You are my get away - Terry og Dani

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Ons sep 20, 2017 6:52 am

You are my get away
8 minutes ago QuotelikePost Options Post by Terry Gregory Coquilleau on 8 minutes ago
Olivia Daniella McSeeley
Hjemme hos Cameron
Juli 2054
Køre sideløbende med: Let's be alone together
Terry havde trukket i en skjorte og et par stramme jeans. Hans skjorte var ganske farverig mens hans jeans var ganske mørke i farven. Han vidste egentlig ikke helt selv hvorfor Spence havde inviteret ham med til det her. Eller faktisk vidste han det sådan set godt for Spence vidste jo godt at Terry fik de vildeste sommerfugle i maven hver gang han så Dani. Ikke fordi han brugte sådan enormt meget tid alene med hende, men han hæng mest ud med sin tvilling som kendte Dani og på den måde kendte Terry hende. Han havde da også i fortrolighed sagt til Spence at han havde det sådan nær hende og nu stod han der og skulle til fest med hende hjemme hos deres anføre og de var nogle af de eneste fra skolen hvilket han heller ikke helt kunne forstå det vilde af. Terry havde rettet på sit hår en million gange inden de havde hentet Dani fordi det skulle sidde pænt selvom det var svært når han næsten ikke havde noget hår på hovedet. Terry gik en anelse bag Spence og Dani som gik og talte det meste af vejen. Da Cameron hentede Spence bed han sig ganske hårdt i læben for nu stod han der helt alene med pigen som gav ham de vildeste sug i maven og hun anede det ikke selv. Faktisk snakkede han knapt til hende fordi han var bange for at gøre sig selv til grin og Dani troede sikkert at han ikke kunne li hende når sandheden var en anden. "Sååå.. Så står vi her" mumlede han ganske lavt og kløede sig selv ganske let i nakken da han ikke helt vidste hvad han skulle sige. "Skal vi.. Øhm.. Finde noget at drikke?" spurgte han stille og tegnede let med sin ene fod nede i jorden. Det var slet ikke spor fair af Spence sådan at skride fra ham når han ikke vidste hvad han skulle sige til pigen med det blå hår som fik hans hjerte til at slå så hårdt og hurtigt at han glemte sit eget navn. Hvor han dog var skide sur på Spence over at han bare var skredet. Han havde behov for hjælp til at snakke med hende og nu stod han der og ville egentlig bare gerne danse med hende, men havde ikke næver til at spørge hende og derfor ville han heller have lidt at drikke først.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Man sep 25, 2017 8:04 am

Outfit

Olivia var trukket i det samme hun plejede at gå i. I dag en pastel lyserød trøje, der var meget større end hende. Den sad løs på den slanke kvinderkop hun havde sig, men det var ikke fordi den skjulte hendes former. Hendes bukser var sorte, stramtsiddende og hullede. Hendes sko, præcis som hendes trøje, var i et lyserødt tema. Alt det lyserøde stod som en god kontrast til det lyseblå hår. Hun havde ydermere et par solbriller på. Det var først på sommeren og selv om aftenen stod solen skarpt, lige nu sad solbrillerne dog i hendes hår. Det var ikke hendes første fest, langt fra. Hun var meget social anlagt og hvor mange måske ville huske hende som hende uden en mor, huskede folk hende nu mere som en sjov person at være i nærheden af. Heldigvis. Olivia kunne dog ikke huske hvad der var sket med hendes mor eller hvad det var, som hun havde set den aften, hun døde. Hendes hjerne havde fortrængt det for at beskytte hende. Som de ankom til festen og Spencer forsvandt, smilede hun kortvarigt til Terry. Hun var ikke sur på Spencer over han var gået, da hun sagtens kunne snakke med alle andre som var til stede. Også selvom de nok ville mene, hun så underlig ud sammenlignet med dem. Hun havde dog en idé om at Terry ikke kunne lide hende, da han aldrig ville være alene med hende eller virkede som om, han var interesseret i, at skulle snakke når Spencer ikke var der. Det var selvfølgelig op til ham, hvor vidt han kunne lide hende eller ej. Nu var han i hvert fald tvunget til det, da han ikke virkede som om, han havde tænkt sig at slå sig ned med en fremmed og snakke med dem. "Ja," konstaterede hun til hvad han sagde og rokkede lidt med hovedet i takt til musikken. "Undskyld, hvad var det?" spurgte hun drillende og med et smil på sine læber, der indikerede hun godt havde hørt det. Hun havde følt en akavet stemme i mellem dem og forsøgte at løfte den lidt. "Men jo, det kan vi godt," sagde hun med et varmt smil over sine læber, inden hun tog fat i hans hånd. Der var trods alt mange mennesker og hun ville grue for, at Terry blev væk og måtte stå på egne ben.

Det var bestemt Terrys første fest og han var ikke helt så sikker på om han brød sig om tanken. Han havde kun sagt ja fordi Spence havde inviteret Dani også. Ellers havde han aldrig gjort det. Det og så fordi Spence mente at det var super vigtigt at han prøvede det at gå til fest. Terry var hendes direkte modsætning for han var virkelig genert og social akavet. Han havde virkelig ikke særlig mange sociale skills udover det at han forsøgte at lære af Spence og selv det synes han var helt igennem virkelig svært. ”Hvad undskylder du for?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da han ikke helt var så sikker på at han kunne forstå hvorfor hun gjorde det. Han vidste jo ikke at hun troede han hadede hende når faktum var det direkte modsatte. Han nikkede ganske let da hun sagde at det kunne de godt. Han rødmede ganske svagt over hun tog fat i hans hånd og lod sig føre med ind for at finde noget at drikke. ”Så hvad skal du have?” spurgte han stille og bed sig ganske let i læben da han virkelig ikke helt vidste hvad han skulle sige og gøre. Han ville jo gerne snakke med hende, men det var bare nemmere at gøre det når han var sammen med Spence. Han selv fandt en øl som da også gled ned i et par tåre mest af alt fordi at dræbe de nerver han fik når han var nær hende. Det var virkelig underligt at hun kunne starte det hos ham selvom han godt vidste hvad det var for det havde Spence forklaret ham. ”Duuu Daaaaani?” spurgte han med et ganske let grin da han trods alt ikke var van til at drikke og den første øl derfor slog ganske hårdt. ”Jeg skal fortælle dig noget” sagde han med et ganske let grin og tog et hurtigt shot inden han tog fat i hendes hånd for at hive lidt væk fra alle menneskerne da han slet ikke var spor glad for alle de mennesker.


Sidst rettet af Admin Søn dec 10, 2017 5:52 am, rettet 1 gang

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Man okt 02, 2017 6:10 am

Terry nikkede ganske let og bed sig ganske let i læben da han ikke helt vidste hvad han ellers skulle sige og gøre for han var ikke god til det der med folk drillede ham. Ikke fordi han ikke kunne se det sjove i det. Nej fordi han aldrig opdagede at folk drillede ham fordi han bare var THAT awkward. Han opfattede ikke det var fordi hun troede at han hadede hende præcis så meget at han ikke synes hun var sjov når det slet ikke var det som skete. Terry nikkede ganske let og gav hende præcis det samme som han selv havde fundet. Han tog fat i hendes ben og hjælp hende op så hun kunne få en større tår af tønden og byttede derefter plads med hende og fik hjælp af nogle andre dudes hvilket da også gjorde han blev en helt del mere fuld end han sådan lige havde regnet med at han skulle være. Han kunne ikke lade være med at grine da hun snakkede ligesom han selv gjorde ved at trække hendes navn langt ud og vidste slet ikke helt hvordan det var lykkes ham at komme udenfor da han følte han ikke var i stand til at gå på sine ben. Han prikkede hende ganske let i hendes brystkasse hvor hendes bryster ikke sad. ”Spence siger du tror jeg hader dig” sagde han med et ganske let grin og forsætte sin prikken da han ikke helt havde opdaget han var blevet ved med det fordi han bare var så fuld lige nu og han havde aldrig drukket før trods alt. ”Det passer altså ikke. Jeg er bare ikke så god til.. Du ved.. Mennesker som dig” sagde han stille og stoppede endelig med at prikke hende i brystkassen for at tage fat i hendes hænder. ”Og det var dumt sagt det der for jeg mente.. Du ved.. Piger.. Ja.. Den slags mennesker” sagde han stille og bed sig ganske hårdt i læben og åh hvor han dog ikke håbede hun blev fornærmet for hans hjerte slog helt ekstremt hårdt i hans brystkasse og han følte ikke at han kunne få vejret lige nu. ”How to put this? Jeg.. Jeg kan li dig lidt for meget og bliver helt genert” sagde han stille og gik tættere på hende for at flette hendes fingre helt ubevidst ind i hendes for så at gå nogle skridt tilbage fordi han kort mistede sin balance. Hvorfor skulle det også være så svært? Hun var for pokker den smukkeste pige på hele skolen. Selv Skyler var vand ved siden af Dani!

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Man okt 09, 2017 3:44 am

Terry kunne jo ikke finde ud af at snakke med nogle andre end Spence og da slet ikke piger. Og Dani kunne han slet ikke snakke med for bare det han hørte hendes navn begyndte hans hjerte at banke hårdt. Han havde sagt det til Spence der kun havde nævnt at hun troede sådan om Terry for at få ham til at snakke med hende når Terry tydeligt var forelsket i hende og virkelig bare skulle nosse sig sammen. ”Ja for jeg kan jo snakke med særligt mange Dani” sagde han med en ganske skæv grimasse da han ikke kunne forstå at hun kunne få den sære idé om han ikke kunne li hende når faktum var at hun satte hans hjerte i gang og gav ham helt åndedragsbesvær. Han fik altid de sygeste sommerfugle i maven nær hende og kunne slet ikke tænke to lige tanker. Han rystede ganske let på hovedet til om det var mennesker med blåt hår han havde ment. Han kunne ikke lade være med andet end holde af hendes grin da det virkelig var noget af det dejligste han havde hørt og især fordi det betød hun vidste han ikke havde forsøgt at fornærme hende. ”Nej det var ikke det jeg mente, men piger gør mig nervøs” sagde han stille og en anelse forlegen. Den eneste grund til han kunne snakke lige nu var jo også fordi den alkohol han havde indtaget virkelig påvirkede ham helt igennem på den grummeste måde. Da det gik op for hende at han ikke hadede hende, men ligesom ikke havde forstået resten af hvad han havde sagt fik han en helt lille knude i maven der fortalte ham at hun ikke havde de samme følelser for ham. Det gjorde faktisk virkelig ondt og han havde lyst ti at tage sig til maven som smerten spredte sig til hans brystkasse og bare sad fast. Også selvom hun havde ladet ham flette deres fingre for det var sikkert out of pity. Han lod sig hive med og vidste ikke helt hvilket ben han skulle stå på for han kunne trods alt ikke finde ud af at danse. Han håbede da også bare hun ville vise ham hvad han skulle gøre for det her skulle helt sikkert nok ende galt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Man okt 16, 2017 3:25 am

Terry var jo godt klar over at hun ikke havde en chance for at vide hvad der foregik i hans tanker når han knapt nok vidste det selv. Faktisk var det jo kun fordi han havde snakket med Spence om det at han faktisk vidste det. Ligesom han ikke vidste hvorfor Cam havde inviteret dem eller hørt Spences teori fordi han virkelig ikke ville kunne sætte sig ind i det der med to fyre sammen. Mest af alt fordi han ikke engang vidste at Spence var biseksuel. Det var ikke fordi han var homofob, men han forstod det omvendt bare heller ikke. Det var som om det gik over hans hoved at man kunne være sammen med sit eget køn. ”Det ved jeg godt, men det er der så ligesom også en god grund til det er sådan” sagde han stille og bed sig ganske let i læben da det var fordi han var så dårlig til det der med at snakke med andre. Det virkede bare skide skræmmende på hvis man spurgte ham. Det der med at skulle have en samtale og endda holde gang i den virkede bestemt virkelig skræmmende på ham på alle mulige leder og kanter. Han nikkede ganske let til om piger gjorde ham nervøs hvortil han mærkede hendes læber mod sin kind. Han tog kort sin ene hånd op til sin kind for ligesom at forsøge at få kysset til at blive hvor det var inden han tog stille fat i hendes hage for at give hende et kort smækkys på munden da han virkelig bare havde lyst til at kysse hende, men han virkelig ikke turde. Hvorfor skulle hun også bare være så dejlig? Det var jo slet ikke fair! Hans hjerte gik helt amok og hvis ikke det var fordi Spance havde sagt til ham hvad der foregik så havde han slet ikke vidst det. Han nikkede ganske let til hendes ord og kunne ikke lade være med at stikke en smule tunge ud i den ene side da han virkelig koncentrerede sig for ikke at ligne en totalt idiot selvom han godt vidste et sted at han bestemt gjorde lige nu med sin tunge ude i siden. Det var bare virkelig svært det her og så især når det var sammen med hende. Det var som om han havde to venstre fødder og han hele tiden skulle passe på ikke at falde over den ene. Da hun begyndte at danse op af ham stivnede han da han kunne mærke visse ædle dele der reagerede på det hele og det var utrolig pinligt hvis han skulle være ærlig. Omvendt gav det ham mod til at ligge sine arme om hende og vende hende om for at tage fat i hendes nakke for blidt at presse hende imod ham for at forsøge at ramme hendes læber da han omvendt slappede af som han stod der.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  JeromeWinther on Søn okt 29, 2017 7:36 am

"Og hvad er den gode grund, Terry?" spurgte hun med et smil over sine læber. Hun vidste godt lidt, at han var dårlig til at kommunikere men det gjorde ikke, at hun havde troet andet, end hun hadede ham. For af en eller anden grund havde hun følt, de sagtens kunne snakke når Spencer var der, men han havde virket som om, han helst ville have hende på afstand, når han var alene. Dani havde ikke et problem med at snakke med andre eller holde en samtale i gang, hun ville dog hellere snakke med folk hun holdt af end så mange andre. Hun bemærkede han tog sin hånd op til sin kind efter hun havde kysset den og mærkede hans tag i hendes hage, hvilket gjorde hun stivnede kort. Da hun mærkede hans læber mod sine egne og det mere virkede som om, han blot pressede sine læber mod hendes frem for at kysse hende, prøvede hun at gengælde det ordentligt. Hvor vidt det lykkedes for hende, vidste hun ikke helt.
Dani havde ikke bemærket at visse dele af ham var begyndt at reagere, før han tvang hende tæt ind mod sig og hun mærkede hans læber mod sine. Hun gengældte kysset, som hun lod en hånd ae hans kind og glide ned over hans skulder, bryst, mave og til sidst ved hans skridt. Hun holdt dog fast i kysset for at vise, at hun ville have han blev ved med at kysse hende.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Tors nov 09, 2017 9:44 am

”Fordi jeg ikke er ligeså god til mennesker som Spence” sagde han med en ganske skæv grimasse da han jo godt selv vidste det og så gjorde det bare det ikke vildt meget bedre at han var helt utrolig vild med Dani. Hun fik hans hjerte til at løbe af med ham og han vidste nærmest ikke hvad han skulle gøre med sig selv når han var nær hende og da slet ikke hvis Spence ikke var der ligesom nu. ”Det og så andre grunde” mumlede han ganske lavt og kløede sig selv i nakken da han lidt håbede at hun ikke havde hørt det. Han havde virkelig ikke lyst til hun skulle vide det når hun lidt havde skudt ham ned lige før. Så det var ikke fordi han følte for at forklare hende igen at han altså var vild med hende. Han begyndte da også at slappe en anelse mere af da hun ligesom gengældte hans dårlige forsøg på et kys og pressede ikke helt så hårdt sine læber ind imod hendes, men forsøgte at kopiere hende en smule mere. Han mærkede hendes hånd mod sin kind og kunne virkelig godt li det at være så tæt på hende. Det var først da han mærkede hendes hånd over hans skridt han slap kysset med en tydeligt rød kulør i hele ansigtet og han ikke rigtigt vidste hvordan han skulle komme tilbage fra den. Han genoptog det dog kort tid efter da hun ligesom havde givet ham tegn til han skulle det og han godt havde opfanget den uden hun havde behøvet at gøre noget ved det selvom han vred sig en anelse fordi det var underligt at vide man var boosted i hvad der var sket. Han slap da også kun kysset for ligesom at stå en smule lost. ”Øhm.. Hvorfor gjorde du egentlig det der lige før?” spurgte han stille og hev hende en anelse væk fra dansegulvet da han havde den vildeste lyst til bare at være alene med hende uden han helt kunne forklare sig selv.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Tirs nov 21, 2017 1:06 am

Hun smilede kærligt til ham, som han forklarede sig med, han ikke var særlig god til mennesker. "Du er ikke så dårlig, som du tror," forsvarede hun ham med en bestemt stemme. Hun vidste ikke hvilke følelser, han nærede for hende. Jo vist kunne hun lide ham, men hun var ikke altid i ligeså god kontakt med hendes følelser, fordi hun aldrig satte ord på. Hun var også typen, der tog tingene som de kom og til tider glemte at mærke efter. Hendes hjerne havde brugt så meget energi og tid på at beskytte hende, at hun på mange måder var svær at gå til, selvom hun virkede meget ligefrem. Hun havde dog været ked af, det havde virket som Terry ikke kunne lide hende. Nu havde hun dog ike fået bekræftet, at det ikke var tilfældet. Som Terry mumlede, havde hun svært ved at tyde hans ord. "Sagde du noget?" spurgte hun med et spørgende udtryk i ansigtet, inden hun sendte ham et varmt smil. Hun kunne mærke, han begyndte at slappe mere af og fulgte hende, hvilket gjorde hun lod kysset forsætte mens hun aede hans kind med en blid bevægelse. Som han slap kysset, opdagede hun hans røde kulør. Hun kunne ikke lade være med at le ganske piget, dog uden det var som i hun grinte ad ham. Hun mærkede hans læber mod sine igen og gengældte kysset med et nydende suk fra hendes læber. Hun lagde dog godt mærke til han vred sig og lod ham slippe kysset. "Hvilket?" spurgte hun uskyldigt, som hun lod sig hive væk fra dansegulvet, inden hun berørte ham mellem hans ben endnu en gang. "Det her?" spurgte hun uskyldigt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Tirs nov 21, 2017 1:27 am

”Det siger du jo, men jeg er ikke helt enig” sagde han stille og bed sig en anelse i læben da han virkelig synes at han var dårlig til det der med mennesker. Terry havde bare ikke styr på det med sine følelser fordi han aldrig havde haft en før han havde følt for. Han anede ikke at Dani havde det på den måde når det kom til det med følelser. Det havde han ikke snakket nok med hende til og slet ikke om den slags ting. Han havde jo knapt nok styr på hvad han selv følte for hende hvis ikke det var for Spence. Han rystede ganske let på hovedet til om han sagde noget da han ikke havde lyst til at ligge hele sit hjerte ud til en der tydeligt ikke havde det på samme måde og han allerede følte hun havde skudt ham ned en gang. Det måtte være mere end rigeligt nok hvis man spurgte ham. Det var ikke lige fremme det han havde lyst til at skulle ske lige nu. At få sit hjerte flået ud og lappet sammen med et stykke tape. Han mærkede hendes nus af hans kind og kunne ikke lade være med at smile for sig selv i kysset. Han kunne mærke det strammede til i hans bukser da hun kom med et nydende suk over det næste kys han gav hende. Han havde forsøgt ikke at tage det for tungt hun havde grinet af ham, men det var også kun nemt for ham fordi han var så fuld som han var. ”Det der” sagde han pinlig berørt og bed sig hårdt i læben uden at flytte hendes hånd da det på samme tid føltes ganske rart. Havde han ikke drukket så havde han sikkert flyttet hendes hånd i stedet for. ”Hvorfor gør du det?” spurgte han stille og bed sig ganske let i læben og var lige nu glad for de var alene for han var endnu engang rød i kinderne over hvad hun gjorde og kyssede hende ganske blidt på læberne igen efter hun havde svaret ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Søn dec 10, 2017 5:27 am

”Ja, det gør jeg… og nej, det ved jeg godt, du ikke er,” svarede hun med et grin, da hun bare havde det sjovt oven på den smule hun havde drukket. Hun var ikke direkte fuld, som i hun ikke anede hvad hun lavede, men hun kunne godt mærke at hun havde fået noget alkohol i blodet. Hun havde virkelig ikke opfattet, at det han havde sagt var, han kunne lide hende og ville være kærester med hende. Dels fordi hun ikke synes, det havde været særlig tydeligt i hans ordvalg for hende, og dels fordi hun havde virkelig svært ved følelser. Hun var en pige, der ikke havde hørt ordene ’jeg elsker dig’, siden hendes mor var i live. Hendes biologiske far ville ikke have hende. Hun var blevet afvist så meget i hendes korte liv, at det med at lægge følelser på bordet og sige direkte, hvordan hun havde det, var svært. Hun kunne knapt nok beskrive følelser, fordi hun ikke havde fået ordene lagt i munden før. Hun ville hellere leve på toppen af bjerget, hvor alt var sjovt og happy, så hun ikke skulle fange alle de dårlige følelser, der lurede lige inde overfladen. De følelser og minder, som hendes hjerne pakkede væk for at beskytte hende. Hun kunne godt mærke, han smilede i kysset hvilket fik hende til at gøre det en smule bredere. Han var skøn. ”Nåh, det,” hviskede hun mod hans kind, som hun lod hånden blive der for at nusse ham ganske blidt. ”Kan du ikke lide det da?” spurgte hun opklarende og gengældte hans kys ømt. Hun havde lyst til at være helt alene med ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Man dec 11, 2017 5:06 am

”Kan jeg høre” sagde han et ganske let nik til hun sagde det. Det kunne han trods alt ikke helt argumentere imod og det var måske heller ikke lige det som han havde lyst. Han følte sig enormt dårlig til at snakke med andre og især når hun så heller ikke havde opfattet at han var mere end almindelig glad for hende. Han følte sig skudt ned og det gjorde ærlig talt en anelse ondt på ham uden han ville give udtryk for det. Han vidste godt han måske heller ikke havde været helt så tydelig i sit ordvalg, men det var hans bedste forsøg. Han nikkede ganske let til hvad det var han mente med hans ord. ”Det var ikke det jeg sagde Dani” sagde han stille og bed sig let i læben inden hun kyssede ham igen. Han lod kysset blive dybere og lagde sine hænder i hendes hår i nakken for at nusse hende ganske blidt inden han lod den ene hånd løbe ned af hendes ryg. Lige nu var han glad for de havde forladt dansegulvet. Han slap kysset igen udelukkende for at hive fat i hendes hånd og hev hende endnu længere væk fra alle de andre da han slet ikke kunne få nok af at kysse med hende. Han hev hende blidt indtil sig for at begynde at kysse hende ganske dybt igen. Hun var virkelig helt igennem dejlig og han kunne slet ikke få nok af hende lige nu. Han lod da også ganske ubevidst sin ene hånd glide ind under hendes trøje for at nusse hende på lænden og håbede måske lidt at hun ville begynde at nusse ham visse steder igen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 31, 2017 2:06 pm

"Ja," svarede hun med et kortvarigt smil. Hun mente, han gjorde sig væsentlig dårligere end han var og det behøvede han ikke gøre sig. Hun vidste dog godt, hun havde svært ved det, men det havde hun ikke troet, han ville have ved hende. Hun var dog glad for, hun havde fundet ud af, han ikke hadede hende for så kunne de rent faktisk begynde at snakke sammen, uden Spencer behøvede være i nærheden. Noget, hun rent faktisk også gerne ville have lov til at se frem til. Hun havde slet ikke omfanget, hvad det var hun havde sagt. Måske fordi han ikke havde været tydelig i sine ordvalg, men det kunne ligeså vel være, det blot skyldes hun ikke var vant til at høre den slags ord fra andre. "Hvad var det så?" spurgte hun drilsk. Som kysset blev dybere, lagde hun sine arme mod hans ryg og nussede den blidt. Hun mærkede hans hænder i hans hår og det han nussede det, hvilket hun nød. Hun mærkede han nussede hendes ryg og smilede for sig selv i deres kys. Hun lod kysset blive brudt og lod sig hive med længere væk fra den festglade mængde. Hun lod sig hive ind til ham, inden hun gengældte hans kys præcis ligeså dybt som han gjorde det til. Hun mærkede hans hånd på sin lænd og smilede for sig selv. Hun lod selv sin hånd finde sig ned til hans bukser igen og nussede ganske blidt for hans lem uden på hans boxers.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Lør jan 13, 2018 7:39 am

”Det er bare pinligt” sagde han stille og bed sig ganske let i læben da han ikke havde noget imod det. Det var jo helt vildt dejligt. Det var bare underligt at hun gjorde den slags når de ikke var kærester og han kunne ikke finde ud af at sige til hende at han var vild med hende. Han havde omvendt så bare heller ikke tænkt sig at forsøge på det nu hvor de lavede noget andet. Han mærkede hendes arme om sin ryg og kunne ikke lade være med at smile for sig selv. Han kunne ikke lade være med at smile da hun lod sig hive væk fra de festglade mennesker. At de så også var kommet indenfor også var så en anden sag, men de var bestemt ikke nær alt for mange af de andre for han ville være i et lokale kun sammen med hende. Terry sukkede lavt i nydelse over hendes berøring af hans lem. Det fik ham da også til at åbne hendes bukser og kyssede hende atter ganske dybt. Godt nok var han en anelse pinlig berørt, men omvendt var han også bare virkelig opslugt af hvor dejligt det her var. Han lod sin hånd løbe op til hendes bryst igen for at massere det ganske blidt fordi der var et eller andet over det som hun havde siddende der og han ville helst ikke gøre det for hårdt da det ikke måtte gøre ondt på hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Lør feb 03, 2018 6:27 am

”Hvorfor er det pinligt?” spurgte hun med en drillende stemme, da hun ikke kunne lade være. Hun kunne dog godt regne ud, at han næppe havde noget imod det, når han ikke direkte bad hende om at stoppe. Hun opdagede slet ikke, at han smilede, som hun stod tæt på ham. Det var rart. Varmen fra hans krop, varmede hende selv. Han hørte hans suk over hendes berøring, hvilket hun nød lyden af. Hun bemærkede han håbnede hendes bukser, og kunne ikke lade være med at smile frækt til ham. Hun kunne godt mærke, han stadig var en anelse pinlig berørt, men det var hun et sted også. Det var altid en smule pinligt og fjollet, at mærke nogen for første gang på den måde. Også aller første gang. Hun gengældte hans kys ganske ømt, da hun søgte efter mere. Mere af ham. Hun mærkede hans hånd ved sit bryst igen, og nød hans berøring også selvom den var blid og forsigtigt. ”Terry,” hviskede hun i et støn. Hun ville bare gerne have ham helt tæt på og hele hendes krop føltes som om, den brændte.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Lør feb 03, 2018 7:44 am

"Fordi det er" hviskede han og bed sig selv ganske let i læben da han virkelig var pinligt berørt over at hans krop reagerede som den gjorde. Tænkt at den kunne finde på den slags. Og så overfor hende. Hende som han var så vild med som han var. Det var virkelig ikke spor fair og så alligevel var det bare så dejligt at hun gjorde som hun gjorde. Hun måtte endeligt ikke stoppe igen og det var også derfor han hverken bad hende om det eller rent faktisk skubbede hendes hånd væk. Han ville jo gerne have hun fortsatte hvor pinligt det så end var samtidig med det var så dejligt. Da hun stønnede gjorde det kun hans reaktion i sit nedre endnu værre. Hendes frække smil gjorde han kort stoppede et øjeblik blot fordi han var så nervøs som han var og han ikke var sikker på om han gjorde det rigtige. Han lod sin hånd kort tid efter glide fra hendes bryst og ned over hendes mave for at glide stille ned i hendes trusser. Nu havde han jo åbnet for bukserne og hun havde ikke stoppet ham. Han forsøgt med den anden hånd at hive lidt længere ned i hendes bukser da han opdagede hans hånd ikke kunne komme helt ligeså langt ned som han ønskede og tænkte ikke over han bare kunne bruge begge hænder. Det at hun havde stønnet over hans berøring af hendes bryst gjorde jo også bare han blev mere nysgerrig. Da han endelig med lidt hjælp fra hende af havde fået hendes bukser let ned lod han sin hånd glide længere ned for at lade sine fingre spille let over hendes klit ganske let. Aldrig om han havde prøvet noget af det her og det var måske en smule rodet og helt sikkert også ganske tydeligt for alle og en hver, men det stoppede ham ikke i at gå på opdagelse med sin hånd og lod sin finger stille glide længere ned og op i hende. Terry var virkelig fanget af det her og havde svært ved at holde kysset. Han havde virkelig lyst til at gå på yderligere udforskning, men på samme tid var han virkelig bare væk i hvad de stod og lavede. Han havde lyst til det hele. Han var så optaget af hende at han langt fra havde lagt mærke til der var andre som havde gang i det samme som dem og endda kun i lokalet ved siden af dem. Efter noget tid træk Terry da også blidt sin hånd til sig og kyssede hende blidt på halsen. "Dani? Må jeg godt?" spurgte han stille og bed sig let i læben. Han håbede virkelig hun forstod hans hentydning.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Tirs feb 13, 2018 1:55 am

"Nej det er ikke," hviskede han mod hans læber. Hun synes ikke der var noget pinligt ved det, men hun var nok også meget fremmelig. Hun opførte sig ikke som piger på hendes egen alder. Hun havde ikke oplevet det samme som piger på hendes egen alder. Havde hun haft en far, en far, der gerne ville være der for hende og havde opdraget hende, så havde han været skuffet over hende lige nu. At give sig selv ud, det hele af sig, så nemt og uden nogen form for skam ved det. Hun gjorde, hvad hun havde lyst til. Hun var endda den lokkende faktor i det. Der var ikke nogen dreng, der prøvede at tvinge hende. En dreng, som hev bukserne og trusserne af hende. Nej, det var hende. Hende, der havde lokket ham. Hende, som havde trukket bukserne og underbukserne af ham. Hende, der havde tvunget ham. Hende, der stønnede slangens ord direkte ind i hans ører. Hende, der sukkede efter ham for at få ham til at ville have hende. Hende, der nærmest bad ham om at kysse hende, mens hun bed. Hun bad ham om at sætte hende fri.
Hun mærkede han fjernede hendes bukser og hånden, som gled ned i hendes trusser. Hun prøvede at hjælpe ham med at hive ned i sine bukser og stønnede, da hun mærkede hans fingre lege med hendes klit. Som hun mærkede hans finger oppe i sig, stønnede hun endnu en gang nydende. Dani havde hørt, at der var nogen andre i gang og hun kunne høre hvem det var, men hun ignorerede det. Hun blottede halsen for ham og smilede ved hans spørgsmål. "Ja," hviskede hun og lod sine ben åbne sig. For ham.

---Time skip ----

Dani lagde sig ind til Terry med et smil på sine læber. "Din bror er inde ved siden af," sagde hun drillende, da hun ikke vidste hvad hun ellers skulle sige til ham. Hun strøg ham over hans brystkasse, som hun afventende så på ham for at se en eller anden form for reaktion.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Admin on Tirs feb 13, 2018 2:03 am

Terry lod sin hånd glide over hendes hår ganske blidt. Hvor han dog ikke fortrød noget af det her selvom han var sikker på det ikke kunne have været særlig godt for hende. Han havde haft lidt svært ved at ramme det rigtige sted til at starte med og selvom han havde nydt det var han altså ret så sikker på at hun ikke havde kunne det. Terry var vild med Dani og var blot glad for at være nær hende. At hun var et år yngre end ham betød slet intet for hun var perfekt i hans øjne. At han så næppe heller ville have nemt ved at fortælle om sine følelser af fare for at blive skudt ned var så straks en anden ting. Han ville slet ikke kunne forstå hvis en pige som hende nogensinde kunne se i hans retning. Han rystede ganske let på hovedet. "Det tror jeg ikke. Det lyder som to fyrer" sagde han stille og bed sig ganske let i læben da det han selv synes det fik ham til at lyde homofobisk og når hun snakkede om hans bror midt i det hele så havde hun sikkert heller ikke kunne li at være sammen med ham. Ellers havde hun ikke opført sig sådan. Hvor var det dog typisk ham. Ikke at kunne gøre tingene godt nok. "Og Spence er altså ikke til fyre" sagde han stille og vidste ikke helt hvor han skulle gøre af sig selv. Det var virkelig akavet sådan at skulle snakke om sin bror efter de havde haft sex. Nok var han sikker på at hun havde været ligeså meget jomfru som ham, men han kunne ikke lade være med at få stik i hjertet over det alligevel. Intet af det her kunne betyde noget og han ville da bestemt ikke belemre hende med sine følelser nu. Han havde også bare lyst til at skubbe hende væk, men han gjorde det ikke.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: You are my get away - Terry og Dani

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum