Butterflies and Dèjá vu

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Butterflies and Dèjá vu

Indlæg  Admin on Søn okt 15, 2017 4:58 am

Denne tråd er tilegnet Jordan Olive Cavalier
Den foregår i maj 2054

Darcel var på vej mod Jordans fætter, Jeans lejlighed, hvor hun havde boet de sidste mange måneder. Han var iført det sædvanelige jakkesæt, i dagens anledning i blå toner. Klokken var vel ved at være otte om aftenen og det var stadig lyst, som det plejede at være i maj måned måned. Han havde næsten lige fyldt år og fejret sin fødselsdag med alle dem han elskede og nu var han klar til at skulle have en mands tid med Jordan. Han havde en vindate klar til dem hjemme ved sig selv, men han havde insisteret på det skulle være en overraskelse og var derfor også nød til at hente hende. De sidste mange måneder han havde tilbragt med Jordan var fantastiske. Han indrømmede dog samtidig gerne, at han var bange for at blive officiel med hende og bruge ordet 'kæreste' om hende. Det havde han prøvet før, og han havde brændt sig på det så mange gange, at alene tanken om det kunne ske igen ville gøre al for ondt på ham. Søgende for at opleve kærlighed med hende igen og alligevel påpasselig, bankede han på døren til hendes fætters lejlighed. Det var et long shot, for hvem vidste om hun overhovedet var hjemme. Hun var trods alt journalist hvilket bød på varierede arbejdstider, præcis som hans eget gjorde, som professor. Mange tænkte ikke over det, men man lavede jo andet end at undervise og at planlægge. Slutningen af semestret var begyndt, hvilket betød hans arbejdstider var ekstra lang. Darcel følte ikke, at han havde set Jordan i evigheder, selvom det næppe var sandt. De så hinanden minimum en gang om ugen, men ikke altid hver dag. De boede jo også hver for sig, og det var af før overnævnte grund. Han vidste dog i sit hjerte, at han ville tilbringe resten af sit liv med hende. Lige nu skulle hans mod dog også følge med ham, da han stadig så tiden an. Så vidt han vidste, havde hun ikke lavet noget med alle mulige. Nej, end ikke William. Det kunne være tiden snart var. Måske i aften.

Dress to impress


Jordan havde bestemt ikke lavet noget med andre. Hun havde faktisk holdt sit løfte til ham om at holde sig til at bevise overfor Darcel at hun elskede ham fuldt ud og ikke ville have andre. Hun havde faktisk ikke set William siden der hvor hun havde mødt ham sammen med Darcel hvor hun pænt havde taget sig af Darcel i stedet for da det var ham som hun ville være sammen med. Jordan havde som altid pyntet sig op. Ikke fordi hun regnede med at hun skulle andet end faktisk ud for at shoppe eller noget, men det var bare sådan Jordan var. En kvinde der altid gik ganske pænt klædt og lignede en million bare for at tage ud og shoppe iført dyre kjoler, sko og hat fordi hun var en rigtig hattepige og aldrig kunne få nok af hatte. Om så det blot var en lille en så skulle den være der. Hun ville føle sig nøgen uden sine smykker og sine elskede hatte. Hun selv stod foran spejlet og havde lagt læbestift på og var i gang med at tage halskæde på da det ringede på døren. Hun lagde den derfor pænt fra sig inden hun gik ud for at åbne døren. Hun ville heller end gerne være officiel med Darcel for denne her gang ville hun ikke brænde ham af og være ham utro. ”Oh Darcel. Jeg havde ikke forventet dig” sagde hun med et varmt smil over sine lyserøde læber og med sit flydende fransk for når hun var sammen med ham kunne hun ikke lade være med at slå over i sit modersmål. Hun gav ham et kys på hvert kind og igen på den første. ”Jeg vidste ikke vi havde planer i dag” sagde hun stille og bed sig en anelse i læben i den ene side. Jordan havde virkelig styr på det med at gå op i sit tøj, men det var også bare tydeligt at hun på samme tid havde en utrolig dyr smag og hvis Darcel skulle leve op til den ville han nok skulle belære hende om at penge ikke var lykke. ”Jeg mangler kun min halskæde og så er jeg klar til at gå” sagde hun med et smil og henviste til han skulle komme ind og så kunne han altid give hende den på.

Darcel så afventende på døren, som han ventede på at Jordan ville høre ham. Han glædede sig til at se hende. Hans liv gav mere mening, når Jordan var i det. Han kunne leve lykkeligt, selv hvis de to var de eneste på planeten. For det betød, at hun var der og han havde hende for sig selv. Han havde jo længe haft meget stærke følelser for hende, men været påpasselig. Han havde ikke glemt tiden i Frankrig. Han kunne blive helt melankolsk ved tanken, da han aldrig havde haft så ondt i sit liv, som han havde haft den gang. Da hun åbnede døren og han fik øje på hendes smukke ansigt, sendte han et glødende varmt smil. "Nej, jeg kommer også på overraskelsesvisit, ma cherie," svarede han hurtigt til hendes ord ligeledes på fransk, da hun havde slået over i det. For Darcel var det hverdag at bruge både engelsk og fransk hverdag, så han tænkte faktisk ikke rigtigt over, hvad han snakkede hvornår. Han var selvfølgelig også flydende i begge sprog. Han fulgte hendes faire la bise, inden han løftede hendes hage og gav hende et blidt kys på hendes bløde, lyserøde læber. Han smilede til hendes ord. "Det skulle man ellers ikke tro, når du er så smuk i tøjet," kommenterede han kærligt og nikkede til, at hun kun manglede sin halskæde, og gik ind inden han fandt halskæden som han kort betragtede, inden han lagde den om hendes lange slanke hals og lukkede den omme i hendes nakke. "Er du klar?" spurgte han kærligt, inden han kyssede hendes hals en enkelt gang. Han stod trods alt bag hende og kunne dufte hendes parfume blandet med hendes egen søde kropslugt. Det var fristende, det ville han ikke benægte. Et urinstinkt inde i ham, reagerede sikkert også på, at hun havde ægløsning. De var trods alt begge biologiske ur, der bare ventede på at formere deres celler og DNA til en unge.

Admin
Admin

Antal indlæg : 851
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Butterflies and Dèjá vu

Indlæg  Admin on Søn okt 15, 2017 5:04 am

Jordan nærede jo også stærke følelser for Darcel og hun ville ikke have nogen anden mand. Hun havde forsøgt at finde en anden der kunne leve op til hendes krav og det kunne ikke lade sig gøre uden det var lige netop ham. Enten havde de udseendet eller også havde de personligheden, men hun kunne ikke vinde ligesom hun kunne med Darcel. Så måtte folk som William selv regne ud hvor de lå henne i verden. ”Det var da også ganske dejligt mon cherie” sagde hun med et varmt smil over sine læber og kunne virkelig ikke andet end være glad for tanken om at han ville se hende. Det fik små sommerfugl til at baske rundt i hendes mave ved tanken om han var kommet kun for at se hende og ikke nogle andre her i verden. Jordan selv snakkede også både franks og engelsk i sin hver dag, men hvis hun snakkede med sin familie eller hun snakkede med Darcel var det ofte på hendes modersmål det foregik af den simple grund hun vidste de forstod det og hun langt heller ville snakke sit eget sprog end hun ville snakke engelsk selvom hun godt kunne snakke det. ”Faktisk havde jeg tænkt mig bare at gå udenfor og du ved godt jeg ikke går ud uden at se ordenligt ud” sagde hun med et ganske let nik og kunne ikke lade være med at smile over han hjælp hende på med halskæden. Havde hun vidst han havde kommet havde hun da også taget de øreringe på hun havde fået af ham selvom de på ingen måde passede med hendes outfit udelukkende fordi det var nogen hun havde fået af ham og derfor elskede dem. Hun nikkede ganske let til om hun var klar. ”Nu er jeg ja” sagde hun med et smil over sine læber og vendte sig om for at lade sine læber mødes med hans. ”Så hvor skal vi hen?” spurgte hun med et let grin fordi han virkede så mystisk omkring hvad de skulle og hun ville være sikker på hun havde det rette tøj på til hvad de skulle.

Admin
Admin

Antal indlæg : 851
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Butterflies and Dèjá vu

Indlæg  Admin on Tors nov 16, 2017 5:55 am

Darcel havde aldrig forsøgt at finde nogen, der kunne erstatte Jordan. Ikke ved at de lignede hende eller havde hendes personlighed. Han kunne dog ikke benægte, at han havde en ting for den uopnåelige skønhed, hvilket hans tidligere datingshistorik også ville vise. "Godt," svarede han med en kærlig stemme og et varmt smil over sine læber, inden han kyssede hendes pande en enkelt gang. Han savnede Jordan, når de ikke var sammen. Han havde virkelig aldrig troet, det var muligt at savne og elske et andet menneske, så meget som han elskede Jordan. Han var dog kun 26 år, så det var ikke fordi han vidste meget om kærlighed og det at elske. Han havde ingen børn, men han troede på, at man aldrig ville elske noget mere end man elskede sine børn. Han glædede sig til den dag, han selv skulle opleve den slags kærlighed og han håbede, at det var noget, han skulle opleve sammen med Jordan. "Det er rigtigt. Du er selvfølgelig altid smuk i mine øjne," svarede han med et kærligt smil over sine læber. Han gik ikke selv meget op i sit udseende, men han så ordentlig ud, når han gik ud. Han mente dog også, at man kunne se ordentlig ud i jeans og en t-shirt, hvilket også var det han havde på, når han skulle slappe af og det var også noget af det første han tog på, når han kom hjem efter en lang dag på arbejde. "Dejligt mon cherie," hviskede han ind i hendes øre, inden han lagde en arm om hende for at kramme hende bagfra, mens han så på deres spejlbillede. De var virkelig picture perfect sammen. Alt var rigtigt, så længe det var med hende. Han var klar over, at det var de følelser, han nærede for hende og alligevel, så var han ikke blevet kærester med hende. Han var bange for at blive såret, da det sidst havde gjort så ondt, at han havde svært ved at tro på, han overhovedet var blevet et rigtigt menneske efter det. Men det var han. Han smilede da hun vendte sig og gengældte hendes kys, ganske ømt. "Hjem til mig, så luk øjnene" svarede han i en hvisken inden han transferede dem begge væk derfra, og de havnede i hans lejlighed, der var fyldt med tusind levende lys og ej at forglemme: Den gode, dyre vin.

Jordan kunne ikke sætte en præcis finger på hvad der var med Darcel der gjorde han bare var den person hun var vild med. Det var dog store plusser for hende at han både var en gentleman, havde sit udseende med sig og endda vidste hvordan man behandlede en kvinde som hende. Hun var kostbar og hun kunne sno næsten alle mænd om sin lillefinger. Hun havde en dyr smag i det meste og hun ville forkæles udover alle grænser. En ting der også var tydeligt i hendes egen dating historik. Hun nikkede ganske let til det var godt hun var blevet overrasket. Hun kunne ikke lade være med at smile over han kyssede hendes pande. Det fik hendes hjerte til at slå et ekstra slag. Det var hun i hvert fald selv ganske sikker på at det gjorde selvom hun godt vidste det mere var en saying end så meget andet. Hun havde jo heller aldrig selv troet hun skulle elske andre mænd end Valentin og Jean, men så havde hun mødt Darcel der havde slået hendes ben væk under hende. Hun havde aldrig regnet med nogen fyr ville få hende til at nærmest tigge på den der måde som Darcel kunne få hende til. Det var skrækkeligt hvad han var i stand til at få hende til. Hun selv ønskede ikke børn, men hvis hun nogensinde skulle have det så skulle det være med ham af alle her i verden. ”Det ved jeg cherie” sagde hun med et ganske let glimt i øjet da hun var ganske glad for at han sagde den slags selvom hun gik så meget op i at se godt ud det næsten var et must at få den slags af vide. Jordan selv havde intet imod at han kunne finde på at gå i jeans, men aldrig om hun ville røre det med en ildtang. I hendes hoved gik kvinder med kjoler til en hver tid. Om så det var koldt. Hun kunne ikke lade være med at smile da hun mærkede hans arme om sig bagfra. Det fik hende også kort til at holde vejret blot for at sige til sig selv det ikke var en drøm. Hun nikkede ganske let og lod sine øjne glide i for ligesom at vise ham at hun stolede på ham. Han kunne jo ikke vide hun havde tænkt sig at være ham tro hvis hun fik en chance mere. Hun kunne mærke varmen mod sin hud da de nåede til hans hjem og kunne tydeligt dufte både lys og de var hos ham for det hele duftede så dejligt af en ting der ville kunne få hendes øjne til at løbe i vand af glæde hvis ikke det var fordi hun ikke ville ødelægge sit udseende. ”Må jeg åbne dem?” spurgte hun stille da hun ikke ville ødelægge noget. Hun havde heller ikke tænkt sig at være den som skulle spørge om de skulle være kærester da han godt vidste hun følte for ham og havde gjort det længe. Det var ham der skulle tage skridtet og vise han stolede på hende igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 851
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Butterflies and Dèjá vu

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum