I'm Coming Home - Seth + Kaya

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 6:24 am

Seth Engel Minore York
To uger før Leslie og Gabriel emnet - Marts 2054
Hjemme hos Seth
Outfit


Kaya gik ned gennem gaderne i London. Hun havde det egentlig ganske fint, selvom tingene ikke hele tiden gik som de skulle, men lige nu var hun faktisk okay. Hun havde slået op med Lucas for nogle uger siden, men der havde været sket så mange ting og når hun havde boet i Danmark havde det ikke ligefrem været fordi hun bare lige havde kunne tage forbi Seth og sige hej, selvom hun selvfølgelig gerne ville.
Hun var dog på vej hjem til ham nu og ingen tvivl om, at hun savnede ham forfærdeligt meget, men det var jo ikke noget nyt. Hun skubbede døren op til opgangen, og gik roligt op af trapper. Hun håbede virkelig ikke, at Ashton ville være hjemme, det magtede hun slet ikke. Især ikke fordi, at sidste gang hun havde set ham, havde været til et familiebryllup, hvor det havde vist sig, at han flritede rundt med Kayas veninde. Stakkels Evanna.
Hun bankede roligt på døren og lukkede så sig selv ind. "Hey," kaldte hun for at melde sin ankomst, og lukkede døren efter sig, hvorefter hun tog sin jakke af, og trådte længere ind i lejligheden, og håbede stadig ikke hun ville støde på Ashton.

Seth vidste godt han var nærmest umulig at få fat på lige for tiden. Ikke alene havde han fået en kæreste i Leslie som Kaya sådan set godt vidste, men han var også i gang med at indspille album hvilket ville sige at han snart skulle på turné. At han så måske også lidt regnede et sted dybt inde med at ham og Leslie slet ikke ville holde til at han skulle væk på den der måde. Også selvom en del af ham vel håbede på at det ville lykkes. Ikke kun for at bevise at det faktisk var lykkes ham at slå distancen, men egentlig også bare fordi han faktisk bare var oprigtigt vild med Leslie. Seth hørte pludselig det bankede på og regnede med det var fordi nogen måtte have lukket personen ind i opgangen for faktum var altså at de havde dørtelefon for hovedet at kunne komme ind. Det var også derfor han hævede let sit ene øjenbryn da han gik ud mod døren uden at komme hele vejen derud før han hørte Kayas stemme. ”Sig mig har du en nøgle jeg har glemt jeg har givet dig tøs?” spurgte han med et grin og knappede sin skjorte da hun helst ikke skulle blive alt for fristet af sin ven iførte bukser og en åben skjorte.

Kaya vendte blikket mod Seth, da han kom ud i gangen til hende. Det var rart at vide, at nogen ting bare aldrig ville ændre sig. Han så præcis ligeså godt ud, som han plejede at gøre. "Hvorfor får jeg ikke sådan en velkomst, hver gang jeg kommer?" spurgte hun en kende flabet og blinkede til ham, uden så meget som et eneste sekund, at lægge skjul på, at hendes blik var på hans overkrop og ikke hans ansigt.
Hun grinte let ved hans spørgsmål, og fandt sit nøglebundt frem fra sin jakkelomme, "Teknisk set, har jeg to. En til opgangen og en til din hoveddør," svarede hun med et stort smil på læberne. Det havde nok alligevel haft sine fordele, at have været indblandet i så meget lort som hun havde været, dengang med Ramon. Hun ville jo nærmest kunne stjæle fra en tyv. Hun tog en af de andre nøgler ud af sit nøglebundt og lagde nøglerne tilbage i sin jakkelomme, før hun vendte sig mod ham igen, "Du vil måske også have en hjem til mig?" spurgte hun og gik hen imod ham, hvor hun lagde armene omkring hans nakke i et kram og placerede et blidt kys mod hans kind. "Kæft, hvor har jeg savnet dig," sagde hun stille mod hans øre, hun havde slet ikke lyst til, at slippe ham igen. Han var virkelig hendes bedste ven og en af de få som hun rent faktisk stolede hundrede procent på. Han havde jo aldrig givet hende grund til andet. Hun slap ham dog lidt igen efter lidt, og lod sine hænder glide af hans skuldre, brystkasse og mave, før hun rakte ham nøglen og smilede til ham, selvom hendes hjem aldrig var låst. Hun kunne ikke klare at føle sig låst inde efter hun var kommet ud af Azkaban, selvom det var nogle år siden, så ville det nok altid sidde i hende. Hendes pointe med, at give ham nøglen var nok nærmere, for at se om han ville kunne regne ud, at hun var flyttet.

”Det er en af goderne ved at komme uden at anmelde sin ankomst” sagde han med et ganske let grin inden han hev hende indtil sig i et kram. Han var trods alt godt klar over at hun godt kunne li udsigten selvom hun havde haft den mange gange. Ligesom han bestemt ikke havde noget imod at indrømme at han elskede at se på hende i sine korsetter for det betød hun fik en god kavalergang. Han slap hende igen efter lidt tid. ”Desuden synes jeg ligesom du har set det før så hvorfor gøre noget ved det?” spurgte han med en ganske mild latter inden han blinkede ganske let til hende. Han nikkede ganske let til at hun havde to da han godt vidste hun skulle igennem ikke mindre end to låste døre. Han nikkede ganske let til at han gerne ville have en nøgle. ”Ja hvis jeg ikke skal hele vejen til Danmark og du har fået din røv hjem til London så vil jeg gerne ja” sagde han med et smil og havde lagt lidt ekstra tryk på ordet Danmark. Ikke fordi han havde noget imod det land, men han ville da gerne have sin veninde tæt på sig. Han havde trods alt ikke lyst til at skulle undvære hende hele tiden og han skulle snart på turné og så ville han have mindre tid igen. Han lod hende ligge sine arme om ham igen da han sikkert havde givet slip en smule for hurtigt hvilket han gerne troede på. Han selv placerede et kys på hendes kind da det trods alt var deres hilse på hinanden på og den holdte han gerne fast i da det bestemt var en af de bedre.

”Jeg har også virkelig savnet dig” sagde han med et varmt smil og holdte stadig om hende. At hun snakkede sådan ind i hans øre gjorde ham da også ganske elektrisk. Han mærkede hånden over sin krop og tog imod nøglen som han straks lagde et sted i gangen hvor han vidste at han kunne huske at den lå der. ”Hvordan går det med ham den grimme?” spurgte han ganske roligt og vidste godt at det var under bæltestedet at kalde Lucas det, men det gjorde han altså alligevel. Han havde ikke helt til at starte med set nøglen som hun var flyttet, men siden hun havde givet ham den ud fra hans krav så kunne han godt regne det ud. ”Og dejligt du er kommet hjem. Bryder mig ikke om du er så langt fra mig” sagde han med et ganske lavt suk da det var sandt. Han tog fat i hendes hånd for at hive hende ind mod stuen. Det var virkelig ikke fair at Kaya skulle være så smuk når hun godt vidste han var kæreste med Leslie.

Kaya grinte let før hun lod ham trække hende ind i et kram, som hun uden tøven gengældte, "Hm, det kunne være jeg skulle begynde, at komme noget oftere," sagde hun med et smil på læberne, som ikke helt var til at gennemskue om hun mente det eller om hun lavede sjov. Han havde været hendes første gang, da de kun havde været 15 år og de havde været sammen nogle gange efterfølgende, så det var jo ikke fordi hans krop var fremmede for hende, men hun nød bestemt ikke synet mindre af den grund. "Det er altid rart, at få genopfrisket sin hukommelse," svarede hun og slap ham da han slap hende, og blinkede tilbage til ham. Hun havde intet imod, at se ham på den måde, han havde ikke noget hun ikke havde set før, eller omvendt. Det sværeste lå nok nærmere i, at hun vidste han havde en kæreste, og hun dermed ikke måtte røre ved ham.
Hun blinkede til ham, "It's London baby," sagde hun med et smil på læberne, godt nok var det ikke midten af London hun var flyttet tilbage til, men efter besøget af Zain i Danmark, havde hun ikke været tryg ved, at bo der mere og da Lucas så havde tilbudt hende at flytte ind på danseskolen til hun fandt noget andet, så havde hun ikke kunne sige nej, selvom de ikke var kærester mere, så var de jo heller ikke uvenner og de kunne sagtens stadig arbejde sammen. Hun smilede da hun mærkede kysset mod sin kind. Det var rart at nogen ting bare aldrig ville ændre sig.
Hun kunne altid godt mærke, at hun skulle passe lidt på, når hun var i selskab med Seth, men hun beskyldte hans willieblod en del for det, selvom det mindst ligeså meget var hans personlighed, det andet lød bare bedre. "Du skal da være velkommen til, at vise mig præcis, hvor meget du har savnet mig," forsatte hun stille mod hans øre, før hun slap ham og gav ham nøglen. Hun smilede lidt som hun fulgte ham med blikket, da han fandt et sted til nøglen, før hun bøjede sig ned for at tage sine sko af, måske en kende provokerende med bagdelen mod. Det var nok lidt fordelen ved at kende ham så godt, hun vidste jo godt han var en ass-fyr.
Hun vendte blikket imod ham og rettede sig op igen, "Det ved jeg ikke, det er dig der bor sammen med Ashton, ikke mig," svarede hun og trak lidt på den ene skulder, velvidne om, at det var Lucas han havde hentydet til. Hun førte hænderne i gennem det lange blonde hår, "Jeg er ikke sammen med Lucas mere," tilføjede hun så og smilede lidt til ham. Hendes hjerte bankede en smule, som hun slog blikket mod gulvet, "Det er nok et midlertidigt sted, så jeg skal finde en lejlighed før jeg ved om jeg kan blive. Og jeg skal have søgt om britisk statsborgerskab," sagde hun roligt og tog imod hans hånd og fulgte med ind i stuen. Hun regnede nu stærkt med, at tingene ville begynde at falde på plads efterhånden.

”Så det skal du alligevel? Er du sikker på at Leslie ville bryde sig om det?” spurgte han med et ganske let grin da han ikke var helt så skide sikker på at Leslie ville bryde sig om at han blev taget i at rande rundt i næsten ingenting af Kaya, men faktum var bare at han faktisk bare tit gik rundt i faktisk ingenting når han var hjemme. Og det var uanset om Ashton var hjemme eller ej. Det rørte da virkelig ikke ham spor om han var der eller ej. Han gik rundt som han havde lyst og det havde Ashton også lært at leve med selvom han i starten virkelig havde været overrasket. ”Altså Ashton ser mig nøgen stort set hver dag såå mon ik det går du ser min overkrop?” spurgte han med et grin og kunne ikke lade være med at elske sin bedste veninde bare en smule mere end han allerede gjorde. Seth mente godt at det kunne lade sig gøre at holde sig fra hende nu hvor de begge to havde en kæreste. ”Fuck hvor fedt! Ej det skal fandme fejres girl!” sagde han med et ganske let bestemt nik og gik ud i sit køkken for at se om han ikke kunne finde nogle glas og noget sjovt at drikke. Seth havde da også en champagne liggende på køl som egentlig skulle bruges i weekenden, men han kunne altid købe en ny. Det var ikke fordi han ikke havde råd til at købe en ny. Han åbnede den da også og hældte op til dem begge to inden han rakte hende et glas. ”Og det synes du ikke jeg gør nu huh?” spurgte han mens han bed sig ganske let i læben over at mærke hendes ånde ind mod sin hals på den der måde. Det fik hans nakkehår til at rejse sig. Seth vendte også hurtigt blikket væk da hun begyndte at bøje sig ned på den der måde da han virkelig kunne blive helt elektrisk over en god røv. ”Ved du hvad det værste ved Leslie er? Det er mig der beder hende om at tage hæle på bare en gang i mellem” brokkede han sig en anelse mens han så væk for ikke at stirre på hendes røv selvom han virkelig havde lyst til det. ”Det var så Lucas jeg hentydede til. Ashton er ret cute og kysser faktisk godt at du bare lige ved det” sagde han med et grin og lod sit blik glide over mod hende blot for at se om hun var blevet færdig med at drille ham. ”Ikke det?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da det nok ikke lige var det som han havde regnet med. ”Og hvor er det så?” spurgte han en anelse bekymret for hende da han ville være sikker på hun havde det godt.

Kaya trak lidt på den ene skulder, "Jeg sagde da ikke noget om, at hun ikke også måtte være med," sagde hun med et drillende glimt i øjet. Hun havde endnu ikke mødt Leslie, eller det troede hun i hvert fald ikke hun havde. At det så var Leslie som havde stukket Kaya ned dengang hun havde været gravid, og ikke mindst Leslie som Kaya var røget i Azkaban for at forsøge at slå ihjel, vidste hun ikke. Kaya havde været så langt væk dengang, at hun nok nærmere prøvede at glemme den tid end hun prøvede at mindes tilbage. "Hvem siger jeg ikke også ser dig nøgen hver dag? Tanker er toldfrie, you know," sagde hun og blinkede til ham. Det var nok meget godt, at det ikke var Seth og Kaya som boede sammen, det ville nok ende ud i en eller anden nudistlejer, fordi de begge to var så ligeglade på det punkt.
Hun grinte let, hun havde godt regnet med, at han ville blive glad for, at hun flyttede tilbage, men nok ikke regnet med, at han ville blive så glad for det. "Fejres? Os to og alkohol, når du har en kæreste? Damn du er modig," sagde hun med et smil på læberne og et glimt i øjet. Ingen tvivl om, at hun savnede England, men hun havde haft brug for det break hun havde fået i Danmark til, at finde sig selv igen efter at Elliott havde slået op og Timothy var blevet taget fra hende, hvor forældremyndigheden var gået til Elliott. Hun satte hænderne for ørerne, da han åbnede flasken, da poppet derfra lød ekstra højt i hendes hørelseforstærket ører, og tog så imod glasset.
"Taget i betrækning, at du har en kæreste, så jo," svarede hun forsat i den stille tone, selvom hun godt vidste hun nok var en anelse ond lige nu. Hun placerede derfor et nyt kys mod hans kind og slap ham så. Både så hun kunne få skoene af og komme ordenligt indenfor, men også for at være bare lidt sød ved ham, selvom det sidste nok røg lidt i vasken igen, da hun tog sine sko af. Hun vendte dog blikket mod ham, som hun skiftede fod og kunne ikke lade vær med, at smile lidt over at han havde vendt blikket væk. "Seriøst? Skal jeg gi' hende et par lektioner?" spurgte hun med et smil på læberne, selvom hans blik var den anden vej. Hun rettede sig dog ret hurtigt op, da han påpegede at Ashton kyssede godt. Det var bare så meget mere end hun havde lyst til, at vide. Ikke nok med at hun skulle hører på Evanna, nu begyndte Seth bare ikke også. "Jaah, det er du ikke den første til, at fortælle mig," sagde hun blot og smilede til ham.
Hun rettede sit korset lidt med blikket ned af sig selv, for at se om det sad ordenligt. Hun vendte så blikket mod ham og rystede lidt på hovedet, "Nej. Altså vi er stadig venner og jeg arbejder stadig for ham, men jeg kan ikke ha' en kæreste min bedste ven ikke kan li," sagde hun og trak lidt på den ene skulder, før hun gik mod ham. "Danseskolen. Det er fint nok som en start," svarede hun og smilede til ham. Hun var færdig med at drille ham. For nu om ikke andet, hun turde ikke love for resten af dagen.

”Kaya for helvede. Du er jo skør” sagde han med et ganske let glimt i øjet og rystede ganske let på hovedet hende inden han grinte en smule. Han kunne ikke andet end holde af sin bedste veninde, men han regnede nu ikke lige fremme med at Leslie ville dele ham medmindre hun også have en ting for tanken om to fyre og selv der ville han nok mest gøre det for hendes skyld da han trods alt ikke havde tænkt sig at fucke det her op. Han var virkelig vild med hende. Havde Seth vidst at Leslie var skylden i at Kaya var havnet i Azkaban havde han dog aldrig handlet på sine følelser for Kaya betød mere for ham. ”Det er sgu da også kun fordi du har set det så mange gange efterhånden at det har inprintet dig i din hjerne din dirty fucker” sagde han med et drillende glimt i øjet selvom det næppe kun var det. Nu var han så heller ikke lige fremme typen der skjulte sin nøgenhed. Hvis der var nogen der bestemt så ham nøgen hver dag så var det i hvert fald Ashton. ”Nej nej. Jeg kan godt styre det!” sagde han bestemt og kløede sig ganske let i nakken da han godt vidste hvordan alkohol og dem ofte endte. Han hævede det ene øjenbryn over hun dækkede sine øre. ”Hva er der med dig og høje lyde?” spurgte han mens han havde sit hoved en anelse på sned inden han havde hældt op i glasset. Han selv havde intet imod høje lyde, men så havde han også virkelig svært ved at være på en scene da de var over det hele. Især i form af skrigende teenage tøser. Han nikkede let til at han selv synes han lige nu vidste at han havde savnet hende. Han mærkede kysset på kinden og bed sig da også ganske hårdt i læben. Det skulle nok blive en udfordring, men han var villig til det. Han elskede trods alt Leslie.

Han kunne ikke lade være med at grine en smule af hendes tilbud. ”Altså nok er du drenget honey, men Leslie er det på en anden måde og beklager sig over hun smadre sin ryg for mig. Så det går nok alt sammen” sagde han med et ganske let nik da hun jo heller ikke skulle ændre sig for meget for hans skyld. ”Du mener Evanna? Snakker du med hende?” spurgte han roligt og så lidt for undret på hende inden han hævede sit glas til en skål og tog en tår af sit glas. Han satte glasset ned og klappede på sofaen til at hun skulle smide sine ben op mod ham. ”Jeg har aldrig snakket med hende faktisk. Jeg ved bare Ashton ævler om hende konstant” sagde han med et ganske let suk og følte måske lidt det var for dårligt når han vidste de flirtede, men omvendt havde Ashton heller ikke mødt Leslie fordi hun simpelthen bare var så langt fra den verden han så Ashton som at være i. ”Du slog vel for helvede ikke kun op med ham pga. mig? Desuden er det fjollet vi har den strid. Hans lorte søn bager på min lillesøster og det huer mig ikke” sagde han med et dybt suk og rystede ganske let på hovedet over tanken. ”Du burde virkelig ha dig et ordenligt hjem. Skal jeg hjælpe dig med at finde en lejlighed? Du ved.. Celeb perks” påpegede han med et smil og nikkede let for sig selv.

"Oh come on Engel, du forstillede dig det et øjeblik lige der, bare indrøm det," svarede Kaya i en drillende tone og blinkede flirtende til ham, bare fordi hun ikke kunne lade vær. Selvfølgelig ville hun aldrig opfordre Seth til at være utro, når han mente forholdet så seriøst som han gav udtryk for, men det betød på ingen måder at hun ikke ville skubbe lidt til grænsen, bare fordi hun var så pokkers grænsesøgende og så snart hun fandt grænser, så var de jo kun sjove hvis hun kunne træde over dem, bare en lille smule. "Tro mig, du ville blive overrasket over, hvor mange billeder der er indprintet i min hjerne," sagde hun med et glimt i øjet og sendte ham så et ganske uskyldigt smil. Mange ting huskede hun som var det i går, mens andre ting røg ud ligeså hurtigt som det var kommet ind, men det var nok meget normalt. Hun grinte let, "Yeah okay, så siger vi det," svarede hun og rullede lidt med øjnene med et morende smil legende på sine læber. Som om de kunne styre det, når de drak, men fair nok, hvis han var i den tro, så skulle hun da ikke være den som ødelagde den bobbel for ham. "Prøv du at ha' min hørelse bare for en enkelt dag," sagde hun og skar en grimmasse. Hundefløjter var nok noget en eller anden pissed varulvejæger engang havde opfundet i vrede. Sirener, hvilket var en af grundene til at hun nægtede at sætte sig ind i en bil. Den helt lyse tone på et klaver. Hun kunne sagtens høre høj musik, det var mere pludselige høje lyde som gik direkte i hendes øregange. "Men jeg kender en som måske kan hjælpe mig med at lærer at kontroller det," tilføjede hun efter lidt, selvom hun ikke var helt sikker på om hun skulle fortælle Seth om Zain eller om han bare ville blive bekymret.

Hun rynkede lidt på panden, "Hun skal sgu da bare vende sig til det. Selvfølgelig får man ondt i fødderne og ryggen i starten, kroppen er jo ikke bygget til det," sagde hun med et mildt skuldertræk, da det virkelig gav sig selv i hendes hoved, men nu havde hun også været vant til det fra hun havde været omkring 13 år, fordi det var der man måtte begyndte at danse i højehælet. Hun nikkede lidt roligt og skålede med ham, før hun valgte at svare, "Ja, hun gik en årgang under os på Slytherin og så har vi bare holdt kontakten lidt," hun havde intet imod Evanna overhovedet, hun var lidt som den der dårlige samvittighed som Kaya ikke selv rigtigt ejede. Hun måtte dog slippe et grin, "Nej, det ved jeg godt, hun tør ikke møde dig eller de andre. Ej hun er rigtigt sød og Ashton har bare at behandle hende ordenligt," sagde hun og slog et lille tic med det ene øje, før hun smed benene op på hans kommando.
Hun tippede hovedet lidt til siden, "Ville du slå op med Leslie, hvis det viste sig at hende og jeg ikke kunne sammen?" vendte hun hans spørgsmål, uden egentlig rigtigt at svare ham, for jo selvfølgelig havde det haft en stor betydning at Seth og Lucas ikke kunne sammen. "Hvem af sønnerne? Og Saga eller Kimberly?" spurgte hun ind, da Lucas havde mere end en søn og Seth havde mere end en lillesøster.

”Nej mere tanken om dig kysse med min kæreste, men så er jeg nok nød til at indrømme overfor hende at jeg er halvt om halvt biseksuel og det har jeg ærlig talt ikke spor lyst til” sagde han med et ganske let grin inden han rystede ganske let på hovedet af sig selv. Han kunne faktisk ikke huske om han havde nævnt det for Kaya og hvis ikke var det helt bestemt lidt for sent nu for nu var det røget over hans læber alligevel. Og det var ikke fordi han kunne stoppe det så han havde bestemt heller ikke tænkt sig at prøve det fjerneste. Seth mente skam forholdet til Leslie. Også selvom en del af ham godt vidste en af dem ville fucke op på et tidspunkt. ”Tænk det tror jeg gerne, men jeg har ik lyst til at være et sted hvor billeder af Lucas også høre hjemme” sagde han med et let glimt i øjet og nikkede ganske let for sig selv. Seth havde det så på samme måde så det var sikkert også en af grundene til at de gik så fint i spind som de gjorde. Og så var de også bare på mange punkter virkelig ens og så bare i en udgave af hvert sit køn. ”Kan jeg. Jeg er vild med Leslie. Like it or not så har jeg faktisk tænkt mig at være en god lille dreng denne her gang” sagde han med et let bestemt nik da han virkelig mente det. Han ville så gerne være den som ikke fuckede op og han ville gerne have det her skulle fungere. Desuden hvis han kunne modstå Kaya når han var fuld så kunne han stå imod hvem som helst. ”Nej tak. Ikke mig som har månesyge. Tror virkelig ikke månesyge og willieblod ville være en specielt god kombi. Prøv at tænk på hvor stangliderlig jeg ville være op og ned af fuld måne og så endda være lækker nok til at kunne score anything” sagde han med et ganske let grin og rystede let på hovedet. Det lød faktisk som en ret så farlig kombi i hans hoved hvis han skulle være ærlig.”Og hvem er det så?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn for nok ville han blive bekymret, men heller det og han så vidste det. Det betød jo bare han elskede sin bedste veninde.


”Ja har jeg også sagt, men hun gør det nær mig for hun ved det får mig til at løbe efter hende som en lille hund. Tror hun elsker det” sagde han med et veltilfreds smil over læberne. Han var virkelig sikker på at Leslie nød hvad høje hæle gjorde ved Seth og det var jo ikke fordi han tvang hende til at have det på hele tiden. Bare mere hvis hun ville have lov til at se ham være en lille hund der løb efter hende. ”Arh. Det ved jeg så ik om hun gjorde. Har aldrig opdaget hende før, men Ashton er vist ret så glad for hende. Han snakker om hende konstant og jeg er bare glad på hans vegne. Håber da de finder ud af noget” sagde han med et varmt smil da han bestemt kun ville Ashton det bedste. Han kendte hende ikke som sådan, men hun virkede til at gøre Ashton mere glad og så var Seth det også. ”Ikke tør?” spurgte han og lagde hovedet ganske let på skrå. Det gav ikke den vilde mening i hans verdens billede. Heller ikke selvom han var kendt, men det var Ashton jo også. ”Ja helt bestemt Kaya. Kærester kommer hele tiden, men venner er for altid. Intet skal skille dig og mig af. Vi har været for meget igennem” indrømmede han da også blankt, men han vidste så heller ikke alt det med Leslie og Kaya. Så havde han jo aldrig gået efter Leslie. Nu havde Seth så ikke kunne li Lucas i virkelig mange år efterhånden så det kunne næppe være noget nyt for Kaya at han ikke kunne li Lucas. ”Ehm. Dorran mener jeg han hed” sagde han en anelse eftertænksomt som han kløede sig selv let i nakken. ”Kim” sagde han med et ganske let suk. Hun var alt for ung og det var trods for han selv havde været yngre. Han fandt lidt efter noget at drikke og hældte op til dem begge to. Han kunne sagtens styre det.

"Havde du ikke nok i, at se mig kysse på din kusine?" spurgte Kaya og blinkede til Seth, hvorefter et eftertænksomt blik meldte sig i hendes øjne, "Vent hvad? Er du biseksuel?" spurgte hun overrasket med begge øjenbryn hævet. Det var nok tydeligt at se hans ord, havde gjort hende overrasket, selvom et smørret smil efterfølgende meldte sig på hendes læber. Seth med en fyr? Oh yeah, hun kunne godt forstille sig det, og det var ikke nogen skidt forstilling, hvis hun skulle være helt ærlig. "Sikker på det?" spurgte hun drillende, hun mente da selv hun havde mange gode billeder indprintet i sin hukommelse. Godt nok også blandt andre Lucas, men der var også andre fyrer og et par tøser. Kaya så på Seth med et skeptisk blink, før hun ikke kunne holde et grin tilbage, "Yeah right, hvad end der får dig til at sove om natte, Love," sagde hun og klemte sine læber lidt sammen, for at holde sit grin tilbage. Hun fandt dog hurtigt en lidt mere seriøs fremtoning frem, "Men du må ikke tro, jeg ikke er glad på dine vegne Basse, for det er jeg. Jeg kunne aldrig finde på, at gøre noget som kunne ødelægge dit forhold til Leslie, når du er glad for hende," sagde hun og så lidt på ham, måske en smule skuffet over, at han kunne tro andet. "Månesyge? Tror du det er en sygdom eller hvad?" spurgte hun selvom det nok kom en smule mere hårdt ud end det var ment. Ikke fordi hun blev direkte sur, men fordi det jo ikke ligefrem var noget hun selv havde valgt, præcis ligesom han ikke havde valgt at have willieblod. "Du har dine hemmeligheder. Jeg har mine," sagde hun roligt og trak lidt på den ene skulder. Hun vidste nemlig godt, at Seth ville begynde at bekymre sig, hvis han fandt ud af, at hun havde en storebror mere, som ikke ligefrem var den sødeste mand eller varulv på jorden.

Hun grinte let, "Well, det glæder mig du får noget på den dumme," sagde hun og blinkede til ham, det gjorde hende ikke det mindste at høre om hans sexliv, selvom det ikke var direkte det de snakkede om. Hun var ikke jaloux anlagt og slet ikke når det kom til hendes bedste ven. Hun var bare glad på hans vegne. Når han var glad, så var hun det også. "Men det gjorde hun.. Men det undre mig nu ikke, at du ikke opdagede hende.." sagde hun roligt og trak lidt på den ene skulder. Hun rystede lidt på hovedet, med et lidt morende smil på læberne, "Nej, hun tør ikke. Hun er fan af jeres band," svarede hun og lagde armene over kors, med et forsat morende smil. Det var meget bevidst at Kaya ikke hørte Seths musik, hun kunne ikke stå for hans sangstemme, og det vidste han sikkert ligeså vel som hun selv gjorde. Hun gjorde en gestus med den ene hånd, "Og der besvarede du så lige dit eget spørgsmål der," sagde hun og så på ham, selvfølgelig havde Seths mening omkring Lucas været med til, at hun var gået fra Lucas. Hun havde jo ikke vidst, at Seth ikke kunne lide Lucas før de havde været i byen sammen sidste gang. "Dorran er cool nok, ikke at jeg kender, kender ham, men jeg har hilst på ham nogle gange," sagde hun, det var ikke fordi hun havde haft nogle længere og dybere snakke med Dorran, det var mest at de bare hilste på hinanden og så egentlig ikke mere end det, men han virkede som en langt mere fornuftigt ung mand, end Lucas. "Kim?! Waow, er hun ikke like 12 eller sådan noget?" spurgte hun ret overrasket, men nu havde hun så også selv været 15 år sin første gang, som havde været med Seth. Hun havde nok bare lidt svært ved at følge med i Seths søskendes liv og aldre.

Han rystede ganske let på hovedet og grinte en anelse for sig selv. ”Jeg kan altid se dig snave med en pige” sagde han med et ganske let glimt i øjet og et smøret smil over sine læber. Nu vidste han så heller ikke at Kaya og Leslie havde den fortid de havde for så havde han jo aldrig nævnt det. ”Både og. Kun rent sex mæssigt. Har jeg virkelig ikke nævnt det?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da det virkelig undrede ham en helt del at han ikke havde nævnt det. Det var ik lige fremme fordi han holdte et skjult at han gik i seng med mænd såvel som kvinder. Det kunne også være han havde nævnt det i den periode hvor Kaya havde været langt væk på alt muligt skidt. Han nikkede ganske let til om han var sikker. Han ville godt nok ikke være et sted hvor tanker om Lucas også var til. ”Men jeg har ik været hende utro endnu og jeg har ik engang haft lyst til det baby så jeg tror faktisk på at two wrongs can make it right” sagde han med et ganske let glimt i øjet og nikkede let for sig selv. Han troede fuldt og fast han kunne denne her gang. Han havde i hvert fald tænkt sig at gøre sin del af det skulle lykkes. Det var både sikkert og vist. ”Det tror jeg så heller ikke. Du er min bedste veninde. Selvfølgelig ville du ikke smadre noget for mig med fuldt overlæg” sagde han med et varmt smil da han godt var klar over at hun ikke var sådan. Han havde større tillid hende end den slags. ”Det er et udtryk” sagde han blot for at forsvare sig en anelse. ”Det er få når det kommer til dig honey” sagde han med et glimt i øjet og et drenget smil over sine læber da det trods alt var ganske sandt. Det var meget få ting han ikke sagde til Kaya.


Han kunne ikke lade være med at puffe blidt til hende ved hendes ord om han fik noget på den dumme og grinte da også i mens. ”For jeg var jo ved at dø af mangel før det” sagde han med et ganske let grin da han trods alt var dybt ironisk. Seth fik nok til at det passede. Hverken for lidt eller for meget. Seth havde det jo på samme måde. Hvis Kaya var glad så var han også. Præcis ligesom hvis hun hadede nogen så gjorde han også og omvendt. På mange punkter lød de måske som et par der ikke var et par og havde sex med andre også. ”Så vidt jeg har forstået er hun ikke lige min type og så ligger jeg ærlig talt ikke mærke til dem” forklarede han med et lille let nik selvom han godt vidste at Kaya godt vidste det. Seth så kun dem han selv ville. Ikke fordi han var i tvivl om hun var pæn, men bare ikke den type han gik efter. Han hævede det ene øjenbryn ved hendes ord om Evanna var van af bandet. ”Det må jeg sgu sige. Ashton kan faktisk undre mig. Fans er ikke nogen man dater. Det er nogen man bare hygger sig med” sagde han med et ganske let grin og nikkede let for sig selv. Han ville så også flytte ud hvis han vidste at Ashton rent faktisk havde haft et one night med en fan for han ville føle det var hans egen skyld han var sådan. ”Undskyld” sagde han med en ganske skæv grimasse. ”Til mit forsvar burde det ik være nogen form for nyhed for dig at jeg ik kan li Lucas. Det har jeg ik lagt skjul på. Hvor har du været henne siden vi gik i skole for jeg ku heller ik li ham dengang” sagde han en anelse drillende da hun tydeligt havde glemt det. Han nikkede ganske let til at Dorran var cool nok selvom han stadig havde sin tvivl. ”Hun er altså 14 Kaya. Vågn lige op kvinde” sagde han med et ganske let grin og tog en tår af sit glas.

Kaya grinte let, "Kommer sgu ikke bag på mig," svarede hun morende, godt nok havde hun aldrig været i et forhold med en anden kvinde, med hun havde været sammen med et par stykker, hvilket også var årsagen til at hendes mor havde slået hånden af hende dengang, for seks-syv år siden. "Jo da, masser af gange, jeg leger bare overrasket for sjov skyld," svarede hun ironisk og blinkede drillende til ham. Selvfølgelig måtte han selv bestemme, hvad han syntes hun skulle vide eller ikke vide og et eller andet sted, måtte hun nok indrømme at det ikke kom bag på hende, at han var biseksuel efter hun lige havde haft tanken inde og vende en gang. Selvfølgelig kunne han have fortalt hende i hendes langt ude periode, det skulle hun ikke kunne sige, for hvis hun skulle være helt ærlig, så glemte hun helst alt hvad hun havde gjort dengang, selvom hvad der ikke dræbte hende, havde gjort hende stærkere. Hun ville slet ikke vide, hvordan hun ville reagere, hvis hun stod overfor Ramon igen. Hun kunne ikke lade vær med at smile lidt ved hans ord, "Bemærkede du selv, at du sagde du ikke har været hende utro endnu?" spurgte hun med et lidt hævet øjenbryn, "Hold dig nu på måtten, du har klaret det så længe, og hvis du virkelig er så glad for hende, så kan du fandme også holde det mens du er på tour," sagde hun med et opmundterende smil, selvom det var underligt at se ham så forelsket, det var ikke ligefrem et syn hun oplevede tit. Hun sendte ham et lidt skeptisk blik, da han sagde det var et udtryk, men valgte ikke at svare på det. Hendes blik sagde nok mere end ord alligevel. Hun lod en hånd glide i gennem det lange blonde hår, "Og hvis jeg fortalte dig alle mine hemmeligheder, så ville du smide mig og aldrig se mig igen, så derfor har du dine hemmeligheder og jeg har mine," sagde hun roligt i et forsøg på at lukke det samtale emne, hun ville ikke miste ham, det betød han alt for meget for hende til. Så hellere holde sin mund og bekæmpe sine dæmoner alene og i fred. Sådan klarede hun sig bedst.

Hun grinte da hun mærkede puffet, "Oh bette pus, du vidste da, du bare kunne ha' været kommet til mig, hvis du skulle ha' lettet trykket," sagde hun morende og blinkede til ham bare fordi hun ikke kunne lade vær, selvom mange nok aldrig ville snakke sådan til deres bedste ven, men det var nok bare et ret sært venskab de havde. "Jeg tror ikke hun ville være din type, sådan personlighedsmæssigt, men udseendet? Altså hun har en god røv, så det burde vel være nok for dig," sagde hun og trak lidt på den ene skulder, selvom hun godt vidste det ikke var pænt sagt om hendes veninde, men det var trods alt sandt. Hun kom med et kort fnøs og grinte så lidt, "Hygger sig med? Evanna er jomfru, så det tror jeg sgu ikke han kommer langt med. Men hun virker nu til, at være oprigtig glad for ham," sagde hun og trak lidt på den ene skulder. Det huede hende bestemt ikke, at hendes veninde og fætter havde noget kørende, men hvis bare hun kunne slippe for at hører om det, så gik det nok.
Hun rystede lidt på hovedet, "Lad vær med at undskylde og forsvare dig, Seth. Jeg har lykkeligt glemt alt om min Hogwarts tid," svarede hun og blinkede til ham, da hun havde været så langt væk på stoffer, at hun ærligt talt kun huskede små bider af sin tid på Hogwarts, og de ting hun huskede var fra før alt det med Ramon. "Hold da kæft, er hun allerede så gammel? Well, så er hun vel også gammel nok til at få sin første kæreste efterhånden," sagde hun med et smil på læberne og lagde sig på ryggen med hovedet hvilende i hans skød, med blikket op på ham, dog vendte hun det ret hurtigt væk igen, da hun godt vidste han var hurtigt til at aflæse hende, når hun havde noget på hjertet, men ikke vidste hvordan hun skulle få det sagt.

”Amen putte. Du er simpelthen nød til at forstå at jeg er fyr og af den der type der bliver herre glad i låget over to piger” sagde han med et ganske let drillende glimt i øjet og nikkede let for sig selv da han ikke havde lyst til at gå i detaljer med præcist hvor horny og needy han virkelig blev af to piger der kyssede. Seth havde så heller aldrig været i et forhold med en fyr og han var faktisk ganske sikker på at han heller aldrig ville kunne det. ”Nåh for satan. Jeg var ellers ganske sikker på jeg havde nævnt overfor dig at jeg havde sex med fyre” sagde han og kløede sig selv ganske let i nakken da han aldrig havde ville holde den slags skjult for hende. Han havde nok bare troet han havde sagt det til hende før. ”Altså bare sådan lige for at nævne en i fling så har jeg da været sammen med Collin Fitzgerald den lille taberdreng” sagde han det sidste med et grin bare for at understrege at han altså havde været med en fyr. Faktisk op til flere. Han gad bare ikke det der forhold med dem. ”Hold nu op. Det er jo ikke fordi jeg regner med at fucke op. Jeg er bare bange for det. Det går bare heller ik at være alt for bange for det. Så er det jo det sker. Jeg har ligesom lært et eller andet” sagde han en anelse eftertænksomt og nikkede let for sig selv da det ligesom lidt var hans erfaring efterhånden. ”Jeg er virkelig glad for hende. Sådan helt ekstremt og jeg kan sagtens holde mig på måtten. Teenage tøser siger mig intet. Jeg kan godt li at Leslie er så sprængfarlig og forbudt” vedgav han stille og skær en let uaflæselig grimasse mellem et smil og en anelse bekymring. Han vidste også godt han virkelig strålede. Den eneste anden han havde været så vild med var Heather og i hans hoved var det hende som var skredet og ikke ham der havde skubbet hende væk. Der havde Kaya bare ikke været i landet og havde derfor ikke set det. ”Jeg har virkelig nærmest ingen når det er dig. ”Og jeg ville sagtens kunne fortælle dig de få hemmeligheder for langt de fleste af dem involvere mig da jeg var lille og ellers er det faktisk kun ting jeg ville dele med dig så nej Kaya. Det må du længere ude på landet med” sagde han med et ganske let nik da han sådan lige på stående fod nærmest kunne komme op med at han faktisk havde haft ’våde’ drømme om sin mor og alt med Kate skulle hun meget gerne vide. Så var der faktisk kun det med Agnes tilbage.


”Så jeg sku ha neglet dig da du var kæreste med Lucas? Som om det er nødvendigt med flere grunde til vi skulle hade hinanden” sagde han med et ganske let grin da han lige kunne se det for sig. Han elskede virkelig den måde de snakkede på. ”Det skal jeg fandme huske. Så kan du da liiige stoppe din hånd i buskerne på mig Kaya” sagde han med et grin trods for han ikke mente det da han ligesom var kæreste med Leslie. ”God røv er bestemt vigtigt, men medmindre hun er model smuk så er hun ikke mig nej” sagde han med et ganske let ryst på hovedet. Nok var Leslie ikke hvad mange ville mene som væren model smuk, men han elskede hun var så vild at se på. ”Det er Ashton så også kan jeg oplyse dig om” sagde han med et mindre grin da han lidt synes det var sjovt og så alligevel var det ganske sødt på samme tid at de begge to var jomfru. Han forstod så ikke hvordan man kunne leve uden sex, men nu havde han også været ung så det gav måske mening. ”Det har jeg ikke. Hvis jeg gjorde det ville jeg være bange for jeg glemte dig og det vil jeg ikke” sagde han stille og slog blikket en anelse ned da den frygt virkelig nogle gange boblede op i ham. ”Ehm. Så jeg er skyld i at du slog op med Lucas?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn og et snært af dårlig samvittighed. ”Yeah og derfor ser hun på Lucas’ søn. Jeg føler mig enormt heldig for at min elskede søster flirter med lige præcis hans søn” sagde han med et suk og lagde virkeligt tryk på ordet hans. Han nussede hende ganske blidt i håret. ”Hvad tænker du på smukke?” spurgte han stille da han synes han kunne opfange et eller andet vibe fra hende.

Kaya grinte let mens hun rystede lidt på hovedet af Seth, "Se det kommer heller ikke bag på mig," svarede hun ganske ærligt, da hun virkelig ikke var et eneste sekund i tvivl om, at han var den type fyr, som syntes to piger sammen var frækt. "Men det har du ikke, Batman," sagde hun roligt, da hun trods alt ikke var sur over det eller noget, han måtte selv om hvad han var til, det skulle hun jo ikke blande sig i. Hun rynkede lidt på panden, da han nævnte Collin, "Er det derfor vi ikke kan li' ham eller hvad?" spurgte hun, det var altså et underligt venskab de to havde til tider. Et skævt smil meldte sig på Kayas læber, "Så voksen du lyder," sagde hun lidt drillende og blinkede til ham. Ingen tvivl om at Seth var en fantastisk fyr og hun elskede ham virkelig højt. Hendes smil voksede i takt med hans ord, "Du er så forelsket Bassemand," påpegede hun, selvom hun regnede med at den konklusion var han nok også selv kommet frem til. Hun fandt det bare virkelig sødt og hun var glad på hans vegne. Hun skulle nok holde fingrene for sig selv, når han havde det som han havde. Hun ville jo ikke ødelægge noget for ham. Hun sukkede lidt, da han sagde hun måtte længere ud på landet, omkring de begge to havde hemmeligheder. "Det er ikke fordi jeg ikke vil fortælle dig alt, Seth, men mine hemmeligheder er omkring ulovlige ting jeg har gjort, hvis jeg fortælle dig dem og du ikke melder mig, vil du blive anklaget for medskyldig, hvis det kommer ud og du skal ikke med i mine fald," forklarede hun og trak lidt på den ene skulder. Der var mange ting hun aldrig havde fortalt til nogen, men som faktisk kun var Ramon som vidste. Blandt andet at hun havde slået en ihjel. "Jeg kan fortælle dig dele af dem, men ikke alt," sagde hun og så på ham.

"Og det syntes du ikke, du gjorde?" spurgte hun og grinte let, hun burde virkelig lærer at blive en bedre kæreste. Samtlige af sine kærester havde hun enten været utro eller på anden måde været en røv overfor. Det var nok også en af grundene til, at hun lige nu bare nød at være single og gøre hvad der passede hende, uden hun skulle stå til ansvar overfor andre end sig selv. "Du er fandme modig og give mig sådan et tilbud, når du har kæreste på," sagde hun i en sensuel undertone og lod sine fingerspidser snige sig ind under hans bluse, så de nussede ganske blidt lige over kanten på hans bukser og legede en smule med knappen og lynlåsen. Bare for at drille ham og se om han rent faktisk ville stoppe hende, selvom hun regnede med det.
Hun rynkede lidt på næsen, "Narj, altså hun er virkelig smuk, men model-smuk? Det ved jeg sgu ikke.. Altså jeg ku hende ærligt talt godt, hvis hun havde været til piger," indrømmede hun blankt, men nu havde hende og Seth jo ikke altid helt samme smag i piger. Hun måtte dog bide sig i læben, da han fortalte Ashton var jomfru. Det var nok noget af det sjoveste hun længe havde hørt. "Ved du hvad? Jeg syntes bare du skal hoppe på dem begge to og så kan du fortælle mig om det er det værd. Jeg skal nok underholde Leslie imens," sagde hun morende og grinte med et kækt glimt i øjet.
Hun fandt en mere seriøs mine frem, "Jeg vil aldrig give dig lov til, at glemme mig," sagde hun og smilede lidt til ham, som hun lod sin ene hånd glide op til hans kind, for at få ham til at se på hende og aede blidt hans kind lidt. Hun havde virkelig savnet ham. Hun rystede lidt på hovedet, "Det er jo ikke kun din skyld. Jeg var ham utro, han var mig utro. Vi skulle aldrig ha' indgået et forhold," sagde hun og trak lidt på skulderen. "Well, hvis det er nogen trøst, så har jeg hilst på Dorran nogle gange, og han er slet ikke som Lucas," fortalte hun, selvom hun godt kunne forstå ham.
Allerede da hun mærkede han nussede hende i håret, vidste hun godt, at han havde opfanget der var noget galt. Hun var fristet til at sige der ikke var noget, men hvis hun kendte Seth ret, så ville han ikke tage det som et svar. Hun fnøs let, "Det ville tage flere timer, at indvige dig i alle mine tanker. Tro mig, min hjerne er ikke altid det sjoveste sted, at blive budt ind," svarede hun og satte sig op for at tage en tår af sit glas, for at undgå at se på ham, da hun havde en idé om, at når han ikke kunne se hendes ansigt, så kunne han heller ikke aflæse hende. "Hvornår er det du skal på turné?" spurgte hun, mest af alt for at skifte samtaleemne, da hun egentlig godt kendte svaret.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 6:26 am

”Hvorfor lyder du så helt forundret over jeg har det sådan?” spurgte han med et ganske let grin da hun trods alt godt vidste han havde været herre happy over Kaya havde kysset med Marcelle og lidt mere end det. Om hun så kunne huske det kunne jo ikke være hans problem for det kunne han i hvert fald godt og det havde været vildt frækt. ”Amen det var jeg ret så sikker på jeg havde. Jeg gider dog ik være i forhold med dem, men jeg kan godt have sex med fyre” sagde han med et ganske let grin og nikkede let for sig selv. Han skulle godt nok ikke være i et forhold med en fyr. Det lød som virkelig meget drama. Det gad han slet ikke. Han rystede på hovedet. ”Nej han brød sig ikke om mig da jeg blev model og så har det ligesom bare udviklet sig til had fra begges sider” sagde han med et ganske let suk da han synes det var latterligt at Collin havde ment han var blevet full of himself da han var blevet model da Seth trods alt altid havde været ret så selvglad og det var Collin sådan set også. ”Jeg har vel lært noget af dine forhold Kaya” sagde han med et drillende glimt i øjet da han ikke kunne lade være. Hun havde bare mere erfaring med forhold end han selv havde. Seth elskede jo også Kaya helt vildt højt. Hvis nogen bad ham om at vælge en kæreste eller Kaya ville han heller ikke vide hvor han skulle gøre af sig selv for han ville til en hver tid vælge Kaya. Så kunne de ikke forstå det ville han ikke vide hvad han skulle. Han nikkede ganske let til at han var forelsket. Det vidste han jo sådan set godt han var. Endda ret så meget. ”Og hvem siger jeg ik er ligeglad? Jeg vil til en hver tid beskytte min bedsteveninde og det ved du også godt” sagde han en anelse bestemt da han bestemt var ligeglad med prisen. Kaya var hans et og alt på rigtig mange punkter og det var der intet som kunne ændre på. Hans egne hemmeligheder var slet ikke ligesom hendes og derfor holdte han det heller ikke skjult for hende


Han hævede det ene øjenbryn. ”Did I?” spurgte han en anelse forundret inden han begyndte at grine. ”Awesome” grinte han videre da han ikke kunne lade være med at fryde sig en smule over det hvis han skulle være ærlig. Seth kunne bestemt ikke li Lucas og hvis han havde endda havde neglet Kaya i mens de havde været kærester kunne han altså virkelig ikke andet end more sig over det selvom han godt vidste han ikke burde. Han mærkede hendes finger over sin bluse og bed sig en anelse i læben som hun legede med hans bukser. Han tog blidt fat i hendes hånd. ”Ved du hvad. Jeg tror du har ret i jeg elsker Leslie for meget” sagde han stille og flyttede roligt hendes hånd. Nok kunne han godt mærke det hev i ham for at give pokker i det hele, men han var virkelig vild med Leslie og ville ikke ødelægge det.


Han nikkede ganske let til hendes beskrivelse af Evanna og kunne egentlig godt svagt huske hende. Hun var ganske køn, men hun virkede alt for godhjertet til at være Seths type. Faktum var at han godt kunne li at hans damer var ligeså fucked som han selv var trods alt. Det var også derfor han var ganske glad for Leslie. ”Ashton er ik til fyre. Tro mig. Jeg har forsøgt mig” sagde han med et ganske let grin da han havde måtte nøjes med at kysse Ashton til en fest næsten lige efter de var flyttet ind i lejligheden. Ligesom Ashton pænt måtte affinde sig i at Seth ofte gik rundt i ingentin i deres lejlighed. ”Den eneste fra bandet jeg har været sammen med mere intimt er faktisk Charles og det var kun fordi det var trekant” sagde han med et ganske let grin da han heller ik havde været sammen med Marc og han var endda homo. ”Det er jeg glad for du siger” sagde han med et varmt smil da han heller ikke bare sådan havde lyst til at glemme sin bedste veninde. Han kunne ikke lade være med at smile over hun nussede hans kind. Kaya var virkelig en skøn kvinde og han fortrød ikke den dag de havde faldet i snak. Han nikkede ganske lyttende til det med Lucas og kunne nu ikke lade være med at føle lidt det var hans skyld selvom det på samme tid gjorde ham glad da han ikke brød sig om Lucas. ”Det lyder da godt. Så kunne det være jeg skulle hilse på den unge mand og tilgive Kim for at date ham alligevel” sagde han med et smil og følte sig lidt som en form for far overfor hende, men Kim var hans søster og han ville gøre alt for hende. Det ville han ikke ligge skjul på. ”Jamen jeg har masser af tid når det er dig frøken Hansen” sagde han med et smil og hev hende ned at ligge igen efter hun havde drukket af sit glas for at nusse hende blidt i håret igen. Det her var virkelig hyggeligt. ”Til juni så jeg har masser af tid til at høre på dine problemer. Du slipper ikke” sagde han en anelse bestemt da han ikke lod sig hylde ud af den.

"Det er jeg skam heller ikke, prins," svarede Kaya ganske roligt, det kom faktisk overhovedet ikke bag på hende, at han fandt sådanne nogle ting tiltrækkende. Hun bed sig lidt i tungen, mens hendes blik hvilede vurderende på ham, "Gi' eller modtag?" spurgte hun, selvom hun nok måtte indrømme hun mest kunne forstille sig, at han var typen som selv ville give. Hun rullede lidt med øjnene, "Well, der er ikke langt fra kærlighed til had, som man siger," sagde hun og sendte ham et lille smil, det var jo ikke fordi hun ville blande sig i hvordan Seth og Collin håndtere deres fjendskab, hun tog bare automatisk Seths side, fordi det var ham som var hendes ven. Hendes mund gled op i et overrasket o, "Fuck dig, der har ikke været noget galt med mine forhold," sagde hun og grinte let, mens hun rystede lidt på hovedet. Okay ikke et eneste af hendes tidligere forhold havde været endt godt, men så slemme havde de vel heller ikke været.. Havde de? Hun trak lidt på smilebåndet, "Og præcis derfor vil jeg ikke fortælle dig dem Seth, sorry skat.. Jeg kan sige så meget, at jeg kan se thestraler," sagde hun og vendte blikket væk fra ham igen, da det burde være nok til, at han kunne regne ud, at hun havde set nogen dø.

Hun kunne ikke lade vær med at grine med ham, "Du er den værste, bedste ven jeg nogensinde har haft, ved du godt det?" spurgte hun med et grin og rystede på hovedet af ham. Hvor fuld havde han været, hvis han ikke kunne huske, at de havde sovet sammen den dag de havde været i byen, hvor Seth havde fundet ud af, at Kaya og Lucas på det tidspunkt var kærester?
Hun stoppede det sekund, hun mærkede hans hånd tage fat om hendes håndled og gjorde ikke den mindste smule modstand, da han flyttede hendes hånd. I stedet smilede hun varmt til ham, "Jeg er stolt af dig," sagde hun en smule drillende og blinkede til ham, før hun lagde sine hænder på sin egen mave. Selvfølgelig ville hun acceptere fuldt ud, at han stoppede hende, når han havde en kæreste.

Hun skar en grimmasse over hans ord om Ashton, "TMI," mumlede hun og rystede lidt på hovedet, for at få nogle meget forkerte billeder ud af hovedet igen. Nok var tanken om Seth med en anden fyr en smule fræk, men tanken om Seth med hendes fætter? Ej, den var alt andet end fræk. Et skævt smil meldte sig dog på hendes læber, "Hvem var den sidste så?" spurgte hun nysgerrig, før hun rynkede lidt på panden ved nærmere eftertanke, "Hvad med Marc? Han er sgu da homo, er han ik?" spurgte hun, da det ville give mere mening i hendes hoved, men nu kendte hun heller ikke Charles helt vildt godt, ud over de havde arbejdet sammen, før Kaya var røget i Azkaban og hun havde ikke rigtigt snakket med ham efterfølgende, andet end hej-farvel, når hun var stød ind i ham. Hun smilede blot lidt til ham og fjernede sin hånd igen fra hans kind. Hun måtte dog slippe et mindre grin, ved hans ord om Dorran og Kim, "Du ved godt, at du ikke er hendes far ik? Just FYI," sagde hun og smilede til ham. Oliver skulle da lige prøve og komme og bestemme, hvem Kaya skulle date eller ikke date, så var hun gået amok, eller bare grint af ham.
"Hvordan ved du det? Ingen kan love dig i morgen, og så har du split din sidste dag, på at høre på mit lort," svarede hun og trak lidt på den ene skulder, før hun mærkede han hev hende ned og ligge igen og kort efter mærkede hans nussen i hendes hår. Det var virkelig rart og afslappende. Hun sukkede lidt, da det tydeligvis ikke lykkedes hende, at få hans tanker et andet sted hen, "Jeg har ikke problemer. Hvorfor tror folk altid jeg har problemer?" spurgte hun og slog let ud med hænderne, før hun lod sin hånd finde hans fri, som hun flettede sine fingre ind imellem hans, ikke at der var noget i det, for de var jo bare venner. "Jeg har åbenbart en storebror mere.. Han opsøgte mig i min lejlighed i Danmark.. Og så gætter du aldrig, hvem jeg stødte ind i, skide fuld i byen," sagde hun og rulle lidt med øjnene, det havde været underligt at møde Elliott på den måde, normalvis var det Kaya som var den fulde som skulle følges hjem, men den gang havde det været omvendt.

”For det meste give. Tror jeg kan tælle til maks. to der har fået lov til det andet. Skal virkelig være trængende hvis jeg skal have noget som helst op” sagde han med et ganske let nik og helt roligt. Han var langt mere til at give end at få og da han havde været med Darcel var det mest af alt fordi Darcel var 10 år ældre end ham og Collin var en af de første så der havde han eksperimenterede meget med hvad han overhovedet var til. Han brød sig jo heller ikke specielt meget om når kvinden styrrede mest af alt fordi hendes nydelse var ligeså vigtig som hans egen og han følte han gav mere ved at være den som havde kontrollen. Hvis hun synes det var for meget info måtte hun havde ladet være med at spørge. ”Han mente jeg blev snobbet da jeg blev model og faktum er jeg ik har ændret mig på det punkt” sagde han med et ganske let suk. Han savnede som sådan ikke Collin fordi han ligesom havde været med til at Seth nogle gange havde prøvet det der med stoffer. ”Du var Eliot utro.. Med mig og Jayden. Du var Lucas utro.. Med Eliot og mig.. Kan du se hvor jeg vil hen” spurgte han med et selvsikkert glimt i øjet da det ik lige fremme fordi Kaya var en mest tro kvinde her i verden. Han vidste godt det ik var særlig pænt at sige, men ik desto mindre var det jo sandt et sted og han havde jo selv holdt sig fra forhold af selv samme grund. Fordi han ik regnede med han kunne være dem tro. ”Og hva så hvis du kan det? Det gør da ikke jeg elsker dig mindre. Om så du havde ført staven Kaya ville jeg stå ved din side” sagde han roligt da han ikke regnede med det var sket, men mere bare at han satte det på spidsen. ”Fordi jeg ik kan huske du var kæreste med Lucas sidst vi havde sex? Amen kvindemenneske tror du jeg kan huske alle de fyre du dater? Du har også haft fingre i Collins bror. Allerede der er du næsten foran mine 3 kærester og den tredje er hende jeg har nu” sagde han med et drillende glimt i øjet da han virkelig ikke kunne huske hvor mange Kaya havde været kærester med eller hvor længe. ”Og glem nu ikke Jayden. Se.. Der overhalede du mig lige der” drillede han ganske hjerteligt da Leslie trods alt kun var hans tredje kæreste. Han vidste jo godt han fuckede for meget op til det.


”Fordi jeg stopper når jeg elsker min kæreste?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da han ville være sikker på han havde forstået det korrekt. ”Jeg har altså kun kysset ham. Rolig nu honey” sagde han med et grin da han godt var klar over det lød af mere. Så langt var han ligesom heller ikke kommet. ”Skyler Brown sgu da. Hvem ellers? De havde en fling på det tidspunkt, om de stadig har er jeg faktisk ikke sikker på” sagde han og kløede sig ganske let i håret da han vidste hans lille lorte fætter goså havde været der og noget med Flora var i Charlies liv igen eller i hvert fald havde opsøgt ham eller whatever. Han holdte slet ikke styr på deres drama og han ville nok heller aldrig få det. ”Jo han er homo, men ham har jeg faktisk aldrig rørt” sagde han ganske roligt og vidste ikke helt hvorfor, men det havde han bare ikke. ”Jo, men jeg er hendes storebror og jeg elsker den lille tøs helt vildt højt” sagde han stille og bed sig selv ganske let i læben. Han vidste godt han nok mest af alt opførte sig som hendes far på nogle punkter, men de havde bare et andet forhold.


”Og så har jeg brugt min sidste dag på at være der for min bedste veninde. Det lyder ikke helt skidt” sagde han stille og nussede hende videre i håret. ”Fordi du og jeg bare altid enten bliver hivet ind i problemer eller skaber dem uden vi selv er skyld i det” sagde han med et ganske let nik da han ret så ofte synes at problemerne ligeså meget kom til dem som de opsøgte dem. ”Lad mig gætte. Den ene er Elliott så hvem er så den anden?” spurgte han roligt og nød egentlig at sidde sådan her med hende.

Kaya nikkede lidt, "Well, du har også altid været meget dominerende i sengen, så det kunne jeg vel ha' sagt mig selv," sagde hun ganske roligt, som om det var vejret de snakkede om. Hun havde intet imod, at han var så åben og ærlig omkring det, og hun vidste et sted også godt, at det ikke havde været fordi han havde ville holde det hemmeligt for hende. Der var selvfølgelig også den mulighed, at han havde fortalt hende det før, men dengang hvor hun havde været så langt væk på stoffer, at hun ikke havde kunne huske fra næse til mund. Hun smilede lidt til ham, "Man ændre sig jo hele livet igennem, han har nok bare ikke kunne håndter det og så blev du syndebukken," sagde hun roligt og trak lidt på den ene skulder. Selv havde hun ændret sig meget i gennem de sidste fem år, men hun havde også været udsat for meget, så andet ville vel være underligt.
"Jeg var kun Elliott utro første gang vi var kærester, og Lucas var også mig utro, vil jeg lige sige til mit forsvar, plus jeg stoppede Elliott," påpegede hun, selvom hun udemærket godt kunne se hvor han ville hen. Hun havde aldrig været en god kæreste og ville nok heller aldrig blive det. Hun rømmede sig lidt og rystede så lidt på hovedet, "Nok om det," sagde hun afvisende for at snakke mere omkring sine hemmeligheder og hvorfor hun kunne se thestraler. Hun ville ikke have, at hans syn på hende skulle ændre sig. "Hallo, så mange fyre har jeg sgu da heller ikke datet, og husk lige hvem der var den første ik Batman," sagde hun morende og prikkede ham på på maven med et smil på læberne. "Gud ja, Orin, ham kunne man sgu godt overveje at hoppe på igen.. Ham var jeg BTW ikke utro," sagde hun morende og rystede lidt på hovedet, okay der havde nok været lidt flere, når hun sådan lige talte efter. "Jayden og jeg blev gift i en brandert og havde et åbent forhold, så ham var jeg teknisk set heller ikke utro," sagde hun roligt, selvom hun egentlig ikke var sikker på, om Seth vidste de havde været gift eller om han troede de bare havde været kærester. "Og Stacie og Roddy var jeg aldrig kærester med, det var bare flirts. Så du kan nå at indhente mig endnu," sagde hun morende og blinkede til ham.

Hun nikkede roligt og smilede til ham, "Ja. Hvor længe er det efterhånden I har været kærester? Burde jeg ikke snart møde hende?" spurgte hun, som var hun hans mor der lige skulle godkende sin svigerdatter. "Du skal ikke forsvare dig overfor mig, jeg har ikke snakket med ham i flere år," sagde hun roligt og smilede varmt til ham, hun var fuldstændig ligeglad med, hvad Seth lavede med Ashton, så længe hun ikke behøvede at høre om det. Hun grinte let, "For fanden din gris, hvad siger Ashton til, at I hukker i hans kærestes lillesøster?" spurgte hun morende, åh gud, hvor ville hun dog gerne være en flue på væggen, når Ashton fandt ud af, at hans bedste venner lå og hyggede med hans kæreste lillesøster. Stakkels Evanna dog. Hun skød mundvigerne kort ned, "Hm.. Hvad kollegium gik Marc egentlig på? Jeg tror aldrig, jeg har snakket med ham," sagde hun en smule eftertænksomt. Hun smilede varmt ved hans ord om Kim, "Selvfølgelig gør du det, men du er også nødt til, at åbne øjnene og følge med, hun er ikke et lille barn mere. Sorry babe, men hun er teenager og det skal hun ha' lov til," sagde hun roligt og lagde sig en smule bedre til rette.

Hun sukkede et lidt opgivende suk, som også var blandet med en svag nydelse, da det virkelig var rart, at blive nusset sådan i håret. "Lad det nu bare ligge, Seth," sagde hun stille med lukket øjne, fuldstændig ligeglad med, om hendes hår ville ende med, at ligne noget der var løgn. Hun åbnede det ene øje og så op på ham, "Jeg er ikke i problemer, bare rolig," forsikrede hun ham, hvilket hun da sådan set heller ikke var. Ikke endnu om ikke andet. "Jep, pisse fuld så jeg måtte følge ham hjem.. Han vil gerne ha' at vi prøver igen.." hun sukkede lidt, hun vidste slet ikke hvad hun skulle stille op med alt det med Elliott. "Zain Rigel, søn af Carmine Rigel og åbenbart min mor. Zain vil hjælpe mig med, at lærer at styre mine sanser og bruge dem optimalt, hvis jeg tilgengæld hjælper ham med, at finde månestenene. Jeg ved Dacoda har en," fortalte hun roligt, da hun virkelig ikke så noget galt eller forkert i at hjælpe Zain. Hun elskede at hun kunne ligge sådan her med Seth, uden der var noget i det, andet end venskab.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 7:02 am

”Jamen det er jo lige det jeg mener” sagde han med et ganske let glimt i øjet. Han skulle virkelig være skide trængende før han lod en anden fyr tage ham og han kunne virkelig kun tælle til der var to der havde gjort det og den ene af dem var endda hans første gang med en fyr så det talte måske ikke helt på samme måde. I hvert fald ikke hvis man spurgte Seth. ”Ja jeg ved det ikke og jeg er faktisk pænt ligeglad. Jeg savner ikke Collin og har ikke gjort det i virkelig mange år” sagde han med et ganske let nik da han faktisk var utrolig ligeglad med Collin. Nu vidste han så heller ikke alt det om Zachary for så havde det hele måske bare givet en smule mere mening.

”Ja du stoppede måske Elliott, men du stoppede ikke helt mig vel putte? Indrøm det. Hvis jeg er villig så kan du ikke sige nej” sagde han med et drillende glimt i øjet selvom det var skrækkeligt sandt. Kaya og Seth var uhjælpeligt tiltrukket af hinanden og det havde tit fucked deres flirts op. Det var jo en af grundene til at Seth ikke havde turdet det der med forhold. Fordi han godt vidste at hvis han var fuld nær Kaya så fuckede de ofte begge i det. ”This guy” sagde han og pegede med begge tommelfingre på sig selv om hvem der var Kayas første gang mens Kaya prikkede ham i maven. Hvis ikke det havde været for Kate så havde Kaya været den første. Desværre var Kate bare lige kommet i forkøbet i form af Seth kun havde været 12. ”Collins storebror..” sagde han med et ganske let på hovedet for så at gentage sig selv et par gange. ”Yeah what a fine moment. Kaya der igen dater en fyr jeg ikke kan li. Fuck jeg elsker dig nogle gange. Ved du godt det?” spurgte han med et ganske let suk til det med Darren. Seth havde virkelig ikke kunne li Jayden for at være blodfanatiker. Seth og Jayden havde været som to kamphunde.

”Siden november-december stykker så jo det burde du jo nok” sagde han med et ganske let nik da Kaya sådan set burde møde hans kæreste. Nu var de trods alt allerede i marts. Han havde bare ville have Kaya lidt for sig selv. Det var vel ingen crime? Han gad slet ikke snakke mere om Collin for faktum var de bare var vokset fra hinanden. At det så var fordi Collin havde nok i Zachs opførsel kunne han jo ikke vide. ”Så du siger at Skyler er Evannas lillesøster? Er det meningen jeg skal vide det?” spurgte han med et ganske let grin da han da ikke lige havde styr på den del. ”Desuden så datede hun jo ligesom Charles. Ik min skyld hun drømmer om trekanter” grinte han bare videre da han selv mente han var uskyldig. ”Ravenclaw. Han gik på vores årgang, men der havde du self også travlt med undertegnet” sagde han med et selvsikkert glimt i øjet. Nok havde han ven med Marc dengang også, men han havde ikke ville være en del af FE fordi han heller havde ville være model. ”Hun er 14!” udbrød han da han slet ikke synes hun var gammel nok endnu.

”Elliott og dig?” spurgte han og lagde hovedet ganske let på sned. ”Ok heller det end Lucas, men føler du for ham?” spurgte han ganske roligt da han ligesom synes det var alt afgørende. Ellers så han sådan set ingen grund til at prøve det igen. Det der med fusere og gå tilbage til dem var altså ikke lige ham. ”Dacoda? Det lyder som en virkelig dårlig idé putte” sagde han med en ganske let suk da han virkelig ikke brød sig om den idé. Dacoda var trods alt i Garden.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Kaya on Ons aug 09, 2017 6:12 am

Kaya blinkede kækt til Seth, "Men det er nu ikke nogen dårlig ting," indrømmede hun blankt, da hun ikke ville ligge skjul på, at hun godt kunne lide, at Seth var dominerende i sengen, ikke fordi hun ikke også selv kunne være det, men fordi hun også nød at den hun var sammen med også tog intiativret nogen gange. Hun trak lidt på skulderen og nikkede så lidt til hans ord om Collin. Hun havde aldrig mødt ham, så hvis Seth ikke savnede ham, så havde hun heller ingen grund til at skulle møde ham.

"Selvfølgelig stoppede jeg ikke dig, den funktion ejer jeg ikke. Så ja, det indrømmer jeg sgu gerne" svarede hun i et mildt grin og blinkede flirtende til ham. Aldrig om hun ville lærer at sige nej til Seth, hvis han var klar, så var hun bestemt også, til hver en tid. Og hun skammede sig ikke over det. Hun grinte let, "Præcis, du har gjort mig til et sex afhængigt væsen" sagde hun med et drillende glimt i øjet. Hun havde aldrig fortrudt at Seth havde været hendes første gang, og ville nok heller aldrig komme til det. Han havde været en god første gang, og det var hun ikke bleg for at indrømme. "Collins storebror eller ej, Orin kunne virkelig noget," sagde hun med et smil på læberne. Hun ville da heller ikke tøve med at hoppe på ham igen, hvis hun gik chancen, selvom hun tvivlede på det, efter han havde slået op, da hun var røget i Azkaban. "Jeg datede ikke Jayden, vi gik fra at være venner til at blive gift. I know, jeg er meget elskværdig" svarede hun og blinkede til ham. Hun snakkede ikke ret tit om Jayden mere, det gjorde ondt at hendes søster havde slået ham ihjel, hvilket var en af grundene til at hun ikke snakkede med Dacoda mere.

"Ja, det synes jeg også efterhånden," sagde hun, da hun selvfølgelig gerne ville møde Seths kæreste, især når det var en som oveni købet kunne få ham til at afvise Kaya. Hun rynkede midt på panden, "Ja, eller Evanna er adopteret af Brown familien, så de er ikke biologiske søstre, men same shit," sagde hun roligt med et varmt smil over sine læber. "Nej da, slet ikke. Det er din dillerbobs skyld," sagde hun med et drilsk smil på læberne. "Jeg kom først til Hogwarts på femte årgang, jeg kunne sgu da ikke nå, at lærer hele vores årgang at kende, når du havde travlt med at stikke din pik op i mig i tide og utide," grinte hun og rakte tunge af ham, så hendes tungepiercing kom til syne, hvorefter hun rystede lidt på hovedet. Hun hævede lidt det ene øjenbryn, "Du var 12, så du skal vidst ikke snakke for højt, Batman, lad dog tøsen ha' det lidt sjovt for fanden," sagde hun ganske roligt, da hun ikke så noget forkert i, at Kim kun var 14 og flirtede rundt med Dorran, til trods for hun godt vidste hvor gammel Dorran var.

Hun nikkede lidt og sukkede så, "Det er ligemeget hvad jeg føler eller ikke føler. Vi vil ikke de samme ting i livet, så vi passer bare ikke sammen. Han vil have børn og en kernefamilie, ud og se verden og sådan noget. Jeg kan ikke få børn, Timothy var et mirakel barn, som jeg ikke engang må se, hvilket han heller ikke fatter," sagde hun en smule koldt, et sted så nej, så kunne hun ikke se en fremtid med Elliott overhovedet. Men han ville nok altid have en eller anden form for plads i hendes hjerte, da han havde været hendes første og eneste rigtigt dybe forelskelse, men det nyttede jo ikke noget, når de var så forskellige. Hun viftede lidt med hånden, "Det er ikke fordi jeg har tænkt mig, at sætte mig ned og flette blomstrekranse med hende, men hvis hun stadig har den månesten, så skal jeg nok få fat i den, om det så ender med en ny tur i Azkaban, så vil det være det hele værd," sagde hun roligt, selvom hun havde lovet sig selv, at hun aldrig ville tilbage til Azkaban igen, det havde hun mistet alt for meget på og hun vidste aurorne holdt øje med hende, selvom hun aldrig havde fortalt hele historien om, hvad hun havde gjort siden hun var røget ind, selv ikke til Seth, ikke fordi han ikke måtte vide det, men fordi han aldrig havde spurgt og så havde hun ikke set nogen grund til at fortælle ham det, selvom han jo godt vidste hun havde siddet inde.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Tors aug 17, 2017 6:48 am

Seth blinkede ganske let til hende da han godt var klar over det ikke var noget skidt nødvendigvis at man var dominerende i sengen. Han selv holdte så også ligeså tit af magtkampen som det at skulle være den som tog hele initiativet. ”Og om lidt undskylder du dig med det er mit blod” sagde han med et drillende glimt i øjet da det var Kayas normale undskyldning for den slags og det morede ham ganske grænseløst. ”Ja undskyld altså. Klag til Kate” sagde han med et ganske let grin da det trods alt var hende der havde gjort det her ved ham da han selv kun havde været 13 år gammel første gang. Det ville han aldrig benægte. Det var trods alt sådan han havde fundet ud af sin slægt og begyndte at udnytte det til sin egen fordel. ”Stadig bare nej. Collins storebror” sagde han med et ganske let ryst på hovedet da han ikke forstod hende på det der punkt. ”Som stadig aldrig har kunne li mig fordi jeg er mugglersympatisør så bare nej” sagde han med endnu et ryst på hovedet da han virkelig slet ikke forstod hun havde ville være sammen med Darren til at starte med.

Han nikkede blot ganske let da han gav hende ret i at hun måske snart burde at møde Leslie. Især fordi hun virkelig betød noget når han kunne holde sig fra Kaya. Det skete ikke så synderligt tit. ”Yeah that gotta be awkard. Næsten ligeså meget som Philip flirter med sin storesøsters fjende nummero uno” sagde han med et ganske let grin da han virkelig synes det var grænseløst morsomt når det var andre end ham selv der trådte i spinaten. ”Eller også kan hun bare godt li opmærksomheden skal du se” sagde han med et ganske let glimt i øjet da han på ingen måde ville give sin pik skylden for noget. ”Og hold nu op hvor du dog brokkede dig over det dengang. Tror nærmere du brokker dig over du ikke kan få det mere” sagde han med et drillende glimt i øjet. ”13 lille skat. Jeg var 13 første gang jeg havde sex” sagde han og lagde ekstra tryk på tallet 13 anden gang som om det gjorde det specielt meget bedre han var 13 år første gang han havde sex. At de så havde været kærester næsten 2 mdr. på det tidspunkt og han kun lige var fyldt 13 år gav jo den helt store forskel i forhold til 12.

”Altså man kan jo få børn på andre måder hvis det var det man ville, men noget siger mig det ikke er helt der du er i dit liv. Jeg kender dig. Du er min vild kat” sagde han med et ganske let nik og var glad så længe Kaya var glad. Han var sikker på at for at skulle være kærester med Kaya over længere tid skulle man være gjort af et ganske specielt stof som han ærlig talt betvivlede på at Elliott overhovedet besad. Man skulle finde sig i deres forhold for det første og man skulle være tilgivende overfor hende hvis hun var en utro uden man blot skulle ligge sig på knæ for hende. Nok nærmere straffe hende på en måde der var sensuel før hun ville komme frem til at det ikke var sådan man var i et forhold. ”Så hvorfor var det egentlig du var i Azkaban første gang?” spurgte han med et hævet øjenbryn da han aldrig helt havde fanget den og hvis han skulle være ærlig var hans bekymring større på det punkt når det kom til Dacoda. Han forstod slet ikke vores behov for at hade mennesker med en bestemt blodtype.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Kaya on Tors aug 17, 2017 8:47 am

Kaya grinte let, "Jeg tror snart ikke, jeg kan koge mere suppe på den undskyldning, men så længe du godtager den, så koger jeg bare videre," svarede hun morende og blinkede til ham. Det var en god undskyldning, hvis man spurgte Kaya. Enten var det Seths blod, eller også var det lige op til fuldmåne. To af hendes ynglings undskyldninger. Eller den klassiske 'jeg var fuld', den kunne også oftes bruges. "Klag? Hvem har sagt noget om, at klage? Kan jeg ikke sende hende blomster og et takke-kort i stedet?" spurgte hun en kende flabet og smilede skævt til ham. Hun trak lidt på den ene skulder, "I det mindste var det ikke Collin," forsvarede hun sig med og skar en lille grimmasse. "Anyway, had du bare videre på Jayden, han er ikke i blandt os mere, takket været Dacoda," sagde hun roligt og sukkede lidt.

"Philip som i din fætter? Hvem flirter han rundt med?" spurgte hun nysgerrig og så op på ham, da hun stadig lå med hovedet på hans skød. Et drillende glimt meldte sig i Kayas øjne, "Oh yeah, opmærksomhed fra to fyre på én gang, hvem ville ikke kunne li' det?" spurgte hun og grinte let. Hvilken tøs ved sine fulde fem, ville ikke elske det? "Hov hov, lad os lige få en ting på det rene her; Jeg brokker mig aldrig, jeg giver bare min mening til kende. Der er forskel. Desuden tror du vel ærligt talt ikke, at når vi ikke knalder, så får jeg intet, vel?" spurgte hun med et lidt hævet øjenbryn, hun indrømmede gerne at han var på en top tre over dem hun havde været sammen med, men det behøvede han jo ikke at vide lige nu og her. "Okay, sorry 13 så, men det gør det jo ikke ligefrem bedre for din sag vel, skattemand? Så er hun stadig et år ældre end du selv var," hun vidste godt, at det måske var lidt underligt at hun forsvarede Kim på den måde, men nogen måtte jo gøre det, ellers ville den stakkels pige jo ende som nonne, hvis Seth fik noget at skulle have sagt.

Hun fnøs let og rystede på hovedet. "Ministeriet tvangsfjernende Timothy to timer efter jeg havde født ham, jeg har aurortilhold til ham. Jeg får aldrig en mulighed for, at stifte familie. Hverken på den ene eller den anden måde. Så ja, jeg vil hellere bare være en vild kat, selvom jeg nogen gange nærmere føler mig som en baggårdshund," sagde hun med et lidt drillende glimt i øjet. Der skulle uden tvivl en bestemt type mand til, at klare et forhold med hende, og hun havde tilsyneladende endnu ikke fundet ham som kunne. Til tider tvivlede hun faktisk på om det overhovedet ville være en mand, men måske en kvinde i stedet for. Hvem vidste. Men Seth kendte hende jo nærmest skræmmende godt.
Hendes øjenfarve skiftede kortvarrigt til den ravgule farve, men hurtigt tilbage til den nøddebrune farve igen. "Indbrud, vold og mordforsøg.." svarede hun og så op på ham. "Jeg fandt hende som stak mig ned, dengang jeg mistede vores barn og fik af vide jeg ikke kan få børn. Jeg fulgte efter hende, ventede til hun sov og brød så ind.. Hvis ikke aurorne havde stormet hjemmet, havde jeg slået hende ihjel også.." fortalte hun ærligt, mens hun rent faktisk så ham i øjnene i mens, så han kunne vide at hun var ærlig. Han havde selv bedt om svar, så nu kunne hun vel ikke andet end håbe på, at han ikke ville blive sur eller noget. Hun tog sig lidt ubevidst til maven, hvor arret stadig var. Hun tænkte bare ikke lige over, at hun lidt havde afsløret sig selv i, at hun havde slået ihjel før, i og med hun havde sagt 'også'. "Men hey, jeg kom da ud før tid for god opførelse," sagde hun og sendte ham et lille smil.

@marc

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Man aug 28, 2017 2:44 am

Marc havde ingen idé om at Kaya var på besøg for så var han aldrig kommet forbi. Det var ikke fordi hun havde gjort ham noget overhovedet, men han var virkelig bare skrækslagen overfor hende. Det der med at hun havde siddet i fængsel gjorde at han var bange for hende som bare pokker. Han vidste ikke hvorfor, men det gjorde det altså bare. Marc som trods alt havde en nøgle til Seth og Ashtons lejlighed gik ind af døren som han altid gjorde det velvidende at Seth sagtens kunne gå rundt i ingenting. Ikke at Marc tændte på det eller noget for af en eller anden grund havde han faktisk ik engang selv forsøgt at kysse Seth trods for at det havde gjort noget ved ham at se Seth og Ashton kysse. ”Er du hjemme Seth?” råbte han igennem lejligheden inden han gik helt i stå ved synet af Kaya var der som fik ham til at tabe sine nøgler han havde i hånden da han ikke havde fået lagt den ned i sin lomme endnu. ”Jeg.. Jeg.. Kommer bare tilbage… Senere” sagde han ganske stammende og bed sig hårdt i læben.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Man aug 28, 2017 2:45 am

”Det gør du da bare bette pus” sagde han med et grin til om Kaya kunne sende et takkekort til Kate. Det var trods alt hendes skyld at han var glad for sex. Det og så ligesom Kaya elskede han undskyldninger med at det var hans blod eller lige når det kom til Kaya så var det fordi det var tæt på fuldmåne. ”Touché, men nu var det også kun en gang og vi var ligesom ikke kærester så kom igen Hansen” sagde han med et drillende glimt i øjet.

”Jeg tror nok han flirter med Skyler, men jeg har sgu ikke styr på den lille mide” sagde han med et ganske let grin da han faktisk var ligeglad med Philip og hvis han rent faktisk flirtede med Skyler så var han ligeglad for han havde været der først anyways og det vidste han godt han næppe ville bryde sig om. ”Så det du siger er hvis jeg bliver single så ville du have super meget imod en trekant med mig og en anden fyr?” spurgte han med et drillende glimt i øjet da han godt kunne li tanken selvom han slet ikke burde jinxe hans forhold med Leslie på den der måde og det var derfor han regnede med at Kaya blot tog det som en form for joke. ”Nej siger bare du brokker dig over du ik kan få lige netop min. Er godt klar over du får andre stede prinsesse” sagde han med et smil over sine læber da han sådan set også mest af alt gerne ville have at hun fik andre steder. Alt andet ville jo være underligt når de ikke var kærester og faktisk aldrig havde været det. ”Det hjælper en hel del og forskellen er at jeg ikke er pige” mumlede han ganske lavt selvom han godt selv vidste det var en latterlig grund for det skulle jo helst ikke gøre nogen form for forskel.

”Oh. Det er jeg ked af at høre, men du vil altid være en kat for mig Kaya. Det er der intet som kan ændre” sagde han med et ganske let nik til det sidste. Nu var Kaya også hans bedste veninde så det ville være mærkeligt hvis han ikke kendte hende på det område. Det gjorde hun jo også med ham. Det var heller ikke bare frøken hvem som helst som kunne vinde hans hjerte og holde ham til den ene kvinde. Seth skulle lige til at spørge mere indtil det med den kvinde der havde såret hende så dybt hun nær havde begået mord, men nåede ikke mere idet Marc kom ind af døren hvilket fik Seth til at grine over han var så bange for hende.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Kaya on Tirs aug 29, 2017 4:10 am

Kaya grinte let til det med takkekortet til Kate, da det trods alt kun havde været for sjov. Det ville nok være ret så mærkeligt, hvis hun rent faktisk gjorde det. "En gang, er stadig flere gange end mig," sagde hun morende og med et drillende glimt i øjet, da hun trods alt slet ikke havde været sammen med Collin, hun havde ikke engang kysset ham. Waow, tænk at de mænd stadig fandtes. Den tanke holdt hun dog for sig selv.

Hun grinte let, "Så din fætter går og samler dit og Charles' sexaffald op? Det er lidt sødt, på en meget forskruet måde," sagde hun og grinte lidt igen. Hun kendte trods alt godt Charles, ikke at hun snakkede med ham mere, men de havde jo arbejdet sammen engang som bartender, og hun havde da intet imod Charles. Ikke at han virkede som hendes type, overhovedet, men som hun huskede det, så havde de da haft nogle ret hyggelige og sjove vagter sammen. Hun skød begge øjenbryn en smule op, da han spurgte ind til det med trekanten, "Det kommer sgu an på, hvem den anden fyr skulle være," svarede hun ærligt, da hun uden tvivl godt kunne overveje en trekant med Seth, men det ville komme an på med hvem mere. "Igen, jeg brokker mig ikke, jeg giver min mening til kende. Men bare rolig Batman, jeg får skam mit behov dækket og skulle det gå helt galt, så har jeg løsninger på det," sagde hun drillende og blinkede til ham. Hun spærrede øjnene lidt op, "Waow. Der var en sætning jeg aldrig havde troet, jeg skulle høre dig sige. Så det du siger er, at fordi Kimberly er en pige, så må hun ikke have sex endnu, selvom du selv var yngre end hende? Helt ærligt mand, gi dog tøsen nogle fif i stedet for, fortæl hende hvad fyrene kan li. Det er sgu da det man har en storebror til," grinte hun og sendte ham et roligt smil.

Hun rystede lidt på hovedet af ham, "Ikke så seriøs, Batman, det er bare en dårlig dag, ikke et dårligt liv," sagde hun og smilede lidt op til ham. Hun var ikke god til, når nogen viste bekymring for hende, selvom Seth var en af de få som fik lov en gang i mellem. Hun kunne godt se på Seth, at han var klar til at spørger mere ind, men som hoveddøren gik op og en ukendt stemme meldte sin ankomst, følte hun lidt at hun blev reddet af hvem end det så var. Hun rettede sig lidt op, for at se hvem det var, da hun hørte lyden af nogle nøgler som blev tabt på gulvet. Hun så lidt uforstående på Seth, da han begyndte at grine, hvilket fik hende til at sætte sig op i sofaen, hvor hun så fik øje på Marc, som mest af alt lignede en som var ved at pisse i bukserne af skræk. "Hey. Marc ik?" spurgte hun med et lidt skeptisk blik, da hun ikke helt forstod, hvorfor han reagerede sådan. Hun svang benene ned på gulvet for at få fodfaste inden hun rejste sig op, for at gå pænt hen og hilse på ham. Han var trods alt Seths ven, så selvfølgelig ville hun opføre sig pænt. Eller prøve på det i hvert fald. Hun gik roligt mod Marc og rakte ham hånden, "Kaya," præsenterede hun sig, som hun lod hovedet tippe lidt til den ene side. Hvor ville hun dog ønske at Zain havde lært hende, hvordan hun kunne bruge sin varulve-lugtesans til at lugte foreksempel frygt. Hun bukkede sig ned og samlede hans nøgler op, som hun lod dem dingle fra hendes ene pegefinger, "Du tabte vidst noget," sagde hun roligt og blinkede til ham.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Tors aug 31, 2017 2:17 am

Marc var virkelig helt stiv i kroppen og nikkede da også bare let for sig selv til hans navn. Hvor var han dog helt igennem bange for hende. Hun havde været i fængsel og den information var mere end rigelig for ham. Det var ikke bare hvem som helst der endte i Azkaban. Da hun rejste sig op endte han da også med at gå et par skridt bagud da hun ikke skulle stå alt for tæt på ham. Han stolede virkelig ikke på hvad hun kunne finde på. ”Det.. Det ved jeg” sagde han stille og tog i en hurtigt bevægelse ud efter hans nøgler som han havde tabt. Han var virkelig glad for at hun ikke kunne aflæse den slags. Ikke at han vidste hun ikke kunne aflæse frygt, men så var han et sted sikker på hun havde nævnt det. ”Du skal ikke grine Seth!” udbrød han utilfreds da han godt vidste at Seth havde gennemskuet ham. Det var det værste ved at Seth kendte ham så godt som han gjorde. Desuden fik det hans kinder til at blive let røde når Seth opførte sig sådan der.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Tors aug 31, 2017 5:45 am

”Nej, men du var mange gange sammen med hans storebror Hansen så kom nu bare igen” sagde han med et grin og tog begge sine hænder op for at vifte dem som hun bare kunne komme med flere af hendes kommentarer. Nogle gange sætte han pris på at hverken ham eller Kaya havde fået en sexsygdom endnu med alle dem som de havde været sammen med hver især.

”Ja det er rygtet, men jeg ved det self ikke” sagde han med et lille nik og grinede en anelse for sig selv da han ligesom ikke gad bruge tid på Philip medmindre han havde nået på ham. Seth var så også blevet en del tættere med Charles efter Flora og Charles havde slået op uden han helt kunne sætte en finger på hvorfor. Ikke fordi Ashton ikke ville feste, men nok mere fordi Charles havde prøvet at have en kæreste og Seth trods alt havde en nu. Det var som om Charles forstod ham en lille smule bedre og kunne sætte sig ind i hvordan det var at være små fucked og have en kæreste. Trods for Leslie var en del mere fucked end Flora var. ”I hvert fald ikke Collin” sagde han med et grin til det med hvem den tredje skulle være da han godt nok ikke gad tænke på det når det alligevel ikke ar noget som de kunne gøre noget ved lige nu. ”Og jeg vil slet ikke vide noget og slet ikke hvis den løsning er Lucas” sagde han og skær en grimasse da tanken om hende og Lucas bare stadig var helt igennem klam. Seth sendte hende et sæt dræber ved hendes ord. ”Ikke en McSeeley” hvislede han i mellem sine tænder da det virkelig gik ham på om så han var ligesom Lucas eller ej. Det gjorde virkelig den helt store forskel og så ville han bare gerne se sin yngste søster som ren uden han kunne forklare hvorfor. Han vidste også godt han ikke var hendes far, men han var virkelig bare overbeskyttende overfor Kim.

Seth kunne virkelig slet ikke lade være med at grine over Marcs reaktion. ”Den lille bamse er fucker bange for dig fordi du har været i Azkaban og han ikke har en stor stærk mand til at gemme ham” sagde han med et grin og pegede mod Marc mens han holdte sig for maven med den anden hånd og vidste godt Marc ikke ville finde ham specielt morsom lige nu, men det var virkelig bare skide sjovt. ”Kaya kan du være sød ved ham? Det er Charles’ lillebror” grinte han videre og kunne virkelig slet ikke stoppe med at grine. Han kunne ikke se hvorfor man skulle være bange for Kaya for hun var virkelig den dejligste veninde en som ham kunne ønske sig.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Kaya on Tirs sep 05, 2017 7:37 am

Kaya sendte Seth et lidt flabet smil, "Undskyld, men hvad ved du om det? Hvem siger Orin og jeg overhovedet var i seng sammen?" spurgte hun, selvom hun godt vidste, at Seth jo kendte hende alt for godt til, at vide, at det var en mulighed. Kaya ville uden tvivl ikke kunne være i et forhold uden sex, ikke fordi hun mente det var det vigtigste i et forhold, men det var en stor del af det i hendes øjne.
Hun grinte let til det med Philip, hun fandt det faktisk ret sødt og alligevel underholdende, at rygterne omkring Philip sagde, at han flirtede rundt med en Brown og så oveni købet en som Seth allerede havde været sammen med. Hun rystede lidt på hovedet af ham, da han sagde ikke Collin, "Ej øv, nu havde jeg lige håbet," sagde hun ironisk, ærligt talt så vidste hun ikke hvem den tredje skulle være, hvis de skulle være i en trekant, men nu var det heller ikke relevant, for Seth havde en kæreste og et sted var Kaya heller ikke sikker på, at hun fysisk ville være i stand til, at se andre, når hun var sammen med ham. "Nu er du bare sart," sagde hun drillende, da han ikke ville vide noget, om hvad hun gjorde for at få stillet sine lyster. Selvfølgelig var der altid Lucas, men nu var han ikke hendes eneste way out, så at sige. "Dorran er en sød McSeeley, du kan ikke dømme ham for, hvad Lucas har gjort. Det ville svare til, at Lucas dømte Kim for, hvad du har gjort, og det ville du heller ikke bryde dig om, jeg kender dig, Seth," sagde hun roligt, men hun vidste jo, at han ville have det skidt med, hvis nogen dømte Kimberly for Seths fejl, for nok var hun blevet ældre, men hun var stadig et individ for sig selv, præcis ligesom Dorran var. Det var næsten skræmmende så moden Kaya var blevet på det punkt.

Hun rynkede lidt på panden, da Marc trådte et par skridt væk fra hende, da hun rejste sig. Hun lod sine hænder glide op, som holdt han sin stav rettet imod hende, før hun skævede mod Seth, som han forsat tydeligt have en fest og afslørede, hvorfor Marc reagerede som han gjorde. Hun vendte et par nøddebrune øjne tilbage på Marc, "Seriøst, er du bange for mig?" spurgte hun direkte og kunne ikke lade vær med at grine lidt, med et lettere overbærende blik, som dog hurtigt blev en falsk stødt, da hun vendte blikket mod Seth, "Jeg er altid sød," sagde hun i en stemme som nok ikke var særlig overbevisende, hvorefter hun tog et par skridt mod Marc, "Adopteret, gætter jeg. Bare rolig, Marc, din storebror er ikke bange for mig, Seth er ikke bange for mig, Ashton... Well det er Ashton, han tæller ikke, men du har ingen grund til, at være bange for mig," sagde hun og blinkede til ham, før hun stak hænderne i vejret igen og bakkede væk fra ham. Ja, okay, et sted kunne hun godt forstå ham. Hun havde trods alt siddet på niveau 4 i Azkaban, hvor alle voldstyperne sad og kun en niveau fra hvor morderne og magiker som havde brugt utilgivelige forbandelser sad. Hun havde dog aldrig oplevet nogen direkte var bange for hende, jo dengang hun havde været sammen med Ramon, men der havde hun også været virkelig fucked, og hun ville vove og påstå at Leslie også havde været bare en smule bange for hende.

Kaya

Antal indlæg : 97
Join date : 10/10/16

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Admin on Fre sep 15, 2017 2:26 am

Han rystede ganske let på hovedet til om han var bange for hende selvom det ikke var helt så nemt at skjule da han trods alt var rædselsslagen for hende. Det at hun havde været i fængsel gjorde ham noget så bange for hende for så måtte hun jo af logiske årsager være farlig. ”Jeg er ikke bange for dig” sagde han stille og bed sig ganske hårdt i læben da han trods alt ikke kunne ligge skjul på at han var noget så ræd for hende. ”Men jeg kommer igen på et andet tidspunkt Seth” sagde han og bankede ganske langsomt mod døren da han ikke turde at lade være med at have kontakt med Kaya. Det var heller ikke fordi ham og Kaya skulle noget vigtigt alligevel. Han løb de sidste par skridt hen til døren og åbnede den op før han løb ud. Han havde ik engang gidet at påpege at det var rigtigt han var adopteret og det slet ikke var det som det hele handlede om.


//out

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm Coming Home - Seth + Kaya

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum