Feather+Nemo - Smoke as black as charcoal

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Feather+Nemo - Smoke as black as charcoal

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 8:11 am

Denne tråd er tilegnet Nemo Gemini Cupid Lavoie og der vil blive brugt euforiserende rusmidler og foregår i september 2053.

Feather var taget til Hogsmeade i anledning af, at der var udflugt dertil i dag med skolen. Hun havde aftalt at mødes med Nemo ved indgangen til Hogsmeade og stod pt. egentlig bare og ventede. Hun var iført sin skole uniform som bestod af en en skotsternet gul nederdel samt et par strømpebukser og et par converse sko i hendes tilfælde, der var sorte. Hun havde yderligere en hvid skjorte med Hufflepuffs slips og en sort cardigan over. Skoleroberne havde hun med, men det var ikke koldt lige nu da det var først på dagen, og hun derfor ikke anså et behov for at have det på. Det lange blå hår sad lyst og pyntede på hendes skuldre. Hun havde yderligere iført sig en blomsterkrans i sit hår med lyserøde og gule blomster, da hun jo egentlig anså sig selv som barn af naturen. Hun så sig omkring for at se om han snart ville være der. Ikke at hun var rastløs eller noget for hun havde egentlig masser af tålmodighed. Hun glædede sig nu alligevel bare for hun vidste at ved hans ankomst betød det, at der var græs og det savnede hun noget så grusomt. Det var ikke fordi det var specielt let at gå at ryge, når man var i skole.


Nemo var glad for at han rent faktisk kunne huske at han havde en aftale denne dag for det var trods alt med Feather og hende ville han frygtelig gerne se igen. Det var også derfor han havde skrevet det på sin håndryg inden han havde lagt sig til at sove om natten og genoptegnet det igen da noget af det var røget en smule af da han havde været i bad. Der var noget over denne pige som tiltræk ham helt enormt meget og selvom han kun havde mødt hende til en festival så havde det var nogle af de bedste dage i hans liv. Hun forstod så meget i ham at det var rart til en afveksling hvorimod meget af hans familie ikke rigtig kunne være med i hvem han var som person. Nemo lignede da også som altid en der ikke havde råd til tøj og det havde han i princippet heller ikke helt, men derfor kørte han nu alligevel stilen ganske godt. Han havde valgt den sikre vej og havde faktisk taget toget til Hogsmeade. Ikke fordi han ikke kunne finde ud af at transportere sig med magi, men mere fordi han faktisk ikke var helt så sikker på han ville dukke op i et helt stykke og tænk nu hvis man tabte de vigtige planter på vejen! Det ville jo være kastestrofe. Han tabte dog kæben en anelse da han fik øje på Feather i hendes skoleuniform. Han var stensikker på hun havde været færdig på skolen og det skær en smule i hans hjerte at vide hun faktisk var yngre end det. Han slog det dog bort da han var sikker på hun så måtte gå på sidste årgang og så skulle det hele jo nok gå. Han vinkede til hende for at fange hendes opmærksomhed inden han kom hen til hende og slog sine arme glædeligt om hende til et kram ligeglad med hvad andre sagde. De var venner og det var ikke fordi de havde lavet noget som de ikke burde. "Heeey Feather" sagde han med stor glæde og entusiasme i stemmen.

Feather kendte ikke rigtigt til Nemos dårlige hukommelse, men de havde også lært hinanden at kende på en festival, hvilket var lidt noget andet. Det var ikke fordi man fik et dybdegående genskab til nogen som sådan på den måde – og så alligevel lærte man dem ret godt at kende. Feather stod som sagt tålmodigt og ventede. Hun havde ikke travlt, andet end hun selvfølgelig glædede sig til at se sin ven og hun glædede sig til at ryge. Det var ikke fordi det var nemt at ryge græs på skolen og hun ville heller ikke smides ud. Hun kunne jo meget godt lide at gå der og hendes søskende var der jo og alle hendes venner. Eller, ikke dem alle sammen… Men mange af dem var. Hun så op på Nemo, da hun hørte hendes navn blive nemt. Hun smilede bredt og slog sine arme om ham. ”Hey Nemo.” sagde hun med en glad stemme, præcis som hun plejede. Hun afbrød krammet efter lidt tid og tog fat i hans hånd. ”Hvor vil du gerne hen?” spurgte hun og med et smil.

Han gengældte hendes kram og kunne ikke lade være med at smile for sig selv. Selvom det ikke var fordi han kendte hende synderligt godt så havde han nu alligevel fået et lille crush på hende. Det var dog ikke fordi han vidste det hæng sådan sammen, men nu var heller ikke fordi Nemo var specielt klog på følelser af nogen art. ”Jeg tænker vi kunne gå i det hyldende hus.. And you know og måske købe is” sagde han og klappede ganske let på sin lomme da han trods havde en stående aftale med hende om de skulle ryge græs. Hvis der var noget som Nemo elskede at bruge sin dag og penge på så var det helt bestemt det. Også selvom han godt vidste det ikke var specielt lovligt. Hvis han skulle være ærlig synes han dog selv det var en del bedre end så meget andet lort han havde taget her i livet. Han begyndte at gå da han trods alt gerne ville i gang med at ryge. Det havde været så hyggeligt med hende sidst. Det kunne han da huske. Han kunne dog næsten ikke huske vejen til det hyldende hus, men så var det godt det mest af alt virkede som om han bare ik havde været der er virkelig mange år. Da døren gik i og de var alene i huset var han heller ikke sen til at tage pindene frem og tændte sin egen inden han tændte hendes. Han mistede dog balancen ikke langt tid efter og væltede ind i Feather hvilket var hårdt nok til at hun ville komme til at vælte af det.
Nemo havde stået på sine ben og krydset dem tilpas meget til han var væltet af det. "Ej undskyld var du der" sagde han med et lille grin. Det var ikke fordi han havde nået at få mange hvæs, men han ville bestemt ikke lade chancen for at være tæt på hende gå helt til spilde og kyssede hende derfor.

”Er du glad for is?” spurgte hun drillende inden hun nikkede. For hende lød det som en god idé og det hyldende hus var også et oplagt sted for dem, hvis ikke de skulle opdages. Der var trods alt mange, der var bange for at gå derind, så risikoen for nogen ville finde ud af de røg, var trods alt ret lav. Hun fulgte med ham hen til det Hyldende hus og tog glædeligt imod sin joint, da han gav hende en. Hun tog et langt hvæs og mærkede den tykke røg fylde hele hendes væsen op. Den rare følelse af græssmagen, og hendes sind der bare blev helt afslappet og rart at være i, for hvert eneste hiv hun tog. Hun lagde ikke mærke til de fysiske påvirkninger. At hun fik røde øjne og hendes øjne blev røde. Hun havde det som end bare ganske rart. Hun begyndte at nynne en kendt sang som hun tit havde hørt, da hun havde adgang til musik. En afslappende sang om livet. Hun kunne bare ikke huske hvad den hed. Hun tog fat om ham, da han væltede mod hende og faldt med ham. Hun grinede da hun landende på ryggen, da der var intet der gjorde ondt lige nu. Der var kun alt der var hyggeligt og godt. Det var længe siden hun havde været så langt væk, følte hun. Det var trods alt svært at komme til at ryge på skolen. ”Faktisk ja.” grinte hun med en meget langsom reaktion inden hun gengældte hans kys. ”Dine læber var der.” kommenterede hun kækt.

Han nikkede ganske let til om han var glad for is. ”Jeg ikke bare er glad for is. Jeg elsker is. Om så det var vinter ville jeg elske is” sagde han med et ganske let grin da det var sandt. Især hvis han havde røget fjolletobak for så fik han nogle gange fråder på mens andre gange gik han over i den anden boldbane og mistede stort set lysten til at spise. Dog kunne han som ofte spise søde sager når han havde røget. Det var præcis derfor han havde valgt det sted som han havde. Så var han sikker på de ikke blev busted. Mest af alt for hendes skyld. Hun skulle helst ikke smides ud af skolen trods alt. Han selv tog sig heller ikke at han ville få røde øjne og sådan. Det var trods alt bare en del af det hele hvis man spurgte ham. Han var glad for at hun lanede under ham på den der måde. ”Nå for pokker. Det må jeg nok sige” sagde han med et ganske let grin og smilede for sig selv da hun gengældte hans kys. ”Mmmh jeg er sikker på de har savnet dig må du forstå og skidt med du er elev på Hogwarts. Det er faktisk bare nærmest frækt” sagde han med et glimt i øjet og vendte dem rundt så han selv lå nederst i stedet for da han trods alt var tungere end hende og hun ikke skulle messes helt under ham.
Han tog sig heller ikke hans hjerte bankede løs ved at være så tæt på hende da han faktisk bare var ganske sikker på at det var hashen der gjorde det.

Hun kunne ikke lade være med at grine over, han var så passionerede omkring sin is. ”Hvad er din ynglings smag?” spurgte hun mens hun stadig grinte af ham. Hun kunne nu også godt lide is, men det var ikke hendes ynglings søde ting i verden. Hun var ret glad for cupcakes – veganske selvfølgelig. Feather kunne også få den vildeste fråder på, når hun havde røget men hun havde også prøvet slet ikke at have nogen appetit efter det. Hun var dog ligeglad med hvad hun blev af det i forhold til sult, bare hun kunne mærke den behagelige følelse gennem hele hendes krop, og det kunne hun. Især lige nu, for det var ved at være lang tid siden hun havde røget. ”Aha, det tror jeg så nok.” sagde hun med et grin og smilede efter kysset. ”Det kan du godt lide? Du er lidt kinky, huh?” spurgte hun og begyndte at nynne videre på sin sang, da hun følte den så meget. Hvis hun stod op lige nu ville hun danse og svaje rundt om sig selv. Hun lod sig vende rundt med et grin og smilede, da hun lagde oven på ham. Hun nussede ham igennem hans krøllede hår og kyssede derefter hans læber. Hun var langsom i sine bevægelser, men alligevel ganske forførende samtidigt.

”Is med frugtsmag” sagde han med et ivrigt nik da det var noget af det bedste. Generelt var han også virkelig bare glad for is. Det var skrækkeligt og især når han havde røget hash var han virkelig glad for is. Han kunne som hende dog også godt lide cupcakes, men så skulle de også være veganske for han var selv vegetar. Nemo røg så meget hash at han som ofte ikke fik fråder på, men han kunne altid spise. Det var bare nogle gange der fik han langt mere fråder på. ”Jeg er sørme heldig sådan lige at støde ind i dig” sagde han med et drillende glimt i øjet selvom han godt vidste det var ham der var faldet over hende. Han skulle lige til at nikke ganske let da hun sagde at han var kinky. ”Nej mere at jeg faktisk er skide ligeglad med din alder” forklarede han sig selv selvom han på samme tid egentlig også godt vidste han var lidt kinky. Hun var vildt kinky i sin skoleuniform. Det indrømmede han i hvert fald gerne. Han kunne ikke lade være med at smile over hun nussede hans hår og gengældte hendes kys ganske blidt. Han blev helt opslugt af hende og hev hende tættere indtil sig selvom det næsten ikke kunne lade sig gøre og nussede hende ganske blidt op af ryggen inde under hendes skjorte på hendes uniform da han bare ville have hende tæt på sig. Han var glad for at hun ikke havde opdaget at han faktisk allerede var ganske langt væk i hende, men det var sikkert ligeså meget fordi de knapt kendte hinanden at hun ikke kendte hans hjerterytme der bankede voldsomt nær hende.

Hun grinte lidt, som han var ivrig for at forklare hvad hans ynglings var. ”Min er lakrids.” svarede hun, da hun ligeså godt kunne fortælle hendes. Generelt kunne hun godt lide veganske is, så bananis med chokolade faldt også i hendes smag. Så længe det var vegansk, så var hun rimelig meget ombord, for at være ærlig. Hun vidste tilgengæld godt, hun var besværlig at have med nogen steder, for hun stillede vanvittig mange krav til sin mad. Hun kunne bare ikke se, hvorfor det faktum hun skulle have mad skulle gå udover dyrene. ”Det må du nok sige. Der må være et eller andet kosmisk der gerne vil have du skal have god karma.” svarede hun inden hun begyndte at grine ganske mildt. Hun smilede lidt. ”Ligeglad? Hvor gammel havde du gættet mig til at være?” spurgte hun med et grin. Hun var egentlig heller ikke hel sikker på, om han havde styr på hvor gammel hun egentlig var nu, for hun havde en idé om at Nemo gjorde hende langt ældre end hun egentlig var. Hun synes eller ikke hun opførte sig specielt voksen, og hun følte alle de følelser, man gjorde, når man var femten. Feather vidste ikke, om man fik nye, når man var 16 eller om noget af det blev bedre, men hun vidste hun havde fået udvidet alt hvad hun følte og tænkte siden hun var blevet teenager. Hun var rebelsk, og det havde hun aldrig drømt om at være da hun var 10 år gammel. Der var hendes forældre, det bedste i verden. Hun lod sig hive så tæt på, som hun overhovedet kunne, mens hun mærkede hans hånd under skjorten. Hun nød den var der, så hun fjernede den ikke. Hun lod kysset forsætte og nussede forsat hans hår. Hun anede ikke noget som helst om hvilke følelser, han havde sig og hun måtte indrømme, at hun også havde det bedst sådan.

”Det er nu altså også virkelig godt” sagde han med et varmt smil over sine læber og nikkede ganske let da han også godt kunne li lakrids is selvom det nu ikke var hans yndlings. Nemo var lidt lettere i forhold til mad når han faktisk godt kunne spise produkter der kom fra dyr, men han spiste slet ikke dyr på nogen måde. Så han havde stadig store krav, men langt fra ligeså høje. Så han ville slet ikke have noget problem med at hun havde lidt flere end ham selv. Det var trods alt ikke fordi der var den store forskel på dem på det punkt og han ville også altid spørge først fordi han vidste hvordan han selv havde det.

”Det tror jeg også. Måske stod stjerner bare korrekt” sagde han med et glimt i øjet og valgte med vilje ikke at sige at han gerne ville have hende som sin musé da det var en anelse for tidligt på nuværende tidspunkt selvom en kunsterne som ham havde brug for en og det langt fra betød de var andet end venner. Hun ville blot være hans kilde til at være kreativ, men han havde bestemt tænkt sig at slutte dagen af med det hvis han selv kunne huske det. Det var ikke fordi han huskede specielt godt trods alt. ”Ehm. Sådan 18-19 år deromkring” sagde han en anelse flovt uden at det var fordi han rødmede af det. Nemos hjerte bankede vildt og voldsomt for hende selvom han godt vidste nu han ikke burde have det sådan. Han kunne da heller ikke lade være med at sukke lavt i nydelse over hendes kys da det var dejligt at ligge her og nusse hende. Han kunne forsætte i al evighed og især når han var skæv.

Hun nikkede ganske bestemt til at lakrids is var godt. Det vidste hun trods alt godt, det var jo ganske enkelt grunden til, at hun godt kunne lide det. Feather vidste godt hun var besværlig med hvad det var, hun gerne ville have. Ikke desto mindre, så var det sådan det var. Det havde heller ikke vagt glæde derhjemme, da hun havde valgt alt kød og animalske produkter for, da det oftest indebar at lave noget helt andet til hende. Oftest var hun lykkelig bare der var grøntsagspasta.

”Stjernerne og karmaen tror på dig, Nemo” sagde hun i et grin. Det var virkelig al for sjovt. Der skulle så heller ikke meget til at more hende, lige så snart hun havde røget. Hun betragtede ham ganske let, som han svarede hende på, hvilken alder han troede hun havde. ”Hvor gammel tror du så jeg er nu?” spurgte hun nysgerrigt, og nussede ham igennem hans hår. Hun mærkede ikke nogen ting til, at hans hjerte bankede. Hun var langt væk inde i sit eget hoved på den hash, han havde ladet hende ryge. Hun kunne kun mærke glæden og varmen i kroppen. Hun forsatte deres kys og bed ham ganske blidt i læben, da hun ikke kunne lade være med at være en smule drilsk. Hun havde trods alt også nemt ved at drille ham, for hun lå øverst. Hun nød det virkelig også, men hun havde også savnet ham. Nemo var hurtigt blevet en af hendes virkelig gode venner. Tiden følte helt anerledes i det hylende hus og på røgen. Det var som om den stod stille og alt foregik i slow motion. Verden gled forbi dem udenfor, men hun mærkede ikke noget som helst. Hun var der i stedet for bare i øjeblikket sammen med ham. Hun lod en finger glide ned af hans hals, ganske forsigtigt. Ikke at den rev ham eller noget, den løb bare ganske blidt derned af.

”Det tror jeg du har ret i Feather” sagde han med et varmt smil og priste sig virkelig lykkelig for at han havde stødt ind i hende på den der måde. Han var virkelig crazy med hende og han vidste godt det gik for hurtigt, men det var jo også derfor han ikke sagde noget til hende omkring det. For det var jo ikke fordi han var ude på at skræmme hende væk eller noget i den stil. Det var det sidste her i verden som han ønskede sig. Så kunne han jo ikke have hende tæt på sig længere. ”Altså siden du ikke er 18 eller 19. Så er du helt sikkert ikke 17 for så havde det ikke moret dig sådan. Så nok noget nærmere 16 og hvis jeg er virkelig uheldig så er du helt sikkert 15 år og så er jeg fucked” sagde han et ganske lavt suk da det lige kunne ligne hans held og da især nu hvor han godt vidste han crushede for vildt på hende. Han mærkede bidet i læben og kunne ikke lade være med at smile for sig selv. I hvert fald indeni. Nemo var også glad for at ham og Feather kom så godt ud af det sammen. Han ville helst ikke undvære ham igen. Han vidste også godt hun nemmere kunne drille ham hvor hun lå, men det gjorde ham sjovt nok heller intet. Han blottede sin hals for hende og var virkelig bare væk i den nydelse. Han lod stille sin tunge glide ind i mellem hendes læber for at lade sin tunge lege blidt med hendes. Han var så ligeglad med hendes alder selvom han ikke burde være det for det han havde gang i var bund ulovligt. Han selv åbnede hendes skjorte da han lod sig rive med af den gode stemning og lod den ene hånd finde hendes bryst for at massere det blidt.

"Ja ikke? Jeg vil gerne have universet med mig." sagde hun med et varmt smil og nussede ham bag øret, da det kunne være det smittede gennem berøring. "Hvorfor er du fucked?" spurgte hun med et grin, inden hun nikkede lidt. "Jeg er 15, så det har du utroligt ret i," svarede hun bekræftende. Hun vidste slet ikke, hun lignede en der var ældre end hun var. Hun synes hun lignede alle sine jævnaldrende på det punkt og at hun opførte sig som om hun var 15 år gammel. Hun vidste ikke hvilke tanker, nogen der var ældre end hende havde, men hun følte også hun tænkte som om hun var 15 år gammel. Hun havde erfaring til at være 15 og det var dem hun handlede ud fra, men hun vidste naturligvis ikke hvordan Nemo havde været den gang han var 15 år. Feather lod kysset forsætte og lod hovedet glide på skrå for at gøre det en anelse dybere. Hun nussede ham forsat ned af halsen ganske blidt med sine fingre og lod inden længe sin mund åbne sig, og lod deres tunger mødes til en intens dans. Hun lod ham åbne hendes skjorte og hev den ned af sine arme og fik dem af, mens de kyssede, hvilket indebar at fjerne sin finger fra hans hals. Hun fik den helt af og smilede kort for sig selv, mens de kyssede. Hun mærkede hans hånd ved sit bryst og nød han masserede det. Hun lod sine hænder finde hans hans trøje og hev den op over hans krop og brød kysset for at hive den hen over hans hoved.

”Ja ikke? Det forstår jeg godt. Sådan har jeg det også” sagde han med et glimt i øjet og nikkede ganske let for sig selv. ”Fordi jeg er ret glad for dig og jeg er 24 smukke” sagde han med et ganske let skævt smil over sine læber og var glad for at han var så van til at ryge hash at hans mooshy hjerne bare ville have fortalt hende at han ikke bare var glad for hende, men faktisk havde et utroligt stort crush på hende og han vidste at han sagtens kunne falde hårdere for hende. Nemo bed sig ganske let i læben til at hun var 15 år gammel og kunne godt selv se at det ikke var spor smart, men nu lå hun jo lige der og var så smuk at al forstand gled ud af ham på ingen tid. Da han var 15 år gammel havde Nemo faktisk ikke taget helt så mange stoffer og havde faktisk været en ret så god elev. Han havde haft karakter til at blive det meste, men det var også i den alder han havde røget hash første gang og var så småt begyndt på at falde ned i noget han ikke burde. Han kunne ikke lade være med at sukke en anelse i nydelse da hun lod sin tunge lege med hans da det var virkelig skønt. Han smilede let for sig selv da hun hjælp ham med at tage skjorten af. Han lod hende bryde kysset og fjernede sin hånd for at lade hende hive hans trøje af og hjælp til med at få den af. Han åbnede let hendes BH mens hans læber havde fundet vejen til hendes hals for at kysse den ganske blidt. Han skubbede stille og roligt stropperne ned inden han hev ud i hendes BH ved hendes kavalergang inden han atter begyndte at massere hendes bryst ganske blidt. Han vidste godt hun kun var 15 år nu, men han havde svært ved at ikke have lyst til hende lige nu.
"Sig til hvis jeg skal stoppe ikke smukke?" spurgte han i en blid hvisken som han fik hendes BH af da det trods alt ikke var det værste her i verden.

"Jo, og det tænkte jeg nok." sagde hun med en blid stemme og lagde godt mærke til hans glimt i øjet. Hun nød hans selskab og anså ham som en god ven. Hun smilede lidt. "Jamen så er det godt vi er gode venner," svarede hun med et stort smil på sine læber. Hun vidste jo ikke, at han kunne lide hende og hun opfangede det skam heller ikke, da han havde sagt som han gjorde. Havde hun vidst det, så havde hun svaret det samme. Det var meningen de skulle forblive venner, og ikke andet. Feather følte sig for ung til, at skulle være glad for nogen overhovedet og hun havde også idé om, at det ville sætte en stopper for, at hun kunne gøre hvad hun ville, når hun ville det. Hun kunne godt lide sin egen frihed. Feather ville gerne lære Nemo bedre at kende, da de trods alt ikke kendte hinanden så godt endnu. Hun anså ham virkelig som en ven, til trods for at det var første gang de havde mødtes efter den festival, der havde været i sommers. Hun smilede i deres kys, da hun nød det. Alle hormonerne i hendes lille teenage hjerne kørte hurtigt rundt, selvom det på grund af røgen føltes som alt gik mere langsomt end det nok egentlig gjorde. Også kysset føltes langt langsommere end det med garanti var. Alle sanser var skærpet. Hun følte og mærkede alt bedre. Ja, tiden stod nærmest stille. Hun smilede bredere, da han hjalp til med at få sin trøje af og lod sin finger glide rundt om hans nipple i venstre side, og lod den glide mod højre og rundt om hans nipple der, for derefter at lade sin finger falde yndefuldt ned ad hans mave og stoppe ved hans bukser, da de fik fat i hendes finger. Hun blottede sin hals for ham og sukkede nydende af kyssene på sin hals. Hun smilede kækt til ham og hjalp med at få stropperne ned over sine arme og lod ham hive den helt af hende. Hun stønnede nydende et kortvarigt øjeblik, da han begyndte at massere hendes bryst. "Skal nok sige til." hviskede hun og begyndte at kysse ham ned af maven, og stoppede ved hans bukser for at åbne bæltet.

”Mmmh, men venner der kysser Feather og det er vist ikke helt lovligt for mig de lyster du vækker i mig og det ved du godt” sagde han med et let smil over sine læber og et let glimt i øjet. Han forsøgte lidt ikke at lade sig skyde ned af hun lige havde friendzoned ham, men det var også nemt for nu da han trods alt selv mente at han bare havde et crush på hende selvom hans hjerte desperat forsøgte at fortælle ham en anden historie. Lige nu var han måske også lidt glad for hun ikke havde opfanget præcis hvor meget han kunne li hende. Det ville blot gøre endnu mere ondt for så ville hun sikkert slet ikke ligge og kysse med ham. Nemo følte også lidt det hele gik lidt langsomt, men det gjorde bare tingene mere sensuelt hvis man spurgte ham. I hvert fald som det gik for sig lige nu. Nemo kunne ikke lade være med at spænde en smule i kroppen da hun kørte sin ene finger rundt om hans nipple. Det var virkelig en helt fantastisk følelse igennem hele kroppen for hun lod sin finger glide over hans overkrop og rundt om den næste. Det fik ham til at løfte sig selv en smule i kroppen for et sted at tigge om mere. ”Det er jeg glad for du vil” sagde han med et smil og slog lidt alle tanker ud af sit hoved om det her faktisk slet ikke var ok som i takt med hendes kys forsvandt ned over hans krop. Han hjælp en smule til med sit bælte blot fordi det godt kunne drille en anelse inden han hev en anelse ned i hendes nederdel der stadig var en standard del af pigernes uniform. Han havde ikke lyst til at stoppe så længe hun ikke havde lyst til at stoppe.

Hmm…. Så må jeg hellere melde dig for voldtægt. Straffen er at være sammen med mig.” hviskede hun mod hans læber med et lokkende smil over hendes læber og blik i hendes øjne. Hun vidste hvad hun ville have og hvordan hun skulle opnå det. Hun fik taget bukserne af ham, og lod ham trække hendes nederdel af, hvorefter hun hev sine trusser ned. Hun havde ikke tænkt sig at stoppe. Hun lod sig selv ganske langsomt og sensuelt glide ned over hans lem.

--- BLACK OUT---Feather smed sig ned ved siden af ham og puttede sig ind til ham for at få varmen. Der var trods alt ret koldt i det hylende hus. Hun nød virkelig hans selskab og det at have en at ryge med. Hun kendte trods alt ikke til nogen på skolen, der gjorde det.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum