Charles+Skyler - Mindless self medication

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Charles+Skyler - Mindless self medication

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:20 am

Denne tråd er tilegnet Skyler Brown og Charles er iført dette outfit

Charles havde arrangeret en date med Skyler. Han vidste, det var på tide han kom videre fra Flora, selvom det var svært. Han havde virkelig haft en forbindelse til hende, som han på ingen måde kunne forklare. Hans hjerte gjorde stadig ondt og han følte, han var blevet skudt i det og han nu var en døende soldat. Han havde besluttet sig for at hele og begynde at date igen. Det gode her var, at hvis nogen skulle knuse hans hjerte, så kunne man ikke knuse et hjerte der allerede var knust. Det måtte siges at være hans trøst i denne sammenhæng. Skyler kendte han jo. Ironisk nok, var det hende han havde været Flora utro med og nu stod han her, et halvt år senere og skulle på date med hende. En pige, der var langt yngre end han var. Men hvad så? Alder var vel bare et tal. Charles stod og ventede lige nu på at Skyler ville ankomme til Hogsmeade. Han havde iført sig en skjorte med skotstern, et par jeans med huller og ellers et par vintersko og en grå beanie. Det var efterhånden ved at blive koldt trods alt og der hvor de skulle hen var det bestemt ikke nogen undtagelse. Pt. stod han med en smøg i sin hånd og prøvede at afholde hans hoved fra at tænke al for meget.

Skyler kunne ikke være mere ligeglad med aldersforskellen mellem hende og Charles. Han var lækker, kendt og sød, hvilket faktisk var nok for hende. Hun var nok det man ville kalde en typisk rich-kid. Hendes forældre havde penge og hun fik hvad hun pegede på. Det gjorde hele søskende flokken sådan set, men Skyler var nok den som var bedst til, at udnytte det. Hendes walk-in-closet var nærmest større end hendes værelse.
Heldigvis var Skyler dog ikke en bitch hele vejen i gennem, et sted langt inde, kunne man være heldig, at støde på den venlige pige, selvom der var langt derind.
De høje stiletter klikkede under hende, da hun gik imod Hogsmeade. Hun gik med hænderne i lommerne på sin jakke, egentlig ret spændt på, hvad dagen ville bringe. Et roligt smil meldte sig på hendes læber, som hun fik øje på Charles. "Hader du virkelig dine lunger så meget?" spurgte hun drillende og blinkede til ham, før hun lagde armene om ham i et kram, og placerede et blidt kys på hans kind, mens hun mentalt takkede menneskeligheden for, at have opfundet højhælede sko til kvinder, hvorefter hun slap ham roligt igen.

Outfit

Charles havde aldrig følt han var mega rig, selvom rigdom var i familien. Hans forældre havde bare været god til at spare på dem eller hvad man skulle sige. De havde aldrig givet udtryk for, hvor stor formuen egentlig var. Charles var så også ligeglad med penge. Det var slet ikke grunden til at han var blevet musiker til at starte med og det var stadig heller ikke grunden til han var det. Penge havde dog været noget han havde kæmpet hårdt for at få ud af det også, da mange musikere faktisk ikke tjente ret meget. ”Nu du spørger, Skyler, så ja.” svarede han med et grin inden han lagde sine arme om hende i et kram. Han mærkede kysset på sin kind og smilede lidt for sig selv. ”Kom” sagde han og tog sin hånd og den taske han havde med. Han havde spottet en sø ikke langt fra dem og gik over mod den. ”Glacius” sagde han og pegede sin stav mod vandet, men der skete ingenting. Han så mod Skyler, da han ikke ville have deres date skulle gå dårligt og det var ikke særlig fedt ikke at kunne udføre en besværgelse, især ikke en der var så simpel. ”Glacius” sagde han igen, hvor efter alt vandet i søen begyndte at fryse til is. ”Jeg har skøjter i tasken.” sagde han og satte sig på hug for at åbne tasken og rakte de skøjter ud til hende, som han havde taget med inden han fandt sine egne. Han havde planlagt de kunne gøre det her så længe de ville og så kunne de få noget varmt at drikke bagefter. "Tænkte det her var det nemmeste at få til dig. Der er ikke så mange muligheder her i nærheden trods alt." sagde han med et lille nik.

Skylers læber gled op i et skævt smil, mens hun rystede lidt på hovedet af ham, "Well, i det mindste er du ærlig omkring," svarede hun drillende og blinkede til ham. Hun var faktisk ret ligeglad med, at han røg, det måtte han jo heldigvis fuldstændig selv om, så længe han ikke røg hende ind i hovedet.
"Hvor skal vi hen?" spurgte hun, men lod ham tage hendes hånd og fulgte med. Hun havde ingen idé om, hvad der skulle ske. Hun vidste dog godt, at det ikke var super smart, at blive set sammen med en fyr som Charles, ikke fordi han umiddelbart virkede som typen der kom voldsomt mange problemer, men fordi hun var mindre årig og de begge var i søgelys for journalister og han var over fem år ældre end hende.
Hun så lidt på ham med et hævet øjenbryn, som de nåede en sø. Hun håbede dæleme ikke, at han havde tænkt sig, at de skulle ud og bade i den! For det første var det alt for koldt, for det andet ville hun slet ikke vide, hvor mange klamme fisk og andre ting der levede i den sø. Hun kunne dog ikke lade vær med, at grine lidt, da hans besværgelse ikke slog i gennem første gang, dog blev hun en smule imponeret, da det så lykkedes for ham anden gang. "Skøjter? Okay, spændende," indrømmede hun, lige nu ret glad for sit kendskab til mugglernes verden var så stort. Der fandtes nok ikke nogle muggler ting, som hun ikke på et eller andet tidspunkt havde haft set eller hørt om. Hun tog imod skøjterne og gav sig til at skifte.
"Det nemmeste, at få mig til? Sig mig, tror du bare jeg er sådan en kedelig tøs, som ikke gider noget?" spurgte hun i et grin, og nikkede som tegn på, at hun var klar.

Han nikkede lidt. Han kunne ikke se hvorfor han ikke skulle være ærlig omkring det. Inden Charles’ sidespring var han ikke typen der røg til andet end fester og en lejligheds smøg, når han sådan lige havde lyst. Efterhånden var det dog blevet en del af hans hverdag præcis som druk og lejlighedsvis også stoffer havde været det. Det var nemt – for der var jo konstant tilbud, når man var i et band der havde fået en stor succes. ”Ud til en sø.” svarede han og lod deres fingre flette sig sammen. Charles måtte indrømme det var på tide at komme sig over Flora selvom det var svært. Der var bare sket så meget lort efterhånden at der ikke rigtigt var nogen vej udenom. Charles var ret ligeglad med om pressen var rundt omkring og tog billeder af dem. De var kendt af pressen af begge to og de ville sikkert vinkle den til at omhandle aldersforskellen alligevel. ”Det burde det blive” sagde han med et grin. Han havde prøvet mange muggler ting, men de var jo også populære hos dem. De var ikke afgrænset til det magiske samfund, hvilket var en befriende tanke, men man var stadig nødt til at være påpasselig. ”Det var ikke det jeg sagde Skyler.” grinte han og begyndte at tage skøjterne på, nu når besværgelsen endelig var lykkedes ham. ”Jeg mente mere i forhold til du er i skolen nu. Du kan jo ikke bare tage væk herfra” forklarede han og tog hendes hånd for at bevæge sig ud på isen. Han var trods alt klar nu.

Skyler havde aldrig røget, mest af alt fordi hun syntes det stank helt forfærdeligt, og så var der selvfølgelig også den fornuftige del i det, at rygning var usundt, ikke kun for de indre organer, men også huden og Skyler skulle dæleme ikke risikere, at få appelsinhud i en tidlig alder, det gik hun alt for meget op i sit udseende til.
Hun så en smule overrasket på ham, da han svarede at de skulle ud til en sø, men nåede ikke, at kommentere mere på det, før hun mærkede han flettede sine fingre ind i mellem hendes. Hvis Skyler skulle være helt ærlig, så var hun faktisk ret ligeglad med, at blive set sammen med Charles, for det første så, så han jo godt ud og for det andet, så elskede hun jo opmærksomheden. "Ja, men lad os nu se om vi også syntes det, når vi står på røv og albuer," sagde hun i et mildt grin og blinkede til ham.
Hun tippede hovedet lidt til den ene side, som de kom ud på isen, med blikket imod ham, "Hvor er du dog sød," sagde hun i en blid tone, "Jeg er en Brown, jeg kan gøre præcis som det passer mig," sagde hun, hun var så nok også den mest forkælet af dem alle sammen, eller også var hun ihvertfald den som udnyttede det mest. Hvis hun ville til Spanien en uge, så smilede hun bare sødt til farmand og lovede ham, at opføre sig pænt. "Og by the way, hvis vi ryger i gennem isen, får du tæv," sagde hun drillende og blinkede til ham.

Charles havde lavet så mange ting, ganske enkelt fordi at når man blev kendt, blev det nærmest smidt i nakken af en. Han havde selvfølgelig også prøvet de fleste ting, inden han blev kendt. Det var dog langt hyppigere og nemmere nu end det var den gang. Charles gik så heller ikke så meget op i sit udseende som Skyler gjorde, men han havde omvendt heller ikke rigtig en grund til at gøre det. ”Røv og albuer? Jeg troede du var god til alt, Skyler” sagde han med et drillende smil over sine læber, ganske simpelt fordi han ikke kunne lade være med det. Han regnede med hun godt kunne tåle det i hvert fald. Hun havde sådan set lidt lagt op det – ifølge ham, i hvert fald. Han var også i utroligt godt humør i dag, hvilket var underligt.. Det havde han ikke været længe uden at være påvirket af alkohol. ”Hvorfor?” spurgte han med et kortvarigt smil. Charles kunne ikke se hvorfor han var sød eller hvornår han nogensinde havde været det. ”Så du ville også tage væk fra skolen?” spurgte han med et grin, men han var ikke i tvivl om hun var af den holdning, at hun kunne gøre som det passede hende. ”Det lyder kinky.” sagde han med et grin inden han fik skøjterne ordentligt på og tog fat i hendes hånd. ”Har du prøvet det før?” spurgte han med en rolig stemme. Han havde trods alt prøvet det før, så han vidste hvordan man gjorde.

Skyler havde altid gået meget op i sit udseende, selv da hun havde været helt lille, så var det hendes mors gucci tasker, som hun havde brugt til pudsetaske til sine dukker. Med tiden var det så blevet til, at hun ville have sine egne, og det var ikke ligefrem legetøj som var indholdet i taskerne mere. Hun var så også blevet moden ret tidligt, men det lå nok lidt i familien, fordi forældre krævede så meget af dem. "Arh, skue ned for forventningerne charmetrold," sagde hun morende og blinkede til ham.
Godt nok mente hun selv, at hun var guds gave til menneskeligheden, men hun vidste godt, at hun også havde ting hun kunne blive bedre til, dog ville det ikke være første gang på skøjter, så mon ikke det ville gå alt sammen? "Fordi du tror, jeg ikke bare kan gøre, hvad der passer mig," svarede hun, da han spurgte, hvorfor han var sød. Hun trak lidt på skulderne, "Tjah.. Hvorfor ik? Det er en skole, ikke et fængsel," sagde hun med et skævt smil på læberne, "Desuden, så er jeg da her nu, er jeg ik," tilføjede hun. Hun var jo teknisk set også taget væk fra skolen, for at være sammen med ham nu.
Hun grinte let, "Jeg er bare kinky, det troede jeg du havde fundet ud af," sagde hun og blinkede til ham. Det kunne godt være hun kun var 16 år, men hun var ikke ligefrem nogen engel på det punkt. Hun nikkede lidt, "To gange, men det er længe siden. Har du?" spurgte hun og vendte blikket i mod ham, som hun flettede sine fingre ind i mellem hans.

Charles havde altid gået mere op sin guitar og musik end han havde gået op i at score piger. Ath an så alligevel havde scoret piger, forekom ham faktisk mest af alt som et mirakel. Han var dog sikker på at det var fordi han kunne spille guitar, han havde scoret dem i sin tid. Nu vidste han godt, det var fordi han var i et band der var ret succesfulde. Han kunne ikke se at han skulle være charmerende på nogen måde og det kunne være derfor han havde fået kvindelig opmærksomhed. Han kunne faktisk ikke rigtigt se sig selv, som værende noget positivt og det havde været rigtigt slemt efter han havde været Flora utro. Selvom han var ved at bevæge sig videre fra det, så ville han nok altid se sig selv som et dårligt menneske på grund af det. Han ville dog ikke frygte at gøre det igen. ”Jamen det troede jeg altså.” sagde han med et smil og blinkede tilbage til hende. ”Jeg troede da bare Hogwarts havde regler.” svarede han med et grin. ”Det havde de da jeg gik der… Det gør det da ikke til et fængsel.” grinte han over hendes tilgang til hendes frihed. Han nikkede ganske let til hende over hun var der nu og smilede til hende. ”Åh jo, det ved jeg godt.” sagde han med et kortvarigt frækt smil over sine læber. Han vidste jo sådan set godt, at hun ikke ligefrem var en engel, men det kunne han som end også godt lide. Han havde måske også et eller andet ludermadonna kompleks, men hvilken fyr havde nærmest ikke det? Han nikkede ganske let til hendes svar. ”En del gange. Mine forældre plejede at gøre det her med mine søskende hver vinter.” sagde han med et smil. Han var også ret god til det, men kun fordi han havde prøvet det så meget, da han var lille. Han smilede da han mærkede hendes fingre i mellem hans egne og begyndte da også at bevæge sine fødder i det genkendelige skøjtemønster, mens han sørgede for at have hende med. ”Det går meget godt.. Du er nærmest et naturtalent.” sagde han med et bredt smil over sine læber, mens de grønne øjne strålede. Man kunne både høre og se, at han var oprigtig. Charles havde dog ikke taget hensyn til ting, der måtte ligge i søen, så han ramte forkert ind med sin skøjte, hvilket fik ham til at vælte. Han landede dog ikke særlig hårdt på ryggen, men han håbede et sted han ville hive hende ned over sig, så han kunne stjæle et kys. Han var ligeglad med, om hun ville tro det var med vilje eller ej… man vidste jo aldrig.

Skyler bed sig lidt i læben, mens hun rystede lidt på hovedet, "Familien Brown kan også begå fejl," sagde hun og trak lidt på skulderne. Hun elskede sin familie, men de havde, præcis ligesom så mange andre store og kendte familier, også deres skeletter i skabene, nogengange var det som om, at de alle sammen fra fremmede mennesker, hun bare boede sammen med.
"Hogwarts har regler. Det betyder ikke, at jeg følger dem. Se dét, er fordelen ved at være en Brown," svarede hun og trak på skulderne, hun vidste jo, at hvis skolen ville prøve, at smide hende ud, ville hendes far med det samme betale skolen, for at lade hende blive, og Skyler havde nok et ret forskuet syn på penge. Det var noget som groede på træerne, og når der ikke var flere, så kunne man jo altid plante et nyt træ.
Hun grinte let, da han sagde han godt vidste hun godt kunne være kinky, "Så kan det da heller ikke komme bag på dig," sagde hun og blinkede til ham. Hun vidste ikke helt, hvad hun forventede af den her date, eller rettere, hun turde nok ikke helt forvente noget, nok mest fordi, at han allerede en gang havde været sammen med hende, og så havde hun ikke hørt fra ham efterfølgende. Den slags var jo kun okay, når det var hende selv som ikke tog kontakt.
Hun nikkede lidt som han fortalte, og skøjtede med. Hun kunne godt mærke det var ved, at være nogle år siden hun sidst havde stået på skøjter, men det var nok lidt ligesom, at lære at cykle, når først man kunne, så glemte man det ikke bare lige igen. Hun vendte blikket i mod ham, og skulle lige til, at svare ham, men nåede kun lige at åbne munden en smule, før det hele pludselig gik meget hurtigt, og før hun vidste af det, havde han hevet hende med sig i hans fald. Hun kunne dog ikke lade vær med, at grine lidt, som hun lå halvt over ham, "Er du okay?" spurgte hun med et smil på læberne, som hun lagde en håndflade mod hans brystkasse. Hun havde lyst til, at kysse ham, især fordi han var så tæt på lige nu.

Han nikkede ganske let. ”Selvfølgelig. Det var heller ikke sådan ment,” svarede han. Selvfølgelig kunne alle det, det gjorde hans familie jo også. Charles var vel nærmest selvsagt til at få første pladsen i at lave fejl… Ja, hvis ikke lige Nemo var der, i hvert fald. Den fyr var nok mest af alt, den der havde rygte for at være fucked up, i Lavoie-familien. Charles var bare ret tæt på ham, for mange ville nok mene han ikke havde en rigtig karriere og en uddannelse var han aldrig blevet færdig med. Musik kunne han dog, og det var også det han var tilfreds med. Charles havde været pinlig middelmådig, da han gik på Hogwarts og havde ikke rigtigt været interesseret i nogle af fagene, udover Forsvar Mod Mørkets Kræfter og besværgelser. Det var så også det han var god til. Han ville ikke prale af at være den mest intelligente eller den som gik op i at vide mest. Som sagt, han var pinlig middelmådig hvad angik det der. Han var dog utrolig kreativ, så det at lære at spille nye instrumenter, skrive sange og tegne det forekom ham nemt. Det var bare ikke den slags ting, man fordybede sig i på Hogwarts…. Og derfor havde han haft rigelige muligheder for at lave ballade og det havde han gjort. ”Se det kan jeg forestille mig. Da jeg gik der, var jeg også lidt af en ballademager.” svarede han hende og ville ikke udtale sig om hvor vidt det var en fordele at have penge eller ej, for det vidste han godt det var. Han kunne om muligt heller ikke ændre hendes forhold til penge. ”Uh oh, det ved jeg ikke. Jeg tror jeg har glemt alt om sex.” svarede han ærligt, da han ikke havde fået noget siden han havde været sammen med hende første gang. Det var ikke fordi han ville have noget ud af hende, han indrømmede det. Han ville gerne have, hun skulle stole på ham, for han vidste godt han havde gjort noget der langt fra var i orden. Han slog armene om hende, da hun landede oven på ham. Hun var let som en fjer, også selvom han ikke var den største hvad angik kropsbygning. Han smilede. ”Jeg er helt okay.” sagde han med en blid stemme og mærkede hendes hånd mod sin brystkasse. Han gik kortvarigt i stå, inden han valgte at gå all in og fangede hendes bløde læber i et kys.

Skyler smilede ganske roligt til Charles, "Det ved jeg godt," sagde hun i en rolig tone, da hun trods alt godt vidste, at han ikke havde sagt det for at fornærme hende eller tale grimt om hendes familie. Dog tog hun det ikke så tungt, hun vidste godt, at hendes forældres værk var hadet af nogle, fordi de ikke mente mugglernes teknologi hørte til, i den magiske verden. Selv var hun nu ganske tilfreds med, at tingene var som de var.
Hun grinte let, da han fortalte han selv havde været lidt en regelbryder, da han havde gået på Hogwarts, "Man får jo heller ikke andet sjov, end det man selv laver," sagde hun. Hun ville nok ikke betegne sig selv som en balledemager, hun gjorde bare hvad der passede hende, når det passede hende. Hun fulgte dog med i timerne, eller i hvert fald de fleste af dem, dog var det ikke noget hun skulle bruge til noget fremadset, for hun ville gerne være skuespiller som sin mor. Hun hævede lidt det ene øjenbryn, "Alt om sex, eller alt om sex med mig?" spurgte hun, og vendte så blikket frem for sig. Hun vidste jo godt, at han havde været sin eks-kæreste utro, da hun havde været sammen med ham, så om han på det punkt så fortrød, at han havde været sammen med hende, vidste hun jo ikke, men tanken gjorde faktisk en smule ondt, dog ikke noget hun ville indrømme.
Det var da også hurtigt glemt igen, da han lagde armene om hende, som de lå der på isen. "Godt," sagde hun stille, med et lille smil på læberne. Hun rømmede sig en smule og skulle lige til, at gøre tegn til, at rejse sig, da hun mærkede hans læber mod sine egne. Hun lod sine øjne glide i og gengældte så hans kys, før hun tippede hoved en smule til den ene side, for at gøre kysset dybere.

Charles smilede ganske kort for sig selv, da hun gav udtryk for, at hun godt vidste at han ikke ville fornærme hende. Det havde aldrig været hans intention overhovedet. Charles havde intet imod mugglere overhovedet og brugte da nærmest også dagligt deres teknologi, netop fordi han var i et band… Og bandet også prøvede at henvende sig til mugglere, hvilket de havde haft en del succes med. Charles nød hver eneste centimeter af det, selvom lige nu var faldet ret meget i stykker af, at Seth ikke kunne finde ud af at holde hans pik i hans bukser. Det havde han dog ikke tænkt på hele dagen, hvilket var ret stort af ham. Han prøvede også på at ignorere den evige smerte der var i hans bryst, der dog synes lettet, i Skylers selskab. Især fordi han var ædru, var det rart. ”Korrekt. Man har kun det skæg, man selv sidder på.” sagde han med et lille nik. Charles havde også gjort som det passede ham i sin tid, men han havde så sandelig også været ude på ballade. Han blev dog aldrig opdaget i det han lavede, hvilket havde gjort det delvis kedeligt. ”Åh, det er forkert formuleret. Jeg har ikke tænkt på sex, for har ikke haft sex siden vi to var sammen.” forklarede han ærligt og trak lidt på skulderen. Han havde ikke haft lyst til det, men han kunne godt mærke han manglede det. Charles kunne mærke kulden fra isen, men det var lige meget nu. Han kunne mærke varmen fra Skylers krop, hvilket opfyldte ham. Han lod selv sine øjne glide i, og nød at kysset blev dybere. Han lod sin tunge mødes hende til en let, intens dans. Han havde fuldstændig glemt, hvor rar følelsen af at have et andet menneske helt tæt på, var. Hans krop havde manglet det så meget, fordi han havde nægtet at give sig selv lov til det. Han holdt stadig fast om hende, som om han nærmest ikke kunne få hende tæt nok på. Havde Charles ventet en måned længere, så var det lige før, den følelse her var for meget for ham. Heldigvis var det ikke sådan, det var bare en rar genforening af varme, fantastiske dufte, berøring og nydelse.

Skyler smilede lidt, hun elskede mugglernes teknologi, men hun ville hellere gå i sin mors fodspor end sin fars, selvom hun godt vidste, det var lidt en forventing, som hendes far havde. Hun vidste dog ikke noget om, at der var kaos i bandet, så meget gik hun dog ikke op i, hvad medierne skrev, hun vidste jo godt, at halvdelen alligevel var løgn.
Hun grinte let over hans valg af ordsprog, "Og jeg siger tak, for det meget billedrige udtryk," sagde hun morende, og rystede lidt på hovedet, for at få det indre billed som han ellers så fint havde givet hende, væk igen, inden det ville blive indprintet i hendes hornhinder.
Hun spærrede overrasket øjnene op, da han forklarede sig, "Seriøst? Det er jo længe siden," sagde hun overrasket, og vidste ikke helt om hun skulle tage det som et kompliment eller et dis. Måske det bare var bedst at lade den del af samtalen lægge, inden han kom helt derud, hvor han ikke ville kunne redde i land igen. Hun havde selv været sammen med et par stykker efter Charles, hvis hun skulle være helt ærlig, så havde hun nok været sammen med lidt for mange efterhånden, især hendes alder taget i betrækning.
Det var faktisk virkelig rart, at kysse lidt på ham igen, det var nok meget godt, at de havde været sammen før, ellers havde det nok været ret billigt af hende, at gå all in lige nu. Hun flyttede lidt på sig, da hun mærkede hans tunges blide dans med sin egen, så hun holdt sin vægt oppe med sine knæ mod isen på hver side af ham, og pressede sit underliv en smule drillende mod hans, før hun roligt slap kysset og åbnede sine øjne, for at lade sit blik glide rundt, for at tjekke om de stadig var alene, hvorefter hun vendte blikket tilbage på ham, med et lille smil på læberne, og genoptog så kysset igen.

Charles var heldigvis på et punkt i sit liv, hvor ikke ret mange havde forventninger til ham. Hans forældre var stolt af det han havde opnået, men forventede heller ikke mere af ham end han gjorde hvad han kunne for at leve det liv han ville. Charles var så den ældste af sine søskende, så der havde i starten været et større pres på ham. Nu var hans del af Lavoie-familien, så heller ikke den værste. ”Velbekomme. Jeg kan godt give dig flere, hvis det skulle være en anden gang.” sagde han med et grin, da han ikke kunne lade være med at drille hende en smule. Hun virkede så også som om hun kunne tåle det. Han nikkede ganske let. Han vidste godt, det var længe siden, men hele hans liv efterfølgende var brugt på at få Flora tilbage eller prøve på at glemme hende. Og hans glemme metoder, havde ikke indeholdt at have sex med gud og hver kvinde. Han havde drukket, taget stoffer og festet. Det var heller ikke fordi han ikke havde haft muligheder, han hverken kunne eller vile overfor Flora. Nu havde hun så sagt, at hun ikke ville have ham mere, så nu kunne han godt.. Han troede ikke, han havde flere chancer hos hende. ”Ja, det ved jeg godt… men altså, det har jeg ikke.” svarede han og lod den også lægge der. Han havde ikke mere at sige til det. Han mærkede hendes tunge mod sin egen og lod kysset forsætte den vej, ganske blidt selvom han kunne mærke sin egen ivrighed et kort øjeblik, da han mærkede at hun gned sit underliv mod hans. Han mærkede hvordan hun slap hans læber og så på hende. ”Du er ikke særlig sød.” sagde han drilsk, inden han mærkede hendes læber mod sine igen og gengældte kysset ganske ivrigt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Charles+Skyler - Mindless self medication

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:22 am

Skyler skar en mild grimasse, "Nej tak, jeg tror jeg springer over," sagde hun i et grin og rystede lidt på hovedet. Hun havde det dog overraskende hyggeligt i Charles selskab. Hun havde lidt frygtede, at han blot ville have sex og det var derfor han havde inviteret hende på date, men det virkede faktisk som om, at han var en smule mere oprigtigt end det, da han trods alt havde gjort noget ud af det.
Havde Skyler vidst, at Charles stadig havde følelser i klemme for sin eks-kæreste, så havde hun dog aldrig sagt ja til, at gå på date med ham, det havde hun ikke ville gide, at bruge tid på. Men nu havde hun heller aldrig været forelsket, selvom hun havde haft et par kærester. Hun havde været små vild med en enkelt, men det var også det, og det var meget hurtigt gået over igen.
Hun mærkede en indre kamp for ikke, at prikke en smule mere til ham, men han virkede ikke som om, at han lige på det punkt, havde lyst til, at joke. Selvom det var fristende, også fordi hun ikke selv helt vidste om hun skulle tage det som et dis eller kompliment. Havde hun været så dårlig at han ikke ville have sex nogensinde igen? Eller havde det været så godt, at han ikke ville kunne finde bedre? Selvfølgelig valgte hun at tro på det sidste, selvom der også kunne lægge noget helt andet til grunde.
Hun smilede lidt til ham, "Du kan da bare sige nej," sagde hun og blinkede til ham, inden hun forsatte kysset, inden hun lod sine kolde fingre snige sig ind under hans jakke og bluse, og ganske blidt nussede den nederste del af hans mave, og flyttede sine læber til hans hals, som hun en smule mere intenst kyssede. Hun flyttede så sine læber til hans ene øre, "Skal vi skøjte videre, eller..?" spurgte hun i en hviskende stemme, og nappede blidt i hans øreflip.

”Åh pis, jeg troede ellers lige,” sagde han med et grin. Charles måtte indrømme, at han ikke havde forventet meget af den her date, selvom han havde gjort noget ud af den. Mest af alt, fordi han ikke vidste om hun overhovedet ville ham, når det kom til stykket. Han var jo godt klar over, at han ikke havde kontaktet hende efterfølgende, og det ikke var fedt. Han var godt klar over, at han havde været den værste han overhovedet kunne være både overfor hende, men især overfor sin elskede Flora. Nu var det dog på tide og komme videre, og selvom Skyler var ung og mindre årig, så var hun vejen frem mod at være glad igen. Hun var jo egentlig en sød og varm person, når det kom til stykket. Og ja, nok havde han stadig følelser i glemme, men Flora havde virkelig været alt for ham og nu skulle han bygge sig selv op igen fra bunden af, men han nævnte hende heller ikke for hendes navn skar stadig alt i hans hjerte. Han var lykkelig for, at hun ikke spurgte videre om det for det var på ingen måde fordi hun havde været dårlig. Han ville dog altid synes det havde været bedst med Flora – for han havde jo elsket hende, mens Skyler havde været et one night stand. Han smilede kortvarigt. ”Jamen..” sagde han hjælpeløst, især over at hun oveni købet blinkede til ham. Han mærkede hendes kolde fingre mod sin mave og trak den lynhurtigt ind, mens der lød en klagelyd over kulden. ”Skyler, dine fingre er kolde!” grinte han og mærkede så kyssene på sin hals, hvilket fik ham til at blotte den. Han sukkede nydende og bevægede sine hænder op fra hendes lår og mod hendes ryg. Han hørte hendes hvisken og mærkede nappet i hans øre, hvilket fik ham til at gispe i ren nydelse. Han kunne da også mærke hvordan blodet gerne ville strømme sig ned af, selvom der skulle mere til en fuldstændig rejsning. ”Oh øh…” mumlede han, mens han prøvede at finde ordene. ”Men du er så lokkende…” sagde han med et smil over sine læber, inden virkeligheden gik op for ham. Det var første date og han ville jo ikke udnytte hende. ”Du skal ikke føle dig tvunget til at gøre noget med mig.” hviskede han, mens de blide grønne øjne prøvede at fange hendes.

"Tro om igen," grinte Skyler, hun vidste godt hun havde et ry for, at være en rigtigt giftig pige, som man skulle holde sig langt væk fra, hvis man ikke ønskede at ende i hendes spind og i fyrernes tilfælde så også ende med et knust hjerte. Alligevel var det helt utroligt nemt for hende, at score, måske netop fordi mange drenge og mænd godt kunne lide tanken om, at fixe hende og finde ind til den søde pige, som de var sikre på, var der et sted dybt inden. Det var den så også, men der var langt derind, og det var kun når man havde hende på ene hånd som Charles havde lige nu, at hun viste det.
"Jamen hvad?" spurgte hun i en sensuel undertone, med sine læber kun et par centimeter fra hans. Hun vidste udemærket godt, hvad hun ville, men det virkede som om, at der skulle lidt mere til, at overtale ham, dog ville hun heller ikke presse ham, ung vidste jo godt, at hun var mindre årig, og det ville ikke se super godt ud, fra hans side. Hun grinte lidt, "No shit Sherlock," sagde hun i et smil og blinkede til ham, selvfølgelig var hendes fingre kolde, de var jo midt ude på isen. Hun smilede lidt, da han blottede sin hals for hende, hvilket fik hende til, at gå en del mere grådigt til, selvom hun godt kunne mærke, at hun selv skulle til, at passe lidt på, hvis de skulle stoppe igen. Som hun mærkede hans hænder mod sine lår og deres vandring om på hendes ryg, bevægede hun provokende sit underliv mod hans igen, selvom deres tøj selvfølgelig stadig gjorde det begrænset. Hun smilede lidt mod hans øre, da han sagde hun var lokkende, hvilket fik hende til, at nappe hans øre igen, mens hun sukkede nydende udelukket fordi hun vidste mange mænd havde en svaghed for den slags lyde. Hun rettede sig dog ret hurtigt op, da hans hvisken lød, mens hun rynkede mildt på panden, "Hvorfor skulle jeg føle mig tvunget? Det er mig som er øverst. Vent, føler du dig tvunget?" spurgte hun og flyttede sig fra ham, for i stedet at lægge sig ned på ryggen ved siden af ham, mens hun lod sine hænder glide det halvlange blonde hår.

"Hmm," svarede han med skeptisk, hvorefter han grinte. Det var tydeligt, at han havde tabt sin sag, men i det mindste morede de sig over det i stedet. Charles nød virkelig Skylers selskab en hel del, og han kunne godt forestille sig at skulle have en anden date og en tredje. På en eller anden måde var Skyler et dejligt frisk pust, men det ville næppe vare længe... Det varede gode ting aldrig. ”Du frister..” svarede han endnu en gang en smule hjælpeløst. Charles vidste godt, at han kunne sige nej. Og han var da også i stand til at få de ord udover hans mund, det havde han lært på den hårde måde.. Men han ville stadig ikke have, at hun skulle føle sig tvunget til at være sammen med ham. Især fordi Charles var i en position, hvor der ikke skulle meget til, at han blev en lysten ræv. Han havde trods alt næsten ikke haft sex i et år, og han kunne mærke sig selv dø indvendigt, når han blev tændt, men ikke kunne få sig selv til at være sammen med dem. ”Jeg er ret klog.” sagde han skarpsindigt og blinkede tilbage til hende. Han sukkede endnu en gang nydende, da hendes kys på halsen blev ved. Han lod sine hænder forsigtigt snige sig op under hendes jakke og derefter hendes trøje. Han mærkede de forsatte bevægelser mod sit underliv og hørte hendes nydende sukke mod hans øre og mærkede nappet i øret, hvilket fik ham til at gispe endnu en gang. Hans svaghed var i sandhed hans øre. ”Det var ikke sådan ment Skyler..” sagde han og vendte sig om på siden for at lægge sin arm om hende, mens hans grønne øjne prøvede at fange hendes øjne. Han kunne godt mærke, hun var yngre end ham på det her punkt. ”Jeg siger ikke, at du er tvunget eller jeg er tvunget. Jeg vil rigtig gerne, men du skal bare vide der ikke er noget pres…” prøvede han og hev hende tæt ind mod sig. ”Jeg har lyst til dig.” hviskede han mod hendes øre.

Skyler grinte let med ham, ingen tvivl om, at han var en utrolig sød fyr på mange punkter, men det betød ikke, at hun stolede på ham hundrede procent, ikke efter sidste gang. Men hun måtte nok indrømme, at hun ikke ville have noget imod, at se ham igen efter den her date.
Hun smilede lidt, "Så lad dig friste," sagde hun stille og kyssede hans læber, da hans læber alligevel var så tæt på, og lod sin ene hånd glide op til hans kind, så hun kunne nå hans nakke med sine fingrespidser, som hun blidt nussede. Hun vidste godt det ville blive en ret kold fornøjelse, hvis de gik længere end blot nusse og kysse, men det kunne der jo også være noget sensuelt over.
"Mmh," svarede hun blot, da han sagde han var ret klog, hun havde ikke så meget at sige til det, og hvis hun skulle være helt ærlig så lå hendes fokus et helt andet sted lige nu, end på at føre en samtale. Hun smilede lidt mens hun kyssede hans hals, udelukkende fordi, det var en fantastisk lyd, når han sukkede nydende under hende. Dog brød hun ganske kort sine kys, da hun mærkede hans kølige hænder mod sin blottet ryg, hvilket fik hende til, at gispe lidt og skyde brystet en smule frem, "Dine fingre er ikke meget varmer," sagde hun i et stille grin, dog havde hun ikke noget imod det, det var faktisk en rar følelse.
Hun rynkede mildt på panden, og vendte blikket imod ham, da hun mærkede hans arm omkring sig, og lod hans grønne øjne møde hendes blå, og skulle lige til at spørger hvad han så mente, da han selv begyndte at forklare sig, og hev hende tættere på, hvilket fik et lille smil frem på hendes læber, "Jeg føler ikke noget pres, Charles, overhovedet," forsikrede hun i en blid stemme, og vendte sig om på siden, med fronten mod ham, for at komme tættere på ham. Hun måtte slippe et nydende suk, og bide sig lidt i læben, da han hviskede mod hendes øre, "Jeg har også lyst til dig," svarede hun og lagde det ene ben over ham, så hendes inderlår hvilede mod hans hofte, og fangede hans læber i et nyt kys. Nope mere skulle der ikke til, før hendes lyst var vendt tilbage, hun håbede bare, at han var ligeså let, men for en sikkerheds skyld, lod hun sin ene hånd glide ned til hans buksekant, for roligt, at begyndte, at åbne hans bukser, mens hun stadig kunne komme til som de begge lå på siden.

Charles kunne følge at Skyler ikke stolede på ham - for det gav mening. Han havde været en narrøv over for ikke mindre en to personer, den aften han havde valgt at være sammen med hende. Og ja vist, så havde han været ensom, men desværre var det ikke den undskyldning han kunne blive ved med at bruge. Det var selvfølgelig heller ikke en god undskyldning, men det var sådan det havde været. Hverken Skyler eller Flora vidste, hvordan det var at spille en koncert hver aften, være på i forhold til tv-shows og radio i mugglernes verden. Ikke Charles ville sige, han havde det hårdt, for han havde selv valgt det. Livsstilen kunne dog nemt gøre en ensom, og det var altså det, der var sket for ham. "Mmmh," sagde han med en overbevist undertone i sin stemme. Han havde svært ved at kæmpe imod. Han mærkede hendes fingrespidser ved sin nakke og nød det. Han var ret oftest som en lille kattekilling på det punkt.
Charles kunne godt fornemme, at Skyler nød hans nydende suk og det med sikkerhed var grunden til hun blev ved. Det var dog også en rar og ganske varm følelse i hele hans krop. Han kunne mærke det helt ud til tåspidserne, hvilket faktisk var rart også selvom hans tålmodighed i den grad manglede. Han smilede, da han kunne høre hendes gisp og mærkede hendes bryst mod sin krop. Han kørte sin hånd en anelse længere op og nød at mærke hendes varme bløde hud mod sine fingre, der var en anelse ru. Han havde trods alt spillet guitar i mange år efterhånden. "Nej, det ved jeg godt." hviskede han blidt og betragtede hende. Han smilede et ganske mildt og overbærende smil, da hun sagde hun ikke følte noget pres. Han vidste ikke hvad han skulle sige, andet end han kort nikkede og lod sine løber møde hendes, for at forklare han havde forstået. Han ville gerne give hende så meget plads som overhovedet muligt, og det var derfor han havde været tøvende med det. Han smilede frækt ved hendes ord og mærkede hendes inderlår mod sin hofte, inden han gengældte kysset. Han nød at være så tæt på hende. Han smilede i kysset, da hun åbnede hans bukser og brød kort kysset for at rejse sig op og hjælpe hende med sig. "Det her bliver måske nok LIDT for koldt," grinte han, inden han tog hendes hånd og skøjtede ind til græsset og smed skøjterne, da han ikke kunne gå rundt på hende. Han tog fat om livet på hende og træk hende tæt ind mod sig, og kyssede hende ivrigt og grådigt ned ad halsen. Han lod sine hænder bevæge sig ned af hendes ryg og om til maven, hvor han begyndte at åbne hendes jakke. Taget i betragtning af, det var oktober, var det ikke vanvittigt koldt.

Skyler vidste ikke hvordan det var, at spille koncerter eller stille op til interviews i mugglernes verden, men hun vidste bestemt en ting eller to om, at være i journalisternes søgelyst, især fordi hun så tit var i byen selvom hun egentlig var alt for ung til det, hendes forældre havde mere eller mindre opgivet at opdrage på hende på det punkt, det var nok nærmere Blair og William som tog de kampe med hende. Men hun var en diva, og det ville hun nok altid være. Stod det til hende, så droppede hun ud af skolen og brød igennem som skuespiller eller sanger. Problemet ved det sidste var nok bare lidt, at selvom hun godt kunne synge en smule, så havde hun ikke en stemme udover det gennemsnitlige. Hun smilede lidt i kysset, da han overgav sig.

Hun måtte nu også selv indrømme, at hun var ved at løbe tør for tålmodighed, det var nok primært fordi de stadig lå på isen, og hun vidste det ville blive koldt, at hun stadig holdt sig lidt tilbage. Hun gispede på ny, da han lod sine hænder forsætte op af hendes ryg, og svajede i ryggen, "Hvem er nu ikke særlig sød?" spurgte hun i et kort roligt grin, hans ru, kølige fingre fik det til at sitre gennem hele hendes krop.
Hun havde ikke den mindste smule brug for plads, hun havde brug for ham, hun havde brug for, at mærke ham tæt på sig og vide, at han rent faktisk også ville hende, hvilket han jo lige havde givet hende en bekræftelse på. Det kom dog bag på hende, da han brød kysset igen og rejste sig, hvilket fik en rynken frem på hendes panden, men tog alligevel imod hans hjælp til, at komme op og stå. "Er det her jeg bare skal lade vær med, at stille spørgsmål og bare regne med, at du har styr på det?" spurgte hun i et grin, da han tog hendes hånd, og de kom ind til græsset. Hun smed skøjterne, da han gjorde, og lod sig trække ind til ham, hvorefter hun hurtigt mærkede hans ivrige og grådige kys på sin hals, hvilket fik hende til, at sukke nydende og tag fat i hans jakke, for at trække ham med ned og lægge i græsset, som trods alt var en del varmene end isen, denne gang dog så han var øverst. Hans iver smittede lynhurtigt af på hende, hvilket fik hende til at trække sin jakke af, så den ikke var i vejen mere, men afslørede hendes navlepiercing da hendes bluse under jakken var en mavebluse. Hun var heller ikke længe om, at lyne hans jakke op, og åbne knapperne på hans skjorte med det samme, så begge dele kunne komme af på samme tid, hvis han vel og mærket gav hende lov.

”Jeg er da sød,” kommenterede han med et flabet smil over sine læber. Han ville hende virkelig gerne, men han ville heller ikke ud i en situation, hvor hun troede, at alt han ville med hende var at have en bimbo han kunne være sammen med og aldrig ringe op igen. Det var en date – og han havde heller ikke planlagt, at de skulle have sex. Det var også grunden til, at han egentlig heller ikke have noget med til det. Han måtte håbe på, at hun havde det eller var på en eliksir, der kunne sikre, at hun i hvert fald ikke kunne risikere at blive gravid af det, det kunne trods alt godt ligne hans held, at det ville ske. ”Ja, nu du lige nævner det, så er det faktisk.” sagde han med et grin. Det ville ikke være specielt lækkert for hans knæ at skulle være for isen og han var heller ikke interesseret i at fryse den nederste del af hans krop af. Græsset var langt bedre at bruge til det og det var foruden det også ret højt. Nok til at man kunne gemme sig i det, og forhåbentlig ikke blive forstyrret heller. Han smilede da han kunne høre hendes nydende suk, hvilket ikke gjorde hans iver mindre. Tværtimod. Han lod sig hive med hende ned og holdt sig oppe med den ene hånd, så det var nemmere for dem begge at komme til. Charles var også i god form, da han var begyndt at træne for at tænke på noget andet end Flora hele tiden. Han havde dog pt. Mistet sin træningspartner, fordi Seth var jordens største røvhul. Han smilede, da hun trak sin jakke af og han så hendes navlepiercing. Charles kunne godt lide piercinger og tatoveringer til kvinder, så for ham var det bare decideret frækt. Han kyssede hende ned af halsen og lod sin frie hånd, bevæge sig ned af hendes side og hen mod hendes mave for at trække op i hendes trøje. Han ville se alt af hende og nyde en hver detalje på hendes krop. Han stillede sig op på knæ for at trække skjorten og jakken af og kastede dem en anelse væk fra dem.Hans krop var bleg og spinkel, men alligevel kunne man ane at han havde fået flere muskler, end han havde haft sidst de to var sammen Han lod sin hånd glide om til hendes BH for at åbne den, ganske hurtigt og enkelt. Han smilede frækt til hende inden han lod sine hænder, som stadig var en anelse kolde glide ned mod hendes hals og hen mod hendes skulder. Han kunne allerede mærke varmen i mellem dem, også selvom det var oktober. Han nød bare dette øjeblik og at være helt tæt på hende, selvom helt tæt på hende var han heller ikke endnu.

"Mmh.. Det og meget mere," sagde hun stille, med et skævt smil på sine læber. Skyler havde en eliksir, som gjorde hun ikke kunne blive gravid, hun var ikke så stor fan af andre former for beskyttelse, da hun blot mente det var et turn off. Hun var dog en smule spændt på, om hun ville høre fra ham efter den her date, denne gang hun var nok bare mere indstillet på, at det kun var en engangs fornøjelse, end hun havde været sidste gang, men det var udelukkede for at beskytte sig selv.
Hun grinte lidt, da han gav hende ret i, at det var nu hun bare skulle lade ham styre showet. Hun var egentlig ret glad for, at han valgte at flytte dem ind i det høje græs, både for kuldens skyld, men også i tilfælde af, at der skulle komme nogen forbi, hun havde ikke lyst til, at få tilskuer på. Hun smilede lidt, da hun fik ham med ned og ligge. Det var virkelig dejligt, at ligge her med ham, også selvom det var en smule koldt, så bemærkede hun det faktisk ikke rigtigt, fordi hendes krop føltes varm. Den eneste grund til, at hun havde valgt en piercing i navlen, frem for tungen, hvor hun egentlig helst havde ville have den, var for at kunne skjule den for sine forældre, hun havde ikke været ret gammel da hun havde fået den lavet.
Hun hjalp ham ivrigt med, at få både jakken og skjorten af, og kunne ikke lade vær med at smile lidt, ved synet af hans blottet overkrop, "Der er en der har trænet siden sidst, huh?" spurgte hun og blinkede til ham, som hun rettede sig en smule op, for at give ham plads til, at kunne åbne hendes BH. Hun gispede nydende og lod sine øjne glide i, som hun måtte vride sig en smule under ham, som hans kolde fingre som gled ned af hendes hals og skulder. Hun bed sig en anelse i sin underlæbe, som hun åbnede øjnene igen, og så op på ham, som hun lod sine hænder finde hans buksekant igen, for at åbne dem helt og trække ned, så langt som det nu var hendes muligt, hvortil hun fangede hans læber på ny, som hun lod sin ene hånd glide ned i hans bokser, og gav hans nedre en kærlig behandling, bare lige for at sikre sig, om han var klar.

Han smilede, da hun gav ham ret, også selvom han ikke havde ment det. Han synes tværtimod at han var jordens største nar, men han var ærlig talt længere væk i noget andet end at skulle diskutere med hende. Denne gang var hel anerledes. Han havde inviteret hende på date, netop fordi han gerne ville have der skulle være mere end bare den ene gang, og fordi han havde tænkt sig at ringe efterfølgende - hvilket var det gode ved, at hendes familie havde en forkærlighed for mugglergenstande, for oh boy, hvor ville det være besværligt at skulle sende en ugle for at sige, tak for igår. Han smilede kækt, da hun hjalp til med at fjerne hans tøj og så ned af sig selv ved hendes kommentar om, at han havde trænet siden sidst. Han blinkede ganske let tilbage til hende og nikkede. "Nu du nævner det, så ja," svarede han. Sol havde han dog ikke ligefrem fået, da han nærmest var ligeså hvid som den is, han havde tryllet frem på søen. Han smilede da hun satte sig en smule op og han dermed kunne få bh'en helt af hende. Han lod forsat sine kolde fingre løbe ned af hendes skulder og så i en ganske langsom bevægelse ned mod hendes bryst, hvor han lod en kold finger glide elegant, sensuelt og langsomt rundt om hendes ene nipple. Han lod sin anden hånd finde hendes bukser, som han fik åbnet, inden han mærkede hendes hænder nær hans buksekant, som hun denne gang fik åbnet helt ordentligt. Han hjalp med at trække dem så langt ned som overhovedet muligt og derefter helt af, inden han mærkede hendes læber mod sine og gengældte kysset ganske ivrigt, hvilket kun blev mere ivrigt af, at hendes hænder omfavnede hans lem. Han var skam klar, fuldstændigt. Han ville bare nyde et hvert øjeblik. Han kunne mærke hele varmen i sin krop, og hans hurtige overfladiske vejrtrækning. Den var en god indikator på, at han var tændt og havde lyst til hende.

Det var nok ret godt, at Charles blot valgte at give Skyler ret, det ville være noget af en turn off, hvis de skulle til at diskutere nu. Desuden ville hun nok heller ikke kunne komme med nogen argumenter lige nu, fordi hun var ligeså fordybet i noget helt andet, som han var.
Hun sendte ham et flirtende smil, og lod sine fingre glide ned af hans brystkasse og mave, for at se med sine fingre, som hvem som helst jo godt vidste, at det var dem man så bedst med, især når det kom til sådanne nogle ting. Hun havde dog ikke noget imod, at han var bleg, det klædte ham ret godt, og så kunne hun godt lide tanken om, at være mørkere i huden end andre, selvom man også godt kunne se på hendes hudfarve, at det ikke var sol der var aller mest af.
Hun smed BH'en et lille stykke væk fra dem. Hendes vejrtrækning ændrede sig på et split sekund, da hun mærkede hans kolde fingre ned af sin skulder og ned mod hendes ene bryst. Hun lukkede nydende øjnene og måtte slippe et stille støn, af den kærlige behandling han tildelte hendes bryst, hvilket fik hende til, at bøje ryggen som en bue, af ren nydelse. Hun kunne uden tvivl godt mærke, at han var ældre og dermed også mere erfaren, end så mange andre hun havde været sammen med. Han var langt mere sensuel og rutineret i sine bevægelser, hvilket bestemt ikke hjalp på hendes manglende tålmodighed, men det hjælp uden tvivl på, at sende hende mentalt langt op over skyerne.
Hun trak maven en smule ind, da hun mærkede hans anden hånd ved hendes buksekant, da han åbnede dem, fordi hans fingre stadig var kolde. Som han selv tog over med, at trække sine bukser ordenligt ned og af, da hun ikke kunne nå længere, trak hun hurtigt i stedet for sine egne af, og gjorde så kysset en del mere grådigt, da hun mærkede hans iver i det. Hun bevægede sin hånd mod hans nedre, selvom hun godt kunne mærke, hun nok ikke skulle gøre det alt for længe, hvis hun også skulle nå at få noget ud af det. Hun slap ham derfor igen, efter kun et par ryk, for at lade sine hænder glide om på ryggen af ham, og ned til kanten på hans bokser, hvor hun lod sine hænder snige sig ned i, for at trække dem af ham. Lige nu syntes hun bare, at alt deres tøj var i vejen, selvom hun selv kun havde trusser tilbage på og hun var godt igang med, at få hans sidste beklædning af ham. Hun slap kysset og trak ham en smule tættere på sig, så hun kunne nå hans øre, "Ta' mig," hviskede hun nærmest tiggende, og nappede hans øreflip.

Charles vidste godt, det var et turn off at nævne det, for det synes han også. Så ville han hellere sluge sin stolthed og lade Skyler få ret i, at han kunne være sød.
Han gengældte det flirtende smil med et drenget smil, mens han mærkede hendes bløde fingre (der måtte han erkende, at alle havde bløde hender sammenlignet med hans egen), og nød at mærke et andet menneske så tæt på sig. Han havde jo ikke tilladt sig selv at lave andet end at kysse andre. Charles følte sig hvid sammenlignet med nærmest alle han kendte, også Skyler. Han var så også typen, der meget hellere ville tilbringe sin dag indenfor end udenfor. Det var med garanti også derfor han var blevet så god til at spille guitar – det var jo en indendørs aktivitet. Han nød at se hendes reaktion, og forsatte derfor også ganske kærligt og blidt med at lade sin finger køre rundt om hendes nipple, og fangede hendes hals og bed ganske blidt i den. Charles vidste, at ikke en kvinde var ens – noget, hans mor havde gået meget op i at forklare ham gennem hans opvækst, og det havde gavnet ham erfaringsmæssigt. Han lagde godt mærke til, at hun trak maven ind og bed sig en anelse i læben, da han var meget ivrig. Charles fingre var som regel altid kolde, så det var ikke en gang fordi det var fordi de var udenfor. Han kunne have det så forfærdeligt varmt på scenen men hans hænder var med sikkerhed stadig helt kolde. Han trak vejret overfladisk og nærmest hivende i deres kys, hans krop kunne snart ikke vente mere – og da slet ikke ved hendes behandling af hans lem. Han mærkede hendes hænder ned over sin ryg og løftede sin bagdel op, for at hans boxers kunne komme ordentligt af og hjalp til med at få dem ned. Han lod sig trække tættere på ham, hele hans manddom var trods alt blottet nu, så hans iver var kun blevet større og hans vejrtækning mere hivende. Han smilede frækt ved hendes hvisken i hans øre og hev ned i hendes trusser og trak dem elegant ned over hendes ben og fødder, inden han med et blidt ryk trængte op i hende.

Skyler følte snart ikke, at hun kunne være i sin egen krop mere. Hun var fyldt op af nydelse, lyst og begær. Hun havde altid gået utroligt meget op i sit udseende, så snart solen tittede frem lå hun gerne udenfor og nød den. Hun var ret tidligt begyndt, at gå med make-up og smykker, hvilket uden tvivl også fik hende til, at se ældre ud end hun egentlig var.
Hun måtte nok ærligt indrømme, at hun som så mange andre kvinder ville blive, blev utroligt tændt af hans behandling af hendes bryst. Hun måtte derfor bide sig i læben, for ikke at slippe et støn. Hun lukkede øjnene af nydelse, og selvom hun kunne holde sin lydt til, at stønne tilbage, så kunne hun ikke holde sine nydende suk tilbage, og da slet ikke da hans læber fandt hendes hals.
Hun kunne godt mærke, at hun var ved, at løbe tør for tålmodighed. Hun ville have ham tættere på og det kunne snart kun gå for langsomt. Hun kunne mærke hans nedre mod sit underliv, hvilket fik hende til, at stønne stille.
Hun løftede let på sin bagdel, da han begyndte, at trække ned i hendes trusser. Hun vidste ikke hvad det var ved Charles, som kunne tænde hende så meget, men der var noget over ham, som hun virkelig godt kunne lide, selvom det ikke var fordi hun var direkte forelsket i ham. Hun spredte benene, da han havde fået hendes trusser af hende, for at gør plads til ham, og måtte slippe et støn som han trængte op i hende, og brød kysset, det kunne hendes vejrtrækning slet ikke holde til. Hun lod sine negle rive ned af hans ryg.

Skyler følte snart ikke, at hun kunne være i sin egen krop mere. Hun var fyldt op af nydelse, lyst og begær. Hun havde altid gået utroligt meget op i sit udseende, så snart solen tittede frem lå hun gerne udenfor og nød den. Hun var ret tidligt begyndt, at gå med make-up og smykker, hvilket uden tvivl også fik hende til, at se ældre ud end hun egentlig var.
Hun måtte nok ærligt indrømme, at hun som så mange andre kvinder ville blive, blev utroligt tændt af hans behandling af hendes bryst. Hun måtte derfor bide sig i læben, for ikke at slippe et støn. Hun lukkede øjnene af nydelse, og selvom hun kunne holde sin lydt til, at stønne tilbage, så kunne hun ikke holde sine nydende suk tilbage, og da slet ikke da hans læber fandt hendes hals.
Hun kunne godt mærke, at hun var ved, at løbe tør for tålmodighed. Hun ville have ham tættere på og det kunne snart kun gå for langsomt. Hun kunne mærke hans nedre mod sit underliv, hvilket fik hende til, at stønne stille.
Hun løftede let på sin bagdel, da han begyndte, at trække ned i hendes trusser. Hun vidste ikke hvad det var ved Charles, som kunne tænde hende så meget, men der var noget over ham, som hun virkelig godt kunne lide, selvom det ikke var fordi hun var direkte forelsket i ham. Hun spredte benene, da han havde fået hendes trusser af hende, for at gør plads til ham, og måtte slippe et støn som han trængte op i hende, og brød kysset, det kunne hendes vejrtrækning slet ikke holde til. Hun lod sine negle rive ned af hans ryg.


Det var egentlig ikke fordi Skyler som sådan, var til ældre fyrer, men Charles var både sød og han så godt ud, desuden var det jo heller ikke fordi han var gammel, han var jo bare ældre end hende og han var kendt. Hun kunne ærligt talt ikke se noget forkert i det, de havde jo fået på plads, at der ikke var nogen af dem som følte sig presset eller noget, de havde begge to lyst, så hvorfor ikke bare gøre det?
Noget helt andet som var en bonus ved, at være sammen med Charles var netop hans alder. Hun kunne jo tydeligt mærke, at han vidste hvordan han skulle tænde hende, især i forhold til de drenge på 16-19 år, som hun normalvis var sammen med, han havde lige de ekstra års erfaring, som gjorde hele forskellen. Hun nød virkelig hans behandling, af både hendes hals og bryst, hvilket fik hende til, at vride sig en smule under ham, som flere små nydenede suk forlod hendes læber.
Hans smil fik hende til, at blinke til ham. Hun skød hovedet en anelse bagud, da han nåede helt op i hende, som et nydenede støn lød fra hende. Hendes hjerte pumpede blodet rundt i hele hendes krop utroligt hurtigt, hvilket holdt hende varm, plus selvfølgelig varmen fra Charles krop. Små nydende støn forlod hendes læber i takt med de rolige bevægelser han gjorde mod hende. Hun kunne ikke lade vær med, at smile lidt, da han svajede i ryggen, hvilket fik hende til, at tage en smule bestemt fat om hans baller, for at lade sine halvlange negle rive fra hans baller og tilbage op af hans ryg. Bare fordi hun lå nederst, så kunne hun jo også godt lave lidt.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Charles+Skyler - Mindless self medication

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 6:23 am

Nu var det heller ikke fordi Charles foretrak kvinder, der var langt yngre end ham selv eller teknisk set ikke var helt lovlige for ham at være sammen med. Han var dog heller ikke typen, der gik sønderligt meget op i alder, hvis han virkelig holdt af personen. Der var selvfølgelig ting, der ikke var i orden aldersmæssigt, men ligeså snart begge parter var over 15 og var indforstået med hvad det egentlig var der foregik, så kunne han virkelig ikke se problemet.
Han smilede, da han så hende skyde hovedet bagud, da han nåede helt op i hende. Han kunne godt mærke, det var længe siden han havde været sammen med nogen, for hans krop manglede det virkeligt. Den varme nærmest stikkende behagelige følelse spredte sig i hele hans krop. Hans muskler træk sig også helt sammen ved ryggen, så der nogle steder var muskler tydelige, mens hans bagdel også blev spændt mere sammen. Han sukkede nydende i det han begyndte på sine bevægelser, og vidste han var nødt til at bygge sig langsomt op, for ellers ville det gå for hurtigt. Til gengæld, havde hans mange år som seksuel aktiv også givet ham tricks, der gjorde, at han kunne forsætte. Han mærkede hendes lange negle ved hans bagdel og hvordan de rev dybere ind i hans hud og tilbage på hans ryg, hvilket gjorde han svajede endnu mere i sin ryg, og han lod et par nydende støn glide forbi hans læber, hvilket gjorde ham ivrig. Han satte farten på sine bevægelser en smule op og lod en hånd glide ned af hendes side, for at mærke hendes bløde hud. "Sky...Skyl..ah..." stønnede han lavt men nydende, det var svært for ham at fremmane andet end blot lyde.

Skyler var ikke typen som lod sig slå ud af ret meget. Hun var en ung pige som vidste hvad hun ville, og når hun først havde sat sig noget for, så gik hun all in, for at få det, ligemeget hvem hun end måtte ramme på sin vej, de kunne bare lade vær med, at stå i vejen for hende. Det var i hvert fald på eget ansvar.
Hun kunne egentlig ikke mærke, at det for ham var længe siden, han havde været sammen med nogen. Hun kunne bare mærke, at hun ikke var det mest tålmodige menneske på jorden, men det betød ikke, at hun ikke nød det. Hun kunne ikke lade vær med, at lade sine fingre glide undersøgende ned af hans ryg, som han spændte op i sine muskler. Det var fantastisk at være sammen med ham.
Hun var nok lidt egoistisk, for selvom hun selvfølgelig også gerne ville have det var godt for ham, så ville hun nok altid sætte sig selv først, så bare han fik hende til, at komme, var hun egentlig lidt ligeglad med, om han også gjorde. Hun kunne godt mærke, at hun blev mere og mere ivrig, i takt med at han gjorde. Hun stønnede nydende, da han satte tempoet op, og mærkede hvordan det hele stirede i hende. Hans hånd efterlod en behagelig snurren som ringe i vandet, hele vejen op af hendes side. Måden han stønnede hendes navn, var som sød musik i hendes øre. Hun kunne dog ikke få sig selv til, at stønne hans navn, da det lignede alt for meget hendes lillebrors navn, hvilket blot ville være underligt, at stønne. Hun fangede i stedet for, hans læber i et grådigt kys.

Charles havde generelt en del tålmodighed. Det havde han tilegnet gennem sin tid i bandet, så det var bare blevet en del af hans personlighed. Nu var han også den ældste deri, så selvfølgelig burde han på et eller andet tidspunkt få det, selvom han langt fra følte sig så voksen som han måske burde gøre på nuværende tidspunkt i sit liv. Han var ikke særlig fornuftig og han gjorde sådan set helst, hvad der passede ham. Han var bare glad for, at ingen i bandet havde tænkt, at han skulle på afvænning med den mængde alkohol han drak og den mængde stoffer, han tog. Det var ikke blevet bedre af, at Seth og Flora havde været i seng sammen. Det havde virkelig været der, sværdet havde skåret direkte igennem ham og han var blevet så vred, at han knapt kunne se på Seth mere. Han følte, han var klar til at komme videre nu. Han nægtede dog ikke, at han ikke altid ville elske Flora, for det ville han.

Charles gengældte hendes kys ganske grådigt og lysten, mens han forsatte i samme tempo. Som hans ivrighed steg og varmen i hans krop fik spredt sig helt ud, satte han tempoet op. Han gjorde meget ud af, det skulle være en nydelse for begge to, da han ikke så nogen grund til at være egoistisk i forhold til det. Han lod sin hånd glide ned af hendes krop for at mærke den ordentligt og indlejre den i sin hukommelse. Der gik dog ikke længe, før han kunne mærke han ikke kunne mere. "K..kommer." stønnede han, inden hans muskler i ryggen og bagdelen træk sig fuldstændig sammen i en stram og stiv følelse. Et øjeblik efter en varm, fuldstændig forløsning i hans krop. Han træk sig forsigtigt ud og lagde sig ved siden af hende på græsset og lagde en arm om hende. Han følte ikke, han behøvede at sige noget.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Charles+Skyler - Mindless self medication

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum