Charles+Skyler+Blair - Show Me What You Can Do

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Charles+Skyler+Blair - Show Me What You Can Do

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:27 am

Charles Micheal Lavoie - December 2053 - Hjemme hos Skyler - Outfit

Skyler vidste udemærket godt, at hendes forældre ville slå hende ihjel på stedet og begrave hende i baghaven, som de kunne danse rundt om med blomster. Men hvis hun skulle være helt ærlig, så var hun fuldstændig ligeglad. Hun havde inviteret alt for mange mennesker, lidt under halvdelen af dem kendte hun ikke engang. Hun havde dog sørget for, at låse af ind til de rum, hvor hun vidste de mest kostbare ting var.
Hun var selv efterhånden godt fuld, men hun vidste så heller ikke, at hun var 4 uger henne, ja hendes mens skulle have været kommet for et par dage siden, men der havde været så meget her op til jul, hvor hendes forældre IGEN havde planlagt forretningsmøder, selv juleaften. Den her julefest var nok bare Skylers måde at demonstrere på.
Musikken spillede højt ud af familiens anlægs store højtaler, folk dansede på borderne, havde ølbon i haven, badede i swimmingpoolen både inden- og udendørs. Selv var Skyler gået en tur ud på det store badeværelse, for at rette sin make-up og ikke mindst sit tøj. Det kunne godt være hun ikke var kærester med Charles, men hun måtte nok indrømme, at hun var begyndte, at være lidt for glad for ham, ikke at hun var direkte forelsket i ham, det ville hun ikke tillade sig selv, men hun ville lyve, hvis hun sagde han stadig bare var hendes vej op af berømthedernes stige.
Som hun fik rettet tøj og make-up, forlod hun badeværelset igen, og gik ned af trapper til stue etagen, hvor hun hurtigt spottede Charles og gik mod ham, selvom hun ikke lige umiddelbart kunne få øje på Seth, så var han der sikkert stadig alligevel. Som hun nåede frem til Charles, tog hun blidt om hans ene hånd, "Dans med mig," bad hun og grinte let, som hun trak ham med ud på det som under normale omstændigheder var den ene stues gulv, men i aftens anledning var blevet til et dansegulv.

Dressed to impress


Charles stod og snakkede med nogen piger med en øl i hånden. Han var ikke interesseret i det de sagde og han lyttede som egentlig også kun halvt. Hans fod rykkede frem og tilbage med sin fod i det han fulgte rytmen i sangen. Det var ret tydeligt, at han var fuld og var et andet sted i verden lige nu. Han var i en verden, hvor han endnu ikke vidste, at han skulle være far. I en verden, hvor Flora slet ikke var en del af det og han havde været i stand til at give nogenlunde slip på hende og være glad med Skyler, selvom de ikke var kærester. Endnu. Han vidste ikke, at det i løbet af ganske få timer ville være helt og ad deles slut. Han kunne desværre for ham, ikke se ind i fremtiden. Kunne han, var han ikke kommet her i aften. Så havde han kørt den nem, stukket Skyler en lam undskyldning og lovet at se hende en anden dag. Hos ham, hvor den største fare der lurede om hjørnet var bandmedlemmerne eller Victoria. Sådan var livet ikke, Charles var ligeså uvidende, som han altid havde været. ”Hey smukke” sagde han med et smil over sine læber, da han fik øje på Skyler. Han tog fat i hendes hånd og fulgte med hende med rolige skridt. Han begyndte at bevæge sig i takt med musikken og hende. Han var ikke den bedste danser i verden, men han var langt fra heller ikke den dårligste.

Skyler var egentlig ikke den jaloux type, for folk skulle bare være taknemlige for, at have hende i deres liv og ikke omvendt. Men hun måtte nok indrømme, at lige med Charles, var det faktisk noget andet. Ikke at hun var direkte forelsket i ham, men hun var blevet ret glad for ham. Hun ville da heller ikke sige nej, hvis han spurgte om de skulle være kærester, men hun var nok selv for stolt til, at spørger, selvom de havde været på et par dates efterhånden.
Hun skævede lidt mod pigerne han snakkede med, igen var hun ikke jaloux anlagt, men han var en dejlig fyr og hun nød hans selskab. Hun blinkede let til ham, da han kaldte hende smukke og smilede så til ham, da han tog imod hendes hånd. Hun vidste godt selv hun var en smuk pige, men det ændrede ikke på, at det da altid var rart, at høre nogen sige det. "Du er utrolig charmende, ved du godt det?" spurgte hun og blinkede til ham. Hun begyndte ligeledes, at bevæge sig i takt til musikken og Charles. Hun dansede derfor ret sensuelt og ganske tæt op af ham, ligeglad med hvor god eller dårlig han end var. Man skulle nok ikke altid lige tro, at hun kun var 16 år, men det lå nok ret naturligt for Brown familiens børn, at blive hurtigt voksne, i og med at deres forældre stort set aldrig var hjemme og de derfor skulle klare dem selv.

Han så hvordan hun blinkede til ham, da han havde kaldt hende smuk. Han bed sig i læben og havde et drenget glimt i sine øjne. Han nikkede. "Det hænder, smukke." svarede han med et smil inden han blinkede tilbage til hende. Charles vidste godt han var charmerende, men det var en generel ting for alle i bandet, og det var nødig en kategori man ville falde ud fra. Han smilede, som hun dansede sensuelt og tæt op ad ham og dansede forsat i takt med hende. Det ville være en løgn at sige, at Charles ikke tændte på den måde, hun dansede på, for hvis der var en ting Skyler med garanti altid var, så var det fræk og hun vidste jo hvad hun lavede. Han kunne hurtig glemme, at der teknisk set var ret meget aldersforskel mellem de to. Nu var han så også af den holdning at tal bare var et alder, men han ville selvfølgelig ikke være sammen med en der var 18, men opførte sig som om de var 12, eller en der var 18, men opførte sig som om de var 86. Det gav sig selv. Charles var voksen på mange punkter, mens på andre punkter var han overhovedet ikke noget der nærmede sig at være voksen. Det var fint for ham - for han var jo i bund og grund tilfreds med hvem han var. Han bukkede sig ned med hovedet og fangede Skylers læber i et kys. Han nød altid at mærke hendes læber mod hans og hun havde virkelig været med til at hele ham efter alt det med Flora. Han følte i hvert fald, han var blevet mere sig selv også selvom han stadig havde lidt problemer i forhold til det. Nu var det så heller ikke kun det med Flora der havde skudt ham skævt afsted, men mange af tingene havde han valgt at arbejde på, fordi Skyler gav ham en form for stabilitet.

Et lidt drillende smil meldte sig på Skylers læber, "Lad det nu ikke stige dig til hovedet," sagde hun morende, som hendes smil blev en del mere flirtende, da han blinkede tilbage til hende. Hun var slet ikke i tvivl om, at han godt selv vidste hans charme var helt i orden, hvilket bare gjorde, at det virkede endnu bedre. Hun var en ung kvinde som gik sine egne veje, og der var ikke nogen som skulle fortælle hende, at der var noget her i verden hun ikke kunne, for så skulle hun nok modbevise dem, så den ene eller den anden måde.
Hun elskede at hun kunne tænde en fyr, som alligevel var så meget ældre end hende selv, ikke at alderen gjorde hende noget overhovedet, det var jo okay at være sammen med en som var ældre end en selv som kvinde, men lidt noget andet når det var en som var yngre. Hvilket i bund og grund nok bare, var en eller anden forstilling hun havde sig inden i sit hoved.
Hun vidste godt lidt, at det måske var lidt ondt af hende, at danse sådan op ham, men man havde jo ikke andet sjov end det man selv fandt på. Hun lod sine læber blive fanget af hans, hvortil hun gengældte hans kys uden tøven. Hun lod sin ene hånd glide om i nakken på ham, som hun blidt nussede ham. Hvorimod hun lod sin anden hånd, glide et lidt mindre uskyldigt sted hen, dog uden på tøjet, for nu, han kunne jo altid sige stop, hvis han ikke ville have det. Personligt var hun dog fuldstændig ligeglad med, at de stod blandt så mange mennesker, halvdelen af dem var sikkert alligevel så fulde, at de ikke bemærkede noget som helst overhovedet, og den anden halvdel, tjah de kunne da bare lagde vær med, at kigge, hvis de ikke kunne tåle det. Det var hendes hjem og hun gjorde der passede hende, selvom hun dog ikke var sikker på, hvordan Charles ville tage det, om han havde samme holdning eller ej. Desuden var det jo ikke meget nogen som helst kunne se, da hun stadig dansede tæt op ad ham, hvilket skjulte hendes hånds handling.
Hun brød kysset, men holdt sig indenfor rækkevidde, "Er jeg meget ond?" spurgte hun stille mod hans læber, og så op på ham, da han til trods for hendes høje hæle på stiletterne, stadig var en smule højere end hende.

"Åh, hvorfor ikke?" spurgte han med et glimt i øjet, da han havde set hvordan hun smillede flirtende til ham. Charles vidste han var charmerende og han vidste, hvordan han skulle bruge det til at få hvad han ville have. Det gjorde ham selvfølgelig ikke mindre charmerende, at han var i et band. Af en eller anden grund, så synes de fleste at det var charmerende. Han forstod ikke helt hvorfor, men på den anden side, så var han heller ikke en teenage pige, så hans uforståenhed var vel sådan set ret forståelig.
Han betragtede hvordan hun dansede op af ham, som han prøvede at følge med. Det var på ingen måde retfærdigt, at hun dansede på den måde. Han kunne ikke lade være med at mærke hvilke konsekvenser det havde for hans krop, og en af dem var altså, at han tændte ekstremt meget på hende lige nu. Han vidste jo sådan set godt hun vidste det. Hvorfor skulle hun ellers gøre det? Han smilede kortvarigt som hun gengældte hans kys og lod det ganske ivrigt forsatte, og mærkede hendes hånd om ved sin nakke og nød at hun nussede ham. Han trak hende helt indtil sig for at mærke hende helt tæt på. Han mærkede hvordan hendes anden hånd gled ned mod hans skridt, hvilket gjorde ham en del mere ivrig i deres kys. Charles var også ret ligeglad med de mennesker, der var omkring ham. Ville de kigge, så måtte de jo det. Hvis de ville se hans rimelig blege røv på et tidspunkt, måtte de også det. Han var selv ret fuld, og ærligt, så kunne det ikke være hans problem. Han vidste godt, han ville have det helt anerledes hvis pressen var i nærheden, for der var ting, som han helst ikke ville have ud. Heldigvis betalte managementet for, at det kun var de historier som ikke var så voldsomme, der kom ud. Rygter var dog noget andet - det kunne de ikke styre. Rygter var han dog ligeglad med - de var bare rygter med mindre der var beviser for det, og ærligt, selv beviserne ville man kunne sige var manipuleret eller taget helt ude af kontekst. Han lagde sin pande mod hendes, da hun brød kysset og så hende kortvarigt i øjnene. Han fangede hendes læber for at nappe dem ganske blidt. "Ja, du tænder mig," hviskede han tilbage, dog med et drilsk smil på sine læber. Han måtte indrømme, at Skyler var fræk og kunne lide ret så vilde ting.

"Dit ego kan ikke tåle det," svarede Skyler morende og blinkede til Charles. Hun var slet ikke i tvivl om, at han godt selv vidste han var charmende. Hun havde været sammen med en del, selvom hun ikke var så gammel igen, men det var samtidig ikke hvem som helst, som fik lov til, at komme så tæt på hende, hun havde trods alt ret høje standarter, og det var ikke noget hun gik ned på. Med andre ord, hun vidste hvad hun ville have, og når hun først havde sat sig noget for øje, så fik hun det også. På den ene eller den anden måde. Dog var Charles den ældste hun havde været sammen med, og hun kunne da heller ikke finde på, at være sammen med en som var over 30. Med mindre han så virkelig godt ud altså.
Selvfølgelig vidste Skyler godt, at det ikke var helt fair af hende, at danse sådan op af Charles, eller hun havde i hvert fald en god idé om det, og det var bestemt også hendes formål. Det havde jo også en effekt på hendes egen krop. Hun fulgte hurtigt trop, som han gjorde kysset mere ivrigt og lod sig blive trukket helt ind til ham.
Han da ikke stoppede hendes hånds handling, havde hun bestemt heller ikke tænkt sig at stoppe. Hun regnede dermed lidt med, at han også var ligeglad med, at der var andre mennesker omkring dem, ellers måtte han jo stoppe hende. Hun forsatte derfor med at nusse for hans nedre, før hun lynede ned i lynlåsen på hans bukser, kun for et par af hendes fingre havde plads til, at snige sig ind. Hun åbnede øjnene, og bed sig svagt i læben, da han lagde sin pande mod hendes. Et stille suk forlod hendes læber, da han nappede i dem. "Det var sørme også min mening," svarede hun stille tilbage og blinkede til ham igen, mens hendes fingre stadig nussede for hans nedre, og flyttede sine læber til hans hals og hun blidt kyssede og nappede i. "Hvad sker der mon, hvis jeg bliver ved?" spurgte hun mod hans hals, med en sensuel undertone, før hun fjernede sin hånd fra hans nedre, og vendte ryggen mod ham, kun for at danse og gnide sin bagdel mod hans underliv.

”Pjat. Mit ego kan totalt meget tåle det,” pointerede han skarpt og blinkede tilbage til hende. Charles kunne godt regne ud, at det ikke var alle der fik lov at komme tæt på Skyler. Det havde han oplevet på egen hånd, efter han havde mødt hende på det diskotek, som Marc havde fået ham hen på. Han havde fået en del skæld ud, før hun havde sagt ja til en date med ham. Sådan havde han i hvert fald oplevet det. Ikke at han bebrejdede hende overhovedet, for han vidste godt han havde opført sig som en narrøv. Sandheden var så også, at han i sandhed var en narrøv. Charles vidste der var en del aldersforskel mellem dem, men han bemærkede den sjældent. På mange måder var han på ingen måde moden og han havde det også fint med det. Han var 24 og der var ingen grund til at slå sig ned og skulle være familiefar lige her og lige nu. Han var i et band og havde travlt med det. For ham var livet en lang fest med alle de ned og opture en fest kunne have. Lige nu var han på vej ind i en optursperiode igen, det kunne han mærke. Alt sammen var takket være Skyler.
Charles vidste godt hun gjorde det med vilje, så godt kendte han hende efterhånden. Han nød også, at hun var fræk og pirrende, det var slet ikke det. Han ville trods alt ikke have en, der var 100 procent en engel, det ville kede ham til døde. Han nød at hun var så tæt på ham, som hun var lige nu, og det gjorde egentlig mest af alt hans ivrighed og længsel større. Charles var skam ligeglad med de mennesker, der var omkring dem. De fleste af dem så alligevel også ud til at være optaget af deres eget. Han havde ikke opdaget hun havde fået fat i hans lynlås, før han mærkede hendes fingre uden på sine boxers, hvilket kort fik ham til at bide sig selv i læben af nydelse. Det gav en varm følelse inde i hans krop og han kunne mærke hvordan blodet hellere ville til at cirkulere ned af, end så mange andre retninger. ”Det havde jeg ikke bemærket,” hviskede han tilbage med en hæs stemme, og blinkede til hende. Han blottede sin hals for hende og nød kyssene og nappene. ”Hmm, hvad mon… Du må jo prøve at finde ud af det,” svarede han udfordrende og lagde sine arme foran hendes mave, da hun gned sin bagdel mod hans underliv. Han lod sine hænder glide op under hendes julekjoleanretning og kyssede hende ned af nakken.

Skyler grinte let, "Så det mener du?" spurgte hun morende, da hun ikke var helt i samme overbevisning. Charles var uden tvivl en virkelig sød fyr på rigtigt mange punkter, men samtidig vidste hun også godt, at han allerede en gang havde taget røven på hende, hvilket nok også havde været en af de få grunde til, at hun havde holdt sig lidt tilbage i forhold til, at de skulle være andet end venner med fordele.
Hun havde det egentlig også ganske fint med, at de kun var venner, for hun var dermed stadig fri til, at gøre hvad der passede hende, selvom hun ikke havde været sammen med andre end ham siden deres første date. Jo, Seth, men det talte ikke, for der havde Charles jo også været med.
Hun var ikke ligefrem nogen engel, eller hendes forældre troede hun var, men det troede de sikkert om alle deres børn. Hvem af dem der var værst, vidste hun ikke. Det var nok lidt forskelligt og så kom det nok også lidt an på, hvordan man definerede det. Hun nød virkelig også at have Charles så tæt på sig, han var så charmende. Hun elskede hans iver, for det smittede virkelig meget af på hende. Hun kunne ikke lade vær med, at smile lidt, da han bed sig i læben, som hun nussede hans nedre, dog uden på hans boxers. Hun havde ikke lyst til, at stoppe, hvilket gjorde hun tog en smule bestemt fat omkring hans skaft, og lod sin hånd glide lidt op og ned, mens hun stadig kyssede og nappede hans hals, da han blottede sin hals for hende. Hun havde lyst til ham og hun havde ikke tænkt sig, at lægge skjul på det. Hun smilede blot lidt mod hans hals, uden at svare.
Som hun stadig stod med ryggen mod ham, smilede hun lidt til hans svar, som hun mærkede hans hænder mod sin mave. "Udforing accepteret," svarede hun roligt, men måtte slippe et stille nydende suk, som hun mærkede hans hænder glide op under hendes kjole og ikke mindste kyssende i nakken. Hun tippede hovedet en smule til siden, for at blotte sin nakke for ham, som sendte en masse små kuldegysninger ned af ryggen på hende, af ren nydelse. Hun løftede sin ene hånd og lagde den mod hans nakke, som hun nussede blidt. Hun ville gerne se, hvad han ville gøre, hvis hun blev ved.

”Ja, det gør jeg faktisk. Ellers ville jeg ikke sige det, vel?” sagde han med et grin over sine læber. Charles havde ikke taget røven på hende med vilje – selvfølgelig var det ingen undskyldning. Han ville gøre alt for at vise, at han ikke var den samme person, som han havde været dengang, da han virkelig gerne ville give det hele med Skyler en chance. Han ville dog ikke blevet ved med at bevise sig i uendeligheder, for så de det ikke, så ville de aldrig komme til at se det. Han var dog blevet flere 100 dage ældre siden den gang, og han var heller ikke den person som han var for et minut siden. Han forandrede sig hele tiden. Han bed sig hårdt i læben, da hun tog bedre fat i hans skaft og blottede sin hals for hende. Han sukkede nydende og kunne mærke hvordan hans vejrtrækning gradvis blev dybere og mere overfladisk, mens hans blod forsvandt ned mod hans lem. Han synes Skyler var vanvittig fræk, når hun gjorde ting som det her, det kunne han ikke løbe fra. Han kunne mærke hvordan hans hjerte bankede blødt mod hans bryst, dog stadig hurtigt som lysten til hende steg inde ham. Hvordan gjorde hun det? Hun vidste jo præcis, hvilke knapper, som hun skulle trykke på! Han smilede for sig selv da han mærkede hendes nøgne hud mod sine fingre spidser og lod sin hånd finde hendes ene bryst for at massere det uden på bh’en. ”oh yeah? Hvem mon vinder?” spurgte han i en lavmælt, intens hvisken mod hendes øre, inden han nappede hende blidt i det. Han nappede hende blidt i halsen og mærkede hendes hånd omme i sin nakke, hvilket fik ham til kortvarigt at smile. Han lod sin anden hånd glide ned mod hendes trusser ganske langsomt for at drille hende. Hvis hun kunne drille ham på den måde, som hun lige havde gjort, ja gu fanden kunne han også drille hende på præcis samme måde, og det havde han tænkt sig.


"Hmm.. Det ved jeg snart ikke. Mænd siger sgu så meget," svarede Skyler morende og blinkede til Charles. Hun var ikke forelsket i ham, men hun kunne godt mærke, at han satte gang i en masse i hende. Han var spændende, udfordrende og så kunne han holde hende lidt i skak. Om hun stolede på ham, vidste hun ikke, men så længe de bare fjollede rundt som de gjorde, så så hun det nu ikke som noget problem. Ikke at hun så andre end ham, eller havde planer om det, men mere at hun denne gang passede lidt mere på sig selv, end hun havde gjort sidste gang.
Hun smilede lidt mod hans hals, da han blottede den for hende. Hun elskede at hun havde sådanne en virkning på ham, selvom det i realiteten nok ville være ligemeget, hvem det var som rørte sådan ved ham, så ville det jo nok have en virkning. Hun valgte nu at tro på, at det var fordi det lige præcis var hende og hun vidste hvad hun lavede, hun var i hvert fald ikke nybegynder.
Hun sukkede stille, men nydende da hun mærkede hans fingrespidser mod sin hud, og kort efter hans hånd mod hendes bryst, selvom det var uden på bh'en. "Mmh. Det må tiden jo vise," svarede hun stille og bed sig let i læben, da han nappede hende i øret. Ingen tvivl om, at han bestemt også vidste præcis hvad han lavede. Som hun mærkede hans hånd glide længere op under hendes kjole, vendte hun sig om igen, så hun stod med fronten mod ham. Hun lagde begge sine hænder om i nakken på ham, tippede hovedet en smule på skrå og så op på ham, med et drillende glimt i øjet, da hun ikke havde fået taget trusser på igen, efter tidligere. "Jeg har ingen på," hviskede hun mod hans læber og blinkede så til ham, hvorefter hun lod sin ene hånd glide ned mod hans skridt igen, som hun kærligt begyndte at nusse for.

”Gør de?” spurgte han underende, inden han smilede over hun blinkede til ham. Charles var heller ikke forelsket i Skyler, men det ændrede ikke på, at han kunne mærke at han var ret så glad for hende. Han havde glemt Flora, så meget som det var menneskeligt muligt for ham, det var i hvert fald helt sikkert. Han ville dog nok altid have en svaghed for hende, men det var så noget helt andet. Han kunne mærke, at han var blevet glad igen og havde fået et bedre forhold til Seth igen. Han gjorde dog lige så mange fucked ting, som han havde gjort i al den tid han havde været hung up på Flora. Det var dog noget helt andet, for det var en ting som Skyler var helt med på og det var rart, ikke at føle man skulle kontrollere sin vilde side konstant. Han nød at mærke hvordan hendes kinder træk sig op til et smil mod sin hals. Han valgte i hvert fald at forestille sig, at hun smilede. Han vidste, at hun ikke var begynder og han vidste, at hun var så fandens fræk. En foxy minx om man ville. Det var alt sammen fint for ham, for han nød alle de ting, som hun gjorde ved ham. ”Ah,” svarede han hende og nappede hende endnu en gang i øret, da han fornemmede på hende, at hun brød sig om det. Han betragtede hende med de grønne øjne, som hun vendte fronten imod ham og betragtede hende med et lystigt blik i øjnene. Havde han haft noget drikke, havde han spyttet det ud i chok og forundring over hendes kommentar, men det havde han heldigvis ikke. Til gengæld havde det en større virkning på hans lem. ”S...seriøst?” spurgte han overrasket og mærkede hendes hånd mod sit skridt, hvilket fik ham til at stønne nydende. ”Hvad havde du forestillet dig, at gøre det blandt din gæster?” hviskede han mod hendes øre. Ikke at de med sandsynlighed bemærkede det, da de var optaget af deres eget, men stadig.

Skyler nikkede roligt med et smil på sine læber. Hun vidste godt, at man plejede at sige, det var kvinder som sagde mange ting, men hun mente bestemt også, at mænd gjorde det, eller også var hun bare uheldig og havde mødt lidt for mange tabere i sit liv. Det var selvfølgelig også en mulighede, eftersom der ikke skulle meget til, før Skyler uddelte taber-stempler.
Hun var virkelig glad for Charles, det var hun slet ikke i tvivl om, men hun trådte stadig varsomt, fordi hun ikke ville såres igen. Det betød dog ikke, at hun holdt sig tilbage, når det kom til sådanne nogle ting her. Hun vidste, hvad hun lavede og hun havde prøvet en del efterhånden, og hun var ikke bange for at prøve nye ting. Hun ville gerne se, hvad der ville ske, hvis hun blev ved med, at røre ham på den her måde, selvom hun havde en ret god idé om det.
Hun sukkede endnu engang nydende, da han gentog nappet i hendes øre. Hun havde virkelig følsomme øre. Hun kunne dog ikke lade vær med, at smile en smule flabet til ham, som hun bed sig lidt i underlæben med et uskyldigt blik, selvom Skyler var var den mindste smule uskyldig. "Du kan jo selv mærke efter," svarede hun og blinkede til ham, før hun satte en blidt tyssende pegefinger for hans læber, da han stønnede, før hun grinte stille, og lod blikket glide lidt rundt, for at se, hvordan folk omkring dem reagerede. Hun vendte dog blikket tilbage på ham, da hans hvisken mod hendes øre lød. Hun rystede lidt på hovedet, "Hvorfor gøre det her, når jeg har en blød seng, lige oppe ovenpå?" spurgte hun, og fjernede sin hånd fra hans nedre, for at tage hans hånd og satte retningen mod gangen for, at gå op af trappene og med Charles i hånden, forsatte hun mod sit værelse, hvor hun låste døren op og trak ham med ind, for at lukke den igen efter dem.

Blair Alec Brown

"Det må jeg vist også hellere," svarede han og tog dermed udfordringen op. Han lod sin hånd glide ned til hendes underliv for at lade en finger glide op i hende, da han fandt ud af, at hun rent faktisk ikke havde trusser på. Han nød virkelig at være i hendes nærhed, og det virkede også til at hun synes han var interessant siden de stadig hang ret meget ud sammen. "True," svarede han med et smil over sine læber og tog fat i hendes hånd for at bevæge sig op på hendes værelse. Han tog fat i hendes liv og skubbede hende helt ind mod sig for at vise hende, hvem hun tilhørte, om ikke andet, så netop i dette øjeblik, hvor der kun var dem. Han kunne stadig mærke bassen og musikken nedenunder og høre folk juble og skrige med. Lige om lidt forsvandt alle lydbølger dog nedefra, og så var der kun ham og hende i dette tidskontinuum. Han trak ivrigt tøjet af hende og trak ned i sine bukser, før han ganske blidt trængte op i hende og begynde at bevæge sig.


Blair havde hørt at hans lillesøster var til en fest med en af de der bøsserøve fra det der nederen teenageband som han virkelig ikke på nogen måde kunne li. Han havde derfor valgt at crashe festen for at lede efter sin søster. Han vidste jo godt at hun var til den type fyrer hvilket bare ikke gav mening i hans hoved for han var helt sikker på at samtlige medlemmer i det band var mere eller mindre homo alle sammen. Han fandt hurtigt en af hendes venner og prikkede hende på skulderen. Da tøsen forsøgte at kysse ham skubbede han da også blot til hende for at høre hvor hans lillesøster var henne. Hun mente hun havde set Skyler gå ovenpå og gik han målrettet ovenpå og sukkede ganske lavt for sig selv. Han åbnede da også uden varsel hendes dør. Egentlig havde han taget dertil fordi han skulle se til sin søster og egentlig blot et sted savnede hende, men da han ligesom havde hørt at det var en fest hvor en af de der bøsserøve var så var han slet ikke i tvivl om han ville crashe den. ”Så er det fandme væk fra min søster!” råbte han vredt og havde intet imod at skulle til at komme op i en slåskamp. Sådan en lille bøsserøv skulle ikke bruge sin søster til at prøve at blive til piger.


JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Charles+Skyler+Blair - Show Me What You Can Do

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:28 am

Skyler var nok selv mindst ligeså ivrig som Charles var, især efter at han havde haft en finger med i spillet. Hun kyssede hans læber, som havde de ikke set hinanden i flere uger, som hun lod sine hænder knappe, knapperne på hans skjorte op. Hun kunne godt lide, at han turde tage fat, hun gik jo ikke bare lige i stykker. Hun var heldigvis ikke lavet af glas. Hun hjalp til med, at få tøjet af, hvilket efterlod hendes krop i kun en bh. Et højlydt nydende støn forlod hendes læber, da Charles forenede dem, for kort efter at bevæge sig mod hende.
Hun vidste godt, at flere af hendes veninder havde et godt øje til hendes ældre brødre, men det var nok mest noget hun bare ikke ville vide noget om. Hvor længe der dog gik fra Charles havde forenet dem og til døren indtil dem pludselig gik op, vidste hun ikke. "UD!" hævede hun stemmen, før det gik op for hende, at det altså ikke var en tilfældig gæst som stod i døren, men hendes storebror. I frygt for at ødelægge en vis del af Charles, kunne hun ikke rigtigt rykke på sig, eftersom han var øverst. Men blikket og hovedet kunne hun sagtens vende mod Blair. "Virkelig?! Du kunne ikke vente, bare ti minutter?" spurgte hun sammenbidt, hun var ikke den mindste smule blufærdig, selv ikke overfor sine søskende. Det var alligevel ikke første gang hun var blevet taget på sengen med en fyr. Det var lidt som om, at det var blevet en irriterende vane, for hendes søskende, bare at vade ind på hendes værelse uden først, at banke på. Og så måtte de altså finde sig i konsekvensen, af hvad de ville finde.

Charles gengældte kysset med en stor iver og længsel og lod hende knappe hendes skjorte op. Han vidste også godt, hun ikke var lavet af glas, og derfor havde han heller ikke noget imod at kaste lidt rundt med hende og hive hende ind imod sig. Det var tværtimod ganske forfriskende at prøve noget nyt og prøve en, der var med på den værste. Da han forenede den, begyndte han ganske roligt og bevæge sig, inden han hørte Skylers stemme under sig og hun råbte ud.
Han vendte hovedet i dørens retning, for at se hvem der var gået ind ad døren. Hans ansigtsudtryk blev forskrækket, nærmest langt og ligbleg i det, han sagde han skulle komme væk fra hans søster. Huh? Hans søster? Han var selv storebror så samtidig vidste han godt, hvordan han havde det, men mest af alt så kunne han mærke han var irriteret og samtidig pinligberørt over, at hendes storebror opdagede ham i seng med hans søster. Han kunne mærke hvordan hans hjerte begyndte at hamre hårdt mod hans bryst, som han ganske hurtigt, nærmest mere i chok end så meget andet, fik trukket sig selv ud og rejste sig op, nærmest i en bevægelse. Han satte hænderne så godt foran sit lem, som han kunne, taget i betragtning af at flagstangen var hejst. "Uhm," svarede han fortvivlet og skiftede med blikket mod Skyler og imod den fremmede. Han var dog klar over, det var hendes bror grundet det han havde sagt. "Gå nu ud," bad han i en rolig tone dog stadig jagende, selvom han godt vidste, det var dumt at sige. Det vil sige, hans fordrukne hjerne prøvede at fortælle ham det var dumt, mens hans fuldhed mest af alt bare havde talt for ham. Han bed sig ganske hårdt i læben, som han febrilsk ledte efter sine bukser. Ikke fordi han var blufærdig eller noget der lignede, men han vidste at han som kendt skulle passe på med hvad der kom på internettet og rundt i byens blade - i tilfælde af, at Blair kunne finde på at tage billeder.

Blair hørte godt hendes ’ud’, men regnede med at det var fordi hun mest af alt ikke havde lagt mærke til hvem det var som der var kommet ind. Han brød sig virkelig ikke om Charles. Nok var hans lillesøster ikke mindreårig, men det betød fandme ikke at den lille bøsserøv skulle prøve på at blive til tøser med hans søster! Blair var trods alt en beskyttende storebror og var faktisk ligeglad med at Skyler intet tøj havde på. Han havde trods alt nogle gange besøg af Feather der godt kunne li at stikke af fra skolen for at sove hos sin storebror fordi han havde stoffer og så gik hun da også bare rundt i ingenting. De ejede trods alt intet som han ikke havde set før og hvis han skulle være ærlig så var det altså bare hans søstre. Intet han ville gå og tjekke ud. ”Nej det kan det så ikke Skyler!” sagde han ganske hårdt og bestemt da han bestemt ikke havde lyst til at vente udenfor mens hans lillesøster blev kneppet færdig af Charles. Da Charles sagde det næste gik der da heller ikke lang tid før Blair var henne ved Charles der endelig havde trukket sig ud af hans søster inden han slog ud efter ham og havde tænkt sig at ramme ham på næsen. Han var faktisk ligeglad med om han havde stiveret på og at Charles ville brække sin næse af det for han skulle fandme ikke pille ved hans søster. Det var både sikkert og vist. ”Du er alt for gammel til hende bøsserøv! Så er det fandme ud af vagten!” sagde han vredt og nærmest hvæste de ord han sagde. Han var så vred at det var lige før han fik spyttet i mens han snakkede, men heldigvis også kun lige før. Man kunne tydeligt se hans blodåre i hans hals så vred var han og da især nu hvor Charles helt seriøst havde forsøgt at få ham ud derfra.
"Og hvis ikke du kan gå så kan skal jeg fandme nok bære dig ud" tilføjede han ganske vredt da han nok skulle kunne løfte sådan en lille splejs op og smide ham ud af døren. Det ville ikke være så svært for en på Blairs størrelse.

Skyler rettede sig en smule op, så hendes albuer hvilede mod madrassen, da Charles trak sig ud og rejste sig. Hun vidste allerede nu med sig selv, at hun ville gå og være frygtelig irriteret resten af aftenen, fordi de var blevet afbrudt. Lige på det punkt var hun nok lidt ligesom en mand, selvom det så også var det eneste punkt hvor hun var det. "Nej, det kan jeg se, du står her ligesom endnu," svarede hun og kastede Charles boksers til ham. Hun tog det egentlig nok overraskende roligt, primært fordi det alligevel ikke var første gang hun blev taget på sengen med nogen. Godt nok var det første gang Blair tog hende i det, men både William og Charlie havde taget hende i det alt for mange gange, og en skønne dag skulle hun nok få hævn.
Hun rejste sig fra sengen og svag sin silkemorgenkåbe omkring sig, bare lige for at tildække sig en smule. Hun sendte Charles et roligt smil, da han bed Blair om at gå ud. Hun bemærkede derfor ikke, at Blair var på vej mod Charles, da hendes blik ikke var mod Blair lige i de sekunder det tog ham, at komme fra døråbeningen og over til Charles. "Blair!" udbrød hun, hun var stadig virkelig fuld, hvilket nok tydeligt kunne ses på hendes gang mod dem, for at stille sig i mellem dem. Hun vidste jo godt, at Charles en del ældre end hende, men det gav ikke Blair ret til, at slå ud efter ham eller opfører sig sådan, men hun kendte sin bror, og vidste godt, at hun legede med ilden lige nu og det gjorde Charles bestemt også. Desuden var Blair nok en af de få som Skyler rent faktisk havde en kæmpe respekt for, men samtidig var hun jo blevet ret så glad for Charles, selvom hun måske ikke helt ville indrømme det. "Hey, se på mig. Er du okay?" spurgte hun og lagde blidt en hånd mod Charles kindben for, at få ham til at se på hende.

Charles vidste godt han legede med ilden. Han var fuld og stod i en situation, hvor han følte noget af sin mandighed blev sat på prøve. Han var trods alt bogstaveligt talt blevet taget med bukserne nede og måtte blotte sin manddom overfor en fremmed mand. Ikke at han var utilfreds med størrelsen, men han skulle være forsigtig hvem der så flaget hejst. Han greb sine boxers, da Skyler kastede dem til sig og nåede da også kun lige at få dem på, inden han så Blair helt tæt på. Han så på ham med et hårdt blik, og kunne godt mærke at han lige om lidt ville få et slag. Han var dog så bedrukket, at hans reaktionstid var forsinket og derfor nåede han heller ikke at gøre noget før han mærkede Blairs knytnæve mod sin næseryg. Han faldt halvt sammen og stønnede da også i smerte. Han tog sig til næsen, da en varm, sviende følelse markerede sig i hans næseparti. Han mærkede da også den varme følelse i hånden, da blodet begyndte at fosse ud af ham. Han så trodsigt op på Blair, fra sin hånd ved hans ord. "Hvem har gjort dig til dommer?" pointerede han irriteret og så på Skyler, der stod mellem dem nu. Det var ikke fordi hun skulle forsvare ham eller stoppe dem. Charles havde ikke tænkt sig at slå igen. Han var dårlig til at slås og ikke mindst så han ikke nogen grund til at slå. Han havde gjort præcis det samme, hvis nogen var sammen med hans søster. Charles mærkede sig selv blive en del mere svimmel og at han fik en snurrende fornemmelse i kroppen. Han op på Skyler, mens han prøvede at hive sig selv op. Hans blik skøjtede rundt i lokalet. "Jeg har det fint," hviskede han, som han prøvede at finde sit tøj ordentligt og fik da også det sidste på, inden han så på Blair endnu en gang med det trodsige kølige blik. "Det er fint nok. Jeg finder selv ud." svarede han sammenbidt, mens en stemme inde i hans hoved prøvede at fortælle ham at hans næse tydeligvis var brækket og han burde få nogen til at se på den. Den eneste grund til han tog det roligt og ikke diskuterede hvor vidt, han skulle gå eller ej, skyldes nu primært at han selv havde en lillesøster og han selvom han var fuld, godt kunne sætte sig i hans sted. "Vi ses, Skyler," hviskede han mod hendes øre og gav hende et forsigtigt kys på panden, da det var det eneste sted han kunne ramme uden at få blod ud over det hele, inden han gik mod Blair og med vilje slog sin skulder ind mod hans og forlod huset med en blødende brækket næse, mere fuld end hvad godt var og en underlig fornemmelse af at han nok ikke så Skyler under de samme foranstaltninger igen.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum