Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 7:11 am

Dressed to impress
Denne tråd er tilegnet Iason Paris Satan Jarvis X og foregår på hans kontor.

Sindri var taget til New York for at mødes med Mr. Jarvis, der havde været advokaten gennem hans skilsmisse med hans kone, nu ekskone. Sindri ville ikke lyve. At skulle skilles fra den kvinde, han havde været sammen med siden han havde været 15 år gammel var hårdt. Både fysisk og mentalt. Han havde tabt sig en hel del undervejs, og det havde gjort ondt. Ikke mindst fordi der også var hans lille Atla, der var fanget i al det her. En Atla, som han gerne ville have forældremyndigheden over, og det var nu den kamp skulle vindes, for stod til Sindri, skulle Atla slet ikke få lov til at se sin mor igen, med mindre hun havde håndhjern på og det skulle kun være et par timer om året, maks. I dette tilfælde var det ret heldigt, at hun gik på Ilvermorny.
Sindri var bare klar til at starte forfra. Han havde solgt det hus de boede i og havde nu fundet en lejlighed til dem i stedet, sidst nævnte selvfølgelig i hjertet af New York. Sindri var pt. inde i den nye lejlighed og var efterhånden kommet på plads, selvom den tid han havde haft, mest var sene aftener, da der var meget papirarbejde i forhold til skilsmissen, retsmøder og arbejde. Han ville gerne være på skolen så længe som muligt, da hans lille pige gik der, udover han underviste der og foretrak at ordne sit arbejde på sit kontor og ikke tage det med hjem. Sindri havde iført sig en blå langærmet trøje samt et par sorte bukser. Indenunder sad en hvid undertrøje med et par seler udenover, for at kunne holde de stramme bukser oppe, da han havde tabt sig en del, som nævnt. Han havde sit ur på venstre arm og havde et par lyse solbriller på, inden han lod sine fødder omfavne af et par sorte støvletter. Han tog sin stav og tryllede sig ind til hjertet af New York, et par få 100 meter fra den filial, Iason arbejdede ved. Han gemte sin stav væk under trøjen, og som sædvanlige opdagede no majerne ikke noget som helst, da de var for optaget af deres eget. Han gik med raske skridt mod filialen og åbnede dørene inden han hilste venligt i receptionen, da han havde været her et par gange. Han fik da også at vide, at der ikke ville gå længe før Mr. Jarvis havde tid til ham.

Iason havde gjort alt for at Sindri skulle vinde sagen over sin nu eks-kone. Ikke alene fordi han var en super dygtig advokat, selvom han måske også havde et par rigmandsnykker da han ikke helt kunne løbe fra hvad han selv var, men også fordi hans hjerte langsomt var begyndt virkelig dumt at banke for en mand han lige havde hjulpet igennem en skilsmisse. Der var bare et eller andet over Sindri og Iason havde længe blidt sig selv ind at det blot var fordi han var tiltrukket af det med han tog sig af sin datter og virkelig ville gøre alt for hende, men i sit indre vidste han godt det ikke kun var det. Hans hjerte havde valgt for første gang i virkelig mange år at banke for en mand og så endda en mand som han godt vidste han ikke måtte røre fordi det var hans klient. Det var virkelig ganske uheldigt, men han kunne jo ikke selv gøre for det. Havde han kunne kontrollere det så havde han gjort det for længe siden for faktum var at han godt kunne mærke hvordan hans hjerte løb om hjørner med ham. Iason kunne mærke hans hjerte hoppe et ekstra slag ved lyden af sekretærens stemme der sagde at Sindri var ankommet. Han rømmede sig engang for ligesom at få styr på sit hjerte og sagde han bare skulle komme ind. ”Velkommen Campbell” sagde han med et smil over sine læber mens han kunne mærke hans hjerte igen begyndte at hoppe helt ekstremt. Det her var jo på ingen måde fair og han ville gerne have styr på det. ”Tag endelig plads” sagde han med et smil og henviste med sine hænder at han blot kunne sætte sig i stolen. Alt ved Sindri gjorde ham svag, men han vidste han skulle være professionel hvilket bare ikke var helt så nemt med manden foran sig som han var faldet head of hills for grundet han var så blid og egentlig blot alt der fik ham ned på jorden i stedet for at være den rigmands dude han var. ”Så jeg går ud fra du er her angående sagen om at vinde din datter” sagde han ganske roligt da de trods alt havde snakket om det før at det skulle til at ske og derfor havde han da også kigget på sagen. Det burde ikke være den sværeste at vinde og selvom Sindri kun lige var blevet skilt havde han lyst til at invitere ham ud på en date trods for han godt vidste de næppe ville blive noget. Han følte sig ganske som en teenage dreng der var forelsket i sin første fyr som da han havde været i sine slut skoleår i Frankrig.

Cloth

Sindri havde valgt, Iason netop fordi han havde forhørt sig rundt omkring og var blevet anbefalet ham. Sindri havde selv været ligeglad med hvor mange af de fælles ting og hvor mange penge, han havde tilbage, når han var kommet ud på den anden side da han bare ville have det skulle være overstået. Han synes ikke, at Atla skulle være for meget sammen med sin mor, af den grund moren var blevet anerledes og havde slået hende. Det havde Sindri aldrig troet skulle ske. Han var blevet tvunget til at blive voksen hurtigt; og derfor vidste han også, at det bedste var at gå inden der skete Atla noget slemt. En ting var sikkert, han ville have hele forældremyndigheden, om han så skulle kæmpe flere år, for at få den. Sindri vidste ikke noget om, at Iason kunne lide ham eller noget om hans seksualitet generelt. Egentlig kendte han ham ikke særlig godt sådan helt generelt. Ja, Iason kendte vel egentlig Sindri bedre, da Iason var hans advokat og det var ham, der skulle give en masse, også person følsomme oplysninger om ham selv. Som om, at Iason lidt havde været en sten han kunne læne sig opad i alt det her.. Og på den måde, gav det jo mening man sagtens kunne forelske sig i sin klient. Det var jo, mange timer man brugte sammen. Sindri synes dog det var uprofessionelt. "Tak, Jarvis," pointerede han med en blid, træt stemme inden han bevægede sig ind på det kontor, han efterhånden kendte så godt. Han tog plads ved Iasons anvisning om, at han gerne måtte sætte sig ned og nikkede kort som et tak. Høfligheden fejlede ikke noget hos ham overhovedet, men det var næppe nogen overraskelse. Han var god mod alle han mødte på sin vej, medmindre de gav ham en grund til ikke at være det. Han havde også altid troet på en chance til, i de tilfælde hvor det kunne betale sig, hvilket var de fleste. "Ja, det er den næste proces i alt det her..." pointerede han som han lænede sig tilbage i stolen og lagde sit ben over det andet og lagde sine hænder ved sit ene knæ. "Jeg vil gerne have fuld forældremyndighed, hvilket så vidt jeg har forstået godt kan lade sig gøre..." begyndte han og lod sit blik hvile kortvarigt på Iason for at aflæse ham i forhold til den her sag. Han havde beviser for slagene på både ham selv og Atla og forhåbentlig skulle den kvinde, han en gang kunne kalde sin kone og sit livs kærlighed, tage en psykologtest og de kunne finde ud af, om hun fejlede noget eller hvad fanden der var sket.

Iason vidste så også godt han var en dyr advokat, men det kom sig så også bare af at han var en af de bedste. Desuden havde han også overvejet at komme med et billigere bud til Sindri hvis han fik lov til at tage den sag for ham for at Sindri kunne få sin datter for sig selv. Han forstod jo godt hvorfor Sindri ikke ville have at Atla skulle være hos sådan en mor. Så meget inde i sagen var han trods alt. Nu havde han jo også brugt virkelig meget tid med Sindri og det var jo præcis derfor han var endt med at fælde for ham selvom han godt vidste det var virkelig dybt uprofessionelt og virkelig dumt. Han var jo heller ikke specielt stolt over det heller. Det bundede jo netop meget i at han havde brugt så mange timer med ham og havde fundet ud af en stor del om hvordan han var. Han hadede jo også at han havde det sådan og han ville allerhelst bare komme videre, men det var ik lige fremme nemt. Slet ikke når han faktisk havde tænkt sig at tage en sag mere for ham. ”Sikke træt du er i dag Campbell” påpegede han ganske roligt da det var svært ikke at ligge mærke til. ”Og jeg er gerne din advokat. Jeg forstår godt du vil have myndigheden over din datter, men jeg er nød til at have noget mere for vi kan vinde sagen” sagde han med et ganske let smil og nikkede let for sig selv. ”Vi skal skaffe beviser på hvad hun har gjort mod jeres datter og så kan det bestemt godt lade sig gøre” sagde han med et ganske let nik da han ville gøre alt for ham. Og endda mere til. Han havde også skrevet et beløb ned til ham for hvad det ville koste denne gang og skubbede let papiret over til ham for han kunne se det. Denne gang var beløbet en anelse lavere selvom sagen helt sikkert ville tage længere tid, men hans hjerte blødede for ham. Iason havde jo også allerede tænkt på hvordan de skulle få hende ned med nakken.

Sindri var blevet gift ung og hans kone havde også været forholdsvis ung, da de fik Atla. Hun var lige blevet færdig med skolen og den eneste grund til, at Sindri overhovedet var nået så langt, var fordi hans mor var gået med til at hans nu ekskone kunne være hos hende de 2 år, han havde tilbage. Derefter var det gået hurtigt. Han havde arbejdet meget, mens han havde sørget for at få sig en uddannelse, så han kunne forsørge hende og deres fælles barn. Han var blevet gift da han var 20 år, fordi han virkelig havde troet at ham og hende skulle have flere børn og være en lille kernefamilie, præcis som den han selv kom fra. Det var det han havde drømt, men det var langt fra sådan det ville blive, det havde endt med at være et mareridt i stedet. ”Jeg har været i gang med at flytte ind i den nye lejlighed,” forklarede han, da Iason konkluderede, at han lød træt. Han gad ikke snakke om, at der var andre grunde til det. Så meget havde han heller ikke brug for, at hans advokat skulle lære ham at kende. ”Selvfølgelig.. Jeg har billeder…” forklarede han og lænede sig tilbage i den stol, han sad på. Han havde også ar på egen krop, der kunne bevise det da deres skænderier havde været ret eksplosive. I hvert fald fra hans kones side af. ”Og hun har stadig mærker efter det,” påpegede han og bed sig i læben. Det var ikke fordi det kun var sket en gang. Langt fra. Han havde bare svært ved at overbevise Atla om, hvordan det hang sammen. Han tog imod papirlappen og betragtede tallene en anelse. ”Hvorfor er det her beløb så lavt?” spurgte han uforstående, dog stadig en mild stemme som han lod de blå øjne hvile på Iason, da han prøvede på at aflæse ham. Han havde penge nok til at betale hvad end prisen skulle være, og den her sag ville med garanti komme til at køre ligeså langt som den anden havde gjort. Han ville bare gerne have det hele overstået, så han kunne leve igen.

”Det er da gode nyheder Sindri. Det er en god healingsproces” sagde han med et varmt smil og nikkede ganske let for sig selv. At han så gerne ville have at han healede lidt hurtigere og helst også så i hans retning var så straks en anden sag. Det var måske ikke det han skulle sige lige her og lige nu, men det ville sikkert komme frem for han havde virkelig svært ved at holde sine følelser tilbage denne her gang. ”Godt. Dem skal vi bruge imod hende så du kan vinde din datter tilbage” sagde han med et ganske let nik og stolede på at billederne var der selvom han nok burde se dem blot for at sikre sig at sagen var holdbar nok. Nu var han trods alt Sindris advokat og ville derfor ikke bare sådan skifte retning. Heller ikke om så han fik flere penge et andet sted. Det gjorde jo bare folk til en dårlig advokat. At han så på samme tid havde følelser i klemme gjorde det bestemt bare heller ikke nemmere hvis han skulle være ærlig. ”Tror dig. Jeg er desværre blot nød til at se dem for at sikre din sag er holdbar nok i retten” sagde han ganske roligt og regnede med at Sindri godt kunne forstå det. Han sank ganske let da Sindri spurgte indtil hvorfor den var så lav. ”Lav? Er den lavere end sidst da?” spurgte han roligt og tog let fat i en kuglepen for at klikke med den da han følte lidt at Sindri måske havde en mistanke om noget han virkelig ikke burde have. At han legede med sin kuglepen ville jo egentlig også blot gøre ham mere sårbar på det punkt, men Isaon havde enormt svært ved at skjule alt for meget når det var Sindri udelukkende fordi han havde fået sine følelser i klemme og det var virkelig noget skidt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 28, 2017 7:17 am

Sindri nikkede til Iasons ord, om det var en god healingsproces. Han kunne ærlig talt heller ikke se nogle grunde til at blive boende i et stort hus, når det kun var ham og Atla og ej hellere ville han forblive et sted, der var fyldt med minder, heller ikke selvom mange af dem var gode. Han mente også at Atla havde brug for et sceneskift uden de skulle flytte for langt væk fra resten af familien. De fleste af dem var trods alt i New York og de var så heldige, at dem der boede i byer i Californien, dem kunne de besøge ved hjælp af magi. "Ja... Det er vel hårde beviser," svarede han, da han godt kunne regne ud at ord mod ord næppe ville være ligeså godt, om retten var i hans favør eller ej. Hans ord var mere til at stole på end hans eks kones. Ved Iasons ord skar han en grimasse, som han fandt billederne frem fra sin taske og lagde dem blidt foran ham, mens han så væk da han ikke så meget som ville skimte billederne. "Ja, den er meget lavere end sidst og det her kan tage mindst ligeså lang tid som alt det andet," påpegede han og lyttede til han klikkede med sin kuglepen, hvilket fik ham til at læne sig forover for at gribe fat i kuglepennen, men i stedet fik han ramt hans hånd. Sindri var ikke så sart med sådan noget, men det var ikke den slags forhold han havde med ham, så på den måde var det underligt. I forvejen havde det været underligt at stoppe ham på den måde i stedet for at bede ham om det, men så langt havde han så heller ikke lige tænkt. Garanteret så også fordi han havde brugt så meget tid med ham gennem de mange retssager det havde taget med hans kone.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Indlæg  Admin on Ons sep 13, 2017 3:35 am

Iason kunne godt mærke sit hjerte synke ved billederne og brød sig virkelig ikke om at se dem. Normalt ville det ikke gøre så ondt på ham og han rømmede sig derfor ganske let. Det var virkelig forfærdeligt at nære den slags følelser for en klient og det var aldrig sket før. ”Det kan jeg sagtens vinde på” sagde han roligt som han pakkede billederne sammen igen for at række dem ud imod Sindri. Han skulle nok sørge for at Atla kom til at bo hos sin far uden adgang til sin mor. Det var virkelig ikke sundt for en så ung pige at bo sammen med en kvinde som hende. Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej det kan jeg bestemt ikke tro den er, men går ud fra du acceptere” sagde han og stivnede kort i hele kroppen da han mærkede Sindris hånd snitte sin. Han træk den da også hurtigt til sig og havde virkelig lyst til kort at smutte ud på toilettet for at rette sig selv op. Han følte sig som en teeenager nær ham og slet ikke spor professionel. I stedet lod han sin hånd glide op i håret for ligesom at tage fat i det og fik det rettet lige ud. Kunne Sindri ikke bare underskrive de papirer og gå igen inden det her blev alt for mærkeligt?

Sindri sørgede også for ikke at kigge mod Iason mens han kiggede på billederne. Han havde set dem før, og det var som om, at han bare kunne gætte sig til hvilke billeder det var, som han var kommet til. Han ville ikke benægte Atla at have noget med sin mor at gøre, men han ville ikke have hun skulle bo der og han ville ikke have de skulle havde samvær hver i ferier eller noget andet. Skulle de se hinanden måtte det være under overvågede forhold, og han ville gerne helst selv være til stede. Hans datter var 15 og kunne trods alt bestemme selv om hun ville se sin mor, men Sindri ville stadig bestemme i hvilket omfang, da Atla var hans juvel og hans ekskone ikke skulle gøre hende noget. "Yes," sagde han med et korvarigt varmt smil rettet direkte mod Iason, inden han nikkede. "Det er det, men ja, jeg accepterer det," svarede han med en rolig stemme. Han lagde ikke mærke til, at Iason stivnede i sin krop. Han lagde dog godt mærke til at han gav sig til at rette på sit hår. Sindri tog kuglepennen og læste hurtigt dokumenterne igennem, inden han satte sin underskrift på de påkrævede steder. "Jamen.. Så ses vi jo snart igen..." svarede han med et lille nik. Han gik ud fra det ville være som sidst, hvor de mødtes for at gå sagen og beviserne igennem og selvfølgelig i retten også.

Iason kunne jo godt forstå at han ikke ville se på billederne for de var bestemt ikke spor behagelige at kigge på hvis han skulle være ærlig. Desværre var det bare en del af hans job at skulle gennemgå dem for at være sikre på at de havde en god og stærk sag. ”Hmm det er jeg nu ellers ikke så sikker på, men det er nok mig som husker forkert så” sagde han stille og bed sig ganske let i læben da han godt selv vidste det var fordi han havde sat sin pris ned for ham og han havde heller aldrig gjort den slags før. Han var glad for at Sindri fik skrevet under og kunne mærke en vis glæde sprede sig i ham over han skulle tage en sag mere for ham for det ville give ham mere tid med ham. ”Ja vi gør, men hvis du nogensinde får brug for at snakke så skriver du eller ringer bare” sagde han og synes ellers selv det lød ganske professionelt da det godt kunne forsvares med at det var rent professionelt han stod til rådighed for Sindri da det trods alt var hans arbejdstelefon han havde nummeret til. Han rejste sig op og rakte sin hånd ud imod Sindri. ”Og ellers ville jeg da gerne invitere dig på date” gled det ganske ukontrollabelt over hans læber da han for et kort øjeblik ikke havde tænkt sig om eller stoppet sig selv. Han havde virkelig lyst til at forsvinde, men nu hvor Sindri havde underskrevet ville det være svært at komme ud af den igen. ”Professionelt mente jeg” sagde han og rømmede sig lidt hvilket bare sagde det slet ikke var det han havde haft i sine tanker.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Indlæg  Admin on Ons sep 20, 2017 6:55 am

"Ja," medgav han, da Sindri trods alt havde været den der havde betalt Iason for hans ydelser og derfor kunne han godt huske, hvad han måtte betale for det. Sindri havde det dog fint med det, da han hellere ville betale penge for at have en god advokat og være sikker på, at han vandt de sager, han skulle igennem. Det var heller ikke fordi Sindri ikke havde pengene til at betale for Iason, men han ville da ikke benægte at det hele havde været en dyr affære. Advokater var dyre, trods alt og især, når man skulle betale dem i flere måneder. "Selvfølgelig," sagde han med et hævet øjenbryn, da det lød som om, han kunne kontakte ham udenfor hans arbejdstid og han kunne ikke forestille sig, at det var det, som Iason havde ment. Det var jo strengt professionelt og de kendte ikke hinanden. Det lød også samtidig som om, han kunne ringe uanset hvad det var, og det kendte de jo heller ikke hinanden godt nok til. Som Iason begyndte at snakke igen, rettede Sindri blikket imod ham og spærrede sine øjne op ved hans ord om en date. Var han seriøs? "En date?!" spurgte Sindri overrasket og skubbede sig selv bagud i stolen. Nej, det var helt forkert. Det var hans advokat! Foruden at Sindri aldrig havde været på date med en fyr og han slet ikke var klar til at begynde at date igen. Som Iason forklarede det var en professionel date, smilede Sindri varmt til ham. "Hvordan går man på en professionel date?" spurgte han med en vis undren. "Eller prøver du bare at lave sjov?" spurgte han opklarende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Sindri+Iason - We are the captains of our own soul

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum