Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Re: Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Tirs nov 21, 2017 2:26 am

Miles havde svært ved at tro, han befandt sig i nogen form for virkelighed lige nu. At møde kendte var noget der skete for andre, men ikke for ham. Han var bare en helt almindelig fyr, der gik på Hogwarts og havde de sædvanelige teenage problemer. Han var ved for alvor at lære sig selv at kende i den tid, han gik i gennem. Det gjalt både hvem han var som person, men i høj grad også hans seksualitet og hvem han ikke ville være. Han havde efterhånden fundet ud af, han var til piger og drenge. Han vidste ikke hvad han var mest til og han vidste heller ikke om hans seksualitet var bredere end det. Han var trods alt kun femten år gammel og havde en masse tid til at undersøge de ting. "Du behøver ikke vaske den," svarede han en anelse paf over selveste Marc Lavoie spurgte om han ville låne en trøje og han ville vaske den gamle skjorte. Han mærkede taget i sit håndled, mens han prøvede ikke at spilde sin venindes drink, da han trods alt ikke var nået over med den til hende, men det kunne han selvfølgelig gøre når han havde fået skiftet tøj. Han lod Marc skubbe til sit tøj og stod i døren og betragtede ham gøre det, som han lagde mærke til de farverige magasiner med fyre på forsiden og nogle beskidte ord ved siden af dem. Han kunne ikke lade være med at rømme sig en smule, da han ikke helt vidste hvad han skulle gøre af sig selv. Han stod og så på pornoblade inde på hans værelse! "Det... det gør ikke noget," svarede han hurtigt, inden han bed sig i læben. Han betragtede Marc som han kæmpede en brag kamp for at komme hen til skabet og tog en tår af sin øl, mens han ventede. Han stillede venindens drink fra sig samt hans egen øl, inden han tog imod trøjen som blev rakt hen imod ham og nikkede til den kunne bruges. "Jeg er ligeglad," svarede han med et trak på skulderen som han lagde trøjen på sengen og begyndte at knappe sin skjorte ganske langsomt op, knap for knap. Han var trods alt fuld, så han skulle koncentrere sig lidt mere om det plus han generelt var meget ordentlig med de ting. Hans fulde hjerne valgte da også han skulle tage fat i sin øl for at tage en tår af den inden han fjernede skjorten helt og aldeles. Han var stadig ved at dø inden i over at være på Marcs værelse og kunne slet ikke tro, at det her var hans virkelighed. Hvad han endnu mere ikke kunne tro var han havde smidt sin skjorte foran Marc, og han måske endda så med mens han gjorde det.

”Jo det var mig der spildte på den fordi jeg ikke så mig for” sagde han stille og bed sig selv ganske let i læben. Han følte det var hans skyld og derfor burde han også råde bod på det. Det var bare den type person som han var og det ville han slet ikke diskutere med nogen. Og slet ikke en der var gæst i hans eget hjem. Selvom det ikke kun var der, men også hos de to andre der var fest. Det ændrede bare ikke på at det hele nærmest var hans hjem og derfor ville han råde bod på sin uret. Marc havde slet ikke lagt mærke til drengens reaktion hans kulørte blade. Det var ikke fordi han længere var i skabet eller noget, men det var måske ikke det fedeste at nærmest smide i hovedet på en fremmede hvis han skulle være ærlig. ”Jeg plejer altså ikke at rode helt så meget” mumlede han selvom han godt lidt vidste det var løgn, men han ville bare heller ikke fremstå som det rodehoved han faktisk var. Ikke kun hvis fyren var en fan, men også bare fordi man kunne aldrig vide hvem der kom til deres fester og han var ikke interesseret i at få alt for meget af sit privatliv klasket op på samtlige sociale medier. ”Ehm ok, men så må jeg heller præsentere mig i hvert fald. Navnet er Marc” præsenterede han sig selv da han synes det ville være mindre akavet når der var faldet et navn hvis nu han kom til at kigge på fyren når han skulle klæde om. Marc havde ikke lige fremme en gaydar som virkede. Da fyren begyndte at åbne sin skjorte knap for knap havde han da også svært ved ikke at stå og kigge selvom det aldrig havde været hans mening. Han var helt væk i at stå og kigge på ham og blev først løsrevet fra det da skjorten var gledet ned over hans arme inden han fik en svag rød kulør i sine kinder. ”Nu skal jeg tage den” sagde han stille og rakte ud efter skjorten mens han lod sit blik glide ned og bare ikke håbede det var alt for tydeligt at han havde kigget på. Nok var han glad for Benji, men de var ikke eksklusive og derfor kunne han godt tillade sig at kigge. Marc kløede sig da også let i nakken med den frie hånd hvilket måske lidt afslørede ham i hvad han godt vidste der lige var sket og sank en ordenligt klump spyt uden helt at vide hvordan han skulle komme tilbage fra det der da havde en vane med at plapre når han blev nervøs. ”Ehmm.. Såå… Deet…” sagde han inden han rømmede sig ganske let og bed sig atter i læben ved tanken om det syn han lige havde set.

"Jamen det behøver du ikke... Det var et uheld," forsvarede Miles Marc troligt med et bestemt nik. Han var trods alt fan af Faded Exit især af Marc Lavoie. Marc fucking Lavoie, der lige nu stod foran ham og tilbudte ham, at låne en trøje og vaske den skjorte han havde på nu. Han kunne næsten ikke tro det og han havde virkelig heller ikke lyst til at nive sig selv i armen, for var det en drøm, så ville han ærlig talt hellere leve i den længere endnu. Miles kunne ikke få sit blik væk fra de magasiner, som bassisten havde til at lægge på gulvet. Det var så også svært med overskrifter som tydeligvis beskrev modellernes størrelse på mere intime områder eller gode råd til næste gang, man var en tur i kanen. Tilmed var der nøgne mænd på forsiden. Han havde tydeligvis ikke regnet med at få gæster. "Rodet? Hvad.. her er da ikke rodet," svarede Miles venligt, selvom han godt kunne se her var rodet. Han vidste bare heller ikke hvad han skulle sige, da han stadig væk var overrasket over, at stå her sammen med et af hans idoler og samtidig så virkede det også mærkeligt at påpege det var okay i dagens anledning. Han kendte ham jo ikke og kunne ikke vide, hvor rodet kontra hvor ikke rodet her normalt var. "Miles," præsenterede han sig, da Marc sagde hvem han var. Inden i, skreg han dog at han godt vidste hvem han var så præsentationen var fuldstændig unødig, men det sagde han ikke højt. Det ville være mærkeligt. Miles lagde ikke mærke til at Marc kiggede, men han var også ligeglad. Hvis ikke han var, så kunne han bare gå et andet sted hen eller bare rende rundt med skjorten. Som Miles havde fået den af og hørte Marcs ord, rakte han skjorten over mod ham og så på trøjen. "Hvad?" spurgte han uforstående og med hovedet lidt på sned, stadig i bar overkrop.

Han nikkede bare ganske let da han godt vidste det ikke ville nytte noget at diskutere det med ham og det gad han faktisk heller ikke bruge sin aften på hvis han skulle være ærlig. Det var dumt og de ville sikkert aldrig blive enige alligevel. Han kunne ikke lade være med at grine over at Miles tydeligt venligt og dog alligevel en anelse sarkastisk mente der ikke var rodet. Han vidste godt at han ikke kendte ham godt nok til at vide den slags, men han havde virkelig bare ikke regnet med at få gæster på sit værelse og da slet ikke at slæbe en fyr derind som endda så ret så godt ud. Det var også derfor det virkelig gik ham på at den bamse fra Benji stod og nærmest så ondt på ham. Han gav den derfor et ganske blidt puf så den faldt ned af sengen da det virkede til fyren der havde præsenteret sig selv som Miles havde mere travlt med at få den nye trøje på i stedet for og derfor ikke så over mod Marc. ”Det er bare fordi nu forsvandt den gode udsigt ligesom fordi du tog trøjen på Miles. Ikke andet” sagde han med en let nervøs latter fordi han godt vidste han var på grænsen til at plapre løs og da han godt vidste han gjorde det var det også bare så meget mere irriterende han heller ikke lod til at kunne styre det og dermed stoppe det. ”Eller.. Den er på vej væk hvis du tager trøjen på og jeg nød lige udsigten for at være ærlig” sagde han og bed sig hårdt i læben mens den eneste tanke der fløj igennem hans hoved var at han skulle stoppe lige her og lige nu med at snakke. Omvendt var det bare som om det filter der burde stoppe ham ikke helt lod til at virke. ”Så ja. Det jeg siger er lidt du ser sød ud og hvis ikke det var fordi jeg var hundred procent sikker på du ikke var til fyre så havde jeg givet dig et kys og nu hvor det ligesom er sagt så kan jeg vist ligeså godt bare krybe tilbage i mit hul og holde min kæft” sagde han med et ganske dybt suk da han følte han havde snakket over sig igen. Han var da også allerede i gang med den næste dumme sætning der tog liv inde i hans hoved hvis han ikke snart bare blev stoppet i at snakke.

Miles lagde ikke mærke til, at Marc puffede bamsen ned. Det eneste han kunne tænke på var, han var på Marcs værelse og skulle stå og skifte noget af det tøj, han havde på kroppen. "Nåh...." svarede han, og spærrede øjnene let op, da det gik op for ham, hvad det var han sagde. Talte han virkelig om ham og hans overkrop? Han var jo knapt nok særlig trænet. Han var bare en helt almindelig femten årig dreng, kropsmæssigt. "Vent hvad?" mumlede han for sig selv, mens han kløede sig selv i nakken for derefter ganske akavet at rette på den trøje, han havde lånt af ham. Som han begyndte at snakke og han begyndte at snakke om kys, stirrede Miles på ham. Havde Marc lyst til at kysse ham? Marc Lavoie? Fucking Marc Lavoie? Fucking Marc Fucking Lavoie? Fucking Marc, fucking Lavoie, fra fucking Faded Exit? DEN MARC? Han vidste ikke, hvordan han skulle reagere, hvilket gjorde han endnu en gang rettede på trøjen og slikkede sig om læberne ubevidst for at gøre sig selv uimodståelig. Han ville gerne have at Marc kyssede ham, men han turde ikke tage det første skridt. Det var mere intimiderende at skulle kysse en kendt, en bare en helt almindelig fyr eller pige. Samtidig virkede det som om, Marc ikke rigtigt selv vidste hvad han ville. Det gik dog også op for ham, at han ikke havde svaret på noget af det han havde sagt og det virkede uhøfligt. "Du behøver ikke holde kæft," fik han fremstammet og slikkede sig endnu en gang om læberne, inden han kløede sig i nakken. Hvor var det akavet nu, og det var ikke en gang fordi han mente det var Marcs skyld. Han var selvfølgelig også teenager, så der skulle ingen ting til, før han synes tingene var pinlige og akavet. Lige nu overvejede han mest af alt om han skulle tage trøjen af og lade Marc nyde udsigten bare for der skulle ske et eller andet eller om han skulle sige tak for trøjen og gå sin vej, men sidstnævnte havde han mindst lyst til.

Marc vidste stadig ikke hvad der foregik inde i hans hoved og hvis han skulle være ærlig var det måske også bare kun en god ting. Han var stensikker på at han synes det var klamt at en fyr havde lyst til at kysse med ham da han trods alt var sikker på at han ikke var til fyrer. Det virkede bare som om han synes det var irriterende og Marc lagde slet ikke mærke til at han var helt væk og ikke havde opfattet hvad det var som Marc sagde. Han ville også bare dø indeni hvis han vidste at det var en fan han stod og lagde an på lige nu. ”Jeg siger bare at det var en pæn udsigt og jeg har lyst til at kysse dig” sagde han stille og bed sig ganske hårdt i læben. Han lagde godt mærke til den måde han stod og fugtede sine læber og bed derfor i sin læbe så den kun lige havde fat i læben. Han kunne mærke sin vejrtrækning løb en anelse af med ham da han ikke helt vidste hvad han skulle og vippede derfor en smule på sine fødder. ”Men du er hetero og..” sagde han og skær en let grimasse inden han i et vip lænede sig frem og lod sine læber ramme hans ganske kort da han heller ville tage en chance og få en på hovedet end at vide med sig selv han ikke havde taget chancen. Han bed sig da også ganske let i læben bagefter for ligesom at se hans reaktion. Marc havde trods alt ikke drukket så meget så han var ikke helt så fuld som Miles var. Han havde lyst til at undskylde fordi han ligesom var sikker på at fyren slet ikke var til sit eget køn og holdte da også helt vejret fordi han var sikker på at han ville få en på hovedet indenfor ganske kort tid. Det kunne næsten ikke være anderledes. Noget havde alt det med Benji lært ham og det var man fik flade af fyre hvis de var hetero og man lagde an på dem og han ikke kunne se om folk var til fyre eller ej og det kunne han stadig ikke. Nu havde han også kun været ude i 2 år og ikke lige fremme søgt det at være i noget homo miljø så han var måske også lovligt undskyldt.

Miles havde kysset et par gange med fyre, men langt fra ligeså meget som han havde kysset med piger. Han vidste, han var til begge køn, men han vidste ikke om han ville kalde sig selv biseksuel eller hvad det ellers var. Det var ikke fordi han tænkte synderligt meget over kønnet på dem han var sammen med. Han var selvfølgelig også kun femten og han havde massere af tid til at udforske hvem han var og blive den, han gerne ville være. Miles blik stivnede på Marc over hans ord. Ikke fordi der var noget galt med hvad han sagde, men det var Marc. Og Marc sagde han var pæn og han havde lyst til at kysse ham. Han kunne ikke forestille sig det her, heller ikke sine vildeste drømme. "K...kysse mig?" spurgte han og kløede sig i nakken. Han ville ikke afvise ham overhovedet, men han vidste heller ikke hvordan han skulle tage det første skridt. Der havde ikke været noget signal eller en indikator af, de kunne kysse. Det var ikke fordi de var vanvittigt tæt på hinanden, begravet i en følelse af lyst eller hinandens øjne eller samtale. Det var bare de to, og Miles der var fuld og i gang med at skifte tøj. "Jeg er ikke hetero," svarede Miles nærmest per automatik, da Marc påstod han var hetero. Det havde han aldrig sagt han var. Han mærkede Marcs læber imod sine egne, lige i det, han havde fået sagt han ikke var hetero og nåede derfor ikke at gengælde kysset, selvom han gerne ville. Et stik i hans mave ramte ham dog også, da der var så meget spænding i det for ham, da han var fan af Faded Exit og især Marc. Det gjorde ham underligt nervøs, hvilket han ikke havde været længe omkring kys. Som Marc stoppede det og kiggede på ham, tog Miles fast i hans hage ganske blidt for at lade sine læber ramme hans igen. Som sagt, så var han ikke hetero og han havde virkelig haft lyst til at gengælde det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Tirs nov 21, 2017 2:41 am

Han nikkede ganske let til at han havde lyst til at kysse ham. Han vidste ikke helt om det var en afvisning eller ej så derfor følte han virkelig han havde taget en chance da han havde kysset ham efter Miles havde sagt han ikke var hetero. Han vidste godt der ikke havde været nogle tegn på det eller de rent faktisk havde flirtet eller noget i den stil, men derfor havde han stadig haft lysten til at kysse ham fordi han var så pæn som han var. Han kunne godt regne ud hvorfor han ikke havde nået at gengælde kysset og det var også ganske fint med ham. Han havde jo flyttet sig ret så hurtigt så det gav mening hvis han ikke havde haft tid til at reagere. Han havde jo også med vilje flyttet sit hoved igen så Miles kunne finde ud af hvad han ville og ikke ville når det kom til et kys. Han mærkede hans tag i hans hage og lod sine læber føre tæt på hans inden han mærkede deres læber ramte hinanden. Han gengældte hans kys ganske blidt og lagde sine arme rundt om ham. Han lod sine fingre nusse hans lænd ganske blidt uden på tøjet da han trods alt lige nu bare havde behov for at kysse og ikke anede hvor langt Miles egentlig ville gå. At han så ikke vidste det var en fan var noget andet og så havde han overhovedet ikke ville begynde at kysse med ham i første omgang da han ikke ville udnytte en fan. Han var trods alt ikke Seth. Han tænkte dog heller ikke på at spørge fyren heller om han var en fan da de fleste af dem godt vidste han ikke ville være sammen med en fan. Han hev blidt Miles med over mod hans seng kun for at kunne være tættere på ham mens han stadig kyssede ham og ikke fordi han ville presse ham til noget som helst. Heller ikke selvom det var svært at holde sine nydende suk tilbage i deres kys.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Søn dec 10, 2017 5:26 am

Han smilede for sig selv, da Marc rent faktisk nikkede over, han gerne ville kysse ham. Som han rent faktisk mærkede hans læber mod sin egen, var det en overraskelse at han havde taget chancen, men også fordi det var den person, som han var. Det var jo Marc og i Miles’ hoved var han nok det nærmeste til en guddom. Ikke fordi han var en hardcore fan, men det faktum han var kendt. Han havde kysset før, så det var ikke fordi han virkede som en, der aldrig havde prøvet det før, så det ærgrede ham også, at Marc havde været så hurtig med at flytte sig igen. Han smilede for sig selv i kysset, da Marc gengældte hans kys. Han kunne mærke, hvordan han fik det varmt i hele sin krop. Han blev spændt og nysgerrig. Han mærkede Marc nussede for hans lænd, hvilket fik ham til at sukke nydende i deres kys. Han nød at have hans arme omkring sig og lod sig også forsvinde i dem. Han havde større overarme end han selv havde. Han lagde sine arme omkring hans nakke og lod sig bevæge tættere mod hans seng, som han gjorde kysset dybere og lod sin tunge møde hans. At være så tæt og så intim med ham, gjorde virkelig noget ved hans krop. Han havde prøvet det før, og det var den samme følelse hvergang. Lige nu var følelsen dog mere intens og nærværende. Varmen i hans krop, som steg. Hans hjerte som bankede hårdt mod hans bryst. Nysgerrigheden og ivrigheden, der bare blev til en grådig, nærmest hungrende tilgang til de læber, som rørte hans. Den tunge, som han legede med. Den krop, den person, som var foran ham. Han tog fat i Marc for blidt at skubbe ham ned i sengen og lægge sig over ham for at genoptage deres kys. Han var virkelig forsvundet ind i en anden verden og alkoholen gjorde bare, modet steg.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Indlæg  Admin on Man dec 11, 2017 5:23 am

Marc vidste heller ikke helt hvorfor han havde turde at tage det skridt at give ham et kys for han var ikke helt så sikker på om fyren overhovedet var til sit eget køn eller ej, men han ville bare heller ikke være den som skulle vente på et svar fra Miles’ mund af og fortryde resten af aften at han ikke bare havde givet ham et kys når det var det som han havde lyst til. Så måtte Miles jo skubbe ham væk hvis han ikke ville have det. Det havde han jo prøvet før så det var ikke fordi det ville gøre specielt ondt at blive udsat for at blive afvist igen. Han kunne heller ikke selv lade være med at smile da Miles kyssede ham igen og det var også derfor han ikke havde været langsom til at gengælde hans kys. Han kunne heller ikke lade være med at smile let da Miles sukkede nydende i kysset og vidste han havde ramt noget rigtigt hos ham. Marc var godt klar over han havde store overarme hvilket også blot gjorde det endnu sjovere at han bestemt ikke var den styre i en seng. Han selv kom med små nydende suk over at mærke hans hænder i sin nakke da det var ganske behageligt. Han lod sin tunge lege rundt om hans velvidende at hvis de støtte ind i sengen eller noget af det på hans gulv. Det var også derfor han havde styret dem over mod sengen for at de ikke skulle falde over alt det lort der lå på hans gulv. Han kunne da også godt mærke at han havde prøvet det her før. Det gjorde det bare ikke dårligere. Han mærkede godt hvordan hans læber hungrede efter flere kys hvilket blot gjorde at Marc havde lyst til endnu mere. Marc lod sig hive ned i sengen og brød da også kun kysset for ligesom at have kontrol over at lande korrekt. Marc lagde sine arme rundt om hans nakke da Miles lagde sig ovenpå ham. Han løftede ganske let op i hans trøje blot fordi han endnu en gang havde lyst til at se på hans overkrop og måtte kort bryde kysset for at hive den helt over Miles’ hoved inden han genoptog kysset. Han lod sine hænder glide ned over hans overkrop og kunne virkelig ikke andet end at være helt væk i den lige nu. Han ville ønske det her øjeblik gad fortsatte ud i al evighed. Han havde egentlig heller ikke lyst til at stoppe der, men før eller senere var han nød til at vide hvor gammel han var hvis de gik længere end det her. Han brød kysset igen udelukkende for at kysse ham ned af hans hals ganske blidt og nappede ganske blidt i den.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Show me your love before the world catches on - Miles og Marc

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum