Round and round like a horse on a carousel - MacKenzie + Nemo

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Round and round like a horse on a carousel - MacKenzie + Nemo

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 11:46 pm

MacKenzie Jazz Fox Fitzgerald
Cloths
Gågaden, London
Maj 2054
Lørdag kl. ca. 14.00, Maj
Nemo havde som stort set altid mega mange huller i sit tøj. Ikke alene i sine jeans som de fleste andre og da især når det var på den her årstid, men også i sin t-shirt og sin jakke. Ja selv hans sko var godt slidte at se på, men gud forbyde at smide gode sko ud og da især når der var comics på. Det gjorde man bare ikke. Det var jo nærmest en forbydelse mod menneskeligheden. Han gik da også en anelse i sine egne tanker mens han lyttede til sin egen melodi fordi han gik og forsøgte at finde idéer til en sangtekst nogle gange når han gik på gaden. Også selvom han egentlig godt vidste det ike lige altid var det mest oplagte sted at gå i sine egne tanker og da slet ikke et sted som Oxford Street midt i myldertiden på sådan en lørdag og så da især nu hvor turisterne var for alvor begyndt at komme til byen. Det ændrede så bare ikke på at Nemo altså ikke tænkte så langt og slet ikke når han som stort set altid gik med noget i hånden som bestemt ikke var en smøg, men nærmere sådan noget man fik det enormt sjovt af og selvom det var bevist at man ikke blev direkte dum af lige netop den slags så havde han taget så mange andre ting også at det der med at huske var lidt en by i Rusland og hvad i alverden skulle man også gå og bruge energi på at huske på en masse for når faktum altså var at det var spild af ikke alene tid, men også plads i hjernen. Desuden så var livet jo herligt så han så ingen grund til at bruge tid på at huske en hel masse. Så slap han også for en masse drama hvis han da helt selv skulle sige det. Nemo stak da også en smule ud i blandt alle de mennesker fordi han havde alle de huller i tøjet og på ingen måde lignede en som ikke havde et hjem trods hans tøjstil. Hans små lange hår kun afbrudt af hans sidecut var da heller ikke det hår her i verden der sad bedst da han virkelig sjældent gad at bruge tid på at satte det og da især når han ligesom så mange andre i London gågade gik og kiggede på butikker med sin lille hvide nydelsemiddel i hånden.

MacKenzie gik ned i gennem Oxford Street, hun havde været på arbejde i nogle timer, men når man lavede den slags film som hun gjorde, så var der grænser for hvor mange timer af gange, hun kunne arbejde i træk. Hun elskede sit job, selvom hendes tvillingsøster hadede hende for det. Et sted kunne Mackenzie godt forstå sin tvilling, men det var ikke noget hun havde tænkt sig at ændre på, før den dag hun ville blive så gammel at filmselskabet ikke kunne eller ville bruge hende mere. De to søstre kunne nok ikke være mere forskellige, selvom de selvfølgelig elskede hinanden, så havde de bare ikke ret meget tilfælles, hvilket var fint for hende. Hun havde de folk i sit liv som hun havde brug for og resten af verden kunne ærligt talt rende hende et sted hvor solen aldrig skinner.
Hun gik lidt i sine egne tanker, hvilket også var dumt et sted med så mange mennesker og hvor det ikke var til at vide, hvem der var magikere og hvem der var muggler. Hun stoppede lidt op foran et butiksvindue med undertøj, men som hun satte i gang med at gå igen, glemte hun at se sig ordenligt for, hvilket resulterede i, at hun kom til at gå ind i en mand, "Hov sorry," sagde hun venligt og smilede lidt til ham, før hun tog et hvæs af sin helt almindelig smøg. Hun havde skam prøvet diverse forskellige rusmidler, så lugten fra mandens røg var ret genkendelig. Hun vendte blikket kort mod den, "Der er vidst en som har sin egen lille privatfest, huh?" spurgte hun med et smil og grinte let.

Nemo hævede ganske let det ene øjenbryn og flyttede sit headset om bag det ene øre for så at stoppe musikken. ”Undskyld sagde du noget?” spurgte han ganske roligt og sendte hende et ganske let smil der på samme tid var varmt inden han skubbede den anden halvdele af headsettet ned omkring hans hals og nikkede let for sig selv. ”Gør jeg tit. Det er ganske hyggeligt at du ved det” sagde han med et ganske let grin inden han tog et sidste hvæs af sin græs lugtede smøg og smed den ned i jorden. ”Nåh ja og undskyld for resten. Jeg stødte vist ind i dig” sagde han ganske undskyldende da det ikke var fordi han ville være uhøflig, men lige der var faktisk bare en af de situationer hvor han var ganske ubevidst om at han bare ikke huskede helt så godt som han faktisk burde gøre det. Der var nemlig to sider af Nemos hukommelse, eller manglende på samme. Enten var han ganske bevidst om at han ikke huskede så godt og forsøgte at huske de mest vigtige ting her i livet så som hans bror, Feather og Atticus, men på den anden side havde han svært ved at huske at han ikke kunne huske og blev direkte trist når han glemte noget som han vidste han burde kunne huske. ”Har jeg ikke set dig før egentlig?” spurgte han og lagde hovedet en anelse på skrå og var ganske sikker på at det var til en fest og ikke fordi han så porno. Hvis hun ville grine af ham og sige hvorfra så ville han bestemt også mene det var til en fest han havde set hende for sådan var Nemo. Han mente alle han havde mødt var til en fest og i langt de fleste tilfælde var det da også sandt. Enten en fest eller en festival. En sæson der snart ville starte hvilket betød at Nemo ville slæbe Feather med til en masse festivaller og prøve på at få hendes hjerte selvom det virkede som en fortabt sag.

MacKenzie smilede venligt til manden foran hende, "Jeg undskyldte bare for, at jeg gik ind i dig," sagde hun roligt. Hun var egentlig et ganske åbent menneske, hun dømte ikke folk, men det var nok fordi hun selv var i den branche som hun var. Der var folk ret åbne og lige ud. Hun grinte let, "Ja, det gør jeg," sagde hun og blinkede til ham, hun havde skam prøvet at ryge lidt af hvert og indtaget nogle sjove piller i gennem tiden. Hun gjorde det da stadig fra tid til anden, når hun havde lyst, men hun var ikke afhængig af det.
Hun rystede lidt på hovedet, "Nej, det var mig som gik ind i dig, så jeg undskylder," sagde hun med et varmt smil på læberne. Hun var ret nede på jorden, hun mente ikke at hun var mere eller mindre værd end andre. Hun havde faktisk bare et ret afslappet forhold til livet. Man levede jo kun en gang, så hvorfor ikke få det bedste ud af det, mens det var her.
Hun grinte let da han spurgte om han havde set hende før. Åh hvis hun havde en tier for, hver gang nogen havde sagt det til hende, så ville hun være rig. "Det ved jeg sørme ikke, det kommer nok an på, hvilken slags film du er til," svarede hun og skubbede sine solbriller op i håret, for at han måske så ville kunne genkende hende. Hun lagde ikke skjul på, hvilken slags film hun lavede, selvom hendes tvilling hadede hende for det.

”Ahh. Er du sikker på det var sådan det skete?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn og kløede sig ganske let i nakken da han ikke var helt så sikker på det var lige sådan det var gået til. Det var dog ikke fordi Nemo havde et bestemt behov for at påtage sig den slags eller diskutere ting, men han ville bare gerne selv undskylde hvis det var ham der havde gjort noget galt og det var det ret så ofte så derfor han var han van til det var ham der skulle undskylde. ”Du vil måske have et hiv?” spurgte han med et varmt smil over sine læber da Nemo var så let og lige til. Han var den der type der bare begyndte en samtale med folk ud af det blå og sagtens kunne holde den. Ja faktisk havde han nogle gange svært ved at stoppe den igen fordi han hyggede sig sådan når han var i andres selskab. ”Eller også var det mig som gik i mine andre tanker og derfor gik du ind i mig. Det er skam også en mulighed, men nu har vi begge sagt undskyld og så må det være fint” sagde han med et ganske let nik da der ikke var nogen grund til at gå her og trække tingene i lang drag. Det var altså spild af tid og Nemo havde andet at lave. Han tog et hvæs mere af sin ’smøg’ inden han rakte den ud mod hende da han trods alt havde tilbudt hende et hiv. Han havde kun taget et for at holde den i live.

”Film?” spurgte han en anelse forundret og lagde hovedet ganske let på sned et ganske kort sekund inden han rettede det op igen. ”Nej nej jeg er sikker på det har været til en fest. Du virker ikke som festivaltypen og jeg møder så mange til fester” sagde han med et ganske let grin og nikkede let for sig selv da det var lidt den eneste mulighed i hans verden. At han så også så en masse ’voksen’ film og det var der han havde set hende kunne han da ikke huske. Nemo havde virkelig en hukommelse som en si. Han havde så heller intet problem med at indrømme han så den slags film. Noget skulle han jo lave når Feather var i skole og hun havde gjort ham helt vildt hooked på sex. Så hooked havde han nemlig aldrig været før. Hende der Feather kunne bare en ting eller to der gjorde at han ikke kunne få nok og det havde da også en enkelt gang gået udover et par andre. Allerhelst ville han dog være sammen med Feather for hans hjerte blødte for den pige.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Round and round like a horse on a carousel - MacKenzie + Nemo

Indlæg  Admin on Søn okt 15, 2017 5:07 am

MacKenzie vippede mundvigerne lidt ned, "Jah, ret sikker," svarede hun hvortil et roligt smil meldte sig på hendes læber. Hun havde nu heller ikke noget behov for, at tage skylden, hvis når det var hende som var gået ind i ham, så skulle han selvfølgelig have en undskyldning, længere var den ikke. Hun vendte blikket mod joniten i hans hånd, da han tilbød et hvæs, "Hvad har du i?" spurgte hun, selvom hun godt vidste han sagtens ville kunne lyve for hende og der kunne være et eller andet lort i, som ville fucke hende helt op resten af aftenen, men hun havde prøvet hash før, dog ikke andre former for stoffer, og det var ikke sket ret mange gange, primært fordi hun gerne ville kunne yde sit bedste når hun var på arbejde, og ingen gad jo se på en eller anden tøs som ikke lignede hun nød noget som helst af det, fordi hun var for langt væk på alt muligt. Hun gik overraskende meget op i sit arbejde og gjorde det kun fordi hun rent faktisk kunne lide det. Hun nikkede lidt, "Ja, jeg tror ikke vi kommer frem til noget alligevel og hey, ingen af os kom til skade, så mon ikke vi overlever?" spurgte hun med et venligt smil på læberne og trak lidt på den ene skulder.
Hun nikkede lidt, da han gentog ordet film. Hun måtte dog bide sig lidt i læben, "Jeg går nok til privatfester, så det tror jeg næppe," sagde hun roligt og smilede lidt til ham, "Desuden er jeg ret god til, at huske ansigter og navne, men jeg kan ikke mindes dit, så du har nok set mig i porno-film, eller også er det min tvillingesøster du har mødt," tilføjede hun ved nærmere eftertanke, hun ville ikke beskylde nogen for, at se porno og hun havde mange gange oplevet mænd der gik sammen med deres kærester eller koner, og hun bare kunne se på dem, at de kunne genkende hende, men måske ikke helt placere hvorfra, og så snart de kom i tanke om det, blev de som regel virkelig flove. Men hun var nu ærligt talt ligeglad, og manden foran hende kunne jo ligeså vel være en af hendes søsters venner, selvom hun tvivlende omkring det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Round and round like a horse on a carousel - MacKenzie + Nemo

Indlæg  Admin on Søn okt 15, 2017 6:09 am

”Hvis du siger det, men jeg vil nu også gerne have lov til at sige undskyld for jeg har sikkert stået stille et dumt sted” sagde han med et ganske let nik da han var sikker på det måtte hænge sådan sammen. Det kunne ikke passe det kun var hendes skyld for han vidste jo godt selv at han ofte spacede ud de dummeste steder. ”Only the best split money can buy” sagde han med et ganske let nik og lod være med at grine selvom han synes det lød sjovt, men så vidste han godt at han bare ikke ville være spor troværdig at høre på. Nok var han skæv, men dum var han bestemt ikke. Han kedede sig bare ganske let og nogle gange måske endda også lidt for let. Han ville så heller aldrig lyve, men det kunne hun jo ikke vide når hun ikke kendte ham. han nikkede ganske let til om de mon ikke ville overleve. Det var han i hvert fald helt sikker på de ville. Og som sagt var ingen af dem kommet til skade så det hele skulle nok gå i sidste ende alligevel. ”Jeg går da også meget til privatfester” sagde han med et ganske let nik da han kom lidt over det hele. Hvor end der var alkohol var Nemo også ret så ofte. Især hvis der også flød med stofffer var han ganske tændt. Det var kun high class steder han ikke kom ind. Ikke fordi han ikke kunne, men han gad bare ikke gøre nok ud af sig selv til rent faktisk at tage sig sammen til at kunne komme ind. For hans navn gjorde trods alt nok til at han godt kunne. ”Men nej det kan ikke passe” sagde han med et ganske let ryst på hovedet da han kun hørte den del med porno selvom han nu faktisk så en helt del af det og det sagtens havde kunne være der. Nemo ville så også gerne stå ved at han så porno for han synes ikke det var noget man skulle tabu beligge. Det var trods alt meget normalt at have lyster som man fik ud på enten den ene eller anden måde. ”Anyways. Navnet er i hvert fald Nemo og hvis du vil tilbringe en dag i godt selskab og ikke har travlt så skal du bare sige til og ellers må du have en god dag” sagde han med et ganske let grin og vippede en anelse på sin fod da han ikke var god til det der med at stå stille i længere tid af gangen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Round and round like a horse on a carousel - MacKenzie + Nemo

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum