Spencer+Cameron - The Ballad of Me and My Brain

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Spencer+Cameron - The Ballad of Me and My Brain

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 7:25 am

Link
Maj 2054
Quidditchbanen
Spencer Xavier Coquilleau
Cam havde aftalt at mødes med Spence ved quidditchbanen. Ikke fordi han ville øve eller noget i den stil, men udelukkende fordi så havde han et skalkeskjul hvis nogen spurgte ham hvorfor han havde snakket med Spence. Det var jo ikke fordi han ikke måtte eller noget i den der stil, men han ville bare gerne have ham på enmandshånd. Cam havde ikke lyst til at hele verden skulle vide at han var homoseksuel. Ikke engang Celina vidste det og de var endda kærester. Han havde jo knapt nok selv accepteret hvad han egentlig var til, men det kom sig nok også mest af alt fordi han ikke havde prøvet at kysse med en fyr før. Cam havde en god plan om han ville invitere Spence til en fest i ferien hvor han vidste hans andre venner ikke ville komme og han derfor kunne være en smule mere nær Spence uden nogen ville se det. Cam var trods alt panisk bange for at nogen skulle finde ud af at han var begyndt til quidditch grundet Spence og endnu mere at han fik det noget så sært i nærheden af ham. Hans hjerte gik sådan amok og han følte han fik vejrtrækningsproblemer i nærheden af ham hvilket han måske havde en anelse svært ved at forstå når han ligesom var i forhold med Celina og han følte selv at han havde det godt i det forhold selvom han også mente at hun bestemt ikke var ham helt tro.
Klokken var da også omkring de 14 og solen stod højt på himlen så Cam regnede stærkt med at alle havde for travlt med at læse til eksamen. Og nok burde han det også selv for han gik trods alt på 5. årgang og havde derfor en virkelig vigtig eksamen foran sig, men han havde bare lige behov for nok 10 mins alene tid med Spence og en god undskyldning i at han ville holde sig i form så han havde mere overskud til at læse til sin eksamen

Dressed to impress

Spencer havde fået Camerons besked om at ville møde op ved Quidditch banen, og at han skulle ligne en, der ville spille. Han havde nu alligevel besluttet sig for at være modig og trodse hans bud. Han havde valgt at han kunne skifte, når han kom til Quidditch banen, hvis det her i sandhed handlede om Quidditch. Han havde dog en idé om, at det ikke var tilfældet. Derfor, havde han ganske provokerende valgt at trække i sit civile tøj med en trøje med japansk og engelsk skrift på, en blå cowboy jakke samt et par grå, stramme bukser og et par almindelige sorte sko, hvor man kunne se hans anker, da han ikke havde taget sokker på i dem. Det provokerende var selvfølgelig ikke den måde, han var helt casual i tøjet, nej. det var alt det der var ved siden af. Han havde for det første sine briller på, men det skyldes mere han skulle se og altid kunne tage kontaktlinser på, hvis det her handlede om Quidditch. Det var dog ikke alle dage, han gad at have linserne i. For det andet, så rundt om hans hals sad en choker, tæt mod hans hals. Vedhænget var et sort hjerte, så han lignede en lille hund. Udover det, så havde han et armbånd på hver arm, det ene et batman, mens det andet var med nitter og kæder. For at få farver ind i hele billedet i stedet for al det sorte, havde han et regnbue nittebælte. Åh ja, han havde en idé om det her tøj ville provokere Cam og ja, han havde også en idé om at der var noget, Cam ikke indrømmede overfor sig selv, men det skulle tiden vise. Hvorfor fanden ville han ellers møde her, når de var venner og kunne være alene så mange forskellige steder uden det nødvendigvis behøvede at være så langt fra slottet? Han var da også tæt på Quidditchbanen, og vinkede som han fik øje på Cam, for at indikere at han var på vej. Om Cam så ham eller ej, det vidste han så ikke. Der gik heller ikke andet end et par minutter før han nåede over til Cam og sendte ham et venligt smil, inden stemmen med den tydelige amerikanske New Orleans dialekt kunne høres fra de mørke violette læber. "Hey, Cam." han lod sit blik glide op og ned for at bedømme hvordan han så ud, og måtte erkende at han lignede lidt enhvers favorit jerk.

Cam lagde godt mærke til at Spence var på vej og vinkede derfor igen. Han havde skam sine grunde til at se ham så langt væk fra det hele. Nok var de venner, men han havde bare brug for at se ham alene uden han helt kunne sætte en finger på hvorfor og det var så faktisk også løgn for faktum var han de sidste to år havde fået det ganske underligt når hans øjne fangede Spence under træning og dels havde holdt ham på holdet fordi han var den bedste, men også for at have ham tær på sig. Da Spence kom tættere på havde han da også svært ved ikke at lade sit blik løbe henover ham inden han daskede ham let på skulderen, dels for at rive sig selv ud af sin tankestrøm og dels fordi han da på ingen måde havde klædt sig på som han havde bedt ham om at gøre. "Hvordan fuck er det du ser ud dude? Du ligner jo ikke som skal ud og træne" sagde han og skær en grimasse inden han bed sig let i læben da han fik det noget så underligt i kroppen over at se på ham. "Og hva fuck er det? Er du en lille hund?" spurgte han som han ubevist gav sig til at lege med hans choker. Han vidste jo godt det var virkelig underligt at de skulle mødes der, men han ville bare ikke have at folk så dem og da slet ikke når alle andre ikke skulle vide han holdet fest hvor det kun var Arian og Spence som var inviteret da alle ikke bare måtte vide at han var til fyre.

Spencer lagde mærke til, at Cam sendte et vink i hans retning, hvilket svarede ham på, at han i det mindste havde set det. Han forstod ikke hvorfor de skulle mødes herude og omhandlede det Quidditch, jamen så skulle han nok skifte sit tøj. Værre var den heller ikke. Han vidste ikke hvordan Cam havde det, men han vidste nu godt, at han var homoseksuel. Ja, for Spencer, der strålede det faktisk ud af ham, men han havde nok også en gaydar til at spore den slags ting. Han smilede venligt da han nåede hen til Cam og mærkede dasket på skulderen, hvilket gjorde han lod øjnene stirre lige ud for og direkte på ham. "Altså, jeg ved ikke hvad du kalder det, men jeg kalder det tøj.. Ren magi, du ved," svarede han flabet og rystede på hovedet af ham. Hans tøj var helt almindeligt og nok var det ikke noget, han nødvendigvis havde på hver dag, men det var heller ikke fordi det var en sjældenhed for ham. "Og skal vi træne eller er det bare noget du siger for sjov?" spurgte han og lod et søgende blik lede efter Cams øjne for at lede efter sandheden. Han lagde vægt på, at han sagde, at han ikke lignede en, der skulle ud og træne, så derfor måtte det være noget andet han skulle. Ligne var vel bare så ingen troede, at Cam ville mødes med en fyr... på et offentligt sted! Han mærkede han legede med hans choker og så på ham med et hævet øjenbryn. "Nej, det er sgu da en halskæde," påpegede han så på ham med et blidt blik. "Så hvad er det du vil?" spurgte han mere alvorligt og overvejede kort at begynde at nusse ham, men han ville vente med at drille ham for nu. I stedet sendte han ham et flirtende blik.

Cam var ganske sikker på at man ikke kunne se på ham at han var til sit eget køn. Nok mest af alt flest han stadig ikke havde affundet sig med at det var lige det som skete. Han blev ved med at bilde sig selv ind at han blot var fascineret af Spence selvom en anden del af ham bestemt godt vidste at det jo ikke bare var det og de gange hvor han havde haft det bedste sex med Celina havde han da også tænkt på noget andet for at nyde det mere, men så var han over i en benægtelse at det var det som foregik. Han vidste da heller ikke helt hvorfor de skulle mødes så langt fra skolen for det var ik fordi han faktisk havde tænkt sig de skulle træne noget som helst. Han ville bare ik have alt for mange vidste at han inviterede Spence til en fest når hans egne venner ligesom ikke skulle med. "Og du vil vove at påstå du kan træne i det?" spurgte han med et ryst på hovedet efter hans blik atter havde gledet over ham. Faktum var at det kunne man heller ikke i hans eget, men dog en smule bedre. ”Jeg ville jo nok ikke spørge dig om du følte du kunne træne i det der tøj hvis det ikke var fordi vi skulle træne og så er jeg da ligeglad med at sæsonen er ovre” sagde han og skær en ganske let grimasse da han ligesom godt kunne mærke han et sted var ret så afsløret på det punkt med at de ikke skulle træne. ”Yeah og den er vildt distraherende. Jeg vidste ikke jeg havde valgt en hund til holdet” sagde han og daskede atter til hjertet for ligesom at have fokus på et eller andet. At han så rent faktisk følte sig enormt tæt på hans læber og noget i ham træk for at give dem et kys var straks noget andet og bestemt ikke noget han havde tænkt sig at gøre noget ved heller. ”Nåh ja. Det var egentlig også fordi jeg ville invitere dig til fest i sommerferien hjemme hos mig” sagde han stille og bed sig ganske let i læben da han var nervøs for om han ville sige ja.

Spencer rystede på hovedet. "Jeg havde tænkt mig at skifte her... Hvis altså, det var sådan vi virkelig skulle træne," påpegede han og rullede en anelse på øjnene af ham. Han havde regnet ham ud, han vidste godt de ikke skulle træne nu. Sæsonen var slut og sommerferien ventede rundt om hjørnet. Og hvorfor skulle det så være de to? Hvorfor skulle de ikke træne som et hold? Det var vel ikke kun Cam og ham, der skulle blive bedre? "Og du kan måske træne i dit eget?" spurgte han henkastet og lod sit blik bevæge sig fra hans hoved og ned mod hans fødder. Han lod sit blik hvile et par sekunder længere ved hans skridt, inden hans blik forsatte ned ad, for så at køre op igen for at se ham i øjnene. Han blinkede flirtende til ham, mest af alt fordi han havde været ret tydelig i sit elevatorblik, men han skulle jo bedømme hvad han havde på. Han ville så også bare se, hvordan han reagerede på det. Desuden, så havde Cam jo også lavet elevatorblik på ham. "Så hvad vil du træne? Musklerne i din arm?" drillede han og lod sine fortænder glide hen af sin underlæbe for til sidst at bide blidt i den, dog med et playful blik i sine øjne. Mon han ville opfatte det? Han lod ham daske til hjertet, mens han selv endnu en gang måtte rulle med øjnene både på grund af hans daskeri, men også på grund af hans ord. "Det er et smykke og er der et nametag? Nej, så er jeg jo nok ikke en hund vel," påpegede han og så på ham med et 'hvad fejler du'-blik, inden han lyttede til hans invitation. "En fest?" spurgte han eftertænksomt og rynkede lidt på brynene. Hvorfor skulle han hele vejen herud, for at inviteres til en fest. Han trådte et skridt tættere på Cam, for at stå helt tæt på ham. "Hvem kommer?" spurgte han med sit blik hvilende på Cams øjne.

”Jamen det skal vi” sagde han en anelse bestemt og nikkede ganske let for sig selv da han bestemt mente at de skulle træne. Det skulle ikke bare have lov til at være et cover selvom han godt selv vidste det var det. Han havde lyst til at se Spence uden at Terry eller nogen anden var lige i hælen på ham og han vidste godt at hans egne venner så ganske skævt til Spence. Ja bortset fra den smule som han så faktisk snakkede med Spence bare under fire øjne. At han så rent faktisk ikke kun ville træne var noget andet. Han havde det virkelig så sjovt i kroppen når han var nær ham at det slet ikke var spor fair. Han benægtede virkelig han havde det mindste for ham selvom han godt vidste at han havde. Bare at være så tæt på ham fik ham til at bide sig i læben en del mere end han normalt ville have gjort det. Han bemærkede ikke at Spence gav ham et elevatorblik og det var sikkert også ganske godt at han ikke havde gjort det. Cam synes dog ikke at hans eget havde været synderligt tydeligt, men det var sikkert også bare blot noget i ham som benægtede noget han vidste var løgn for faktum var at han nød at se på ham og hans stemme og duft da også gav en anelse reaktioner i hans krop, men ikke noget tydeligt. ”Ja” sagde han med et ganske let nik uden at tænke over hvordan det skulle forstås. Han havde troet at Spence mente armbøjninger eller noget i den der stil. Desuden var han slet ikke van til at flirte med fyre. Ikke engang når han havde været fuld havde han gjort det og derfor var det bare ikke lige den slags der faldt ham ind. ”Yeah distraherende” sagde han en anelse utilfreds og overvejede et øjeblik at pille den af. Det var også derfor han ikke lagde mærke til at Spence kom tættere på sig. Han stoppede med at lege med den og bemærkede at Spence egentlig stod tættere på end forventet. ”Øhh.. Bare nogen jeg kender som ikke er fra skolen” sagde han og lod automatisk den ene hånd finde om i hans nakke for at klø den ganske let da han blev virkelig distraheret af han var så tæt på. Det fik det da også til at stramme en anelse mere til i hans bukser hvis han skulle være ærlig og derfor begyndte han at forsøge at gemme det af vejen helt uden han tænkte over det. Han havde trods alt ikke regnet med at det ville ske. ”Så kommer du?” spurgte han og bed sig ganske nervøst i læben da han følte at Spence kunne se hvordan han stod og vred sig.


"Og det er du helt sikker på?" spurgte han med en kritisk stemme, mens han lagde hovedet en anelse på sned. "Hvorfor er det så kun dig og mig, der skal træne? De andre på holdet kan jo også have brug for det," påpegede han videre. Han havde svært ved at tro, at Cam ville bede ham om at troppe op alene for de kunne træne alene. Skulle de træne, ville han fjerne sin t-shirt for at distrahere ham. Han havde en god idé om at Cam var til fyrer. Han havde en gaydar og det var endnu ikke sket at den gaydar ikke var til at stole på. Han vidste godt hans elevatorblik var ret tydeligt, men han måtte indrømme sig selv til at være overrasket over, at Cam ikke havde bemærket det. Var han virkelig så blændet af en halskæde? Det havde endda været tydeligt, at Spence var stoppet op ved hans skridt og havde kigget et par sekunder længere der - men nej, der var ingen kommentar fra Cams side af. Utroligt. Spence kunne ikke lade være med at grine, da Cam sagde ja. Det var ret tydeligt, at han ikke havde forstået det han sagde med de undertoner, han havde ment det i. Han rykkede sig derfor tættere på ham og lod sin hånd finde hans skridt. "Er du sikker på, at det var det du mente?" spurgte han drilsk ind mod hans øre, inden han bed i det en enkelt gang. "Skal jeg tage den af?" spurgte han ham med et uskyldigt blik i sine øjne, som han stoppede med at lege med kæden. "Bare nogen du kender som ikke er fra skolen?" spurgte han en anelse kritisk og lagde sit hoved på sned for at bedømme det han sagde og analysere hans adfærd. Han lagde mærke til han kløede sig i nakken og lagde derefter mærke til, at han begyndte at stå underligt. Han løftede det ene øjenbryn og så på ham. "Hvad laver du?" spurgte han og pegede på hans ben med sin pegerfinger. Han kunne ikke se, at han havde fået en halv boner på, og han var egentlig også ligeglad, for det var jo på sin vis bare en kompliment og sandheden var, at Cam ikke behøvede være homo for den begyndte på sådan noget. Slet ikke i deres alder. Spence havde aldrig haft et problem med at indrømme sin seksualitet, hverken overfor sig selv eller andre, men han havde nok heller ikke så meget at tabe eller også var det fordi han var ligeglad med at miste det. "Så, må jeg tage Terry med?" spurgte han, da han ville bedømme hvilken slags fest Cam snak

Han nikkede ganske let da han bestemt var helt sikker. Han havde tænkt sig at holde fast i sin undskyldning selvom han et sted godt vidste at han sådan set ikke burde. Han havde bare haft et behov for en undskyldning for at kunne snakke med ham alene og han ville ikke have at folk skulle høre hvad de snakkede om eller de ville komme midt i det hele. En del af ham havde jo også en frygtelig lyst til at prøve på at kysse ham, men så igen havde han heller ikke lyst for han var i hvert fald ikke til fyre! ”Fordi jeg synes du trængte til det” sagde han med et ganske lavt suk da han ligesom følte at Spence ikke helt åd den som han gerne ville have at han gjorde. Cam havde måske også et sted lidt været fanget af hans halssmykke fordi han ikke ville give efter og sige noget forkert når Spence så sådan på ham. Cam fik da også et giga chok da han mærkede hans hånd mod sit skridt og frys fuldstændig i stedet for at bevæge sig væk i hvad der mindede om en evighed før han slog hans hånd ganske let væk og ikke særlig bestemt heller da en del af ham gerne ville have det. ”Du skal slet ikke.. Det er mit skridt det der” sagde han en anelse bestemt i mens og skær en ganske let grimasse da han var overrasket over han havde reageret så langsom. Desuden var der jo ikke nogle andre mennesker i nærheden så det var vel ikke fordi det gjorde noget som sådan? ”Ja? Må jeg nu heller ikke kende nogen som ikke går på skolen eller hva?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn. Faktum var jo lidt han godt selv vidste hvor den lå henne. Den lå lige præcis der i det lød mærkeligt for han havde aldrig gået på en anden skole, i hvert fald ikke siden magisk grundskole inden Hogwarts og det var virkelig mange år siden. Han ville jo bare gerne se Spence og det gik ham på at han havde lige præcis det på den der måde. Hvad skulle han nu også det for? Hvor kom den skide følelse fra? Han var jo for helvede da også kæreste med Celina og hun var jo egentlig sød nok. Det var slet ikke det. ”Ja gider du ikke godt tage den af?” spurgte han for ligesom at vende tilbage til det i stedet for at besvare hvad han lavede for faktum var at han faktisk ikke vidste det selv. Han rettede sig derfor op og håbede bare på at Spence ikke lagde mærke til den lille bule som faktisk blot blev tydeligere af at stå så tæt på ham for hold nu fast hvor han dog duftede helt ekstremt godt. Cam bed sig ganske let i læben. Han havde mest af alt lyst til bare at sige nej. Han havde ikke lyst til at Terry skulle vide noget eller se ham svagt forsøge sig med måske at stjæle et kys eller to, men på den anden side virkede det bare underligt og derfor nikkede han en anelse tøvende. Mens alt i ham bare skreg 'nej du må fandme ej!' Hele situationen gik ham på. Kunne Spence for helvede ikke bare sige ja og så kunne de gå hver til sit.


Han betragtede ham nikken og kneb øjnene lidt sammen for at indikere, at han ikke troede på hans ord. "At jeg trænger til det?" spurgte han med en stemme, der indikerede en fornærmelse. Der var dog et glimt i øjet, der indikerede at den fornærmede tone var ment i sjov. "Er jeg slappere end de andre eller hvad?" forsatte han og skulede i Cams retning med et utilfreds smil. "Jeg må sige, du ved lige hvordan du taler til en fyr... Du bliver en god kæreste," drillede han og gemte et grin gennem et smørret smil. Han synes altid, der var noget morsomt over, at drille Cam. Han bemærkede godt, at han fik et chok over hans berørelse, men det gjorde ikke at han fjernede sin hånd. Han var i gang med at demonstrere at Cam tydeligvis ikke havde forstået hvad han mente, og han noget så tydeligt var til sit eget køn. Han betragtede ham, mens han stod helt stille og løftede det ene øjenbryn over dasket på sin hånd, hvilket gjorde han fjernede den og viftede lidt med den for at få den milde smerte til at forsvinde. Han mærkede dog godt, at det var et halvhjertet forsøg på at få ham til at stoppet. ”Og hvad så? Du sagde vi skulle træne vores arme,” svarede Spence og trak på den ene skulder, som han lod sine øjne hvile på ham med et påpegende blik. Så kunne Cam, da bare lade være med at give samtykke til det, og ja, Spence var da godt klar over, at han havde misforstået det, men han havde stadig fået et ja. ”Det er ikke det jeg siger.. Siger bare det er underligt, at jeg er den eneste du inviterer fra skolen af… Du har sgu da dine venner..” påpegede han og lagde sit hoved en anelse på sned. Han lagde sine hænder om bag sin hals og åbnede den med en ganske langsom bevægelse og hev den ned mod sit bryst og lagde den i græsset. ”Bedre?” spurgte han, inden han med vilje begyndte at trække vejret på sådan en måde, at hans hals ville bevæge sig efter det for at drille ham. Han lagde ikke mærke til, at der var en bule, men han kunne godt regne ud, det var fordi hans lem havde reageret på et eller andet. ”Really, Cam?” spurgte han med et smørret smil på sine læber. Han smilede, da han nikkede. ”Så gør jeg det,” påpegede han og var glad for, at han i det mindste kunne få Terry med. De var trods alt ikke ret tit alene sammen, så derfor var det for det første mærkeligt at skulle mødes her alene, men ikke mindst at han inviterede ham til fest.


Han nikkede ganske let til at Spence trængte til det. At det så var løgn var straks noget andet, men han skulle jo have en undskyldning for at se ham. Det var ganske skrækkeligt at have det sådan hvis han skulle være ærlig, men det havde han. Han ville se ham uden alle de andre og så måtte han jo prøve med en undskyldning selvom han godt selv vidste den var langt ude dum at høre på og han fik fornærmet ham på vejen. ”Det var ikke sådan ment..” sagde han med et ganske lavt suk da det ikke havde været for at fornærme ham. Kunne han for helvede ikke bare forstå han havde behov for at se ham? Også selvom han ikke selv ville indrømme det. Alt i ham blev skide elektrisk nær Spence og selvom han godt lidt vidste hvad det var så kunne han på samme tid ikke fordrage det var på den måde. Det var jo tortur! ”Jeg ER en god kæreste. Til Celina” sagde han med et suk og understregede ordet er. Han vidste godt han var en lorte kæreste. Især fordi han jo godt vidste han ikke tændte på hende, men han ville ikke have det skulle være sådan. Da Spence fjernede sin hånd kunne han mærke en lettelse for faktum var at hans nedre havde reageret. Hvorfor ville den ikke bare høre efter? ”Ja som armbøjninger din store idiot!” sagde han med et let irriteret suk. Mest af alt fordi han gerne ville have han forsatte.

”Ved jeg godt jeg har, men nu er det ik alle jeg gider have randende” forklarede han og bed sig ganske let i læben da det lød dumt. Han var trods alt en af de populære og så ville han ik have sine egne venner der? Det virkede ulogisk og han vidste det godt, men nu var det altså sådan. Han nikkede ganske let til om det var bedre. ”Really what?” spurgte han og forsøgte at stå en anelse mere normalt velvidende at hans bule stadig var ganske synlig. Spence duftede bare godt og han havde sådan lyst til at kysse ham, men han var ikke glad for tanken om at andre ville kunne se det. ”Så kan han jo tage sin lille flirt med” mumlede han lavt for han var ikke spor tilfreds med at der skulle komme for mange fra skolen. At han så også skulle have inviteret Arian var så noget andet.


”Well… fuck you too,” svarede han til hans nikken om at han trængte til det. Han vidste godt, at det ikke var grunden til han skulle komme herned, men det betød ikke at han ikke kunne give ham lidt igen fra samme skuffe. Han havde en gaydar hvis indikatorlyd blev højere i nærheden af Cam og den havde aldrig før taget fejl, så han var sikker på, at Cam var gay. ”Nåh, det var det alligevel ikke?” spurgte han og rullede lidt med øjnene af ham. Spencer var ikke forelsketi Cam, men han synes han var en sjov og sød fyr, som kunne være lidt af en idiot til tider. Han virkede meget som en, der bare fulgte strømmen, hvor Spencer var komplet modsat. Måske havde Cam mere at miste, det vidste han ikke. Spencer havde også meget at miste, men han var omvendt bare heller ikke bange for det. Det han ville holde fast i, havde han tog hænder til og den eneste, han ikke kunne leve uden var Terry. ”Nåh?” påpegede han spørgende og så på ham med et kritisk blik. Spencer kunne ikke lade være med at grine overbærligt, da han svarede ham irriteret, at han havde ment armbøjninger. ”Hey, rolig nu.. Mate…” svarede han med et mate der lød underligt og påtaget, da han virkelig forsøgte sig på at lære at tale britisk engelsk. Han rynkede lidt på næsen over sig selv. ”Du kunne jo bare fange undertonen, Cam,” drillede han og rykkede sig selv tæt på ham for forsat at drille ham.

”Så du vil ikke have dine egne venner med til din egen fest? Det er fandme mærkeligt, Cam,” påpegede han med armene over kors samt med en kritisk tone. Det var mærkeligt uanset hvem fanden det var. Havde han ikke haft en idé om hvorfor, så havde han ikke overvejede at komme til hans fest, da det lød mystisk og… farligt. Han smilede overbærligt og rykkede sig ind mod hans øre, inden han hviskede: ”Din boner,” lød hans stemme hæs og lagde en hånd mod hans brystkasse for at nusse den ganske blidt. ”Skal jeg fortælle ham,” pointerede han og vidste godt at han henviste til Dani.
"Hvis du iøvrigt skal have hjælp til at gøre noget ved den, siger du bare til," hviskede han endnu en gang og med et tydeligt drilsk smil over sine læber.


”Nej tak Spence. Jeg er ikke til fyre” sagde han med et drillende glimt i øjet selvom han godt et sted vidste at det var så løgn som noget kunne være for faktum var at alt ved Spence gav ham lyst til at kysse ham og det han havde ikke lyst til at det skulle være på den måde. Han ville ikke være til fyre. Luke ville aldrig komme til at acceptere det som han gjorde ved Frej for han var bare ikke ligeså tæt på Luke som Frej var. Han rystede ganske let på hovedet til det ikke var sådan ment. Cam vidste godt han kunne være en idiot til tider. Han var bare ikke spor ked af den side hvis han selv skulle sige det. Det var hans måde at holde distance til tingene på. ”Jeg fangede ikke din undertone fordi jeg ikke svinger den vej. Så hvordan skulle jeg dog kunne vide hvad du mente?” spurgte han med et ganske let suk og lagde sine hænder på hans brystkasse for blidt at skubbe ham væk da han ikke skulle stå så tæt på selvom han måtte erkende at han havde lyst til at hive ham tættere på og blot give ham et kys. Det var også derfor ganske halvhjertet han skubbede ham væk for han ville jo egentlig have ham tættere på selvom det virkede så dumt at have det sådan og så endda overfor en fyr. Især når han jo havde en sød kæreste.


Han rystede let på hovedet til det var mærkeligt. Han havde ikke tænkt sig at indrømme hvorfor det var sådan, men han ville jo bare have en god undskyldning for at være nær Spence. Hvorfor kunne han ikke bare stoppe med alle sine lorte spørgsmål og bare sige ja til at komme til den fest så han kunne undskylde sig med han var fuld når han ville give ham et kys. At han så havde lyst til at indrømme at hans hjerte hamrede løs hver gang han var nær og hans krop fik det enormt underligt. ”Jeg har ingen boner” mumlede han ganske lavt irriteret fordi han var blevet opdaget i noget han ikke havde lyst til at have lige nu. Han ville ikke tages i det, men faktum var at Spences duft alene gjorde det for ham lige nu. Han nikkede bare let til at Spence nok skulle sige det til Terry og kløede sig ganske let i nakken. Han skulle til at vende sig om da han regnede med det var nok. ”Som om det var over dig” mumlede han lavt og havde egentlig bare en irriterende lyst til at sige han gerne måtte. Hvad fanden skete der for det? Han hev derfor fat i Spences krave for at presse sine læber mod hans i håb om det ville få det hele til at stoppe og der var jo heller ingen i nærheden så det gik jo nok. Desuden var der ingen følelser i det overhovedet og mest af alt blot at presse hans læber mod sine egne i stedet for et direkte kys.
At det så gjorde alting værre havde han da ikke for så meget som to sekunder tænkt over. Det hele skød igennem ham af elektricitet og han havde lyst til at kysse ham for alvor.


"Du er alligevel heller ikke mand nok til mig," påpegede han med et drilsk glimt i sine øjne og afventede i spænding, hvordan hans reaktion ville være på det. Han havde en idé om, det ville blive underholdende. Spencer fnøs ved Cams kommentar om, at det skyldtes at han ikke var til fyrer. "Man behøver ikke svinge den vej for at opdage sådan nogle undertoner," påpegede han og hævede et øjenbryn af hans ord. Han synes nødvendigvis ikke at sådan nogle undertoner kun kunne opfanges alt efter det team, man spillede på. Nu var det også nemt for ham at tænke sådan, da han var til begge køn og var åben om sin seksualitet. Havde folk et problem, måtte de kigge væk. Han måtte erkende, at de bare fik en fuck finger og en flabet kommentar med på deres vej, for han kunne ikke være mere ligeglad. Han mærkede Cams hænder mod sin brystkasse og lod sine øjne hvile på ham, inden han mærkede et halvhjertet skub. Han så på ham med et underholdt blik. "Der er ingen grund til at være så voldelig," pointerede han drilsk og rykkede sig tættere på ham for at se, om han ville gøre det igen eller om han gav efter.

Da Cam rystede på hovedet, nikkede Spencer trodsigt. Jo, det var mærkeligt. Hvem holdt en fest uden at invitere sine venner? Foruden, så var han heller ikke så gode venner med Cam. De var på hold sammen og havde undervisning sammen, og det var for Spencers vedkommende, grunden til at han overhovedet snakkede med ham. Deres venskab var mere skolerelateret for ham, end det var baseret på en, han brugte sin fritid med. "Hvad kalder du så det der?" spurgte han med et glimt i øjet, inden han lod sin finger pege demonstrativt mod hans lem. "Hvem skulle det ellers være over? Det er mig, du står og snakker med," pointerede han med et skuldertræk. Han mærkede Cams tag i sin krave og lod sig hive ind mod ham for at mærke et pres mod sine læber. Han spidsede selv sine læber for at få det til at blive et kys. "Prøver du at kysse mig?" spurgte han med en blid stemme, inden han strøg ham over kinden for at sige, det var okay. "Vi kan bare gå over i skuret, hvis det er" hviskede han og tog fat i Cams hage for at pege hen mod skuret, så han kunne se det. Han kunne godt regne ud, at han gerne ville have det mere privat, selvom der næppe ville komme nogen ud nu. Sommerferien var så tæt på, sæsonen var ovre og eleverne havde mere travlt med eksaminerne end at træne Quidditch.

Cam skulle lige til at protestere, men han valgte at lukke munden igen for ikke at sige noget da han bestemt selv synes han var mand nok til det. Det var virkelig heller ikke spor fair at Spence skulle lege sådan rundt med hans indre når han ik engang vidste hvad han gjorde. Og det var ikke fordi han havde tænkt sig at sige noget til ham om han havde det sådan. Det ville jo være direkte nedværdigende at skulle indrømme at man faktisk var til fyre når man ikke ville være det. Og så endda til Spence. Han var grunden til han overhovedet var begyndt på quidditch. At han så var blevet bidt af det og i sådan en grad at han var blevet anføre var så straks en anden sag. ”Øh jo” sagde han blot kort for hovedet selvom han godt vidste det var noget forsludret vrøvl at sige. Det vidste han skam også godt, men ikke desto mindre så følte han selv at man skulle lige nu for at have fanget hans undertone. Især fordi det handlede om hans krop. ”Jeg er heller ikke voldelig dit fjols” mumlede han lavt og mærkede godt at Spence kom tættere på hvortil han igen halvhjertet forsøgte at skubbe ham væk da han egentlig gerne ville have at han blev hvor han var. Der var jo ikke nogen på banen lige nu og hvis der kom var han sikker på at han ville kunne høre det.


Han vidste jo også godt selv var det mærkeligt. Det var slet ikke det, men Luke skulle ligesom ikke opdage det så det duede jo ligesom ikke at invitere ham. Ellers havde han jo til en hver tid også inviteret sine venner. Det var jo heller ikke fordi Luke var homofob sådan direkte. Han var mere bare den der type der var bange for at fyre lagde an på ham. Han ignorerede med vilje at Spence påpegede hans boner. Mest af alt fordi han ligesom godt selv vidste den var der og han ville helst ikke have den var der. ”Min kæreste skal du sgu da nok se” sagde han med et dybt suk selvom han også godt vidste det var løgn og han følte virkelig han var langt ude lige nu. Han rystede på hovedet til at han prøvede at kysse ham selvom han jo egentlig havde gjort det. Han mærkede strøget over kinden og kunne mærke alt i ham skreg på at kysse ham ordenligt denne her gang. Han mærkede taget i sin hage og lod ham vise hvad han mente. Egentlig var det ikke fordi han havde specielt meget lyst til det for tænk nu hvis der kom andre. På den anden side ville han gerne have sin boner gad slappe af. Også selvom han godt vidste det ville gå over af sig selv. At han så også gerne ville være tæt på Spence var straks en anden sag og derfor valgte han da også at ende op med at tage fat i hans hånd for at gå i den retning som Spence havde vist ham for kort tid siden. Hvor han dog hadede det faktum at Spence havde ret i at det var over ham og han faktisk tog sig selv i at gøre det her i ret så ædru tilstand. Det var dog ikke fordi han havde den store morale i forhold til Celina for han var ret så sikker på hun var ham utro så det kom vel ud på et? Han skubbede da også ganske let på Spences skulder for ligesom at vise hvad det var han ville have han skulle gøre for ikke at han ville se på ham i mens. "Og ingen spydige kommentarer" sagde han bestemt da han godt vidste selv at Spence sikkert ville komme med nogen om han var til fyre.

Da Spencer igen blev skubbet halvthjertet væk fra ham og han havde nægtet, at det var et kys, sendte ham ham bare et provokerende smil. Han ville gerne prikke til ham, men han vidste også han skulle være påpasselig med ham. Ikke fordi han var bange for det ville gå udover ham selv, men han vidste også, at det ikke altid var nemt at skulle springe ud og ej heller, at skulle indrømme det over for sig selv. Det ændrede dog ikke på, at han synes det var underligt kun at invitere ham. Havde han som nævnt ikke haft mistanke om hvad det skyldes, så havde han ikke sagt ja og så havde han taget mere end bare Terry og hans pige med. "Din kæreste? Mener du ikke dit beard?" spurgte han med en drillende stemme og prikkede ham på brystkassen med et drilsk smil plantet solidt på de lyserøde læber han besad. Han vidste ikke noget om hans forhold til hans kæreste, for så godt kendte han hverken Cam eller hende hun var sammen med. Han var faktisk ikke helt sikker på hvem hun var. Var han hende utro, var det sådan set ikke hans problem. Han lod sig hive hen mod skuret og gik da også frivilligt ind i det, overrasket over at Cam faktisk havde sagt ja til tilbuddet om at de kunne gå derhen. Han havde regnet med, at han havde sagt nej med det samme bare for at bevise, hvor hetero han var. Han stillede sig overfor ham og lod sig presse ned på knæ ved Cams pres på hans skulder og så op på ham, over hans kommentar om der ikke skulle komme nogen spydige kommentarer. "Selvfølgelig ikke," svarede han med et spydigt blik i øjnene og efterfulgt af en mild latter. Han tog fat i bæltet på hans shorts og hev det ud af dens rem med en ganske blid bevægelse, også for at drille ham lidt og udskyde hans nydelse. Han lyttede til lyden som metallet gav, inden han hev løsnede knappen på Cams shorts og hev lynlåsen ned. Han tog fat i kanten af hans bukser og hev dem ned mod hans ankler før han så op kortvarigt for at bedømme hvad han synes om det. Han nussede ham kortvarigt uden på hans boxers, før han hev dem ned og Cams lem kom til syne. Han tog blidt fat i den med sin ene hånd og lod sin tunge nusse rundt om spidsen af hans lem.

Cam synes bestemt ikke det var nemt at komme ud af sit skab og han var helt igennem bange for at træde ud af det. Også selvom han godt et sted vidste at han havde været vild med Spence de sidste par år trods for han til en hver tid ville nægte at det var det som skete. Det var som om en del af ham gerne ville indrømme tingene overfor sig selv og en anden del virkelig ikke havde lyst til at indrømme at han var vild med Spence. Det var en ganske evig krise som han ikke brød sig om at være i og det gjorde ham til tider ganske aggressiv at være i nærheden af og så var det jo godt han havde sin sport at lade det hele gå udover. ”Jeg har sagt til dig jeg er hetero” sagde han sammenbidt da han trods alt godt vidste at det var noget så ganske løgn at han var det. Det var bare igen den der krig med sig selv han ikke havde lyst til at skulle tage lige nu. Han mærkede da også prikket i brystkassen og var bare glad for at Spence faktisk var ganske stille på vejen over mod skuret og gav sammentykke til ikke at komme med nogle kommentarer. Han lod da også som om han ikke hørte hans grin selvom han godt kunne forstå det morede ham. Han påstod hele tiden han var homo og her var han i et skur med en fyr der endda var godt i gang med at åbne hans bukser. Han bed sig ganske hårdt i læben og lukkede sine øjne da han ikke havde lyst til at se ned på ham for han havde lyst til at kysse ham igen og blot have ham tæt på sig selvom det ville han ikke sige højt. Han nærmest kneb sine øjne sammen for ikke at komme til at se på ham selvom han havde virkelig lyst til det. Han lod ham rive hans shorts ned til anklerne og åbnede da også ganske let det ene øje for ligesom at have en god idé om hvorfor han pludselig midt i det hele stoppede op. Det var ikke det han havde mest lyst til at han skulle lige nu. Et svagt støn forlod hans læber da han mærkede hans nus udenpå hans boxers og skød derfor ganske let sit hoved tilbage for at kunne åbne sine øjne helt op da han ikke ville se direkte på ham. Han sank engang da han mærkede hans boxers forsvandt og havde et øjeblik lyst til at bede ham om at stoppe og var lige ved at fortryde det hele inden han mærkede hans tunge over sin spids. Det fik ham til at gribe ud efter hans hår som han kun lige præcis kunne få fat i mens han igen klemte sine øjne sammen i det et noget undertrykt nydelsessuk gled over hans læber. Åh hvor han dog havde tænkt på det her i længere tid han havde lyst til at indrømme og kunne virkelig kun holde den del oppe fordi han var helt igennem ædru. Havde han været fuld havde det været en helt anden sag.

Spencer kendte logisk nok ikke til de følelser, som Cam nærede til ham. Han vidste ikke, at han havde haft følelser for ham i ca. to år, for på den måde, havde Spencer ikke tænkt på Cam. Cam var ærlig talt ikke en type, som Spencer normalt ville skæve til, da han bare så ham som en typisk skole jock, der mente, at det var grunden til, at han måtte tære sig som den største idiot på jord. Han så ham som en ven ja, men det var i forhold til træning. Han havde bare haft en gaydar der gik amok i nærheden af ham, mens han havde set Cam opføre sig så hetero som muligt og tale ondt om homoseksuelle i nærheden af Luke. "Og jeg siger ingenting..." påpegede han og tog hænderne op, som om Cam havde skudt med en pistol imod ham. Cam kunne sige hvad han ville og bilde sig selv ind, hvad han ville. Gik han med til at få et blowjob, så var en ting sikkert: Han var i hvert fald villig til at prøve sin seksualitet af. Så var han da bedøvende ligeglad med, om det skyldes at han ikke fik sex nok fra sin dame eller om det skyldes han var biseksuel eller homoseksuel.
Da Cam lukkede øjnene i og Spencer opdagede det - ja nærmest knugede den sammen, inden han overhovedet var gået i gang meldte der sig et smil på sine læber mens han vendte sit hoved en anelse på skrå for at få et bedre udsyn. Han betragtede hans lem, da han havde frigjort det. Han bed sig en anelse i læben, dels fordi han nød synet af hans ædlere dele og dels fordi der var noget morsomt og akavet over situationen. Han hørte stønnet fra Cams læber, som han var gået i gang med et forspil på hvad han kunne vente sig af uendelig meget nydelse. Spencer vidste han var god og han vidste, at hans læber var perfekte til den slags. Han lod forsat sin tunge glide rundt om spidsen af hans lem i en cirkulær bevægelse, som han hele tiden forsøgte sig på at holde øje med Cams reaktion og om han kunne lide det, selvom han ikke kunne forestille sig andet. Hetero eller ej. Han mærkede Cams hånd på sit hoved og at den greb fat i hans hår, hvilket gjorde et selvtilfredst smil meldte sig over hans læber. Han lod efter et par få sekunder med den cirkulære tunge bevægelse, sin tunge bevæge sig ned af hans skaft i en pirrende langsom bevægelse. Hvor han dog frydede sig over, at få lov til at give hoved til anføreren af Slytherins hold.

At han sikkert ikke ville være Spences type var jo blot endnu grund til at hans konflikt var til stede i ham for han kunne godt regne ud at Spence næppe ville kigge på en som ham og hvorfor så overhovedet komme ud af sit skab når nu det var Spence som han faktisk var vild med? Desuden synes han ikke selv han var en idiot trods for han godt vidste selv at han havde en ufattelig stor selvtillid. Det så han blot som væren noget godt. Han nikkede et enkelt selvtilfreds nik over at han intet sagde for han vidste jo godt han selv var ude og skide en smule når han helt seriøst tog imod et blowjob fra en fyr når han påstod han var hetero. Cam fik jo sådan set sex nok hos Celina. Han tændte bare ligesom ikke på det og han var ganske sikker på at hun kunne fornemme hans fraværendhed. Det var også derfor han var ganske sikker på at hun kunne mærke det og han ville ærlig talt heller ikke blive sur hvis hun var ham utro. Det havde han også gjort hvis det havde været omvendt.
Cam kunne virkelig mærke hvordan det begyndte at sitre i ham som hans tunge forsat legede med hans lem og en stigende trang til at kigge på ham var til stede, men fordi han ikke ville kneb han om muligt sine øjne endnu mere sammen. Cam lagde jo heller ikke mærke til hans smil da han tog fat i hans hår, men han nød virkelig det her hvis han skulle være ærlig. Det var ikke helt så nemt at løbe fra når hans lem virkelig bare ville sige ham imod. Efter noget tid kom han da også. Han var faktisk så langt væk i nydelse at han glemte alt om at advare ham og bed sig hårdt i læben for ikke at stønne hans navn på samme tid. Det var da heller ikke gået op for ham før hvad der synes som en evighed efter opdagede han hvad der var sket. ”Ej undskyld” sagde han stille og havde mest af alt bare lyst til at komme væk derfra. Især fordi han virkelig ikke kunne deale med det havde været en del bedre end Celina selvom hun da bestemt også var dygtig.

Spencer så op på ham en gang imellem, og måtte erkende at tanken om at Cam nød det her, var en morende tanke for ham. Mest af alt fordi han hele tiden havde haft en følelse af at han var gay, men han ville opføre sig hetero som muligt også når han fik et blowjob af en fyr. Det bestemte han selv, hvad han ville. Cam var som egentlig heller ikke Spencers type, men det var mest af alt fordi han ikke var til den type jock og populærer knægt, som Cam var. Han var mere en, der fandt comfort i de udstødte og de mærkelige. Han havde altid selv været lidt ved siden af og havde altid forsvaret det, som var anerledes. Han forsatte med ind i mellem at have hans lem i munden og føre den så langt ind som muligt i et skiftende tempo samt lade sin tunge kærtegne hans spids og skaft. Han havde da også hans lem i munden i det, han mærkede et skub og en udskillelse af væske i hans mund, inden han overhovede nåede at reagere forsvandt det ned i hans spiserør og han måtte sluge den saltede fornemmelse og smag det gav i hele hans mund. Det var tydeligt at Cam i hvert fald ikke havde spist ananas til morgenmad. Han tørrede sig om sin mund med sin håndryg og så lidt på Cam, indtil han rent faktisk sagde undskyld. Han havde lidt ventet det, for et eller andet sted var det altså ikke god stil. "Det er ikke cool, men det er okay, men advar lige en anden gang ikke?" sagde han med et drilsk smil på sine læber, mens han gemte en grimasse væk bag sin hånd, da et var at sluge fordi man selv vælge, men noget andet var at få det tvunget i munden og ned i halsen. Han så afventende i hans retning, inden det gik op for ham han var i gang med at gå. "Vi ses til festen?" prøvede han spørgende, inden han selv valgte at gå.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum