var flirts og derfor havde hun købt en lille gave til ham. Ikke at hun følte det var noget specielt, men det ville han helt sikkert synes.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn dec 17, 2017 11:25 am

Jamie fjernede hånden fra sit ansigt og så på hende med et akavet, nærmest indskubbet smil og vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv. Han havde ikke haft det sådan længe med nogen. ”Hvad med mig?” spurgte han uskyldigt og bed sig lidt i læben, da han godt vidste, han var regnet ud og han ikke kunne slippe fra konfrontationen. Han smilede kort ved prikket på næsen og tog imod hendes jakke og hang den op på knagerækken, inden han smilede til hende og hans røde kulør heldigvis var væsentlig mere nedtonet. Hun var ikke fair. Hun var så smuk med den flotte porcelænsfarvede hud og den knaldrøde farve som en fin kontrast ind mod den. ”Overhovedet ikke,” svarede han med et smil, inden han betragtede hende igen, og lagde mærke til hendes glimt. ”Stirre? Hvem mig?” spurgte han og drejede sin opmærksomhed til hendes øjne, inden han mærkede hendes hænder på sin brystkasse, hvilket gjorde han lagde sine arme rundt om hendes lænd. Han mærkede det blide kys på sin kind og smilte for sig selv. ”Tak,” hviskede han mod hendes hovedbund, og kyssede den blidt. ”En gave?” spurgte han og gav slip fra hende, inden han tog imod den lille pakke. ”Jeg har også en til dig,” påpegede han, inden han ligeledes gjorde gestus mod hans stuebord hvor en lille gave stod klar til hende. Han løsnede båndet fra sin egen og åbnede den med rolige bevægelser.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn dec 17, 2017 11:26 am

”Du er bare skide skør” sagde hun med et ganske let ryst på hovedet og et hjerteligt smil over sine læber. Hun var virkelig vild med ham. Han var helt igennem den dejligste hun havde mødt. Ikke at hun ikke også holdte af sine venner og da især grandfætter når det kom til hankøns væsner, men hun ville aldrig kunne føle for Foresti. Han levede ikke op til hendes krav og hun var alt for feminin til en som ham. Ikke fordi han ikke var til feminine piger, men mere fordi hun bare var blevet piget af udseende også over det seneste. Hun vidste godt at hun var smuk og hun elskede netop at bære den røde farve fordi hun netop havde den der porcelænshud som hun havde. Det fik hende til at ligne en sårbar dukke og hun var ærlig talt vild med det look. Andre gange bar hun dog en hot pink for varmens skyld, men ofte var det den røde. Især når hun mod reglerne havde den på i skoletiden for så kunne man mindre se den. ”Jeg kan godt li når du tror jeg vil have en cool guy når jeg elsker din nørdet side Jamie” sagde hun ganske kærligt da hun mente det helt igennem godt. Faktisk var det lige præcis den side der havde gjort ham så attraktiv. At han var anderledes, nede på jorden og direkte modsat af de fyre hun før havde været sammen med. Det var det som gjorde ham til prince charming i hendes hoved. Hun nikkede ganske let. ”Du stirre helt vildt. Er det fordi jeg har stilletter?” spurgte hun ganske drillende da hun godt kunne forstå han havde det på den måde. Det var så også derfor hun havde gjort det. Hun nikkede ganske let til hun havde købt ham en gave. Hun selv satte sig ned og tog gaven op. Hun havde købt ham en iPod med hendes yndlings romantiske sange på. Han undervidste trods alt i muggler teknologi og det var ikke fordi hun synes det var noget bestemt. Hun selv åbnede ganske forsigtigt for hendes gave og var nærmest helt yndefuld omkring det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 10:42 am

”Overhovedet ikke,” påpegede han med et smil. Hun var virkelig noget af det dejligste, som var sat på denne jord. Det var typisk hans held, hun selvfølgelig skulle være så meget yngre end ham og for at toppe det hele af, skulle hun selvfølgelig være hans elev. Han vidste det var forkert, men hun havde været meget insisterende i at bruge tid med ham og det var svært for ham, at finde en gyldig grund til at sige nej, når han var hendes professor og han havde tiden. Det lignede ham ellers ikke. Han havde ikke en eneste gang tænkt på sine elever som kæreste materiale eller noget som helst i den dur. Hun var den eneste undtagelse. Han så på hende med et uskyldigt blik, da hun sagde hun slet ikke ville have en, som var cool. Han ville blot se afslappet og cool ud, så han ikke virkede som en, der havde ventet længe. ”Kaldte du mig lige en nørd?” spurgte han hende direkte og sende hende et varmt smil. Han havde intet imod det, for han vidste godt han var en nørd. Som hun påpegede drilsk at han stirrede og om det mon skyldtes hendes stiletter, bredte der sig igen en svag rødmen omkring hans næse, som han dækkede ved at sætte sin hånd foran. ”Hvorfor tror du det?” spurgte han lavmælt og beregnende, som han analyserede hende og lod sit blik hvile på hendes ben og hendes stiletter. Hun var smuk. Gudesmuk. Som han åbnede gaven og fik øje på hvad det var, kunne han ikke andet end at smile stort. ”Mange tak,” sagde han, som han kiggede gennem de sange, som lå der på. Den gave, som han havde valgt til hende var et par hjerteformede øreringe i rødgulv med en 18 karat diamant i midten af dem. Han havde brugt lang tid på at udvælge den og så specielt til hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 10:43 am

Hun nikkede ganske let med et varmt smil over hendes læber til at han var skideskør. Det var så også det som hun var vild med, men det var så en helt anden sag. Atla følte sig også helt enormt heldig, men det skyldes mest af alt han var professor og det derfor langt fra var normen at kunne være sammen med en som ham. En drøm som hun vidste andre elever på hendes alder havde dog uden det lige var professor York som de gik og savlede over, men mere hendes far. En ting som hun stadig fandt helt utroligt underligt og var derfor glad for hendes veninder ikke rigtigt gjorde det. Hun kunne godt se det kønne i sin far, men det var omvendt også bare hendes far så det var stadig bare en underlig tanke. Hun selv havde jo heller ikke tænkt sådan om en professor før, men der var bare noget over professor York som hun ikke helt kunne lade være med at være glad for. Måske var det bare det at han var anderledes end så mange andre og da især fyrrerne på hendes egen alder. Hun prikkede ham ganske let på næsen. ”Ja jeg gjorde og jeg sagde også jeg var vild med den side. Du er så passioneret omkring de ting du kan li og det er svært ikke at stå for det” sagde hun med et hjerteligt smil over sine læber da hun trods alt elskede det ved ham. Det var sikkert også derfor han kunne forstå hendes behov for at alt skulle være en smule eventyr agtigt. Hun kunne ikke lade være med at smile bredt da han fik røde kinder over hun havde påpeget han godt kunne li hendes stiletter. ”Fordi du aldrig har set det før og de fleste mænd godt kan li stiletter om så de vil indrømme det eller ej” blinkede hun ganske let nærmest drillende til ham, men det var sandt. Og så fremhævede det blot hendes kvindelig former og fik hende til at se ældre ud så han ikke skal have det helt så dårligt med hun egentlig kun var hans elev. Hun kunne heller ikke andet end lade være med at nyde han faktisk gav sig tid til at se på hende når hun havde brugt så lang tid på at gøre sig i stand for ham og få sig selv til at se en smule ældre ud som hun havde gået på gaden. ”Du må altså undskylde dig er lidt Faded Exit på, men det er mit yndlingsband” sagde hun med en let undskyldende stemme da hun følte sig som den teenager hun netop var når hun hørte den slags musik. Hun selv gav sig til at åbne gaven og var næsten sikker på hendes mund faldt ned ved synet. ”Ej det skulle du da ikke have gjort! Det er kun sådan noget man gør til en kæreste” sagde hun stille og bed sig ganske hårdt i læben. Det var trods alt ikke gået op for hende hvad han havde ment med eksklusiv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  JeromeWinther on Lør dec 30, 2017 11:09 am

Han rystede på hovedet. Han var overhovedet ikke skør, og da slet ikke skideskør. Han lod hende dog mene det, hvis det var det hun ville. Da han selv havde været elev, havde der ikke været nogen professorer han havde tænkt på som værende attraktive eller som en, han gerne ville være sammen med. Han havde nok også bare været nørd med så store kapitale bogstaver, at han knapt havde opdaget der fandtes en verden af sex og kærlighed. Han havde haft ynglings professorer som de fleste andre, men den slags tanker havde ikke ramt ham før han var blevet langt ældre og havde fået en kæreste. Han havde heller ikke været sammen med særlig mange og han ventede på at være intime med hans partnere, præcis som han ville gøre med Atla. Dels på grund af hendes alder og det faktum, hun var hans elev men dels også fordi hun skulle være klar på at være sammen med ham. Hos ham var der ingen pres, men bare det tempo, som virkede bedst. Han skulle et eller andet sted også selv være klar til at give sig selv så meget, som det egentlig indebar. Han gav ikke efter let for den slags følelser og kærlighed var på mange punkter mere mystisk for ham end så mange andre ting. Hun gjorde det dog ikke helt nemt for ham, som hun stod i den flotte røde kjole med den flotte porcelænsfarvede hud med de høje stiletter, der virkelig fremhævede hende på en hel ny måde. Han mærkede prikken på næsen, hvilket gjorde en svag rødmen formede sig over den endnu en gang. "Er det?" Spurgte han forfjamsket og tog sig til sin næse for at skjule den svage rødmen. Han bed sig i læben ved hendes ord. "Ja og det er rigtigt," påpegede han og så kort ned på gulvet, endnu en gang forfjamsket over hende og hendes drillerier. Han var måske lidt som en teenage dreng på det punkt og han var stadig meget akavet omkring det kvindelige køn. Han scrollede gennem sangene og havde opdaget, det meste af det var teenage musik. Han så overbærende på hende over hendes ord. "Du skal ikke undskylde. Det er en rigtig fin gave," svarede han som han lagde den pænt på bordet for at gå over til hende og lagde sine arme om hende bagfra. Som han hørte hendes ord, fik han et forvirret blik i øjnene. "Jamen Atla... Vi er kærester," påpegede han og kyssede hendes kind, da det var alt han kunne nå, når han holdt om hende bagfra. "Hvad tror du da, eksklusive betyder?" spurgte han og betragtede hendes hænder stå med den gave, han havde brugt en evighed på at udvælge kun til hende. De havde kostet ham en halv formue, men det var ligemeget. Hun var det værd.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn dec 31, 2017 1:57 pm

Atla synes nu at Jamie var skideskør, men kun på den gode måde. Hun elskede at han var sådan. At hun så tydeligt fik lov til at minde den slags gjorde hende blot ganske glad og varm om hjertet. Mest af alt fordi hun på mange punkter bare var en teenage pige og det der med at få ret var noget som de fleste teenager piger gik ganske op i hvad end du så havde ret eller ej i sidste ende. Atla mente også selv det mere var en pige ting at falde for en professor. Ofte fordi piger på hendes alder synes at fyre på deres alder var ganske umodne. Atla selv havde gået til handstuff hos nogle stykker efterhånden og mest blandt de fyre hun hæng ud med hvilket ofte betød de kendte Foresti mere eller mindre alle sammen, men hun var stadig jomfru da hun ikke havde fundet den person som hun følte var hendes første gang værdig. At hun så hverken havde travlt eller følte tingene skulle gå langsomt heller var så straks en anden sag. Hun vidste at hun ønskede at Jamie skulle være hendes første gang når de var kommet længere ind i forholdet og derfor ville hun bestemt heller ikke bryde sig om hvis tingene gik for langsomt. Mest af alt fordi hun stolede på Jamie og var helt sikker på at han ville være så meget bedre end de umodne tumper som Foresti hæng ud med. Selv Angel var umoden på mange punkter og det var ikke fordi hun lige altid kunne se hvad Grace så i ham, men det var ikke noget som hun ville blande sig i da hun var glad for Grace havde fundet en at kigge lidt efter. Hun nikkede ganske let til at det var sådan det hæng sammen. Hun vidste godt hun ikke lige fremme gjorde livet nemt for ham med at se sådan ud, men det var sådan set også en del af hendes plan. Ikke fordi hun havde travlt, men fordi hun bare nød hans øjne hvilede på hende og så at hun gerne ville ligne en voksen kvinde på nogle punkter når det kom til hun skulle hen til ham for ingen skulle se på vejen at hun var en elev på vej hen til sin professor. Atla brugte trods alt store dele af sit liv på at tænke over hvad andre tænkte om hende og da især efter alt det med hendes mor. ”Der kan du selv se” sagde hun med et varmt smil og nikkede ganske let for sig selv mens hun egentlig ikke kunne lade være med at finde det lidt sødt at han var så forfjamsket. Mest af alt fordi det virkelig var tydeligt og det at vide han ikke var hundred procent sikker i alt hvad han gjorde betød blot hun ikke behøvede føle sig helt utilstrækkelig i håb om at kunne følge med sin en del ældre mand. Selvom hun ikke følte 9 år var meget, men det gjorde ikke at hun ikke følte hun nogle gange haltede bagud. Måske også fordi hendes egen far kun var 3 år ældre end Jamie. Hun nikkede ganske let og bed sig let i læben i den ene side. Der var så også gammelt musik der på og helt sikkert noget han havde kendt fra sin ungdom og endda ældre end det, men det ændrede ikke på langt det meste af det var lidt mere hendes egen alder. Hun kunne ikke lade være med at smile da hun mærkede hans arme komme bagfra og kunne mærke smilet brede sig helt op til hendes øre. Eller sådan føltes det i hvert fald som det gjorde. Hun mærkede kysset på kinden og vendte sit hoved om for at give ham et blidt kys selvom hun havde en fin rød kulør i hendes kinder. ”Bare at vi ikke så andre og sådan, men jeg troede stadig kun det var at date” sagde hun en anelse pinligt berørt inden hun vendte blikket for at tage hendes nuværende øreringe ud af ørene for at bytte rundt på dem og sætte de nye i. ”Jeg vidste ikke det betød kærester” mumlede hun ganske lavt som hun sætte de nye øreringe i. Hun var teenager. Hun havde behov for at høre b-ordet. B for boyfriend. ”I like the sound of that. Boyfriend” sagde hun stille og gav et kort hop med sine ben da hun vidste Jamie stadig holdte fast i hende og hun var sikker på han godt kunne bære den smule vægt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn jan 28, 2018 5:25 am

Atla var også teenager så det var klart at hun tænkte på en anden måde. Desuden var hun vild med at Jamie var så nørd som han var. Det var en af de ting ved ham som havde tiltrukket hende i første omgang. Atla var godt klar over at hun sikkert var den yngste som Jamie havde været sammen med. Hun kunne ikke altid selv mærke aldersforskellen, men det var måske også bare fordi hun var den unge af de to. Desuden var hun heller ikke den mest typiske teenager altid. Hun var begyndt at blive det på mange punkter, men hun var stadig ikke typen der blev helt teenage tøse fornærmet. Atla bed sig ganske let i læben da det var tydeligt at hun havde misforstået et eller andet. Hun følte sig virkelig som den lille dumme teenager der ikke havde forstået noget som helst. Som om han havde haft snakket et andet sprog som hun ikke havde forstået og hun ville bestemt ikke være hende som ikke var sin kæreste værdig. Hun rystede ganske let på hovedet til det var ok. "Nej det er ikke ok" sagde hun ganske stille da hun virkelig var pinligt berørt over det. Hun var glad for han kunne holde hendes vægt, men omvendt var hun heller ikke den tungeste. Efter lidt tid hoppede hun ned igen for at skubbe ham ganske blidt mod hans sofa. Hun havde virkelig ikke lyst til andet lige nu end blot kysse ham og nyde hans selskab. Da han endelig havde sat sig ned kravlede hun op på hans skød og slog sine arme rundt om hans hals for at kysse hende blidt. Hun lod ganske blidt sit bagdel løfte op og ned og gned sig ind mod ham. Hun vidste godt det måske ikke var helt fair det hun havde gang i mens hun kyssede ham lidenskabeligt, men han var bare så dejlig og hun ville blot have lov til at kysse med ham lige nu hvor han havde indrømmet de faktisk var et par.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Tirs feb 13, 2018 12:13 am

Jovist, så var der punkter hvor det ikke var tydeligt, Atla var teenager. Det ændrede dog ikke på, at uanset hvad, så var det tydeligt for ham, men han var også den voksne af de to. Han indrømmede også gerne, at hun på punkter ikke opførte sig som en rigtig teenager og det var noget af det der gjorde, han kunne være sammen med hende. Han havde dog stadig svært ved at se hendes far i øjnene, som var en af hans kollegaer. Heldigvis lod det ikke til, han mistænkte noget som helst. Jamie måtte også indrømme, han ikke anede hvordan han ville have det hvis det havde været hans egen datter, der havde været sammen med en voksen og så tilmed en professor. En autoritet, som man burde kunne stole på. Han måtte bare slå de tanker væk, for det var ikke fordi han ville udnytte hende. Han var glad for hende. "Jo det er, Atla," svarede han med en blid stemme, mens han stadig holdt hende oppe i sin favn. Han lod sig skubbe over mod sofaen og lod sig sætte ned, mens han betragtede hende med et smil og blide øjne. Han lagde sine arme om hendes ryg og mærkede hendes arme om sin nakke, som hun begyndte at kysse ham. Han gengældte kysset ganske blidt, og som hendes bagdel begyndte at løfte sig i en rytmisk bevægelse, kunne han mærke en varme sprede sig i hele hans krop, dog primært ved hans skridt. Han ignorerede dog den følelse, da han ikke var sikker på, hvad han skulle sige hende, og valgte at forsætte kysset

Hun rystede ganske let på hovedet. "Nej jeg burde have opfattet vi var kærester" sagde hun stille og bed sig ganske let i læben. Hun følte at den slags gjorde det alt for tydeligt hvor gammel hun var. Hun vidste jo godt at hendes far bestemt ikke ville sætte pris på hendes valg af kæreste. Ikke alene var det en mand som var næsten på Sindris egen alder, men også bare det at det var hendes professor og det var forbudt på alle mulige måder. Hun følte bare heller ikke at Jamie udnyttede hende og så havde hun bare svært ved at se hvad der skulle være i vejen med at de var et par. Jamie var ikke typen der udnyttede folk og det kunne hun jo godt mærke. Han var en af de mest betænksomme og nede på jorden mennesker hun kunne komme i tanke om. Hans følelser for hende var ganske nemme at mærke og det var hende der havde presset på i starten hvor han havde sagt nej. Hun mærkede hans arme om sin ryg og kunne slet ikke stoppe med at kysse ham. Det fik hende da også til at komme med små nydelsessuk ganske ubevidst fordi hun bare var så glad for ham som hun var. Hun ville heller ikke gå hen og fortælle ham hun elskede ham alt for tideligt. Hun var slet ikke der endnu. Det var en af de gode ting ved Atla var den type teenager som hun var. Hun ville bruge lang tid på overhovedet at nå til den del. Atla forsætte med sine blide bevægelser over hans lem. Ikke fordi hun ville have de skulle lave noget, men egentlig bare fordi hun nød at kysse ham sådan og han skulle have et svagt hint om at han ikke behøvede holde sig alt for meget tilbage da hun trods alt besad lyster. Og så ønskede hun heller ikke at han skulle vide at hun faktisk var jomfru. Det var som om det var pinligt at være det når Jamie var så meget ældre end hende som han netop var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 6:10 am

Han smilede blidt til hende og lod en finger kærtegne hendes hage, som han så hende ind i øjnene. ”Du skal ikke tænke på det. Jeg skulle have været mere direkte,” svarede han med en blid stemme og kyssede hendes pande ømt. For Jamie var det vigtigt, Atla ikke følte sig udnyttet. Han var den ældste, så han vidste godt hvordan det ville se ud udefra, og det kunne han i princippet være ligeglad med, men det var han ikke. Det vigtigste var dog hvad Atla følte. Hun virkede på mange punkter ældre end hun var, men det var ikke fordi det var umærkeligt, at hun var teenager. Han gengældte hendes kys, som han strøg hende op og ned af ryggen ganske let med hans hænder. Han hørte hendes nydelsessuk, hvilket gjorde han kort afbrød kysset for at betragte hende. Gik de for langt? Han ville ikke presse hende ud i noget og når hun sukkede på den måde, hun gjorde, var han bange for hvor det ville lede hen. Han mærkede forsat bevægelserne over sit lem, trods for det var udenpå hans tøj. Stimulansen gjorde også, hans lem langsomt begynde at reagere på hendes bevægelser og hendes lyde.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Man feb 26, 2018 3:07 am

Hun rystede ganske let på hovedet. Hun synes selv hun burde have opfattet det hvis hun skulle være ærlig. Det var virkelig pinligt at hun ikke havde opfattet det. Hun følte sig slet ikke spor voksen når hun ikke vidste den slags. I hvert fald ikke helt så voksen som hun gerne ville føle sig i hvert fald. Ikke kun fordi hun var forelsket i en voksen mand og endda var kærester med ham, men også bare fordi Atla følte hun var nød til at være mere voksen end hendes alder bød. Nok mest af alt fordi hendes forældre var skilt og hun følte hun var nød til at være mere voksen. Omvendt var det også bare den skilsmisse der havde fanget den ellers meget drenget pige i en verden hvor hun var begyndt at tro på prinser og prinsesser. Hun kunne ikke lade være med at smile varmt ved hans ømme kys af hendes pande. Hun følte sig virkelig helt igennem heldig med at have sådan dejlig mand i sit liv som Jaime var. Atla følte sig på ingen måde presset til noget som helst. Så var hun typen der ville kunne sige fra. Faktisk var det jo nok lidt hende som havde presset ham til at overhovedet føle for hende til at starte med. Hun lod ham bryde kysset og bed sig ganske let i læben. Det var ikke fordi Atla følte sig presset til noget, men hvor skulle Jaime dog også vide den slags fra? Også selvom det var hende der gjorde tingene lige nu. Atla genoptog kysset da hun synes hun havde ventet længe nok og fortsatte sine bevægelser over hans lem uden på tøjet. Det var ikke fordi hun havde tænkt sig de skulle lave andet end det her. Hun kom da også ganske med vilje med nydende suk da hun nød at vide at han tændte på hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Admin on Man feb 26, 2018 3:34 am

Gabriel var sådan set noget så bedøvende ligeglad med hendes blik. Kaya sagde ham intet og han var bestemt ikke bange for hende på nogen måde. Hun var virkelig ikke noget stort i hans hoved og han var noget så ligeglad med hvordan hun havde det med ham. Han ønskede blot at lege med hende og ikke så meget andet. "Jeg fjerner skødehunden fra din hukommelse og så skal jeg nok lade ham komme hjem igen uden at skade dit lille utyske" sagde han med et let selvtilfreds smil over sine læber. Sådan et mugglersympatisør kunne man ikke bruge til noget som helst alligevel så han kunne ikke se hvorfor en som Kaya som havde mulighed for at blive så meget mere med hendes magiske evner ville spilde sin tid på en som Seth og da slet ikke når han var en York. "Men det kan selvfølgelig også være du gerne vil være skyld i at den lille blod forræders strålende karriere skal gå i stå. Hvad ved jeg? Det skal jeg selvfølgelig heller ikke kunne sætte mig ind i. Det er ikke min ven som har en stor karriere som sanger i gang" sagde han med sit stadig selvtilfredse smil over sine læber da han havde indsamlet en masse info blot for at Kaya ville skulle sige ja til hans forslag. Hvis det ikke virkede ville han begynde at prikke til hende om at Seth jo skulle være far og ikke kunne være der for sin lille familie hvor barnets blod ville have så lidt magi i sig at han håbede det ville ende op med at blive en fuser. Det at blande halvblods og mugglerfødte var bestemt ikke noget han synes man burde og egentlig burde man forbyde den slags blasfemi, men han ville ikke blande sig i den britiske lovgivning. Derimod i Norge var straks en anden sag.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  JeromeWinther on Søn mar 04, 2018 9:12 am

Han så hendes ryst på hovedet og så på hende med et kærligt blik. Det var okay. Han skulle have mere tydelig og ikke have talt som en voksen. Han vidste godt, det kunne være et problem. Ikke kun i forhold til hendes alder, men også i forhold til den erfaring hun havde sig. Han regnede ikke med, at en på 16 havde den store erfaring med kærester og den slags. Han havde selvfølgelig også kun sig selv at gå ud fra, og det havde han ikke haft, da han var 16 år gammel. Jamie ville aldrig tvinge hende til at være mere voksen og hun skulle blive ved med at tænke i den alder, som hun var. Han ville ikke ændre noget som helst ved hende, selv hvis han kunne. Hun var så perfekt, som hun var. Præcis som hun var. Han bemærkede det varme smil og gengældte det. Jamie regnede også med, hun ville sige fra, men han ville hellere være sikker end han bare ville tro noget. Det var mere vigtigt for ham end nogensinde, selvom det før i tiden også havde været meget vigtigt for ham. Han havde så heller aldrig været sammen med nogen, han ikke havde elsket først. Som hun genoptog kysset, gengældte han det. Han lod sine hænder lande ved hendes lænd for at nusse den blidt med sine lange klaverfingre. Som hun forsatte sine bevægelser over hans lem, kunne han mærke hvordan alt hans blod strømmede derned og den langsomt, men ret sikkert begyndte at blive hård. Stenhård i det øjeblik hun sukkede nydende. Han havde ikke haft sex med nogen i lang tid. Han havde end ikke lavet hand stuff med nogen efter hans forlovede var gået fra ham. Der gik derfor heller ikke længe før en våd fornemmelse spredte sig i hans boxers og han kunne mærke, han blev rød i ansigtet. Han var ikke cool.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I don't wanna miss a thing - Jamie + Atla

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum