Troy+Nora - This Is Halloween

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Troy+Nora - This Is Halloween

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 8:21 am

Troy Dior Lavoie
Outfit
Soho
Oktober 2053

Nora var ligesom så mange andre taget i byen i anledning af Halloween. Selvom hun godt nok havde skrevet i avisen at hun håbede at pigerne snart ville stoppe med at ligne sluts til denne højtid og selvom hun selv lignede en lige nu så havde hun nu stadig ment det. Hun håbede virkelig at på et tidspunkt at denne tendens ville stoppe, men eftersom hun heller ikke ville holde sig tilbage overfor sine veninder så havde hun da også selv den slags outfit på. Hun gik da også op i baren direkte mens hendes veninder hurtigt fat dansegulvet. Problemet var at Nora var utrolig kræsen anlagt og selvom hun for 4 år siden havde født et barn var det ikke fordi man kunne se det på hende. Nu stod hun så heller ikke op hver dag for at passe det her barn da hun trods alt havde bort adopteret hendes barn hvilket hun da helt klart nogle gange fortrød, men hun fortrød det ikke på den måde at hun havde fået barnet med en hun ikke elskede og hun slet ikke havde været parat til det på det tidspunkt. Hun kunne dog godt finde på at få et barn senere når hun blev ældre med en som hun faktisk elskede. Mens Noras veninder hyggede sig ude på dansegulvet hyggede Nora sig i baren og en time og helt del drinks senere fandt hun da også en fyr hun synes så godt ud og virkede som en der ville falde i hendes smag. Hun gik hen imod ham og slog sine arme om hans hals for selvom hun ikke kendte ham kunne hun godt finde på at kysse ham og det var da bestemt også det hun prøvede på. Hendes krop var bare ikke helt enig med hende og derfor kunne hun da også mærke en anden følelse der kom op i hende og før hun nåede at få det stoppede kastede hun en lille smule op på hans sko. "Ej det må du undskylde" sagde hun med et ganske let grin mens hun stadig holdte om hans hals med sine arme.


Outfit


Troy var også taget i byen i anledning af Halloween. Han var ikke typen der gad at klæde sig ud. Han havde heller ikke de kreative evner til at lave noget som helst - han var trods alt ikke Nemo. Han havde iført sig en skjorte han havde til at stå åben med en hvid t-shirt inden under, samt et par sorte jeans og et par adidassko. Han havde taget en hoodie på og et par solbriller. Solbrillerne var mest for han ikke blev genkendt, da han var ret langfingret og ikke altid helt kunne styre det. Han havde stjålet sig selv en øl oppe fra baren af - hvordan ville man helt sikkert blive fristet til at spørge, da det var en umulig opgave. Ikke hvis man vidste hvem der havde en åben tab hos dem. Så var det desværre, for dem, ret nemt. Det nød han pt. ret godt af og han var da også beruset nok til, at han ikke måtte køre bil. At han så ville kunne finde på at gøre det alligevel, det var så en hel anden sag. Troy stirrede, da en pige i et ret så slutty outfit kom gående mod ham og tilmed slå sine arme om ham. "Hej smukke, kender jeg dig?" nåede han præcis at spørge efter hendes hoved drejede retning mod hans sko, og han præcis nåede at flytte sig, så det kun var hans sko der blev ramt - meget heldig for ham. "Det må du nok sige." sagde han små irriteret og så ned på skoene. Han ville med garanti smide dem ud nu. Åh ja, det ville han. Han var jo egentlig uddannet healer, men han var så ligeglad med den del, men det var så også grunden til han vidste lugten aldrig helt forsvandt.

Nora skulle til at svare at det havde han nok desværre ikke da trods alt havde været gået hen til ham fordi hun synes han var pæn, men desværre var hendes mave ikke helt enig med hende i hvad det var som der skulle ske. ”Kan jeg ikke gøre det bedre på en måde?” spurgte hun med et smil over sine læber da hun virkelig var ked af hun havde fået det gjort. Det var ikke fordi det lå til hende normalt at have sådan en svag mave for slet ikke at snakke om at brække sig udover andre på den der måde. Han var virkelig en pæn fyr og hun ville heller have haft brugt sin aften på en anden måde i hans selskab hvis hun skulle være ærlig.
Hun havde lagt heller ville danse med ham eller noget i den stil, men hun kunne godt forstå hvis han ikke ville det nu hvor hun ligesom havde gjort det hun havde gjort.

”Drik en cola, som jeg giver lige om lidt” svarede han i en bestemt tone og begyndte at tage sin sko af. De var lige til at smide ud nu, hvilket han da også gjorde, mens han fik overbevist en fremmed om, at han skulle bruge hans sko til et nødstilfælde og fik dem på, inden han gik op i baren for at bestille en cola til hende og en øl til dig selv. Han rakte colaen mod hende. ”Hvad hedder du?” spurgte han inden han tog en tår af sin øl. Han kiggede på det outfit hun havde på i anledning af Halloween og kunne ikke lade være med at nyde, at det var en anelse slutty, også selvom kvinden havde kastet op på hans sko. ”Det kunne være du skulle få dig noget frisk luft.” sagde han kortfattet, da hun havde fået colaen og bare kunne tage de med sig. Han besluttede sig i hvert fald for at gå udenfor og fandt en smøg frem, mens han så sig omkring. Hans øjne fokuserede straks på en bil og dens ejermand, ikke langt fra dem.

Hun nikkede ganske let da hun trods godt kunne drikke en cola og især når det var på hans regning. Hun havde trods alt henvendt sig til ham fordi hun synes han var pæn. Det indrømmede hun da også gerne hvis han ville spørge. Hun var ganske imponeret over han faktisk kunne få en fremmede til at give ham sine sko og fulgte ham med op til baren. Hun tog imod colaen og tog en stor tår. Det var sikkert bare psykisk, men hun følte allerede det hjælp og hans selskab gjorde det bestemt ikke værre. "Nora" præsenterede hun sig selv og mente ikke hendes efternavn var spor vigtigt. Slet ikke med hendes karriere og hendes storesøster. "Og du?" spurgte hun med et smil da det vel kun var fair da han havde givet hende en cola og endda spurgt om hendes navn. Hun vidste også godt selv hun så slutty ud selvom hun ikke kunne fordrage når andre så sådan ud. Hun tog fat i hans håndled blot for ikke at glide fra ham på vejen ud og fordi hun trods alt stadig var en anelse dårlig. "Hva tænker du på?" spurgte hun med et smil over sine læber da han lignede en der en der havde en idé. Nora selv røg ikke så det var ikke fordi hun ville have en smøg så hun var glad for han ikke spurgte

Troy måtte erkende, at han ikke vidste hvem nogen var. Han kunne ikke være mere ligeglad med, hvor folk fra. Han havde selv gjort op med med sin familie og hvad de forventede af ham, og derfor gik han heller ikke op i andres. For ham var det slet ikke vigtigt hvor folk kom fra eller hvad de lavede. Han var selv uddannet healer, noget hans forældre havde været ganske stolt af, hvis altså ikke at Troy ikke også havde haft en uendelig stor lyst til at stjæle. Nu stjal han biler, og det var han ret god til. Han var aldrig blevet opdaget i det af politiet eller blevet fundet, når folk opdagede deres biler var væk. Troy måtte indrømme, at han tjente godt på det, for det var ikke kun Reaper crew han skaffede vogne for. ”Troy,” præsenterede han sig selv, ligeledes uden efternavn. Troy var glad for, at han ikke havde taget sin fineste sko på, men så havde han heller ikke passet på det sortiment, der kom der. De fleste af pigerne var klædt slutty, hvilket var med til at gøre at Halloween var en af de årlige fester, han holdt mest af, mens mænd oftest var klædt ud som vampyrer, fordi det ikke var gået op for dem, at vampyrer var yt, selv i mugglernes verden. Troy selv, ja, han klædte sig ikke ud. Han smilede, da hun ville med ud og tog endnu et hiv af sin smøg, mens han svarede. ”Bilen derhenne.” sagde han og pegede mod den. Han kunne mærke hvordan det nærmest helt griplede i hans fingre. Det var al for fristende bare at tage nøglen fra ejeren og så stjæle den lige på stedet. ”Det er en ret fin bil. En Mercedes.” forklarede han, som manden gik forbi dem, og ikke anede noget om deres samtale fordi han var fuld og gik sammen med en gruppe kammerater. De stoppede dog op ved lugten af hans smøg. ”Kan jeg låne en smøg?” spurgte manden, som ejede bilen. Troy rakte en smøgpakken ud mod ham. ”Lækker dame du har med dig der.” kommenterede drengeflokken, mens deres fokus faldt på Nora. Troy fiskede bilnøglerne fra ejeren i en hurtig og sikker bevægelse. ”Ja, er hun ikke?” spurgte han, inden de valgte at gå videre ind.

Nora selv gik meget op i hvor folk var fra. Nu var hun så også journalist så det var mest af alt derfor. Ikke fordi der var mere prestige i noget end noget andet. Hun vidste dog godt at hendes familie gik langt mere op i det end hun selv gjorde det, men det var bare sådan det måtte være. Det var ligesom hun i virkeligheden havde været blodfanatiker indtil den del var blevet fjernet fra hende permanent af Lucas. Nu var Lucas så også bare lækker ifølge Nora, men ham her den fremmede var da helt bestemt noget mere lækker end Lucas og det var også derfor hun gjorde som han sagde så hun havde mulighed for hans selskab så tog hun den. Og så var det hende ligemeget om han bare ville snakke med hende pga. hendes kostume. Hun nikkede ganske let til hans navn for at sige at han havde forstået hvad han hed. Også selvom hun var ret så godt fuld. Colaen hjælp trods alt. Nora var ligeglad med at fyren ikke var klædt ud. Faktisk var det måske lidt med til at gøre hun havde valgt at snakke med ham idet han netop ikke var vampyr som alle de andre tabere. ”Det er måske din?” spurgte hun med et smil og bed sig ganske let i læben da hun virkelig godt kunne li den tanke. Selvom hun ikke gik hundred procent op i det med prestige så var hun stadig en pige og et godt job var da bestemt en fordel. Hun nikkede bare ganske let da hun trods alt ikke kendte så skide meget til bilmærker, men hun kunne godt se det var en fed bil. Nora kunne ikke lade være med at tage fat i Troys arm da fyrerne kom tættere på da hun ikke ville rodes ind i alt for mange fyrer og rakte da også fuck-finger af dem de snakkede som de gjorde af hende. ”Hvad med at I lærer at snakke ordenligt?” spurgte hun en anelse irriteret og havde kun sluppet Troy for at han nemmere kunne komme til sin smøgpakke. ”Og way mere lækker end nogen af jer tabere kan score” sagde hun med et glimt i øjet til fyrerne og håbede virkelig at de snart skred.

"Desværre ikke," svarede han med et kortvarigt smil, der røbede at det kunne den i hvert fald hurtigt blive. Ikke en gang for at imponere hende, men ganske enkelt fordi det var en pæn bil, og han sikkert kunne sælge den for en del penge, for det var ikke kun mafien, der havde behov for biler eller flyvende biler, for den sags skyld. Han skulle helst også vide, hvordan sådan en kunne være brugbare for magikere. Fyrerne kiggede fornærmet på Nora, over hvad de sagde, mens Troy ikke kunne lade være med at grine lidt spottende. De fyrer ville alligevel ikke turde at gøre ham noget. De lignede ikke typen, der sprang ud i en slåskamp og deres rigmands slaskearme, fortalte da også en historie om, at de i hvert fald ikke styrketrænede. "Vi er rigere end ham der" sagde de og pegede på Troy, mens Troy intet sagde. Han vidste, at han havde en masse skyldes, pga. Han havde de biler han havde. De gik ikke længe efter, hvilket fik Troy til at se mod Nora. "Vil du med ud at køre?" spurgte han med et drenget smil over sine læber. Han kunne ikke lade være og gik da også mod bilen for at låse den op og åbne døren for hende i tilfælde af, at hun ville med. Det skulle dog også gå en anelse hurtigt, da det kunne være fyren nåede at opdage, at han manglede sine nøgler.

Hun nikkede blot ganske let da hun lige nu var en anelse for fuld til at forstå hvad det var han mente med hans desværre ikke. Det betød vel bare at han ikke ejede den og så var den sådan set ikke længere. Det var ikke fordi hun havde forstand på biler, men hun havde forstand på skønhed dog. ”For rig er jo et kvalitetsstempel tabere. Jeg er en Jones fucktards” sagde hun med et bitchy glimt i øjet og stadig sin finger i luften. Hun havde de penge hun havde behov for. For hende var det at være rig ikke et kvalitetsstempel. Det var ældre fyrer derimod og denne Troy var tydeligt ældre end hende selv. Hun var ligeglad med folks status. Det ragede hende en bønne. Hun ville til en hver tid hellere have en der var ældre end havde røven fuld af penge. Hun nikkede ganske let da hun ikke tænkte over sin handling og gik mod bilen og hoppede ind af døren og sætte sig til rette på forsædet så han kunne komme til at køre. Hun vidste godt hun var alt for fuld til selv at køre og hvis hun skulle være ærlig var hun ganske betaget af den måde han virkede til at være på. Der var noget mystisk over ham som hun var dybt tiltrukket af.
"Du køre" sagde hun med et grin og hev fat i døren for at vise hun ville have han skulle lukke den.

Mændene kiggede trodsigt på Nora, men havde ikke mere at sige til hende. De kunne tydeligvis ikke imponere hende med deres penge og deraf opgav de også hurtigt overhovedet at prøve at komme i bukserne på hende. Troy betragtede dem gå, mens han mærkede den dejlige følelse af kold metal i sine fingre fra nøglerne. Det brændte i fingrene på ham for at få gang i den motor og køre afsted ud i natten. "Det regnede jeg nu sådan set også med," svarede han med et grin, inden han tog fat i døren og lukkede for hende. Han satte sig om bag rattet og satte nøglen i, trykkede i pedalerne og kørte væk derfra. "Er det et specielt sted, du gerne vil hen?" spurgte han mens han holdt øje med trafikken omkring dem. Det var trods alt indre London, og det krævede sin koncentration. Det blev dog bedre, da han nåede over Themsen. Han elskede at køre i bil og han elskede friheden ved det. Flotte biler, hurtige biler... Så længe det ikke var en bunke møg, så fungerede det for ham. Det kom selvfølgelig også an på hvad hans kunder krævede af ham. "Nu hvor vi alligevel er herinde... Så stoler du meget på folk," påpegede han med et kortvarigt smil. "Du ved i princippet ikke om jeg er seriemorder," sagde han med et glimt i øjet, så man kunne høre det var for sjov. Han havde ikke nogen grubler omkring at køre fuld.

Nora var kun glad for at de gav så hurtigt op. Hun var slet ikke interesseret og folks penge ragede hende et vis sted for hun havde selv penge hvis det var dertil det kom. Hun var langt mere til at bruge sin aften med Troy der trods alt virkede en anelse mere mystisk og tiltalende. Især i form han helt sikkert var en del mere eventyr. ”Godt” sagde hun med et bredt og tilfreds smil over sine læber inden hun nikkede ganske let for sig selv. Hun træk sine ben til sig og lod ham lukke døren inden han kom over på den anden side. Hun rystede ganske let på hovedet. ”Bare væk. Er det for meget at forlange?” spurgte hun med et ganske let grin da det virkelig var det eneste hun faktisk ønskede sige lige nu. Hun havde trods alt ingen planer og elskede at komme lidt ud på eventyr. Også med en fremmede selvom hun ikke burde. Det var måske også det som træk sådan i hende. At hun virkelig ikke burde. ”På ingen måde, men jeg vil til en hver tid heller vælge dig end tabere som dem og så er jeg ligeglad med hvor fuld du er for at køre den her bil” sagde hun med en mild latter inden hun pegede mod vejen for at få ham til at tage hende væk derfra. ”I så fald så ved du heller ik om jeg er en” sagde hun med et glimt i øjet tilbage og nikkede let. Hun kunne godt høre han jokede, men det forhindrede hende ikke i at drille tilbage.

”Det ved jeg ikke om det er. Men kunne godt være, du havde et sted du foretrak, når du stikker af,” svarede han med et kortvarigt smil på sine læber. I hans øjne gemte sig en hemmelighed. Han havde et fortrukket sted, som kun han kendte. Et sted, han kom, når verden blev for meget for ham. Han gav dog altid et udtryk af, at han havde konstant overskud. Generelt, så var det bare noget der var i hans familie – det med at have sine egne tilflugtssteder. Hans good for nothing lillebror, stak af gennem diverse substanser og det var et mirakel Nemo overhovedet var på denne jord endnu. Troy elskede ham dog, men han sagde det ikke højt.
Troys øjne hvilede på trafikken, som han kom ud af det centrale London og trafikken ikke længere var så intens, at det var umuligt at køre over 40 km i timen. Han elskede at køre hurtigt og kunne han komme til det, kørte han gerne over 200 km. Jo hurtigere jo bedre, og han frygtede det heller ikke. Han var god til at gøre bil trods alt. Han smilede kortvarigt over begge hendes kommentarer. Hun lod til at være ret sjov alligevel, og om ikke andet så var hendes mund sat på rette sted for hun vidste, hvordan man svarede igen. Det kunne han trods alt godt lide. ”Jeg kan mærke, jeg allerede nu er bange.” sagde han med et kortvarigt grin og så kort hen på hende. Han drejede ud af London og ud på motorvejen. ”Du ligner en, der godt kan lide at der er fart på.” foreslog han med et glimt i øjnene, inden han lod farten ramme de 100, 110, 130, 175 km i timen.

Hun rystede ganske let på hovedet da hun faktisk ikke havde et sted. Det var ofte mange forskellige steder hun tog hen. Som ofte forladte bygninger, men det ville hun ikke fortælle ham da hun var bange for at hun bare ville ligne en særling for at have en ting for forladte bygninger for hvem sagde han forstod deres charme? Nora stak også ofte af. Dog ikke til stoffer, men mere det at brænde bygninger ned og det at drikke sig helt enormt fuld. Præcis ligesom hun var lige nu.
”Det forstår jeg godt. Jeg er også farlig” sagde hun med et glimt i øjet og nikkede let til at hun godt kunne li fart. Det fik hende til at slappe af og derfor gled hendes øjne i hvilket fik hende til at falde i søvn. Da han dog ikke vidste hvor hun boede henne ville han være nød til at tage hende med sig hjem. Hun blev der til næste morgen. Hun kunne ikke lade være med at smile for sig selv over han havde taget hende med sig hjem og selv lagt på sofaen. Hun listede sig dog ud uden at han vågnede og efterlod sit nummer på spejlet i gangen ved at hun havde skrevet det med læbestift og en kysmund.


//Out

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum