Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 7:26 am

Denne tråd er tilegnet Cameron Fiarce Healy og foregår i Cams hjem.

Dressed to impress

Spencer havde sagt ja til at komme til Cams mærkværdige fest. Mærkværdig fordi Spencer var den eneste fyr fra skolen, som Cam egentlig havde inviteret. Ingen af Cams populære, godt nok shitty, venner skulle være der og han så ikke helt pointen i, at han var blevet inviteret. Det var ikke fordi de var gode venner og de så mest til hinanden, når der var træning og ellers til undervisningen, men det var ikke fordi de hang decideret ud. Cam var heldigvis gået med til, at Cam kunne tage Terry og Dani med, så det havde han gjort. De havde derfor fulgtes af og var nu ramt den populære fest, som de var blevet inviteret til. Spencer havde i den fornemme anledning af at han var blevet inviteret af en sportsidiot fra det kære gamle Hogwarts, iført sig en pæn hvid skjorte og et par sorte stramme bukser der med vilje fremhæmmede de bløde former på hans bagdel. Han havde et par vans på, for det skrækkelige her ville jo være ikke at passe ind, selvom han allerede faldt uden for på alle mulige andre måder. På hans arme var han prydet med et regnbue farvet LGBT+ armbånd og på hans hals en lyserød choker med et hjerte - det lod jo til, at Cam kunne lide det når han blev så distraheret. Hans øjne var dækket af et par lyserøde solbriller, da aftensolen ramte på det her tidspunkt. Kl. var kun omkring 20, så der var stadig meget sol tilbage på himlen. Hen over den korte del af sommeren der var gået - og den minimale tid af sommerferien der var gået, havde han fået en lille smule kulør i det ellers blege ansigt.
Det første Spencer blev mødt af, da han trådte ind på familien Healys grund var da også musik, primært en bas. "De kunne i det mindste have noget ordentligt musik," henvendte han sig til sin bror og Dani, uvidende om, om de stadig var med ham eller ej eller om de havde gået deres egne vegne. På turen herhen havde han drukket lidt vodka, så virkningen af den i hans blodbane, kunne han lige nu mærkes svagt. Han så på alle de mennesker der var her og han kunne ikke spotte nogen han kendte og han kunne ikke rigtigt spotte Cam. Han valgte derfor at gå op og fange sig noget at drikke.


Cam havde allerede drukket ret så tæt i sin nervøsitet om Spence overhovedet ville dukke op. Hvad han så ikke havde fortalt var at Arian også var inviteret med til festen da han var en af de få der kendte til den strungle der var inde i hans hoved. Cam gik da også med et vinglas i hånden som han slingrede en anelse over græsplanen i et forsøg på at små løbe og på samme tid gå langsomt nok til det ikke var spor tydeligt hvor ivrig han var for at komme ned til ham. Da han kom frem så han da heller ikke de to andre, men det var fordi hans fokus ligesom lå på Spence. Han lagde da også hurtigt sin ene arm rundt om hans hals ved hans skulder for ligesom at sige hey og stank allerede godt langt væk af alkohol. ”Du kom” sagde han glad og det var tydeligt for en hver der kendte en smule til hans indre kæmpe at han var så glad for at se ham at han havde lyst til at kysse ham som han forsøgte at stirre ham ind i øjnene inden han træk sin arm tilbage. Han var så glad over han var kommet at han slet ikke kunne styre sin glæde lige nu og kunne virkelig nærmest svæve til skyerne hvis det var muligt. ”Kom. Jeg har alkohol indenfor” sagde han glad og lagde igen armen på hans skulder mens han pegede mod huset med den arm som var rundt om Spence. Han havde behov for at have ham tæt på og han kunne virkelig mærke hvordan hans hjerte løb afsted med ham. Han kunne da næsten heller ikke få vejret, men han var ret så sikker på at det bare var alkoholen. Desuden var Cam den mest fulde der fordi han havde været så bange for at Spence ikke ville komme at hver gang det føltes som en evighed så tog han en slurk af sin vin og det var ikke lige fremme det fedeste at drikke sig stiv i. Det var heller ikke fordi Cams familie væltede sig i penge og hvis han skulle være ærlig havde han bare taget hvad han havde kunne finde i skabene velvidende at han seriøst ville få ballade for det. En eller anden dag ville han sikkert også blive smidt ud for sin opførsel. Det var trods alt bare sådan et lille forstadshjem han boede i med græsplane på sådan 3-4 meter ude foran. Han flyttede atter sin arm kun for at tage fat i hans hånd og uden at tænke over det flettede han da også hans hånd ind i hans.


Spencer var typen, der ikke ville komme al for tidligt, men omvendt ville han heller ikke komme på et tidspunkt, hvor alle var så stive det ikke var sjovt længere. Han havde oprindeligt også syntes, at komme på det her tidspunkt var for tidligt, men havde givet efter. Han havde ikke spottet Arian nogen steder, men det var sådan set også ligegyldigt. Det var jo ikke fordi han havde noget imod at snakke med nye personer overhovedet. Han åbnede sin øl og tog en står tår af den, og mærkede en arm omkring sig, hvilket sendte en chokbølge gennem hele hans krop og han fik hældt mere øl ned i sit spiserør end han havde planlagt. Han hostede kort, og lagde kort en arm om Cam. "Ja, du havde jo inviteret mig," svarede han i det lugten fra Cam ramte hans næsebor og han måtte skære en grimasse. Selv kunne han kun lige mærke procenterne, så lugten var lidt fæl. Foruden var den mere sur en spritagtig, men han vidste ikke hvad der kunne lugte sådan. Han kunne godt høre, at Cam var glad for, at han var dukket op og synes også, han lød mere glad end hvad han lige havde forventet. Så meget snakkede de jo heller ikke sammen. Han gav slip for ham, da Cam træk sin egen arm tilbage og tog endnu en tår af sin øl. Han skar en grimasse. Smagen var bitter og egentlig ikke særlig behagelig. "Okay, jamen så.. lad os komme ind," svarede han og så kort jaloux efter dem der spillede beer pong, da han gerne ville spille lege der mindede ham om, hvor han kom fra. Det var trods en populær leg i USA. Han kiggede kort på den arm, Cam havde lagt på hans skulder og så i den retning, han pegede. Han nikkede. Han kunne godt se huset. "Du føre an," prøvede han med en venlig tone, inden han gik med ham, da han hev fat i hans arm og lod så sine fingre flette sig sammen med hans. "Hvor skal vi hen derinde?" spurgte han inden han i en stor mundfuld drak resten af lidt over den halve dåse, som var tilbage. Han ville ikke føle sig bagud i forhold til alkoholen. Han var så også slank af bygning, så der ville heller ikke gå længe før giften i hans krop trådte ind og gjorde ham ligeså hjernedød som resten. Han havde en pakke smøger i sin lomme, som han egentlig bare ventede på, han kunne åbne men lige nu ville han ikke spørge om han måtte ryge indendør. Ikke før han vidste, hvor de skulle hen.

Cam var blot glad for at han var kommet der. Han havde måske også bedt ham komme lidt tidligt udelukkende fordi han godt vidste at han ville drikke for meget af ren og skær nervøsitet over om han ville komme og fordi han ville have mulighed for at snakke med ham bare sådan nogenlunde mens der ikke var alt for mange. Også selvom de ville kunne forsvinde bedre når der var mange. Han mærkede Spencers arm om sig og kunne slet ikke styre sit fjoget smil da det var en rar fornemmelse lige nu. ”Jamen det betyder sgu da ikke altid at folk de rent faktisk dukker op” sagde han med et ganske let grin da det trods alt var sandt. Desuden var han på det der fulde mandsstadie hvor man snakkede lige ud af posen. Cam havde heller ikke lagt mærke til at han virkelig måtte lugte af alkohol og dermed heller ikke at Spence skær ansigt over ham. Faktum var også bare at når man havde drukket vin var det umuligt ikke at lugte af alkohol og det var det eneste han havde drukket. En virkelig billig og dårlig hvidvin som ingen andre havde ville have noget af. Cam kunne dog godt mærke han var nød til at blive en smule mere ædru, men nu hvor Spence var her så kunne han også godt drikke lidt mindre. Nu var der jo intet at være nervøs for. Han nikkede let til han nok skulle føre an og bed sig ganske let i læben da han mærkede Spence lod deres fingre flette sammen. Det var virkelig en utrolig dejlig rar følelse og han kunne mærke hans hjerte bankede helt ekstremt. ”Jeg skal nok vise dig det. Jeg skal bare liiige..” sagde han med et ganske let grin og åbnede en dør ved siden af dem da de var kommet ind hvortil han blidt puffede Spence i brystkassen og lagde sine arme om hans hals ganske løst så han ikke stak sig på hans halsbånd og pressede sine læber imod hans mens han skubbede døren i med sin fod. Denne her gang var det heller ikke helt ligeså halvhjertet som sidst og han kunne mærke sit hjerte flyve op for at sætte sig i halsen. Desuden var det som om det føltes nemmere at give efter for man havde lyst til at kysse ham nu hvor han havde drukket. Det fik ham så også til at blive en anelse mere klar i hovedet fordi hans krop reagerede så voldsomt som den gjorde da han virkelig bare nød tanken om at være tæt på ham.

Han lagde mærke til det smil, som Cam fik over sine læber i det, han lagde sin arm om ham. Hans eneste tanke var i retning af: Åh gud, hvor er du stiv, Cam. Han sagde det dog ikke højt, for han var sikker på at Cam godt selv kunne regne ud hvor langt væk han var. "Jamen jeg havde jo sagt til dig jeg skulle komme, så hvorfor skulle jeg blive væk?" spurgte han undrende og løftede et øjenbryn. Spencer kunne ikke døje, når man lovede noget og ikke holdte det. Han kunne så godt forstå det til sådan noget som fester, da det ikke var altid man følte for det, men Cam havde virket som om, at det havde været af upmost importance, at han kom, så det have han gjort. Han ville desuden også gerne se ham efter den tur, han havde givet ham i skuret. Han vidste ikke om det ville blive akavet i mellem dem eller om det bare ville være som før det var sket. Spencer fortrød dog ikke noget af det, men han vidste ikke med Cam, da han tydeligvis var en der havde en hemmelighed, som han ikke havde indrømmet over for sig selv endnu, og derfor selvfølgelig heller ikke for andre. "Hva..." nåede Spencer at for ud over sine læber, inden han hørte Cams grin og mærkede et skub i sin brystkasse, for derefter at mærke varmen fra hans arme om sin hals, også selvom de var løst bundet rundt om dem. Han mærkede så et pres af læber mod sin egne, inden han gengældte kysset og faldt indad døren. Han kunne godt mærke forskel i hans måde at kysse på denne her gang, men nu var han også fuld. Det var altid nemmere at være sig selv, når promillerne steg. For nogen var det i hvert fald, for Spencer var det et fedt. Han var sig selv uanset hvad. Han lod efter lidt tid sine læber slippe hans og lod de blå øjne fange hans øjne. "Har du holdt det inde længe?" spurgte han mildt inden han løftede sin arm for at lægge en hånd om hans kind for at stryge den blidt. Spencer vidste ikke helt, hvad det var for et bøsse party han var gået indtil og ikke hvad der ville møde ham. Han vidste ikke, at han inden længe ville være som en beskidt hemmelighed for Cam, men at han ikke ville have noget imod det. Ligeså forstående som han kunne være, kunne han også være det modsatte og havde det været en hvilken som helst anden, så havde det nok ikke gået.

Cam vidste godt selv han var virkelig langt væk lige nu. Han vidste godt selv han havde drukket alt for meget allerede, men han havde været så nervøs for om Spence overhovedet ville komme. ”Det ved jeg ikke. Fordi du ville tage pis på mig eller noget i den stil” sagde han med et ganske let grin og nikkede let for sig selv da han virkelig havde været bange for at Spence ville tage røven på ham og ikke dukke op. Cam fortrød som sådan heller ikke at det var sket i skuret. Det var mere bare den der indre kamp med sig selv om at han vidste han havde nydt det og han ikke havde lyst til at nyde det. For ikke at nævne han havde lyst til mere og det havde han ikke lyst til at have det sådan overfor en fyr. Det var jo bare mærkeligt at have den slags lyster. Det havde været vigtigt for ham at Spence ville komme for han havde delvist lavet hele festen for at han kunne komme så han kunne se ham i smug uden at andre vidste noget om det. Han nikkede ganske let til om han havde holdt det inde længe og kyssede ham igen. Denne gang var det noget mere passionsfyldt fordi han ikke behøvede at holde sig selv tilbage fordi hans forstand trods alt var et andet sted idet han var så fuld som han var. Han havde godt mærket strøget over kinden og havde ikke kunne lade være med at smile for sig selv. At have Spence lige der hvor han gerne ville gjorde ham også virkelig underligt nervøs og han vidste slet ikke hvor han skulle gøre af sig selv. Han vidste bare han havde lyst til at kysse ham og bare være de to. På den anden side ville han gerne lade Spence drikke og være en del af festen og derfor brød han kysset igen. ”Undskyld. Jeg har slet ikke ladet dig være en del af festen. Vil du ud til de andre?” spurgte han stille og bed sig selv ganske let i læben mens hans hjerte pumpede godt derud af for alt ved Spence fik hans hjerte til at gå helt amok. Og det var trods for han godt vidste at intet på ham virkede særlig godt lige nu før han havde fået noget cola at drikke for han var virkelig alt for fuld og selvom det ikke kun var derfor Spence var inviteret ville han gerne have en mulighed for at lade sin krop hvis det var der hvor tingene førte hen uden han gik og planlagde det.


JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  JeromeWinther on Søn aug 13, 2017 7:34 am

Spencer løftede et øjenbryn ved hans ord. "Er det sådan dine venner er da?" spurgte han, da han ikke gad at kommentere yderligere. Havde Spencer lovet, at han ville komme så havde han også i sinde at holde sit løfte. Det ville så ikke undre ham, hvis Cams venner var typer der var fulde af ord og tomme løfter og ville svigte, når det rent faktisk kom til stykket. Selv gav Spencer ikke en skid for sådan noget, så det var folk han undveg og hvis han havde nogen tæt på sig som var sådan, så havde han intet problem med at bryde venskabet. Han ville hellere være ensom og venneløs end at have en masse falske mennesker i sin nærhed. I princippet ville han være venneløs og ensom uanset hvad, men hellere tilvælge det gennem at være alene end ved at være ensom omringet af andre. Der var noget afsindigt deprimerende i at være omringet af mennesker og stadig være ensom. Han så ham nikke, inden han endnu en gang mærkede hans læber mod sine egne. Han gengældte kysset, mens smagen af den alkohol, der kom fra hans mund var ret tydelig, når man ikke selv var ret fuld. Han smagte så selv af øl, så han kunne ikke rigtigt forstille sig, at hans ånde var særlig behagelig. Han bed det derfor i sig. Spencer så Cams smil over, at han blev strøget på kinden og betragtede ham for et kort sekund. Han bed sig i læben ved hans ord. "Uhm, jeg vil bare gerne have noget at drikke," svarede han med et varmt smil over sine læber. "Oh og så så jeg en karoke på vej herhen... så kan vi synge, hvis det er?" spurgte han, da han ikke rigtigt vidste hvad Cam lavede, når han skulle have det sjovt og han vidste ikke en gang om det var hans. Så kunne Cam også svede noget af den alkohol ud af sin krop, da man skulle bruge energi på at synge og han virkede også som om, at han var så fuld, han var ligeglad med hvad han lavede. "Hvis du vil... altså," påpegede han med et lokkende smil over sine læber, inden han endnu en gang strøg Cam over hans bløde hud, der var ved hans kinder. Spencer ville ikke kalde sig selv en kærlig person, men han følte et eller andet behov for at tage Cam under sine vinger og passe på ham og lære ham, det var okay han var ham selv og det var okay, han var homoseksuel. Han kunne ikke ændre det og han var født med det. At der ingen grund var til, at være bange.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  Admin on Tors aug 17, 2017 7:14 am

Cam åbnede munden og skulle lige til at svare at de godt kunne nogle gange, men faktum var mere at han var nervøs for om Spence havde ville komme når de NETOP ikke snakkede sammen normalt og han derfor ikke vidste hvor han havde ham i forhold til hans andre venner. Så han kunne teknisk set ikke vide hvor han havde Spence henne på det punkt. Kun når det kom til quidditch. Han valgte dog at lade det glide hen inden han kyssede ham igen ganske kort. Han ville ikke snakke om det. ”Jamen så lad os hente noget at drikke” sagde han med et smil og tog fat i hans hånd da han ikke var bange for lige nu at holde ham i hånden. Ej hvor hans hjerte dog pumpede helt enormt hårdt når han var sammen med Spence. Det var nærmest helt utæmmeligt. Han var glad for at musikken var så høj at man ikke kunne høre at det var nærmest på vej ud af hans krop og over til Spence. ”Det er der for det samme” sagde han med et ganske let grin og flettede lettere ubevist deres fingre sammen inden han mærkede Spences strøg over hans kind igen. Han var sikker på man kunne høre hans hjerte der sad helt oppe i hans hals og fik hans hånd til at blive en anelse varm af nervøsitet over at være så tæt på Spence lige nu. Han var også sikker på at man kunne høre han holdte vejret i hvad der føltes som et minut hver gang Spence ramte hans kind og glemte da også et kort øjeblik at åbne døren inden en små nervøs latter gled over hans læber og han åbnede døren for de kunne komme ud og hev ham med hen til der hvor der var karoke og lod Spence få fat i mikrofonerne mens han selv valgte en sang han mente de skulle synge for hvis Spence skulle have Cam med i det her så var det bestemt ikke alene. Cam fandt da også hurtigt ”my heart will go on” i håb om at Spence lidt så det som en form for erklæring til hvad der skete i hans krop mens en af Cams venner var så sød at give Spence noget at drikke da han trods alt ikke havde fået noget endnu.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  Admin on Ons sep 06, 2017 7:04 am

Cam vidste nu ikke lige om han ville mene at folk var falske, men det kom sig sikkert også af han selv var det på nogle punkter. Mest af alt fordi han var skide bange for hvordan omverden ville tage hvem han rigtig var. Ja selv han selv brød sig ikke om hvem han rigtig var. Det var også derfor det var så skide svært for ham at indrømme det overfor andre. Fordi han ikke engang kunne indrømme det overfor sig selv heller. Alt ved det at være til sit eget køn frastødte ham helt vildt. Ikke kun fordi Luke ikke var specielt glad for det og han var endda ikke den værste da Luke ikke var typen der sønderbankede nogen der ikke havde forsøgt at ligge an på ham først. Han havde knapt selv bemærket han havde flettet deres fingre sammen, men han var trods alt også virkelig helt enormt glad for Spence. Også selvom hans indre ikke ville indrømme det var sådan det hele hæng sammen.
”Ja helt seriøst” sagde han med et ganske let grin til hvilken sang han havde valgt. Nu var Cam så også virkelig fuld og han havde virkelig svært ved at indrømme hvor glad han var for ham. cam selv skrålede med og det var ikke ligeså meget en fryd for øret ved siden af Spence uden det lød pivfalsk, men det var en del tættere på at være falsk end det som Spence kunne synge. Da sangen var færdig lod Cam Spence få mere at drikke mens han blot sad sammen med ham uden at han havde gang i alt for meget selvom han ikke for så meget som to sekunder gad værdige nogle af pigerne blikke og han virkelig skulle styre sig som han sad med sin cola for at være mindre stiv i ikke at sende onde øjne til nogle af de piger der snakkede med Spence. Da han fik for meget til sidst rejste han sig også op og tog fat i Spences hånd. Det var ikke fordi Spence havde givet pigerne særlig meget opmærksomhed og det var Cam der havde en kæreste, men han følte alligevel at Spence havde givet dem for meget opmærksomhed. ”Så jeg har noget jeg skal vise dig” sagde han med et ganske let grin og hev ham med ud på det store badeværelse for at lukke døren og låste den inden han atter kyssede Spence.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  Admin on Lør sep 16, 2017 8:13 am

Cam var normalt heller ikke til den slags sange, men han var virkelig fuld og derfor var han en anelse mere i touch med sin homo-side så at sige. Hvis man kunne sige det. Mest af alt fordi han helst bare ville være ham den små seje som spillede quidditch selvom han ikke regnede med at han skulle bruge hele sit liv på det. Han sagde ikke mere til hvad det var som han ville vise ham, men havde bare hevet ham med ud på badeværelset. Han rystede på hovedet til at det var det eneste han ville. Han ville have ham helt for sig selv lige nu for det gjorde så skide ondt at Spence havde givet de piger opmærksomhed. Også selvom han godt vidste det var skørt et sted samtidig med at han hadede at han havde så ondt i hjertet over det. Han gengældte hans kys og lod sine øjne glide i ganske langsomt blot for at nyde det endnu mere. Han greb ham og lod sin hånd glide op til hans bagdel.
Det ene tog da også ganske hurtigt det andet uden at Cam som sådan ville kunne huske hvad der var sket eller havde styr på hvad han lavede, men det var ligemeget for Spence hjælp ham og han var fuld nok til at kunne grine af det, men ædru nok til at lade det passere. Hele oplevelsen gjorde ham virkelig høj lige nu for aldrig om han havde troet han af alle skulle have sex med en fyr. Det ændrede dog ikke på at han virkelig og inderligt havde nydt det. Han nåede da også kun nærmest lige at trække sig ud og selvom de havde spærret det ene toilet i et ret lang stykke tid nu var han faktisk ligeglad. ”Åh gud hvor er jeg dog vild med dig Spence” gled det udover hans læber som han så ham ind i øjnene efter Spence kun lige havde nået at rejse sig efter der havde færdiggjort deres sensuelle akt. Han vidste ikke helt hvor det var kommet fra, men åh hvor var det dog rart at få det sagt samtidig med at han virkelig var bange for hvordan han ville tage det.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Spencer+Cameron - Let's Be Alone Together

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum