We shouldn't have done that. - Seth - Flota + Charles

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

We shouldn't have done that. - Seth - Flota + Charles

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 5:53 am

Tidlig eftermiddag
Hos Seth og Ashton
Charles Micheal Lavoie & Seth Engel Minore York


Flora vågnede med en dundrende hovedpine. Det var selvfølgelig noget hun var vant til, så det rørte hende normalt ikke. Men denne her var ekstra slem, og der var et skud kvalme oveni. Hun åbnede øjnene og gned dem, hvorefter hun så sig omkring. Hun kunne genkendte Seth's værelse, men hun anede ikke, hvordan hun var havnet der, og så endda i hans seng. Hun kunne absolut intet huske fra natten før, alt var fuldstændig sort, så hun tænkte, at hun måtte have forvildet sig hjem til Seth og Ashton i sin ti hestes brandert, hvorefter Seth, som den gode fætter han var, havde ladet hende sove i sin seng. Hun strakte sig en anelse, før hun satte sig op og med det samme opdagede, at hun ikke havde noget tøj på. Overhovedet. Hun skyndte sig at hive dynen op til hagen og så sig panisk omkring, hvilket gjorde, at hun opdagede en sovende skikkelse ved siden af. Hun stirrede skræmt på den og tænkte på, hvem i alverden det kunne være. Bare det ikke var Ashton, men det ville da være underligt, at de ville havne på Seth's værelse, når han havde sit eget, nede ad gangen. Da skikkelsen bevægede sig en smule, så hun, at det slet ikke var Ashton, derimod var det Seth. Hvorfor i alverden han lå ved siden af hende, når hun ikke have noget tøj på, forstod hun slet ikke, men hun begyndte at lede efter sit tøj, så hun rent faktisk kunne træde ud ad sengen.

Seth havde ligget med ryggen til også uden tøj på. Han selv var langt væk i drømmeland. Han var godt nok van til at drikke ca. Hver weekend, men efter han havde fundet ud af at Kaya datede den mand her i verden han hadede mest af alt havde han haft behov for at drikke tæt og havde da også flirtet en anelse med andre ting som han ikke burde et par enkelte weekender da han virkelig ikke kunne fordrage det faktum at Kaya var sammen med Lucas. Hvor kunne hun? Hun vidste hun hadede den mand og han følte sig også ganske forrådt af hende på det punkt. Lige nu var han faktisk glad for at deres barn ikke var i live og han skulle forklare at mor datede mand han ikke kunne lide. Seth vendte sig om så han lå lidt mere på ryggen idet han pludselig hørte en lyd ikke lang tid af en der tydeligvis havde travlt med at finde sit tøj. Normalt var det ham der gjorde den slags, men ikke dengang. Han kunne godt huske han havde været sammen med en meget smuk pige og han havde drukket lidt for meget plus taget en lille streg så det havde lidt været et under at Seth jr. Havde virket, men han kunne bestemt ikke huske hvem pigen var. Han kløede sig let i håret og smaskede let som han sætte sig op for at få øje på pigen idet han pludselig på meget få sekunder vågnede helt op ved synet af sin kusine. En ting var at han havde været sammen med Marcelle og han ikke kunne fordrage Aimé, men ALDRIG om han ville røre Flora med vilje når det var Charles’ eks. Slet ikke når han lige var blevet en del af bandet. ”Flora? Det er ikke dig vel?” spurgte han og løfte i sin egen dyne for at sikre sig at han havde tøj på hvilket han bare ikke havde. Han skær en grimasse og bed sig hårdt i læben. Han var på vej ud af sengen og var da også lige ved at falde på vejen da hans ene ben ligesom bare ikke ville med og ledte efter sit tøj. ”Charles slår mig ihjel” mumlede han lavt for sig selv.

Charles vågnede op i sin seng, og havde sat vækkeur til han skulle op og træne sammen med Seth. Han skyndte sig at hoppe i noget tøj, der var til at træne i, der også tilkendegav han faktisk havde fået en smule muskler. Han skulle fylde tomrummet i hans hjerte ud med noget efter Flora blankt havde afvist ham. Det gjorde han også med druk og træning, og så var han begyndt at se en. Han fandt sin nøgle til Ashtons og Seth's lejlighed og bevægede sig derover med hurtige skridt, da der for det første ikke var så langt og han glædede sig faktisk til at komme i gang med at træne. Det fik trods alt også hans tanker væk fra alt muligt andet. Han gik mod træningslokalet i deres lejlighed, men da han kunne se Seth ikke var derinde, bevægede han sig mod hans værelse. Det kunne trods alt være, han ikke var vågnet endnu. Han tog fat om dørhåndtaget og bevægede sig ind "Seth din nar, er du ikke stå..." begyndte han inden han gik i stå. Hele hans verden ramlede ned, som han så Flora i gang med at tage at tage tøj på og Seth som var i sengen og stirrede på hende. Han knyttede ubevidst sin hånd. Havde han ret til at være sur, når hun havde afvist ham og når det var ham, der var skyld i at forholdet var gået i stykker? Fandme ja! For hun havde været sammen med en af hans bedste venner. Han kunne mærke hvordan hans hjerte og puls hamrede hurtigt og aggressivt mod hans bryst. Han så rødt. Hele hans blod strømmede så hurtigt rundt, at det næsten var fatalt. Han var sikker på, ingen havde set ham så sur nogensinde og han var ret sikker på, han aldrig havde været så sur. "Hvad fuck har du gang i?" råbte han henvendt til Seth, mens han med hårde, trampende skridt gik hen mod ham og strøg forbi Flora. Da han nåede Seth stak han ham en knytnæve mod hans ansigt og hans intention var at ramme hårdt.

Flora var ret forvirret over, hvorfor mon hun i fuldskab havde valgt at tage hjem til Seth og Ashton, og ligge sig i Seth's seng og sove, uden tøj på, mens han var ved siden af. Hun vendte sig lidt om, da Seth rørte på sig og så ud til at være vågen, og hun nikkede bare til hans spørgsmål om, at det var hende, selvom det var et dårligt valg, der fik hendes hoved til at dunke lidt ekstra. Hun tog sig til hovedet, men hendes hånd røg hurtigt ned til hendes mund da hun opdagede, at Seth heller ikke havde noget tøj på. "Det.. det skete bare ikke!" udbrød hun, forarget over sig selv, og ham også. De havde vel ikke....? Selvfølgelig havde de det! Hvorfor skulle de ellers vågne op i samme seng? Hendes kvalme tog til i styrke og hun følte sig pludselig også svimmel. Det var så ulækkert, de var jo fætter og kusine, og hun kunne da aldrig finde på, at gøre det med Seth! Eller, åbenbart, når de nu havde gjort det. Men hun havde jo været så fuld, at hun ikke havde nogen idé om, hvad hun lavede. Hun havde lige samlet sine trusser op, da døren pludselig gik op, uden at nogen bankede på. Hun nåede lige at tænke, at det var Ashton, for hun vidste, at de to ikke havde mange skrupler med at se hinanden nøgne, men hun spærrede øjnene op, da hun så, hvem det faktisk var. Først kunne hun ikke få et ord over sine læber, hun sad bare og stirrede på Charles, der stirrede tilbage på dem, henne fra døren. Tusind tanker kørte igennem hendes hoved. Han var jo helt sikkert klar over, hvad de havde lavet, for her sad hun, med dynen op til hagen og trusser i den ene hånd, mens Seth var halvt væltet ud af sengen, splitter ragende hans jørgen. "C-charles, det er ikke som du tror," begyndte hun, men hun nåede ikke længere, før Charles var henne ved Seth og gav ham en knytnæve. Hun gispede højlydt og stirrede forbløffet på ham. Hun havde aldrig set ham gøre sådan noget, og det troede hun virkelig ikke, han kunne finde på. "Charles, stop!" udbrød hun, men hun kunne ikke rigtigt gøre andet end at bede ham om at lade være, for hun ville ikke fjerne dynen, så han kunne se hende nøgen. Det var ikke fordi han ikke havde set det før, men hun følte sig ikke tryg ved det. I stedet gik hun i gang med det som piger er eksperter i: at tage tøj på i stor hast, uden at rykke dynen en millimeter,

Seth bed sig hårdt i læben da Flora nikkede til at det var hende. ”Nej, nej.. Charles slår mig halvt ihjel man.. What the…” sagde han og rejste sig op for at tage sine boxers han kun lige nåede at få på idet Charles kom ind af døren. Lige nu var det virkelig noget lort at han havde givet ham sin nøgle, men det var som om Marc og Charles boede over på den anden side af gangen og de var jo sammen hele tiden. Især nu hvor Seth var blevet en del af bandet. Det ville smadre alt. Godt nok havde Seth været sammen med Marcelle som også var hans kusine, men det var noget andet. For Marcelle og Seth var bare langt mere ens på det punkt og de var også bedste venner så på et plan var det bare noget andet. Flora var ikke alene hans kusine, men også Charles’ eks-kæreste så det var bestemt ikke ved hans fulde fem han havde gjort det. Faktisk havde han været enormt sikker på det havde været en anden tøs for Seth ville aldrig røre en af sine bedste venners piger. Heller ikke selvom Ashton betød mere for ham end Charles gjorde betød det ikke han ville røre Flora. ”Charles for helvede… ” nåede han at sige inden han mærkede knytnævnen mod sit ansigt. Han havde ikke tænkt sig at slå igen for det ville der ikke komme noget godt ud af på nogen måde. Han så blot undskyldende på ham og ville heller end gerne tage imod flere slag hvis ikke Flora fik stoppet ham. ”Det er virkelig ikke som du tror Charles” sagde han stille og ventede lidt på at få et slag mere.


Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum