Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  JeromeWinther on Lør okt 21, 2017 8:41 am

Denne tråd er tilegnet Marc Calum Lavoie
Den foregår i oktober 2054.
Kl. er 00:31.
Outfit

Miles var taget til en fest med en af hans veninder. Hun havde fundet ud af, at Faded Exit endnu en gang bød til en af deres abefester i deres lejligheder og selvom de ikke var gamle nok til at drikke, så havde de taget chancen. De var da også kommet indendørs uden problemer og havde også fået sneget sig uden om hendes forældre, der havde lagt sig til at sove ved en 23-tiden. De havde været der omkring en time nu og alkoholen kunne mærkes. Miles havde drukket tre øl og et par tequila shots, med andre ord havde han altså drukket ret tæt i den time, han havde været der. Han havde endnu ikke skimtet nogen fra Faded Exit, men det var også fint. Han var ikke sikker på, hvordan han ville reagere, hvis det rent faktisk skete. Han var die hard fan af dem, hvilket hans teenage værelse derhjemme også vidnede om. Lige nu dansede han sammen med en veninde til en rocket sang med et catchy omkvæde. "Show me your love, your love, before the world catches on!" sang han med sammen med sin veninde mens de energisk bevægede sig til musikken. Som sangen sluttede, mærkede Miles en tørhed i sin mund. Tørstig. "Skat, jeg kommer lige om lidt. Skal lige have noget at drikke? Noget med?" spurgte han, inden han bevægede sig op med det mål at finde en øl til sig selv og noget vodka infused saftevand til hende. Han var fuld nok til han havde det sjovt, men han stadig vidste hvad han lavede. Fuld nok til de fleste af hans hæmninger var blevet hjemme på hans venindes værelse og han lige nu bare havde the time of his life. Han havde aldrig været fuld før, men han havde heller aldrig haft så nem adgang til alkohol som han havde lige nu.


Marc selv synes det var underligt at holde fest når Seth ikke var der og han ikke vidste hvorfor han var der heller for den slags skyld. Hende den skræmmende havde været meget vag i hvor deres ven var henne i verden efter de var kommet hjemm, men der var måske bare nogle ting han ikke skulle blande sig i og slet ikke når han snart skulle være far åbenbart. Det gav ham alt for meget frirum i forhold til bandet og han var ikke helt så sikker på han brød sig om den tanke hvis han skulle være ærlig. Marc selv var da også en anelse fuld da han måske mest af alt havde brugt sin aften på at være væk i tanken om at Seth var væk og det var også derfor der ikke var særlig mange der havde set ham indtil videre, men nu havde han ikke tænkt sig at bruge mere tid på at sørge over det og havde valgt at være en del af festen. Han gik ubevidst forbi Miles’ veninde med en øl i hånden og et smil over sine læber uden at vide at han var mm fra at gå ind i en hardcore fan der endda var en fyr. Det var ikke fordi han ikke havde prøvet det før, men han følte tit det mere var pigerne der var hardcore fans og ofte med alle de andre. Måske bare fordi han lige nu var bedre til at fokusere på det negative fordi det på ingen måde var spor sandt. Han var dog ikke ved at spilde på ham eller noget, men han havde gået meget i sin egen verden med sin øl og slog derimod sine tænder da han ramte Miles med enden af flasken uden det var voldsomt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Lør okt 28, 2017 11:21 am

Miles havde af gode grunde ikke lagt mærke til, om Seth var der eller ej. Han havde jo ikke set nogen af dem fra bandet, og han havde jo egentlig heller ikke været her særlig længe. Nok til at han var blevet en smule fuld og bare havde det sjovt med sin veninde. Han fik hældt noget op i et glas til sin veninde og tog en tår af sin egen øl, inden han gjorde klar til at vende tilbage mod hende. I det øjeblik han skulle til at gå, mærkede han dog en anden krop mod sin egen og så hurtigt op, mens hans tanker gik på: Fuck ikke spild. I det splitsekund fyren havde ramt ham, skvulpede Miles' øl, så noget af den ramte hans skjorte. Fuck. Hvem var det da også, som ikke så sig for? Det var tæt pakket, så han vidste godt det var svært, men det gjorde ikke oplevelsen mindre irriterende. Han så derfor op, og ville tabe kæben ved synet som mødte ham, hvis dette var fysisk muligt. Var det Marc? Marc fucking Lavoie? Marc fra Faded Exit? Faded Exits Marc? "Øh," fik han fremstammet, som han bare så på ham med de store mørke øjne. Han kunne ikke få nogle ord over sine læber. Han mærkede hans krop strammede sig op i ren og skar nervøsitet og spænding. Kunne han se sin veninde ville han også gerne have signaleret til hende om at komme hen til dem, men lige nu var hele hans verden bare gået i stå og han havde ikke overskud til at lade sit blik glide væk fra Marc. Han indså endda ikke, at han ikke havde sagt andet end øh.

”Ej det må du altså undskylde. Jeg så ikke mig selv for” sagde han stille efter fyren ligesom virkede til at være gået en anelse i stå. Marc prikkede ham ganske let på skulderen og regnede med at han mest af alt var gået i stå fordi Marc var gået ind i ham og ikke så meget fordi det var en fan hvilket ellers var et ret så godt tegn. Et tegn som Marc ikke så da han ofte var typen der så det bedste i folk. ”Virker du?” spurgte han med en ganske mild latter. Han vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv og han regnede virkelig bare med det var hele situationen og ikke så meget andet. ”Spildte du egentlig meget? Skal du have noget nyt at drikke?” spurgte han stille og bed sig selv ganske let i læben da han godt selv vidste han havde sådan en vane med at begynde at plapre når han blev nervøs, men det var altså bare den han var. Det ville han blive ved med indtil han ville få en form for reaktion fra ham og især en der kunne tilgive at han havde gået sådan ind i ham. Han selv havde trods alt bare slået sine tænder og det havde bare været en kort og midlertidig smerte som hurtigt var gået væk igen. Det var ikke noget voldsomt og slet ikke noget som han overhovedet ikke kunne klare. ”Skal du låne en trøje eller noget?” spurgte han hurtigt bare for ligesom at sige at hvis han var blevet helt våd så måtte han da godt. Marc var trods alt en virkelig betænksom ung mand og han havde så meget tøj at det hele nok skulle gå hvis han skulle undvære en trøje for noget tid eller fyren slet ikke gad komme i gang og give ham den.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Søn okt 29, 2017 7:35 am

Som Marc begyndte at tale, så Miles på ham med store øjne. Ingen ord forlod de lyserøde læber, som han faldt i en form for dyb trance over at være nær en af hans største idoler. "Øh," svarede han på at Marc ikke så sig for og rødmede en anelse ved Marcs spørgsmål, inden han tog en stor tår af sin øl for at skjule sin røde kulør. Han gav først slip, da han følte den røde farve i hans ansigt var forsvundet. "Ja," svarede han monotont. Han var stadig overrasket og paf over, hvad der skete lige nu. Hans store idol, Marc Lavoie fra Faded Exit, var gået ind i ham. "Nej nej, jeg spildte bare en lille smule," svarede han hurtigt, da han ikke ville virke alt for mærkelig og virke som en fan, der ikke kunne styre det. Han kunne vel altid bilde ham ind, han var blevet forskrækket over den pludselige kropskontakt. Det lød vel som en realistisk undskyldning, ikke? Han havde ikke engang lagt mærke til, at Marc havde ramt sine egne tænder. Næ. Han havde kun været væk i, at der pludselig stod en berømthed foran ham også selvom muligheden for at møde ham eller de andre - ja lige bortset fra Seth - havde været der. Han så på ham, da han spurgte om han ville låne en trøje. "Øh, så meget er det heller ikke... men sure..." svarede han en anelse tøvende. Betød det, han skulle se Marcs værelse? For han var ret sikker på, at han ikke ville være i stand til at stå på hans værelse med et straight face. Alene tanken om, at være så tæt på noget der egentlig var ret privat, var nok til at få spændingen i hans krop til at stige og den strammede mere og mere op.

Marc bed sig ganske let i læben for ikke at grine over at fyren igen ikke kunne sige andet end øh og var stadig helt sikker på det var situationen og ikke det at det var en af hans fans. Han var trods alt ganske sikker på at han nærmest kun havde kvindelige fans og selvom han ikke havde lyst til at være med sine fans så synes han nu stadig tit at der ikke var nogen der kunne li ham ligeså meget som de andre i bandet. Også selvom han et sted godt vidste at det var noget vrøvl. Marc lagde faktisk slet ikke mærke til at fyren foran af ham faktisk rødmede. Om det var belysningen eller bare fordi han igen bildte sig en masse var ikke godt at vide. Det var så nok også meget godt at han ikke vidste hvad der foregik i hans hoved for så havde han bestemt ikke spurgt om han ville låne en trøje. ”Det bliver nu stadig ganske klisteret og du kan jo altid komme retur med den så vasker jeg din trøje i mens” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede ganske let for sig selv da Marc trods alt godt kunne li at hjælpe andre. Han tog blidt fat i hans håndled for ligesom at føre ham til sit værelse. Han tænkte det ikke som det mest private sted her i verden selvom han da ville indrømme han havde mange ting derinde som han ikke ønskede at alle og enhver så mens han gik og tænkte på om noget af dette netop lå fremme. Han skubbede døren op ind til sit værelse. Der lå da også en kæmpe bunke tøj på gulvet og det var mest af alt et mirakel at man kunne få døren op da han trods alt ikke var i verdens bedste humør. Normalt ville der også være en del tøj, men en del mindre så man faktisk bedre kunne få døren op. Han skubbede let til tøjet med sin ene fod så der var mere plads til de begge kunne stå der inden han skubbede døren op. Der var der også et par mere kulørte blade der lå og flød ovenpå bunken af tøj med mænd udenpå. Det ville sige. De var først blevet synlige i det øjeblik hvor Marc flyttede let på tøjet hvilket fik ham til at rødme en anelse. Han rømmede sig engang og bukkede sig ned for at samle dem og skubbede dem ind under en større bunke tøj midt på gulvet. ”Ehm… Det må du undskylde” sagde han en anelse forlegen og bevægede sig over til sit skab og var mm fra at falde over sit eget tøj. Der var også virkelig mange bamser på hans seng og deriblandt nogle af dem han havde fået af Benji. Han fik sit skab åbnet og fandt en hættetrøje og rakte den ud imod fyren. ”Jeg håber den kan bruges” sagde han stille og bed sig selv ganske let i læben. ”Jeg kan i øvrigt godt vende mig hvis du ikke vil have en homo skal se på dig mens du skifter” foreslog han ganske let da han trods alt var ganske sikker på at fyren var straight. Ikke alene havde han ingen gaydar, men også bare at han drak øl. Det gjorde Marc godt nok også helst selv, men på samme tid var han stadig sikker på at øl og at være straight hæng ganske uadskilleligt sammen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Man nov 06, 2017 5:25 am

”Jo det var mig der spildte på den fordi jeg ikke så mig for” sagde han stille og bed sig selv ganske let i læben. Han følte det var hans skyld og derfor burde han også råde bod på det. Det var bare den type person som han var og det ville han slet ikke diskutere med nogen. Og slet ikke en der var gæst i hans eget hjem. Selvom det ikke kun var der, men også hos de to andre der var fest. Det ændrede bare ikke på at det hele nærmest var hans hjem og derfor ville han råde bod på sin uret. Marc havde slet ikke lagt mærke til drengens reaktion hans kulørte blade. Det var ikke fordi han længere var i skabet eller noget, men det var måske ikke det fedeste at nærmest smide i hovedet på en fremmede hvis han skulle være ærlig. ”Jeg plejer altså ikke at rode helt så meget” mumlede han selvom han godt lidt vidste det var løgn, men han ville bare heller ikke fremstå som det rodehoved han faktisk var. Ikke kun hvis fyren var en fan, men også bare fordi man kunne aldrig vide hvem der kom til deres fester og han var ikke interesseret i at få alt for meget af sit privatliv klasket op på samtlige sociale medier. ”Ehm ok, men så må jeg heller præsentere mig i hvert fald. Navnet er Marc” præsenterede han sig selv da han synes det ville være mindre akavet når der var faldet et navn hvis nu han kom til at kigge på fyren når han skulle klæde om. Marc havde ikke lige fremme en gaydar som virkede. Da fyren begyndte at åbne sin skjorte knap for knap havde han da også svært ved ikke at stå og kigge selvom det aldrig havde været hans mening. Han var helt væk i at stå og kigge på ham og blev først løsrevet fra det da skjorten var gledet ned over hans arme inden han fik en svag rød kulør i sine kinder. ”Nu skal jeg tage den” sagde han stille og rakte ud efter skjorten mens han lod sit blik glide ned og bare ikke håbede det var alt for tydeligt at han havde kigget på. Nok var han glad for Benji, men de var ikke eksklusive og derfor kunne han godt tillade sig at kigge. Marc kløede sig da også let i nakken med den frie hånd hvilket måske lidt afslørede ham i hvad han godt vidste der lige var sket og sank en ordenligt klump spyt uden helt at vide hvordan han skulle komme tilbage fra det der da havde en vane med at plapre når han blev nervøs. ”Ehmm.. Såå… Deet…” sagde han inden han rømmede sig ganske let og bed sig atter i læben ved tanken om det syn han lige havde set.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Tors nov 09, 2017 10:01 am

Han nikkede bare ganske let da han godt vidste det ikke ville nytte noget at diskutere det med ham og det gad han faktisk heller ikke bruge sin aften på hvis han skulle være ærlig. Det var dumt og de ville sikkert aldrig blive enige alligevel. Han kunne ikke lade være med at grine over at Miles tydeligt venligt og dog alligevel en anelse sarkastisk mente der ikke var rodet. Han vidste godt at han ikke kendte ham godt nok til at vide den slags, men han havde virkelig bare ikke regnet med at få gæster på sit værelse og da slet ikke at slæbe en fyr derind som endda så ret så godt ud. Det var også derfor det virkelig gik ham på at den bamse fra Benji stod og nærmest så ondt på ham. Han gav den derfor et ganske blidt puf så den faldt ned af sengen da det virkede til fyren der havde præsenteret sig selv som Miles havde mere travlt med at få den nye trøje på i stedet for og derfor ikke så over mod Marc. ”Det er bare fordi nu forsvandt den gode udsigt ligesom fordi du tog trøjen på Miles. Ikke andet” sagde han med en let nervøs latter fordi han godt vidste han var på grænsen til at plapre løs og da han godt vidste han gjorde det var det også bare så meget mere irriterende han heller ikke lod til at kunne styre det og dermed stoppe det. ”Eller.. Den er på vej væk hvis du tager trøjen på og jeg nød lige udsigten for at være ærlig” sagde han og bed sig hårdt i læben mens den eneste tanke der fløj igennem hans hoved var at han skulle stoppe lige her og lige nu med at snakke. Omvendt var det bare som om det filter der burde stoppe ham ikke helt lod til at virke. ”Så ja. Det jeg siger er lidt du ser sød ud og hvis ikke det var fordi jeg var hundred procent sikker på du ikke var til fyre så havde jeg givet dig et kys og nu hvor det ligesom er sagt så kan jeg vist ligeså godt bare krybe tilbage i mit hul og holde min kæft” sagde han med et ganske dybt suk da han følte han havde snakket over sig igen. Han var da også allerede i gang med den næste dumme sætning der tog liv inde i hans hoved hvis han ikke snart bare blev stoppet i at snakke.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Lør nov 11, 2017 10:02 am

Miles lagde ikke mærke til, at Marc puffede bamsen ned. Det eneste han kunne tænke på var, han var på Marcs værelse og skulle stå og skifte noget af det tøj, han havde på kroppen. "Nåh...." svarede han, og spærrede øjnene let op, da det gik op for ham, hvad det var han sagde. Talte han virkelig om ham og hans overkrop? Han var jo knapt nok særlig trænet. Han var bare en helt almindelig femten årig dreng, kropsmæssigt. "Vent hvad?" mumlede han for sig selv, mens han kløede sig selv i nakken for derefter ganske akavet at rette på den trøje, han havde lånt af ham. Som han begyndte at snakke og han begyndte at snakke om kys, stirrede Miles på ham. Havde Marc lyst til at kysse ham? Marc Lavoie? Fucking Marc Lavoie? Fucking Marc Fucking Lavoie? Fucking Marc, fucking Lavoie, fra fucking Faded Exit? DEN MARC? Han vidste ikke, hvordan han skulle reagere, hvilket gjorde han endnu en gang rettede på trøjen og slikkede sig om læberne ubevidst for at gøre sig selv uimodståelig. Han ville gerne have at Marc kyssede ham, men han turde ikke tage det første skridt. Det var mere intimiderende at skulle kysse en kendt, en bare en helt almindelig fyr eller pige. Samtidig virkede det som om, Marc ikke rigtigt selv vidste hvad han ville. Det gik dog også op for ham, at han ikke havde svaret på noget af det han havde sagt og det virkede uhøfligt. "Du behøver ikke holde kæft," fik han fremstammet og slikkede sig endnu en gang om læberne, inden han kløede sig i nakken. Hvor var det akavet nu, og det var ikke en gang fordi han mente det var Marcs skyld. Han var selvfølgelig også teenager, så der skulle ingen ting til, før han synes tingene var pinlige og akavet. Lige nu overvejede han mest af alt om han skulle tage trøjen af og lade Marc nyde udsigten bare for der skulle ske et eller andet eller om han skulle sige tak for trøjen og gå sin vej, men sidstnævnte havde han mindst lyst til.

Marc vidste stadig ikke hvad der foregik inde i hans hoved og hvis han skulle være ærlig var det måske også bare kun en god ting. Han var stensikker på at han synes det var klamt at en fyr havde lyst til at kysse med ham da han trods alt var sikker på at han ikke var til fyrer. Det virkede bare som om han synes det var irriterende og Marc lagde slet ikke mærke til at han var helt væk og ikke havde opfattet hvad det var som Marc sagde. Han ville også bare dø indeni hvis han vidste at det var en fan han stod og lagde an på lige nu. ”Jeg siger bare at det var en pæn udsigt og jeg har lyst til at kysse dig” sagde han stille og bed sig ganske hårdt i læben. Han lagde godt mærke til den måde han stod og fugtede sine læber og bed derfor i sin læbe så den kun lige havde fat i læben. Han kunne mærke sin vejrtrækning løb en anelse af med ham da han ikke helt vidste hvad han skulle og vippede derfor en smule på sine fødder. ”Men du er hetero og..” sagde han og skær en let grimasse inden han i et vip lænede sig frem og lod sine læber ramme hans ganske kort da han heller ville tage en chance og få en på hovedet end at vide med sig selv han ikke havde taget chancen. Han bed sig da også ganske let i læben bagefter for ligesom at se hans reaktion. Marc havde trods alt ikke drukket så meget så han var ikke helt så fuld som Miles var. Han havde lyst til at undskylde fordi han ligesom var sikker på at fyren slet ikke var til sit eget køn og holdte da også helt vejret fordi han var sikker på at han ville få en på hovedet indenfor ganske kort tid. Det kunne næsten ikke være anderledes. Noget havde alt det med Benji lært ham og det var man fik flade af fyre hvis de var hetero og man lagde an på dem og han ikke kunne se om folk var til fyre eller ej og det kunne han stadig ikke. Nu havde han også kun været ude i 2 år og ikke lige fremme søgt det at være i noget homo miljø så han var måske også lovligt undskyldt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 10, 2017 5:27 am

Han smilede for sig selv, da Marc rent faktisk nikkede over, han gerne ville kysse ham. Som han rent faktisk mærkede hans læber mod sin egen, var det en overraskelse at han havde taget chancen, men også fordi det var den person, som han var. Det var jo Marc og i Miles’ hoved var han nok det nærmeste til en guddom. Ikke fordi han var en hardcore fan, men det faktum han var kendt. Han havde kysset før, så det var ikke fordi han virkede som en, der aldrig havde prøvet det før, så det ærgrede ham også, at Marc havde været så hurtig med at flytte sig igen. Han smilede for sig selv i kysset, da Marc gengældte hans kys. Han kunne mærke, hvordan han fik det varmt i hele sin krop. Han blev spændt og nysgerrig. Han mærkede Marc nussede for hans lænd, hvilket fik ham til at sukke nydende i deres kys. Han nød at have hans arme omkring sig og lod sig også forsvinde i dem. Han havde større overarme end han selv havde. Han lagde sine arme omkring hans nakke og lod sig bevæge tættere mod hans seng, som han gjorde kysset dybere og lod sin tunge møde hans. At være så tæt og så intim med ham, gjorde virkelig noget ved hans krop. Han havde prøvet det før, og det var den samme følelse hvergang. Lige nu var følelsen dog mere intens og nærværende. Varmen i hans krop, som steg. Hans hjerte som bankede hårdt mod hans bryst. Nysgerrigheden og ivrigheden, der bare blev til en grådig, nærmest hungrende tilgang til de læber, som rørte hans. Den tunge, som han legede med. Den krop, den person, som var foran ham. Han tog fat i Marc for blidt at skubbe ham ned i sengen og lægge sig over ham for at genoptage deres kys. Han var virkelig forsvundet ind i en anden verden og alkoholen gjorde bare, modet steg.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 31, 2017 12:33 pm

Marc vidste heller ikke helt hvorfor han havde turde at tage det skridt at give ham et kys for han var ikke helt så sikker på om fyren overhovedet var til sit eget køn eller ej, men han ville bare heller ikke være den som skulle vente på et svar fra Miles’ mund af og fortryde resten af aften at han ikke bare havde givet ham et kys når det var det som han havde lyst til. Så måtte Miles jo skubbe ham væk hvis han ikke ville have det. Det havde han jo prøvet før så det var ikke fordi det ville gøre specielt ondt at blive udsat for at blive afvist igen. Han kunne heller ikke selv lade være med at smile da Miles kyssede ham igen og det var også derfor han ikke havde været langsom til at gengælde hans kys. Han kunne heller ikke lade være med at smile let da Miles sukkede nydende i kysset og vidste han havde ramt noget rigtigt hos ham. Marc var godt klar over han havde store overarme hvilket også blot gjorde det endnu sjovere at han bestemt ikke var den styre i en seng. Han selv kom med små nydende suk over at mærke hans hænder i sin nakke da det var ganske behageligt. Han lod sin tunge lege rundt om hans velvidende at hvis de støtte ind i sengen eller noget af det på hans gulv. Det var også derfor han havde styret dem over mod sengen for at de ikke skulle falde over alt det lort der lå på hans gulv. Han kunne da også godt mærke at han havde prøvet det her før. Det gjorde det bare ikke dårligere. Han mærkede godt hvordan hans læber hungrede efter flere kys hvilket blot gjorde at Marc havde lyst til endnu mere. Marc lod sig hive ned i sengen og brød da også kun kysset for ligesom at have kontrol over at lande korrekt. Marc lagde sine arme rundt om hans nakke da Miles lagde sig ovenpå ham. Han løftede ganske let op i hans trøje blot fordi han endnu en gang havde lyst til at se på hans overkrop og måtte kort bryde kysset for at hive den helt over Miles’ hoved inden han genoptog kysset. Han lod sine hænder glide ned over hans overkrop og kunne virkelig ikke andet end at være helt væk i den lige nu. Han ville ønske det her øjeblik gad fortsatte ud i al evighed. Han havde egentlig heller ikke lyst til at stoppe der, men før eller senere var han nød til at vide hvor gammel han var hvis de gik længere end det her. Han brød kysset igen udelukkende for at kysse ham ned af hans hals ganske blidt og nappede ganske blidt i den.

Miles lagde mærke til Marcs nydende suk ved hans nussen i hans nakke og kunne ikke andet end kort at smile i kysset. Som nævnt, så havde Miles kysset før og gået til second base og third, men ikke længere end det. Det var dog primært med piger, han var nået så langt. Han vidste dog godt, han var til fyre, da han havde kysset med dem og sådan lidt. Men så heller ikke mere end det. Han lod sin tunge lege med Marcs, hvilket gjorde hans suk en anelse dybere og mere længselsfulde. Som han ramte sengen, betragtede han kort Marc, da han også selv ville lande rigtigt på sin ryg. Han lagde sine hænder om på siden af hans brystkasse, som han lod sine hænder bevæge sig ned af ham og ned mod hans bagdel. Han stoppede dog ved buksekanten og lod sine hænder forsvinde ind under hans trøje, hvor han også kørte sine hænder op ad hans bare ryg. Mærkede hans hud mod sine fingre og indprintede sig følelsen af ham. Han lod kysset forsætte ganske dybt og ømt, som Marc opnåede kontrol igen. Han mærkede armene om sin egen nakke og nød at mærke hans hud mod sin og lod sin egen hud smelte ind i hans, som hans vejrtrækning blev mere overfladisk og hungrende. Han lod ham løfte op i trøjen og hjalp med at få den over sit hoved, og lod Marc betragte den, hvis det var det han ville. Han mærkede hans hænder over den og kunne mærke hvordan enhver fornemmelse for tid forsvandt ind i et sekund, hvor det sekund evigt stod stille. Som Marc begyndte at kysse ham ned ad hans hals, kunne han ikke andet end at blotte sin hals og sukke nydende. Ved nappene gled et par støn over hans læber.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 9:31 am

Marc bed godt mærke i at Miles stoppede ved buksekanten hvilket da også kort fik ham til at bevæge sit underliv en smule mod ham da en del af hans krop faktisk var enormt utilfreds med at han var stoppet der selvom han også på samme tid gerne ville have mest muligt ud af det. Da Miles hænder dog i stedet for forsvandt ind under hans trøje tog Marc fandt i kanten af sin trøje for at hive den af efter han havde haft hjulpet Miles med hans. Det ligge her med Miles føltes helt rigtigt og han havde på ingen måde lyst til at stoppe. At den bamse fra Benji så heller ikke kunne ligge og dømme ham gjorde bestemt også kun tingene bedre. Marc selv mistede også fornemmelsen for tid. Det var rart blot at ligge her med ham og kysse ham op af halsen uden nogle af dem havde noget på overkroppen. Han lod sine kys glide fra Miles’ hals og tilbage til hans læber mens hans ene hånd løb fra hans mave og hele vejen op til hans ene nipple inden han lod sin fingerspids på pegefingeren blidt glide rundt om hans nipple. Det lignede slet ikke ham længere at give sig til at kysse den første fyr han havde mødt til en fest og endnu mindre at smide tøjet foran den fyr, men Seth var væk og det gjorde så inderligt ondt. Ikke fordi han regnede med at Miles kunne fixe den smerte, men at komme væk fra den mens man lå her med en smuk ung fyr gjorde ham bestemt intet. Marc brød dog kysset efter lidt tid for at fange hans øjne med sine egne. ”Miles? Hvor gammel er du egentlig?” spurgte han stille uden at være længere fra hans ansigt end hans næse var få cm fra hans så Miles ikke bare kunne flytte sit hoved. Efter alt det med Foresti var det som om Marc pludselig var begyndt at tænke på alder og da især når han ikke havde lyst til bare at stoppe her hvor de var uden han havde planer om at gå hele vejen.


---- Timeskip ----

Da Miles havde fortalt ham sin alder var Marc da også helt sikker på at han ikke ville gå videre end bare at pille ved ham. Han havde derfor holdt sig udelukkende til at stimulere hans lem mens han lidendeskabeligt havde kysset ham. Desuden skulle Miles ikke komme til at føle senere at han bare havde udfyldt et tomrum for af uforklarlige årsager var han sikker på at han ville se Miles igen. Da de var færdige og Marc havde trukket sine boxers op igen kyssede han da også blidt Miles og følte selv han havde et helt andet blik i øjnene end han havde haft først på aften. "Tror du de begynder at savne os derude?" spurgte han en anelse drillende da han hentydede til festen og da især Miles' veninde som Marc faktisk havde glemt alt om var der også.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  JeromeWinther on Søn jan 07, 2018 9:14 am

Han gengældte hans kys, som han begyndte at kysse hans læber igen og begyndte at hive op i Marcs trøje, som han blev en anelse utålmodig og måtte se mere af ham. Han mærkede Marcs hånd over sin mave og sukkede nydende, inden han mærkede hvordan hans fingerspids stimulerede hans nipple, hvilket sendte stærke elektriske stød gennem hele hans krop, hovedsageligt ned mod hans ældre dele som blodet begyndte at ville derned. Han lod kysset bryde og så Marc ind i øjnene, som han hørte hans ord. "15," fremstammede han og prøvede at fange hans læber igen i et kys.

---- Timeskip ----

Miles havde virkelig nydt det, som Marc havde gjort ved ham. Han havde selv ønsket, de kunne gå længere end det men han kunne ikke bare tage skridtet. Miles begyndte at tage sit tøj på igen og så mod ham, inden han gengældte hans kys. Han kunne godt mærke, noget havde ændret sig ved Marc, men han vidste ikke hvad det var. Han trak på skulderen. "Måske," svarede han inden han fandt en seddel og skrev sit nummer på den. "Her," sagde han med et smil, inden han trådte ud af lokalet for at finde sin veninde.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Miles+Marc - Show me your love before the world catches on

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum