I Dare You! - Hogssquard

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

I Dare You! - Hogssquard

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 4:35 am

Introduktion af nye medlemmer: Liam Miles Fitzgerald - Mayson Carver - Vanessa Keighley - @isaak - Kalea Isabelle Carter .
Nuværende medlemmer: Frej 'McSeeley' Shantan - Tristan "Roden" O'Conner .
OBS - Der er ingen rækkefølge.


Klokken var tæt på midnat og Luke stod nede ved søen sammen med Frej og Tristan, mens de ventede på, hvor mange af dem som havde sagt de gerne ville være en del af The Hogsquard, ville dukke op. Det var ikke første gang, han skulle bade i søen, men det var altid lidt sjovere når der var tøser med. Han havde, sammen med de to andre, arrangeret at de alle sammen skulle mødes ved midnat ved søen. Selvfølgelig stod indvielsen på nøgenbadning, hvad ellers? Luke var på ingen måder blufærdig, han havde generelt ikke ret mange grænser, og de få han havde skubbede han gerne til.
Det eneste Luke havde på, var sin skolekappe. Man kunne dog ikke se, at han var nøgen indenunder, da det trods alt var januar måned og det var buller mørkt. Han vendte blikket mod Tristan og Frej, "Tror I, de kommer, eller?" spurgte han roligt. Han havde trods alt ikke fortalt nogen af dem, hvad der skulle ske, han havde blot sagt de skulle mødes ved søen ved midnat. Han stod med ryggen rettet og fronten mod slottet. Han var faktisk ret spændt på, hvor mange grænser de nye rekrutter havde.

Liam anede slet ikke noget om hvad der skulle ske. Han havde flere gange forsøgt at få noget ud af Frej der synes det var en virkelig sjov idé at det hele var en overraskelse. En ting som Liam ikke var den største fan af, men idet hans forhold med Frej stadig var så nyt så havde han valgt ikke at brokke sig. Liam ville i hvert fald komme til at være glad for at han havde været intim med sin kæreste allerede for det var måske ikke lige i det her selskab at man ønskede at blotte sig foran sin kæreste. Et selskab hvor de ikke var helt alene. Ikke fordi han var blufærdig eller noget, men mere at det måske ikke lige var foran andre man ville blotte sin krop når ens kæreste var der uden han selv havde set det.
Liam selv havde taget sin kappe udover sit nattøj. Han anede trods alt intet om hvad der skulle ske og uanset hvad ville han forsøge at være parat på det meste. Han kørte en hånd igennem håret lige inden han nåede helt ned til søen og så sig let omkring. Han vidste ikke om Frej faktisk havde sagt at de var kærester selvom næsten hele skolen sikkert havde gættet det efter juleballet og de havde kysset midt på dansegulvet, men det betød ikke at han ville behandle Frej på en bestemt måde når han var der for ingen skulle føle de var kærestekedelige og det havde han det fint med. Han så sig let om som han kom tættere på og havde et varmt smil over sine læber. ”Hvad? Er jeg den første som er kommet?” spurgte han med et ganske let grin da han trods alt regnede lidt med at de tre andre til stede ikke var nye medlemmer, men faktisk var dem som havde startet det hele. Så meget havde han da styr på.

Da Kalea først havde fået besked på at møde ved søen ved midnat, havde hun været skeptisk, for selvom hun ikke var en regelrytter, havde hun heller aldrig bevidst forsøgt at bryde dem. Så det var grænseoverskridende. Hele ideen med at blive medlem af Hogsquad havde hun faktisk debatteret med sig selv nogle gange både før og efter, hun begav sig ud i det, men nu var der ingen vej tilbage. Og det havde hun det egentlig ganske godt med. Måske ville det endelig lykkes hende at skabe sig et netværk. Man havde jo lov at håbe.
Spændingen over ikke at vide, hvad der skulle foregå, havde gjort det fuldstændig umuligt for hende at sove, så da hun forlod Ravenclaw kollegiet var hun stadigvæk iklædt den skoleuniform, hun havde haft på samme dag, med en tyk kappe om skuldrene. Hun kom uforstyrret igennem slottet, og da hun bevægede sig ned mod søen, fik hun øje på fire skikkelser. Så var hun altså ikke den første til at dukke op. Det var egentlig meget rart. Så havde hun ikke tid til at stå og blive i tvivl om, hvorvidt hun var det rigtige sted, selvom instrukserne havde været tydelige nok. Eller til at begynde at tænke, at det hele var en joke, for den sags skyld.
Hun skubbede en lok af sit mørkebrune hår om bag øret, netop som hun nåede ned til den lille flok. Hun prøvede at sige noget, men hendes mund var pludselig blevet meget tør, så hun løftede bare hånden til hilsen. Måske var hun alligevel kommet på for dybt vand?

Tristan kiggede mod Frej og Luke med et smørret grin som den første skikkelse kunne spottes over plænen på vej mod søen. Han gøs lidt for selvom det ikke var en frostaften - heldigvis - så var det stadigvæk koldt. Som Luke havde han også kun sin kappe på og intet andet. De tre havde jo aftalt at indvigelsen altid ville bestå af nøgenbadning i søen.
Det havde væren en genial og symbolsk ide var de blevet enige om. Der var jo ikke ment noget pervest i det, det var mere symbolikken i at de skulle vise hinanden tillid for det var jo det der var meningen med hele gruppen. Gode venskaber og sjov og ballade.

Tristan havde overvejet at hive Allison med i gruppen, men samtidig var han ikke helt sikker på om hun ville finde det sjovt eller barnligt, anyway kunne han jo altid gøre det på et andet tidspunkt, lige nu gjaldt det om at koncentrerer sig om de rekrutter der kom til aften.
Han kiggede mod Luke, "nu er du sikker på at vejeren ikke ender med at trække point fra os ik?" Spurgte han lidt morende. De havde jo alle godkendt dem de mente kunne være sjove medlemmer, men Tristan var nu alligevel lidt skeptisk for at lade en vejleder være med.
Tankerne blev dog henledt på noget andet som den første nåede helt frem til dem. "Godaften," hilste han Liam med et varmt smil og ligeså Kalea der fulgte trop kort efter. Tristan havde ikke helt haft mulighed for at snakke med nogen af dem før, men han vidste hvem de var.

Frej frøs utroligt meget, da han ligesom både Luke og Tristan udemærket godt vidste, hvad der skulle ske. Han havde derfor, præcis ligesom de to andre, heller ikke noget tøj på under sin kappe, og han var i forvejen virklig kuldskær. "Jeg tror, de første kommer der," svarede han Luke og vendte blikket mod skikkelserne, før han gengældte Tristans smørret smil.
Nogengange fattede han simpelthen ikke, hvorfor han havde sagt ja, til at være en del af den her gruppe, selvom han selv havde været med til, at finde på den, så havde han nok lidt flere grænser end Luke og Tristan. Men han havde samtidig også bare den indstilling til livet, at man levede kun én gang, så man kunne ligeså godt få det bedste ud af det. Som Tristans spørgsmål til Luke lød, vendte Frej blikket mod Luke, som han også afventede et svar.
Han blev dog hurtigt revet tilbage til virkeligheden, da Liams velkendte stemme lød, hvortil Frej hurtigt vendte blikket mod med et stort smil på læberne og nikkede lidt, "Ja, men jeg tror, Kalea er lige efter dig," svarede han og nikkede mod pige som han kunne spotte. Han havde dog ikke tænkt sig, at lade de andre stå i vejen for, at give sin kæreste et kys. Han gjorde det dog ikke til noget længere varende, bare et kort, blidt kys. De andre vidste jo godt, at Frej var biseksuel, hvilket han da også tit drillede dem med, ved for sjov at lægge an på dem, dog ganske uskyldig som foreksempel at sende dem blink eller ae dem lidt på låret, og han ville selvfølgelig ikke gøre det så længe Liam for det første var der, eller for det andet ikke var klar over, at Frej ikke lagde noget i det, andet end sjov. Han smilede venligt til Kalea, da hun kom til dem også, "Hey Kalea," hilste han, som hans smil voksede.

Mayson bevægede sig langsomt ned mod søen. Han havde ingen anelse om hvad han skulle forvente han vidste bare at Luke havde bedt ham om at møde op ved søen ved midnat. Det lød næsten som en starten på en dårlig campfire historie. Han var ikke helt sikker på hvad Luke havde forventet eller hvordan han havde fået ham overtalt, han måtte jo slet ikke være ude fra sin opholdsstue og Mayson var stadigvæk vejleder.
Han stolede på Luke, de havde faktisk været gode venner siden de havde mødt hinanden i ugleriet og Mayson stolede på ham. Som han nærmede sig søen satte han farten en smule ned. Han kunne se flere skikkelser og han begyndte at få en lidt underligt nervøs følelse i kroppen. Igen stolede han på Luke så det var ikke det, det var mere tanken om hvad de havde gang i.
Han kom frem og fik hurtigt øje på Luke. De gule øjne betragtede ham en smule, "ehm, hvad foregår der?" Spurgte han lidt diskret og smilede lidt til de andre en anelse usikker på hvad han skulle forvente. Han var iført sin skoleuniform og en tyk vinterkappe.

Han så igen rundt på de andre. Han kendte godt Frej og Tristan, ikke at han havde snakket med dem. Men han havde hilst på dem et par gange, de hang jo tit ud med Luke. Kalea havde han mødt en enkelt gang på biblioteket, hun havde virket rigtigt sød. Liam vidste han hvem var, men han havde aldrig snakket med ham.
"Ehm, I ved godt at I ikke må være hernede ik?" Spurgte han en smule usikkert. Selvfølgelig vidste de det og han burde i realiteten trække point fra dem allesammen, men nysgerrigheden over hvad der foregik overvandt trangen til at følge reglerne.
Han var ikke helt sikker på om han burde give hånd til de andre eller bare blive stående i tavshed og gå i et med mørket som han var ret god til. Han så lidt forsigtigt til Liam og Kalea, "er der nogen af jer der ved hvad vi laver her?" Hviskede han og følte sig ærlig talt lidt bagud som om han havde misset en vigtig information et eller andet sted fra.

Liam gengældte hans blide kys ganske kort og kunne ikke lade være med at smile for sig selv. Liam var virkelig glad for Frej. Også selvom det hele var sket virkelig hurtigt, men den lille møgunge havde virkelig taget hans hjerte og han ville bruge så meget tid med ham som overhovedet muligt. Liam havde det nu ganske fint med at Frej venskabsflirtede med sine venner for han vidste jo godt at Frej kun var glad for ham. Ligesom Liam stadig havde kontakt til nogle af alle de tøser der var virkelig vild med ham, men det var bare kun Frej han var glad for og det håbede han da også den lille mide vidste. De fleste på skolen vidste også at Liam var biseksuel. Han havde ikke lagt skjul på det i hvert fald og han havde da også flirtet med Hazel foran langt de fleste ligesom han havde kysset med Frej foran en fyldt storsal under juleballet. Han kunne ikke se hvorfor han skulle skjule overfor nogen at han var til begge køn. ”Hey” sagde han med et smil over sine læber til Tristan og vendte sit blik mod pigen der var til stede. ”Hvor er det fedt at se piger til deres tossestreger” sagde han med et bredt smil inden han vendte blikket igen mod Luke, Tristan og Frej uden at stirre alt for meget på sin kæreste. Han var trods alt ikke den kæreste kedelige type og kunne sagtens være med sin kæreste mens han var sammen med andre.


Liam blev dog afbrudt i at kigge på Frej og vendte sit hoved mod den næste der var mødt op. ”Hey Mayson” sagde han med et smil over sine læber da han godt kunne huske ham fra Halloween. Han håbede bare ikke at hans had til Blake ville ødelægge noget for han havde måske lidt fornemmet at han var den eneste der havde været til stede der ikke var glad for Blake. Han rystede på hovedet til hans spørgsmål om de vidste noget. ”Ikke en skid og det ene fjols er endda min kæreste” sagde han med et grin bare for at understrege at han bestemt ikke havde nogen fordel af den grund. Det var trods alt svært at ligge skjul på de havde noget når næsten alle havde set dem til juleballet.
Desuden var han sikker på at han sagtens kunne snakke sin lorte fætter fra at trække alt for mange point fra dem hvis han endelig kom ned og bustede dem.

Kalea stod med armene bag ryggen, så de var skjult af hendes kappe, for på den måde kunne de andre ikke se, at hun vred sine hænder. Det var virkelig angst-provokerende ikke at have nogen idé om, hvad man var på vej ud i, udover at det involverede regelbrydning, selvfølgelig. Hvis de blev taget, og informationen nåede videre til hendes forældre, ville de gå amok. Hun var i forvejen ikke på god fod med sin far, så hvad end han normalvis ville bruge som straf ville nok blive fordoblet, fordi det var hende. Ikke just noget at se frem til... Det hjalp dog på nervøsiteten, da de andre hilste på hende, så anspændtheden i hendes skuldre løsnede lidt op, og hun formåede endda at smile tilbage. Der var ikke nogen af dem, hun rigtigt havde snakket med før, men hun var heldigvis god til både navne og ansigter, så hun kunne godt genkende dem. At Frej hilste på hende ved navn var en rar bekræftigelse af, at hun var forventet, og Liams bemærkning gjorde også, at hun følte sig velkommen, så da Mayson, som hun rent faktisk havde snakket med før, dukkede op, var hun noget mere afslappet omend stadigvæk nervøs. "Jeg aner det ikke", besvarede hun Maysons spørgsmål, pludseligt ikke tør i munden længere, og smilede til ham.

Vanessa havde ingen idé om hvad det var hun havde rodet sig selv ud. Hun havde hørt rygter om gruppen og uden at tænke sig om, havde hun sagt til dem, at hun gerne ville være med. Det var normalt ikke sådan noget hun gjorde. Hun var en meget sart pige på mange punkter og hun brugte konstant ordet, ækelt. Hun var desværre ved at blive kendt som den finde pige fra Beauxbatons og hun ville gerne bevise, at hun var andet end det. Hun ville gerne have flere venner og denne gruppe kunne måske hjælpe hende til at bryde nogle af de grænser hun havde.
Hun gik ned til søen, uden at vide hvad der skulle ske. Hun sørgede for at holde sig skjult fra de mange vinduer fra skolen og endte nede ved søen, ikke længe efter. Det så ud til at hun var den sidste, men hun ville ikke påstå, at hun var for sent på den, for det var hun aldrig. De andre var bare i god tid. Jo tøttere hun kom på de andre, jo mere begyndte hun at fortryde hvad hun havde gjort. Hvorfor havde hun meldt sig ind og hvad i alverden skulle de nede ved søen i denne kulde? Hun turde næsten ikke tænke på det og det var jo trods alt drenge der havde planlagt denne aften.
"Hej." Sagde hun og prøvede at lyde rolig, da hun kom hen til flokken

Luke viftede lidt med den ene hånd, "Bare rolig, jeg snakker med ham. Han trækker ikke point fra nogen," svarede han Tristans bekymring, han skulle nok lige trække Mayson til side og give ham en lidt bedre forklaring på, hvorfor de var der, da han trods alt havde haft en fornemmelse af, at hvis han havde fortalt Mayson noget, så var han ikke kommet.
Han havde ikke noget imod, at Frej havde fået sig en drengekæreste, så længe det ikke var ham, som der blev lagt an på eller noget i den dur. Han kunne til dels håndtere, når Frej gjorde det for sjov, men han kunne skam også godt blive sur over det. Han vendte blikket mod Liam, som var den første som kom, hvortil et roligt, men venligt smil meldte sig på hans læber, "Velkommen til, Liam," sagde han og nikkede som hilsen, men vendte blikket væk, da Frej kyssede Liam. Ikke fordi han var homofob eller noget, men han brød sig bare ikke om, at stå og glo på andre kyssede.
Han smilede venligt, da de to piger ankom, "Velkommen tøser," sagde han som hans smil voksede en smule. Hans første tanke, da han sammen med Tristan og Frej havde 'grundlagt' gruppen, havde egentlig været, at det kun skulle være drenge, men de da to piger havde tilbudt dem selv, havde han selvfølgelig ikke kunne sig nej, hvorfor skulle han? Jo flere, jo sjovere.
Han så mod Mayson, hvortil et drillende smil meldte sig på hans læber, "Mayson kom lige," sagde han og gik lidt væk fra de andre, ikke fordi de ikke måtte hører, men fordi det nok var nu, at han burde give Mayson en forklaring, hvad de lavede her. Ikke at han skulle vide, hvad de skulle lave nu, men han skulle lige have en chance for at vide spillereglerne, ligesom de andre jo havde fået af vide. Det vigtigste var jo, at de stolede på hinanden og havde det sjovt.
Han så lidt mod slottet. De ventede vel kun på Isaak nu?

Frej så en smule overrasket på Mayson, som han spurgte hvad er foregik. Derefter blev blikket rettet direkte mod Luke, "Har du ikke fortalt ham noget? Overhovedet?" spurgte han som blikket blev en smule skarpt. Nogen gange var Luke altså lige strid nok. Ikke at Frej ville blande sig i Lukes og Maysons venskab, men alligevel. Han måtte da også tage sig lidt til hovedet, da Mayson spurgte om, de godt var klar over, at de ikke måtte være der. "Helt ærligt Luke.." mumlede han og så så over på Tristan for, at gøre et forsøg på, at gennemskue, som Tristan var inden over den sag.
Selvfølgelig skulle de nye medlemmer ikke vide, hvad der skulle ske, men de skulle gerne være til, at stole på, så han måtte ærligt indrømme, at han da havde regnet med, at de nye var informeret om, hvad gruppen ligesom gik ud på. Han havde intet imod Mayson overhovedet, men nu var Frej heller ikke typen med ret mange fordomme.
Frej kunne ikke lade vær med at smile drillende til Liam, "Og fjolset kan godt høre dig. Jeg er ikke blevet døv over natten," sagde han morende, han vidste dog ikke om, Mayson var klar over at Liam og Frej var kærester, men så måtte han jo finde ud af det. Frej var ikke flov over det på noget som helst punkt og han fortrød bestemt ikke, at han havde sagt ja til Liam.
Han kunne dog godt mærke, at kulden efterhånden begyndte at være for meget. "Skal vi komme i gang?" spurgte han og så på Tristan og Luke. Det så ikke ud til, at Isaak kom, og hvis han gjorde, så måtte Frej nok indrømme, at han var ved at være godt utålmodig.

Mayson var virkelig forvirret over dette foretagende. Det eneste der kortvarrigt fjernede fokus fra denne forvirring var da de to drenge kyssede hinanden. Mayson blinkede et par gange og modsat Luke, stirrede han bare på dem, ikke for at være uhøflig, men fordi at det simpelthen kom så meget bag på ham at der gik lidt tid før han tog sig selv i sin upassende opførsel.
Hurtigt flyttede han blikket tilbage mod Kalea bare for at se på noget andet. Han havde aldrig set to drenge kysse hinanden før, ikke at han var fordomsfuld på det punkt, det var bare en smule mærkeligt for en fyr som ham der ikke havde den mindste smule indsigt i parforhold eller flirts for den sags skyld.
Han smilede lidt forsigtigt til den nye pige der kom ned til dem. Hvor mange skulle der komme? Og hvad pokker var det der foregik? "Gør jeg ikke?" Spurgte han lidt forbavset som Luke konstaterede at han ikke ville trække points fra nogen. Ikke at han var flabet, men han kunne bare slet ikke samle tankerne lige nu.

De gule øjne fløj fra Luke til Frej og så tilbage igen. "Fortalt mig hvad?" Usikkerheden var ved at sprede sig og halen slog voldsomt bag ham. Ikke at han frygtede gruppen, Kalea havde han trods alt mødt før og hun virkede utrolig sød og Luke var hans ven, han stolede på ham, men det var bare som om at alle vidste noget han ikke gjorde og det var frustrerende.
Uden at tænke videre over det gik han hen til Luke for at få en nærmere forklaring med alt dette her for det virkede lidt lusket i hans øjne. Nu var Mayson ikke helt tilbageholden selvom han var vejleder, han burde nok være det og havde da heller ikke brudt nogen regler frem til nu, men nu stod han da alligevel her klokken 12 om natten skønt han - og de andre - burde ligge i deres senge. Han håbede bare ikke at de ville blive opdaget af en professor for han ville være super ked af at miste sit emblem nu hvor han endelig havde fået det.

Liam havde mødt Mayson en gang før og det var ikke fordi det havde været verdens bedste møde. Mest af alt fordi han tydeligt havde generet hans ven eller hvor meget Mayson og Blake nu var, men Liam var sådan set også lidt ligeglad. Det var jo ikke Mayson han havde noget imod. Det var Blake han havde noget imod. Han var virkelig underlig med hans fysiske afstand fra alle fyrer mens han kunne stå tæt med f.eks. Skyler. Det var så også ligemeget for det var ikke det som det handlede om lige nu.

Liam lagde mærke til der var et eller andet i mellem de tre grundligger og Mayson, men han var sikker på det mest af alt var for at Mayson som vejleder ikke skulle trække point fra dem alle sammen. Han havde så ikke lagt mærke til heller at Mayson havde kigget på ham og Frej kysse. ”Er du sikker på du ikke er blevet døv i nat?” spurgte han ganske drillende Frej da han havde svært ved at lade være med at drille ham selvom de ikke var alene. Liam hilste med et nik til Vanessa da hun ankom, men han valgte lidt med vilje ikke at gøre mere da hun trods alt heller ikke lod til at bryde sig om ham da hun holdte med Blake sidst han havde mødt hende. Han vendte blikket mod Frej igen da han spurgte om de skulle i gang. ”Ja hvis Mayson er informeret nok til ikke at trække point fra os alle sammen” sagde han roligt og så alligevel så energisk da han gerne ville videre. Han var virkelig spændt på det her og ville gerne vide snart hvad det gik ud på.


Vanessa var ved at blive en smule utålmodig. Nok var hun næsten lige kommet, men det var virkelig koldt og det virkede til at drengene gik mere op i at drille hinanden og at bruge tid på at sørge for at Mayson ikke trak point fra dem. Selvfølgelig var den sidste del vigtig, men det burde de nok have snakket med ham om inden.
"Hvad er det vi skal?" Spurgte hun til sidst, imens hun stod og trippede. Hun var glad for at hun ikke var den eneste pige, også selvom hun ikke vidste hvad der skulle ske. Hun skævede over til Liam. Det var lidt underligt at skulle være en en slags gruppe med ham, for deres sidste møde havde der ikke været helt drama fri. Hun håbede hun ville få et andet syn på ham efter det her, for ellers ville det nok blive en smule akavet.
"Ikke noget ulækkert, vel?" Spurgte hun og hadede sig selv en smule, for at være så sart overfor alting. Dog frygtede hun det alligevel, da det trods alt var drengen der styrede denne gruppe.

Tristan havde fulgt det hele lidt i tavshed. Det lod til at de alle var ankommet så måske de skulle se at komme igang med det hele inden de alle frøs deres balder af. Især ham Luke og Frej der kun var iført kapperne. "Vanessa har ret, vi må videre i programmet!" Annoncerede han og så rundt på dem allesammen.
Det kunne godt være at Mayson ikke var informeret om hvorfor han var her, men det lod til at Luke efterhånden havde fået ham forklaret nok til at de kunne komme videre. "Hallo Frej, er der kontakt?" Det ville være lidt lettere hvis ikke han havde så travlt med at flirte med sin kæreste. Ikke at det normalvis gjorde ham noget, men der var større fisk i vandet til aften.

"Ser I, vi har samlet jer til aften fordi vi mener at I vil passe godt ind i vores lille klub her." Begyndte han at forklare, "Nogen af jer har opsnuset lidt omkring os og andre har vi indbudt." Han holdt en kunstnerisk pause. "Denne gruppe går ud på at vi støtter hinanden, vi er her for hinanden, vi kender hinanden på godt og ondt og ikke mindst så udfordre vi hinanden til at presse os selv så den dag vi forlader Hogwarts vil vi have de fedeste historier at fortælle videre." Han havde svært ved at skjule sin begejstring i stemmen.
"Vores mål er at skabe en "hemmelig" klub for værdige medlemmer, en klub der kan gå videre i generationerne og når vi en dag bliver gamle kan vi se tilbage på at det og vide at det var os der startede det hele!" Han holdt en knyttet næve op foran sig for at styrke kampånden, "det skal være en ære at være en del af denne klub! Jeg ser det som en ære og jeg håber at I vil gøre det samme." Han smilede. Måske han var lidt overdramatisk, men det havde altid en fed effekt på film. "Så lige her, lige nu, skal vi bevise overfor hinanden at vi tør stole på hinanden og Luke eller Frej," han vendet blikket mod sine venner "vil en af jer have æren af at fortælle hvordan?" Han smilede smørret.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Dare You! - Hogssquard

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 4:38 am

Luke himlede lidt med øjnene, da han så hvordan Mayson ikke kunne lade vær med, at kigge på Frej og Liam som kyssede, "Du vender dig til det.." mumlede han og trak Mayson til side, for at forklare ham, at lige nu var han der ikke som vejleder, men som en del af en social gruppe.
Han nikkede til Vanessa og til Tristan, "Ja, lad os komme i gang," sagde han med et smil på læberne. Han frøs pænt meget efterhånden og han var klar til, at hoppe i søen og dermed få indviet de nye medlemmer, og de kunne nok snart ikke trække spændingen mere. Han grinte let af Frej der stod og havde travlt med at snakke med Liam, da Tristan brød ind.

Luke lukkede kappen en smule mere omkring sig, det var faktisk ved at være godt koldt. Han gloede lidt på Tristan, da han gik i gang med sin tale. Han hævede lidt det ene øjenbryn, "Okay, Tristan.. Jeg tror de har fanget den.." mumlede han og klappede sin ven et par gange på skulderen.
Han havde aldrig været buefærdig, og ville nok heller aldrig blive det. "Vi skal kende hinanden ind og ud, og hvilket bedre måde er der at komme til det, end... Nøgenbadning i søen, selvfølgelig," sagde han med et stort smil og smed kappen, hvilket blottet hans nøgne, tatoveret krop. "Så, jeres første udfordring lyder ganske simpelt på, smid tøjet, det er vel noget vi alle kan finde ud af, og hop i søen nøgen," sagde han med et stort smil og gjorde en gestus mod søen. Han var i hvert fald klar.

Liam lage godt mærke til at Vanessa skævede til ham. Det var jo ikke fordi han havde et problem med hende. Han havde et med Blake og han var der ikke så det var ikke fordi der ville komme noget drama fra hans side af. Slet ikke når de var i den der gruppe de skulle til at være i. Han kunne altid snakke med hende senere for at være sikker på der ik var nogen beef i mellem dem. Liam skulle lige til at sige noget da Tristan begyndte at snakke hvilket sikkert var meget godt. Han vendte derfor blikket mod Tristan i stedet for. Han nikkede let for at udvise at han lyttede inden han vendte blikket mod Luke da han tog over i stedet for. ”Jamen så lets’ move” sagde han med et grin og hev sin trøje af for åbne sine bukser og smed dem også. Han var hurtigt til at få det hele af og var på ingen måde blufærdig omkring det her. Han satte i løb ned til vandet og gav et lille hop inden han hoppede i med hovedet først. Han var ligeglad med at han var helt igennem nøgen og især når Frej ligesom havde set hans krop inden det her. Da Liam var kommet ned skyndte han da også at vende sig om så han kunne stå op. Han ville komme til at blive en anelse syg af det, men det var det hele værd. Især da han var en af de første i vandet da de nye.

Frej så lidt på Tristan som han gik fuldstændigt i selvsving. Han kunne dog ikke lade vær med, at lave nogle grimmasser og fakter med armene bag Tristan, bare for sjov. Han var også klar på, at smide kappen, men før han nåede det, havde Luke gjort det. Det undrede ham altid, hvordan Luke havde fået nogen til, at tatovere ham, når han var så ung, og det var jo ikke fordi det var nogle små enkelte tatoveringer, eller nogen han kunne skjule.
Hans tanker omkring Lukes mange tatoveringer, blev dog ret hurtigt slået ud af hans hoved, da Liam bare gav sig til, at smide alt sit tøj. Han tabte fuldstændigt kæben. Det havde han alligevel ikke regnet med. "Det er min kæreste," sagde han med et morende smil på læber.
Han åbnede sin kappe, da han hørte det første plask i søen. Han lod så kappen falde til jorden, hvilket blottede hans krop. Han havde dog ikke tænkt sig, at løbe ud til søen. Han kunne dårligt mærke sine tær mere. Han mærkede hvordan det iskolde vand mødte hans fødder. "Fuck det er koldt! Hvorfor er det lige, at vi ikke gør sådan noget her om sommeren?" spurgte han, ikke nogen bestemt, men mere bare sådan til alle eller ingen. Han forsatte stille og roligt med, at gå længere og længere ud i søen, men det var virkelig koldt.

//OOG: Der er lige et par ekstra, som gerne vil være med, så for at vi slipper for, at oprette et nyt emne magen til dette her, så tagger jeg dem lige og så er de med Very Happy
Robin Lewis - Zoey Butler - Cadence McSeeley

Robin syntes det var en smule homo-klamt at to af drengen kyssede, ikke fordi at Robin havde tænkt sig at nævne noget, men han var nok en smule sart på det punkt. De kunne da godt lige gemme det væk til de var alene. Robin var nok lidt arrogant omkring den slags, og han var på alle måder en rigtig Slytherin elev.
Alligevel havde ham og Zoey besluttet sig for at dette her kunne være en god idé. De to var ikke kærester eller noget, de havde knaldet et par gange og dét var det. Hun var cool nok, og hun var meget mere hans type end alle de kedelige hufflepuff elever han nogengange begav sig omkring, bare fordi hans lillesøster Celina gik på Hufflepuff.

"Nøgen? Har you kidding me?" spurgte Robin i mod Luke, som han stirrede ud i mod søen. Ikke at Robin ikke var frisk på udfordringen, men tanken om at være nøgen samme med to homo fyrer, hvad nu hvis de gloede på ham og alt muligt?
Okay, Robin var nok en smule homofobisk, ikke fordi han som sådan havde noget i mod det, det freakede ham nok bare lidt ud at to mænd kunne være sammen på den måde, muligvis fordi at Robin selv var lidt usikker på det punkt, så var det nemmere bare at benægte det helt.

Zoey stod ved siden af Robin, han var den eneste hun rigtigt kendte og hun var faktisk ikke super social. Zoey kiggede rundt på flokken, og havde nu i nogen lange minutter stirret på Tristan fra tid til anden, var det bare hende eller var han rimeligt lækker? Det havde hun da aldrig rigtigt tænkt over før, men på den anden side havde hun heller aldrig haft så meget med Gryffindor drengene at gøre.
Som udfordringen blev nævnt, var Zoey ret hurtig om at begynde at smide tøjet, hun var ikke genert af sig, hun syntes selv hun havde en flot krop og hun var ikke bleg for at vise den frem.

Trøje og bukser røg hurtigt, det samme gjorde strømper, indtil hun stod tilbage i trusser og bh: "Hvaaa... ?" spurgte hun og gik ud i mod søen, og smed roligt trusser og bh på vejen, hun kunne jo lige så godt få det overstået, og så længe hun ikke døde af kulde, så skulle det hele skam nok gå.
Robin havde da set hende nøgen om ikke andet, og hvis hun var heldig ville et par af de andre fyrer nok også komme til at se det. Zoey var ikke billig, men hun var bestemt heller ikke genert af sig, der var jo intet galt i at have dte sjovt og man var jo kun ung en gang. Zoey var ikke i ret nær kontakt med sine følelser efter opvæksten på børnhjemme, så hun kunne jo lige så godt bare komme igang med alt det sjove.

Cadence løb nærmest ned i mod søen, hun vidste godt at hun var for sent på dem, men et overhoved havde stoppet hende på gangen og hun var så bange for at hun var endt i fedtefadet. Heldigvis havde hun sneget sig udenom, og var nu på vej i mod søen i sin skolekappe.
Hun kunne se de allerede stod en god flok elever, nogen af dem kendte hun ganske godt, og andre af dem vidste hun bare hvem var. Men nu var Hogwarts jo også så stor en skole at det var svært at kende alle. Cadence kiggede på dem, og satte så tempoet ned som hun ankom.

"Sorry! Undskyld jeg kommer for sent.. Jeg mødte et overhoved på vejen" sagde hun og skar en grimasse, som hun rettede på sit lange røde hår, hun havde ingen idé om det her var klogt, men altså.. Hun var oftest med på den værste, og når nu de andre kunne, så måtte hun også også stramme op.
Hun blev lidt måløs ved synet af halvnøgne mennesker, ihvertfald nogen stykker: "Ehm, hvad er jeg gået glip af?" spurgte hun og kiggede i mod Luke, som hun vidste var med i inderkræsen, nok mest fordi hun ikke ville ende med bare at antage noget, hun var i forvejen så akavet nogengange at hun ikke følte hun havde brug for at tjene flere point på den tavle.

Kalea havde stået og kæmpet for ikke at komme til at grine, mens Tristan snakkede. Dramatikken var bare lidt mere, end hun kunne tage seriøst, og Frejs fagter havde bestemt ikke hjulpet på situationen. Det glemte hun dog hurtigt alt om, da Luke proklamerede, at de skulle nøgenbade, hvorefter folk bare begyndte at smide tøjet - eller nogen af dem gjorde i hvert fald. Selv stod hun lidt paf og kiggede. Nøgenheden i sig selv var sådan set ikke noget stort problem for hende, det var mere det faktum, at det var februar måned, og at de befandt sig i Skotland. Havde de fuldstændig tabt småkagerne? Det ville da være et totalt lykketræf, hvis ikke de alle sammen blev hundesyge. Ubevidst pakkede hun sin vinterkappe lidt tættere sammen omkring sig. Hun brød sig virkelig ikke om kulde. Men hvis hun ville være en del af flokken, blev hun selvfølgelig nødt til at lystre.
Hendes debatterende tankegang blev afbrudt, da en rødhåret pige, hun ikke lige umiddelbart genkendte, slog sig til dem. Forvirringen i hendes stemme var ganske forståelig, for det måtte være noget af et syn at komme ned til. Kalea overvejede at svare på hendes spørgsmål, men det virkede som om, det var henvendt til Luke, så i stedet tog hun en diskret, dyb indånding og smed sin kappe. Det her var hendes bedste chance for at finde et sted at passe ind, så hun kunne ikke lade sig stoppe af, at hun var lidt kuldskær. Okay, meget kuldskær. Men alligevel blev kappen fulgt af resten af tøjet, indtil hun stod uden en trevl på kroppen. Så satte hun i småløb, til hun var i vand til knæene, hvorefter tempoet blev sat drastisk ned.
"Auê!", kuldens intensitet kom så meget bag på hende, at hun ikke kunne holde det lille, hawaiianske udbrud tilbage.

Luke havde hurtigt forklaret Mayson om hele pointen med dette foretagende. Det var simpelthen en klub hvor alle kunne være sig selv og hvor de ville hjælpe hinanden og være der for hinanden - og lave lidt sjov undervejs. Lidt tøvende var han gået med til det. Selvfølgelig var han bange for at miste sit emblem for at støtte op om sådan et fortagende, men på den anden side, så længe det ikke gik ud på at ramme andre, men ganske enkelt blot var sjov og spas mellem dem, så var der vel ikke som sådan noget galt i det. Okay det var ude nu hvor de burde ligge i sengene, men det virkede da temmelig harmløst.
Det var i hvert fald hans holdning som han stilede sig sammen med de andre igen og lyttede til Tristans højtidelige tale, han smilede lidt, det måtte Mayson give ham og Frej, de gik virkelig ind i det med liv og sjæl. Denne holdning blev dog rykket lidt og havde det ikke været for hans mørke pels ville man nok tydeligt have kunne se ham blive meget bleg ved den første udfordring. nøgenbadning?! Men der var jo piger og alt muligt! Halen blev omgående urolig - matchende hans sind. Han ligende jo ikke de andre og han var ikke sikker på at han havde lyst til at vise sig frem foran en masse fremmede. Dog havde han heller ikke lyst til at brække snegle op de næste mange timer.

Han så mod de andre, mange af dem var allerede i fuld sving med at smide tøjet og inden længe var de første i vandet. Han stillede sig lidt tættere på Kalea som var den eneste han havde snakket med i gruppen altså udover Luke. Han skulle til at spørge hende om hun havde tænkt sig at gøre det, nok med et lille håb om at hun ville sige nej og de så kunne stå sammen i det, så langt nåede han bare ikke før en rødhåret pige sluttede sig til dem med et forvirret blik.
Et lille forsigtigt smil blev sendt mod hende som han kort forklarede hende situationen. På det tidspunkt han var færdig var Kalea allerede ude i vandet, eller i hvert fald på vej derud med et par af de andre piger.
Mayson havde aldrig set en nøgen pige før og skyndte sig i ren høflighed at kigge den anden vej, det var vel ikke pænt at kigge efter dem. Hvem var også nøgen sammen før man overhovedet kendte folks navne? Lidt ubeslutsom på om han skulle gøre det eller ej og meget langsomt begyndte han at tage sin kappe af. Derefter slipset, han åbnede de øverste knapper i sin skjorte og gik i stå usikker på om han turde forsætte.

Tristan så tilfreds rundt på forsamlingen, ja okay talen var måske en anelse overdreven, men hey det virkede! Det lod i hvert fald til at få et par smil frem på læberne og det var jo det vigtigste. Efter det også lod til at Mayson havde forstået hvorfor han var her så Tristan atter rundt på dem med et stolt blik. Ville det være too much at sige at fra nu af var de brødre og søstre det var det måske, men tanken morede ham nu alligevel.
Han smilede mod Cadence der kom hastende lidt for sent. "Ingen skade sket," sagde han smilende og lod sin opmærksomhed glide over til folk der allerede var igang med at kaste sig ud i søens isnende vand. Dette her ville de så meget fortryde når de alle lå med lungebetændelse i morgen, men man levede jo kun én gang, så det gjalt jo om at få det bedste ud af det.

Da det lod til at Mayson var ved at indvige Cadence i planerne lod Tristan også sin kappe falde til jorden. Som Frej og Luke var han også komplet nøgen indenunder. Han nåede lige at fange et blik af Zoey inden hun var i vandet og synet af Kalea var bestemt heller ikke værst. Dette her skulle nok blive sjovt, han satte i fuld sprint mod søen og lavede en enorm maveplasker lige ved siden af den hawaiianske pige. En handling han hurtigt fortrød af flere årsager.
1: Der var ikke særlig dybt vand dertil hvor hun var nået så han endte med at ligge fladt på maven på den grusede bund, 2: Det var bare generelt ikke en god ide at lave en maveplasker som nøgen dreng kunne han hurtigt erfare og 3: Den piercende kulde ramte ham som syle. Han gav et hvin fra sig og kom hurtigt tilbage på benene stadigvæk med grus på maven og nu med voldsomt klabrende tænder.

Kalea havde været så optaget af ikke at tænke på, hvor koldt vandet var, og hvor sikkert det var, at hun ville ligge syg den næste uge, at hun slet ikke lagde mærke til Tristan, før det var for sent. Hans lille stunt sprøjtede selvfølgelig en god sjat iskoldt vand over på hende, og hun hvinede højlydt - en lyd, hun absolut ville have foretrukket at holde for sig selv, men det var hun åbenbart ikke selv herre over. Hun drejede rundt, klar til at give Tristan en lille overfusning for at forskrække hende, men det syn, der mødte hende, var så morsomt, at luften øjeblikkeligt gik af ballonen. Udtrykket i hans ansigt var umuligt for hende ikke at grine af, og da hun gav efter for latteren, var det som om, en mur i hende brast. Nøgenheden sammen med den uhæmmede latter var så befriende, at al hendes nervøsitet og smertefulde selvbevidsthed smeltede væk, og det kom til udtryk i, at hun, stadigvæk klukkende af latter, rakte ud og børstede noget af gruset af Tristan. Det ville for nogen måske ikke være noget særligt, men for en pige, som havde haft minimalt at gøre med selv fuldt påklædte drenge, var det ganske stort.
"Lærer I gryffindorer aldrig, at I skal tænke jer om i stedet for bare at kaste jer hovedkuls ud i den første ting, der falder jer ind?", spurgte hun drillende.

Luke smilede stort til Liam, da han var den første til, at tage udfordringen op og dernæst Zoey, selvom han havde set hende nøgen en del gange efterhånden. Han vendte dog blikket mod Cadence, da hendes spørgsmål lød, hvortil et smil meldte sig på hans læber. Det var nok meget godt, at han ikke var blufærdig, da han stadig stod fuldstændigt nøgen, "Indvielse, smid tøjet og hop i søen," svarede han og blinkede til hende. Han havde ikke noget imod, at han ikke selv havde været den første i vandet, det var jo ikke dét, det galt om, men bare det at gøre det. Han lo let af Frej, "Fordi så er det ikke sjovt, Frej," grinte han.
Han vendte blikket mod Robin, faktisk ikke en han havde snakket ret meget med, men han snakkede jo med Zoey, så han regnede med, at Robin var cool nok, "Nej, det gør jeg ikke. Men hey, hvis du ikke tør, er det ingen skam, men din fribillet fra at æde snegle," svarede han med et venligt smil på sine læber.
Han så lidt imod Mayson, "Kom nu Mayson, du har ikke noget vi andre ikke har.. Foruden halen og pelsen, men det har vi ligesom set," sagde han morende og hev ham blidt i halen, da han gik forbi med et drillende smil på sine læber, før han satte i løb og skulle lige til, at lave samme nummer som Tristan, men nåede dog at stoppe sig selv, da han så hvordan det endte for Tristan, hvilket fik ham til at grine, mens han løb længere ud, til vandet gik ham til midt på brystkassen. Han dykkede ned med hovedet en enkelt gang, og kom så op til overfladen igen.

Mayson så bare lidt desperat til som flere og flere forsvandt ud i søen, han følte sig en anelse malplaceret fordi han på ingen måde følte sig som de andre. En ting var altid at sige at han var "en hel normal" dreng, men ligefrem at skulle vise sin krop frem når han så tydeligt ikke lignede de andre, var virkelig grænseoverskridende for ham.
"I ved godt at vi bare ender med at blive virkelig syge ik?" Sagde han som håbede han på at det ville ændre deres mening. Uden tvivl et meget naivt håb kunne han hurtigt etablerer. Han så lidt ned af sin lidt åbne skjorte og kunne stadigvæk ikke helt beslutte sig for om han bare skulle slutte sig til galskaben og bare ignorerer den stadig stigende uro i kroppen.
Det var omkring det punkt at Luke smuttede forbi ham og gjorde det værst tænkelige, han trak ham i halen. Mayson sendte ham et ildevarslende blik, "ikke. halen!" hvæsede han gennem lettere sammenbidte tænder. Den var faktisk uhyre følsom og hver gang folk trak i den gav det jag op gennem hele ryggen, nogle gange værre end andre, heldigvis var Luke da i det mindste blevet mere forsigtig ved den dårlige vane han havde fået tillagt sig, men Mayson så nu helst at han helt lagde den på hylden.

Han rystede derefter opgivende på hovedet som han så Tristan falde fladt på maven i det kølige vand og hvordan Luke næsten havde gjort ham kunsten efter. Han sukkede mildt og iagtog kortvarrigt hele scenariet, inden han forsigtigt fik åbnet de sidste knapper i skjorten og trak den af.
Armene faldt kort over kors både for at skærme sig selv mod kulden, men også tanken om at de andre måske kiggede på ham. Han var virkelig usikker på dette her, men han ville heller ikke være en dødbider nu hvor han endelig havde chancen for at være en del af fællesskabet.
Overkroppen var nu heller ikke det værste for selvom han var en lille smule splejset, var han stadigvæk veltrænet og muskuløs, selvfølgelig var det dog svære at se på ham grundet pelsen, men langt fra umuligt.
Han skævede på ny mod de andre og sikrede sig at de flestes opmærksomhed var rettet mod andre ting inden han med hamrende hjerte trak bukserne ned og strøg forbi Kalea og Tritan og ud i vandet hvor han dykkede ned så hurtigt som muligt så han ville undgå folks blikke. Her havde det en mærkbar fordel at være dækket af pels for selvom vandet var isnende koldt, føltes det ikke lige så mærkbart på ham som det nok gjorde på de andre. Der gik dog ikke lang tid før tænderne alligevel begyndte at klapre.

Vanessa stod bare og stirrede på dem alle sammen, som de sprang i vandet, nøgne vel og mærke. Hun lagde armene over kors og blev irriteret. Hun var godt klar over, at hun selv havde meldt sig til, men hvad fanden skulle dette gøre godt for?
"Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det gøre noget som helst for vores tillid til hinanden, at vi ser hinanden nøgne? Er det fordi vi skal se om vi tager hinandens tøj eller ej?" Hun forstod det ikke. Hvordan skulle hun stole mere på Luke, bare fordi hun havde set hans dingel dangel? Hun vidste godt, at hun skulle gøre det, hvis hun ville være med og hvis ikke de andre skulle se ned på hende, men det var bare så svært for hende. Hun var ret usikker på sin egen krop og dette var en situation, som hun slet ikke brød sig om. Det var muligt, at hun havde en flot krop, men det var ikke sådan hun selv så den.
Hun gik lidt til siden og ignorerede de tårer der langsomt, begyndte at trille ned ad hendes kinder, og hun klædte sig diskret af, så de andre måske ikke så så meget af hende. Da hun ikke havde mere tøj på, skyndte hun sig ud i vandet, men holdt afstand til de andre, som så ud til at have det sjovt. Ihvertfald en del af dem.

Frej bevægede sig langsomt længere og længere ud i søen, mens tænder begyndte at klapre. Han så sig lidt over den ene skulder, i samme sekund Tristans plask lød. I et øjeblik af latter, glemte han alt om, hvor meget han var ved at dø af kulde, "Bruger du nogensinde din hjerne til andet end.." på et split sekund forsvandt han selv ned under vandets overflade, da han var gledet på en sten på bunden.
Der gik dog ikke længe før han dukkede op igen i et gips, som han fjernede håret fra sit ansigt og hans tænder begyndte at klapre endnu mere end før. Han slog armene omkring sig. Aldrig havde han oplevet noget så koldt. Han gik langsomt mod bredden igen, selvom ikke alle havde været i vandet endnu. Nu havde han gjort det, og han havde stået kun iført sin kappe den sidste time.
Han svang kappen omkring sig og lod så blikket glide lidt rundt på de andre, som han satte sig ned i græsset. "Fordi når vi er nøgne er vi så blottet, som vi kan blive.. Og vi skal selvfølgelig kunne stole på, at de andre ikke stikke af med vores tøj," svarede han Vanessa og smilede venligt til hende.
Skulle han være ærlig, så var han faktisk ret ligeglad med, om Robin ikke turde smide tøjet, fordi Frej og Liam var et par. Det var jo ikke fordi de rendte rundt og tændte alt og alle. Eller selvfølgelig kunne han kun svare for sig selv, men han kendte efterhånden Liam godt nok til, at vide det. At Cadence derimod biologisk set var hans faster, havde han det ret så skidt med, men der var jo ikke nogen som vidste Frej var adopteret og i virkeligheden ikke hed McLow til efternavn, men havde sine biologiske forældres efternavne, og sådan skulle det også helst forblive

Liam vendte blikket mod bredden og fik øje på Vanessa som stadig ikke var kommet ud i vandet til de andre. Han var så også ok ligeglad med hvordan Robin havde det med ham for han havde ikke tænkt sig at ligge skjul på at han var vild med Frej da han trods alt var biseksuel. ”Vanessa hvis du kommer herud så loooover jeg at være sødere ved Blake!” råbte han efter Vanessa i håb om at hun ville komme ud i vandet. Han vidste trods alt ikke at Frej og Blake havde haft en ting sammen før i tiden og det ville da også tricke ham gevaldigt, men han ville gerne komme ind på en bedre side af hende og derfor ville han gerne prøve at være sødere ved Blake uanset hvor meget de snakkede sammen. Nu vidste han så heller ikke at Blake var ven med Mayson også og heller ikke noget som helst om hvorfor Blake var som han var, men han var bestemt en freak i hans hoved og han brød sig ikke om at gå på kollegium og årgang med ham. Liam havde dog ikke tænkt sig at drille Mayson med at han havde været lidt langsom til at komme ud i vandet da han sikkert havde nok at slås med i forvejen idet han havde sit anderledes udseende.


Liam glemte dog alt om det da Frej pludselig forsvandt nede under vandet og det lignede bestemt ikke at det var med vilje. Liam bevægede sig derfor mod Frej. Desuden ville det være ok at han kom op nu da han trods alt havde været den første. ”Frej er du ok?” spurgte han en anelse bekymret og lod med vilje være med at kalde ham skat da han ikke gad virke som om fik nogen fordel eller freake nogen ud med at han var til sit eget køn. Liam gik da også op af vandet for at slå sin kappe om sig selv. Lige nu var han glad for han havde taget den udover sit normale tøj da han ikke gad vådt tøj. Det her var så nok ulempen ved at være i gruppe med sin kæreste for han ville altid være en smule bekymret for ham uden at han ville sætte en stopper for noget som helst.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Dare You! - Hogssquard

Indlæg  Admin on Ons aug 09, 2017 4:40 am

"Well, Mayson, så har vi en undskyldning for ikke, at dukke op til timerne," sagde Luke morende, da Mayson pointerede at de ville blive syge, hvilket han vel et eller andet sted havde ret i. Det ville nok alle sammen ende med en god omgang forkølelse, men Luke var nu sikker på, at det ville være det hele værd. Han kunne dog ikke lade vær med, at smile en anelse morende, han vidste jo godt, at Maysons hale var følsom, men det gjorde det jo bare endnu sjovere.
En smule påpasselig svømmede han mod Vanessa, dog holdt han en vis afsted, da hun ikke så ud til, at være helt komfortabel med det her. Meget kunne man sige om Luke, og nok kunne være en røv med øre til tider, men når først man blev set som en ven eller veninde af ham, så var han faktisk en ganske flink fyr. "Hey.. Er du okay?" spurgte han, uden at komme for tæt på, da han trods alt havde en eller anden sjov idé om, at svaret nok ville være nej, ellers ville hun vel ikke græde.
Han hørte et plask længere bag sig, hvilket fik ham til at vende hovedet i den retning, for at se hvem der var hoppet i. Det gik dog hurtigt op for ham, at det var Frej som var væltet eller gledet eller hvad han end havde lavet. Han måtte slippe et kort grin, "Det er karma, det der Frej," råbte han morende, før han vendte sin opmærksomhed tilbage på Vanessa og prøvede sig lidt frem, ved at smile opmuntrende til hende, "Kom nu. Et hurtigt dyk ned under vandet og op igen. Så er det overstået," opmuntrede han og holdt sine hænder oppe over vandoverflade.

Tristan kiggede på Kalea som det lykkedes ham at komme tilbage på benene. Han smilede skævt som hun stillede sit spørgsmål og gav sig til at børste ham ren, hvilket jo selvfølgelig ikke virkede helt så godt taget i betragtning af vådt sand på våd hud ikke var så nemt at fjerne. "Nej, men hvorfor skulle vi også det når der altid står en kvik Ravenclaw elev klar til at rode os ud af problemerne?" Jokede han mildt og kiggede kort mod de andre og så tilbage på hende.
"Skal vi?" Han rakte en hånd frem mod hende som tilbud om at løbe det sidste stykke ud og dykke sammen, det var endda på trods af at han allerede teknisk set havde været nede.

"Hey det er ikke cool at grine af sine venner!" Råbte han efter Luke selvom han selv havde et bredt smil på læben. Desuden ville det nok også havde været mere holdbart hvis ikke han selv brød sammen af grin som Frej kopierede hans "stunt" og lanede fladt på maven i det kolde vand. Tristan havde altid været en munter og glædestrålende dreng og han elskede sjov og ballade. Han så til sin tilfredstillelse hvordan flere og flere fik taget mod til sig og joinede dem i det iskolde vand. Selv Mayson efter lidt beklagelser også på trods af at han lignede en det forsøgte at snige dig derud uden nogen opdagede det.
Han så op mod bredden hvor Vanessa stod tilbage sammen med et par stykker andre, hun så en smule trist ud og Tristan fik lidt dårlig samvittighed, dette her var jo bare for sjov. Han nåede dog ikke at reagerer på det før hun var ude i vandet. Igen rettede han blikket til Kalea, "er du klar?" Spurgte han med et listigt smil.

Ligesom Vanessa valte Mayson at holde sig lidt på afstand af de andre. Han brød sig ikke om hvis nogen skulle se ham og han håbede snart at denne her opgave ville være overstået så han kunne komme op og få varmen for det var sindsygt koldt at være i vandet, han vejrtrækning var allerede blevet overfladisk og hektisk og han kunne slet ikke mærke sine tær eller sin hale længere.
Han så lidt i retning af Tristan og Kalea og smilede svagt. Nu kendte han ikke Tristan særlig godt, men han måtte jo være god nok når Luke var venner med ham. Kalea var i hvert fald en sød pige og havde Mayson ikke været for stor en kylling selv ville han nok have gjort som Tristan. Blufærdig som Mayson nu var sørgede han meget ihærdigt for kun at have blikket rettet mod deres ansigter, alt andet ville bare ende med at blive voldsomt akavet.
Der gik heller ikke længe før han atter flyttede blikket væk fra dem så han ikke bare stirrede. Han kunne ikke helt undgå at trække på smilebåndet som Tristan var ved at stå på hovedet og Frej og Luke næsten gjorde ham kunsten efter.

Efter hvad der føltes som en evighed lod det til at folk begyndte at gå op igen. Maysons tænder klaperede også højlydt på nuværende tidspunkt og i samme nu som han mente at der ikke hvilede nogle blikke på ham skyndte han sig at løbe op af vandet til sit tøj. Han var nær væltet som han trak sine bokseshorts og derefter bukser på fordi det helst skulle gå så hurtigt som muligt inden han tiltrak for meget opmærksomhed.
Som han stod i bar overkrop kunne han tage det lidt mere med ro. Den kolde vind fik hans tænder til at klapre endnu mere end før og hans bukser var allerede ved at være helt våde eftersom hans pels jo stadigvæk var våd.
En anden ulempe ved at trække bukser over den våde pels, var at pelsen nu sad helt forkert indenunder og det generede faktisk en del, men han havde ikke tænkt sig at tage bukserne af og vente til han lufttørrede. I stedet fandt han sin skjorte og trak den på hvorefter han gav sig til at knappe den selvom det var svært når hænderne rystede at kulde.

Luke havde sig en fest lige nu. Han var i godt selskab, der var ikke nogen til stede som han ikke brød sig om, eller som han følte han skulle være på vagt overfor. Han måtte dog slippe et morende grin, da Tristan råbte, at det ikke var cool at grine af sine venner, "Du kan sgu da sige dig selv, at det der ville gå galt," råbte han morende tilbage. Han vendte blikket efter Frej og Liam som var steget op igen, han havde nu heller ikke planer om, at blive i det iskolde vand alt for længe endnu, da han godt vidste det var lige til en god omgang forkølelse eller lungebetændelse, og det var han trods alt ikke interesseret i.
Han så lidt mod Mayson, da han også joinede dem i vandet. "Se, det er da ikke så slemt, vel Blue?" spurgte han med et stort smil på læberne. Han elskede at udfordre andre og selv blive udfordret til at overskride grænser, men det var nok også fordi han ikke selv havde ret mange af dem. Han var ret åben og afslappet omkring det meste, dog ikke hans liv hjemmefra eller hans følelser, det var lige en ting han som han altid havde holdt meget for sig selv, og nok altid ville gøre. Det kom jo ikke nogle andre ved.

//OOG: Der er lige to mere som gerne vil joine Very Happy Toussaint Asbjörn Mathieu York og Antoinette Riva Lavoie

Kulden havde indtaget hele Frejs krop, fra inderst til yderst. Hans tænder klaprede da han sad oppe på land med sin kappe over sig. Nu havde han været i vandet, han havde klaret udfordringen. Han grinte let, da Tristan grinte af ham, "Waow, den der ler sidst, ler rent faktisk bedst," sagde han morende, da han godt vidste, at det lige præcis havde været karma som havde ramt ham noget så koldt af det isende vand. "Fuck dig, Luke," grinte han og rystede lidt på hovedet.
Han fattede ikke hvordan de andre kunne blive ved med, at blive ude i det kolde vand. Det her ville have været så meget sjovere, hvis det havde været sommer, det var han helt sikker på. Han vendte blikket mod Liam og smilede til ham, mens han nikkede lidt, selvom hans tænder stadig klaprede, "Jeg er helt okay," sagde han og smilede varmt til sin kæreste. Han havde ikke slået sig som sådan, jo sin ene tå måske en smule, men lige nu var det kulden, som hans fokus var på. "Jeg tror bare jeg skal ind og have varmen igen," tilføjede han og rejste sig fra græsset, og lukkede sin kappe rigtigt omkring sig, før han gjorde et kort vink til de andre, "Vi ses i morgen," råbte han, så han var sikker på, at alle hørte det, før han vendte blikket tilbage på Liam, "Skal du med ind eller hopper du i igen?" spurgte han med et smil på læberne, da han virkelig ville være okay med, hvis Liam hellere ville blive. Selv ville Frej bare ind og ønske til, at han ikke mødte nogle overhoveder, vejleder eller professorer på sin vej. Han gik derfor også mod slottet.

//OUT

Kalea var overrasket over, hvor afslappet hun følte sig, og selvom kulden bed i hendes hud, var hun faktisk ikke udpræget ivrig efter at komme op af vandet. Der var en atmosfære i dette øjeblik, som hun ikke havde lyst til at bryde. Hun var en del af noget, af en gruppe, og hun havde ikke lyst til nogensinde at slippe denne følelse af samhørighed.
Hun grinede af Tristans kommentar. "Det er vores fornemmeste opgave", svarede hun. Da han rakte hende sin hånd, tøvede hun ikke et øjeblik med at tage den, for selvom hun allerede var godt våd pga. hans lille stunt, så var det egentlig meget rart med en smule støtte til at komme helt under. Den tanke var nemlig ikke videre tiltalende. Det var ikke fordi, hun havde et problem med at få hovedet under vand, for hun havde været en ivrig svømmer, siden hun var ganske lille, men hun var ikke just vant til så koldt vand. Hun var virkelig kuldskær, kunne ikke engang drømme om at tage brusebad i vand, der nærmede sig koldt, så det krævede en del viljestyrke at komme videre end der, hvor hun var nået til, og Tristans hjælp var nok lige nøjagtigt det skub, der skulle til.
"Så klar som jeg bliver", svarede hun og skar ansigt.

Anto var blevet stoppet på vejen ned til søen af en vejleder hvortil hun blot havde brugt sin charme for at komme ud af den kattepine. Anto var en pige på 6. Årgang fra Slytherin og havde en karisma der sagde spar to. Det vidste hun også godt selv hun havde og hun havde det endda uden at bruge snydekoder i form af at være willie. Hun havde derfor gået med meget raske skridt da hun godt selv vidste at hun var kommet ret så sent i forhold til de andre og blev da også mødt af de andre mere eller mindre alle sammen var i vandet allerede. Det lange krøllet brune hår sad da også ganske løst på den unge elev der mere eller mindre altid gik i læderjakker når hun kunne komme til det og helst havde små toppe på da hun ikke kunne se hvorfor hun ikke skulle vise sin krop frem når hun godt selv vidste hun var en køn pige. Hun bed sig ganske let i læben da hun kom frem og kunne ikke lade være med at grine hjerteligt ved synet af alle de mennesker der allerede var i vandet. Det var præcis den her form for gruppe hun havde behov for i sit liv for ikke at kede sig alt for meget. ”Så lad mig gætte. Nøgen badning? Hvis tosse idé var det?” spurgte hun med et glimt i øjet da hun måske lidt havde Luke mistænkt for lige netop den idé. Hun havde så også slæbt Toussaint med da han virkelig havde brug for et fri rum for ikke at være så skide vred hele tiden. Han var derfor kommet lidt efter hende. Anto brugte da heller ikke mange sekunder på at klæde sig af og løbe ud til vandet for så at hoppe i da hun godt nok ikke ville stå tilbage for noget blot fordi hun var kommet senere end de andre.

”Ændre ikke på jeg bekymre mig” mumlede han ganske lavt så det nærmest kun var Frej der kunne høre det. Det var jo ikke fordi han ikke ville gøre det samme med de andre, men mere fordi han havde glemt at tænke over det når det ligesom var hans kæreste der var i spil. Også mest fordi de bare stadig var i det der nyforelsket stadie og derfor havde han lidt fokus på Frej over de andre. Det ville han næppe have en anden gang. Han havde jo også bekymret sig for at Vanessa ikke ville med ud i vandet til de andre. Han fandt sin kappe og viklede den om sig selv for at tage sit tøj i hånden. ”Jeg kommer med. Det var ærlig talt en kold fornøjelse” sagde han med et smil og lagde sin ene arm rundt om Frej inden han gik med ind. Han følte lidt det hele ville blive bedre i forhold til Vanessa hvis han gav hende lidt albuerum og det samme med Mayson da han nu havde lagt lidt op til at ligge deres stridigheder til side for denne her sag.


//Out

Toussaint vidste jo godt hvorfor Anto havde slæbt ham med og var da også ganske glad for at det ligesom var hende der havde fået dem ud af den kattepine de havde været i kort med en vejleder for havde han været alene så var han aldrig nået ned til søen. Det var heller ikke fordi han havde lyst til at være på Quidditch teamet længere, men han var sikker på det bare var en periode for han var jo startet der i sin tid fordi han gerne selv ville og fordi han gerne ville have venner udover det at han altså var en dygtig ung herre. Det var bare som om da han var nu var blevet teenager så havde han mere travlt med at være sur når han altså ikke var sammen med Anto der virkelig var den eneste der holdte hans vrede på et minimum. Han havde da også beklaget sig mere eller mindre hele vejen over han skulle med og følte virkelig hun mest af alt gjorde det for at bevise sig selv overfor Luke, men det sagde han så ikke højt. Da de kom frem fandt han da også sit plastik smil frem og plantede det på sine læber. Han følte virkelig det var pinligt at komme så sent som de gjorde og havde han været der fra starten af havde han sikkert følt at idéen om at hoppe i det kolde vand havde været en hel del sjovere. Hans blik drejede kort imod fyren der var gået op og sad med en kappe omkring sig. Han ville dog heller ikke stå tilbage for Anto og smed derfor sit tøj uden et ord og sætte derfor i løb efter hende uden et ord for at hoppe ned i det kolde vand hvilket resulteret i at det denne her gang var hans tur til at glide på stenene for at ryge kort ned under vandet hurtigere end han havde troet og begyndte desperat at plaske rundt under vandet. Mest af alt fordi han aldrig havde prøvet at svømme da han var mere ”i luften kinda”-guy og derfor var ganske bange for at han ville drukne.

Mayson kastede endnu et blik på den spragelde flok. Han anede virkelig ikke at det var så godt et sammenhold imellem kollegierne, men hvor var det dejligt at se. Med klabrende tænder lykkedes det ham omsider at få lukket sin skjorte og han trak det gul og sortstribede slips overhovedet inden trøjen og kappen fulgte.
Det føltes både dejlig varmt og så alligevel ikke eftersom hans pels havde gennemblødt tøjet inden særlig længe. "T-tal for d-dig selv." Gispede han som han slog armene om sig selv for at få bare en minimal portion varme. "Min p-pels er l-længe om a-at t-tørre." Skønt han forsøgte at lyde bebrejdende havde han faktisk et stort smil på læben. Det var længe siden at han havde følt sig så leveende. Det var helt utrolig befriende - også selvom de lige havde brudt mindst 3 af skolens regler.

"J-jeg tror også at j-jeg smutter ind. Jeg skal n-nok få vejlederne v-væk så i ikke bliver taget i n-natterand." Han kunne bare sige at han nok skulle patruljerer området så ville de få næsten fri adgang til at komme indenfor.
Han vinkede mod flokken inden han vendte om og begav sig mod slottet.
Dette her var virkelig ikke hvad han havde forventet da Luke sagde at han havde noget vigtigt at snakke med ham om ved søen, men Mayson fortrød ikke et sekund selvom han helt sikkert ville ende med at ligge syg i morgen.
Omsider følte han sig som en del af en gruppe og selvfølgelig ville han gøre hvad han kunne for at forsvare sine nye venner. Der var virkelig mange medlemmer, Mayson anede ikke hvem af de tre Luke, Tristan eller Frej der havde fået denne vanvittige ide, men han var helt sikker på at hans tid på Hogwarts pludselig ville se helt anderledes ud end den havde gjort hidtil - og ærlig talt kunne han ikke vente!


// out

Tristan lo hjerteligt af Luke og Frej. Der var ingen tvivl om at denne klub nok skulle blive til noget stort bare det at se hvor mange der havde vist interesse for at være med, det var jo næsten alle der var blevet spurgt som var endt i søen indtil videre.
Han smilede tilbage til Kalea og gav hendes hånd et klem. "Super, så på 3?" Forslog han og rettede blikket mod de andre der var lidt længere ude end han og Kalea der kun stod i vand til ca. knæene.
Det var næsten også bare endnu værre at stå her og udskyde det uundgåelige. "1..2...3!" Talte han på fingrene med blikket vendt tilbage mod hendes ansigt inden han satte i sprint endnu engang og slæbte hende med sig.

Som han nåede ud til navlen kastede han sig under søens mørke vand og gik næsten ud fra at han måtte have trukket hende med sig i processen. Han slap i hvert fald først hendes hånd som han var under vandet. Det stak og prikkede i hele kroppen som nåle og han skyndte sig at stile sig op igen. "Hold da op det var forfriskende!" Gispede han i et halvt grin og kiggede på Kalea igen.
"Vil du med op?" Han havde ikke planer om at blive hængende herude længere tid end højest nødvendigt i hvert fald, det skulle nok blive godt at komme op og få tøj på...eller rettere "få kappe på." Det var da også en trøst at Mayson gjorde opmærksom på at han ville rydde vejen til dem. Han virkede nu cool nok, men det gjorde allesammen faktisk, han glædede sig i hvert fald til at lære alle bedre at kende.

Et stort smil meldte sig på Lukes læber, "Den tosse må vidst være mig," indrømmede han blankt og blinkede kækt til Anto, han kendte hende ret godt efterhånden og hun kendte ham, så det kom nok næppe bag på hende, at det havde været hans idé, men til hans forsvar, så havde Tristan og Frej været med indover det. Han grinte let af Maysons klaprende tænder, "Hvad fanden gør du så, når har du været i bad?" spurgte han morende og nikkede så til, at den blå dreng ville løbe i forvejen og bane vej for de andre.
Han vendte sin opmærksomhed mod Tristan og Kalea, da de så ud til også at være ved, at have gennemført udfordringen. "Waaaow, du kan tælle til tre, hvor er du dygtigt," grinte han en smule flabet til Tristan. Dog forsvandt hans grin ret hurtigt, da Toussaint så ud til, at have problemer. Et øjeblik trådte han blot vande, indtil det gik op for ham, at Toussaint rent faktisk havde problemer. "For helvede!" udbrød han og satte af fra bunden for at få fart på over mod drengen. Alt i ham skreg, at han ikke skulle røre ved en anden nøgen dreng, men lige nu var det nok ret meget liv eller død. Han fik da også trukket Toussaint op til, hvor de kunne bunde. "Kan du ikke svømme eller hvad?" spurgte han frustreret og slap ham, før han lod sine hænder glide ned over sig ansigt, for at få vandet væk, mens han gispede lidt efter vejeret. Både på grund af chokket, men ligeså meget fordi han havde sig et par rygerlunger efterhånden.

Vanessa synes slet ikke, at dette var sjovt. Hun var så usikker på sig selv, når det handlede om hendes krop og hun havde gjort alt hvad hun kunne, for at folk ikke skulle se hendes usikkerhed, men nu var det bare svært at skjule.
Da Luke kom hen til hende, så hun en smule overrasket på ham. Det var rigtig sødt af ham, at spørge hende om hun var okay, men på dette tidspunkt kunne hun kun tænke på, at hun var nøgen og at han måske kunne se det, selvom vandet var mørkt.
"Jeg har det... fint." Sagde hun og sank en klump. "Jeg vil gerne op nu." Sagde hun og skyndte sig at svømme hen til bredden. Det havde ikke været en rar oplevelse, og hun vidste ikke om hun havde lyst til at være med i denne gruppe mere. Nu havde de set hende nøgen, men det kunne være, at de næste gang skulle gøre noget der var meget værre.
Hun kom op af vandet og løb hen til sit tøj og fik det på i en fart. Hun kiggede hurtigt på de resterende og løb så op mod slottet, med tårerne trillende ned ad kinderne. Ingen havde grinet af hende, men derfor skulle hun alligevel bruge lidt tid på at komme sig over det.

// Out

Toussaint mærkede pludselig nogle arme omkring sig og at han kom op til overfladen på et tidspunkt hvor han mest af alt havde været ved at opgive livet. Han ville gerne svare, men det var som om det ikke var det nemmest her i verden når han lige havde været under vand. Han håbede derfor at Anto ville tage over og svare for ham. Han kunne ikke svømme og han ville vove at påstå at han lignede en som ikke kunne, men han var al for taknemlig til rent faktisk at være flabet. Han hostede derfor blot da han følte han havde vand i lungerne da Luke ligesom havde fået ham op på land. ”Tak” sagde han inden han hostede igen og skyndte sig at finde sit tøj da han ikke var spor tryg ved at have haft en nøgen fyr så tæt på sig. Han var trods alt heller ikke selv til fyrer og synes det var en anelse underligt. Han skyndte sig derfor i tøjet og valgte derfor at smutte så hurtigt som han var kommet ganske rød i hovedet da det trods alt var virkelig pinligt at allerede nu skulle sige at man ikke kunne svømme.


//out

”Se det undre mig ikke helt. Du vil måske bare se på fyrernes sjover eller hva Lynch?” spurgte hun ganske drillende og med et glimt i øjet da hun var sikker på at han ville kunne tåle det. I hvert fald når det kom fra hende af for hun vidste jo godt selv at han var til piger og det var hun bestemt en af de mange første håndsvidner på. Det var en af grundenene til at hun havde svært ved at lade være med at drille ham med det. Hun synes også det var enormt sødt at han bekymrede sig om en af de andre som hun ikke vidste hvem var, men det havde hun ikke tænkt sig at sige til ham for hun regnede ikke med at han vilel høre det alligevel. ”Nej han kan ej” sagde hun og bed sig hårdt i læben da hun selv havde været på vej over efter ham, men bare ikke var kommet ligeså langt. Hun svømmede derfor efter Luke ind mod bredden og rejste sig op og fandt sit tøj. Hun så sig omkring og kunne godt se at de snart var alene. Da hun havde fået tøj på gik hun over mod Luke og lagde sine arme om hans hals. ”Vil du ikke med op til slotte og have en belønning for at redde min lillebror?” spurgte hun i en mild hvisken og et glimt i øjet. Luke vidste jo godt at Anto og Toussaint ikke var biologiske søskende, men det blot var en måde de så hinanden på og nu hvor Luke havde reddet ham så fortjente han da også helt bestemt kærlig behandling for at være sådan en helt.


//Out

Kalea begyndte virkelig at kunne mærke kulden trænge ind under hendes hud, og hun nikkede derfor energisk til Tristan. Hun skulle under for at komme op, så hun ville gerne have det overstået, men hun havde også behov for at samle sig, så at tælle til tre var ganske tiltalende. Hun mødte Tristans blik og tog 3 dybe åndedrag: et for hvert tal. Hun troede, hun var klar, men da han nåede til 1, følte hun en pludselig trang til at spæne i den modsatte retning - det havde dog ikke den store betydning, da hans faste greb i hendes hånd betød, at hun helt automatisk blev tvunget til at følge med. Hun bed tænderne sammen og kastede sig under vandet samtidig med ham. Hun havde ikke været ude at svømme siden sidste sommer, og selvom vandet var isnende koldt, var følelsen af frihed den samme, så efter at have fået sin hånd tilbage, kunne hun ikke dy sig for at tage et par hurtige svømmetag, før hun kom op over overfladen igen. Hun skubbede det kraftige, mørke hår væk fra sit ansigt, grinende af begejstring, men det varede ikke mere end et par sekunder, før hendes tænder begyndte at klapre.
"Ja tak! Hvis jeg bliver her meget længere, så tror jeg, jeg fryser til is", sagde hun med et nik og bevægede sig op på bredden. I første omgang pakkede hun sin kappe sammen omkring sig for ikke at være alt for våd, når hun derefter trak sit tøj på. Nu fuldt påklædt kiggede hun udover den lille forsamling, der var tilbage, og løftede sin hånd til farvel. "Jeg må også hellere finde min vej tilbage til min seng. Måske den stadig kan nå at redde mig fra at ligge syg den næste uge", hun smilede muntert og satte derefter kurs op mod slottet.

//Out

Tristan skyndte sig op af vandet samtidig med Kalea. Hans tænder klaprede voldsomt ligesom hendes og han kunne mærke hvordan han bare trængte til et varmt bad lige nu.
Hurtigt fandt han også sit tøj ud af de bunker der var tilbage. Det var ikke helt nemt at se her i mørket, men det gik da an. Han vinkede farvel til Kalea og de andre der satte kurs mod slottet. Hvor var det bare fedt at det var lykkedes for dem at gennemfører dette her, det skulle nok blive virkelig sjovt i fremtiden at give og modtage hinandens udfordringer.

Han vinkede ud mod de tilbageblivende. "Jeg tror også at jeg hopper tilbage folkens." Kaldte han med et grin inden han han slog kappen ekstra tæt omkring sig. Han have tøj med ned til søen skønt han ikke havde haft det på under kappen, men han kunne jo ikke gå nøgen gennem skolen - medmindre det selvfølgelig var en udfordring.
Tristan havde i hvert fald en meget stædig holdning om at det skulle lykkedes ham at gennemføre hver eneste udfordring der blev givet, han skulle satme ikke brække snegle op, plus det bare ville være awesome at sige man havde gjort det.
Med dette i baghovedet satte han også kursen op mod slottet med et bredt smil på læben.

// out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I Dare You! - Hogssquard

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum