So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

Go down

So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Kaya on Tors okt 19, 2017 12:55 am

Bianca Maddie Lavoie
Hjemme hos Lucas.
Oktober 2054 - Omkring klokken 20.
Outfit


Lucas havde haft en virkelig hyggelig eftermiddag og nu aften med Bianca. Stik modsat af, hvad langt de fleste troede, så kunne han faktisk godt være ret romantisk, han var det bare ikke så tit med mindre han vidste, at der ville være i det for ham også i sidste ende. Han havde derfor været startet med, at invitere hende i biografen og derefter ud og spise.
Han havde derefter spurgt hende om hun ikke ville med ham hjem. Ikke og sove, men bare til en kop kaffe. Han ville ikke have nogen ind i sit soveværelse, så længe han havde det som han havde indeni pt, da han både havde sovepiller og diverse alkoholiske flasker stående derinde, og han ville ikke have nogen opdagede det, for det ville betyde de ville begynde at stille spørgsmålstegn ved det og det kunne han slet ikke overskue. Selvfølgelig håbede han på mere end bare en kop kaffe, det indrømmede han gerne, men et sted regnede han også med at hun godt vidste det, nu kendte hun ham trods alt på det punkt efterhånden. Han låste roligt døren op og blev mødt af Love som stod og logrede med halen ved synet af sin ejer. "Er du hjemme Dorran?" kaldte han og lyttede lidt efter om der kom noget svar, men antog hans søn var ude og nyde livet efter at have været blevet færdig på Hogwarts i sommers. Eller sammen med hendes York tøsen. Han havde kun mødt Kimberly én gang, men det var også mere end rigeligt. Han brød sig ikke om hende, udelukket fordi hun var lillesøster til Seth og hvor han dog inderligt håbede på, at Dorran ville knuse hendes hjerte, før hun fik chancen for at gøre det mod ham.
Da der intet svar kom, vendte han blikket mod Bianca med et skævt smil på læberne, "Jeg tror, vi er alene," sagde han roligt og tog sine sko og sin jakke af, før han gik hen og lukkede havedøren op, så Love kunne løbe ud og tisse, da hun trods alt havde været alene hjemme i nogle timer efterhånden. "Såh.. Kaffe?" spurgte han og tog imod hendes jakke, for at hænge den på en knage for hende. Han kunne sagtens behandle en kvinde ordenligt, især før sex, det var nok nærmere efter den del, at sovsen kiksede lidt for ham.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn okt 29, 2017 6:11 am

Dress to depress

Bia selv havde også nydt dagen. Hun elskede at bruge tiden med ham og følte lidt at hendes gamle følelser for ham var begyndt at blusse op på ny uden det var ligeså vildt som sidst. Hun vidste også godt det var helt utrolig koldt med en lille kjole af blonder når de var i oktober måned, men ligesom Lucas godt kunne være romantisk når det havde en vis belønning ofte i den anden ende så kunne hun godt li at se godt ud uanset om det ville få hende til at fryse eller ej. Hun var den type pige der mente man måtte lide for skønheden og det var da også den eneste grund til hun havde en kæmpe pelsjakke på. For at få bare en smule varme ind i sin krop da hun heller ikke lige fremme havde en trøje på og det eneste makeup hun bær var en mørk rød læbestift der fik hendes lyse hud til mere eller mindre at ligne porcelæn hvilket gjorde hun så sårbar ud på en måde som de fleste mand, heriblandt Lucas var ganske glad for. ”Jeg tror sørme vi er alene” sagde hun med et varmt og bredt smil over sine læber som hun tog sin pels af for at hænge det ude i hans gang efter hun havde sat sin taske. Bia var nu glad for at Dorran havde fået en kæreste. Hun kunne ikke forstå hvorfor de skulle have den slags stridigheder Lucas og Seth og måtte erkende hun faktisk synes det var enormt fjollet, men man kunne ikke ændre på mænd og derfor holdte hun sin mund i den sag. ”Skal jeg også tage mine sko af?” spurgte hun med et varmt smil og hentydede til hendes sorte støvletter med en masse snøre for det ville bestemt tage noget tid. Det var trods alt ikke et par af dem hvor der var en lynlås i siden for det skulle være nemmere og hun ville helt igennem lade Lucas bestemme da det var hans gulv der skulle rammes af stiletterne på hendes hæle. Igen en ting som langt de fleste mænd synes var ganske frækt til en som hende. Hun nikkede ganske let til om hun ville have kaffe.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Ons nov 29, 2017 7:42 am

Lucas havde det stramt med at hans søn var begyndte at date Seths lillesøster, men han følte heller ikke at han havde noget at skulle have sagt i den sag, da han trods alt aldrig været der som far for Dorran, men mere som en storebror. Han følte ikke han havde nogen former for rettigheder over for nogen som helst af sine børn, selv ikke Penelope som kun var nogle måneder, men eftersom han ikke så Isadora mere, så så han helt automatisk heller ikke Penelope eller Alison mere.
Han nikkede lidt, "Ja, det tror jeg også. Jeg ved ikke hvor Dorran eller Amaya er," sagde han roligt og trak lidt på den ene skulder. Det var ikke hans opgave, at holde øje med nogen af dem, de havde hver deres nøgle til huset og kunne komme og gå som det passede dem, så længe de indfandt sig med, at det altså var Lucas' hjem og han havde kvindebesøg når det passede ham.
Han vendte roligt blikket mod hende, "Det styrer du helt selv," svarede han og sendte et smil retur, selvfølgelig ville han gerne have hans hjem så pænt ud, men om hun beholdt sine sko på eller ej, det var han ret ligeglad med. Han gik mod køkkenet og satte kaffe over, fandt et par kopper frem og en kande til at hælde kaffen op på, når den blev færdig. "Bruger du noget i kaffen?" spurgte han og vendte blikket imod hende og lod de blå øjne hvile lidt på hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Ons nov 29, 2017 7:42 am

Bia kunne godt forstå hvis Lucas havde svært ved det, men han havde måske bare heller ikke noget at sige når han selv gik og lagde an på Dorrans veninde oveni at han altid kun havde leget storebror til Dorran. Nok var Bia og Dorran ikke tætte på nogen måde, men de havde hængt ud i samme kreds af venner da de trods alt var næsten samme alder. Der var godt nok et års i forskel, men det ændrede ikke på at kredsen var den samme. ”Jeg beklager mig ikke over vi er alene Lucas” sagde hun med et drillende glimt i øjet som på samme tid fik hende til at få et charmerende smil over sine læber. Det var ikke fordi hun var i humør til at støde ind i Dorran igen og være vidne til hvis de skulle skændes igen. Hun ville langt hellere bruge sin tid med Lucas alene og bed sig ganske let uskyldigt i læben bare for at drille ham. Hun nikkede ganske let og lod sine sko blive hvor de var. Hun havde brug for de cm når hun var nær en mand. Hun ville ikke være alt for lav og det vidste hun godt hun var i forvejen da hun trods alt var kvinde og en ganske gennemsnitlig lav en af slagsen uden det var helt ekstremt. Omkring de 165 cm var dog det eneste hun kunne kæmme sig af med. Hun nikkede ganske let. ”Mælk og sukker” sagde hun med et smil over sine læber og stilte sig ind foran ham. Hun lagde sin ene hånd på hans brystkasse og gav ham et blidt kys på munden. Hun kunne virkelig ikke andet end være glad for ham og hun skulle jo have noget at bruge tiden på når nu de ventede på kaffen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 11:51 am

Et skævt smil meldte sig på Lucas' læber, "Slet ikke?" spurgte han med en falsk undrende stemme, "Jeg troede ellers godt du kunne li at have publikum på," tilføjede han slesk som han nu kunne være, dog med det drillende glimt i øjnene, som tydeligt fortalte at han blot lavede sjov. Han satte kaffen over, mens hun gjorde op med sig selv om hun ville beholde sine sko på eller ej. For ham var der ikke rigtigt nogen forskel, hunden Love, rendte jo alligevel ind og ud fra haven som det passede hende og hendes klør var mod gulvet når hun gik rundt, selvom der var tæpper på de fleste steder, så det var nok samme surdej, om det var Loves klør eller Biancas stilletter.
Et yderst tilfredst smil meldte sig på hans læber, da hun stillede sig ind foran ham, og han mærkede hendes hånd mod sin brystkasse. Han lagde sine hænder mod hendes hofter og gengældte hendes kys, dog en smule mere krævende end det blide hun havde tildelt hans læber. Han trak hende en smule tættere ind til sig og lod sine hænder glide op af ryggen på hende. For pokker hun var ikke nem at holde fingrene fra og slet ikke når hun selv lagde op. Det var nok en af de bedste ting ved Bia, hun vidste præcis hvordan en fyr som Lucas ville have tingene. Han slap kysset efter lidt og åbnede de grøn-blå øjne og så ned på hende. Hans hjerte bankede underligt hurtigt, som han førte den ene hånd op til hendes hår for at fjerne en af de blonde totter som var i vejen for hendes smukke ansigt. "Damn girl.." sagde han stille og smilede til hende før han kyssede hendes læber igen. Hun smagte så dejligt og han kunne nærmest ikke få nok.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 11:52 am

Hun rystede på hovedet med et grin da hun godt vidste han bare pjattede. ”Ja og da især Dorran sådan som I var op at skændes sidst” sagde hun med et drillende glimt i øjet blot for at understrege overfor Lucas at han stadig gik og datede kvinder på sin søns egen alder. Eller i hvert fald deromkring. Hvilket man så kunne betegne som godt scoret i Lucas’ alder. Hun mærkede kort tid efter hans hænder mod sine hofter og smilede for sig selv i deres kys. Hun kunne virkelig ikke få nok af hans kys. Lucas var helt igennem dejlig og selvom han godt selv vidste det mente hun nu alligevel at han gerne måtte få det af vide nogle gange selvom hans selvtillid bare fik sådan et nyk opad som om det kunne blive værre end det allerede var. Hun lod sig trække ind mod ham og kom da også med en svag selvtilfreds lyd over han havde gjort det. Hun stoppede ham da heller ikke da hans hænder fandt vejen til hendes ryg. ”Damn hva Lucas?” spurgte hun med et kærligt smil over sine læber som han flyttede på hendes blonde tot hår for han bedre kunne se på hende. Hun var da heller ikke længe om at gengælde hans kys og var lige nu ret så ligeglad med kaffen som ikke længe efter slog fra og dermed fik hende til at stoppe kysset. ”Jeg tror der er noget som ønsker din opmærksomhed charmy” sagde hun med et let drillende glimt i hendes øje. Bia kunne virkelig godt mærke følelserne for ham var kommet igen med storm af at gå på date med ham på det seneste og hun ville ikke sige det til ham medmindre han faktisk selv lagde det på bordet. Mest af alt fordi hun ikke ville brænde sig hvad følelser og Lucas angik en gang til.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Tors feb 01, 2018 8:39 am

"Jamen det var da altid noget. Jeg vil helst ikke være skyld i at I skændes" sagde hun stille og bed sig en anelse i læben da hun havde haft det lidt dårligt over det. Også selvom hun godt var klar over der sikkert var mere i det end blot det. For Bianca var alder jo også bare et tal. Bia var dog ikke så gammel så hun havde kun været sammen med mænd som var ældre end hende selv og så en enkelt på sin egen alder. For det meste var hun faktisk nærmest ganske sikker på at fyre på hendes egen alder ikke kunne håndtere hvem hun var som person. Bia var ligeglad med Lucas' fortid. Bare fordi man gentagende gange havde været utro behøvede man jo ikke stadig at være 'that guy'. Lucas blev trods alt ældre hver dage og man kunne aldrig vide om det rent faktisk ville ændre sig. Bia var jo sådan set heller ikke verdens bedste kæreste. Også selvom Célésten havde forsøgt at gøre hende til en, men hun var bare stadig ung og der var stadig mange ting hun skulle have pinslet ud og nogle gange mere end man gad høre på. Alt efter hvem man var selvfølgelig.
"Du smigrer McSeeley" sagde hun med et ganske let glimt i øjet da hun godt delvist vidste det ikke var noget som han bare slyngede det ud og på samme tid ville hun gerne være sikker på det var sådan tingene hæng sammen. "Du siger noget Lucas, men heller Dorran end en af dine 100 andre børn" sagde hun med en ganske drillende stemme. Hun nikkede ganske let og sætte sig på sofaen. Hun selv satte tingene på bordet og lænede sig ind over Lucas for at kysse ham ganske blidt og ganske kort. Så kort han nærmest ikke kunne nå at gengælde det. "Og hvad tror du egentlig Dorran siger til du bliver ved med kun at date mig?" spurgte hun en anelse drillende mens hun stadig havde sit hoved så tæt på ham at hendes næse næsten kunne ramme hans og bed sig selv ganske let i læben. Hun vidste godt hun ikke var spor fair og slet ikke når hun lagde sin ene hånd på hans brystkasse på samme tid, men i kærlighed og krig gjaldt alle knep.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 3:56 am

Lucas rystede ganske let på hovedet, "Det er du heller ikke, bare rolig," svarede han og sendte hende et let smil. Havde han før sin første gang sammen med Bianca vidst, at hun var venner med Dorran, havde Lucas aldrig rørt hende. Godt nok havde han været i seng med Isadora flere gange i mens hun havde været forlovet med Joey, men det var noget andet. for det første, Joey var hans bror, Dorran var hans søn. For det andet, så var Isadora en del ældre end Bianca og havde derfor også mere indsigt i, hvad de lavede. For det tredje, så var så vidst Lucas havde forstået i hver fald, Bianca og Dorran ikke andet end venner.
"Det virker, frk. Lavoie," svarede han og blinkede lidt drillende til hende. Det kunne godt være han smigerede hende ved at sige sådanne nogle ting, men det gav jo pote i sidste ende, så hvorfor stoppe? Det havde det i hvert fald gjort indtil videre. Han kunne dog ikke lade vær med, at rynke let på panden, "100 lige frem? Hvor mange børn tror du jeg har?" spurgte han overrasket, det var først inde for det sidste år, at han havde indrømmet overfor Dorran at han var hans far. Ailison og Penelope, kendte de fleste til, men han havde stort set ikke fortalt nogen om hverken Hye, Olivia eller Frej, så hvordan hun kunne få det til 100, var han virkelig en gåde. Godt nok vidste han godt, at Dorran var en af de få som vidste, hvem Lucas' børn var, men han regnede da også med at han kunne stole på Dorran nok til, at han ikke ville fortælle det til nogen. Det var egentlig ikke fordi Lucas var flov over at have så mange børn, men han holdt det for sig selv, for at skåne børnene fra en far som ham.
Han mærkede kysset mod sine læber, men nåede dårligt at gengælde det, før hun havde flyttet sine læber igen fra hans. Han sukkede lidt ved hendes spørgsmål og så ind i hendes blå øjne. Han åbnede munden for, at svare hende, men mærkede så hendes hånd mod sin brystkasse. Han førte en hånd om i nakken på hende og nussede hende ganske blidt, med et let smil på læberne, "Jeg tror, at han vil være taknemlig for at jeg ikke såre hans veninde," svarede han og så på hende med et blik som både var undskyldende og længselsfuldt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn feb 25, 2018 3:56 am

"Godt. Jeg vil ikke komme ind i mellem jer" sagde hun med et varmt smil over sine læber. Bia havde så heller ikke været særlig gammel første gang hun havde været sammen med Lucas. Det ændrede dog ikke på at hun godt havde vidst hvad det var og ikke var. Det havde hun trods alt nærmest blevet opdraget til siden hun var 12 år af Célésten. Hun var så ikke andet end venner med Dorran og havde aldrig været det. Og ikke engang særlig tætte venner heller så på det punkt så hun intet problem i det. Dorran havde kun synes det var et problem fordi han igen følte sig svigtet af sin far. Det var i hvert fald det som han havde sagt til Bia.
"Også kun fordi det er dig som det kommer fra" blinkede hun ganske let til ham selvom det var sandt. Det var jo fordi det var det var Lucas og når han sagde det på den der måde så virkede det bare altid på hende. "Overdrivelse fremmer forståelsen handsome" sagde hun med et drillende glimt i øjet da hun godt var klar over at han ikke havde 100, men han havde bestemt en hel del. Desuden havde Dorran ikke fortalt hende hvor mange børn Lucas havde. "Jeg må jo skyde på et eller andet når jeg ikke ved hvor mange du har" sagde hun med en mild latter og prikkede ham ganske drillende på næsen. Bia havde intet problem med at Lucas havde børn. Hun var bare sikker på en player som ham måtte have en del han ikke havde kontakt til. Kondommer kunne trods alt springe og det kunne aldrig være hans skyld. Og når han var så meget ældre end hende kunne hun ikke se hvorfor hun skulle have et problem med at han havde børn. Det var ligesom bare en del af pakken. Hun mærkede hans hånd i sin nakke og vidste godt hun slet ikke var fair lige nu. Hun knappede den ene pynteknap op hans t-shirt. "Og hvor synes du selv det føre hen handsome?" spurgte hun med et glimt i øjet og vidste godt hun lige nu legede let med ilden fordi hun tydeligt lagde op til sex samtidig med hun ville have en mere alvorlig snak. Hun kunne jo godt læse hans øjne og vidste hun ikke var spor retfærdig.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn mar 25, 2018 2:40 am

Lucas rystede lidt på hovedet, "Det gør du heller ikke, smukke," forsikrede han Bianca. Hun var virkelig en skøn kvinde og han fortrød ikke et eneste sekund at han havde været sammen med hende dengang, eller nu for den sags skyld. Men okay, der skulle også utroligt meget til, før han fortrød at være sammen med en kvinde, hvilket egentlig nok ved nærmere eftertanker endnu ikke var sket for ham. Jo måske Dacoda, men dengang havde han jo heller ikke vidst, at hun havde været så sindssyg.
Et drenget smil meldte sig på Lucas' læber, "Well, jeg er også virkelig dejlig," svarede han og blinkede til hende med et kækt smil på læberne. Han elskede når det ikke kun var kvinden der havde den form for magt over ham, men han også havde en form for magt over hende. "True," svarede han og trak lidt på skulderen, det var ikke fordi det var en større hemmelighed hvor mange børn han havde, det var mest for at beskytte børnene mod en far som ham, at han ikke fortalte hvem som helst, hvor mange eller hvem der var hans børn. Han mærkede prikket på sin næse og tog blidt fat i hendes finger, for at trække hende tættere på sig. Han slap hendes finger igen og lod sin hånd forsvinde ind i hendes smukke blonde hår, "Vil du vide, hvor mange børn jeg har?" spurgte han stille mod hendes læber og kyssede blidt hendes bløde læber.
Et skævt smil meldte sig på hans læber, da hun knappede hans ene knap op, "Lige nu synes jeg det føre til sex, men i det store hele? Bianca, dearie, Dorran kapper bollerne af mig, hvis jeg såre dig og jeg stoler ikke på mig selv, men hold nu kæft, hvor jeg ville ønske jeg gjorde," sagde han lavmeldt, hvilket nok var det tætteste på en indrømmelse af hans følelser for hende, hun ville høre fra ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Søn mar 25, 2018 2:54 am

"Nu det er noget vi er inde på Lucas" sagde hun med et glimt i øjet og nikkede ganske let for sig selv da hun trods alt mente det samme. Bia selv havde været van til at være blevet nærmest opdraget til ikke alene at være den perfekte kvinde der mere eller mindre adlød fyrer, men også være god i sengen. Det var alt den tid med Célésten der havde lært hende en masse og alligevel vidste hun godt hvordan hun skulle fortrylle en fyr. Hun lod ham tage fat i hendes finger og lod sig hive tæt på ham. Hun nikkede ganske let til om hun ville vide hvor mange børn han havde og gengældte hans blide kys. Lucas var virkelig en mand der kunne fortrylle hende. Det ville hun ikke ligge skjul på.
"Så stol på dig selv silly og lad os prøve af?" foreslog hun med et varmt smil over sine læber og kyssede ham ganske blidt på munden. Hun havde godt forstået hvor han ville hen med det. En del af hende var ligeså skadet som Lucas. Bare på en anden måde. Hun havde kun været 12 år første gang hun var blevet forført af en i sin egen familie selvom hun var sikker på at Célésten ville give hende skylden. Hun havde jo bare kunne lade være med at have sådan en løs nederdel på og fået den til at vise hendes trusser når hun snurrede rundt om sig selv. Hun vidste også godt hvor Lucas ville hen med sine ord. Hun brød kysset igen og sendte ham et varmt smil. "Jeg vil gerne være din kæreste Handsome McSeeley" hviskede hun blidt og nussede ham ganske blidt på brystkassen og hoppede let op i hans favn for at slå sine ben rundt om ham for at kysse ham ned af halsen i mens. Hun havde bestemt ikke tænkt sig at være fair. Hun havde tænkt sig at gøre alt for at hun ville være den pige som han faktisk kunne holde på.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 12:49 am

Lucas smilede let, da Bianca gav ham ret. Han elskede at få ret, men hvem gjorde ikke det? Hun var virkelig en dejlig ung kvinde, men han var bange for at ødelægge hende, han følte han ødelagde alt og alle han kom i nærheden af, uanset om hans intentioner var rene eller ej. Hun havde bare et eller andet uskyldigt over sig, som han havde svært ved ikke at finde utroligt tiltrækkende og han var ret sikker på, at hun var fuldt bevidst om det. Som hun nikkede til, at hun gerne ville vide, hvor mange børn han havde, trak han vejret dybt ind, "Seks, som jeg kender til, i hvert fald," svarede han ærligt, dog uden at nævne navne eller aldre på sine børn. De fleste kendte til Allison og Penelope, han vidste ikke hvor mange Dorran havde fortalt sandheden til, men det gjorde ham ikke noget, at folk vidste Dorran også var hans søn, for nu vidste Dorran det jo også selv. Det var mest Frej, Olivia og Hye som han ville beskytte, fra en far som ham, men det lå nok også primært i hans fortid med Dacoda.
Han gengældte hendes blide kys og lod en hånd forsvinde ind i hendes blonde, bløde hår, "Hvad hvis jeg såre dig?" spurgte han lavmeldt, det var ikke fordi han var bange for Dorran, men han ville ikke fucke mere op i deres forhold end han allerede følte han havde gjort. Et smil meldte sig på hans læber, "Er du sikker, beauty? Jeg har ikke ligefrem et ry for, at behandle mine damer med den respekt I fortjener," svarede han og førte en hånd igennem sit korte hår, før han mærkede hendes hånd mod sin brystkasse i den nussende bevægelse, hvilket fik et smil frem på hans læber og greb hende, da hun hoppe op til ham og blottede sin hals for hende. Hun var på ingen måder fair lige nu. Han bar hende roligt hen til sofaen, hvorpå han smed hende en smule bestemt, før han lagde sig indover hende, fangede hendes læber i et dybt og krævende kys, som han lod sin ene hånd glide op til hendes ene bryst som han masserede ganske blidt, mens han brugte sin anden hånd til, at holde sin vægt oppe, så han ikke ville ende med at mase hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Tors maj 03, 2018 1:09 am

Bia vidste godt hun stadig havde en stor del af sin uskyld over sig. Hun både elskede og hadede det. Hun elskede at man kunne se hvor uskyld hun var for hun var virkelig ikke typen der sårede andre med fuldt overlæg, men omvendt så hadede hun det fordi hun synes det fik hende til at se meget ung ud. Hun ville allerhelst se så voksen ud som mulig og det var ikke altid lige nemt når man havde en del uskyld over sit ansigtet. Det var så nok også meget fordi hun faktisk havde et baby face på den gode måde og de blonde lokker gjorde det bestemt bare heller ikke bedre på det punkt. "Kun 6? Det må jeg sige. Det er en helt del mindre end jeg faktisk havde troet" sagde hun med et varmt smil over sine læber da hun jo godt kunne forstå at en mand som ham havde mange børn og da især med den natur Lucas havde sig i at være lidt af en player. Det var også derfor det bestemt ikke undrede hende hvis han havde flere han bare ikke kendte til. Bia kendte godt My og Young som havde adopteret Hya, men hun vidste ikke at det ikke var deres egen. Bia var trods alt ikke ligeså tæt med My som Nora var det. Bia derimod var tæt med Charles og Marcs lillesøster Chaney i stedet for. Hun kendte derfor kun My fra skolen af og vidste hun var blevet mor. Hun mærkede hans hånd igennem sit hår og sendte ham et varmt smil. "Hvem siger jeg ikke såre dig først Lucas?" spurgte hun stille og kyssede ham ganske blidt på kinden. Det var trods alt heller ikke fordi Bia havde haft det store held med kærester. Hun havde kun haft en fyr hun havde været tæt på at være kærester med og end ikke han havde ville have hende.

Hun nikkede ganske let til om hun var sikker. "Ja Lucas jeg er helt sikker. Ellers sagde jeg det ikke og bare fordi du har den form for fortid behøver det ikke være en som bliver ved" sagde hun stille og lod sig løfte op og bære ind mod stuen. Hun bed sig let i læben som hun ramte sofaen og vidste godt hun ikke var fair, men bare fordi Lucas havde en fortid af at være en player var det ikke sikkert han blev ved med at være det ud i en evighed. Hun gengældte hans kys og havde slet ikke tænkt sig at stoppe ham lige nu. Bia var så også en kvinde der elskede når mænd tog styringen. Ikke at hun ikke kunne give lidt modstand for det kunne hun sagtens, men i bund og grund elskede hun faktisk bare når mænd var, ifølge hende, rigtige mænd og tog styringen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 1:17 am

Lucas grinte let, "Seriøst, hvor mange troede du?" spurgte han oprigtigt nysgerrig omkring, hvad hun troede om ham på det punkt. Han var ikke verdens bedste far, det vidste han udmærket godt og det ville han heller aldrig blive. Han havde aldrig bedt om at blive far, de kvinder han havde været sammen med og som var blevet gravide, havde taget beslutning for ham og han havde ikke haft noget at skulle have sagt. Det var ulempen ved at være fyren. Han håbede bare at hans børn havde det godt, uanset hvor de end var henne i verden. Han var i hvert fald sikker på, at de havde det bedre hvorend de var, end de ville have haft hos ham. "Det er du alt for sød til, du ville aldrig kunne knuse mit følsomme hjerte," svarede han en smule kækt tilbage og smilede da hun kyssede hans kind og blinkede til hende.
Han smilede lidt og kløede sig lidt i nakken, "Det er det eneste jeg kender til, Bia," indrømmede han, "Hvis jeg ikke skal ende med, at være dig utro, så skal du virkelig holde mig i kort snor, for du har ikke set mine værste sider," sagde han ærligt og han vidste, at han skulle have en pige som kunne sætte ham på plads, når han lukkede af for dem og ikke svarede deres opkald eller sms'er fordi han havde travlt med at flirte med random tøser i byen, eller allerede lå i deres seng.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 1:27 am

"Vel end 10 stykker eller måske 15. Der er sikkert en masse du ikke kender til med dit dameforbrug handsome" sagde hun med et varmt smil over sine læber og var tydeligvis ligeglad med det faktum at Lucas sikkert havde en hel hær derude i verden som han ikke kendte til. "Du har ik engang til et helt quiddtich hold" sagde hun med en mild latter da det trods alt krævede 7 så han manglede faktisk en for det skulle lykkes. Bia vidste godt at det helt sikkert var kvinderne der havde taget beslutningen og havde det været hende selv havde der godt nok heller ik været nogen fyr som skulle bestemme over hendes krop. Hvis hun ville beholde barnet så havde hun gjort det. At hun så næppe ville beholde et barn hvis det var et forhold hun lige var kommet ud af var så noget andet. Det var dog mest en teori og intet hun kunne vide med sikkerhed. "Man skal aldrig sige aldrig Lucas" sagde hun med et let glimt i øjet og blinkede let til ham. Det var trods alt rigtigt. Det kunne sagtens være hende som fik nok af han savlede over andre eller hun hele tiden skulle være over ham og derfor gik fra ham. "Og?" spurgte hun med et ganske let ryst på hovedet. Hun selv havde aldrig rigtig haft en kæreste før så den del var også nyt for hende. Hvilket helt sikkert også ville være med til at gøre hun havde virkelig høje krav til ham. "Oh trust me Lucas. Du vil ikke træde mig over fødderne" sagde hun en anelse bestemt og nikkede ganske let inden hun lod sine fingre glide over hans brystkasse. Bia havde trods alt siden hun var blot 12 år nærmest oplært af Célésten i hvordan en kvinde skulle være. Ikke kun i sengen, men også for at holde på en mand så det var hun skam ganske forberedt på. Hun stilte sig på tæer for at nå hans læber og kyssede ham ganske blidt, men samtidig fyldt med passion.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 2:51 am

"Waow, seriøst?" spurgte han overrasket over, at hun havde troet det var så mange børn han havde, nærmest mere end dobbelt så mange som realiteten var, men hun havde nok en god pointe i hendes næste ord, "True, men de er også bedre tjent uden mig i deres liv," sagde han med sikkerhed i stemmen, da han på ingen måder mente han var værdig nok til at være far for nogen. Han var jo stadig kun ved at vænne sig til, at Dorran var begyndt at kalde ham far. Han grinte let, "Nej, der har jeg ikke. Jeg er ikke engang sikker på, at de alle sammen ved jeg er deres sæddoner," sagde han og trak lidt på den ene skulder. Han følte sig ærligt talt mere som en sæddoner end en far for de børn han havde været med til at sætte i verden, men det ville ikke komme bag på ham, hvis der en dag stod flere børn eller unge mennesker og bankede på hans dør og sagde 'min mor siger du er min far', for chancen var sikkert real nok.
Han smilede lidt, "Nej, det skal man vel ikke," svarede han og førte en hånd op til hendes blonde hår og lod sine fingre glide igennem det til han nåede hendes nakke, for at trække hende ind i et kys. "Og jeg vil ikke såre dig," svarede han med sine læber tæt mod hendes, så han nærmest stadig kunne smage hende.
Han smilede lidt for sig selv, og fulgte hendes hånd med sit blik, "Så det vil jeg ikke?" spurgte han med et kækt smil og vendte blikket tilbage på hende. Han lod sine hænder glide ned af hendes ryg og om til hendes bagdel, som han klemte fast om, da hun kyssede hans læber, som han selvfølgelig gengældte og trak hende helt indtil sig, mens han lod sin ene hånd forsvinde op under hendes kjole, for pirrende at lade sine fingre glide langs hendes trussekant. "Skal vi ikke bare sige, at vi er kærester, men uanset hvad fremtiden vil os, så skal det på ingen måder gå ud over Dorran?" spurgte han med sine læber få millimeter fra hendes, mens han lod sine fingre vandre videre om foran ved hendes trussekant og ganske blidt lod dem finde vej ind mellem hendes ben, før han flyttede sine læber til hendes hals.

***TIME***

Lucas trak sig en smule forpustet væk fra Bianca efter deres akt, og lagde sig om på ryggen i sengen. "Jeg tror vores kaffe er blevet kold," kommenterede han og vendte et drillende smil mod hende og blinkede til hende. Han lå lidt og fik vejret, før han valgte at kysse hende igen, "Skal jeg køre dig hjem?" spurgte han roligt, da han aldrig havde nogen sovende i sin seng, selv ingen af de kærester han havde haft i sin fortid og det havde han heller ikke planer om, skulle begynde at ske nu. Eller de måtte sådan set gerne sove i hans seng, men så sov han der bare ikke. Han kunne ikke sove ved siden af nogen, på grund af det som var sket i hans barndom og han ville nok heller aldrig komme til det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Admin on Fre maj 18, 2018 3:12 am

"Altså mere som i du nok ikke kendte halvdelen af dem Lucas" sagde hun og prikkede hans næse da hun trods alt ikke mente noget ondt med at hun havde regnet med at han havde flere børn end dem han sagde han havde. Hun var trods alt ligeglad. Det var hans fortid og hun havde tænkt sig at være hans fremtid. Hun rystede ganske let på hovedet af ham. "Dorran er glad for at have dig i sit liv. Han skal bare vende sig til du er hans far og ikke hans bror" sagde hun med et varmt smil da hun var sikker på at Dorran og Lucas nok skulle ende ud med at komme godt ud af det sammen. Desuden snakkede Bia jo også med Seth og hun var også ganske imponeret over at han endnu ikke var blevet far til nogen på samme måde som Lucas. Lucas var måske ikke verdens bedste far, men der var stadig nogen som var værre stillet end man kunne være med en far som Lucas. Og så længe Lucas prøvede så var det da det halve af det. Hun rystede ganske let på hovedet af ham. "Jeg er en Lavoie. Du får en hel familie på nakken hvis du såre mig" hviskede hun ganske let til ham inden hun blinkede let til ham efter hun havde gengældt hans kys. For ikke at snakke om Chaney helt sikkert ville komme efter Lucas med en kniv eller måske endda Chaneys storebrødre som altså var ikke mindre end halvdelen af Faded Exit. Hun rystede ganske let på hovedet til at hun ikke var en man skulle træde over fødderne. Hun lod sig hive indtil ham og sukkede lavt i nydelse da hans hånd forsvandt op under hendes kjole blot for ligesom at sige at hun ikke ville stoppe ham. Og slet ikke i at han fjernede hendes trusser. "Dorran slår dig ihjel hvis du såre mig" hviskede hun blidt inden hun gengældte hans kys. Det var trods alt sandt. Det havde Dorran selv sagt til dem begge mens hun var i lokalet så det var nok nærmere Lucas end hende som skulle træde varsomt.

Time

"Skidt med den" sagde hun med en mild latter og lagde sit hoved på hans brystkasse som han havde lagt sig ved siden af hende. "En kop kaffe og så kan du køre mig hjem" sagde hun med et kærligt smil og flyttede sig for han kunne rejse sig. Hun ville trods alt ikke gå lige efter sex. Det fik det hele til at virke som om han kun var ude efter det og ikke at de var kærester. Bia fik da også sit tøj på, lavede noget nyt kaffe og lod Lucas køre hende hjem bagefter.

//Out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: So I Cross My Heart And I Hope To Die - Lucas - Bianca

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Kaya

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum