Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 5:33 am

Denne tråd er tilegnet Dominicus Gwen MacKay
Denne tråd foregår i en af de store sale i katakomberne i Paris.
Klokken er 01:00.
Dressed to impress
Celia var taget på ferie i Paris med en gammel veninde, som hun havde kendt siden skoletiden. Hun havde efterhånden været her et par dage og nu var tiden kommet til at ramme det parisiske natteliv. Hun havde brugt det meste af aftenen på at gøre sig klar sammen med sin veninde. De havde drukket halvanden flaske vin sammen af den gode og dyre slags og kørte højt på godt humør. Det var sommer og alt var godt. Klokken var efterhånden ved at være tæt på 1 og vejret var lunt og sommerligt. Himlen var en pæn nattelig lyseblå og stjernerne var tydelige. Det var dog ikke et sted, hvor de kunne se stjernerne, som de skulle ramme. Nej, denne fest skulle foregå under jorden og skulle eftersigende være svær at finde. Stedet var dog ikke ret langt fra deres hotel og da de ankom var alt de kunne se et en masse bygninger og en engang med en trappe ned af. De stirrede dog længe på husene, da der ikke kom nogle lyde derfra og det ikke lød som om, der var nogen form for fest i miles omkreds. "Tror du vi er gået forkert?" spurgte veninden, inden Celia rystede på hovedet og gik ned mod den indgang, som også var der. "Kom," sagde hun med et smil, inden hun trådte ind til de paristiske katakomberere. Et par få 100 meter inde, kunne lyden af musik høres. Det var en magisk fest, men af den slags hvor det ikke gjorde noget, hvis der kom mugglere for det handlede bare om at der var party lys og høj musik uden brug af elektronik, men det ville mugglerne tro. Det første Celia gjorde var da også at bevæge sig op i baren for at bestille sig selv noget at drikke.

Dom selv var hevet, ja nærmest direkte slæbt på ferie sammen med nogle af sine venner.. Eller et par af dem han havde lært at kende igennem en af de mange plejefamilier han havde været hos for det var ikke fordi Dom havde synderligt mange venner på skolen. Det kunne i hvert fald tælles på en hånd og det var ikke fordi Dom havde været stiv specielt mange gange heller. Han havde da heller ikke haft det vilde af valg da han skulle hives med til fest under jorden og havde derfor blot forsøgt at følge med da han ikke havde været ligeså hurtigt som hans venner og derfor kom han også sidst derned. Han stoppede da også midt i det hele da det første han fik øje på var en smuk pige der stod oppe i baren med tydelige tatoveringer på sin krop og bed sig en anelse i læben. Da det gik op for hans venner at han ikke var med gik de et par skridt tilbage og tog fat i hver sin arm på Dom der havde stået helt stille midt i folkemængden med hovedet ganske let på skrå og havde betragtet pigen på afstand inden han nærmest fløj igennem lokalet da han blev revet frem hvilket da også resulterede i at han stødte bogstaveligt talt ind i hende og bed sig hårdt i læben inden han begyndte at fægte med sine arme da ordet lige var væk for ham. ”Ordet var undskyld. Det var der den var. Undskyld jeg stødte ind i dig på den der måde” sagde han stille med armene stadig oppe inden han lod en hånd løbe igennem sit hår og fik endelig sine arme til at slappe af. Han var virkelig ikke særlig god til mennesker og da slet ikke en smuk pige som hende her. Dom var lige nu glad for at der var så mange mennesker og det var dæmpet lys for han kunne sværge på at han var blevet rød i hovedet.

Outfit

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 28, 2017 7:19 am

Celia kiggede efter den ene bartender og fik ret hurtigt øjekontakt med ham. "En øl," bad hun og pegede på den øl, hun gerne ville have, da bartenderen ikke var specielt god til engelsk. Hendes engelske accent var også meget tydeligt, især af kontrasten mellem hende og franskmanden. Han sendte hende et smil og et nik, inden en kold øl blev langet over til hende og som hun skulle til at gribe fast i den, mærkede hun en krop støde mod hendes egen. Hun tog fat i sin øl, vendte sig rundt for at få øje på en fyr, ikke meget yngre end hende, men som virkede ret sky. Om det så var fordi han havde hørt hende snakke engelsk og ikke brød sig om fremmede eller om det var fordi hans sociale begavelse ikke var særlig stor eller om det skyldtes noget tredje, kunne hun ikke vurdere. Hun kendte ham jo heller ikke. Hun betragtede hans mørke hår og sendte ham et roligt smil, selvom hun inden i var irriteret over, at blive stødt ind i. Da han begyndte at vifte med sine arme, hævede hun dog et øjenbryn. "Øh, ja?" spurgte hun med en afventende stemme, inden hun tog en tår af den øl, hun lige havde bestilt. Da han endelig fik sat noget, sendte hun ham endnu en gang et smil. "Det er okay, det kan ske," svarede hun, mens hun betragtede hans arme og hvordan den ene bevægede sig mod hans hår for til sidst at falde ned. "Skal du til?" spurgte hun, og gjorde klar til at flytte sig. Hun havde trods alt fået hvad hun ville. Hun tog endnu en tår af sin øl. Hun var småstiv, men ikke nok til at hun følte hun havde fået nok eller mere end hun kunne klare. Hun var glad for at kunne komme på ferie og ud at se verden med en veninde. Havde det været med den tidligere fyr hun senest havde datet havde hun med garanti også fået at vide, at øl ikke var noget kvinder drak. Hun skulle slet ikke være sammen med en, der ville kontrollere hende. Hun var en fri sjæl og ville hellere være alene end hun ville blive tynget ned af en anden.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Tirs aug 29, 2017 6:49 am

Hendes første ord gjorde det ikke lige fremme bedre. Det der med at tale med fremmede og så endda en så smuk pige som hende var da virkelig bare ikke hans specielt stærke side hvis han skulle være ærlig og han vidste næsten ikke hvad han skulle sige. Ikke fordi han ikke godt vidste han burde at undskylde, men fordi han var blevet ganske mundlam. ”Er du sikker? Det var slet ikke mig der havde sådan en fart på” sagde han og rodede atter i sit hår med sin ene hånd inden hans hånd gled ned i hans nakke og hans blik var gledet ned af. Ikke fordi han ikke ville sige undskyld, men fordi han var helt igennem socialt akavet. Hans aura skreg også ud at han var genert hvis man spurgte ham. Han var nærmest sikker på man kunne skære igennem hans tentions with a knife. ”Øhm ja” sagde han stille og gik op ved hendes side for selv at bestille en øl mens han virkelig bare bandede sine venner indeni langt væk. Dom havde jo selv et engelsk accent og endda ret så kraftigt et for det ikke skulle være løgn. Ja det var faktisk lige før man svagt kunne fornemme hans skotske over også selvom han ikke havde boet med sin familie i virkelig mange år, men hans skole lå jo i Skotland så det var nemt hurtigt at falde tilbage i det selvom han ofte havde boet i England når han havde boet hos forskellige familier. Desuden hvis han nogensinde kunne flytte ind hos sin bror bare kort ville det komme tilbage i løbet af få sekunder. Han selv havde da også et virkelig besvær med at få den øl som han gerne ville have. Ja faktisk havde han besvær med overhovedet at komme i kontakt med bartenderen der heller ville betjene de smukke kvinder der var til stede hvilket fik Dom til at give halvvejs op og sukkede lavt for sig selv. Han endte da også med at give op fordi hans manglende udstråling ødelagde det for ham og fik ham til at se helt opgivende ud.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Ons sep 20, 2017 6:57 am

Dom bed sig let i læben og slog blikket ned. Det var jo ikke ham der havde haft fart på af nogen art. ”Kan du se de 2 fjolser der står der og små griner?” spurgte han og pegede på sine to venner der pludselig fik travlt med at se på Dom snakke med Celia og gik hen for at finde nogle piger de kunne byde op til dans. ”Ja det er mine venner og de synes jeg skulle møde dig åbenbart” sagde han med et ganske let suk og rystede på hovedet af dem. Han vidste godt selv han var genert, men det var bare ikke verdens fedeste måde at møde folk på hvis han skulle være ærlig. Dom var også kun 18 år og han sad stadig fast på Hogwarts takket være alt det med at Atti var lukket ud af Azkaban. ”Ser du. De synes jeg er alt for genert og ville gøre noget ved det” sagde han med en ganske let skæv grimasse og vidste godt det måske ikke var smart at indrømme, men lige nu følte han faktisk bare lidt det gav ham en form for fordel da det kunne være hun nemmere ville tilgive ham. Da han mærkede hendes ånde imod hans øre stivnede han en anelse og glemte helt at fortælle hende hvad han ønskede. Dom havde aldrig været så nær en smuk kvinde før og det var en ting han følte skinnede langt ud af ham. Og da især lige nu. ”Øhm.. Bare nogle shots og en øl” sagde han stille da han lidt følte det var tydeligt at han var virkelig nervøs lige nu. ”Dominicus, men alle kalder mig Dom. Og du er?” spurgte han med et smil og undlod med vilje sit efternavn der trods alt var fra en gammel skotsk og magisk klan og selvom det kunne bevise han var magisk så kunne hans navn også sættes i forbindelse med Atticus og det var han mindre interesseret i lige nu.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Tirs sep 26, 2017 7:33 am

”Øhm. Fordi jeg stoppede op da jeg fik øje på den smukkeste pige i hele lokalet” sagde han stille og bed sig ganske let i læben. Han vidste godt det var enormt cheesy, men lige nu forsøgte han at have bare en smule selvtillid ligesom Nemo havde lært ham at han skulle have. Den eneste grund til han følte han turde at sige det var fordi hun nærmest hypnotiserede ham med sin tilstedeværelse. Det var også derfor hans stemme hurtigt var blevet meget automatiseret at høre på. Han nikkede ganske let til at han var meget genert. Han vidste jo godt selv det var virkelig tydeligt. Han havde jo for pokker altid været det. Det var det som var sket med ham fordi han havde været smidt rundt sådan i systemet i stedet for at blive udadvendt. Hvorfor skulle man bruge tid på at lære andre at kende når man alligevel skulle væk igen indenfor et år? Det virkede jo for dumt. Og ikke mindst spild af tid. ”Hyggeligt at møde dig Celia” sagde han med et varmt smil og nikkede til om de skulle skåle. Han selv hævede sin øl for at skåle med hende inden han tog en tår af det som tydeligt viste at han kun havde drukket en gang før hvis man spurgte ham. Han tog derefter sit shot op for at vise hende at han ville skåle med hende igen. ”Så må jeg få en dans eller går jeg bare i vejen?” spurgte han stille da han faktisk slet ikke vidste hvor han skulle gøre af sig selv og han egentlig bare ville være i hendes selskab. Tænk at en så smuk kvinde gad snakke med ham. Det var slet ikke til at forstå.
Dom var endda af den opfattelse at det var hans pligt som fyr at skulle spørge hende om den slags hvilket han bare ikke rigtigt turde. Han var i sit eget hoved ikke særlig meget andet end ham der nørden som havde været igennem et system og nu endda sad fast på en skole et år mere fordi han havde været så vred. For ikke at nævne at hans storebror havde gjort ham indædt vred.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Tors okt 19, 2017 8:32 am

Dom kunne ikke høre hun sagde sagt det var sødt da hun trods alt havde hvisket det og musikken var alt for højt til det, men ikke desto mindre kunne han godt se på hende at hun faktisk havde taget hans ord til sig. Nu var han så heller ikke typen der bare sådan sagde den slags til alle og en hver. Ja faktisk undlod han helst at sige den slags til nogen hvis han skulle være ærlig da han bare vidste det ikke ville ende særlig godt på nogen måde og han bare ville blive flov. Han vidste også godt at han bare ville falde over sine egne ord hvis ikke det var fordi han altså havde drukket en smule allerede og han var typen der hurtigt blev påvirket fordi han ikke drak særlig tit. Derimod havde han røget hash et par gange fordi Nemo bare var sådan en underlig fisk på mange områder. ”Det er jeg glad for” sagde han med et smil over sine læber uden at vide hvad han ellers skulle sige, men han følte bare det var vigtigt at understrege at han var glad for at hun havde det på samme måde og han vidste godt det lød dumt, men nu var det altså blevet sagt. Dom kom godt nok også fra en mere fattig familie, men ikke ligeså slemt som hendes og der var da til dagen og vejen. Man ville nærmere kalde hans familie for en arbejderfamilie hvor pengene kunne løbe rundt og der var til en smule sjov ved siden af, men han den familie havde han ikke særlig meget kontakt med da han var blevet smidt rundt i adoptionsverden og havde boet hos meget forskellige familier. Det var også en af grundene til at han havde virkelig svært ved at knytte bånd til nogen da han jo bare ville miste dem igen. At en som hende ville give ham opmærksomhed ville dog sikkert hjælpe på hans selvtillid og hvis den først kom op ville han blomstre en helt del. Han bed sig let i læben som hun tog fat i hans hånd og lod sig føre med. Lige nu bandende han en anelse indeni over at han havde spurgt om det da han ikke ejede for to potter pis rytme i sin krop. Han stivnede ganske kort ved hendes måde at danse sig op af ham da det virkelig var mærkeligt og så en smule hjælpeløst på hende da han gerne ville danse med hende, men var en anelse lost. Det var ikke lige fremme den slags fester han havde været til hos Nemo så han følte sig magtesløs på det punkt.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Tirs nov 07, 2017 3:11 am

Dom selv gik trods alt stadig på Hogwarts og var en aggressiv lille Hufflepuff elev så lige det der med have drikke hele tiden eller have et job der var han ikke rigtigt i sit liv. Ikke engang hans overhoved havde taget sig synderligt af ham da hans bror var revet fra ham og derfor havde han valgt ikke at sige noget til nogen om hvorfor hans forældre var døde. Dengang havde hans overhoved så heller ikke været Rolo, men selv hende ville han ikke åbne sig overfor og fortælle hvorfor han havde været så vred på hele verden da hans bror var kommet tilbage i hans liv. Han havde ganske vist tilgivet ham for nu og fået indtryk af hvad der var sket da han var lille, men det betød ikke han åbnede sig for Atti og han ville heller ikke have ham for tæt hvis nu han pludselig var væk igen. Han ville bestemt heller ikke være nogen støttende og sød bror hvis Atti skulle være far som tingene stod til lige nu.
Han var en anelse glad for hun havde opfanget at han faktisk rigtig gerne ville danse med hende, men han bare ikke var nogen haj på et dansegulv. Det var også derfor dejligt da hun tog fat i hans hænder for at for at hjælpe ham til at holde dem til takten da han trods alt virkelig gerne ville danse med hende og lære hende at kende. Da hun dog lagde dem om sine hofter måtte han synke en klump spyt der hobede sig op i hans hals udelukkende fordi han var mm fra at gå helt i stå da han ikke vidste hvor han skulle gøre af sig selv. Han blev da også mest af alt hevet ud af dette fordi hun vidste ham hvordan han skulle bevæge sine hofter og fulgte blot med hendes bevægelser. Det virkede måske en anelse mindre svært end han havde frygtet. Da hun dog begyndte at danse op af ham var han glad for hans krop ikke gik helt så meget i chok som han ellers kunne frygte den ville, men der kom sjove reaktioner ligeså stille og roligt i hans bukser. Reaktioner han godt vidste hvad betød for han var ikke helt bagud på det punkt, men det var utrolig pinligt og fik ham til at blive helt flov og få en let rød kulør i kinder som heldigvis ikke kunne ses i den dårlige belysning. Han håbede og bad bare til at hun ikke ville opdage hvad der skete i hans bukser da det ville være helt enormt pinligt overfor en smuk og fremmede kvinde som han bestemt ikke havde lyst til at natten skulle slutte allerede.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Lør dec 09, 2017 1:13 am

Hun smilede da det virkede som om, han opfangede hvordan han skulle danse og han virkede som om han var med. Som hun begyndte at danse tæt op ad ham, mærkede hun dog pludselig en prikken mod sin ryg og bagdel, hvilket gjorde hun vendte sig om og hurtigt lod sit blik glide ned til hans underliv. Hun sørgede dog samtidig for at være diskret, da hun ikke ville have han skulle opdagede, hvor hendes blik gled hen. Han virkede ikke som typen, der havde været sammen med mange piger og han havde heller ikke lagt seksuelt an på hende. Selvfølgelig betød det ikke, at han nødvendigvis aldrig havde prøvet det eller noget i den stil, men han var trods alt teenager, så der skulle bare mindre til den reagerede. Hun smilede overbærende og skjult, som hun opdagede hvad der var sket. Hun lænede sig i stedet tæt ind mod ham for at give hans læber et blidt kys for at se, hvordan han ville reagere på det. Hun kunne ikke se han var pinlig berørt over det på grund af den dårlige belysning, som der var. Ikke nok med det var en fest, så var det trods alt også under jorden, så det var begrænset med hvor meget lys, der kunne være herinde. Hendes kys var en måde at sige det var okay, han tændte på hendes dans og han ikke skulle være pinlig berørt hvis han var det. Hun lod sit hånd glide gennem hans hår, som hun stadig bevægede sig i takt til musikken, denne gang dog med fronten mod hende og hendes bryster mod hans bryst og sit underliv mod hans.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Lør dec 09, 2017 1:13 am

Dom bed sig ganske let i læben da hun vendte sig om. Han var dog ikke langsom til at gengælde hendes kys og kunne sagtens forstå hendes hint helt igennem om det var ok at han havde det som han havde. Han mærkede hendes hånd igennem sit hår og kunne ikke lade være med at smile en anelse i kysset. Han selv havde da lavet lidt, men ikke særlig meget og nærmest kun med et par stykker så han var ikke den bedste til at gå videre hvis der skulle gøres noget i den retning. Han selv lagde sine arme rundt om hende for at placere den ene hånd på hendes lænd og nussede den ganske blidt udelukkende for at sige at han var begyndt at slappe en smule af. Også selvom det var en smule svært for ham at slappe ordenligt af når han kunne mærke hendes bryster imod hans brystkasse. Han holdte dog stadig kysset en anelse selvom det var svært midt på dansegulvet og brød det også kun fordi der var en som skubbede en smule til ham. Da det dog ikke var voldsomt genoptog han kysset ikke særlig lang tid efter og hev hende ganske let indtil sig for at gøre kysset dybere. Faktisk glemte han en anelse at flytte sine fødder da han virkelig nød at hun gad kysse med en som ham. Han mente trods alt selv han ikke var den kønnest her i verden og havde svært ved at kunne forstå en så smuk kvinde som hende gad kysse en som ham.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 10, 2017 5:22 am

Celia lagde mærke til, han bed sig i læben da hun vendte dig, men kommenterede ikke på det. Hun kunne dog godt mærke, han var hurtig til at gengælde hendes kys, hvilket kun var godt. Selvom mange mente Celia havde udseendet til ikke at blive det, havde hun prøvet at blive afvist før, og det var ikke ligefrem en behagelig følelse. Der var også en grund til, hun ikke datede nogen pt. Hun havde haft en dårlig oplevelse, som stadig sad i hende. Hun trøstede dog med, at hun var stærkere end den mand og hun nok ikke behøvede at se ham igen. Foruden, hun slet ikke behøvede en mand for at være lykkelig. Hun var sin egen, og det var der ingen som fik lov til at ændre. Hun lod forsat sin hånd nusse ham gennem hans hår og mærkede hans arme om sig, hvilket fik hende til at smile for sig selv. Hun mærkede han lussede hendes lænd, hvilket fik hende til at sukke ganske afslpappet, inden han gjorde kysset dybere. Hun lagde hovedet på skrå for netop at hjælpe ham med det skulle blive dybere, inden hun så han var stoppet med at bevæge sig. Hun brød kysset. ”Kom,” sagde hun med et stort smil over sine læber, inden hun tog hans hånd og bevægede sig dybere ind i katakomberne og fandt et sted, hvor der var lys, men de stadig var alene og der var mere stille. Hun genoptog så kysset hvor de slap, inden hun begyndte at kysse ham ned af hans kindben og hals.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Søn dec 17, 2017 12:36 am

Dom ville aldrig kunne afvise en som Celia. I hans hoved var hun gudesmuk og han forstod slet ikke at en så smuk pige som hende ville kysse med en som ham. Han havde kysset før af begge køn og lavede lidt handstuff med begge køn fordi han havde været i selskab med Nemo, men han var helt igennem jomfru og han følte virkelig det skinnede ud af ham. Også selvom han et sted godt vidste det bare var noget han bildte sig selv ind. Dom behøvede jo heller ikke en kæreste for at være lykkelig. Han havde kun haft en enkelt barndoms kæreste da han var lille og det var af den der slags hvor man var så ung at han kun havde holdt hende i hånden. Det var så også før hans storebror var kommet i fængsel og dengang han havde haft sine forældre. Det var den slags minder han havde fra da han var lille og ikke at kunne huske at Atti havde rørt ved ham da han var lille. Heller ikke selvom det havde været fordi Atti var blevet tvunget til det. Det var sikkert også derfor han var blevet biseksuel. Han kunne ikke lade være med at smile over hendes hånd igennem hans hår mens de kyssede. Han lod sig helt forsvinde ind i en verden da hun gjorde kysset dybere og glemte helt de var et sted hvor der var mange andre. Han lod hende bryde kysset og nikkede ganske let til at han skulle komme med. Han lod hende tage hans hånd og fulgte med længere ind katakomberne. Han lod hende genoptage deres kys og lagde atter sine hænder på hendes lænd for at nusse den blidt. Han sukkede ganske lavt i nydelse over hendes kys på hans hals og følte lidt han kunne smelte.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Søn dec 17, 2017 11:27 am

Celia kunne ikke forstå, hvorfor han skulle være uden for hendes league. Hun tænkte måske heller ikke så meget i det, da hun kyssede og var sammen med dem, som hun selv havde lyst til. Udseende var selvfølgelig en afgørende faktor i forhold til, om man blev tiltrukket af folk, men det var der også meget andet der var. Desuden synes hun, han var pæn og perfekt præcis som han var. Hun vidste ikke noget om hans fortid, fordi hun lige havde mødt ham. Logisk nok. Hun vidste heller ikke noget om han var jomfru, da det ikke ligefrem skinnede ud ad ham og der ej hellere var et skilt i hans pande, som kunne give hende den information. Vidste hun det, så havde hun nok heller ikke været så pågående. Hun kunne godt mærke hans smil gennem deres kys og kunne heller ikke andet end selv at smile over det. Da de var kommet længere ind i katakomberne, og hun mærkede hans hænder nusse hendes lænd, sukkede hun nydende mod hans læber. Som hun forsatte med at kysse ham ned af hans hals og ind i mellem at nappe blidt også. Hun førte sine hænder under hans t-shirt som hun nussede hans mave og bryst, inden hun så op på ham for at sende ham et frækt smil.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Admin on Lør dec 30, 2017 12:17 pm

Dom lagde godt mærke til hun sukkede nydende og kunne da også godt mærke på sin krop af godt kunne li den lyd. Han havde så heller ikke tænkt sig at indrømme overfor hende at han var jomfru som det var lige her og lige nu. Nok mest af alt fordi han faktisk ikke ønskede hun stoppede og han havde heller ikke lyst til at fremstå som freaken der var jomfru i hans alder. Det var trods alt de færreste fyre på hans alder som var det. Han kunne mærke et sug glide igennem ham som hun lod sin hånd glide op under hans t-shirt og nussede ham. Han bed sig en anelse i læben da hun sendte ham et frækt smil og valgte da også en anelse forsigtigt at åbne hendes skjorte der havde en knude på midten. Han lod sin ene hånd finde hendes bryst og masserede det ganske blidt. Det var ikke fordi det var hårdt, men det var måske heller ikke det blideste her i verden. Nærmere en anelse bestemt da han ikke havde tænkt sig at stoppe medmindre hun ville. Han lod den anden hånd glide ned omkring hendes lænd for at nusse hende ganske blidt. Celia var virkelig fantastisk lige nu og hun var så smuk han ønskede hun ikke stoppede hvad end det her var.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  JeromeWinther on Søn dec 31, 2017 7:10 am

Ceila kunne ikke lade være med at smile, da han løsnede hendes skjorte og sukkede nydende ved berørelsen af hendes bryst. Han lod sine hænder forsvinde ned mod hans bukser og løsnede dem ganske let, inden hun lod sin hånd elegant glide ned i hans boxers for at nusse hans lem. Inden længe lod hun da også sine shorts og trusser glide ned af hendes ben, og lod ham.

Som hun nåede sit klimaks, lagde hun sine arme om ham. Efter i dag, var han i hvert fald ikke jomfru mere.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Celia+Dominicus - It's a Hell of a Feeling Tho

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum