Don't Stop Doing What You're Doing - Victora + FE

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Don't Stop Doing What You're Doing - Victora + FE

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 6:14 am

Seth Engel Minore York - Ashton Fletcher Edwards - Charles Micheal Lavoie - Marc Calum Lavoie
INGEN RÆKKEFØLGE
December 2053
Hjemme hos Victoria
Omkring klokken 12

Victoria måtte indrømme, at hun var ved at være godt træt af de fire drenges interne drama. Godt nok havde hun lovet sig selv, at hun ikke ville blande sig i deres privatliv, men nu syntes hun alligevel det var ved, at være på tide, at nogen satte de unge mænd lidt på plads. De fungerede jo ikke, at de var i et band og samtidig rendte rundt og var sure på hinanden på kryds og tværs.
Helt præcist hvad der foregik mellem dem, vidste hun intet om, men hun agtede at komme til bunds i det. Ikke at de behøvede, at fortælle hende alt, men bare så de i det mindste kunne se på hinanden og kunne koncentrerer sig om at spille musik og synge. Hun vidste jo, at de alle fire var utrolig talentfulde og hun ville hade, at se deres talent gå til spilde.
Derfor havde hun inviteret dem alle sammen hjem til sig, til noget frokost og ellers håbede hun bare, at de kunne få sig en fornuftig samtale omkring det hele. Desuden skulle de også snart have planlagt deres næste tour. Hun gik og satte de sidste ting på bordet, så der var helt klart til når de kom, selvom hun blot havde sagt de bare kunne komme når det lige passede ind i deres hverdag.
Hun boede på tredje sal i en lejlighed i London. Det var ikke fordi hendes lejlighed var noget helt vildt, men nu boede hun også alene, så det var begrænset hvor meget plads hun havde brug for. Der var dog fire værelser, her i blandt en stue, en spisestue, et kontor og hendes soveværelse. Selvfølgelig var der så også køkken og et badeværelse. Alle rum var ganske stilrene og vidste nok, at det ikke ligefrem var penge hun manglede, selvom hun da heller ikke var rig.

Ashton kom anstigende i hvad han ville kalde afslappet tøj: sorte skinnyjeans og en gammel, hullet band t-shirt. Han havde også trukket en hue ned over sine krøller, da han ikke orkede at gøre specielt meget ud af sig selv, når han vidste, at han bare skulle være sammen med drengene og Victoria i dag. Selv havde han ikke rigtigt nogle problemer med nogle af de andre, men han vidste at de indenbyrdes havde nogle problemer med hinanden, og når to af dem i bandet havde problemer, var det automatisk også de andres problem, fordi de arbejdede så tæt sammen. Og især hvis det gik ud over deres arbejde. Denne mærkelige beef havde kørt i ret lang tid efterhånden, og han var også ved at være godt træt af det. Det havde gået lidt op og ned, men han vidste godt, at det var startet dengang Charles havde været sin eks utro, og først var det Marc der var sur på ham, samt Seth, fordi det jo var hans kusine. Derefter havde Marc tilgivet Charles, men nu var Charles af en eller anden grund rasende på Seth, og Ashton anede faktisk ikke hvorfor. Så han var også dukket op for at finde ud af det, for han var ret nysgerrig. Han nåede op til Victorias lejlighed og trak vejret dybt ind, før han åbnede døren og gik ind. Han vidste at det her ville blive en anstrengende dag, så han havde brugt hele formiddagen på at forberede sig mentalt. "Hey Vic!" råbte han ude fra gangen, for at tilkendegøre, at han var ankommet, mens han sparkede sine sko af og stillede dem ind til siden. Han hang sin jakke på en knage, før han tøffede rundt for at lede efter hende i lejligheden, indtil han fandt hende. "Hey," gentog han, da han endelig nåede til det rum hvor hun befandt sig. Han gik hen og gav hende et hurtigt kram.

Charles var ved at gøre klar til at tage hen til Victoria. Han havde iført sig et par sorte bukser med huller ved knæene en hvid T-shirt med comics, et par støvler samt en læderjakke med Mickey Mouse på ryggen. Det blonde hår sad uglet og det lignede mest af alt han lige havde stået op, som det plejede. Han tog den buket blomster han havde købt til Victoria i sin ene hånd, mens hans fiskede sin stav op fra sine lommer og transferede sig til Victorias opgang. Han lagde sin stav tilbage i lommen, og gik ind ad døren, da den så ud til at være åben. Han tog sine støvler af og gik ind i lejligheden lige til at se Victoria og Ashton krammede. "Jeg skal undskylde mange gange fra Marc, men han er syg. Så han kommer ikke," sagde han inden han lagde sine arme om hende og rakte hende blomsterne. "Til dig." sagde han med et skævt smil over sine læber. Charles var venlig som han plejede - han var også blevet langt mere sig selv igen. Han havde dog stadig nogle problemer, men han havde valgt ikke at vise dem udadtil. Han havde dog også lært, at man ikke kom tomhændet hen til en vært - forbandet til den franske opvækst han havde haft indimellem. Han så mod Ashton og rakte sin hånd ud for at de kunne slå dem sammen. Ikke at han ikke ville kramme ham, men han vidste aldrig helt hvordan han skulle hilse, når han plejede at se Ashton og Seth det meste af tiden.

Seth havde trods alt også fransk i hans blodåre så han havde naturligvis også taget en lille ting med til værten. Han havde dog valgt en flaske vin og lidt chokolade så da han ringede på døren skulle han på samme tid balancere med det hele og havde derfor chokoladeæsken under den ene arm for at han selv kunne åbne døren da han ikke havde tænkt sig at være hjælpeløs da han vidste døren trods alt åben. Han tog derefter fat i chokolade med den frie hånd og skubbede til døren efter sig og sparkede let sine sko af i halen da det trods alt godt kunne lade sig gøre. "Så er jeg her!" råbte han ude fra gangen blot for at de kunne være indstillet på hvem det var der kom da han trods alt ikke vidste at han var den sidste der kom. Han håbede nu også lidt Charles ikke var så sur mere da han faktisk ikke gad det her uvenskab længere. De sidste par ting der havde gået ham på havde han ikke vidst udadtil så han regnede med det bare var små ting og intet som skulle forhindre det her i at gå godt. Da han kom indtil de andre gik han først hen mod Victoria og rakte gaverne ud mod hende. "Jeg er vist ikke den eneste her med manér. Er det Charles?" spurgte han med et varmt smil inden han lagde sine arme om hende så godt som han kunne til et kram og vendte sig rundt for først at give Ashton et rigtigt kram da de trods alt var bedste venner inden han stilte sig op foran Charles. Han havde ikke set at Marc ikke var til stede, men regnede med det bare var fordi det var Marc der kom til sidst. "Må jeg få et kram?" spurgte han roligt og bed sig ganske let i læben og håbede lidt at Charles forstod det her betød at han ikke gad det her mere.

//OOG: Da jeg stadig har problemer med at bruge Marc som smukke Victoria har glemt så kommer han ikke ind <3//

Ashton smilede stort, da Charles som den første efter ham, trådte ind ad døren. Da han så at han havde taget en værtindegave med, kunne han ikke lade være med at tænke på, at det måtte være hans franske rødder der slog igennem. Dem havde han ikke nogen af selv, og da det her bare var et møde for bandet, havde han ikke selv tænkt på at tage noget med. Han trøstede sig selv med, at det nok var helt fint, taget i betragtning af, at det var et mindre formelt møde. Han havde godt regnet ud, at det nok ville handle om deres skænderier indenbyrdes, for de havde jo lige udgivet en single, deres album stod til at blive udgivet om kort tid, og de havde en tour at tage på og planlægge mere nøje. Han rynkede panden en anelse, da Charles sagde at Marc var syg, og kunne ikke lade være med at spekulere en smule på, om det var fordi han ikke orkede al den drama. I hvert fald var det ikke ligefrem noget han glædede sig til at få styr på, de var jo fyre og var ikke helt fantastiske til at tale om deres dybeste følelser, især i ædru tilstand, men han bed i det sure æble. Efter lidt overvejelse kom han også til konklusionen, at Marc virkelig måtte være syg, han kunne nok ikke finde på at skippe mødet, bare fordi han ikke orkede drama. "Hey," sagde han og klaskede afslappet sin hånd mod Charles', da hans ven vendte sig mod ham. "Ærgerligt med din lillebror," tilføjede han, også i et afslappet tonefald. Han så hen mod døren, da han hørte nogen komme ind i lejligheden. Han håbede jo selvfølgelig ikke, at Charles ville være alt for rasende på Seth, men han kunne alligevel ikke lade være med at være en anelse nervøs, som hans bedste ven trådte ind. Han smilede dog, da Seth gav ham et kram, som han hurtigt gengældte, med et lille klap på Seth's skulder. Han så dog nervøst til, da Seth vendte sig mod Charles.

Victoria fik styr på det sidste, da hoveddøren gik op. Den var stort set aldrig låst, lige på det punkt var hun nok lidt overmodig, man vidste jo aldrig hvem der trådte ind i ens hjem, men hun var ikke så bange af sig. Et smil meldte sig på hendes læber, da hun hørte Ashtons velkendte stemme som den første. "Hey Ash," sagde hun med et venligt smil på læberne, og gengældte hans kram, "Går det godt?" spurgte hun nysgerrig og slap ham roligt igen.
Der gik da heller ikke længe, før døren endnu engang gik op, og det denne gang var Charles som ankom. "Oh, den stakkel, du må ønske ham god bedring så," sagde hun, da Charles fortalte Mark var blevet syg, hun ville gerne have haft dem alle fire samlet, men sygdom var man jo desværre heller selv herre over. Hun smilede og krammede så også Charles, før hun tog imod blomsterne, "Tak, hvor er det sødt af dig," sagde hun i et smil, og gik ud i køkkenet for, at finde en vase til dem, mens de to andre lige kunne hilse på hinanden. "Vil I have noget at drikke, mens vi venter på.." hun nåede ikke at stille sit spørgsmål færdigt, før døren gik op igen og Seth og meldte sin ankomst. Hun fik sat blomsterne i en vase og stillede dem ind på sit sofabord. Hun nikkede lidt, med et smil på læberne og tog imod vinen og æsken, "Tak," sagde hun og lagde sine arme omkring Seth i et kram også.
Hun stillede vinen og æksen hen på sofabordet, ved siden af blomsterne, før hun vendte blikket mod Seth og Charlies, da det så ud til, at Seth prøvede at begrave stridsøksen. Hun så lidt mod Ashton, som nok så ligeså nervøs ud som hun selv følte sig, hvilket fik hende til, at lægge en blid hånd på hans skulder. Hun havde fra starten af lagt klart ud, at hun var homoseksuel, så ingen af dem skulle prøve på noget, for de ville ikke få noget ud af det, samt hun selvfølgelig heller ikke ville prøve på noget med nogen af dem. hun bed sig svagt i læben, mens hendes blik hvilede afventende på de to mænd. Det var jo fantastisk, at Seth tog initiativet, nu var det så bare op til Charles, hvad der skulle ske herfra. Ikke fordi hun forventede, at de fra den ene dag til den anden, ville blive venner igen, tilliden skulle vel bygges op igen. Men det her kunne måske blive første skridt på vejen.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum