So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Kaya on Tors okt 19, 2017 12:55 am

Bianca Maddie Lavoie
Hjemme hos Lucas.
Oktober 2054 - Omkring klokken 20.
Outfit


Lucas havde haft en virkelig hyggelig eftermiddag og nu aften med Bianca. Stik modsat af, hvad langt de fleste troede, så kunne han faktisk godt være ret romantisk, han var det bare ikke så tit med mindre han vidste, at der ville være i det for ham også i sidste ende. Han havde derfor været startet med, at invitere hende i biografen og derefter ud og spise.
Han havde derefter spurgt hende om hun ikke ville med ham hjem. Ikke og sove, men bare til en kop kaffe. Han ville ikke have nogen ind i sit soveværelse, så længe han havde det som han havde indeni pt, da han både havde sovepiller og diverse alkoholiske flasker stående derinde, og han ville ikke have nogen opdagede det, for det ville betyde de ville begynde at stille spørgsmålstegn ved det og det kunne han slet ikke overskue. Selvfølgelig håbede han på mere end bare en kop kaffe, det indrømmede han gerne, men et sted regnede han også med at hun godt vidste det, nu kendte hun ham trods alt på det punkt efterhånden. Han låste roligt døren op og blev mødt af Love som stod og logrede med halen ved synet af sin ejer. "Er du hjemme Dorran?" kaldte han og lyttede lidt efter om der kom noget svar, men antog hans søn var ude og nyde livet efter at have været blevet færdig på Hogwarts i sommers. Eller sammen med hendes York tøsen. Han havde kun mødt Kimberly én gang, men det var også mere end rigeligt. Han brød sig ikke om hende, udelukket fordi hun var lillesøster til Seth og hvor han dog inderligt håbede på, at Dorran ville knuse hendes hjerte, før hun fik chancen for at gøre det mod ham.
Da der intet svar kom, vendte han blikket mod Bianca med et skævt smil på læberne, "Jeg tror, vi er alene," sagde han roligt og tog sine sko og sin jakke af, før han gik hen og lukkede havedøren op, så Love kunne løbe ud og tisse, da hun trods alt havde været alene hjemme i nogle timer efterhånden. "Såh.. Kaffe?" spurgte han og tog imod hendes jakke, for at hænge den på en knage for hende. Han kunne sagtens behandle en kvinde ordenligt, især før sex, det var nok nærmere efter den del, at sovsen kiksede lidt for ham.

Kaya

Antal indlæg : 90
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn okt 29, 2017 6:11 am

Dress to depress

Bia selv havde også nydt dagen. Hun elskede at bruge tiden med ham og følte lidt at hendes gamle følelser for ham var begyndt at blusse op på ny uden det var ligeså vildt som sidst. Hun vidste også godt det var helt utrolig koldt med en lille kjole af blonder når de var i oktober måned, men ligesom Lucas godt kunne være romantisk når det havde en vis belønning ofte i den anden ende så kunne hun godt li at se godt ud uanset om det ville få hende til at fryse eller ej. Hun var den type pige der mente man måtte lide for skønheden og det var da også den eneste grund til hun havde en kæmpe pelsjakke på. For at få bare en smule varme ind i sin krop da hun heller ikke lige fremme havde en trøje på og det eneste makeup hun bær var en mørk rød læbestift der fik hendes lyse hud til mere eller mindre at ligne porcelæn hvilket gjorde hun så sårbar ud på en måde som de fleste mand, heriblandt Lucas var ganske glad for. ”Jeg tror sørme vi er alene” sagde hun med et varmt og bredt smil over sine læber som hun tog sin pels af for at hænge det ude i hans gang efter hun havde sat sin taske. Bia var nu glad for at Dorran havde fået en kæreste. Hun kunne ikke forstå hvorfor de skulle have den slags stridigheder Lucas og Seth og måtte erkende hun faktisk synes det var enormt fjollet, men man kunne ikke ændre på mænd og derfor holdte hun sin mund i den sag. ”Skal jeg også tage mine sko af?” spurgte hun med et varmt smil og hentydede til hendes sorte støvletter med en masse snøre for det ville bestemt tage noget tid. Det var trods alt ikke et par af dem hvor der var en lynlås i siden for det skulle være nemmere og hun ville helt igennem lade Lucas bestemme da det var hans gulv der skulle rammes af stiletterne på hendes hæle. Igen en ting som langt de fleste mænd synes var ganske frækt til en som hende. Hun nikkede ganske let til om hun ville have kaffe.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Ons nov 29, 2017 7:42 am

Lucas havde det stramt med at hans søn var begyndte at date Seths lillesøster, men han følte heller ikke at han havde noget at skulle have sagt i den sag, da han trods alt aldrig været der som far for Dorran, men mere som en storebror. Han følte ikke han havde nogen former for rettigheder over for nogen som helst af sine børn, selv ikke Penelope som kun var nogle måneder, men eftersom han ikke så Isadora mere, så så han helt automatisk heller ikke Penelope eller Alison mere.
Han nikkede lidt, "Ja, det tror jeg også. Jeg ved ikke hvor Dorran eller Amaya er," sagde han roligt og trak lidt på den ene skulder. Det var ikke hans opgave, at holde øje med nogen af dem, de havde hver deres nøgle til huset og kunne komme og gå som det passede dem, så længe de indfandt sig med, at det altså var Lucas' hjem og han havde kvindebesøg når det passede ham.
Han vendte roligt blikket mod hende, "Det styrer du helt selv," svarede han og sendte et smil retur, selvfølgelig ville han gerne have hans hjem så pænt ud, men om hun beholdt sine sko på eller ej, det var han ret ligeglad med. Han gik mod køkkenet og satte kaffe over, fandt et par kopper frem og en kande til at hælde kaffen op på, når den blev færdig. "Bruger du noget i kaffen?" spurgte han og vendte blikket imod hende og lod de blå øjne hvile lidt på hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Ons nov 29, 2017 7:42 am

Bia kunne godt forstå hvis Lucas havde svært ved det, men han havde måske bare heller ikke noget at sige når han selv gik og lagde an på Dorrans veninde oveni at han altid kun havde leget storebror til Dorran. Nok var Bia og Dorran ikke tætte på nogen måde, men de havde hængt ud i samme kreds af venner da de trods alt var næsten samme alder. Der var godt nok et års i forskel, men det ændrede ikke på at kredsen var den samme. ”Jeg beklager mig ikke over vi er alene Lucas” sagde hun med et drillende glimt i øjet som på samme tid fik hende til at få et charmerende smil over sine læber. Det var ikke fordi hun var i humør til at støde ind i Dorran igen og være vidne til hvis de skulle skændes igen. Hun ville langt hellere bruge sin tid med Lucas alene og bed sig ganske let uskyldigt i læben bare for at drille ham. Hun nikkede ganske let og lod sine sko blive hvor de var. Hun havde brug for de cm når hun var nær en mand. Hun ville ikke være alt for lav og det vidste hun godt hun var i forvejen da hun trods alt var kvinde og en ganske gennemsnitlig lav en af slagsen uden det var helt ekstremt. Omkring de 165 cm var dog det eneste hun kunne kæmme sig af med. Hun nikkede ganske let. ”Mælk og sukker” sagde hun med et smil over sine læber og stilte sig ind foran ham. Hun lagde sin ene hånd på hans brystkasse og gav ham et blidt kys på munden. Hun kunne virkelig ikke andet end være glad for ham og hun skulle jo have noget at bruge tiden på når nu de ventede på kaffen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 11:51 am

Et skævt smil meldte sig på Lucas' læber, "Slet ikke?" spurgte han med en falsk undrende stemme, "Jeg troede ellers godt du kunne li at have publikum på," tilføjede han slesk som han nu kunne være, dog med det drillende glimt i øjnene, som tydeligt fortalte at han blot lavede sjov. Han satte kaffen over, mens hun gjorde op med sig selv om hun ville beholde sine sko på eller ej. For ham var der ikke rigtigt nogen forskel, hunden Love, rendte jo alligevel ind og ud fra haven som det passede hende og hendes klør var mod gulvet når hun gik rundt, selvom der var tæpper på de fleste steder, så det var nok samme surdej, om det var Loves klør eller Biancas stilletter.
Et yderst tilfredst smil meldte sig på hans læber, da hun stillede sig ind foran ham, og han mærkede hendes hånd mod sin brystkasse. Han lagde sine hænder mod hendes hofter og gengældte hendes kys, dog en smule mere krævende end det blide hun havde tildelt hans læber. Han trak hende en smule tættere ind til sig og lod sine hænder glide op af ryggen på hende. For pokker hun var ikke nem at holde fingrene fra og slet ikke når hun selv lagde op. Det var nok en af de bedste ting ved Bia, hun vidste præcis hvordan en fyr som Lucas ville have tingene. Han slap kysset efter lidt og åbnede de grøn-blå øjne og så ned på hende. Hans hjerte bankede underligt hurtigt, som han førte den ene hånd op til hendes hår for at fjerne en af de blonde totter som var i vejen for hendes smukke ansigt. "Damn girl.." sagde han stille og smilede til hende før han kyssede hendes læber igen. Hun smagte så dejligt og han kunne nærmest ikke få nok.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 11:52 am

Hun rystede på hovedet med et grin da hun godt vidste han bare pjattede. ”Ja og da især Dorran sådan som I var op at skændes sidst” sagde hun med et drillende glimt i øjet blot for at understrege overfor Lucas at han stadig gik og datede kvinder på sin søns egen alder. Eller i hvert fald deromkring. Hvilket man så kunne betegne som godt scoret i Lucas’ alder. Hun mærkede kort tid efter hans hænder mod sine hofter og smilede for sig selv i deres kys. Hun kunne virkelig ikke få nok af hans kys. Lucas var helt igennem dejlig og selvom han godt selv vidste det mente hun nu alligevel at han gerne måtte få det af vide nogle gange selvom hans selvtillid bare fik sådan et nyk opad som om det kunne blive værre end det allerede var. Hun lod sig trække ind mod ham og kom da også med en svag selvtilfreds lyd over han havde gjort det. Hun stoppede ham da heller ikke da hans hænder fandt vejen til hendes ryg. ”Damn hva Lucas?” spurgte hun med et kærligt smil over sine læber som han flyttede på hendes blonde tot hår for han bedre kunne se på hende. Hun var da heller ikke længe om at gengælde hans kys og var lige nu ret så ligeglad med kaffen som ikke længe efter slog fra og dermed fik hende til at stoppe kysset. ”Jeg tror der er noget som ønsker din opmærksomhed charmy” sagde hun med et let drillende glimt i hendes øje. Bia kunne virkelig godt mærke følelserne for ham var kommet igen med storm af at gå på date med ham på det seneste og hun ville ikke sige det til ham medmindre han faktisk selv lagde det på bordet. Mest af alt fordi hun ikke ville brænde sig hvad følelser og Lucas angik en gang til.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 8:39 am

"Jamen det var da altid noget. Jeg vil helst ikke være skyld i at I skændes" sagde hun stille og bed sig en anelse i læben da hun havde haft det lidt dårligt over det. Også selvom hun godt var klar over der sikkert var mere i det end blot det. For Bianca var alder jo også bare et tal. Bia var dog ikke så gammel så hun havde kun været sammen med mænd som var ældre end hende selv og så en enkelt på sin egen alder. For det meste var hun faktisk nærmest ganske sikker på at fyre på hendes egen alder ikke kunne håndtere hvem hun var som person. Bia var ligeglad med Lucas' fortid. Bare fordi man gentagende gange havde været utro behøvede man jo ikke stadig at være 'that guy'. Lucas blev trods alt ældre hver dage og man kunne aldrig vide om det rent faktisk ville ændre sig. Bia var jo sådan set heller ikke verdens bedste kæreste. Også selvom Célésten havde forsøgt at gøre hende til en, men hun var bare stadig ung og der var stadig mange ting hun skulle have pinslet ud og nogle gange mere end man gad høre på. Alt efter hvem man var selvfølgelig.
"Du smigrer McSeeley" sagde hun med et ganske let glimt i øjet da hun godt delvist vidste det ikke var noget som han bare slyngede det ud og på samme tid ville hun gerne være sikker på det var sådan tingene hæng sammen. "Du siger noget Lucas, men heller Dorran end en af dine 100 andre børn" sagde hun med en ganske drillende stemme. Hun nikkede ganske let og sætte sig på sofaen. Hun selv satte tingene på bordet og lænede sig ind over Lucas for at kysse ham ganske blidt og ganske kort. Så kort han nærmest ikke kunne nå at gengælde det. "Og hvad tror du egentlig Dorran siger til du bliver ved med kun at date mig?" spurgte hun en anelse drillende mens hun stadig havde sit hoved så tæt på ham at hendes næse næsten kunne ramme hans og bed sig selv ganske let i læben. Hun vidste godt hun ikke var spor fair og slet ikke når hun lagde sin ene hånd på hans brystkasse på samme tid, men i kærlighed og krig gjaldt alle knep.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1008
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum