Clyde+Coyan - La Venus

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Clyde+Coyan - La Venus

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 4:48 am

Coyan Hadrian Lavoie
Marts 2054
Dressed to impress


Clyde sad med en kontroller i hånden og koncentrerede sig troligt på skærmen foran ham og hvad han lavede i spillet. Et spil, han selv havde været med til at designe og som nu skulle efterprøves. På godt og ondt, elskede han sin sygdom. Han havde fået lov til at gå ud ad skolen uden at skulle læse videre på klassisk manér, men fik lov til at bruge sine evner på det han kunne finde ud af. At programmere, designe og spille. Heldigvis for ham, så havde det amerikanske firma Kurenai været interesseret i ham, så han kunne få sig en grafiker uddannelse derigennem. Hans arbejdsdag lakkede dog snart mod enden, hvis ikke den allerede havde. Der var få mennesker på den anden side af det rum han sad i. Han krævede trods alt, at der ikke skete noget omkring ham, der gjorde han mistede overblik over hvad han arbejdede med. Da han døde i spillet, tog han kortvarigt sine briller fordi de føltes firkantet. Hvor længe havde han sat der? 4-5 timer? Noget der lignede. Han tog dem på igen og fandt sin mobil frem. 7 timer og ikke nok med det, så var han en halv time forsinket. Hans forældre havde fået aflastning på ham, da det både var ham og Cian der var lidt af en håndfuld da de begge 'fejlede' præcis det samme. Cian var en større kamp end ham, så det var nok derfor det havde været nemt at sende ham på aflastning mens de klarede det største problem. Dallas var i USA, så det var ikke fordi han bare kunne tage hen til hende og på den måde aflaste dem i forhold til problemet derhjemme. Det var dog okay, for han kunne nu godt lide Coyan. Han rejste sig op og tænkte ikke på at ringe eller skrive men mere på bare at komme afsted med det samme. Det havde været så meget nemmere, hvis han rent faktisk var magisk! Men selvfølgelig skulle han være fuser. Han tog sin sorte skjorte udover den t-shirt han havde på og styrtede ud ad døren og ned til tuben. Han måtte komme frem som en hver anden muggler. Han koncentrerede sig om at lytte om hvor han skulle af, selvom der skete mange interessante ting der indimellem krævede hans opmærksomhed i stedet. Han stod af det rigtige sted og småløb til Coyans hus, hvor han valgte at bankede på. Det var jo ikke fordi Coyan var hans ven som sådan, så han kunne ikke bare gå ind, synes han.

Coyan bevægede sig roligt ud til døren. Han havde skrevet flere beskeder til Clyde da han undrede sig virkelig meget over hvor han var henne og åbnede den op ganske roligt. Han så en anelse forundret på Clyde og rystede ganske let på hovedet af ham. ”Og du har ikke hørt om bare at tage ned i håndtaget og åbne døren?” spurgte han en anelse drillende da han godt var klar over at Clyde næppe kunne finde på den slags. Det gjorde det bare ikke mindre sjovt. ”Du ved da godt den ikke er låst?” spurgte han stadig ganske drillende og havde faktisk ikke tænkt på at han selv kun stod i jeans og en åben skjorte da han trods alt var gået i bad da Clyde alligevel var forsinket og ikke havde været til at få fat i. Derfor havde han troet at han ville aflyse eller noget i den der stil. Han flyttede sig lidt så Clyde kunne komme til at træde indenfor. Han lukkede døren efter ham og låste den kun fordi nu var han kommet og så var der ingen grund til at have den ulåst. Den var jo kun låst op for at han bare kunne indenfor. Han vidste jo godt at Clyde virkelig havde svært ved det grundet kultur, men det ændrede ikke på at han ikke prøvede at ændre en smule på det syn.

Clyde havde slet ikke tænkt på at kigge på sin mobil og se efter sms'er og opkald. Tiden var gledet fra ham, så han følte ikke han havde tid til at kigge på sin mobil heller. Nej, det var bedst hvis han nåede frem med lynets hastighed i stedet. Det vil sige, så hurtig han kunne, når han var ligeså uduelig som en muggler. Han bed sig en anelse i læben, da han så Coyan komme frem og stå der, så hans overkrop var blottet. Han tog sig selv i at stirre relativt længe, mens han blev pinlig berørt. Heldigvis var det ikke rigtig til at se på hans hudtone, hvilket han lige nu priste sig lykkelig over. Det var dog ikke fordi Clyde var forelsket i Coyan på nogen måde - han var jo gammel. Han var bare nysgerrige på mænds kroppe og det ville være løgn at sige, at Coyans krop ikke var ganske pæn at kigge på. Han så på ham med et undrende blik og rystede på hovedet af ham. "Hvorfor skulle jeg det, når jeg ikke bor her?" spurgte han med et skuldertræk og bed sig en anelse i læben. "Det betyder ikke, at man bare går ind," svarede han bestemt og trådte indenfor da han flyttede på sig. Han tog sine sko af og rettede lidt på sit tøj og derefter sine briller. "Jeg glemte tiden på arbejdet," forklarede han for at sige hvorfor han først kom nu. Han var ikke sikker på, at Coyan nogensinde havde set ham med briller på, da han normalt havde linser i.


”Fordi jeg havde skrevet til dig jeg havde låst op” påpegede han med et varmt smil over sine læber. Han havde heldigvis ikke opdaget at Clyde havde stirret på ham. Så havde han næppe været så rolig omkring ting. Han vidste så heller ikke at Clyde var glad for mænd. Ikke fordi han var homofob. Mere fordi han ikke ville være genstand for at blive kigget sådan på selvom han da et par gange havde overvejet at prøve at være sammen med en fyr når nu det så tydeligt bare ikke gik med kvinder. Hans ægteskab med hans kone gik trods alt ikke super fantastisk. Mest af alt fordi han ofte fyldte sin hverdag ud med arbejde og det at være der for Clyde var jo en af tingene. Desuden havde han en vane med at gå fra den ene for at være sammen med den anden for så at forsætte i det mønster. Han kedede sig ganske enkelt efter noget tid og mistede dermed interessen. De eneste kvinder han vidste han aldrig ville holde op med at elske var hans døtre: Hope og Faith. De var hans små prinsesser og hvis nogen krummede et hår på deres hoved så fik de med ham at bestille og det ville koste dyrt! Han nikkede ganske let til at det var lige netop det som det betød. ”Du er lidt sød med dig og dine stikke, men jo det gør” sagde han med et smil og lagde sin hånd på hans hoved for at rode op i hans hår. ”Det er skam helt ok. Det kan ske” sagde han med et ganske let nik da det var det samme som skete ofte for ham og derfor ikke altid fik overholdt sine aftaler med sin kone. Han lod Clyde komme rigtigt indenfor. ”Jeg har aldrig set dig med briller før” sagde han med et smil som han lod Clyde gå længere ind. Han havde jo været der nogle gange efterhånden så efterhånden måtte Clyde vel føle sig hjemme i det store hjem.

"Jeg har ikke kigget min mobil. Jeg skyndte mig bare at komme herud," svarede han hurtigt til hans påpegning. Han lagde godt mærke til det varme smil, men det betød nu ikke det var i orden han kom for sent og ikke havde meddelt at han var på vej. Han kunne bare lade være med at være så inde i sit spil, at han ikke lagde mærke til tiden. Generelt, så blev han nødt til at lukke sig inde for at kunne koncentrere sig om noget som helst og hans telefon havde jo heller ikke været på lyd, for ellers havde han da for alvor mistet mælet. "Mig og mine skikke? Det er dig der er franskmand og dig der er mærkelig. Jeg har britiske skikke," påpegede han med et hævet øjenbryn. Okay, mange af hans skikke var så også koreanske, men det var ikke fordi han var blevet opdraget med dem. Tværtimod. Han havde bare lært dem ligesom han havde forsøgt sig med at lære koreansk og kunne en del efterhånden. Han havde jo kunne huske lidt, da han først kom til Storbritannien da han var 5 år og hans forældre havde fundet ud af at både ham og Cian var fusere og havde ADD. Han kunne svagt huske sine forældre, han havde dog heller ikke et behov for at huske dem, da de havde givet ham væk på den måde. Han havde Cian, selvom ham havde han knapt nok efter han var sprunget ud som homoseksuelt. Han havde jo haft svært ved det, selvom det lod til den båd var ved at vende. Man kunne heller ikke høre på dem, at de kom fra Korea. De lød jo britiske. Han mærkede hånden i sit hår og kiggede op på ham. Han var lidt ligesom den mand i en yaoi, en fra firmaet en gang havde vist ham. Han fjernede hans enorme hånd med sine egne spinkle hånd. "Du er så dum," mumlede han med et smil over sine læber, så Coyan kunne se han ikke mente det. "Er du sikker?" spurgte han i en hvisken. Han fik sit overtøj af og så op på ham. Han var høj. "Briller?" spurgte han og tog hånden op til sine øjne og kunne mærke sit stel. "Nåh," påpegede han mest overfor sig selv. "Jeg har normalt kontaktlinser i," forklarede han og rettede lidt på dem. Ikke han skammede sig over at gå med briller, de kunne bare så hurtig blive upraktiske.


Han nikkede ganske let og sendte ham et forstående smil. Det var ikke fordi det gjorde ham noget. Faktisk var det bare lidt sødt at han havde haft så travlt med at komme frem som han havde. Han var ærlig talt bare glad for at han var kommet hvis han skulle være ærlig. ”Du har også mange asiatiske skikke om så du kan li det eller ej” rettede han lidt på ham og sendte ham et varmt smil. Lige det der ville han vove at påstå var langt mere asiatisk på lige det der punkt end han var britisk. Det ændrede bare ikke på at det var ganske sødt at han havde det sådan. Han vidste jo godt at Clyde var af koreansk oprindelse og på visse punkter mindende han altså ikke om en brite i sin opførsel. Coyan kendte godt lidt til alt det med Cian. Det var fordelen ved at tage sig af den ene tvilling. Det betød at der var noget som han egentlig bare var nød til at holde styr på og vide på forhånd. ”Synes du? Jeg synes jeg er dejlig” sagde han med et ganske let grin da det var svært ikke at drille ham bare en smule med tingene. ”JA hvis jeg ikke var sikker så ville jeg ikke sige det” sagde han med et varmt smil og rakte ham sin hånd for at de kunne gå længere ind i lejligheden for selvom han havde været der før synes han lidt Clyde var gået i stå. ”Ah.. Giver mening. Det klæder dig” sagde han med et smil og nikkede ganske let for sig selv inden han slap hans hånd igen da de var kommet ind til stuen. ”Jeg har fundet noget anime som jeg har fået anbefalet. Tænker det falder i din smag” sagde han med et lille let nik uden at have den fjerneste anelse om det var yaoi han havde fået anbefalet af en og havde derfor bare gjort det klart og satte det på.
Der gik da heller ikke lang tid før de begyndte at kysse i animen og Coyan hævede det ene øjeblik da han virkelig ikke havde regnet med at det var to fyrer der kyssede og inden han nåede at se sig om var de begyndt at pille tøjet af hinanden. Coyan lignede virkelig ikke som havde forventet lige det indhold.

Clyde brød sig ikke om at komme for sent, og lige på det punkt havde det ikke en gang noget med at hans oprindelsesland at gøre. Der var de sgu heldige, hvis de overhovedet havde et ur. Nej, det var ikke det. Britere hadede også at komme for sent og var meget punktlige. Clyde havde ikke altid været så punktlig - da han gik på en almindelig britisk skole, havde han sørget for at komme flere timer for sent, fordi han ganske simpelt bare ikke brød sig om at være der. Det var først efter han havde fået arbejde og blev uddannet derigennem, han var begyndt at gå op i at komme til tiden. "Ja, men det er fordi jeg arbejder i et firma, hvor der er mange asiatere," påpegede han og ville ikke indrømme, det dels også var fordi han havde lært sig selv mange af dem. Han havde jo ikke været i Nordkorea siden han var 5 år gammel, så han kunne ikke huske særlig meget af det. Han kunne ikke huske hvordan hans forældre eller søskende så ud. Den eneste han havde var Cian, men han var sur på ham og havde været det siden han havde sprunget ud som homoseksuel. Det vil sige, det var ved at blive bedre, hvilket Clyde også var lykkelig over. Han havde brug for sin bror. "Ja, ellers sagde jeg det jo nok ikke," svarede han og himlede med øjnene for at skjule, at han var blevet en smule rød i kinderne. Det var heldigvis svære at se på hans hudtone, men han var nu alligevel bleg at kigge på. Han håbede bare ikke Coyan ville se det. Clyde kunne godt mærke varmen i forvejen for at kunne stirre på Coyans brystkasse og maveparti. Han ville lyve, hvis ikke han synes det så flot ud. Coyan var jo så også en flot mand, men Clyde vidste bedre end at involvere sig med en der var langt ældre end ham selv og så for at tilføje til isbjerget, heteroseksuel. "Hm," svarede han til han ikke ville sige det, hvis ikke han var sikker. Det kunne da godt være. Nu var mange af de drenge, som Clyde hang ud med, også ret fimset. De sagde oftest det modsatte af hvad de mente, men omvendt, så måtte Coyan vel bedst selv vide hvad han mente, og hvis han ikke mente det som han mente, så gad Clyde ikke bruge tid på den slags tåbeligheder. Han tog imod Coyans hånd og fulgte med ham længere ind i lejligheden og satte sig ned i sofaen, da Coyan gav slip fra ham. "Uhm, tak," sagde han og så ned på sine hænder, som han var begyndt at lege med. Han skulle lige finde koncentrationen og så var han bare typen, der synes det var akavet at være i folks hjem, indtil han havde været der noget nær 100 gange. "Anime? Det kan vi godt," svarede han sammentyggende.
Clyde lænede sig afslappet tilbage i sofaen og rettede lidt på sine briller for at være sikker på de var i fokus. Han lagde hovedet en anelse på skrå, uforstående overfor hvad det var Coyan havde sat på. Vidste han, at han var homoseksuel? Hvad prøvede han at sige? Clyde bed sig hårdt i læben, som animeen skred frem og de begyndte at kysse. Ja, han havde opfanget allerede tidligt inde det var en mild yaoi, hvilket Coyan så tydeligvis ikke havde. Clyde kunne da også mærke, hvordan han blev rød i hele hovedet, mens varmen spredte sig rundt i hele hans krop, fordi hans blodbanecirkualation drastisk ændrede retning til kun at bevæge sig nedad. "C..Coyan?" spurgte han flovt og forbavset over animeens indhold. Han så ned ad sig selv, da det gik op for ham, at indholdet af animeen havde givet ham en væsentlig reaktion end Coyan. Han ledte febrilsk efter en pude, og skyndte sig at sætte ind for og krammede den ind mod sin mave, så det ville se mere 'naturligt' ud. "Uh, det..det var...yaoi..." mumlede han.


Nu ejede Coyan så også Den Irske pub så det var ikke fordi han havde bestemte mødetider og det var kun når det kom til folk skulle møde på arbejde at han gik op i det der med tider. Ellers var han virkelig large omkring det. Han var jo også mest af alt blevet bekymret fordi det ikke lignede Clyde at komme for sent. Ellers havde han været ligeglad i sidste ende. ”Jamen jeg tror dig skam gerne” sagde han med et smil da han virkelig godt kunne tro på hvad han sagde. Det gav god mening. Coyan var trods alt godt klar over at Clyde ikke havde været i Korea i mange år så det gav god mening i hans hoved. Det virkede måske bare lidt som om at Clyde havde latent for netop at samle disse traditioner op hurtigt fordi han måske lidt prøvede på at identificere sig selv med hvor han kom fra. Coyan vidste dog ikke at Clyde var ti fyrer og selv hvis han havde vist det så havde han blot accepteret det. Man skulle jo ikke holde sin seksualitet skjult blot for at please andre. Man skulle helt klart være sig selv hvis man spurgte Coyan. ”Sandt, men det ændre nu ikke på at jeg mest af alt faktisk bare er dejlig” sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han havde godt spottet den svage rødmen, men han var sikker på at hvis han havde været på hans alder så havde han sikkert reageret på samme måde hvis der stod en fyr foran ham i næsten ingenting fordi det var grænseoverskridende og ikke fordi han selv havde noget for mænd. Coyan var trods alt af den overbevisning at han var helt igennem heteroseksuel og det med fyrer intet sagde ham. Coyan var så ikke en af dem der ikke ville sige tingene direkte. Faktisk sagde han dem ret så direkte. Hvis han sagde noget så mente han det. Der var ikke skjulte hentydninger i noget af det han sagde da han mente man kom længst med ærlighed. Clyde havde så også været der ret så mange gange. Det var derfor han vidste hvad han kunne li og ikke kunne li. Det var jo også derfor han havde været ude for at undersøge om der mon var noget som Clyde ville kunne li uden at have gået helt i dybden med hvad det var han havde sat på. Coyan havde helt glemt at slukke for det og først da Clyde begyndte at snakke igen så fik han det endelig gjort. ”Sorry. Jeg vidste ikke lige det var den slags” sagde han stille og bed sig ganske let i læben. Det var først bagefter det gik op for ham hvordan Clyde sad med puden. ”Clyde? Tændte du på det siden du sidder sådan der med puden?” spurgte han ganske nysgerrigt og havde lidt lyst til at fjerne den for at tjekke efter selv.

Clyde gik op i at møde til tiden og at han var på arbejde til den tid, som der stod han skulle være. Oftest, så endte han dog med at være der alt for længe, hvilket så resulterede i, at han kom for sent til andre ting i den anden ende. Andre gange, kunne han dog ikke holde en hel dag ud, men han havde heldigvis en aftale, selvom han prøvede på ikke at gøre brug af den. I dag havde intet problem været, men han havde selvfølgelig også prøvet et spil, som han selv havde været med til at designe. "Godt!" udbrød han med et bestemt nik for at understrege, at han sagtens kunne stole på, det han sagde. Der var mange asiatere på hans arbejde og mange af dem blev jo fragtet ind fra Japan og Korea af, hvilket påvirkede hans egen arbejdsmorale. Han ville dog ikke nyde noget af, at have helt præcis samme arbejdsmorale som dem. Det med at komme til tiden var bare en hel naturlig ting, som han så meget strengt på. Han var så også bare typen der skulle have bestemte tidspunkter og rammer ellers blev han sindssyg af det.
Clyde skjulte ikke sin seksualitet for nogen og da heller ikke Coyan. Han kunne bare ikke se nogen idé i, at skulle introducere sig som homoseksuel ved en hver person han mødte. Hvis det blev bragt op, så ville han ikke benægte, at det var det han var med mindre det var i en situation, hvor det kom ham til gode... Så primært ved Cians underlige fucked up venner. Dem brød han sig virkelig ikke op, især fordi Cian havde pralet med de havde tæsket mange homo fyrer. Heldigvis lod det til, at Cian ikke var mere. Det gjorde dog stadig ondt, at han var en bystander. "Du er ikke dejlig, Coyan. Du er dum," påpegede han skarpt og så på ham med en ryst på hovedet inden han rettede sine briller igen. Han var virkelig ikke vant til, at have dem på. Tog han dem af, kunne han dog nærmest ikke se en skid. Det var ikke fordi Clyde ikke var direkte, han hentydede dog mest til tingene i starten og forstod man det ikke efter utallige forsøg på at forklare det, så skulle han nok være direkte. Han var dog meget blid, så han brød sig virkelig ikke om, at folk skulle have ondt over sandheden, men omvendt, så ville han jo heller ikke lyve. Han var nok bare bedre til at undgå hele konfrontationen i det - hvilket han følte han gjorde ved at hentyde frem for at være direkte.
Clyde tog sig selv i at stirre dumt på den slukkede skærm og kiggede ned på gulvet, da Coyan begyndte at tale. Han kunne mærke hvordan han virkelig fik det varmt i hele sin krop. Dels fordi hans krop havde reageret på det han havde set, dels fordi han følte situationen var tyk og akavet. "Uhm, det er okay," lød hans stemme paf, mens han holdt puden hårdt ind mod sig. Varmen i hans krop steg ved Coyans spørgsmål og han rystede febrilsk på hovedet. "N...N...Nej!" fremstammede han og knugede sin hånd ind i pudens stof. "H..Hv..hvorfor?" hviskede han flovt. Hvorfor lød hans stemme så nysgerrig? Kunne han ikke bare.... se den anden vej?

Coyan kunne så godt forstå hvis Clyde gjorde alt for at være der en hel dag, men hvis han ikke kunne for sin psykiske lidelse ville han så også til en hver tid mene at han burde at gå da alt andet ikke ville være godt for ham. Det ville i hvert fald ikke gøre noget godt for ham. Det var både sikkert og vist. Desuden havde han det jo fint med at Clyde var kommet for sent for han vidste jo godt det kunne ske. Han var bare blevet en anelse bekymret for ham og så forstod han bare ikke helt hvorfor han ikke bare var gået indenfor, men det var sådan en ligegyldig diskussion som de sikkert aldrig ville blive enige om så han kunne ikke se hvorfor de faktisk skulle prøve på det. Han bed sig ganske let i læben for ikke at grine hjerteligt over ham. Det var jo ikke fordi han ikke troede på Clyde, men mere fordi det faktisk bare var sådan en sød undskyldning hvis han selv skulle sige det.

”Hvorfor er jeg dum? Jeg troede ellers du synes jeg var ret så dejlig” sagde han med et ganske let glimt i øjet og et charmerende smil over sine læber. Han kunne bare ikke lade være med at drille ham. Dog kunne han godt forstå at Clyde ikke ville sige til alle og en hver at han var homo. Det ville der næppe komme noget godt ud og da slet ikke hvis det vidste sig at dem man stod foran var homofober. Så ville man bare ende med en på låget og det var jo bare meningsløst. En ting som Coyan virkelig bare ikke kunne have.

Coyan lagde godt mærke til at Clyde var som frosset fast til sofaen og kunne faktisk ikke lade være med at finde det en anelse sødt hvis han skulle være ærlig. ”Håber jeg da. Ellers havde jeg ikke sat den på” forklarede han sig selv og bemærkede hvordan Clyde knugede puden tættere indtil sig. ”Se det er jeg nu ikke sikker på passer” sagde han og tog fat i puden for at flytte den så godt han kunne selvom Clyde holdte ganske meget fast i den. Han lænede sig frem og gav ham et kys på kinden og fik endelig fjernet puden da Clyde tydeligvis glemte alt om den. ”Fordi jeg ikke vidste du var til fyrer Clyde” hviskede han blidt og tog fat i hans hage for at lade sine læber fange hans. Han havde lyst til at udforske i alt det med fyrer og han kunne godt se det spændende i Clyde. Det var en tanke der havde slået ham et par gange hvordan det ville være at kysse en fyr og hvis Clyde var til fyrer så var han sikker på han ikke ville få tæv på halvvejen.
"Har du aldrig prøvet at røre ved dig selv når den gør det der?" spurgte han imod hans læber inden han kyssede ham ganske let igen. Det var trods alt ikke så slemt at kysse med en fyr som han måske lidt havde troet det kunne være. Det var jo bare et sæt læber ligesom alle andre læber. Lige nu var det jo præcis det samme som hvis det havde været det modsatte af hans eget køn. Han vidste også godt det var enormt forkert når han sådan set passede Clyde, men lige nu var den form for morale altså ikke lige til stede i hans indre.

En rød kulør meldte sin ankomst i Clydes ankomst ved Coyans ord. "D...Det har jeg aldrig sagt!" udbrød han med en flov tone, der dog også kunne tolkes til at han bare ikke kunne lide at give folk komplimenter. Det kunne han så foruden heller ikke og han følte sig også dårlig til det, da han følte sig halvhjertet omkring det også selvom han kunne mene dem. Det gjorde han hver gang for han kunne ikke se en grund til at sige noget, han ikke mente. Han havde også lagt mærke til glimtet i øjet og det charmerende smil, hvilket fik ham til at føle ham underligt utilpas. Han måtte ryste på hovedet af sig selv, for det var ikke noget han skulle føle ved en der skulle 'passe' ham, for at aflaste hans forældre og hans tvilling.

Han slikkede sig kortvarigt om læberne og kunne ikke en gang flytte sit blik op mod Coyan, da der kun var skam at finde i hans blik. Ikke at han skammede sig over at være homoseksuel - selvom Cian nogle gange havde fået ham til at gøre det... Men han skammede sig over, de lyster det satte gang i ham. Han var 16 år - der var vel tid nok i verden og alligevel så skreg hans krop efter det, eller? Han forstod det ikke, og forvirringen var næsten det værste. "Nej," svarede han kortfattet med en mondæn stemme, da han ikke ville afsløre sig selv. Det krævede så også al den koncentration, han havde i den lille krop. "Hvad?" spurgte han forvirret og drejede sit blik længere væk, mens han borrede sine fingre længere ind i puden og stramt holdte den mod hans underliv. Han ville jo heller ikke afsløres. Han lagde ikke mærke til at Coyan lænede sig frem, før han mærkede hans bløde læber placeret mod hans kind. Han forsvandt ind i en verden, hvor den varme følelse fyldte hele den verden. Grebet fra puden svandt og prøvede at fremstamme ord, men lige nu ville intet ud. "H..ho..homo? Hvem?" spurgte han med en lille stemme, mens han stadig så væk fra ham. Han lod Coyan tage fat i hans hage og lod sit hoved dreje, inden han spærrede øjnene så langt op, at de ikke kunne blive større, for derefter at lade sine øjne glide i og gengældte kysset.
"Gø...gø..gøre hvad?" stammede han betuttet med et paf blik i sine øjne med en rød kulør ved kinderne, inden han gengældte kysset. En ny varme havde spredt sig i hans krop, og den gjorde ikke følelsen af at have en ekstra legemsdel bedre. Han bevægede sig uroligt og gned sig op af stoffet i sofaen. "J..jeg ve..ved ikk.e... hvad du..du snakker om," hviskede han mens han hev efter sit vejr på grund af kysset og varmen i lokalet.

”Jo det har du sagt ret så mange gange” sagde han med et drillende glimt i øjet og grinet en anelse kærligt af ham. Lige nu var han faktisk bare en anelse sjov at drille hvis han skulle være ærlig. Desuden var det ret så sødt når Clyde var i det der humør. Han havde aldrig helt lagt mærke til det så meget som han havde nu.


”Godt for det var ikke min mening at satte lige den slags film på” sagde han stille og bed sig ganske let i læben da det trods alt ikke var det som han havde ville med det. Det var jo ikke for at udmyge ham. Det var derimod for at forsøge at være sød ved ham og møde ham i de ting som han vidste han var glad for. Især fordi han vidste at Clyde havde svært ved at finde ro i sin krop og han derfor ofte fandt på alt muligt så han ikke ville kede sig uden de skulle fare rundt hele tiden. Det var en af fordelene ved at han var far til tvillinger. Der havde altid været lidt mere at tage sig til. Også selvom han ikke havde stået alene med det og fordi han ligesom var ejer af den irske pub og derfor havde masser af tid til den slags ting. ”Ja dig. Det gør intet Clyde. Du skal da ikke skjule hvem du selv er” sagde han med et varmt smil og nikkede let for sig selv. Han var trods alt Lavoie. Han var van til at piger og fyrer var sammen med både sit eget og det andet køn. Han kunne ikke lade være med at smile lidt for sig selv over at han gengældte hans kys. Det var virkelig mere behageligt at kysse end fyr end han sådan lige havde regnet med det ville være, men det havde måske også noget at gøre med han havde en vis tillid til Clyde. ”Når dit lem rejser sig Clyde” sagde han stille og kyssede ham blidt igen inden han stille og roligt fik fjernet puden og lod sin ene hånd stille glide ned over hans overkrop og ned mod hans lem for at stoppe ved låret. Han aflæste lidt situationen og kyssede ham blidt ned over kinden og ned mod halsen. ”Så du har aldrig tilfredsstillet dig selv når du tænker på fyre?” spurgte han stille og kærtegnede blidt hans inderlår. Lige nu var Coyan helt enormt nysgerrig, men han ville til en hver tid stoppe hvis Clyde bad ham om det. Ikke alene burde han ikke når han var gift, men han skulle også passe på knægten. Det her var bare enormt spændende.

Han rystede febrilsk på hovedet i stedet for at give ham et svar. Det faktum at han var flov var lige nu ret tydelig i hans ansigt. Han håbede mest af alt ikke at Coyan rent faktisk kunne se det på ham.

Han så forfjamsket på ham og rystede på hovedet. "N..nej selvf..selvfølgelig ikke," fik ham fremstammet over hans læber med et nervøst blik i øjnene. Det var ikke fordi han ikke havde set shounen ai eller yaoi før, men det var ikke noget han fortalte til nogen og det var heller ikke fordi han efterfølgende gjorde noget ved hans krops lyster. "D...det er ikke noget jeg.. skjuler," påpegede han stille og så ned i gulvet. Han skjulte det ikke og var rimelig åben, hvis folk spurgte ham omkring det. Han var bare vant til ikke at nævne det og ikke rigtigt 'udleve' det, hvis man kunne sige det sådan. Han havde jo haft problemer med sin tvilling, da han sprang ud og derfor var han jo også hos Coyan i dag. Det havde intet at gøre med, at hans forældre ikke kunne klare at have to børn med ADD. Det var jo som sådan ikke ligesom at have ADHD. Nej, de blev bare nødt til at skåne dem begge. Cian var dog på mange måder ved at blive bedre til det, men Clyde vidste så heller ikke at Cian solgte sin krop til mænd og han ville nok også blive ked af, at få den form information af ham. Han lod kysset forsætte ganske kort, inden han fjernede sine læber og lagde en hånd på sin læber for at presse kysset ind i sine læber, men også for overhovedet at kunne tænke sig til, hvad der var sket. Det var underligt. Selvfølgelig var det så også hans første kys af nogen overhovedet, da han generelt var virkelig langsom med den slags ting. "Hv..Hvad med det?" spurgte han undrende og så væk fra ham, da alt det her var meget nyt. Han lod sig kysse endnu en gang og gengældte denne gang en anelse mere selvsikkert, selvom han måtte erkende sig rimelig newbie på det punkt. Han mærkede Coyans hånd ned over sin overkrop og lod sine øjne klemme sig i, som han mærkede hans hjerte gå komplekt i stå. Bom.Bo..m....Bo..B.... han var lammet, som han mærkede hans berøringen forsvinde ned til hans inderlår. Han havde ikke hørt, han havde snakket til ham, selvom hans ører egentlig havde opfanget det hvilket gav ham en rød kulør i hans ansigt. Han mærkede kysset på kinden og at de gled ned over hans hals, hvilket gjorde han blottede den og lod et par støn glide forbi hans læber. Straks meldte en rød farve sig ved kanten af hans kinder som han kunne mærke en varme og panik sprede sig i sig. "H...H.." prøvede han, men ordene kom ikke ud og til sidst overgav han sig helt og fuldstændigt. "H...hv...nej.." hviskede han flovt, mens han nød hans berøring mere end hvad han kunne tillade sig selv.

Han kunne godt se at Clyde var en smule forfjamsk og forlegen. Det var også derfor han valgte ikke at sige noget til det. Det ville jo være synd at gøre knægten mere forlegen end han allerede var. Han nikkede blot ganske let da han var klar over at Clyde godt vidste han ikke havde gjort det med vilje. At det så havde fået en ganske spændende udlægning var så hvad det var, men han havde faktisk ikke gjort det med vilje. Han havde ikke tjekket filmen igennem inden han havde sat den på som han faktisk burde have haft gjort. ”Så siger vi det. Jeg tror på dig. Forstår godt det ikke er noget du bare sådan lige går og deler” sagde han ganske roligt og nikkede let for sig selv da han godt kunne forstå det ikke var noget man flashede med. Han gjorde det jo heller ikke med at han var gift eller han var til kvinder så det ville være meget mærkeligt hvis man forlangte af en homo skulle gå og vifte med hvad han var til. Det ville jo bare være underligt hvis han skulle være ærlig. Coyan vidste jo godt han var der pga. det med ADD, men han vidste jo ikke at noget af det var fordi der havde været problemer med Cian i forhold til at Clyde var til sit eget køn. Så havde det hele jo givet en anelse mere mening selvom det allerede nu gav ganske meget mening. Coyan lagde ikke helt noget betydning i det med fingrene over læberne da han mest af alt tænkte det var fordi Clyde ikke helt kunne satte sig ind i hvad der var sket. Coyan vidste så heller ikke det var hans første kys. Så havde han aldrig gjort det. ”Når den gør det. Gør du så aldrig noget ved det?” spurgte han stille og lavede et svagt nik mod Clydes bule i bukserne. Han mærkede godt hvordan Clyde virkede mere sikker i kysset, men tænkte det mest af alt var fordi han ikke havde vist om han ville gengælde det første og ikke så meget at det kunne have været hans første. Coyan nappede ham ganske blidt i halsen som han blottede den for ham. ”Aldrig?” spurgte han stille og lod sin ene hånd glide over hans lem udenpå bukserne for blidt at massere stedet. Han vidste ikke helt, men han var virkelig langt væk i at prøve det her og han kunne slet ikke komme i tanke om nogen bedre at gøre det på end ved Clyde. Måske fordi han var der, men også måske fordi han faktisk synes han så lidt nuttet ud. ”Du siger hvis jeg skal stoppe ikke?” spurgte han stille og lynede stille hans bukser op for han bedre ville kunne komme til inden han nappede hans hals blidt igen og bevægede sig tilbage over hans kind med kys for at fange hans bløde læber i et kys.
Han begyndte at trække ned i hans bukser da han virkelig gerne ville videre. Han var helt enormt nysgerrig på det hele lige nu.

Clyde så ned på den pude, han havde sat foran sine ædlere dele. Han betragtede stoffet og hvordan det løb, i stedet for at kigge på Coyan. Hver eneste gang han så på ham, blev han mere pinlig berørt end han var i forvejen. Han troede på, at Coyan ikke havde gjort det med vilje og han troede også på, at Coyan ikke havde vidst, at han var homoseksuel. Det var ikke en ting, som han fortalte alle. Han kunne så heller ikke se, hvordan det kom nogen ved. Han forsatte jo med at være, den han var og det var ikke fordi han nødvendigvis så seksualitet som en privat ting, men mere som en individuel ting. Havde Coyan spurgt ham, så havde han jo også sagt, at det var det han var. "Jah," svarede han med et skuldertræk og så forsat ned, da Coyan sagde han godt kunne forstå, det ikke var et mærkat han tog på sig og gik og råbte højt om. Det var underligt, at folk egentlig mente de skulle vide den slags ting, når de ikke spurgte en mand, der var sammen med en kvinde, hvad han var til eller mente de havde krav på at vide det. Clyde ville dog ikke nævne det med at Cian havde svært ved det og det var grunden til, at han skulle komme her. Der var forklaringen med hans ADD langt bedre. Nu var det jo heller ikke fordi at han løb hyperaktivt rundt på gade og stræder, vægge og gulve. Nej, han havde svært ved at rette sin opmærksomhed mod noget og kunne nemt blive opslugt af egne tanker og dagdrømme. Han kunne fordybe sig, men misse væsentlige detaljer ved det. Miste tidsfornemmelse. Være glemsom. Ja, man kunne vel forstå, at han skulle have struktur på hverdagen, men det andet gjorde faktisk ondt. Cian ville ikke have, at Clyde var til det, som han var. Clyde mærkede hvordan hans rødmen blev mere intens ved Coyans spørgsmål. "N..Nej," svarede han febrilsk og snoede sine fingre sammen og så væk fra Coyan. Hvor var det dog en ufattelig pinlig situation! Han kunne mærke lysten til at forsvinde ud af hans egen krop i den grad var til stede. Det var ikke emner, han havde regnet med, at han ville snakke med Coyan om eller nogen for den sags skyld. Han mærkede nappet, hvilket fik ham til at sukke nydende. Nappet spredte en varm, kildende fornemmelse gennem hele hans krop som blev sendt ned mod hans manddom, der nærmest vibrerede af nydelse. Sådan føltes det, i hvert fald. "A..aldr...ig.." stammede han og mærkede Coyans hånd over sit lem som en blid massage og lod et par søgende støn glide over sine læber - også selvom det kun var ude på hans bukser. "Huff....j...jo," hviskede han med en forlegen stemme og hørte lyden fra hans lynlås, der blev lynet ned, inden han mærkede endnu et nap i sin hals, hvilket fik ham til at sukke nydende. Han mærkede hans læber over sin kind, inden Coyans læber ramte Clydes, hvilket fik ham til at sætte hovedet en anelse på skrå og gengældte kysset ganske blidt.
Han lod sin bagdel løfte en anelse, så Coyan kunne få bukserne ned. Han var ikke sikker på, hvad der skete lige nu, men hele hans krop skreg på mere.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Clyde+Coyan - La Venus

Indlæg  JeromeWinther on Tirs aug 08, 2017 4:49 am

”Hvorfor ikke Clyde? Det er rart at gøre noget ved det” sagde han stille og lagde godt mærke til Clydes reaktion. At han sådan krøllende sine fingre sammen og så væk fra ham. Det var tydeligvis noget pinligt for ham at snakke om og han skydede på at Clyde også helt sikkert var jomfru siden han reagerede som han gjorde. Der var næsten ikke nogen anden forklaring på tingene hvis man spurgte Coyan. Han kunne ikke lade være med at smile for sig selv over Clydes reaktion på nappet i halsen. Det var trods alt den slags reaktion han ville have ud af ham. Han ville have at han nød det og havde da også tænkt sig at forsikre ham om han ikke skulle føle sig presset til det her. Coyan ekspirementede trods alt blot og han forstod jo godt hvis Clyde ikke synes det var fedt det var en voksen mand der gjorde det her ved ham. ”Det er ellers synd og skam” sagde han stille og nappede ham atter ganske blidt i halsen. Han nød at høre hans reaktion og fik sådan lyst til at gå videre med det han havde gang i. Det var ganske spændende at være vidne til hvordan hele hans krop reagerede hvis han skulle være ærlig. ”Godt for jeg stopper det øjeblik du beder mig om det” forsikrede han Clyde om ganske blidt og lod sin tunge glide let henover hans hals. Han havde trods alt ikke tænkt sig at foretage et overgreb på drengen. Han havde aldrig gjort det her ved sig selv og chancen for at andre havde gjort det ved ham var ganske lille. Det virkede som om det hele var en meget unaturlig sag for Clyde og derfor skulle det også føltes godt. Han smilede let for sig selv da Clyde gengældte hans kys og holdte kysset mens Clyde løftede sin bagdel let. Han lod sin tunge glide over hans læber og ind i Clydes mund for at lege med hans tunge ganske blidt. Han fik hans bukser ned og ganske stille hans boxers af ikke særlig længe efter inden han lod sin hånd glide over hans lem igen og tog stille fat i den. Han lod sin tommelfinger blidt kærtegne spidsen af hans lem inden han lod hånden få bedre fat og begyndte at bevæge sin hånd over hans lem inden han slap kysset for at Clyde ville kunne få vejret og kyssede ham ned af hans hals ganske blidt.

"Rart?" spurgte han og så ned ad sin skulder, og lagde en hånd på den og aede sig ned af sin overarm. "Jeg har bare... ikke haft lyst..." forklarede han som han trak på sine skuldre og blev mere rød i ansigtet. Clyde var jomfru og han havde aldrig lavet noget som helst med andre for slet ikke at nævne sig selv. Tanken, havde ikke en gang været inde forbi at vende inde i hans hoved. Clyde rømmede over sin egen reaktion og lagde en hånd op for sine øjne, da han ikke turde se på Coyan i ren skam over hans reaktion. For ja, det var værre at kigge på ham imens, for han ville gerne have at han gjorde det ved ham. Det sendte stød af varme gennem hele hans krop, ja, så meget at han nærmest følte hele hans krop eksplodere, af en lyst han aldrig havde oplevet før. Jo, måske havde han nok oplevet den, men aldrig tænkt over den. Han havde jo været vant til at Cian havde været efter ham for hans seksualitet, selvom det hele var blevet bedre end tidligere. Ikke perfekt, men Clyde håbede det ville blive sådan en dag. ”H..Hvorfor?” spurgte han Coyan, stadig uden at rette sit blik i hans retning. Det var nok tydeligt, at han skammede sig for meget til overhovedet at se i hans retning. Han mærkede nappet i halsen, hvilket gjorde et støn endnu en gang gled forbi hans læber, mens han kneb øjnene sammen. Hvad var det dog Coyan gjorde ved ham? Det var ikke fair. ”Ja,” medgav han i en flov hvisken uden en indikation på, at Coyan skulle stoppe. Ikke nu, for det var så forbandet rart også selvom han følte, at han ikke kunne være i sin egen krop. Han mærkede tungen hen over sin hals og blottede den så meget, som det var ham menneskeligt muligt mens mængden af hans støn fulgte Coyans tunge. Han mærkede hvordan varmen i hans krop steg, mens han følte at hans manddom kun blev hårdere og mere opadstående end den havde været for blot få sekunder siden. Hormonerne i hans lille krop drev gæk med ham. Han lod kysset forsætte og lagde egentlig i mellemtiden ikke mærke til at både hans bukser og boxers forsvandt, selvom han egentlig godt var klar over, at de blev taget af ham. Han var bare så dybt optaget af hvad de lavede og i forvejen havde han svært ved at tilrette sin opmærksomhed, så lige nu optog det alt. Han lod sin tunge leje med Coyans og prøvede at følge hans bevægelser for at få en følelse med, hvordan man gjorde, inden han mærkede Coyans hånd over sit lem hvilket gjorde, at han kortvarigt gik i stå i kysset. For mange ting på en gang, men det føltes så fucking godt. Han måtte dog bryde kysset for at lade et pirreligt støn forlade sine læber, da han mærkede Coyans tommelfinger kærtegne spidsen af hans lem. Han greb fast i stoffet i sofaen og lod sine negle rive og hive i det. Eksploderede han nu? Nej, men varmen i hans krop blev en hel ny form for intens og tilstedeværende. Han mærkede så han begyndte at bevæge sin hånd over hans lem, hvilket efterlod Clyde i en følelse af stor nydelse og eufori, hvilket hans mangde nydende lyde også afslørede. Han mærkede kyssene på sin hals og blottede den endnu en gang, også selvom al det stimuli føltes som alt for meget på en gang, men igen.. nydelsen tog over.

Han nikkede ganske let det var en rar følelse at gøre noget ved den slags lyster. Det synes han i hvert fald selv hvis han skulle være ærlig, men han forstod så også godt han ikke følte han manglede noget hvis han ikke havde prøvet det før. Så var det jo klart man ikke følte der manglede noget. Coyan selv var ikke lige fremme jomfru da han havde to smukke piger, men han havde aldrig haft sex med en fyr og lige nu var det heller ikke det som tiltræk ham lige nu. Han havde bare lyst til at røre ved ham og se om de begge to kunne li det. Han lagde godt mærke til at Clyde lagde sine hænder over sine øjne og kunne virkelig ikke andet end finde ham sød at se på når han havde det sådan der omkring tingene. Det der med at han blev så pinligt berørt over noget så naturligt. ”Fordi det er” sagde han stille og lagde godt mærke til at han stadig ikke kiggede på ham. Det gjorde ham nu intet at han havde det sådan. Clyde var uimodståelig når han var så genert og det var sikkert også derfor han havde begyndt på det her. Han nikkede ganske let da han lovede at bede ham stoppe hvis han ikke ville have han gjorde det ved ham som han havde gang i. Det var ganske betryggende hvis han skulle være ærlig. Han kunne heller ikke lade være med at være ganske tilfreds da Clyde blottede sin hals for ham.
Coyan nød virkelig at se hver en lille reaktion der kom fra Clyde og det var virkelig tydeligt at han aldrig havde prøvet noget lignede før. Han elskede det faktum at han var den første der havde haft fat i hans krop på den måde uden han helt kunne beskrive præcist hvorfor det betød så meget for ham, men det gjorde det bare lige nu. Han forsatte sin tempo over hans lem med en ganske blid bevægelse i noget tid inden han satte farten en smule op for at lade Clyde komme til sidst der lignede en der mest af alt var ved at dø over den nydelse der tydeligt var gået igennem hans krop. Han holdte ham tæt indtil sig bagefter for at hjælpe ham ud i badet så han kunne komme til at blive vasket uden han fulgte med i badet mest af alt fordi han var sikker på at Clyde ikke ville klare flere nye indtryk i den dur for den dag selvom han måtte indrømme at lysten faktisk var til det. Hans kone var alligevel ikke hjemme så det var ikke fordi han følte han havde noget han skulle frygte på det punkt.

//out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum