Into The Fire (ADVARSEL) - Skyler + Philip

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Into The Fire (ADVARSEL) - Skyler + Philip

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 4:59 am

Melvin Philip York Hosyo - Januar 2054 - Hjemme hos Skyler - Omkring kl. 19.

Skyler havde brugt de sidste par timer i familiens træningslokale i den store villa. Hun havde ikke været helt på toppen de sidste par uger, men især de sidste par dage. Skolesygeplejersken havde derfor sendt hende hjem, til hun var på benene igen. Hun havde kvalme hele tiden, men det var værst om morgen og ved bestemte lugte. Hun havde halsbrand, hver gang hun lagde sig ned. Men værst af alt, så følte hun sig utroligt oppustet, hvilket var grunden til, at hun havde været nede og træne. Det var da også gået helt fint.
Hun havde stadig træningstøjet på, hvilket bestod af et par stramme liggins og en sports bh. Håret sad i en høj hestehale, for hendes nakke kunne få luft. Hun var alene hjemme, eller det regnede hun med, eftersom hendes to små søskende burde være på Hogwarts, og de andre boede jo ikke hjemme. Forældrene var som altid på forretningsrejse, denne gang vidst nok i USA, så de ville ikke være hjemme de næste par måneder. Men det var jo hverdag, så det var fint nok.
Hun mærkede hvordan hun blev en smule svimmel, hvilket resulterede i, at hun måtte sætte sig på marmor trappen i forhallen, med hovedet ned ad. At alle de symptomer hun havde, havde det aldrig været faldet hende ind, at ligeså vel som det kunne være en influenza hun havde fået sig, ligeså vel kunne det tænkes hun var gravid.

Philip selv burde også at være på Hogwarts, men da det var kommet ham for øre at Skyler ikke var der var han faktisk oprigtigt blevet bekymret selvom hun egentlig kun var så småt at begyndt at være hans ven. Det ændrede bare ikke på han var blevet bekymret for hvad der var sket og havde derfor valgt at møde op foran huset som han udmærket kendte adressen på. Hans bedste ven var trods alt Charlie stadig og der var begyndt at være mindre akavet stilhed i mellem dem da han trods alt var så småt begyndt at komme en smule videre. Det var ikke fordi det hjælp ham synderligt at gå i seng med Collin hele tiden, men han kunne godt li sexdelen og han kunne godt li at få erfaringen. Han ringede på døren og ikke lang tid efter åbnede husalfen da også op for ham inden han trådte indenfor. ”Hvor er Skyler?” spurgte han ganske roligt selvom husalfen protesterede en smule over at Philip burde at være i skole og den ikke ville sige hvor Skyler var. Det fik Philip til at skubbe ganske blidt til den for at bevæge sig ind i huset da han ikke bare sådan lige ville stoppe. ”Skyler?” begyndte han at råbe da han faktisk var ganske bekymret for hende og ville vide hvorfor hun ikke var på skolen. Det var ikke normalt bare sådan lige at tage hjem midt på skoleåret. ”Skyler hvor er du? Jeg ved du er her” råbte han forsæt med en del bekymring i stemmen.

Det lå ikke til Skyler at være åben og imødekommende. På rigtigt mange punkter var hun utrolig egocentreret, nogen ville måske endda tvivl på, om hun ville bytte sine egne søskende væk, for at få det hun ville have. Dog havde de rygter der efterhånden havde bygget som op om hende, ikke ret meget hold i sig, når man først kom ind på livet af hende. Der var dog langt derind og det var ikke hvem som helst, som kom helt indtil hende.
Hun snakkede aldrig om sine følelser, det havde hun aldrig fået noget godt ud af, så hvorfor skulle hun? Selvom hendes søskende havde været mindst ligeså omsorgsvigtet som hun havde, af deres forældre, så var hun nok den, som havde taget det tungest og egentlig stadig gjorde det, hvilket var hele grundlaget for den hårde, bitchy attitude som hun i gennem tiden havde fået opbygget sig.
Hun havde ikke hørt hoveddøren gå op overhovedet. Det gav derfor et sæt i hende, da hun hørte sit navn blive råbt. Hun rejste sig fra trappen, selvom det nok ikke havde været det smarteste sted at sætte sig, og gik over til afsatten for at se ned mod hoveddøren, hvor hun fik øje på Philip, selvom han ikke lignede sig selv, der var noget forandret ved ham, men hun kunne ikke lige sætte en finger på hvad, lige ved første øjekast. "Og hvordan ved du så det?" spurgte hun og lagde sine arme på gelænderet, for at støtte sig lidt til det, så diskret som muligt. "Hvad laver du her? Charlie er på skolen," sagde hun undrende og lænede sig lidt ud over gelænderet, selvom der var pænt langt ned, da det ikke ligefrem var en lille villa de havde.

Det var ikke fordi Philip havde noget imod det der bitchy attitude som Skyler havde gang i. Han var ganske sikker på at Skyler havde lidt samme omsorgssvigt som han kunne fornemme hos Charlie. Charlie var trods alt hans bedste ven så det var ganske nemt at regne ud at det sikkert var det samme som var sket hos Skyler. Ikke at han vidste præcis det var der som det var sket, men han havde en god idé om det. "Fordi du ikke var på skolen og jeg fik af vide du var taget hjem da jeg ville besøge dig på hospitalsfløjen Skyler" sagde han ganske roligt og kunne ikke lade være med at smile lidt over at han var næsten ligeså snu som hende selv. Han havde trods alt også sine veje til at få alt af vide på ligeså vel som hun havde det. Det ville han da bestemt ikke ligge skjul på og han kunne heller ikke se hvorfor han skulle det "For nu var det jo Charlie jeg kom for. Kunne det tænkes at det faktisk var dig jeg kom for?" spurgte han med et varmt smil over sine læber og gik hende i møde. Han var ganske bekymret for hende da det ikke var normalt at mange der sådan blev sendt direkte hjem. Så betydningsfuld en veninde var Skyler heller ikke, men det betød da ikke at han ikke bekymrede sig og slet ikke når hun altså var storesøster til hans bedsteven som han først fornyelig var begyndt at kunne snakke mindre akavet med.

Det var jo ikke fordi Skyler nogensinde var blevet slået af sine forældre, men et eller andet sted ville hun nok næsten ønske, at det havde været sådan. Så havde hun i det mindste fået opmærksomhed fra dem. Hun følte jo dårligt nok, at hun kendte sine forældre, andet end hvad de hed og hvad de arbejdede som. Det var dog ikke noget hun snakkede om, selv ikke med sine søskende.
Hun så undrende på ham. Havde han opsøgt hende på hospitalsfløjen? Hvorfor gjorde han sådan noget? "Ehm.. Okay, I guess.." sagde hun en smule forvirret, hendes parader og hårde attitude var nede lige nu. Hun havde haft kvalme siden hun var vågnet i morges, og lige nu var hun nok en smule dehydreret, efter at have trænet i nogle timer, men hun følte sig virkelig oppustet, hvilket hun blot slog hen som, at det nok bare snart var den tid på måneden, men denne her gang var anderledes. Det var en anden form for oppustethed.
Hun spærrede øjnene op, da hans spørgsmål lød og fulgte ham med blikket som han kom mod hende, "Hvorfor?" spurgte hun en smule skarpt, før hun lagde en hånd på sin pande i et mildt suk, "Undskyld, det var ikke sådan ment.. Men, hvorfor kommer du for at se mig?" rettede hun sit spørgsmål, hvilket overhovedet ikke lignede hende. Under normale omstændigheder, havde hun smidt ham ud, fordi hun ikke var på toppen, og sådan ville hun ikke ses af nogen, hun var jo nærmest helt sårbar, og det var bestemt ikke en følelse hun brød sig om eller var vant til.

Han kunne godt høre at hun blev forvirret, men han havde ikke lyst til at sige mere om hvorfor han faktisk havde opsøgt hende. Han var jo begyndt at snakke mere med hende så det var naturligt at gå op for at se om hun var der hvortil han havde fusket sig ud af oplysningen om at hun ikke var der. Dog ikke af Isadora, men af en af de andre ansatte deroppe. Han sagde heller intet til hendes første ord da der ikke var nogen grund til at bruge mere energi på noget som hun ikke selv brugte tid på. ”Fordi jeg faktisk blev bekymret over at du ikke var på skolen. Like it or not, men jeg har åbenbart plads til andre i livet” sagde han det sidste med et ganske let suk og nikkede let for sig selv inden han lod sin hånd glide om i sin nakke for at klø den ganske let. Også andre end Charlie. Det var vel fordi han brugte så meget tid med Collin som var en del mere egoistisk end ham selv. Også selvom Charlie havde forsøgt at tale ham fra det, men han kunne godt li det dårlige selskab. ”Regnede heller ikke med det var sådan ment, men siden din lillebror er min bedste ven regnede jeg heller ikke med du var van til at andre faktisk tænkte på dig” sagde han med en ganske let skæv grimasse da han virkelig ikke kunne forstå hvorfor man ikke kunne finde tid til sine børn. Selv hans forældre havde det og de havde ellers pisse travlt. Han tog et par trin tættere på hende og sendte hende et varmt smil. ”Så er du ok Skyler?” spurgte han med et varmt smil og regnede nu langt fra med et positivt svar eller reaktion fra hende af, men han tog nu stadig chancen.

Skyler så lidt på Philip, som hun stadig stod og lænede sig lidt op af gelænderet. Det kunne godt være hun havde en del som fulgte hende lige i røven, uanset hvor hun gik hen eller hvad hun gjorde, men hun havde ikke ret mange hun stolede på. Hun havde ikke nogen hun ville kalde direkte venner eller veninder. Blake var nok den som var tætteste på, at opnå sådanne en titel, men hun vidste jo godt, at det sekund han besluttede sig for, at spring ud, så havde hun ikke noget på ham mere og så ville han sikkert også vende hende ryggen, hun havde trods alt ikke altid været lige så ved ham.
Hendes mund gled en smule op og hun lagde armene løst over kors. Hvad skete der lige? Det skete stort set aldrig for, at hun ikke vidste hvad hun skulle sige. Hun plejede altid at have et come-back i ærmet. Men lige nu var hendes hoved tomt. "Der er ingen grund til.. Bekymring," sagde hun i mangle på hvad hun ellers skulle sige. Hun var ikke vant til, at nogen bekymrede sig for hende. Hun var for pokker blevet sendt hjem fra skole, og ikke engang hendes forældre eller ældre søskende havde spurgt ind til hende. Ikke engang husalferne. Og pludselig stod Charlies bedste ven der, og sagde han bekymrede sig?
Hun bed sig hårdt i læben, ved Philips ord og vendte blikket væk, som samlede hun mod eller overskud til, at svare. "Hør, Philip," sagde hun roligt og vendte blikket tilbage på ham. Siden hvornår var han blevet så moden at se på? Hun rømmede sig lidt, da det det gik op hende, at hun var gået i stå midt i sin sætning, "Jeg er sikker på, dig og Charlie snakker om alt mellem himle og jord, men jeg har ikke brug for din bekymring, eller andres" sagde hun og trak lidt på den ene skulder.
Hun fulgte ham atter med blikket, da han kom tættere på. Hun slog dog en smule opgivende ud med armene, da hans spørgsmål lød, "Jeg er blevet sendt hjem fra skole, tror du selv jeg er okay?" spurgte hun måske en smule hårdere end hvad der var fair. "Men nu må du have mig undskyldt, jeg har trænet de sidste par timer, så jeg vil meget gerne i bad," forsatte hun i den stadig uretfærdige tone, som hun lod sine arme falde ned langs sine sider, hvilket afslørede hendes navlepiercing og den lidt oppustet mave, selvom hun ikke var ret langt henne. Hun burde egentlig nok nærmere sætte sig ind og slappe af, men det var trods alt også en smule koldt, at stå her kun iført et par leggins og en sports-bh.

Philip vidste ikke noget om Blake ville falde hende i ryggen eller ej, men nu kendte han så heller ikke til hende klemme på ham. Personligt ville han i hvert fald ikke have blevet hvis han fundet ud af folk blot udnyttede ham på den der måde. Hvis han vidste at Seth gjorde det samme med ham så ville han jo ikke bare sådan lige selvom det var hans fætter. Heldigvis for Seth så havde Philip faktisk ikke den ringeste anelse om lige netop det der. "Tænk det synes jeg nu. Det er ikke normalt at blive sendt hjem fra skolen pga en sygdom" sagde han med et ganske let ryst på hovedet. Han havde ikke tænkt sig at efterlade hende der alene. Hvis Blair havde vist at Skyler var sendt hjem sådan der ville han dog stå der på sekunder for han holdte virkelig af hende. Han blev især bekymret når hun ikke havde et smart comeback som hun ellers plejede at have det. "Men det ændre ik på jeg er bekymret om så du synes jeg skal være det eller ej” sagde han med et ganske let nik da han ikke bare sådan kunne holde op med at være bekymret for hende. Det var ham simpelthen ikke menneskeligt muligt når han var begyndt på det. Det var ikke fordi han nemt bekymrede sig for andre så faktisk skulle hun måske lidt se det som en ære uden han havde tænkt sig at påpege det var det som skete. Sådan var han heller ikke dog. ”Nej ik rigtigt, men jeg tror heller ik andre har spurgt dig om du var ok så jeg ville starte et sted. Som sagt hvad end du kan li det eller ej så bekymre jeg mig” sagde han roligt og gik et par trin længere op imod hende hvilket blot gjorde at hans nye form virkelig begyndte at være tydelig for hende. Han vidste godt han havde vokset sig stor og den eneste som faktisk fik lov til at gøre ham lille var stadig Collin. Han hævede øjenbrynet let da han var tæt nok på til at kunne se hendes mave så oppustet ud og ville helst ikke spørge hende om hun enten var gravid eller havde taget på da han ikke ville fornærme hende. ”Fint, men jeg bliver til du er færdig. Vil gerne vide hvad du fejler” sagde han ganske roligt og bed sig let i læben for han vidste godt han ikke havde krav på det, men han var bekymret så han lød måske hårdere end han faktisk havde ment det.

Skyler vidste udemærket godt, at hun kunne været noget af en kælling, at være i nærheden af, og der skulle nok noget af en attitude for at slå hendes. Den eneste som sådan rigtigt kunne sætte hende på plads var Blair, selv ikke hendes forældre kunne mere og de havde på et eller andet punkt nok også givet op efterhånden.
Hun rullede lidt på øjnene, "Slap nu af, havde det været alvorligt, havde de jo sendt mig på Mungos eller til privat hospitalet," sagde hun og flyttede lidt sin vægt fra den ene fod til den anden. Hun var virkelig ikke god til, at folk viste hende omsorg, hun var jo ikke vant til det, så hun vidste ikke hvordan hun skulle håndtere det, hvilket nok også var en af årsagerne til, at hun ikke havde fortalt Blair det, for hun vidste godt, at han med det samme med ville smide hvad han havde i hænderne, og stå der. Hun havde bare ikke regnet med, at Philip også gjorde det.
"Jeg er ikke ved at dø, og hvis jeg endelig var, så har mine forældre sørget for, at jeg er livsforsikret," sagde hun og trak lidt på skulderne. Det var bestemt ikke fordi hun havde et dødsønske overhovedet, men hun følte jo ikke, at hun var ved at dø. Hun havde bare kvalme og blev utilpas fra tid til anden, plus hun følte sig oppustet. Hun havde sikkert bare spist noget, som hun ikke kunne tåle, så det var sikkert væk inden for et par dage, selvom kvalmen om morgen havde hjemsøgt hende et par uger efterhånden.
Hun lod hovedet tippe en smule til den ene side, og så på ham som han kom endnu tættere på hende. Hun tog sig selv i et kort øjeblik, ikke at hører et eneste ord som forlod hans læber. Hun vækkede dog hurtigt sig selv igen, fra sine tænker. Hun havde virkelig de særeste lyster for tiden, helt ærligt, hun stod for pokker og fandt sin lillebrors bedste ven ret så tiltrækkende. "Well, lad vær okay? Bare.. Lad vær," sagde hun og sukkede lidt. Det her skulle bare stoppe lige nu. Hun nægtede at være den type pige som fandt sine brødres venner lækre, især slet ikke sin lillebrors venner.
Hun spærrede øjnene op, da han sagde han ville vente til hun var færdig. Hun slog opgivende ud med armene, "Altså vil du også med i bad og vaske mit hår for mig eller hvad?" spurgte hun og rullede med øjnene. Hun havde tænkt sig, at gå i bad, om han var der eller ej, så skulle dæleme ikke rende rundt i træningstøj hele dagen. Hvis hun skulle være helt ærlig, kunne hun dårligt overskue et bad, hun ville meget hellere bare ligge i sin seng og slappe af. Hun så lidt afventende på ham, som forventede hun, at han rent faktisk skulle svare hendes spørgsmål.

Nu havde Philip så på ingen mulig måde noget imod hendes attitude. Faktisk var den en del mere tiltrækkende end han havde lyst til at sige selv og da især højt. Ikke engang Charlie skulle vide den slags. ”Det er sandt, men det er alvorligt nok til du blev sendt hjem hvilket i min optik faktisk er alvorligt nok” sagde han med et ganske let suk mest af alt fordi han godt kunne fornemme at han ikke måtte bekymre sig for hende. Han forstod jo godt det måtte være svært når folk ikke var van til det, men sådan var Philip altså indrettet om så han kunne lide det eller ej. Han vidste ik engang hvorfor han bekymrede sig for hende. Det var en ret uvant følelse om lige netop Skyler, men ik desto mindre så gjorde han det altså.

”Og det er sådan set slet ikke det som det handler om Skyler. Er det så skrækkeligt at andre tænker på dig? Er det fordi jeg er Charlies bedste ven så må jeg ikke tænke på hvordan du har det?” spurgte han roligt og lagde sit hoved en anelse på skrå da han virkelig ikke kunne forstå hvorfor hun havde det sådan selvom han godt kendte forklaringen. Han var heller ikke super god til når andre bekymrede sig for ham og det var trods for hans forældre havde haft en lille smule mere tid til ham end familien Brown havde haft til deres. ”Jeg skulle måske skifte navn til Blake før jeg måtte bekymre mig? Er det ikke det ham din lille ven hedder” spurgte han og valgte med vilje ikke at kalde ham sær da det ville være dumt. Nok var det ik fordi han havde en beef med Blake ligesom andre på skolen havde, men det var altså mærkeligt at han holdte afstand fra fyrer rent fysisk. Det var bare ikke faldet ham ind at det var fordi han sikkert var til fyrer. Så langt tænkte han så heller ikke. ”Er det en invitation? For så siger jeg da ikke nej” sagde han med et ganske let glimt i øjet og var virkelig forundret over sit eget ordvalg. Det var måske ikke lige det han selv havde forventet at han ville gøre, men nu havde han altså sagt det og så kunne han ikke rigtigt ændre på det.

Skyler rystede lidt på hovedet, "Stop nu, Philip," sagde hun roligt, det var ikke mange som fik den her side af Skyler, at se. Selvom hun sådan set havde hilst på ham et utal af gange, når han foreksempel havde været sammen med Charlie herhjemme, så var det først her på det sidste, at hun sådan rigtigt var begyndt, at snakke med ham. Det var egentlig lidt underligt, hun havde jo altid bare set ham, som Charlies quidditch-gale ven, og nu stod han der og var bekymret for hende. Hun kunne ikke helt finde ud af, hvordan hun skulle håndtere det.
Hun rynkede mildt på panden, hun anede ikke hvad hun skulle svare ham. Det var jo nok en blanding af det hele. "Du burde slet ikke være her," sagde hun og rettede ryggen lidt, da hun var ved, at være træt i benene af, at stå her. Det var meget bevidst, at hun ikke svarede ham, på hans spørgsmål. Hun vidste jo ikke hvad hun skulle svare. Hun plejede altid, at have noget at sige tilbage, men det var bare som om hendes hjerne havde været på overarbejde de sidste par uger, og hun kunne ikke mere. Hun var opgivende, på et eller andet punkt.
Hun kneb dog øjnene lidt sammen, da han bragte Blake på banen, "Der er ikke nogen som skal bekymre sig, okay? Jeg har det fint. Jeg skal nok bare snart ha' mit lort," snærrede hun, det var jo også meget normalt, at man fik ømme/hævede bryster, kvalme, hovedpine, var ekstra træt og humørsvingninger op til sin menstruation start, og den var alligevel nogle uger forsinket, så det ville jo være logisk, hvis det bare var det.
Hun spærrede dog øjnene op, som hans svar lød. Tog han pis på hende eller hvad? For den leg kunne hun da bestemt også lege. Hun tog derfor et par skridt mod ham og ned af et par af trinene på trappen, til hun stod kun et trin over ham, så hun stadig var højere end ham og kiggede ned på ham. "Havde det været en invitation, havde du ikke været i tvivl," svarede hun og blinkede til ham. Hun så lidt undersøgende på ham, nu hvor hun alligevel stod så tæt på ham. Hun tog blidt fat i lynlåsen på hans jakke og begyndte, at lyne den op, "Havde det været en invitation, var den startet sådan cirka, sådan her.." sagde hun i en rolig tone, som hun lod hovedet tippe en smule til den ene side, velvidne om, at det faktisk var lidt ondt af hende. "Der næst.." forsatte hun, og lod sine hænder glider op af hans mave, indunder hans jakke, kun for at skubbe den udover hans skuldre og lade jakken falde til gulvet. Selvom hun godt kunne mærke hun faktisk blev pænt overrasket over, at kunne mærke hans mavemuskler igennem hans bluse. Hun bed sig svagt i læben, ".. var din jakke faldet til gulvet, og dine hænder havde helt sikkert været godt i gang med, at mærke min røv," forsatte hun videre, og tog ganske blidt fat om begge hans håndled og placerede hans hænder på hendes bagdel. Hun vidste godt, hun ikke var fair lige nu, men på den anden side, så havde hun heller aldrig været det, så hvorfor skulle hun begynde på det nu?

Han rystede ganske let på hovedet da han virkelig ikke havde lyst til at stoppe lige nu. Han ville gerne lade hende være i troen om at han var stoppet for nu, men det betød ikke at han hverken ville stoppe med at bekymre sig eller rent faktisk give udtryk for at han bekymrede sig for hende. Han vidste godt han var Charlies quidditch-gale-ven, men han var bare begyndt at bruge mere tid med hende da han havde haft brug for en pause fra Charlie en smule fordi det bare var underligt at være glad for sin bedste ven når man ikke kunne få ham og så på den anden side gjorde han alt hvad der stod i hans magt for at skille dem af for selv at samle resterne op.

”Men nu er jeg her altså” påpegede han uden at have mere comeback lige nu da han var sikker på at hans eneste comeback ville være hvad hun ville gøre ved det og så ville hun bare komme i tanke om at hun kunne smide ham ud og det var han faktisk ikke spor interesseret i lige nu.

”Så selv ikke din gode ven Blake må? Det må jeg sige Skyler. Jeg havde ellers en idé om du godt kunne lide opmærksomhed og nu tilbyder jeg dig den og så afviser du den” sagde han ganske roligt og vidste godt et sted den måske var lidt under bæltestedet, men han tog nu chancen alligevel hvis det var den eneste måde hun ville forstå han bare bekymrede sig på.

Han bed sig ganske let i læben da hun kom tættere på sig og vidste godt hun havde tænkt sig at lege chicken hvilket han faktisk havde det ganske fint med. ”Så det havde jeg ikke?” spurgte han med et drillende glimt i øjet da han trods alt ikke kunne aflæse hendes næste træk. Han mærkede hendes hånd på sin mave og stoppede ikke da han faktisk godt kunne lide at hun skubbede hans jakke af. Han kunne dog ikke lade være med at smile for sig selv da hun tydeligt gik i stå over hans mavemuskler som virkelig var blevet synlige. Han lod hende tage fat i sine hænder og gav da også hendes balle et fast klem. Han træk den ene hånd til sig udelukkende for at løfte op i sin trøje. ”Og havde det været en invitation havde du ikke gået i stå over at jeg har trænet Skyler så hvad med du giver op og jeg går med dig?” spurgte han med et selvsikkert glimt i sit øje og var ganske sikker på hun ville gå i stå igen over hans mavemuskler og hev da også sin trøje helt af for hun kunne få et bedre udsyn inden han igen lagde sine hænder på hendes baller for at give dem et klem og løftede hende op da han trods alt havde kræfterne til det. Hold nu fast hvor havde han aldrig lagt mærke til hvor smuk hun var, men nu hvor han var helt tæt på hende gik der ligesom et lys op for ham.

Skyler mærkede en lettelse, da Philip virkede til, at stoppe da hun bad ham om det igen. Hun sukkede lidt for sig selv. Hun havde aldrig før, så meget som overvejet, at kigge på Charlies venner, udelukket fordi de jo sjovt nok var yngre end hende selv. Hun havde så flere gange kigget lidt på både Blairs og Williams venner, dengang de havde boet hjemme. Ikke at hun nogensinde kunne finde på, at lave noget med nogen af dem, for så vidste hun godt, at hun ville ødelægge venskaber, hvilket hun trods alt ikke var interesseret i. Men kigge måtte man jo gerne, og lige nu kiggede hun i den grad også på Philip, og så var hendes tanker jo ellers toldfrie.
"Ja, det er du jo.. Åbenbart," det sidste kom som en mumlen, som hun lagde armene over kors. Det var jo ikke fordi han ikke måtte være der, det var bare en uvant situation for hende, at stå i, når han ikke var der for at besøge hendes lillebror, så det var nok bare ligeså meget tanken om, at han var der af egen fri vilje. Hun havde ingen klemmer på Philip, som hun foreksempel havde på Blake, hvilket hun var sikker på, var den eneste grund til, at han altid var der for hende. Hun vidste jo godt, at langt de fleste kun fulgte hende fordi hun var populær, hun var rig og så vidste hun jo også godt, at mange fyre havde en svaghed for en bitchy attitude.
Hun bed sig en anelse i indersiden af sin ene kind, som hun satte hænderne i siderne, "Opmærksomhed? Ja. Medlidenhed, ynk og bekymring? Nej," svarede hun, ja selvfølgelig elskede hun at få opmærksomhed, men ikke når hun ikke var på toppen. Hendes parader var nede, hun følte ikke hun kunne tænke en logisk tanke til ende. Hun havde aldrig haft det sådan før.

Hun legede så meget chicken med ham lige nu. Hun ville finde hans grænser og så lige presse dem lidt. Det var nok en af hendes ynglings beskæftigelser, ikke kun lige med ham, men bare sådan generelt. Heller ikke nødvendigvis på et seksuelt plan, det kunne ligevel være tøserne, hun pressede. Hun bed sig ganske let i underlæben, "Ikke et eneste sekund," svarede hun og blinkede til ham. Hun regnede stærkt med, at han ville knække og bakke ud. Men til hendes overraskelse, reagerede han fuldstændigt modsat af, hvad hun havde forventet. Hun spændte derfor automatisk op i ballerne, da hun mærkede hans klem, og hun måtte et øjeblik koncentrere sig, for ikke at stikke ham en lussing, nu havde hun jo trods alt selv lagt op til det, så hvad andet havde hun kunne forvente af en teenage dreng, desuden var der også et eller andet rart over det.
Dog meldte der sig et lidt triumferende smil på hendes læber, da han trak sin ene hånd til sig, da hun var sikker på, at hun havde knækket ham. Dog gik det hurtigt op for hende, at dette ikke var tilfældet. Langt fra faktisk, da han blottet sin mave for hende. Hendes læber gled fra hinanden i en lille sprække. Det var overhovedet ikke sådan her legen skulle leges. Kendte han ikke spillereglerne eller hvad? Hun stod fuldstændig paf. Hun ville gerne svar ham, men der kom ikke rigtigt nogle ord. Hun gav dog et lille overrasket hvin fra sig, da han løftede hende op. Hun svang dog hurtigt benene omkring ham og lagde sine hænder mod hans skuldre, for at hjælpe med at holde sin vægt oppe, selvom hun trods sin endnu uvisse graviditet, ikke vejede så meget igen. Hun så overrasket på ham, hun var dog overrasket på en god måde. "Du giver ikke op så let, huh?" spurgte hun som et flirtende smil meldte sig på hendes læber. Han vidste jo hvor hendes værelse var, og sikkert også hendes badeværelse.

Philip ville så aldrig komme til at ødelægge sit venskab med Charlie pga. en pige. Det var han i hvert fald ganske sikker på. Faktisk var han en anelse sikker på at han faktisk ville redde deres venskab af det eftersom han længe havde gået og savlet over en fyr som han ikke havde kunne få og han et sted godt vidste at han bare heller aldrig kom til at få. Han nikkede ganske let da han virkelig ikke gad diskutere det med hende. Det ville der alligevel ikke komme noget godt ud af han forsætte det for det var et faktum at han sådan set stadig var der. Han lagde godt mærke til at hun lagde sine arme over kors og betragtede hende blot ganske let. Normalt havde Philip faktisk intet for en bitchy attutide, men lige nu måtte han godt nok erkende at han blev en smule tryllebundet af den. Måske fordi han selv havde ændret sig en del. Han var blevet en del mere bitter og mindre glad end han havde været før i tiden. ”Men det er jo heller ik det du får” sagde han med et ganske let suk selvom hun naturligvis ikke ville se det sådan fordi hun netop ikke var på toppen.


Philip havde aldrig ville lege chicken med nogen for bare et halvt år tilbage, men alt ved at have været vild med en fyr der ikke ville have ham tilbage gjorde noget ved ham. Han havde virkelig mistet sit humør på mange områder og nu var han langt mere glad for at lege med grænserne end han havde været før. ”Det er jeg da glad for” sagde han med et glimt i øjet og vidste godt han blot fik hende til det her fordi de var begyndt at lege chicken og det havde han det faktisk ganske fint med. Han ville højst sandsynlig også først stoppe i det øjeblik hun faktisk prøvede på at have sex idet han stadig ikke havde haft sex med en pige. Han mærkede godt hvordan hun spændte i ballerne og kunne ikke lade være med at smile i sit indre over det. Han lagde dog godt mærke til hendes smil hvilket sådan set havde været med til at få ham til at køre det videre. Philip kendte skam godt hendes fjollede spilleregler om hun skulle vinde. Han fulgte dem bare ikke. Han hørte hendes lille hvin inden hun slog sine ben rundt om ham. Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej ik rigtig og ved du hvad? Du kan li det” sagde han med et glimt i øjet og begyndte at gå mod hendes badeværelse da han bestemt kendte vejen. Han kunne nærmest hver krog i det hus som var det hans eget. Han satte hende først ned da han havde fået døren op med lidt besvær mens han holdte hende og skubbede hende blidt op mod væggen for at lade sine læber finde hendes. ”Så hvor kom vi fra?” spurgte han efter lidt tid inden han begyndte at åbne hendes bukser da hun trods alt havde sagt hun skulle i bad og han hjælp hende gerne på vej.

Skyler hævede lidt det ene øjenbryn, hun var efterhånden nok verdens mester til, at sende bitch-faces, og så på Philip. "At spørger om jeg er okay, er bekymring. At fortælle mig, jeg har en god røv, er opmærksomhed. Der er forskel," pointerede hun og himlede let med øjnene. Hun vidste godt hun ikke altid var lige fair, når det kom til fyrer, men sådan var hun bare. De skulle helst behandle hende som en dronning, så var hun godt tilfreds. Men skulle det være noget som skulle holde mere end bare en engangsfornøjelse, så skulle det også være en som kunne holde hende lidt i skak, for ellers endte hun med at udnytte folk i stedet for.

Skyler var meget grænsesøgende, det havde hun altid været og det ville hun nok aldrig stoppe med at være. Det var lidt en blanding mellem en hobby og en del af hendes personlighed. Det flirtende smil forlod ikke hendes læber, "Der skulle ikke meget til, at gøre dig glad, huh?" sagde hun og blinkede til ham. Hun var faktisk en smule spændt på, hvor langt hun kunne få ham til at gå. Hun var ikke selv god til, at stoppe igen, men gjorde det selvfølgelig hvis han ikke ville mere. Hun regnede dog ikke med at han var jomfru på pige-området, selvom han var et år yngre end hende, men nu havde hun så heller ikke selv været mere end 13 år sin første gang, og siden der havde hun været sammen med en del, hun havde endda været i en trekant. Hun havde også overvejet om hun skulle prøve en anden pige på et tidspunkt, men hun vidste ikke helt, det var nok nærmere tanken om, at kunne sige hun havde gjort det, som tiltrak hende, end det var tanken om, at være med en pige som sådan.
Hendes blik var stadig en smule overrasket, hun havde på ingen måder set det her komme. Hun havde jo kendt Philip i en del år efterhånden, eftersom han og Charlie havde været bedste venner siden guderne måtte vide hvor mange år. I alle de år havde hun ikke så meget som overvejet at kigge i hans retning, hvilket lige nu var noget hun slet ikke kunne forstå. "Og hvad hvis jeg kan?" spurgte hun med et udfordrende smil på læberne. Selvfølgelig kunne hun lide det. Hvilket pige ville ikke kunne det?
Hun slap ham roligt, da han satte hende ned ude på hendes badeværelse. Men nåede da heller ikke mere, før hun mærkede væggen mod sin ryg og hans læber mod sine egne. Før hun overhovedet nåede at overveje, at skubbe ham væk eller stikke ham en lussing for at kysse hende, tog hun sig selv i allerede at gengælde kysset. Hun slap kysset da han gjorde, og så på ham. "Cirka der," svarede hun da han begyndte at åbne hendes bukser. Heldigvis var de ikke stramme, da hun trods alt lige havde trænet inden han var kommet, så hun stadig havde sit træningstøj på. Hun skubbede sine bukser helt ned og af, så hun kun stod i et par g-strenge og sin sports-BH foran ham. Hun var ikke blufærdig og havde aldrig været det. Hun tog fat i hans buksekant og trak ham indtil sig, fangede hans læber i et nyt kys, som hun lod sine hænder finde hans buksers knap og lynlås, som hun lukkede hans bukser op. Hun skubbede dem ned, og regnede med at han selv trådte ud af dem, ligesom hun havde gjort ved sine. Hun lod sin hånd glide ned af hans brystkasse og mave, for til sidste at ende ved kanten af hans boxer, som hun trak lidt ud i kanten, for at lade sin hånd glide ned til hans lem, som hun begyndte at nusse kærligt for.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Into The Fire (ADVARSEL) - Skyler + Philip

Indlæg  Admin on Tirs aug 08, 2017 5:02 am

”Og hos dig har du både en god røv og jeg er bekymret. Dobbelt op på opmærksomhed” sagde han med et ganske let glimt i øjet da han ikke kunne lade være med at give hende igen. Han fandt sig ikke bare i hvad som helst hvis han skulle være ærlig og han kunne godt li at hun var så bitchy. Han følte virkelig hun havde brug for nogen gav hende igen bare en gang i mellem. En som hende havde slet ikke godt af blot at blive føjet og det havde han bestemt heller ikke tænkt sig. Han var mindst ligeså provokerende som hun kunne være. Bare på en mere flabet måde mens hendes var mere bitchy.


”Nu er det jo heller ikke alle du bare sådan lige giver den slags invitation vel Brown?” påpegede han med et glimt i øjet da han vidste det var sandt og lidt forsøgte at fortælle hende at han godt vidste hun heller ikke var billig så det at hun gjorde det her var bestemt en bonus for ham. Skyler havde altid virket som en pige der ikke var nem at komme tæt på hverken fysisk eller personligt så han havde bestemt ikke tænkt sig at lade den chance glide forbi. Philip havde bestemt heller ikke tænkt sig at back down om så han ville komme ud på et punkt hvor han ikke havde været før. Han ville godt nok ikke tabe til hende. Så heller bevæge sig ud hvor han ikke kunne bunde. Philip havde været i seng med fyrer, primært Collin dog, men han havde virkelig aldrig været med en pige. Han var dog sikker på at hvis det endte derude ville han sagtens kunne gøre det godt og han havde bestemt ikke tænkt sig at indrømme overfor hende heller at han var jomfru medmindre han faktisk mistede grebet. Han havde jo heller aldrig kigget på Skyler før. Hun havde bare været Charlies bror og så var den ikke længere. Han havde så heller ikke lagt mærke til noget som helst før han havde været faldet for Charlie da han ikke havde haft travlt med noget som helst, men nu var det som om det hele kun kunne gå for langsomt. ”Så ville det være dumt at stoppe her” sagde han med et glimt i øjet for ligesom at understrege at han i hvert fald ikke bare sådan lige ville stoppe.


Han kunne ikke lade være med at smile i kysset da hun faktisk gengældte det da det ikke lige var det han havde regnet med. ”Ahh ja” sagde han med et smil da han fik hendes bukser ned. Det var trods alt ikke så svært at få af og han ville virkelig ikke stoppe. Det hele hev og flåede i ham for at gå videre om så han ville ende ude hvor han ikke kunne bunde. Han bed sig en anelse i læben da hun kun stod i undertøj inden han begyndte at hive hendes bh over hendes hoved. Han lod sig hive ind imod hende da hun hev i hans buksekant og gengældt hendes kys uden at tænke over det så meget som for to sekunder. Han stoppede hende da heller ikke da hun åbnede hans bukser og hjælp hende med at skubbe dem af. Han trådte da også ud af dem da de var gledet langt nok ned og sparkede dem ligesom det sidste lille stykke af. Et sug gled dog igennem ham da han mærkede hendes hånd nede ved hans lem. Et lille let nydende gisp gled over hans læber inden han begyndte at skubbe ned i sine egne boxers for hun kunne komme bedre til. Han ville virkelig gerne mere og lod hende lige nu styre det hele. Det virkede en anelse nemmere.

Skyler så lidt på Philip, "Bare hold dig til, at jeg har en god røv.." sagde hun roligt, hun havde ikke brug for hans bekymring. Hun var stadig ved, at prøve at komme sig over Charles, hvilket egentlig gik okay for hende. Hun havde jo ikke været forelsket i ham, det havde hun ikke ville tillade sig selv, efter hans behandling af hende sidste gang, men det ændrede ikke på, at en del af hende faktisk havde håbet på, at det ville kunne fungere den her gang.

Hun tippede hovedet en smule til den ene side, "Og hvad får dig til, at tro, at du ved noget som helst om det?" spurgte hun og blinkede flirtende til ham. Hun vidste jo godt, at mange så hende som en billig og nem tøs, det var mest dem som hun havde afvist i gennem tiden, som vidste, at det ikke var hvem som helst som fik lov til, at komme tæt på hende. Hun havde standarter, og de var ret så høje, og hun gik på ingen måder på kompromis med dem. Ville man i bukserne på hende, så skulle man selvfølgelig først og fremmest se godt ud. Dernæst skulle de selvfølgelig behandle hende som en prinsesse, eller kunne give hende lidt modspil.
Hun ville dog ikke have noget imod, hvis han indrømmede, at han ikke havde været sammen med en pige før. Hun havde været en fyrs første gang før, det behøvede det ikke nødvendigvis at være dårligt af. Desuden så havde hun mulighed for, at forme en jomfru som hun ville og som hun bedst kunne lide det. "Meget dumt," medgav hun, hun havde aldrig tænkt på Philip på den her måde før og hun vidste ikke om Charlie ville blive sur over det, men på den anden side. Hvad han ikke vidste, fik hun ikke ondt af.

Skyler var ikke flov over sin krop, hun vidste godt selv, at hun var en smuk pige, så hvorfor skulle hun være flov? Hun lod ham derfor blot nyde synet lidt, mens hun selv bestemt også nød synet af hans bare overkrop. Seriøst, hvornår var han blevet så pokkers lækker? Det var jo ikke fair. Hun lod ham trække hendes sports-bh over hendes hoved.
Hun smilede lidt, da han trak sine boksers ned, og tog så ordenligt fat omkring hans nedre, og begyndte at bevæge sin hånd, for at være helt sikker på, at hans lyst også var der, for hun var ikke i tvivl om, hvad hun selv ville. Hun slap ham dog, men kun for at gå det sidste stykke hen til badekaret, for at tænde for vandet og komme sæbe i, så det skummede let. Hun samlede håret i en høj knold, så det ikke blev vådt. Hun trak så elegant sine g-strenge ned og vendte så blikket mod ham, med et lidt udfordrende smil på sine læber, før hun steg roligt ned i badekaret og afventede, at han ville komme ned til hende.

”Javel Brown” sagde han med et ganske let drillende glimt i øjet da han trods alt ikke følte for det, men lige nu havde han andre ting i sine tanker end at tage den diskussion. Det ændrede dog ikke på at han faktisk var ganske bekymret for hende hvis han skulle være ærlig. Philip selv følte jo heller ikke han var ovre Charlie selvom faktum var at det var han skam. Nu var det også et halvt år siden han havde indrømmet sine følelser overfor ham og han var skam kommet videre. Han havde bare ikke opdaget det endnu.


”Fordi modsat dine rygter Skyler så tror jeg simpelthen ikke på du er billig” sagde han med et ganske let nik da han faktisk ikke tænkte den slags om hende. Om det så var fordi det var Charlies søster eller hvad det var som gjorde det vidste han ikke, men han troede faktisk ikke på de rygter om Skyler. Slet ikke nu hvor en som ham fik den slags invitation fra hendes side af. Han var sikker på at Skyler blot var en livsnyder og det var virkelig ikke det samme som at være billig hvis man spurgte Philip. Det var simpelthen noget pjat hvis han skulle være helt ærlig. Han havde dog ikke lige i sine tanker om han endnu skulle indrømme at han var jomfru. Der var trods alt ikke sket noget endnu og hun skulle helst ikke tro at han bare ikke ville når faktum var at han trods alt gerne ville. Philip ville nok ikke kunne dy sig fra at blære sig en smule over det, men han ville bestemt tone det ned i nærheden af Charlie da man trods alt ikke gjorde den slags.


Han kunne ikke lade være med at smile en smule for sig selv over hun lod ham trække hendes sports BH af hende. Hun var virkelig helt igennem smuk og ligesom hende så havde han da heller aldrig tænkt i den retning om hende før. Ikke fordi han ikke kunne se det, men ham havde ligesom bare kendt hinanden i så mange år at han faktisk bare ikke havde tænkt på det så meget som for et sekund. Han kunne da heller ikke holde et støn tilbage da hun tog fat om hans lem da det trods alt var sådan en rar følelse der spredte sig i hans indre og han kunne mærke lysten til hende steg ret så hurtigt. Han fulgte efter hende da hun gik hen til badekaret og bed sig selv ganske let i læben. Han tog sig selv i at stirre ganske kort på hende da hun smed sin g-streng inden han rystede en enkelt gang voldsomt på hovedet for ligesom at snappe ud af det inden han selv gik op i badet til hende da han bestemt ikke havde tænkt sig at stoppe lige nu. Han kunne ikke se hvorfor han skulle. Han brugte da heller ikke mange sekunder på at fange hendes læber med sine egne inden han lod den ene hånd ganske ivrigt finde hendes ene bryst for at massere det. Det var så blødt og han håbede virkelig ikke a han gjorde det forkert.
Lige nu var det også tydeligt på hans bevægelser at han slet ikke havde prøvet det her før.

Skyler sendte Philip et yderst tilfredst smil, da han langt om længe gav sig. Bum. 1-0 til hende. At han så stadig var bekymret, men blot havde valgt, at lade diskussionen lægge for nu, var en helt anden side af sagen. Hun havde vundet den debat. For nu om ikke andet, og det var godt nok for hende.

Hun så dog en smule overrasket på ham, da han sagde han ikke troede på, at hun var billig. "Du tror måske jeg er en sød, uskyldig lille pige, som altid gør hvad der bliver sagt?" spurgte hun og rystede ganske let på hovedet. Hun var ingen engel, og hun havde været sammen med en del fyrer, hun havde endda været i en trekant, og når hun var fuld flirtede hun meget, men det betød ikke, at hun ville andet end at flirte. Hun følte sig dog ikke billig, langt fra og hun var ikke bleg for at afvise nogen. Hun levede nok bare meget i nuet. Hun var dog også ligeglad med, hvem der vidste hvem hun havde været sammen med, så hvis Philip havde lyst til, at gå ud og råbe det til hele verden, så ville hun da ikke holde ham tilbage, men nok bede ham om, at tone det bare en smule ned, både fordi han var hendes lillebrors bedste ven, men bestemt også fordi, at han trods alt stadig var et år yngre end hende.

Hun havde i mange år, nok mest set Philip som værende Charlies bedste ven, og intet andet. Hun havde godt nok snakket med ham ved flere lejligheder, men det var ikke fordi de som sådan havde siddet og ført længere samtaler. Hun var dog ret overrasket over, hvor modig han egentlig var, men nu regnede hun så heller ikke med, at han var jomfru. Hun smilede lidt, da han stønnede, da hun havde fat om hans nedre. Hun elskede at få dem hun var sammen med til, at stønne for så vidste hun, at hun gjorde det godt.
Hun lagde sine hænder mod hans nakke, da han kom ned i badekaret til hende, og gengældte hans kys, ganske lidenskabeligt. Hun havde godt bemærket, hvordan han havde set på hende, da hun havde smidt sine g-strenge, men hun havde valgt ikke, at kommentere på det. Hun åbnede dog øjnene lidt i kysset, da hun mærkede hans hånd mod sit ene bryst. Hun slap kysset og trak sig en lille smule, før hun vendte blikket kort ned mod sit bryst og hans hånd, og så tilbage på ham, hvor hun prøvede at fange hans øjenkontakt, som hun tippede hovedet lidt til den ene side. "Ehm.. Er det første gang du ser en nøgen tøs? Foruden i et af de pornoblade du formentlig har i skuffen på dit natbord?" spurgte hun, dog i en rolig stemme, før hun lagde sin ene hånd oven på hans, for at guide ham til, hvordan man behandlede en kvindes bryst. Hun havde jo ikke noget imod, at være den første, hun ville bare gerne vide det, så hun ikke satte sine forventninger for højt eller pressede ham til noget han ikke ville eller ikke var klar til.

”Dog ikke. Jeg tror bare heller ikke du er billig” sagde han med et smil over sine læber da han trods alt mente det på en pæn måde. Han var helt sikker på at hun havde sine erfaringer og hun havde været sammen med en del uden at hun var direkte billig. Blot erfaren. Det var altså noget helt andet og han kunne ikke se det skulle være noget negativt at hun havde erfaring. Philip ville så også tone det ned nær Charlie, men han ville bestemt råbe det højt omkring alle andre uden at tænke over at Charlie helt sikkert ville finde ud af det alligevel. Desuden følte han lidt at han kom tættere på Charlie af at være nær Skyler selvom han dybt inde godt vidste det var noget forbandet pjat. Philip var så heller ikke typen der holdte sine støn tilbage fordi han netop godt vidste at det var rart at vide for den anden at man gjorde det godt. Hvis man ikke kom med lyde hvordan skulle den anden så helt præcist vide at det han eller hun havde gang i gjorde noget for en? Det var i hvert fald hans holdning til det hele. Han lod hende slippe kysset og bed sig hårdt i læben da han godt vidste lidt at han var busted lige nu. Han fik derfor en ganske let farve i sine kinder og nikkede let. ”Øh jo.. Bare.. Kun.. Du ved” sagde han og kløede sig ganske let i nakken. Hold nu kæft hvor var det her dog pinligt og især for sådan en sports type som ham. ”Du ved. Handstuff” sagde han stille og lod hende føre hans hånd for at ligesom massere hendes bryst en smule blidere denne her gang. Han håbede virkelig bare ikke at det ville være noget problem da han ikke havde opfattet hendes hentydning.

Skyler så lidt på Philip, "Så siger vi det.." svarede hun blot og trak lidt på den ene skulder. Hun havde skam sin erfaring og hun havde været godt rundt omkring, hun vidste også godt, at mange mente hun var billig, men hun havde høje standarter. Det var ikke hvem som helst hun var sammen med. Havde hun vidst, at han havde følelser for hendes lillebror, eller i det hele taget at Charlie var til fyrer, så havde hun aldrig nogensinde gjort det her. Hun ville ikke være en eller anden, som Philip bare brugte for, at komme tættere på Charlie. Selvom hun lige nu nok gjorde lidt det samme mod ham, bare at hun ville komme sig over Charles.
Hun rynkede lidt på sine bryn, da han begyndte at svare hende, men afbrød ham ikke, før han havde fortalt han kun havde prøvet handstuff. Hun morede sig dog lidt indvendigt over, at han ikke havde svaret på det med pornobladene, men okay, det var nok noget de fleste drenge i hans alder havde, hvis de ikke var muggler eller magikere med en mobil og internet. "Det er ikke nogen skam, at være jomfru, Philip," sagde hun roligt og smilede lidt til ham da han masserede hendes bryst blidere. Hun mente det dog ærligt, det var ikke nogen skam, heller ikke selvom han var en sports fyr.
Hun rettede sig en smule op og fangede hans læber i et nyt kys, som hun slap igen efter lidt, "Jeg vil bare gerne vide, hvor lang du vil gå. For hvis jeg skal være din første gang, så rykker vi ind i sengen," sagde hun mod hans læber, før hun flyttede sine læber til hans hals, som hun tildelte et par blide kys. Hun havde ikke noget imod, hvis hun skulle være hans første gang, det skulle bare være ordenligt så, og ikke i et badekar.

”Erfaren er intet minus” sagde han med et smil over sine læber og nikkede let for sig selv da han virkelig ikke kunne se hvad der skulle være galt i det. Han nægtede at se Skyler som væren billig. Ikke alene fordi hun var Charlies søster, men også bare fordi det der med rygter var virkelig noget pis nogle gange. Folk skulle ikke have så travlt altid med de andre. Måske fordi han selv var quidditch spiller og godt selv vidste hvad han snakkede om på det der punkt. Han havde trods alt også været genstand for op til flere rygter på skolen selvom han var fyr og derfor ikke havde en tendens til at blive udstillet som billig. Måske mere bare en helt selvom nogle af de tal han havde på sig ikke bundede spor i virkeligheden. Det kunne han bare ikke tage sig af så længe det ikke var ham selv der havde startet rygtet. Philip kunne så heller ikke se hvorfor han skulle benægte at han havde porno og siden elektronik ikke virkede på Hogwarts så var man nød til at have dem i gammeldagsudgave i form af blade. Han var trods alt en fyr i den alder hvor man ikke alene var nærmest konstant liderlig, men også bare virkelig nysgerrig på det meste og så længe hun ikke vidste at han både kiggede på fyrer og piger så gik det hele jo nok. Han havde lyst til at sige at han havde knaldet med fyrer før, men lige nu følte han ikke for det var lige det som man skulle ’blære’ sig med for at undgå at blive set på som jomfru. Mest af alt fordi det primært var ham der havde modtaget og det bare ikke lige var det fedeste at snakke om lige nu. ”Så lad os gå ind i sengen” sagde han med et let bestemt nik. Det var bedre end at skulle ud i en masse om at han faktisk bare gerne ville gå hele vejen. At vælge Skyler som var ganske erfaren gav bare mening i hans hoved og lige nu handlede det ikke om at være tæt på Charles, men blot at Skyler var et godt valg og hun var virkelig fucking smuk. Han følte sig ganske heldig for at få den chance.

Et skævt, men svagt smil meldte sig på Skylers læber, "Hvor mange tror du, jeg har været sammen med?" spurgte hun roligt, bare for at se hvor mange han rent faktisk troede det var, for chancen for, at andre ville gætte på det samme, var nok ret stor. Skyler elskede rygter, sladder og alt hvad der fulgte med og hun havde da også selv sat ret så mange i gang, både ting med en lille sandhed i, men også ting hvor hun blot havde set sig surt på en person og fundet på noget. Det var nok et af de få punkter, hvor hun rent faktisk var kreativ. Ellers var det ikke lige hendes stærke side.
Hun valgte med vilje, at lade deres samtale omkring porno ligge for nu, men han skulle skam nok komme til, at høre for det, men lige nu var det ikke lige den form for sex, han skulle tænke på. Godt nok havde Skyler prøvet lidt af hvert, meeeen der var alligevel grænser.
Hun tildelte hans hals et par enkelt kys mere, før hun nikkede lidt og trak sig, og rejste sig fra badekaret, så vandet løb ned af hendes krop. Hun trådte ud af badekaret, og rakte så en hånd til ham, for at få ham til, at følge med ind til hendes seng. Hun havde dog lært noget fra sidste gang Blair havde taget hende sammen med Charles, så døren blev låst denne gang, selvom hun stadig var af den mening, at hendes søskende også bare kunne lærer at banke på og afvente hun sagde de kunne komme ind. Charlie havde da lært det, men han var nok også den som havde været gået ind på hende flest gange, efterhånden, og han ville nok ikke blive jublende lykke, for at gå ind på sin søster og sin bedste ven.
"Læg dig ned," sagde hun roligt, og afventede at han ville lægge sig, jaja så måtte hendes seng blive våd, det var hun faktisk ret ligeglad med, den tørrede jo nok, og hun kunne altid sove i et af de mange gæsteværelser eller på Williams eller Blairs gamle værelser.

”Det ved jeg ikke, men det er jo ikke det som det handler om. Jeg tror bare ikke på du er billig og at en pige har erfaring gør ikke at hun er billig” sagde han og bed sig ganske let i læben da han ikke havde lyst til at sætte tal på. Desuden var det for ringe at en pige med et højere tal blev stemplet mere end en dreng med et højt tal. Han vidste jo godt hans egen fætter, Seth, havde været med en helt del og han blev da ikke kaldt billig af den grund. Hvorfor skulle Skyler så? Det var jo fuldstændig åndsvagt. Philip havde som sådan dog ikke en porno samling da han for det meste så det på nettet, men fordi han gik på en skole hvor han ikke kunne ligeså vel som Skyler ikke kunne bruge en mobiltelefon der så var han nød til at have en i papirs udgave når han var på skolen. Han var trods alt en ung herre der var blevet helt glad for det med sex efter han havde haft det nogle gange. Dog stadig kun med fyrer og ikke kun med Collin.

Han blottede sin hals for hende og kunne ikke lade være med at sukke i nydelse over det. Det var en virkelig rar følelse hvis han skulle være ærlig. Han tog imod hendes hånd og fulgte med hende. Han sænkede det ikke så meget som for 3 sekunders tanke at han stadig var våd. Han lod hende låse døren efter sig og var måske lidt glad for det faktum for tænk nu hvis Charlie kom hjem midt i det hele og undrede sig over hvor hans søster var henne i verden. Han nikkede ganske let til at han skulle ligge sig ned og gjorde da også hvad hun bad ham om. Han bed sig ganske let i læben da han virkelig ikke anede hvor han skulle gøre af sig selv lige nu og regnede måske også lidt med at hun ville føre an nu hvor han faktisk havde indrømmet at han var jomfru.


Skyler så en smule undrende på Philip, da han ikke kom med noget gæt. Troede han virkelig, at hun havde været sammen med SÅ mange? Som oftes var hun egentlig ret så ligeglad med, hvad andre troede om hende og hvad de sagde bag hendes ryg, der var alligevel en grund til, at de var bag hende når de snakkede om hende, for det vidste hun jo godt, at folk gjorde. Om det så var gode eller dårlige ting de sagde, vidste hun ikke.
Hendes blik vandrede lidt ned af ham, før hun vendte det tilbage til hans ansigt, med et roligt smil på læberne, "Well, nu er erfaring heller ikke det sværeste, at få," sagde hun roligt som var det vejret de snakkede om. Hun kunne uden problemer snakke om sex, det genrede hende ikke det mindste. Selv med sine søskende, selvom det ikke var dem alle sammen hun snakkede med om det, og det var nok ikke lige Charlie hun skulle nævne Philip omkring. Hun havde ingen idé om, hvordan han ville reagere, hvis han fandt ud af det her, men hun var nok også ret ligeglad. I hendes øjne gjorde de ikke noget forkert.
Hun smilede lidt mod hans hals, da hans suk lød, men stoppede sine kys, for at de kunne komme ind til hendes seng. Godt nok havde hun intet imod, at være opfindsom, men eftersom han havde indrømmet han var jomfru, så ville hun trods alt gerne give ham en god første gang oplevelse, selvom hun godt vidste, at det nok mere var piger som gik op i den slags, end fyrer gjorde som sådan.
Hun bed sig svagt i læben, da han lagde sig på sengen som hun havde bedt ham om. Hun satte sig over skrævs på ham og fangede så han læber i et dybt kys, som hun lod sine fingerspidser glide elegant ned af hans blottet, våde brystkasse og videre ned af hans maveskin. Hun lod sin ene hånd forsætte længere ned, til den landede mellem hans ben, for at mærke efter om han var tændt. Hun slap kysset, men holdt sine læber kun ganske få centimeter fra hans, "Klar?" spurgte hun i en stille hvisken i den skokske accent, som lå til hele familien Brown.

Det var jo ikke fordi han troede hun havde været sammen med mange, men mere fordi han ikke ville over- eller undergætte og dermed træde hende over tæerne. Det havde han trods alt lært for længe siden det nok ikke var det mest smarte. Og han vidste godt at svare heller ikke var bedre, men det føltes lige nu som det rette valg i stedet for og uanset hvad ville han jo bare risikere at træde hende over tæerne.

”Hvis du siger det Skyler” sagde han med et smil over sine læber og nikkede ganske let til sine egne ord. Han havde jo også erfaring. Bare kun med fyrer så det var ikke helt det samme. Dog havde han ikke tænkt sig at fortælle hende at han faktisk havde sex med fyrer. Det kom virkelig ikke hende ved og slet ikke når hun ikke spurgte ham og de ikke var kærester. Han havde så heller ikke lige tænkt sig at nævne det her for lige præcis Charlie. Det ville næppe falde i god jord hos hans bedste ven. Philip havde aldrig gået op i det med hans første gang. Så havde han jo nok heller ikke givet sin første gang ud til Collin i en gyde. Han gengældte hendes kys og lagde sine arme rundt om hendes hals blot for at have hende tættere på. Han nikkede ganske let til om han var klar. Philip selv langt fra et skotsk accent. Han var så også fra Kensington så han snakkede trods alt posh. Også selvom Collin virkelig ikke kunne have det. Han bed sig hårdt i læben da hun bevægede sig ned over hans lem inden han lænede sig en smule op for at fange hendes læber i et kys.

Skyler var ikke typen som holdt sig tilbage, hun levede sit liv som det passede hende og intet skulle holde hende tilbage eller få hende ned med nakken. Hun gjorde mange ting som hun udemærket godt vidste, at hun ikke burde, som foreksempel at ligge her nu med hendes lillebrors bedste ven. Lige nu prisede hun sig bare lykke for, at hun ikke havde kvalme, om den så ville komme bagefter eller senere vidste hun ikke. Hun vidste bare at hun var tændt og liderlig og Philip var lige der. Hun vidste jo godt der ikke var nogle følelser indblandet, hverken fra hans eller hendes side, men hun regnede med, at han selv ville have stoppet hende, hvis han ikke havde ville, selvom hun havde leget lidt chicken med ham, eller lidt meget måske, men hun holdt så også stadig fast i, at han havde spillet udenfor hendes spilleregler, så han var selv skyld i det.
Hendes tanker var for langt væk i nydelse til, at hun svarede ham. De kunne altid snakke videre bagefter. Hun mærkede hans læber mod sine egne og gjorde da også hurtigt kysset en del mere krævende, og lod sig blive trukket tættere på ham, selvom det snart ikke var hende muligt at komme meget tættere. Hun begyndte først stille og roligt at bevæge sig mod ham, både for at det ikke bare skulle blive to ryk og en aflevering, ikke fordi det kunne jo også være godt, men nu havde hun jo den opfattelse at det var hans aller første gang. Men også for at give ham en fair chance for lige at vende sig til fornemmelsen. Hun lod sine læber blive fanget i det nye kys han lænede sig op efter, og satte så tempoet mod ham en del op, hvilket dog gjorde at hun måtte slippe kysset igen, for at huske at trække vejret. Hun flyttede i stedet sine læber til hans øre, som hun blidt nappede og stønnede mod, hun lod sin ene hånd glide fra hans nakke, ned af hans hals og brystkasse og forsætte længere ned af siden på ham.

Nu ville Philip så også gerne det her. Han vidste godt det var forkert når det var hans bedste vens storesøster, men hun ville jo selv og en del af ham håbede vel også på at det bragte ham fysisk tættere på Charlie som han stadig ikke kunne få sine fingre i da han randt rundt med den åndsvage Ray stadig. Han forstod slet ikke hans smag i Ray. Han havde jo haft sex før så han vidste jo godt han skulle stoppe det hvis han ikke ville alligevel. Faktum var bare at han var en dreng og han derfor tænkte med sine nedre regioner og det gjaldt da bestemt også lige nu.
Philip havde nu heller ikke specielt meget lyst til at snakke nu heller. Han havde mere bare lyst til at nyde en smuk pige der endda var lige der foran ham. Han lod sig følge med i kysset og nød virkelig at hun kom tættere på selvom han godt var klar over at hun næppe kunne komme tættere på ham. Han ville bare gerne have det hele med. Han kunne dog ikke holde et mindre støn tilbage da hun begyndte at bevæge sig over hans lem. Det her var virkelig en skøn fornemmelse. Det var så varmt og våd en følelse mod hans lem mens han blot nød at være så tæt på hende. Han havde slet ikke tid til at undre sig over hvorfor han aldrig havde set hende som væren attraktiv før når faktum var at hun var gudesmuk jo. Han var dog sikker på i sit indre at han aldrig ville kunne falde for en som hende, men det betød da ikke at han ikke kunne nyde det her øjeblik. Han titlede sit hoved på skrå da hun begyndte at nappe ham i øret og placerede sine hænder på hendes sideben for at have styr over sin krop i forhold til hendes. Da han flyttede sine læber en anelse lod han den ene hånd glide henover hendes krop og op til hendes bryst som han denne gang masserede en smule mere som hun havde vist ham at hun godt kunne li det. Han var opslugt af følelsen af hende og hele hendes krop. Der var ikke andre i verden end blot de to.

Normalvis var Skyler slet ikke til yngre fyrer, dermed heller ikke sagt at hun var til gamle mænd, men med alder kom erfaring som man siger. Det var nu heller ikke fordi hun selv havde været sammen med vildt mange, jo hun kyssede på mange fyrer i byen og sådan, men det betød ikke at hun gik med dem hjem når festen var slut. Men hun havde nok aldrig troet at hun ville ende i sengen med en af sin eneste lillebrors venner, og bare lige for at gøre det endnu bedre så endda bedste vennen og dårlig samvittighed overfor Charles havde hun egentlig heller ikke. De var jo ikke kæreste og havde aldrig været det, desuden havde hun ikke haft kontakt til ham efter Blair havde bosted dem.
Egentlig kunne hun virkelig godt lide at pirre den hun var sammen med, men i og med at Philip havde indrømmet han var jomfru, så ville hun helst heller ikke skræmme ham fuldstændig, så det var nok bedre hvis hun bare tog det stille og roligt, selvom hun nu regnede med, at dette her ville være en engangsfornøjelse, også fordi han jo var Charlies bedste ven. Hun satte alligevel tempoet en smule op, da hun kunne mærke halsbranden begyndte at vende tilbage, selvfølgelig af den grund at hun var gravid dog endnu uden at vide det. Det var dog ikke så slemt at hun ikke kunne holde det ud, for det kunne hun sagtens, måske fordi hun var så optaget af at det også skulle være godt for ham.
Hun stønnede stille mod hans øre, da hun mærkede hans hånd mod sit bryst, denne gang langt bedre end første gang. Hun rettede sig en smule op og blinkede så til ham, som hun satte sine håndflader mod hans brystkasse og satte tempoet yderligere op, som hun mærkede sit eget klimaks nærme sig. "Kom..mer.." stønnede hun og mærkede hvordan hendes krop spændte op og den behaglige følelse spredte sig i hele hendes krop. Hun bevægede sig et par rolige gange mod ham, før hun trak sig fra ham og lagde sig ned på ryggen ved siden af ham, mens hun hev lidt efter vejret.

Philip selv vidste jo egentlig godt hvordan det føltes at komme, men fordi han faktisk bare havde været så langt væk i hvor smuk hun var og hvor dejligt og anderledes det var med en pige fremfor at være submassiv for en fyr glemte han fuldstændig alt om at han faktisk var virkelig tæt på at komme selv. Det var først da hun begyndte at sige hun var ved hendes klimaks at han selv kom i tanke om at han faktisk selv var virkelig tæt på, men nåede ikke andet end at komme med en mærkelig lyd der var en blanding af han forsøgte at sige noget og så at han kom til at han faktisk bare kom ud af det blå. Det fik da også en virkelig rød farve til at løbe henover hans kinder. ”Ej sorry” sagde han en smule forfjamsk da han slet ikke havde tænkt at det ofte faktisk også var meget normalt ved ens første gang at man bare havde en del mindre styr på det og det derfor kunne dække for en del. Han vendte sig om mod hende for ligesom at betragte hende. Han vidste ikke helt hvad han skulle sige, men han havde lyst til at sige noget for hold nu fast det her havde været en oplevelse for livet. ”Tak for resten” sagde han stille og bed sig ganske let i læben. Det var slet ikke til at beskrive.
Han ville så heller ik lige fremme blære sig overfor Charlie, men alle andre skulle da helt bestemt vide hvad han havde lavet med skolens queenbee om så det betød han blot var endnu en af de fyre hun havde været sammen med.

Skyler kunne godt mærke da han kom, præcis ligesom hun godt så de røde kinder han fik sig. Hun rynkede lidt på panden, "Hvorfor undskylder du?" spurgte hun, som hun havde lagt sig ned på ryggen ved siden af ham, og drejede så hovedet for at se på ham. Hun kunne mærke den svigende fornemmelse i halsen - halsbrand var virkelig noget som plagede hende utroligt meget for tiden. Det var først nu tanken slog hende. Shit. Kunne hun være gravid? Hun vendte blikket op mod loftet og lagde en hånd på panden, mens hun gennemgik alle symptomerne i sit hoved.
Hun vendte hovedet mod ham, som hun stadig mærkede sin hals brænde. "Tak? Takker du mig for at kneppe dig?" spurgte hun, ikke hårdt, men nærmere undrende. Meget havde hun prøvet og oplevet før, under og efter sex, men ligefrem at blive takket for sex, den var alligevel ny.
Hun lå lidt, men kunne godt mærke at halsbranden kun blev værre, men nu havde hun også trænet to timer før Philip var kommet og lige haft sex, så da hun mærkede det ikke mere bare var halsbrand, rejste hun sig hurtigt fra sengen og mere eller mindre løb ud på til badeværelse og hen til toilettet, som hun faldt på knæ foran og kastede op. Pis og papir. Hun var ikke længere i tvivl om, hvad hun fejlede. Hun trak ud, men blev siddende på gulvet. Hun kunne ikke overskue at rejse sig igen. Hun så op på Philip, da han kom ud til hende. "Du kom for at finde ud af, hvad jeg fejler, ik? Well, jeg er gravid.." sagde hun stille og slog blikket ned mod marmorgulvet, mens hun rystede lidt på hovedet. Hvad pokker skulle hun gøre? Selvfølgelig ville hun ikke være mor, men hvad hvis Charles ville være far? Skulle hun bare få en abort uden at sige noget til ham?

”At jeg ikke fik advaret” sagde han stille med et ganske let skævt smil over sine læber da han virkelig følte at det var det mindste man kunne gøre. Han kendte jo godt alt for godt følelsen af hvordan det føltes at der blev kommet i en og han regnede ikke med at det var specielt anderledes for piger end det var for en fyr. Han havde bare ikke tænkt sig at indrømme det. Det var ikke noget han ville sige højt til en som hende medmindre de faktisk var i et forhold for selvom han nød at være sammen med Collin så var det stadig til en vis grænse en anelse ydmygende overfor Skyler at skulle sige den slags. Så ville hun sikkert også bare tro han var vild med Charlie som han endelig var ved at være ovre. Han lagde godt mærke til hun tog sig til panden og hævede da også sit øjenbryn da han virkelig ikke helt forstod hvorfor hun gjorde det. ”Ja hvad skulle jeg ellers? Jeg mener.. Første gang og alt det” sagde han og bed sig ganske let i læben da han virkelig følte sig dum lige nu.

Han så let forundret på hende da hun rejste sig, men da hun ligesom begyndte at bevæge sig brugte han ikke lang tid på ligesom at stikke i løb efter hende da han var ganske bekymret for hende. Han bukkede sig ned på knæ og gav sig til at holde hendes hår i mens så der ikke ville ske noget. ”Er der noget jeg kan komme med?” spurgte han selvom han godt vidste han ikke måtte hjælpe hende, men det var virkelig svært at lade være med at have lyst til det. Han nikkede let til han kom for at finde ud af hvad hun fejlede og kunne mærke hans hjerte sprang et slag over ved hendes næste ord kun fordi han lige skulle bruge to sekunder på at huske sig selv på at det altså ikke gik så hurtigt for det vidste han jo godt. ”Du skal virkelig sige til hvis der er noget jeg kan gøre. Jeg vil gerne være her for dig” sagde han med et smil og regnede med hun godt selv kunne regne ud det var omkring det at hun var gravid og gav hende et kys på panden. Han ville bare ikke have hun skulle stå alene med et barn eller i hvert fald det at være gravid.
Han blev der da også ret så længe og havde ikke tænkt sig at sige til nogen hvad han vidste.

//Out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum