Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Tors okt 19, 2017 10:05 pm

Seth Engel Minore York
Hjemme hos Seth og Ashton.
Oktober 2054 - Tre dage efter endt tour.
Outfit


Kaya stod ude foran Seths opgang. Hun vidste ikke om han var hjemme, men hun vidste, at han var kommet hjem fra tour'en for kun tre dage siden. Hun havde ikke haft kontaktet ham i den tid, overhovedet. Hun kunne ikke. Hun vidste ikke om Gabriel havde sat nogen til, at holde øje med hende, eller hvad han havde. Hun vidste bare, at Seths liv var i fare, på grund af hende og hun kunne slet ikke bæger det. Hun følte sig så nedslået. Så langt ude som hun nogensinde havde været. Hun havde prøvet at give alle andre skylden, men hun vidste i bund og grund godt, at det her var ingen andres skyld, end hendes egen. Hun havde derfor taget kontakt til en auror, som var gået med til at hjælpe hende, men kun hvis Kaya til gengæld selv holdt lav profil, da auroren egentlig ikke burde hjælpe hende, men smide hende i Azkaban. Hun havde derfor også lavet en back-up plan med Zain, så i tilfælde af, at Dødsgarden skulle finde Seth og så meget som overveje, at gøre ham noget, så ville varulve-klanen, beskytte ham også. Hun havde derfor sluttet sig til varulvene, i den tro at hendes storebror virkelig gjorde en god ting for samfundet og for varulvene.
Hun bed sig hårdt i læben, som hun kløede sig lidt i nakken, hvor plasteret som skjulte det mørke tegn sad. Hun skulle fortælle Seth, at han skulle med en auror. At hun havde fucket op big time, den her gang. At han derfor skulle i vidnebeskyttelse, så hun kunne forsætte med at gøre, hvad end Gabriel, Cillian og Dacoda sagde hun skulle. Hun tog en dyb indånding, før hun fandt sine nøgler til hans hjem frem og låste sig ind i opgangen. Op af trapperne, til hun nåede til hans dør. Hun fandt et smil frem til sine læber, før hun satte nøglen i nøglehullet. Hun trak den dog ud igen og overvejede et øjeblik, at vende om og bare lade auroren som ville komme og hente ham klare det. Hun kunne ikke. Det gjorde så for bandet ondt. Hvad skulle hun sige til de andre i bandet? Hun kunne ikke fortælle dem sandheden, for det ville ligesom ødelægge hele pointen i, at det var vidnebeskyttelse og ingen måtte vide, hvor han var. Mens alle disse tanker fløj i gennem hendes hoved, mærkede hun hvordan hun klemte nøglen mere og mere i sin hånd til det til sidst bragte hende tilbage til, hvor hun var. Hun rystede lidt på hovedet af sig selv, hvortil hun fik smilet tilbage på sine læber og bankede på hans dør. Satte nøglen i nøglehullet igen og drejede den. "Hey sexy, er du hjemme?" kaldte hun, præcis som hun plejede. Alt skulle bare være som det plejede. Om ikke andet bare en time eller to. Hun ville nyde de sidste timer med ham, da hun ikke vidste hvornår, hun ville få ham at se igen. Der var stadig tre timer til auroren ville dukke op.


Sidst rettet af Admin Søn okt 29, 2017 8:19 am, rettet 1 gang

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Lør okt 21, 2017 3:51 am

Outfit
Seth havde næsten lige været i bad for af en eller anden grund virkede det som om at Kaya bare kunne fornemme når han lige havde været i bad, men modsat sidst havde han faktisk nået at hoppe tilbage i sine ripped jeans da han hørte en lyd ved døren. Han var sikker på det Ashton og derfor gik han ikke ud til døren. Da han hørte Kayas stemme kunne han dog ikke lade være med at grine mens han træk sin t-shirt over sit hoved og gik hende i møde. Han rettede let på sin t-shirt og havde tydeligt stadig vådt hår efter han havde været i bad. ”Sig mig Hansen kan du fornemme når jeg er i bad eller sådan noget?” spurgte han med en ganske mild latter. Han lagde sine arme om hende til et kram og duftede naturligvis også som en der lige var kommet ud af badet. Han gav hende et kys på hver af hendes kinder og holdte hende også en anelse tættere end han havde gjort sidst. Ikke nok med det var længe siden han havde set hende, men han var også bare glad for at være hjemme. Han havde en masse han skulle nå inden han skulle være far og en af dem var bestemt at kysse på Kaya for nu var han trods alt single igen. Han kunne så også godt forstå at Leslie havde gået fra ham når det der med at gøre en anden gravid bestemt ikke havde været en del af aftalen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Kaya on Man okt 23, 2017 9:47 am

Kaya ventede meget bevidst med, at tage sko og jakke af til hun hørte Seths grin. Bare lige i tilfælde af, at han ikke var hjemme, men Ashton måske var. Hun havde derfor kun nået at lyne sin jakke ned, da Seth kom til syne. Hun lod sine bruneøjne hvile på ham, med et mildt smil over de røde læber. Hvor gjorde det dog pokkers ondt, at se ham smile og være glad, når hun vidste hun om lidt ville ødelægge alt det for ham. Men hun håbede han ville kunne forstå, at hun gjorde det for, at passe på ham. Hun var fuldstændig ligeglad med, hvad Dødsgarden havde tænkt sig at stille op med hende, om de ville torturere hende til døde eller have hun skulle slå ihjel for dem. Hun ville gøre alt for, at redde Seth og holde ham så langt udenom dette her som det overhovedet ville være hende muligt. Selv hvis det skulle betyde hun ville miste ham som ven. Det ville hun hellere end hun ville se ham dø.
Det milde smil, blev dog en smule mere udfordrende ved hans spørgsmål, "Tror du virkelig, jeg var kommet forsent til at joine dig, hvis jeg kunne fornemme, når du var i bad?" spurgte hun og blinkede til ham. Hvorefter hun gengældte hans kram. For pokker hvor gjorde det ondt indeni, men hun var nødt til, at holde den cool, bare lidt endnu. Hun rynkede da også en smule på panden, over måden han holdt hende indtil sig, hvilket fik hende til t trække sig en smule og se på ham med et hævet øjenbryn, "Var det så dig eller hende som endte med, at fucke op?" spurgte hun roligt. Hun vidste godt, at han ikke ville have holdt hende indtil sig på den måde, hvis han ikke var single. Hun placerede et blidt kys på hver af hans kinder, ligesom han havde gjort med hendes, før hun slap ham roligt igen, for at få sin jakke af. "Er vi alene?" spurgte hun og kørte en hånd igennem det lange blonde hår.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn okt 29, 2017 8:34 am

Seth ville jo godt kunne forstå det fuldt ud og han ville faktisk bare elske hende endnu mere for at passe sådan på ham. Han ville jo også kunne tilgive hende for at have fået det grimme mærke i hendes nakke når han kendte grunden. Desuden havde Leslie jo været mørke magikere så det var ikke fordi det direkte generede ham på nogen måde selvom det egentlig burde når han ligesom selv var en York. ”Sandt nok. Så skulle du have været her for 10 min siden så måtte du da gerne have overrasket mig i badet missekat” sagde han med et ganske let charmerende glimt i sit øjet hvilket sådan set bare sagde at han var ganske single. Han kunne sagtens pjatte med den slags da han havde været kæreste med Leslie, men så havde han rettet sig selv og sagt det ikke gik fordi han elskede sin kæreste. Han elskede hende da også stadig og selve tanken om de ikke var sammen mere gjorde ganske ondt selvom han var enig med hende i at det var bedst. Da Erica havde sagt hun var gravid vidste han jo også godt hans forhold med Leslie helt sikkert var gået i stykker og ikke kunne fixes. Derfor han havde været ganske ærlig overfor hende ligesom hun havde været omkring hun havde været sammen med Gabriel. At hun gengældte hans kram gjorde også der faldt en sten fra hans hjerte, men han nægtede pure at lade sig slå ud af han var blevet single igen. ”Teknisk set var det lidt os begge to” sagde han med et ganske let suk og rystede let på hovedet. ”Hun var sammen med Gabriel Mason så jeg fik et free pass og fuckede så op der” sagde han med et ganske let grin og tog ganske let fat i hendes hage for at vende hendes hoved mod hans inden han kyssede hende blidt på hendes læber efter hun havde taget sin jakke af ligeglad med om hun var kommet i et forhold da han regnede med hun ville sige hvis hun havde fundet en. ”Gav det dig et svar om på vi var alene?” spurgte han stille og tog fat i hendes hånd for at flette deres fingre sammen. Ikke fordi han følte for hende, men han havde behov for nærværet i det. ”Oh yeah.. Jeg har tilgivet Kimberly for at være med en McSeeley” sagde han stille og kyssede hende ganske let på halsen da han på samme tid havde brug for at være tæt på hende. Nok glædede han sig til at være far, men han havde ikke lyst til at glæde sig før at barnet faktisk var kommet til verden denne her gang.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Tors nov 16, 2017 5:28 am

Kaya havde været utroligt blodfanatisk som barn, men var vokset sig fra det da hun var kommet i pleje hos Gary, og ikke mindst da hun efterfølgende havde mødt Seth. Nogle ting fra hendes barndom og den opdragelse hun havde fået lå selvfølgelig stadig i hende, såsom hun nægtede at få en mobil og hun nægtede at sætte sig ind i en bil. Men hun havde boet i London, hun havde et mugglerjob nu, så nu var det lagt på hylden. Eller det havde hun troet. Nu stod hun her, med Dødsgardens mærke i nakken og kunne intet andet gøre end, at følge Gabriels, Cillians og Dacodas ord. Hun slog et lille klik med tungen, "Der stod jeg og røg nede foran din opgang," svarede hun og blinkede til ham. Hendes brune øjne havde en død periode, de smilede ikke rigtigt med hendes læber, men det var normalt for hende, at komme i sådanne nogle periode, så hun regnede ikke med at det var noget Seth ville lægger ret meget mærke til. Han vidste jo godt, at hun havde en del af kæmpe med og det til tider blev for meget for hende, men han kendte hende også godt nok til, at vide, hvornår han kunne presse på og spørger ind eller hvornår han bare skulle lukke munden og lade hende selv komme til ham. Det her var en af de gange, hvor han skulle lade hende komme til ham.
Hun vendte blikket mod ham, da han svarede hende, men nåede ikke at spørger mere ind, før han selv uddybede. "Som i Dødsgardens leder Gabriel Mason?" spurgte hun overrasket og mærkede hvordan hendes hjerte gik i stå et kort øjeblik, men tvang sit blik fra ham, for at hænge sin jakke op på knagen. Hun nåede dog ikke til, at få sine stiletter af, før hun mærkede hans fingre ved sin hage, hvilket fik hende til at vende hovedet mod ham, hvortil hun mærkede det blide kys han tildelte hendes læber. Hun var da heller ikke længe om at gengælde det. Han gjorde det virkelig ikke nemt for hende, eller også var det præcis det han gjorde. Nu var det jo som det plejede at være. Hun nikkede lidt med et tilfredst smil på læberne, "Ikke at jeg tror du ville holde dig tilbage, bare fordi Ashton var hjemme, men ja, jeg fangede godt hentydningen," svarede hun og lod deres fingre flette sammen. Hun måtte dog bide sig i læben, da han flyttede sine læber til hendes hals, hvilket fik hende til at føre sin frie hånd om i nakken på ham. "Fornuftigt. Du kan ikke dømme folk ud fra deres efternavn," sagde hun en smule fraværende, da hans kys på hendes hals, havde fået hende på helt andre tanker, hvilket også gjorde at hun helt automatisk blottede sin hals for ham. "Det er alt for tæt på fuldmåne til det her. Det går for langsomt," beklagede hun sig og rømmede sig, før hun slap hans hånd og trådte et par skridt væk fra ham i et par dybe indåndinger, mens hun lukkede øjnene for at genvinde kontrollen over sine nu ravgule øjne. Den eneste grund til, at hun trak sig, var for at give ham en chance, hvis hans planer blot havde været nus, put og lidt kysseri. For det kunne hun ikke holde sig til, så tæt på fuldmåne, og når han lige var kommet ud af et forhold, ville hun ikke presse ham til noget. Til gengæld vidste hun også godt, at det kunne være en farlig ting, at indrømme overfor ham, for han ville kunne snog hende om sin lillefinger, hvis det var det han ville. Han ville kunne dominere hende præcis som det passede ham. At hun så også elskede når han gjorde det, var en helt anden side af sagen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Tors nov 16, 2017 5:28 am

Seth var godt nok fuldblod så deres venskab havde stadig godt kunne virke hvis hun stadig havde været blodfanatisk, men det var bare som om at Seth ikke selv var det. Han kunne sagtens acceptere hvis andre var det. Hans eks-kæreste i Leslie havde været det, men det ændrede ikke på han ikke var det. Og han ville bestemt heller aldrig blive det. Det var også derfor han godt ville kunne acceptere hvis Kaya kom med i Garden og da især hvis han vidste det var for at beskytte ham. Også selvom han aldrig havde været i tvivl om at Kaya ville gøre alt for ham ligesom han ville for hende. ”Og hvor dumt synes du så lige nu det var når jeg var i bad?” spurgte han med et drillende glimt i øjet fordi hun selv var skyld i at hun var gået glip af han havde været i bad. Han havde skam godt lagt mærke til hendes øjne, men han kendte hende også bare godt nok til at vide det var en del af hende og derfor ville han ikke spørge indtil det. ”The one and only. Leslie er ligesom glad blodfanatiker” sagde han med et let ryst på hovedet da han slet ikke kunne forstå det hvis han skulle være ærlig. For det første var Gabriel jo slet ikke lækker og for det andet så var han blodfanatiker. For slet ikke at glemme han faktisk også var leder af Garden. Det var virkelig langt ude. Han havde ikke tænkt sig at sige han skulle være far med Ericas barn før han havde fået sine fingre i Kaya for denne aften. ”Jo helt sikkert. Jeg er single baby så jeg ville klart lade mig stoppe hvis Ashton var hjemme” sagde han ganske sarkastisk da han på ingen måde havde tænkt sig at holde sig tilbage pga. det. Ashton vidste ligesom godt Seth var blevet single og han havde en kæmpe svaghed i Kaya så der var intet nyt under solen. ”Kun fordi jeg ik gider være dobbelt moralsk når din grimme eks skal være onkel til min unge så var nød til at acceptere det” mumlede han ganske lavt og vidste godt Kaya allerede var fraværende hvilket lige nu var lidt af et plus. ”Lille pus” drillede han hjerteligt til hun synes det gik for langsomt og nød blot at hun ville sætte tempoet op. Han lod hende trække sig væk og var godt klar over det var fordi hun ikke kunne kontrollere det. Han hev hende indtil sig og begyndte at åbne for hendes korset da hun trods alt havde smidt jakken. Hen havde ik engang tid til at komme væk fra gangen af da de alligevel var alene og løftede op i hendes nederdel. Hendes støvler gjorde trods alt en del for ham. han hev ned i hendes trusser og regnede med at hun ville åbne hans bukser igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Lør dec 02, 2017 9:12 am

Kaya havde aldrig haft et ønske om, at blive en del af garden, men Cillian og Dacoda havde ikke ligefrem givet hende noget fair valg og hun ville til hver en tid sætte Seths sikkerhed før sine egne principper, selv hvis det ville betyde hun skulle ende med at slå uskyldige muggler eller mugglerfødte ihjel. Et lidt eftertænksomt blik meldte sig i hendes øjne, "På en skala fra et til ti? ti-og-en-halv," svarede hun drillende og blinkede til ham, hun undlod blot den del om, at hun havde stået og samlet mod til sig, fordi hun desværre ikke var her for hyggens skyld, men fordi hun skulle fortælle ham, hvad der skulle ske. Fortælle ham, at hun havde fucket op big time, den her gang.
Hun skar en grimmasse, hvem ved sine fulde fem ville gå frivilligt i seng med Gabriel? Selv Kaya havde højere standarter end ham. Hun håbede bare ikke at Leslie havde været presset til det, udelukket fordi det ville være synd for Seth, når han nu rent faktisk virkelig havde prøvet at få et forhold til at funger. "Blodfanatisk eller ej, Gardens leder er sgu ikke en man fucker med," mumlede hun, men vidste godt at hun nok skulle passe på med hvad hun sagde, hun vidste trods alt ikke om Gabriel var typen som kunne finde på at voldtage eller presse tøserne til sex, og hun havde ærligt talt heller ikke lyst til at finde ud af det.
Hun hævede lidt det ene øjenbryn, "Yeah, du fik mig næsten overbevist," sagde hun i samme sarkastiske tone som han havde brugt. Personligt var hun faktisk ret ligeglad med om Ashton var hjemme eller ej, det var mest fordi hun vidste auroren ville komme og hente Seth, at hun helst så der ikke var nogen hjemme, især ikke Ashton da han nok var den sidste i det band hun ville forklare sig overfor. Så hellere banke på indtil Charles og Marc bagefter og sige de ikke skulle være bekymret, men Seth ville være væk det næste lange stykke tid.
Kaya hørte kun efter hvad han sagde med et halvt øre, hendes tanker var helt andre steder end på deres samtale, "Mhh, jamen det lyder da godt," svarede hun stadig ligeså fraværende i samtalen som før, hvis ikke mere. Det var slet ikke gået op for hende, hvad han egentlig havde sagt. Hun lod sine ravgule øjne hvile lidt på ham, da han drillede hende, "Evil person," lød det lavmeldt fra hende, dog med et skævt smil på læberne. Hendes øjne nåede da også kun lige at blive brune igen, før hun mærkede han trak hende indtil ham igen. Nu havde hun advaret ham, så måtte han også finde sig i, at hun ikke ville stoppe igen. Hun fik derfor hurtigt hevet hans t-shirt over hovedet på ham, mens han åbnede hendes korset. T-shirten smed hun blot et sted på gulvet, egentlig ret ligeglad med hvor den ville lande. Hun havde ikke noget behov for, at de skulle være helt nøgne, bare de kunne komme til for hinandens tøj, så var det fint med hende. Hun åbnede hans bukser og trak ned i både dem og hans bokser, der var ingen grund til at spilde tiden på at hive først det ene par ned og så det andet, slet ikke når hun kunne mærke han også selv sprang over at få hendes nederdel helt af hende. Hendes hjerte bankede utroligt hurtigt, som hun lod sin ene hånd glide ned mellem hans ben for at varme ham op, mens hendes anden hånd fandt vej til hans stadige våde hår, som hun tog et ret bestemt greb i for at tvinge hans hoved en anelse bagud, så hun kunne komme til hans hals, som hun tildelte et par kys og nap. Hvor længe hun ville få lov til, at have styringen, vidste hun ikke, det måtte tiden vise, for hun vidste godt at Seth på nuværende tidspunkt ville kunne gøre præcis hvad der passede ham og hun ville allerede være for opstemt til at sige nej eller stop

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Lør dec 02, 2017 9:12 am

Seth vidste stadig ikke hvad der var sket, men han ville til en hver tid kunne tilgive det når Kaya bare ville beskytte ham. Nu var hans og Kayas bånd så også ganske specielt så det var nok også lidt derfor. Kaya var så også hans bedste veninde og ikke nok med det, men de havde også været tæt på at blive forældre i en ung alder. ”Så må du jo lære ikke at ryge når jeg er i bad kvinde” sagde han med et drillende glimt i øjet da han trods alt ikke vidste bedre. Han kunne trods alt ikke læse hendes tanker og lige nu var det sikkert også en meget god ting at han ikke kunne det for det ville bestemt ødelægge det som de stod og var i gang med. ”Så er det jo godt hun gjorde det frivilligt fordi hun mener vi ligner hinanden” sagde han med et ganske let ryst på hovedet og sukkede en anelse. Ikke at han kunne forstå det overhovedet og ikke at han følte de lignede hinanden heller. Han antog så heller ikke Gabriel for at ville voldtage en kvinde eller presse dem til sex. Nu vidste han så heller ikke at han tvang folk ind i Garden, men han var bare sikker på at en som Gabriel sagtens kunne få og derfor ville han nok heller ikke presse kvinder til den slags. ”Som om jeg ville nærmere mig det hjem selvom jeg lidt nu ville ønske jeg havde gjort det” sagde han med et ryst på hovedet igen da han virkelig slet ikke kunne forstå man ville omgås en som Gabriel. I hvert fald ikke med sin gode vilje. Så skulle det være af tvang for han kunne virkelig ikke li den mand. Det der med at man kunne finde på at slå nogen ihjel bare fordi de var af en anden race end sig selv. Det kunne han slet ikke følge. Seth var også ligeglad med om Ashton ville være hjemme eller ej. Når han var sammen med Kaya og havde lyst til hende så var han ligeglad. Så måtte andre lade være med at være hjemme. Det kunne han slet ikke tage sig af. Han lod hende dog vige udenom snakken om han skulle være far og tænkte han kunne tage den bagefter for de havde jo masser af tid alligevel. ”The thing is that you like it” sagde han med et glimt i øjet og nikkede med sit charmerende drenget smil over sine læber. Han vidste godt hans drillende glimt i øjet slet ikke var noget hun kunne stå få og det var sådan set også ret så meget meningen lige nu.

Han ville så heller ikke stoppe hende. Han havde lyst til det her. Han var single igen og han havde været en god dreng så længe. Nu skulle det her være hans belønning. Han havde holdt sig fra Kaya i over et år og nu kunne han endelig få lov til at røre ved hende igen for selvom han havde haft et free pass så vidste han godt han ikke havde ville kunne nøjes med det hvis han havde været sammen med Kaya. Han løftede sine arme kun for at hun kunne få hans t-shirt af og bed sig ganske let i læben fordi han vidste det her gik den vej som han ønskede sig mere end noget andet her i verden. Han havde heller intet imod de ikke smed alt tøjet. Det kunne han simpelthen ikke vente på og hun havde ikke nået som han ikke havde set før. Han hjælp en anelse til med hans bukser da de trods alt ofte var skinny og derfor ikke lige nemme at få over røven. Det var ikke fordi Seth behøvede specielt meget opvarmning heller. Han var trods alt virkelig tændt bare ved synet af Kaya i stilethæle og korset. Han sukkede lavt i nydelse over de kys hun tildelte hans hals og kunne mærke at han snart ikke kunne holde sig væk længere. Han fjernede da også hendes hånd ikke længe efter og løftede hende op for at trænge op i hende med et tilfreds støn. Åh hvor han dog havde savnet det her. Så meget at de stadig stod i gangen så det var bare synd for de andre hvis de bare kom vædende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn dec 10, 2017 5:33 am

Kaya rynkede lidt på næsen, "Eller du kunne lade vær med, at gå i bad uden, at invitere mig med først," svarede hun og blinkede drilsk til ham. Hun vidste godt hun burde komme direkte til grunden på hvorfor hun var der, men en del af hende kunne ikke få ordene over hendes læber. Hun var normalvis ikke ikke en kvinde som lod sig koste rundt med, men når det galt liv eller død, eller det der var værre, så vidste hun godt hvornår hun skulle lukke munden og gøre hvad der blev sagt. Og så alligevel ikke helt. Hun var trods alt gået bag om ryggen på Garden og tilkaldt en auror, som kunne holde Seth i sikkerhed. Om ikke andet, så bare indtil han ikke ville være i fare mere. Hun tippede hovedet lidt til den ene side, "Du snakker for meget," sagde hun og sendte ham så et skævt smil, men han gjorde det ikke ligefrem let for hende, at finde lysten frem, når han blev ved med at snakke, selvom hun var tabt i snakken, for længe siden, da hendes tanker ville i helt andre retninger end mod Garden, om det så bare var i fem minutter, selvom de da plejede at kunne holde længere tid end det.
Hun sendte ham et udfordrende blik, "Narh, jeg ved ikke.. Er du sikker på, du ikke er ved at falde af på den?" spurgte hun udfordrende, da han svarede på hendes 'evil person'. Hun kunne virkelig ikke bruge det langsomme tempo som han havde startet ud i, til noget. Hun nød derfor at han var hurtig til at sætte tempoet op. Det var nok en af de bedste ting ved, at være sammen med sin bedste ven. Der var ingen forventinger eller ting som skulle være på en bestemt måde. De kunne nemt spring forspillet over, fordi de havde været sammen så mange gange, at de kendte hinanden kroppe ret godt efterhånden. Hun lod ham fjerne hendes hånd igen, og så på ham, mens hendes plus hele tiden steg. Som han løftede hende op, satte hun sine hænder mod hans skuldre og svang sine ben omkring hans hofter, før hun mærkede væggen i ryggen. Hun måtte slippe et nydende støn, da han forenede dem, egentlig fuldstændig ligeglad med om væggene var lydtætte eller om Marc og Charles ville kunne høre dem på den anden side af væggen. Hun åbnede øjnene og så ind i hans blå øjne, mens hun gispede lidt efter vejret med et flirtende glimt i øjet, "Tror du selv, at du får lov til at styre det hele?" spurgte hun hviskende mod hans læber og blinkede til ham, før hun fangede hans læber i et dybt og krævende kys. Hun kunne lige nu godt styre sig, og hun skulle nok give ham lov til, at styre for nu, men han legede med hendes tålmodighed lige nu og hun var ikke sikker på om hun kunne holde sig tilbage ret længe.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Fre dec 29, 2017 3:51 am

Han rystede ganske let på hovedet. ”Så er det jo ikke sjovt Hansen” sagde han med et drillende glimt i øjet da han synes det var sjovere tanken om at hun altid kunne vade ind. Også hvis han var i bad uden at han inviterede hende først. Desuden så nød han virkelig tanken om at hun altid bare kunne komme forbi når han mindst ventede det. En del af ham fandt det enormt frækt. Han vidste godt hun sikkert ikke var kommet pga. chancen for at han var i bad, men lige nu ville han bare have lov til at nyde at være tæt på hende igen på den her måde efter at have skulle holde sine fingre fra hende i et års tid. Det var som om hun var en præmie for han havde været Leslie tro i så lang tid og faktisk havde troet han ville holde distancen i det lange løb. Desuden hvis det havde været vigtigt var han sikker på hun ville sige det til ham i stedet for at flirte rundt med ham. Han vidste godt hun ikke var typen der lod sig bosse rundt med normalt, men det plejede han nu at have meget godt styr på så længe det kom til sex med hende. ”Så må du jo få mig til at holde kæft” sagde han ganske drillende som at hun jo måtte tage kontrollen fra ham et stykke tid selvom det bestemt ikke huede ham når nogen tog hans magt, men hun måtte gerne. Han elskede sine små magtkæmpe med Kaya selvom det ofte endte med at han fik hele kontrollen i sidste ende. Han selv var også godt tabt i snakken da han var væk i Kaya, men derfor havde han nu valgt at bruge det til at drille hende med alligevel. Det var ikke fordi han var faldet af på den, men det var bare så længe siden at en del af ham måske lidt stadig havde en opfattelse af Kaya var den forbudte frugt. Det var trods alt stadig rimeligt nyt at han var blevet single. Han rystede ganske let på hovedet til om han var faldet af på den. ”Nej jeg giver dig bare en chance for at have kontrollen” blinkede han let til hende og havde sit charmerende smil over sine læber. Han mærkede hendes ben rundt om hans hofter og kunne ikke lade være med at smile en anelse for sig selv. Han vidste godt de et sted kunne springe forspillet over, men han ville bare have det hele med denne her gang. Hun havde været forbudt område så længe at han ville være sikker på at han fik det hele med. Han smilede for sig selv da hun lod et nydende støn glide over sine læber. Han vidste at brødrene Lavoie ikke kunne høre dem, men selv hvis de havde ville han være ligeglad. Han var single og det betød Kaya var en han måtte røre igen. Han var da heller ikke langsom til at rive hende ned af siden med den ene hånd da hun trods alt hjælp til med at holde sig selv oppe. Han nikkede ganske let til om han var sikker på han fik lov til at styre det hele inden han gjorde sine stød en del mere hårde uden at sætte tempoet op. Det ville så heller ikke gøre ham noget hvis de skiftede en gang i mellem for Kaya var trods alt noget andet end så mange andre kvinder i hans liv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 4:37 am

Kaya sendte Seth et ret sigende blik, "Hvis du ikke kan huske hvor sjov jeg er, at have med i bad, så er det sgu ved at være for længe siden, York," sagde hun og blinkede til ham med et genkendelige flirtende glimt i hendes brune øjne. Hvor var det dog også bare typisk, at hun havde valgt at tage sig en smøg inden hun var gået op, de havde jo altid kunne ryge sammen bagefter, men hun havde haft brug for noget til at dulme nerverne over, hvordan han mon ville tage at få af vide, at han skulle vidnebeskyttelse på grund af hun endnu engang havde fucket op, selvom hun ikke helt ville mene det var hendes egen skyld. En af de mest skræmmende ting ved Kaya, var nok at Ramon havde lært hende lidt for godt op i, at begå indbryd og den slags, at hun kunne komme ind langt de fleste steder, uden at blive opdaget, men det kunne også sagtens vendes til noget ganske frækt i stedet for. Seth var en af de eneste, hvis ikke efterhånden dén eneste, som virkelig kunne få Kaya til, at adlyde sit mindste vink, når det var så tæt på fuldmåne og han alligevel ville styre slagets gang. Hun vidste ikke hvad det var ved ham, men han kunne noget som ingen andre kunne overfor hende og hun havde en ret god idé om, at han godt var klar over det.
Hun lagde sin hånd over hans mund og sendte ham et lettere flabet smil, da han bad hende om, at få ham til at holde kæft. Godt nok kunne hun ikke blive ved med at holde ham for munden, da hun også ville have mulighed for at kysse ham, men lige nu virkede det da, så han ikke kunne snakke. Desuden vidste hun godt, at det igen, kun ville være et spørgsmål om tid, før han overtog igen. Hun elskede jo også deres sammenspil, måden de kunne snakke til hinanden på og have sex, uden det påvirkede deres venskab. Hun havde aldrig fortrudt, at han havde været hendes første gang og det ville hun nok heller aldrig komme til. "Oh really? Betænksomt," sagde hun stille mod hans øre, hvorefter hun nappede i hans øreflip, ikke direkte hårdt, men nok til at han ville kunne mærke hendes tænder. Alene hans charmende smil, var nok til at hun hengav sig fuldstændigt til ham. Hun kunne mærke hvordan hele hendes krop skreg efter ham, selvom han nærmest ikke kunne komme tættere på hende end han allerede var. Hun mærkede hans negle og ru fingre rive hende ned af hendes ene side, hvilket efterlod lange røde striber på hendes ellers blege hud, og hun måtte bide sig hårdt i læben, som hun helt automatisk strammede sit greb om hans skuldre af nydelse. Hun elskede at han turde tage fat og han vidste hun ikke gik i stykker. Hele hendes krop blev fyldt op af nydelse og utålmodighed, da han begyndte at støde hårdere i mod hende, uden at sætte tempoet op. Hun kæmpede en indre kamp for, at holde sig selv tilbage og lade ham styre det hele, men kunne godt mærke efter lidt tid, at det var en tabt kamp for hende. I en hurtigt bevægelse, endte de på gulvet med Kaya øverst, hvor hun satte tempoet en del op og fangede hans læber i et dybt og længselsfuldt kys, mens hun lod sine halvlange negle rive ned over hans brystkasse. Hvor længe hun så ville få lov til, at have styringen, vidste hun ikke, men så måtte han jo bare overtage igen. Om de nogensinde ville nå at ramme sengen, vidste hun heller ikke, men det ville heller ikke undre hende, hvis de på en eller anden måde ville ende et andet sted end gangen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Tirs jan 02, 2018 4:37 am

”Nu havde jeg også den samme kæreste i et år baby” sagde han med et ganske let nik da det netop ville understrege hvor længe siden det var. Han ville sagtens kunne gå i bad med sine veninder uden der lå noget i det, men han ville næppe kunne det med Kaya af den simple grund det var Kaya. Han havde altid haft enormt svært ved at holde sig fra hende og det var også svært for hende så det var ikke fordi det kun gik en vej. At han så faktisk havde holdt sig fra Kaya mens han havde været kærester med Leslie var også nærmest et helt mirakel. Nu havde Seth så også været virkelig vild med Leslie så det var måske ikke helt et mirakel, men tæt på. Seth vidste jo godt at han kunne få Kaya til en del mere end de fleste andre, men det var ikke fordi han gik og flashede med det. Der var heller ingen grund til at prikke til hende heller trods alt. Ligesom han også godt vidste at når det var tæt på fuldmåne så var det endnu svære for hende at skulle holde sig under hans behandling, men nogle gange kunne han nu godt gøre det alligevel og endda med stor succes.


Han mærkede hånden over sin mund og kunne ikke lade være med at smile bag hendes hånd. Det var virkelig helt igennem frækt og en effektiv måde at få ham til at blive stille på samme tid for når hun fjernede hånden igen ville han trods alt være stille udover for at få lov til at stønne hendes navn. Han fortrød jo heller ikke så meget som for to sekunder at han havde været hendes første gang. Kaya var helt fantastisk og han ville heller undvære at have sex med hende end at skulle undvære hende helt som sin veninde. Det var en sjælden ting at man kunne have sex med sine venner uden der var følelser i klemme, men den eneste følelse han nærerede for hende var hun var hans bedste veninde som han ville gå igennem ild og vand for. Han nikkede ganske let til om han virkelig frivilligt ville give hende en chance for at have kontrollen. Han stønnede lavt ved hun nappede i hans øre da det var sådan en rar følelse. Han mærkede hvordan hun strammede grebet og var godt klar over det var fordi hun var væk i nydelse. Han lod sig falde ned på gulvet og var lige nu glad for at Kaya havde så godt styr på sine handlinger at han ikke ville komme til skade når han trods alt var oppe i hende og mange ting kunne ske. Han kunne da heller ikke holde nogle støn tilbage da hun sætte tempoet op og lod sine læber fange hendes i et kys. Hendes negle efterlod da også nogle røde mærker på hans brystkasse, men det var egentlig blot et bevis på nydelse så det ville aldrig gøre ham noget. Seth havde lige nu ikke lyst til at have magten over hende. Han nød at mærke hende så tæt på og vide at hun havde taget kontrollen mens de stadig kyssede og hendes smukke krop bevægede sig over hans. Han lod sin ene hånd finde hendes bryst for at massere det bestemt da han vidste hun kunne holde til det. Det var ikke fordi det kom til at gøre ondt trods alt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:15 am

Kaya holdt ikke sin hånd over Seths mund ret længe, både fordi hun regnede med, at han havde opfanget hendes pointe, men også fordi hun faktisk gerne ville kysse ham, hvilket hun da også gjorde. Det var længe siden de havde været sammen på den her måde og for pokker hvor hun havde savnet det. Hun nød hvert et øjeblik, især fordi hun vidste at bagefter skulle hun fortælle ham, at han skulle i vidnebeskyttelse og hun vidste, at han ville forlange en forklaring på hvorfor. Hun ville lyve hvis hun sagde, at hun ikke var bange for at miste ham, men hvis hun kendte ham ret, så ville han trods for at han langt fra var blodfanatisk, have en forståelse for, hvorfor hun gjorde som hun gjorde. For hun vidste, at han ville have gjort det samme for hende.

***TIME***

Hun havde ingen idé om, helt præcist hvor længe der var gået, da hun nåede sit klimaks og mere eller mindre faldt udmattet sammen under ham, en del hivende efter vejret. Ikke fordi hun var i dårlig form overhovedet, men fordi det ikke ligefrem havde gået stille og roligt for sig. Hun kiggede op på ham og lod sine hænder glide op til at hans kinder, mens hun fik styr på sin vejrtrækning. Hun lænede sig op efter hans læber og kyssede dem, som skulle hun dø i morgen.
Hun slap hans læber igen, da hun kunne mærke en enkelt tåre trille fra hendes ene øje og ned mod hendes øre, da hun trods alt stadig lå ned. Hun skubbede ham blidt væk, så hun kunne komme op og sidde og lænede sig op af væggen, "Få dit tøj på. Der kommer en auror og henter dig om ti minutter," sagde hun, selvom hendes stemme knækkede halvvejs i gennem sætningen. Hun tørrede hurtigt tåren væk og rejste sig for selv at begynde at tage tøj på, uden at uddybe yderligere, selvom hun godt vidste, at han ikke ville lade sig spidse af med den forklaring.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 07, 2018 10:26 am

Seth havde heller ikke selv en idé om hvor lang tid der var gået, men han selv nåede i hvert fald sit klimaks ca. På samme tid som Kaya. Seth havde trods alt lært at aflæse Kayas reaktion på ting og det her var bestemt ingen undtagelse. Tværtimod. Han lod hende falde sammen udmattet under ham og træk sig da også kun ud for at falde udmattet ned ved siden af hende. Han selv hev også en del efter vejret. Det var heller ikke fordi han var i dårlig form da han trods alt trænede mere eller mindre hver dag, men mere bare fordi det de lige havde lavet havde været virkelig krævende på den gode måde. Han bevægede sig op for at hænge over hende da han kunne fornemme hun ville kysse igen og gengældte da også hendes kys som han hvilede på sin arm mens han kiggede ned på hende. Han rakte ud efter hende for at tørre tåren væk. ”Hva er der smukke?” spurgte han stille da det ikke lignede hende, men han nåede ikke at få hendes tåre væk da hun skubbede ham væk. ”Kaya du joker” sagde han stille og bed sig ganske hårdt i læben og rejste sig op for at finde sine boxers og træk dem på. Han gik da også hen mod hende uden at have fået mere tøj på og forsøgte at ligge sine arme om hende. ”Du joker Kaya. Jeg skal ingen steder. Jeg skal være far om nogle måneder og jeg vil være der for Erica under hendes graviditet” sagde han stille og var sikker på hun ville skubbe ham væk igen. Han ville heller stå kun i boxers når auroren kom og høre fra Kaya hvad der skete end han bare sådan lige ville slippe hende igen. Han skulle dog nok nå at få tøj på inden. Han ville bare vide hvad der foregik og han havde før prøvet at være endt hos en pige der havde en kæreste uden han havde vidst det og kunne derfor tøj på i løbet af 5 minutter.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Man jan 08, 2018 4:16 am

Kaya mærkede hvordan hendes hjerte begyndte at banke hårdere, hun havde det nærmest som om, at det kun var et spørgsmål om tid, før det ville banke sig vej ud igennem hendes brystkasse. Hendes hænder begyndte at ryste en lille smule. Hun rystede lidt på hovedet, da hans spørgsmål lød, men han skulle ikke have lov til at tørre hendes tåre væk, da hun ikke engang mente at hun selv havde nogen som helst former for ret til, at blive ked af det.
"Ligner jeg en der joker, Seth?" spurgte hun direkte og så på ham med et blik som nok mere end tydeligt fortalte, at det her ikke var for sjov. Hun nåede kun at få sine trusser på igen og nederdelen på plads, da hun ud af øjenkrogen så han gik mod hende. Hun vidste godt, at hvis hun først gav ham lov til, at lægge sine arme omkring hende, så ville hun bryde helt sammen. Hun satte derfor hænderne mod hans brystkasse, for at stoppe ham i at komme tættere på, "Gør nu bare som jeg siger, please," bad hun stille, mens hendes øjne flakkede et par gange mellem den velkendte brune farve og den dyriske gule. Hun bukkede sig ned efter sit korset, men stivede fuldstændig da hans ord om at skulle være far, ramte hendes trommehinder. Der gik et øjeblik hvor hun blot stod stille som en statue, mens hendes hjerne kørte på højtryk. Hun bed sig hårdt i læben, og vendte sig mod ham, "Jeg skal nok finde på en anden løsning, men lige nu er min eneste mulighed for at holde dig i live, at du komme i vidnebeskyttelse og jeg holder mig selv i live. Og vær så og sig det ikke er Erica, Lucas' søster?" spurgte hun og så på ham med et efterhånden ret opgivende blik, før hun gav sig til, at lukke sit korset, så hun ville have tøj på, når Zoella ville ankomme.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Man jan 08, 2018 8:12 am

Han rystede ganske let på hovedet til om hun lignede en der jokede. ”Nej, men man har vel lov at håbe Kaya” sagde han stille med en skæv grimasse da han mest af alt håbede det bare havde været en virkelig syg joke som på ingen måde havde været sjov. Han var godt klar over hvis det ikke var en joke ville hun knække sammen, men det ændrede bare ikke på en del af ham vel havde håbet på hun havde lavet en joke. Det var længe siden de for alvor havde set hinanden så det kunne jo godt være. Han mærkede godt hendes hånd på sin brystkasse og tog derfor hurtigt sine bukser på da han godt vidste han ikke kom tættere på før han havde sit tøj på. Det var også derfor han nåede at tage sin t-shirt forkert på inden han atter forsøgte at ligge sine arme om hende. Hun havde trods alt sagt han havde travlt og han ville gerne give hende et kram da det lød ret så alvorligt. ”Finde på en løsning? Kaya hva har du lavet der er så alvorligt vi ikke selv kan finde det sammen?” spurgte han stille og en skæv grimasse uden at han på nogen måde lød specielt anklagede i sit toneleje. Han vidste godt Kaya nogle gange kom i problemer og det gjorde han jo også selv. ”Vidnebeskyttelse? Hva sker der?” spurgte han med et hævet øjenbryn da det ikke gav nogen mening hvad der skete når hun snakkede sådan der. ”Så du mener jeg skal lyve om jeg har gjort Erica McSeeley gravid? For jeg ved godt det betyder Lucas skal være onkel til mit barn. Det bliver dalme hygsomt” sagde han det sidste med et tykt gran af ironi da han virkelig ikke mente den sidste del, men han var nu ret så ligeglad med det faktum at hun var i familie med Lucas. ”Og desuden så gør det bare jeg hader Dorran og Lucas mindre så mon ikke det bare er fint?” spurgte han stille og lagde stille sine arme rundt om Kaya da han vidste han ikke havde mange sekunder igen før han ikke kunne være der længere. Han ville ingen længe blive revet væk fra sin bedste veninde og chancen for at være der for Erica igennem hendes graviditet som han havde lovet hende. ”Du overbringer hende nyheden om jeg ikke kan være der Hansen. Endnu en grund til du skal vide det for jeg kan ikke nå det” sagde han stille og var ikke lige fremme lykkelig for han ikke selv kunne sige det. Han følte det var umandigt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 3:27 am

Godt nok kunne Kaya havde en virkelig syg og forskruet form for humor, men at joke omkring lige sådanne noget her, det var for langt ude, selv for hende. Hun rystede derfor blot lidt på hovedet, "Lad vær med, at håbe på noget som helst lige nu," sagde hun stille og bed sig i læben. Hun turde i hvert fald ikke håbe på noget som helst. Hun følte sig ikke sikker på noget som helst punkt, hun følte sig nærmere overvåget af både aurorer og dødsgarden, selvom hun et sted godt vidste, at langt det meste af det sikker bare foregik i hendes hoved. Hun vidste jo ikke engang om Cillian og Dacoda ville kunne finde på, at gøre Seth noget, selv hvis det nåede til det punkt, men hun var heller ikke villig til at læne sig tilbage og finde ud af det.
Hun fik selv lukket sit korset og rettet på sit tøj og hår, mens Seth gjorde som hun sagde og tog tøj på også. "Du har vendt din bluse forkert," påpegede hun, mens hun kæmpede mod de tåre som havde ophobet sig i hendes øjne. "Åbenbart fået mig et fritidsjob, som blodfanatisk morder," mumlede hun og vendte blikket afvisende væk fra ham, da han endnu engang forsøgte sig kramme hende, mens hun rystede på hovedet. Hun ville ikke knække. Hun var nået så langt og det skulle ikke gå galt nu. Hun mærkede sit hjerte banke hård, da han spurgte hvad der skete. Hun vendte ryggen til ham og blottede sin nakke, hvor plasteret dækkede over mørkets tegn. Hun løsende side af plasteret, så tegnet kom til syne og var lige nu glad for, at hun stod med ryggen mod ham, da hun mærkede en tåre trille ned af hendes ene kind. "De slår dig ihjel, hvis jeg ikke gør hvad de siger.." sagde hun stille og dækkede tegnet til igen, dog uden at vende sig mod ham igen. Hun kunne ikke se på ham lige nu. Det gjorde så ondt indeni, at hun slet ikke kunne finde ud af, hvordan hun skulle håndtere så meget smerte på én gang.
Hun lagde en hånd mod sin pande, da han fortalte om Erica som han havde gjort gravid. "For fanden, Seth.. Lucas og Dacoda er eks-kærester," fortalte hun, den eneste grund til, at hun vidste det var fordi Dacoda havde fortalt hende det dengang de havde taget mange stoffer sammen og hun havde konfronteret Lucas med det, dengang hun havde været kærester med ham og han havde bekræftet det. Hun vendte sig først rundt igen, da han sagde han hadede Dorran og Lucas mindre af at skulle have et barn med Erica og nikkede lidt til hans ord. Denne gang lod hun ham dog lægge sine arme om hende og kunne mærke hvordan tårene begyndte at løbe om kamp ned af hendes kinder. Hun lagde sit hoved mod hans skulder i et forsøg på at skjule sine tåre og nikkede lidt stadig med hovedet godt begravet i hans skulder. "Jeg skal nok snakke med hende og jeg skal nok også kontakte din familie og Charles," sagde hun stille, da hun ikke havde lyst til at snakke med Ashton om det, og Marc ville nok løbe den anden vej, hvis hun prøvede at kontakte ham og Charles kendte hun trods alt en lille smule, fra da de havde arbejdet sammen som bartendere. Hun slap ham lidt, men kun for at kunne se ham i øjnene, "Jeg lover at finde en anden løsning, inden Erica skal føde, så du kan være der for hende," lovede hun, hun anede ikke hvad den anden løsning skulle være, men hun skulle nok gøre alt hvad der stod i hendes magt.

Zoella Ayers

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 3:27 am

Zoella var blevet kontaktet af Kaya, det var ikke første gang hun havde snakket med den unge halvkriminelle kvinde, hun vidste derfor godt, at Kaya ikke som sådan var et dårligt menneske, hun havde bare været omringet af dårlige mennesker i en periode, hvilket var årsagen til, at hun havde sagt ja, til at hjælpe den unge blonde kvinde. Hun havde brugt sin tryllestav til at låse opgangsdøren op og gik nu op af trapperne til Seths lejlighed. Det var langt fra første gang hun skulle hente nogen for, at sætte dem i vidnebeskyttelse, så det var nærmere et rutine, selvom hun kun én gang før havde tilbudt sit eget hjem som beskyttelse, hun plejede at sende dem til en gård langt ude på landet, vogtet af aurorer fireogtyve timer i døgnet.
Hun bankede roligt på døren og afventede at den ville blive åbnet for hende. Hun fandt sit aurorskilt frem og viste da døren blev åbnet, "Mr. Seth Engel Minore York, mit navn er Zoella Ayers, jeg kommer fra Ministeriet for Magi, vidnebeskyttelses afdelingen. Jeg vil bede Dem om, at følge stille og roligt med mig," sagde hun ganske roligt, før hendes blik faldt på Kaya, "Fru. Hansen, jeg er ret sikker på, vi to havde en klar aftale om, at De ikke skulle være tilstede på nuværende tidspunkt. De har præcis ti sekunder til, at forsvinde ud af min synsvinkel, ellers er jeg nødt til, at tage Dem med til Ministeriet, det ved De godt," sagde hun en anelse hårdt og bestemt. Hun kunne jo ikke blive set med en dødsgardist, uden at gøre noget ved det. "Mr. York, vil De være venlig og pakke noget tøj, tandbørste og andre nødvendige ting. Ingen elektronik eller andre ting som kan spores," informerede hun og sendte Seth et venlig smil.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 14, 2018 6:43 am

Han nikkede ganske let og havde en skæv masse over sine læber da han ligesom godt kunne fornemme det ikke var en joke. Heller ikke selvom han lige nu virkelig ville ønske det havde været det. Det der med at skulle væk fra det hele var trods alt ikke lige det han havde mest lyst til. Det var også en af grundene til han ikke længere var model. Det betød jo at man i perioder skulle væk fra de andre og det havde han ikke lyst til længere. Slet ikke Kaya lige for tiden. Det virkede også bare som et virkelig dårligt tidspunkt at skulle væk fra de andre i bandet. De andre drenge virkede som om de havde brug for han var til stede og Seth vidste med sig selv at han bestemt havde brug for dem og det var trods for at han bestemt ikke ville indrømme det.
”Og ved du hvad? Jeg er faktisk lidt ligeglad lige nu” sagde han med et ganske let suk da han var skide ligeglad med om hans trøje sad forkert lige nu eller ej. Han havde vigtigere ting at tage sig til end at skulle rette på det. Han kunne jo godt selv se at Kaya var ved at falde fra hinanden og hun var ærlig talt vigtigere for ham lige nu end han tøj. Hvilket altså var stort for det var trods alt Seth der var tale om. Manden som var ganske perfektionistisk anlagt når det kom til hans udseende. Han hævede ganske let det ene øjenbryn ved hendes ord og lod hende vende sig om i hans favn. Han strammede grebet om hende da hun havde vist ham sit mærke og kyssede mærket ganske blidt. ”Du gør alt for meget for mig Kaya, men intet jeg ikke selv ville have gjort” sagde han stille da han virkelig mente det. Han havde gerne gjort det samme. Det var han slet ikke i tvivl om. Han vendte hende stille om. ”Jeg vil skide på hva Dacoda er til Lucas. Jeg slår hende ihjel hvis hun røre mit barn” sagde han en anelse bestemt uden at vide det var hans egen eks der havde slået hans første barn ihjel. Han nikkede ganske let til at hun nok skulle snakke med Erica og de andre. Han var glad for at hun ville snakke med Charles for Marc ville dø af skræk inden hun fik sagt noget og så ville det ikke komme videre. ”Og jeg stoler på dig Kaya” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede let inden de blev afbrudt af en kvinde han aldrig havde set før. Da hun snakkede om at Kaya skulle stikke af gav han Kaya et kys på munden. ”Du må heller gøre som hun siger” sagde han stille og lod Kaya gå inden han rettede sin t-shirt for så at finde en kuffert. ”Så gætter jeg på at jeg gerne må tage musik og nodeark med” sagde han roligt da det ikke ville kunne trackes da det ikke var på en mobil og vidste hende hvad han havde ment. Det var trods alt en tudse gammel iPod og derfor havde den ikke internetadgang. Han var trods alt van til turné så han havde altid en kuffert der var mere eller mindre klar overfor tog det ikke særlig lang tid at komme til at pakke den da tøjet og hans toiletsager var pakket.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Admin on Søn jan 28, 2018 4:30 am

Han var godt klar over hans handlinger ville få hende til at græde, men han elskede hende og han ville ikke bare sådan holde op med det. Modsat andre fyre i hendes liv var han klar over hvordan hun bare var og lod hende få den plads hun havde behov for og behandlede hende som hun havde behov for. Ligesom han ikke bare ville holde op med at elske hende blot fordi hun gjorde dumme ting nogle gange. Det gjorde han jo også selv. "Og jeg er sikker på du finder på en løsning Kaya. Jeg vil gøre alt for dig din skøre tøs" sagde han stille og lod hende vende sig om. "Hun skræmmer mig altså ikke selvom hun burde" sagde han ganske lavt selvom han godt selv vidste det var enormt dumt. Det var bare som om han ikke ville lade sig styre af sådan en fuldblods mugglerhader. "Men jeg lover jeg passer på mig selv" sagde han stille og nikkede ganske let for sig selv. Han kunne ikke lade være med at elske hendes smil da han havde sagt han stolede på hende, men det var jo også sandt. Seth brød sig heller ikke om når Kaya blev kaldt. Derfor valgte han altid med vilje at kalde hende for frøken. Han havde aldrig været tilhænger af Kayas ægteskab med Jayden og han opførte sig tit som om det aldrig var sket. "Jeg skal nok. Du kan nemlig ikke undvære mig" sagde han med et selvsikkert glimt i øjet og håbede bare at Charles ville passe lidt på hende selvom han havde sit eget. Han ville bare helst ikke komme hjem til at Kaya ikke længere var i live eller Erica var sur over han ikke havde været der som han havde lovet hende. Han gengældte hendes kys blidt og lod hende forlade lejligheden selvom det gjorde ondt.
Seth vidste godt deres venskab var anderledes, men det var bare sådan det var. Han kunne godt li det var anderledes. Han nærede dog ikke følelser for Kaya på den måde. "Men nodepapirer kan ikke spores og hvis jeg ik kan lave sange så kommer jeg til at dø af kedsomhed" svarede han som han godt havde forstået det. Han fandt da også sine papirer og gemte sin stav på sit værelse et sted hvor kun Ashton ville vide hvor den lå henne. Han nikkede let til om han var klar og tog fat i hendes hånd. Det her huede ham virkelig ikke. "Ja senere" sagde han med et dybt suk og ventede bare på hun ville få dem væk derfra inden Ashton pludselig ville komme hjem og han skulle til at forklare en masse han ikke orkede lige nu.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Is It Too Late Now To Say Sorry? - Seth og Kaya

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum